smygfotad

image802
blev tydligen smygfotad tidigare idag ser jag nu - inte ok.

slackerkläder. tjocksockar från farmor, pappas träningsbrallor, oversizekofta, linne - mm mm MM..
håret är mitt också, inte ett lejons som pappa påstod. det är bara lite oduschat och oborstad, men vafan, man ser ju längre ut!

nä varför sitter jag här? jag har fan främmande att underhålla

förresten;
dagens konstanterande: öppna dörren innan du går ut genom den!

dirrrtymary

image800
david fulade sig i camen här om dagen :) hoho

ikväll blir det CHEJMYS! ansiktsmasker, peeling, badkar, cashewnötter, film, brämhults, tidningar, skitsnack, hårinpackningar, you name it :)

fast först ska jag till tvättstugan. börjar lessna på min morgonrock, som är det enda som är någorlunda rent.

funderar fan på att skaffa en hockeyblogg, så jag kan skriva allt där istället för att förpesta er hockeyhatare med mitt bjäbb. men det är ett senare projekt. har verkligen aaaaasmycket att gå igenom och vara bitter över när det kommer till modo. gosh.

tvättstugan var det.

into the wild

alla har sagt att den är så jäääävla bra och att man måste se den, så jag och kixen började se den. men efter halva filmen orkade vi verkligen inget mer. den är säkert bra om man hänger med och inte bara tjattrar med varann hela tiden, men ja :) får se klart den senare nångång.

kixen visade mig just det här, hahahah. är hon inte underbar?


låter ungefär som mig och kixen för 10 år sen när vi trodde att vi var världsstjärnor och kom på låtar utan ord som existerade.


sen har jag ju kärat ner mig i den här lallaren. jag kollar på klippet onormalt många gånger per dag.


nä nu ska vi fortsätta mysandet och tjattrandet. är proppjävlamätt av stripsmenyn. blä.

kilnäset it is

image800

ignorera valrossarna och kolla istället på träden. dom ser inte riktigt ut som träd.
här hade hade jag iallafall just kommit hem från thailand (dvs typ 2 år och några kg sen) och vi for och mös i saras stuga med pantertanterna. och givetvis fick jag och sara för oss nåt så dumt som att slå vårat rekord om vem som doppar sig först, tidigast. så det var bara att dra på sig kläderna, eller våtdräkten i mitt fall och springa ut och doppa sig och sen stå där och frysa fast i sanden tills någon gav upp (jag har för mig att jag vann förövrigt). det har blivit någon form av tradition och jag tror vi slog rekordet förra året. men då räknas ju inte konfirmationen då jag och några andra badade när isen fortfarnade var kvar. men jag tror isen just hade gått på den här bilden. inte just som i för nån minut sen, men ja, ni hajjar.

spöken

det händer ofta att jag och mina kompisar kommer in på spöken när vi sitter och pratar om ingenting.

igår tillexempel. just när man inte ska prata om det. när man befinner sig km från mänskligheten, utan sändning på telefonerna, några exorsisten-vägar från E4an och utan electricitet eller grannar. men kul är det!
sara hade tjallat att jag har några historier på lager, ja iallafall såna som folk påstår sig ha varit med om. jag vet inte om jag tror på dom, men det är ju kul iallafall :)

har en som är riktig läskig. men det har inte med spöken att göra (tror jag?) utan bara om dumma idioter.

kan dra den lite snabbt.
en tjej sitter ensam hemma en natt i hennes pojkväns lägenhet medans pojkvännen och hans kompis är på krogen. lägenheten är på bottenplan kanske bör tilläggas.
TVn står framför fönstret så när hon sitter i soffan sitter hon alltså och kollar mot fönstret. hur som helst, hon sitter där och tittar på tv och pratar med hennes pojkvän i telefonen lite då och då, och pojkvännen säger att dom ska börja komma hem. hon sneglar mot fönstret, där det snöar och är kolsvart, och får syn på en gubbe som står och tokstirrar in på henne, utan att röra på sig. hon blir livrädd och kan inte ens röra sig utan sitter bara och stirrar tillbaka, för att sen ta telefonen och springa in på toan och ringa hennes pojkvän igen. han ber henne ringa polisen, vilket hon gör. när alla har kommit dit går dom ut för att kolla om dom ser gubben, men det finns inte ens några spår i snön, och hon blir frustrerad för att dom hon inser att hon säkert bara inbillat sig. men när dom kommer tillbaka in i lägenheten så är det..  blöta fläckar bakom soffan.

huuuuh. han hade alltså stått bakom soffan och det hade speglats i fönstret. och antagligen sprungit ut medans hon var inne på toan. då kan man ju fråga sig vad fan han fick ut av det?

jag kan nästan garantera att majoriteten av dom som läser det där vänder sig om och kollar =)

ah, hur som helst så är det skitkul med såna där historier. oavsett om dom är sanna eller inte. inte nu för att det där var någon spökhistoria, men jag har många såna också. men dom orkar jag inte gå in på.

sitter och kollar på en spöksajt nu, haha. massa bilder, filmer och texter och sånt. spooooky! det värsta är att jag är ensam hemma, och kommer förmodligen inte våga mig ut förens imorgon.
och jag som är så livrädd för såna där saker. när jag var yngre vågade jag inte ens klä av mig om det fanns en fluga i rummet, då jag trodde att det var nån ande som spionerade, haha.

nä, nu ska jag roa mig med annat.

skriv gärna om ni har några historier :)

i-landsproblem

här har jag suttit och sett fram emot lättlagat och pelle som jag trodde började 5, men icke då. snart slutar skiten.
sånt gör mig glad

lappis

kom hem för en stund sen. är rätt troett. pratar med favvo-davd nu. korta meningar blir det också.

i love you!

image796
image799
image800
image801

natti

björnar!

jag hatar dom. jag får tårar i ögonen och gåshud bara av att tänka på dom. fyyyyy!

här för nån natt sen när jag och sara sänkte våran mogenhetsnivå och drog med oss en madrass och en tyzon ut på äventyr i skogen så utspelade sig detta.
jag lägger mig på madrassen, håller tyzon i kopplet, som får damp (tyzon alltså, inte kopplet), och springer 120 km/h ner i skogen med mig släpandet efter. jag kraschar in i ett träd, och medans jag ligger där och skrattar som en galning så hör jag massa konstiga ljud.

