skellefteå

det börjar närma sig nu. och det kommer bli så helvetes skönt att komma bort en helg. däremot är min form inte den bästa. mår så sjukt illa hela tiden. eller det började typ inatt, men ändå.
helgen efter den här blir det torne med pottan och patrasket, kommer bli svinigt roligt känner jag på mig :) går och räknar dagarna, och har gjort det den senaste månaden.

idag blev allt kaos, har inte hunnit med något av det jag skulle göra. nu ska jag iallafall sova och försöka vara frisk imorgon när jag vaknar. den som lever får se.

annis har fått beskedet från skallröntgen - hon har ingenting i huvudet!
kixen opererar sig imorgon och hon är jättenojjig, men jag hoppas det går bra iallafall :)

och idaaag har jag, lisa och sara varit i torne och happis. vi inhandlade lite alkohol och godis. och lite annat svammel. parfym bland annat, men lisa ville inte ha, för hon tycker inte om att lukta gott :) jaja, det var nice iallafall. fast nu är jag fattig. alkohol är så jävla dyrt alltså :(

pottan och annis - världens bästa!

hej

jag fastnat för dig igen.... lalallala

vissa dagar är ju bättre än andra, och idag har det varit en mindre bra.
helvetet började med saras underbara stämma, hon skrek att jag skulle pallra ut arslet på gården för att hon var påväg. lyckan var enorm när jag insåg att jag hade somnat med kläder och smink, så det var bara att få liv i benen och spatsera ner för trappen. när jag satt mig i bilen insåg jag ganska snabbt att jag var alldeles för trött för att vara trevlig, så jag sket helt enkelt i det. jag var en gris mot sara i vanlig ordning.

sen kommer jag till skolan och ser till min förvåning ingen potta sitta på trappen och röka. trött och less springer jag in och genomsöker skolan, utan resultat. hon hade nämligen lovat mig att pallra sitt arsle till skolan idag, men icket. jag ringde några gånger men det var lönlöst. så efter att jag, helene och frida2 gjort oss av med ett sär som trodde hon var våran kompis, traskade vi mot pottan.
jag höll för kikhålet och bankade på dörren, och några minuter senare öppnar en nyvaken potta med ett täcke hårt snurrat runt sig. vi insåg snabbt att hon hade besök, så det var precis som jag misstänkte. det gjorde dock skadeglädjen fulländad.
efter lite svammel och missions gick vi mot tullars. det var inte så givande. så vi gick till skolan. sen lite mer missions. sen hem. sen sara. sen plugga. sven kan dra åt helvete. blabla.

jag orkar inte skriva. jag ska sova. jag är trött.

om vi inte..

om du inte känner mig nu, så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig (8)

--

jävla stil alltså. nästa gång du lämnar landet kan du ju meddela det!

björnar är bruna

bror snörde ihop allt för att det itne skulle bli för många fridor som sa, och fegons som sa, därför saknas det punkter och det kan lätt bli grötigt. men han är rolig :)

Frida Syster säger:

du måste ha bil, och låsta dörrar dom är aktiva kring 3-4 på natten, far då
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Låsta dörrar? tror du seriöst att en björn öppnat dörren annars?
Frida Syster säger:
ja på riktigt fredrik dom kan öppna dörrar har du inte hört om familjen där nere i sverige nånstans?
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
"Grr jag är hungrig.. vad goda dom där ungarna ser ut. VRÅÅL nu ska jag äta upp dom för jag är VRÅLhungrig höhö... nä men, vafan...ÅÅÅH dom har låst dörren, hur fan gör jag nu??!?!?! ÅÅÅÅHHH VRRRÅL nu går jag och äter blåbär"
Frida Syster säger:
haha nej ditt cp men dom har ju hittat ett björnide vid djuptjärns sjön. tänk vilket lätt byte man skulle vara då, bara slita upp dörren och käka och spring ner i idet men lyssna d å familjen där nere dom vaknade av att något var bakom dörren, så dom gick och kollade i dörrhålet där du vet. och då stod en björn och slet i handtaget
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Är du störd? Dom har inga smidiga Aphänder.. dom har stora nalletassar
Frida Syster säger:
och en annan familj var och åkte på nåt zoo där nere nånstans, och hade låsta dörrar. och då började björnen rycka i dörren, och sen tryckte han in fingrarna genom rutan som var lite öppen. och slet neråt så rutan sprack haha men vafan, dom är stora som berg och springer ändå mer än 45 km/h, och klättar bättre i träd än du
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
dom kan inte greppa ett handtag.. och inte en bildörrshantag heller för den delen.. och dom lär inte bry sig om det är låst, bankar dom en gång så åker hela dörrjäveln in ju.
Vadå? tar du för givet att jag är en bra bergsklättrare?
oj träd
Björnar är ju förfan stora
Frida Syster säger:
nej men om vi säger att du skulle fly upp i ett träd
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Varför skulle jag fly upp i ett träd, om jag ändå åkt dit i en bil? "hmm, en stor nallen bankar på bildörren.. jag vet... jag öppnar takluckan och flyr.. sen springer jag upp i ett träd och sitter där... istället för att bara köra iväg med bilen... det låter fan smart."
Frida Syster säger:
men ditt cp. jag pratar ju om 2 olika saker nu om du sitter i bilen ska du givetvis sitta kvar. är du och plockar smultron i skogen ska du springa eller inte sprigna
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Meh, jag ska inte plocka några jäkla smultron, jag vill bara se en björn... live... in action... jag vill se en liten bamse Frida Syster säger:
http://www.ac.lst.se/images/JJmmmxxx.gif
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Jag vill inte se på bild, på Zoo eller på cirkus.. jag vill se den face to face.. Jag vill se den om jag så ska dö på kuppen
Frida Syster säger:
men är du cp? den äter dig levande en långsam passgång, men när det behövs når de en hastighet upp till 50 kilometer i timmen. Vanligtvis klättrar björnar bra och de kan även simma utmärkt. det är fan sjukt
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Björnar är inga mördarmaskiner som äter alla människor dom ser. Björnar äter väl inte ens människor egentligen, isåntfall väldigt sällsynt. En Hona kan möjligtvis vilja skrämma iväg en människa ifall man står mellan henne och hennes lilla nallemaja.
Frida Syster säger:
haha sluta prata om bamse fredrik. det är på riktigt. om honan känner sig hotad av människan, typ att man är för nära deras matförråd eller ungar, då åker man på däng. man blir med största sannorlikhet dödad. och inte fan lämnar dom dig där död sen. givetvis blir du mat. hanarna däremot är livrädda för människor, och dom äter sina barn
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Varför tror du att en hane är livrädd för människor? dom vågar anfalla andra jättestora nallar, men när det kommer till en helt vanlig svennebanan, så springer dom därifrån och skriker "iiiaaaah"... nej fan, En hane markerar ifall han känner sig hotat och en hona vill försvara sina barn. Om du går och sen ser du en hona stå där och titta på dig, då behöver du inte ta för givet att hon springer ikapp dig, mördar dig... sliter dig i slamsor och sedan mumsar i sig dig dom säger "vrål", blir du rädd och ger dig av så blir dom glada att dom inte behövde hamna i "bråk". Björnar är fan mer skygg än ormar
Frida Syster säger:
nej jag har inte tagit för givet att alla blir anfallen av en björn. men är du dum på riktigt? björnar märker om man blir rädd, och vill "leka". men dom leker inte kurragömma, utan dom gör precis som du gör. slåss alltså. dom vet väl inte att man dör av det. och ja det är klart att dom är skygga, men nu när dom håller på att göra sig klar för ide så äter dom precis allt dom kommer över, och sen ha r dom precis fått deras ungar som dom måste försvara en vettig björn vistas inte bland människor. men dom gör allt för mat
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Tjenare, tror du att en björn skulle hoppa fallskärm.. utan skärm... för en burgare? aldrig... nu ljuger du fan
Frida Syster säger:
du snackar ju goja
jag har sett en bild på en människa som blivit uppäten av en björn
Fegon - Från otydlig till osynlig säger:
Ja, jag säger inte att dom inte har ätit en människa nångång.. jag säger att en människa inte är med i deras kostcirkel. Och jag lovar att dom hellre går och mumsar bär istället för en halvfet hockeyspelare med hårig röv Frida Syster säger:
hahaha du är ju sjuk


sen bad jag om ett "julklappsrim" till en våg

Har du haft problem med detta, så se nu här;
med den här kan du få reda på hur jävla fet du är

haha hur kan man inte tycka om han?! :)