frida - är det en björn?
sara - men nej! dom sover nu ju
frida - lovar du? kan du garantera det?
sara - men förhelvete..... det är ingen björn!!
frida - tänk om det är en då? förstå hur hungrig den ska vara nu
sara suckar
frida - tänk om jag väckte den. tänk om den hatar mig nu?
sara - tänk inte
frida - men tyzon blev ju också helt galen
sara - MEN DET FINNS INGA JÄVLA BJÖRNAR NU!!!!

och vad fan läser jag nu????

i dalarna.. men ändå!
sara, lycka till med din jävla skola i orsa!

googlar man efter dom äckliga jävlarna så kommer det upp blandannat det här;

"Skandinaviska brunbjörnar hör till de fredligaste i världen och det är betydligt mindre än en chans på 2000 att bli skadad vid ett björnmöte. Trots detta och trots att chansen att möta en björn är mycket liten är många människor rädda för björnen."

frågan är ju hur mycket betalt dom får för att skriva sån där skit?!
det handlar väl inte om att man går innanför deras revir och att det är därför dom får damp och äter upp allt levande runt omkring dem. dom tror ju att dom äger alla jävla skogar i hela världen och slåss bara för att slåss. sadister är dem! maktgalna sådana.

en död björn är en bra björn. förlåt. det är det enda djuret jag hatar, förrutom katter:(

fast som björn säger "många tror att björnar är dom farligaste djuren, men det är ju ingenting jämfört med en babian på crack"

bild

image794



jag hittade en bild som låg och skräpade på datorn som jag lika gärna kan lägga upp här. det är från förra vintern när sara gjorde några tafatta försök till att lära mig åka skidor. hur det gick ska vi inte ens gå in på :)


nu ska jag duscha och klä på mig och sen ska jag gå till farmor och farfar. mådde ju inte allt för bra igår, men nu verkar det ha lugnat ner sig. däremot är jag mer förkyld än någonsin idag.

lisa ringde igår och frågade om jag ville komma med till camillas stuga och umgås idag, och det är klart man ställer upp ;) hoppas jag inte smittar.

och om ni har tråkigt kan ni ju alltid läsa
brorsans blogg.
han är den enda (ja, förrutom jag själv då) som får mig att skratta tills man börjar fundera på om det är riktigt normalt.

doooh

frida - är tabletterna slut?
pappa - ja jag tror det. har du provat pronaxen?
frida - näe vad är det?
pappa - det hjälper iallafall mot din feber och huvudvärk.. men inte illamåendet kanske
frida - nej du vet att jag inte äter huvudvärkstabletter!
pappa - men du kan väl pröva?
frida - nej! anledningen till att det står "skölj ner med mycket vatten" är ju för att det isåntfall är vattnet som lindrar huvudvärken
pappa - du verkar jämt så mycket smartare än vad du är
frida - men jag är ju smartare än jag verkar?
pappa - nej, ta inga mer piller nu

taggad

jag har aldrig varit med taggad för att vara utomlands nu. fast jag vill till thailand och hon på resebyrån tyckte att sunny beach skulle passa oss. har iallafall suttit och kollat på hotell nu, eller ja, lägenhet är det väl. jag vill faaaaaaaraaaaaaaaaa nuuuuuuuuuu. 20 maj bär det av isåfall:) lagomt innan studenten. fast det känns jäkligt långt borta, men man måste ju fara när det är säsong.

aja, allt skiter sig för mig idag. har varit världens gladaste hela dagen. fram tills nu typ. mår lika jävla skitdåligt som jag gjort igår och i förrgår. jävla helvete. är hungrig som ett svin också men när jag försöker äta spyr jag bara upp allt helvete igen. antar att jag ska sova nu. känns som att jag inte orkar göra så mycket annat.

tyck synd om mig :(

image793




förresten........ vi ska flytta.. igen.. faaar faaaar away.  men vi har ju 3 månaders uppsägningstid på lägenheten, så det är bara att börja räkna dagarna nu

hoho

nu har jag suttit och kollat på sista-minuten restor i en hel evighet. thailand verkar ju vara det mest aktuella =) hoppas isåfall jag hinner dit innan patte ska hem.
lisa har inga pengar så hon kan inte komma, och sara kan bara komma om det blir innan studenten, för sen har hon massa jobb och skola. men då slog det mig att jag ska fråga kixen, för hon har fan inget att skylla på. hon älskar att fara utomlands, hon har pengar, hon är rolig, ja det skulle bli perfekt :)

imorgon ska sara komma med mig på resebyrån och kolla läget, då de typ inte är säsong nånstans nu. så jag måste höra med någon som har koll på läget.

nu har jag just varit en sväng och hälsat på hos morsan.

mamma - vad fräsch du ser ut
frida - tack.. desamma
mamma - meh! jag är ju skitfräsch!
yäyäääää

det verkar som att HV kommer förlora förresten.. mot timrå (som är så jäääävla dåliga, enligt fredrik) hoho.

nej nu ska jag fan sova.

jag lever

hittills lever jag, dock känns det som att jag är levande död. blä. men men, det blir väl bättre antar jag :)

sitter och är gryyyyyyyyyymt sugen på att fara utomlands, en sistaminuten nånstans. vem är på? lisa? :) pleeease. har fått världens finaste klänning och väska av farmor som jag måste inviga. om inte lisa kommer, eller någon annan, så far jag fan själv. känner att man måste bli lite brunare innan studenten och allt det där.

de vakna minutrarna jag haft idag har jag börjat knåpa ihop ett personligt brev som ska skickas till övik. så vi får se om jag kommer in på skolan där, mest troligt inte dock. har lagt ner alla andra skolor. kommer jag inte in i övik, så flyttar jag dit ändå, då sara mest troligt kommer komma in med sina pluggis-betyg. är ju inte alls motiverad att gå spa-skolan längre, men om jag kommer in i övik kan jag ju förena nytta med nöje och bosätta mig i swedbank och titta på skröder hela dagarna :) hur underbart skulle inte det vara:O

gaaah vad trött jag är. ska sova ett tag och sen fortsätta kolla på sistaminuten-resor :)

image792
cutie :)

både igår och idag hos farmor har brorsan suttit och sagt att jag mår dåligt för att jag är bakis, eller för att jag har abstinens och måste ha sprit. sen har han suttit och provocerat och frågat om jag ska se hockeyn ikväll, bara för att modo är ute. men jag får väl titta lite så jag har nåt att se fram emot :)

och igår när jag pratade med mamma i telefon och berättade hur jag mådde
mamma - men sätt bort telefonen då, och slå av datorn
frida - jag har ju inte ens orkat ta mig till datorn idag, och varför ska jag sätta bort telefonen?
mamma - men du får ju massa strålningar i hjärnan ju!

ja det är klart att det är telefonens fel att jag är sjuk, doooh!

annars brukar hon bara köra på "ska vi fara och operera bort telefonen från örat?"

dags för lite gnäll

jag tycker jag har blivit alldeles för positiv till det mesta. därför måste jag gnälla. och ni som stör er på det kan sluta läsa här. jag har drabbats av.. ja jag tänker inte ens säga det. inga detaljer.
men hur som helst, idag har jag;

spytt blod
svimmat i farten.. 3 gånger
sovit och frysit ett ex antal timmar
blödit (blöder) näsblod
varit rädd för att mitt hjärta ska stanna
haft enorm huvudvärk, eller jag har det fortfarande
mått ruskigt dåligt, vilket jag fortfarande gör
gråtit (nej inte gråtit, men det har runnit tårar, ögonfransarna fastnade i varann och slets av när jag försökte titta)
inte varit riktigt vid medvetande
fått minnesluckor
hostat blod
blödning i ögat
blöder från ena örat
fått krypa ut ur mitt rum för att benen inte bär

då kan man ju fråga sig om det är riktigt riktigt?! normalt är det då inte. men det är så det är. som sagt.. inga detaljer.
men jag har ju varit sjuk sen patte for, och det är ju ett tag sen nu. sen har jag haft ont i hjärtat varje kväll nu i.. ja.. säkert ett år.
tror kroppen försöker säga mig att något är galet? hursomhelst har jag blivit rekomenderad att inte sova själv inatt, ifall något skulle hända, och tur att annis ringde och sa att hon hade tråkigt.

nu måste jag åla mig tillbaka till sängen och blunda ett tag. har fått lite piller av farmor som jag ska trycka i mig, ihopp om att iallafall huvudvärken och illamåendet ska försvinna.

äh, det är bara ta det som en man!

boooring

nu sitter jag här med en plackers mellan tänderna, och funderar på vad jag håller på med. antagligen har jag bara grymt tråkigt, för jag har aldrig använt en sån här och förstår inte varför jag ska göra det nu heller.

sara har just farit. vi har varit ute och utvärderat våra liv, som vi gör regelbundet, trots att vi umgås varje dag. sen har vi rensat kylskåpet och legat och sett freaky friday som dom visade på nån kanal.

jag har verkligen ingenting att göra! kommer dö här hemma.
det är bara jag här, så jag har ingen att gnälla på heller. däremot har jag massa filmer som jag kan se, men det orkar jag nog inte.

min lillasyster har varit här idag och förgyllt min dag. hon är såååååå jävla söt alltså! :)
jag satt som vanligt och smetade på massa idomin, vid datorn, samtidigt som hon hoppade runt bakom mig och levde fan. när jag kollar på henne några sekunder senare såg jag det här:



sen gick jag ut och sa nåt till pappa, och det tog kanske 30 sekunder, när jag sen kom tillbaka hade hon rotat fram nån gammal sminkväska och jaa ..

hon satt verkligen och rakade sig. haha. och skrek pappa. givetvis var det plast på så hon rakade ju inte på riktigt, men det vet väl inte hon :)
här hade hon även hittat nåt av mina hårband som hon var tvungen att ha på sig.

samtidigt camade jag med patte och ida klättrade upp i min famn och satt sig 2 cm från skärmen och stirrade på han
frida - visst är han snygg?
ida - jooo (övertygande) ida pussa han?
frida - haha gör det
ida började kasta iväg massa slängpussar för att sen slicka sönder skärmen
ida - frida också?
frida - jo men inte idag
ida - jooo snälla
frida - haha varför?
ida - du vill
frida - jo men han är inte hemma nu ju :(
ida - iiiingen fara! du kan pussa mig
frida - hahaha

nä nu måste jag göra något vettigt av mitt liv. vad sägs om att sova?
eller så pluggar jag så slipper jag det sen. har ju ändå inget bättre för mig. och jag och loyd är arga på varann
så han har jag inte heller någon nytta av ikväll.

update;
weeeeeeei nu ringde farmor och sa att dom kommit hem från thailand. så nu ska jag springa dit och inta ryggläge och höra om deras resa :) har saknat sönder!
fick förresten världens bästa vykort av dom för ett tag sen och nu sa hon att dom har massa presenter. älskar dem! :)

oops i did it again!

haha nu har jag pillat sönder bloggen ÄNNU en gång. vafan..
men nu ska jag ut med sara så jag har inte tid med det här nåmer.
hejrååååå

dagens..



image790Dagens låt: Nordman - Allt eller ingenting (skratta inte!!)
Dagens dusch: Sen när jag orkar städa färdigt
Dagens frisyr: Uppsatt i en boll någonstans på huvudet, hårband
Dagens smink: Nada
Dagens klädsel: Sidenkallingar, svart "baggy"-linne (kan man säga så?)
Dagens händelse: Promenad, påbörjat städning, sovit
Dagens planer: Göra klart det här, sen kommer Ida så jag ska busa med henne, sen umgås med Sara
Dagens vill ha: Pengar, nya kläder, lägenhet
Dagens saknad: Ida
Dagens drog: Te, snus och idomin
Dagens tråkigaste: Städa
Dagens roligaste: Can´t tell you :)
Dagens finaste: En tröja jag hittade i garderoben
Dagens måste: SOVA!
Dagens dricka: te
Dagens köp: snus
Dagens måltid: ööh.. frukost
Dagens personer: Skröder!
Dagens kärlek: Skröder! har suttit och kollat på massa bilder och intervjuer
Dagens mående: trött och sjuk som fan, men glad ändå :)
Dagens dröm/längtan: Att drömmen jag drömde inatt hade varit verklighet :( längtan att Ida snart kommer! :)