Störd

fyfan vad negativ jag har blivit. till allt. jag stör mig verkligen på allt.
jag stör mig på människor som säger "åde", folk som stavar simpla ord fel, långsamma människor, jag vill att allt ska hända direkt. jag hatar att inte veta vad som kommer hända. jag hatar människor som är glada dygnet runt, folk som gnäller, folk som speglar sig i fönster, jag stör mig som fan på bilar som inte använder blinkers i rondell och på folk med mycket pengar, som antingen är snåla eller sprättar pengarna på onödiga saker. jag stör mig på saker som inte blir av, trots att det är planerat, folk som bangar, folk som inte vågar prata för sig själv, människor som inte lyssnar.. men fram för allt så stör jag mig på mig själv, som fan. hela dagarna. ibland blir jag så jävla arg på mig själv så jag måste gå och sova, för att slippa mig själv. det är sjukt störande.

jag pratade med camilla imorse, och fyfan vad jag har saknat henne. jag kommer inte klara den här vintern utan henne, på riktigt. och min jävla lägenhet jag ville ha är såld. jag funderar seriöst på att söka i luleå, nära camilla. på söndag får jag iallafall träffa henne, jag räknar timmarna.

och idag har jag börjat tvivla på vad jag vill. jag tror inte ens jag vill jobba inom spa, som jag varit så inställd på dom senaste åren nu. jag vill inte flytta till örebro och gå den där jävla utbildningen jag trånat efter, jag vill inte flytta till skåne. jag vill bo här.. nära mina vänner, och bara skita i allt. leva på socbidrag hela livet och inte göra ett skit, bara vara.

det är så sjukt mycket på skolan nu, orkar inte plugga, orkar inte gå på lektionerna, orkar inte stiga upp på morgonen. orkar inte göra ett skit. efter skolan är det vanligtvis saras bil eller soffan som gäller. det är ju alltid nåt, men det är värdelöst.

nästa fredag blir det skellefteå, jag äger inte ett öre. får studiebidrag som kommer vara slut innan vi är framme. alkohol och bensin och så. vad ska jag sen leva på?

men jag ska egentligen inte klaga, jag har världens jävla bästa vänner, och det kan jag säga utan att ljuga. vissa är bättre än andra.

jag och sara har iallafall hunnit med en jävla massa björnjakter sen sist. dom har sett björn här i krokarna, riktigt äckligt. och jag och ida har varit ute och gått och gungat nu varje dag hela veckan nästan, har även hunnit med att vara med pottan och sådär. har hunnit några svängar till ishallen också. mer har inte hänt.

nu är sara påväg hit, vi ska väl hitta på något spännande. sen ska jag sova. är så sjukt trött och less så det finns inte. det blir inte att dricka i helgen iallafall, hur skönt som helst.

det var nog allt,

och eftersom att min blogg är helt meningslös och tråkig så får ni hålla koll på dom här istället
http://leea.webblogg.se
http://sbergdahl.blogg.se
http://fegon.blogg.se
http://istrike.blogg.se
http://unclejesse.blogg.se
orkar inte länka.

iddo

idag har idolainen blivit stor flicka :) hon är verkligen världens sötaste. pussungen min.

vettefan vad som hänt med min skalle och nacke, bara ilar och lever fan. så förhoppningvis är jag ur form fram till på torsdag, så jag slipper skolfotot ;) är mindre bildskön alltså. men fick nyss höra att jenny och knodden ska vara med så jag vill också :(

jaja nu ska jag se ID, det suger men vafan.