girl next door

ja ingen har väl missat att jag har världens konstigaste, och sötaste granne.
hon är väl närmare 60 och har alltid nåt att säga. vi har börjat bli riktigt bra vänner nu faktiskt :)
alla dom här konversationerna utspelar sig i trapphuset nånstans, eller utanför lägenheten

tant - men snälla vän, ta av dig den där mössan. det ser ut som en uppdragen rånarluva
frida - men det är ju en uppdragen rånarluva
tystnad
tant - ja jag säger ju det - du ÄR konstig!
frida - va? det har du aldrig sagt?
tant - näe inte åt dig kanske

tant - gå inte ut sådär, för din egen skull
frida (suckar) - vad är det nudå?
tant - det är för ditt eget bästa! gå inte ut sådär!
frida - hm....
tant - jag tycker du går upp igen och funderar om det verkligen var rätt klädval
frida kollar på sina kläder
frida - oj.. hehe

jag hade alltså mina pyjamasbrallor på mig

tant - du börjar inte bli less på att lyssna på nordman dygnet runt?
frida - nej
tant - nähä men det gör jag

och nu till det värsta då! jag är ju ensam hemma och har varit det ett tag nu. igår var jag i dundret hela dagen.
idag när jag träffade henne sa hon
tant - sprang ni maraton hemma hos dig igår eller?
frida - eeh nee vadådå?
tant - jag brukar inte bry mig om att ni springer runt där uppe, men igår tog det verkligen aldrig slut på stampandet

JAG SÄGER JU ATT DET SPÖKAR HÄR!!! .. eller så spökar det i hennes huvud.
jaja, läskigt hur som helst. jag sover då inte hemma inatt, ooh no!

haha

vad tusan har jag gjort med bloggen? inte för att den såg bättre ut tidigare.
nä tacka vet jag orginalmallarna

Dundret!

jag älskar stället alltså. det är tillochmed bättre än hemavan. osh. orkade dock knappt ta några bilder, då vi hade fullt upp med att åka.
wennström aka _biffen_ var där också, och nu har vi bestämt att jag ska dit snart igen och åka. egentligen skulle jag med sara och hennes familj till kåbdalis nu helgen som kommer, men jag bojkottar dem och far till dundret istället :) tror jag.. om ingen kommer med mig har jag ju iallafall han.

allt var perfekt idag (förrutom de minutrarna jag tjurade ihop totalt).
kunde inte ha varit bättre snö alltså. nyvallad bräda, våldskörning i skogen. nästan framåtvolter i halfpipen, där var det dock inte lika bra snö. isigt som satan. men det gjorde det bara farligare och roligare :) och nu snackar vi halfpipe, inte ett jävla dike som det är i kalixbacken.
bara lite sol, sådär lagom så man ser vars man åker. perfekt väder bara. åsså sällskapet då :)

däremot slog det mig hur mycket jag hatar slalomåkare. dom tar fan upp heeeeeela backen när dom var och sicksackar sig fram där, och dessutom sprutar dom snö i ögonen så man blir helt koblind. det gör dock jag också, fast då snackar vi snö, som i lavin. och det bara för att jävlas.

av någon anledning har jag och sara varit riktigt sexuella varje gång vi åkt i liften idag. först började jag låta som en säl, sen spårade det som vanligt och jag började köra massa parningsläten. ett tag senare såg jag hur keiu, som stod i liften framför, nästan la sig ner och skrattade och skrek att hon höll på att pissa ner sig. busted! haha om hon hörde måste ju alla andra också ha hört. darn.
nåja, sen våldtog sara mig med liften för att hon inte lyckades med det hon skulle osvosv.
när vi åker i kalixbacken blir vi alltid utvecklingsstörda, av någon anledning.

image775
såhär glad var jag 6 på morgonen





sen har jag hittat min soulmate. en tjej som också älskar modo! OCH skröder! äntligen någon man kan prata med.
alla killar säger bara "nä tjejer kan ingenting om hockey", "tro inte att du vet nånting, du är tjej" yäyääää.


jäklar vad långt det blev idag. jaja, måste stressa vidare nu.

stressad?

ja.. har glömt att skriva en av många dumma grejer jag lyckas häva ur mig i all stress..
var riktigt jäkla stressad här en dag, så jag sprang ut till pappa

frida - pappa har du sett min gröna kofta?
pappa - gröna?
frida - ja men den där sötgröna.. ljusgrön.. mintgrön.. skitsöt.. du vet
pappa - eeeh.. den du har på dig?
frida - eeh hehe.. mjaaa.. tack..

ännu glöder solen

haha skrev just ner min och min biologilärares diskussion, men jag insåg att det lät för smart för att vara jag. så jag ska inte göra er besvikna. får ha det som fylleberättelse eller nåt istället.

vi hade bara biologi (tortyr hade jag kallat det) idag. skar i små oskyldiga kräftor :/ och nej, jag rörde den inte. inte ens med pincett.
sen var tanken att vi skulle ha matte, men tydligen inte. så det blev en kort dag. stannade dock med några lallare och gjorde bort lite läxor. känns skönt. teamwork it is.
sen fick vi strömavbrott på skolan så vi tänkte utforska källaren, men det blev inte så mycket av det. hann bara ner, men sen blev alla som inte varit med förr, så rädda.

jag är verkligen taggad för boden, men dom jag skulle fara med har bangat ur :( less!!
så om någon vill ställa upp som sällskap får ni höra av er :)

nu ska jag fortsätta med pluggandet och vara bitter över att det inte är någon hockey.
sen såg jag att det bara finns 2 påsar te kvar. gaaaah! måste springa ner och köpa mera nu på dirren.
jag bombar snurran om dom inte har mitt te där alltså. orkar verkligen inte gå längre.

morgonpromenad, hem och duscha, gå till skolan, vara på skolan, gå ner på stan, gå hem = trötta ben!



känns som att jag skulle behöva städa också.. men det gjorde jag ju för nån dag sen.. så det får bli ett senare projekt.


vinna eller försvinna?

snart gäller det.
jag har inte kunnat göra någonting idag. bara väntat. och laddat.
jag är beredd på det värsta.

image770
jag kan inte bestämma mig för om skröder ser mordisk, trög eller obrydd ut på bilden.
fast med rönnmark kan man ju inte vara annat än mordisk och obrydd. hoppas han bryter benen.


jag önskar att jag hade haft någon makt. då hade jag börjat med zacke i kassen.

wernblom är avstängd? för vadå? en tackling i huvudet. andersson sa efter tacklingen att den inte ens kändes, då kan den inte ha varit en matchstraff+avstängnings-tackling. jag tror dock att han pratade sig till straffet. jag hoppas det. hellre dödar man ju verbalt, det känns mycket fränare :)

nej nu ska jag fortsätta vara sur på jakob (min msnovän och hvälskande bloggare) för att han skriver så idiotiska
inlägg.

---

update:
vinna eller försvinna?
ännu är vi kvar. fyfan vad skönt. fyfan vad glad. 5-3 blev det. skröder gjorde iallafall 1 mål och det fick mitt hjärta att slå några slag extra (utöver de 15000 extraslagen en snusares hjärta slår per dag).
hoppas det håller i sig tills imorgon. ännu en hemmamatch. ge mig pengar så jag och loyd kan fara och kolla!!!

galet

lika bra att säga det.
förlåt för igår alla, haha. jag dör idag för hur jag betedde mig igår. tur att jag for hem.
fast jag mår iallafall bra nu. och det är väl huvudsaken.

men förfesten var bra! lite för bra verkar det som.
fast det var väl där jag var för törstig antar jag.

jag bjuder väl på några bilder iallafall.


innan jag for till sara tog jag en till bild på min fina mysse:)



blabla orkar inte lägga in mer :) lägger väl mest troligt in på bilddagboken sen. men först ska jag gå och tycka synd om mig själv..

och blä vad jag saknaaaaaaaaaaaaar.

jag ber om ursäkt i förväg

lisa:

Jag tycker att ölvikare är tuffast .. Faaaaan sara fes igen ;O och hon säger igen att hon fiser.. varför kommer hon till mig å säger de så ja får kväljingar !? ;O nej.. och jag är väldigt glad att Alex ska komma med min vante ! för den är väldigt behövlig! Kixen har kommit och jag tycker hon är väldigt söt. skulle ge upp mitt liv för hennes hår! men eftersom jag är så onitressant så orkar jag inte skrivs nå mer i frizzolinas blogg. ska uppdatera min när jg orkar eller nå. / berra med är fans till sara.


 

 

sara:

Saras ord. de är bra här vi har kallt men sstökigt tror vi ska leta oss ut på byn om någon timme då dom är mer fnittriga än vanligt. Jaaaaahho alkohol är gott ikväll med. Pigelin sprite och gin lemon lär er vänner de är de som ger :) Ger en rolig sak kanske till och med kväll om man vågar :) nu är kix martina lisa sara frida ocg martin här i mitt hus saras hem än så längee. Tufft och int veta vad som händer om ett halv år. Imorn lär fiffomiffo berra och farmorsara må kanon innan dom vaknar. SnÖn lyser vit på taken endast fiffo berra och farmor härjar :)



PUSS / fiffo berra och din farmor


fredag.. igen

fan vad tiden går snabbt. snart kommer patte hem. hoppades dock lite för mycket. trodde han kommer hem nästa månad, men det är ju en heeeeeel månad kvar ju :(

loyd har lånat ut ett minneskort åt mig så nu får ni lite bilder =)

image746
hello fellas

image747
jag älskar dig redan! :)
lite napp jag fick när jag testade hundtricket idag.. osh. dock var väl medelåldern 85 år.. men..

image748
right back at ya

image749
du är det bästa jag har, puss! :)

image750
cheeeeses

image751
hann till b4 för en fika också. kixen var där som vanligt.
jag berättade nåt som hade hänt
frida - har jag berättat blablabla?
kix - nääe?
frida berättar
kix - näääe? haha.. oj. coolt. blabla
jag börjar prata med camilla
kix - alltså vem försöker jag lura? jag läser din blogg varje dag, flera gånger!

image752
"vi kör en fridapose"

image753
jag och sara kjamas

image754
i kind of love you! :)

image755
min nya mysse!

äh vafan.. kolla
bilddagboken istället.

ska fortsätta dricka min brämhultsjuice och gnälla över att jag får sår på tungan.
vågar nämligen inte gå ut och koka te då jag är ensam hemma :/ fast iofs. pappa har köpt en tekokare, aka vattenkokare så jag skulle kunna ta in den hit. äh.

att se fram emot; morgondagen hos sara, torsdag och dundret, påsklovet i boden, hockey imorgon, patte.

pusshej

hundtricket?

jepp, vi har fått tillökning till familjen. eller fått och fått. köpt snarare. och vadå vi? stefan har. mamma har.
en vit schäfervalp sitter just nu i mammas famn påväg hem från överkalix.
jag ska fara dit och kramas med han nu. först skulle han heta berit, men det skulle bli lite feminimt. vad sägs om bert? åke? ulf?

image744
såhär ser skönheten ut. det är dock inte den på bilden
när mitt minneskort behagar att titta fram ska jag knäppa massa bilder och lägga ut.

fast tro inget konstigt nu. tyzon kommer alltid vara min baby. men knutten måste ju givetvis också få en chans, iallafall då han är valp.

image745
tyzon har ju faktiskt också varit valp en gång. tro det eller ej.

den här dagen har varit underbar. flera såna tack.


fattig

idag har jag köpt;
lunch
kamera
skinnjacka
klänning
tankat saras bil
hårinpackning
massa snus
smink
så nu har jag några tusenlappar mindre på kontot att oroa mig för. känns skönt.

imorgon blir det ännu mer shopping. vi ska på alko, och jag måste snippa in (som våran vikarie skrev) på skopunkten (heter det så?) och köpa ett nytt lager skor.

om ni undrar vad det blev för kamera så tog jag en sån jag haft tidigare. tänkte verkligen ta den andra, just för att den hade coolare funktioner. men jag saknar min kamera, och det är klart jag måste ha en likadan. den är ju lätt att använda också.

just nu håller jag på att städa, är någon form av invigning av beach 2008 i hela min "avdelning" av lägenheten. fysen vad mycket sand. så nu ska jag fortsätta med det, och sen ska jag pilla igång kameran. kanske borde sätta batteriet på laddning så jag slipper vänta sen.

angående min hämnd mot sara idag.. hon klarade sig lindrigt undan. det gör inte ont längre. så jag var bara lite spydig och frågade vilken månad hon var i och bad några i klassen komma och känna när ungen(arna) sparkade. vi klargjorde att hon har fyrlingar att vänta. fanns ingen annan logisk förklaring till det stora hon hade på sidan om magen och ryggen. dom har spridit ut sig helt enkelt.

nej städa var det!

det är hockey idag förresten.. det missar ni inte va? hemmais. mmmm..

OCH; jag är bjuden på middag hos sara idag! how nice.

OCH; saras lillebrorsa är svenskmästare i skidåkning nu. i sin ålder och han är 90a. jag är inte ett dugg brydd egentligen, men det där är STORT!
här om dagen vann han en tävling också, han åkte en mil, och var 3 minuter före 2an. han hade ju kunnat sätta sig och grilla korv efter vägen.

http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=86607
där säger han:
" -Skulle vara kul med pallplats i någon gren, 10 km fritt eller dubbeljakten, säger han."
han hoppas på en pallplats men kläppen snor åt sig ett sm-guldet. ojoj.

jaja hejrå

..anledningen till att jag inte blev estet

ja, nu tog jag tag i saken och gjorde klart kollaget som jag släpat med sen 2an (?). har även gjort bort ett arbete i estetisk verksamhet, och nu kollaget, så nu är jag heeelt klar med den kursen.
hon sa att om dom 2 grejerna jag hade kvar är bra har jag mvg i slutbetyget. mvg? i estetisk verksamhet? jag? det låter dumt i mina öron.
nåja, hon får väl tro vad hon vill :)

ett av arbetena vi gjorde, och ett av dom första var det här;
image739
minns inte vem jag gjorde det med. men sara och pottan var då med. och en till.. tror jag?
vi skulle iallafall göra ett sjukhus-rum som vi själva skulle vilja vara i om vi var sjuka.

och såhär blev kollaget;
image740image741

nu syns ju inte färgerna och alla detaljer på bilderna.

haha sjukt fult egentligen.
men tanken var att jag skulle göra det svartvitt och bittert, men det blev raka motsatsen?
skulle iallafall vara nån känsla, eller nåt vi tycker om. så jag blandade ihop dom och sådär blev det.
tillochmed alkoholen finns med ;)
mischa barton passar dessutom bättre i den där munnen och med 2 olika ögon från 2 olika personer :P
ni skulle ha sett när jag satt munnen fel väg. hahahah.. låg och skrattade för mig själv i säkert en kvart. lättroad.

nä nu måste jag börja med projektarbetet och plugga till biologiläxförhöret som jag har imorrn OCH teoriprovet, som jag också har snart. igen. haha.

ja ä' int bitter!

jag får många klagomål på både msn, skolan och irl (främst av anders) om att jag bloggar för lite. så jag får väl offra mig nu :)
jag finner inte det roliga i det här längre. och jag har fullt upp exakt hela tiden.

äh.. ja ä int bitter
jag säger som brorsan hade sagt (och säkert många andra) - upp med hakorna!

har spenderat en längre tid på stefans jobb idag, för att bestämma vilken kamera jag ska köpa, men jag vet fan inte. vill verkligen ha den jag hade sönder kring jul, men den har jag ju redan provat på nu. och jag har hittat en annan, som är mer hållbar, nyare och har mer coola funktioner, men jag vet inte. imorgon ska jag då på banken och pilla över lite pengar, och sen köpa vilken den då blir. så från och med imorgon kommer bilddagboken bli min bästa vän igen :)

jag karatekickade sara idag och hon försökte hämnas men prickade mitt knäveck, och inte nog med att hon våldtog min sena (eller vad heter det som är där?), så lyckades hon även skrapa upp ett skrapsår (?). det svider rätt friskt iallafall, och jag kommer förmodligen göra något drastiskt imorgon mot henne om det inte gått över.

nä nu ska jag fara vidare igen. om jag orkar så ska jag skriva ett slutspelsinlägg sen, som förmodligen kommer spåra och handla om något helt annat än slutspel. skröder tex.

studentmössorna har kommit och det är mycket prat om studenten i klassen nu. fyyyyfasen vad jag längtar. jag har ångest för att jag inte hittat något att ha på mig på studenten. i värsta fall får det bli en sopsäck. bättre än ingenting. klassresan närmar sig. dundretresan närmar sig. saras husfest närmar sig. helgen överhuvudtaget närmar sig. modomatchen närmar sig. och för första gången känner jag att jag tycker om min klass. kanske för att jag snart ska få slippa er? ;) nej förlåt.

nåja, några bilder kan jag väl iallafall bjuda på innan jag går.

image736
många frågar varför jag inte har min lugg nere. här har ni anledningen.
mitt hår växer som ogräs.

image737
fjixen it is.

image738



såhär såg min krash ut i backen för nån dag sen. syns förmodligen inte vad det står.

HEJRÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

anders har ordet!

Aschalammama Aleekimoomo allesammans?

Efter många mödosamma besök på damrummet ikväll har jag och min vän Peanut kommit fram till att jorden snurrar åt motsatt håll mot för vad alla idioter där ute tror!

Tänk dig själv när du går åt vänster.. Hur gärna hade du inte velat gå åt höger istället??

 

Nu när du läser detta så kommer du säkert undra varför jag av alla illa luktande människor som finns blev erbjuden denna fantastiska möjlighet att förstöra ditt liv!?
Jo, det ska jag berätta för dig!

Eller som Miffot som äger denna utombordar(?) blogg presenterar mig för alla sina vänner på kommunens enda jakt mark, Hotell Valhall.

 

-De´e hääär ärn Andeeers, ja vari kär innin sen han storken tappa miiig....

Jakt imorn?



Dagens fråga :  Kan pung svett lukta sourcream??


Förresten, när ska folk sluta skriva blogg!?!?!?!


finfrämmande

ida är här och stör mig när jag försöker plugga. hon står och hoppar på mig, ramlar och säger "det gick bra. ingen fara" haha. eller "nära ögat". how cute.

jag rensade lite bland mitt blingbling tidigare, och hittade ett passade halsband till ida. hon älskar stjärnor.
det är dock ungefär lika långt som hon, så man måste snurra det flera varv runt halsen. och det låter inte så passande till en galen 2 åring :O men happy blev hon iallafall.

image733
image734
image735

hon sitter och kallar mig skitunge och lallare hela tiden.. kanske ska vara lite mer försiktig med vad jag säger. hon tar verkligen efter allt :O

fridag

ja, idag är det fredag, fridag, frida(y)..
men inte vilken fredag som helst. utan mina 2 underbaringar kommer hem idag! usch vad jag har saknat dem. och avis har jag varit :/
sara ringde här för nån dag sen "heeeeeeeej.. vi står här i backen.. sol.. pudersnö.." men jag hann avbryta henne :)
dom har alltså varit i borgafjäll sen i.. söndags typ.
så det blir nog att umgås med dem ikväll. fast kixen verkade också rätt sugen.
ska hinna på middag till en av mina farbröder också:O
imorgon ska jag då till stugan med cämie, sen ska jag sitta hemma med tyzon och vara bitter för att morsan och stefan är och kollar på alicia keys i stockholm, och inte jag. och för att farmor och farfar och co är påväg till thailand.. och för att alla andra är och roar sig.
men jag känner att jag behöver återhämta mig lite, och vem är då bättre att umgås med än tyzon?:)

image730
image731
image732

pappa är hemma en snabbis förresten.. eller i stugan.. och vi har pratat i telefon, utan att bråka, i säkert 10 minuter. wow?!

frullerulle nu.

no one..






image729

i miss you <3



när jag kom till farmor och farfar idag satt farmor och skrek "FUCK IN YOUR FACE" och "PUSHUP" hela tiden. haha. hon ser för mycket på tv :( tråkigt att hon inte vet vad det är hon sitter och skriker.
som i thailand ville hon till kata beach hela tiden, men uttalade det "cutta bitch".

jaja, tvättstuga nu..

lika som bär

i'm alive! bara jäkligt upptagen.

idag fick jag en kommentar som såg ut exakt såhär "Asså, det låter säkert skitsjukt.
Men du är gryyymt lik Heather i Providence xD"
jag hade aldrig sett henne, så jag var givetvis tvungen att googla.

VARS fan är likheten? haha. jag ser inte en enda!

image727
image728

det var den här lipbilden som blev kommenterad dessutom.

nu ska jag vidare. adios

ofrivilliga gäster?

farsan stack och jobbade igår och kommer inte hem på minst en vecka iallafall.
men igår efter att jag hade varit borta hela dagen, efter att han farit alltså, så hade det hänt massa skumma saker här.
det stod blandannat en tomte (!) på pappas databord. hur tusan hamnade den där?
en katalog låg halvläst och uppochner på matbordet. jag städade ju köket innan jag for, och då fanns det inte en smula på bordet ens?! :O
persiennerna i vardagsrummet var fördragna och alla badlakan låg på badrumsgolvet.
hur läskigt är inte det?
hur tusan ska jag våga vara själv här i en hel vecka? :O
det är ju bara jag och pappa som har nyckel hit. förrutom hyresvärden. men varför skulle han sätta tomtar på borden?
hade det varit för nån månad sen hade jag flytt fältet och aldrig mer kommit tillbaka. men nu bryr jag mig faktiskt inte.

dessutom måste dom ha använt pappas dörr, för ett par av mina byxor som låg på golvet där var fastklämda i dörren. och jag använder ju inte pappas ytterdörr. skumt.
och pappa är i norge.. nä jag fattar det inte. även om det är han som skulle vara hemma, varför skulle han slita ner alla badlakan, placera tomtar på konstiga ställen, och läsa tidningen (ellos) upp och ner?

nä nu ska jag stressa vidare. kasper eller vem det nu är som spökar här kommer ha lägenheten för sig själv tills ja.. baki 2300 iallafall..

vem kommer med mig till stugan och kör skoter som en galning på lördag? :O
vet att sara skulle ställa upp, men jag vet inte om hon har hunnit hem tills dess?! call me.

lika som bär

image724image727

image725

frida? fredrik? kajsa anka? vem är vem?

fredrik skickade just den där bilden och jag började bara tänka på en bild jag har på mig själv där jag ser ungefär exakt likadan ut :O posen iallafall. men nu hittar jag den ju givetvis inte.
han och min andra bror brukar även mobba mig ständigt och jämt för "kajsa anka" och säga att jag ser ut som henne. vem är det som ser ut som henne egentligen? :O

huh?

idag i datasalen
random - asså skriver du ens nånting speciellt?
frida - nääe jag sitter bara och trycker på tangenterna i brist på annat. doooh
random - hehe ja jag tänkte väl.. ingen skriver ju sådär fort utan att titta.. det hade varit läskigt


just so you know

min ögoninflammation har bara blivit värre under natten. hahaha. mitt högra öga ser ungefär ut som.. ja ungefär som brorsans gjorde när det var som värst. utan det blåa/lila/gröna då. men svullnaden och blödningarna i ögat är faktiskt ganska lika. och halsen är ungefär lika svälld som ögat.
men det är bara att ta det som en man. nu är jag påväg till skolan :) ska gå dit, tror dock inte jag blir där länge alls.
känns inte som att jag orkar det.
sen ska jag ner på stan och köpa en skinnjacka, som kixen tvingat mig att göra.

jag har varit vaken i kanske 20 minuter och jag har redan hällt i mig 4 koppar te.
igår räknade jag kopparna till 25. det låter inte så normalt i mina öron. äh, det är ju gott.

image724

..fast nu när jag har bilden framför mig inser jag att jag kanske överdrev liiiite iallafall:)
den här bilden tog jag i slutet av hela skiten. så det ser ju "fint" ut här :)


noll humor, som vanligt

Härnösands gymnasium, Religionslektion

Manlig lärare ~35: Så Jesus började predika när han var 30 år. Och sedan korsfästes han alltså år 30.
Elev 1:
Men vadå!? Dog han samma år som han började predika? Hur fan hann han med allt i bibeln på ett år?
Läraren:
Ja, alltså man räknar att Jesus föddes 4 år innan år 0 så. Även om man säger att han föddes år 0.
Elev 1
: Då är det alltså år 2012 nu egentligen?
Läraren: Rent teoretiskt sett så, ja.
Elev 1:
Då har vi ju redan tagit studenten.
Elev 2:
Ja!? Vad i HELVETE gör vi här???

idag stod jag och tittade på tvättider i tvättstugan och suckade för att det inte fanns några,
då en kille/man/gubbe, ca 40 år, kommer fram och säger
gubbe - du kan få ta min tvättid om du vill
frida - jaha, när är den?
gubbe - igår..
frida - hm.. kul
gubbe - hahaha där fick jag till det. hahaha

varför kändes det som att det där är nåt jag skulle säga?

morfar - har du köpt din parfym på domus?
frida - vadådå, luktar den inte gott?
morfar - ja, om man tycker att det luktar gott i en stuga som varit stängd i 27 år

Kixen säger: kan du inte blogga oftare? annars blir jag tvungen att börja läsa en massa andra bloggar och det har jag inte tid med.
Kixen säger: för jag måste plugga

näe, nu ska jag klä på mig och sen fara och hämta gjejerna hos kixen. sen ska jag till farmor, hon blir gammal idag. 64 år för att vara exakt. hoppas det finns kvar tårta.
sen ska jag ut och gå och sen plugga.
är grymt sugen på bio, men jag tvivlar på att det går någon bra.

inte riktigt alla indianer i kajaken

haha ska man skratta eller gråta?
tur att han bara använde damcyklarna. annars hade det ju varit lite konstigt ;)

lika som bär

jag såg nån bild på anna book och då slog det mig att brorsan gjorde ett lika som bär-inlägg för ett ganska bra tag sen, och att han hade med anna book där.

för att göra en kort historia kortare:

såhär la fredrik upp det:

"Jag visste att det fanns någon likhet mellan dessa två par.
Lets Dance hade inte varit Lets Dance om inte Anna Book fick
Dansa med en krokodil?
Kan du urskilja vem som är vem?"


image721
vs.
image722

det är skrämmande likt.

här är inlägget som fredrik gjorde förresten. otroligt hur det puckot får mig att skratta :)

jag och mitt dumma huvud alltså

jag sitter jämt och ständigt och raderar bilder från bloggen, för att det är så jobbigt när det bara står att man laddar upp massa bilder och aldrig några inlägg typ.
det slog mig precis att bilderna försvinner från inläggen också. gah!

aja, skitsamma.

jag försöker hitta ett southpark-klipp som jag och lillbrorsan alltid går runt och härmar. men det är borttaget överallt och står att det bryter mot några regler :S

mystery of the urinal deuce heter det iallafall och den som inte skrattar åt det måste det vara nåt fel på. haha. jag gillar inte south park annars men det där är fan det bästa som finns :)

nu ska jag väl dra på mig lite kläder och pallra mig mot kixen.



kan väl bjussa på dom där bilderna från igår :) togs inte alls många bilder.
jag klippte mig igår. men jag vågade inte röra luggen, som man kanske ser :)

image723
jag gör framsteg. den här gången hann jag smita så bara armen blev med :)
brorsan, josse och hennes kompis. vad hon då hette.





äh, får fixa bloggen sen. måste fixa headern iallafall. nu orkar jag dock inte.

kärlek

eftersom att jag redan har gått ut med att jag gillar skröder, alot, så kan jag ju faktiskt nämna det igen, och även lägga in en bild på han från gårdagens match. som dom dock förlorade :/ skröder gjorde ett mål iallafall. men det hjälpte ju inte laget.

image704

såhär ser skröder ut då han är koncentrerad. haha. det gäller att ha tungan rätt i mun. not.
nästan alla mina bilder på han ser han ut sådär. sötis :)








dom här lallarna tycker jag om lite extra :) puss!
sen finns det ju dom jag inte orkar börja leta bilder på också. men ni får klara er utan:)



nu ska jag springa till snurran och köpa cola och se klart licence to grill, bara för att killen är så skön :)


hatisk!

-har jag sagt hur jävla mycket jag hatar när folk kommenterar bloggar anonymt? speciellt när dom ber mig läsa deras blogg, anonymt? jåå för det är ju skitlätt för mig att veta vad fan ni har för bloggar. gah!
-och folk som kommenterar bara för att själv få kommentarer och folk som läser deras blogg. "ha en bra dag" "fin tröja" vafan?!?! jag hatar er
-och folk som säger att fula bäbisar är söta. säg ingenting istället!!

det är bara lite av grejerna jag har suttit och stört mig på nu idag.

men sen älskar jag ju faktiskt en hel del saker :) men jag är ju en bitter jävel så det vore ju dumt att tycka om saker när folk ser.

min perla!

kixen, min pärla :) i love her!
vi ser melodifestivalen och ja.. är onyttiga :)
kixen sitter och dregglar efter bengtzing och jag väntar mest på att min älskade nordman ska komma :) weeei

image703


jaja, hejrå!

mammarajja carey, haha


frida hoppar in i mammas bil och börjar pladdra som vanligt
mamma tittar bara på mig och små-ler
frida - varför tittar du så konstigt på mig mamma?
mamma - men för att du.. haha.. du är.. one of a kind

:(

gah, jag har gjort det igen!
jag somnade i duschen.
vanligtvis brukar jag lägga mig ner i duschen. men den här gången satt jag, för jag var/är skittrött och ville inte somna, då jag har rätt bråttom.
men nog fan somnade jag, och jag har sovit där i över 1 timme i nästan det varmaste vattnet. jag har typ fått fjärde gradens brännskada över hela kroppen, haha.
näe men varmt var det iallafall.


jaja, nu är det bara lägga in en högre växel och klä på mig, packa väskan och sen far jag till kixen.
saknar verkligen att bara ligga i hennes rum och spekulera och skratta ihjäl mig. med henne då såklart.
kan hända att hon sminkar mig också. vilket hon alltid gör. hon har förmågan att sminka mig till en helt annan människa, vilket jag inte tackar nej till.
sen får vi se vars vinden bär.



tänkte säga att bilder kommer sen. men det gör det inte alls. har ingen kamera än. gah!




image701

i miss you <3