hej

Haft en papperskasse över huvudet - aa
Haft skogsmyror på dig - aa
Lekt kurragömma - aa
Haft vattenkrig - aa
Varit på Liseberg - nee
Varit på Gröna Lund - aa
Varit på Tivoli i Danmark - nee
Fotat regnbågen - aa
Haft en mousseflaska - aa
Haft en sprayflaska - aa
Samlat på kapsyler - aa
Ätit mer än fyra glassar på en dag - aa
Äger en batteriladdare - aa
Varit på begravning - nee.
Äger kondomer - aa
Sjungit karaoke - aa
Varit i Säfsen - nee
Varit på kryssning - nee
Spytt blod - aa
Supit någon under bordet - aa
Äger en studsmatta - aa
Äger en pool - aa
Vällt en gravsten av misstag - nee
Börjat gråta när du närmat dig en kyrkogård - nee
Spelat playstation - aa
Gjort en tårta - aa
Bakat kakor - aa
Pratat med en psykolog - nee
Gett tandläkaren en rak höger - i magen ja
Tar medicin mot någonting - aa
Dricker proteindryck - nee
Spelat upp en teater - aa
Haft eksem - aa
Räknat alla myggbett - aa
Varit på festival. - aa
Tappat bort nycklar. - aa.
Tror på skrock - aa
Haft hjärnskakning - aa
Rymt hemifrån - aa
Bränt dig i bastun - aa
Träffat en/flera kändis/ar - aa
Blivit avstängd från skolan - nee
Gjort alkotest - aa
Målat ett staket - aa
Fått MVG i ett ämne - aa
Sett en björn - aa
Sett en varg - nee.
Vaknat i ett överhettat tält - aa
Vaknat någonstans och glömt var du är - aa
Cyklat omkull - aa
Sprungit omkull - aa
Ridit omkull - nee
Gått omkull - aa
Kopierat den här listan - aa

trött

aaah vad jag är trött alltså! jag har vaknat var 10e minut hela morgonen för att sara gurglar så förbannat när hon sover, och nu kunde jag inte somna om. men hennes väckare ringer 11 så då får jag förhoppningsvis sova :)
det har ju inte blivit mycket sömn inatt överhuvudtaget alltså. har legat och sett massa svammel på tv.
igår kom sara hit och vi for och hämtade lisa, jag gjorde potatismos och åt det till middag :) sen kom martina, och då gick vi upp och lallade här, sen for vi ut och mötte camilla och jennifer på stan, coolade oss där ett tag och sen for vi hit igen, allihop. lallade på och sådär, sen ner mot stan igen, fast då dumpade vi martina hemma och alla tryckte in sig i en bil, med sara som chaffis. jag vet inte hur eller varför, men vi kom in på spöken, död osvosv. satt och pratade om det i timmar medans vi cirkulerade runt i hela kalix kommun. alla var livrädda, och när vi närmade oss stan som var helt öde så hoppar en gubbe ut på vägen, alla skriker som grisar och sara drar i gasen. jag tyckte synd om gubben, hans kompis och mormor, så vi for ett varv och sen stannade vi och pratade lite. dom var finnar och fattade inte mycket svenska. mormorn däremot pratade på.
dom ville dansa men inget var öppet, så dom gick där och lallade runt. finnar är ju som trevliga :) fattar dock inte varför dom pratade finska med mig när jag sa att jag var svensk :( jaja.
sen drog vi och lallade runt lite till och sen hem igen.
där skickade jag och sara hem camilla, jennifer och lisa eftersom att båda var snuskigt trötta. så så fick det bli.

vi kramades lite och sådär och sen somnade hon, i vanlig ordning. jag låg bara vaken och hörde alla spöken på nedervåningen, så jag vågade inte sova :) nu börjar korven vakna så jag ska gå dit och mysa lite innan vi börjar fara mot ishallen.

hade riktigt trevligt igår med flickorna, i vanlig ordning. och snart blir det skellefteå, känner på mig att det kommer bli riktigt nice!

saras tånagel har cuttat upp mitt finger, och garderoben har cuttat min tå så det var inte så mys att duscha nyss kan jag ju meddela .) sved gode mycket

jaja, nu skriker sara efter mig. 

Karl Wolf Feat. Culture - Africa

Jason Mraz - I'm yours

alltså jag kan inte få nog av den låten. Jag och sara sitter och diggar den 24/7 i bilen, samtidigt som vi sjunger och dansar och hoppar omkring som idioter, haha.
skulle egentligen börja 1215 idag men då ringde min biologilärare och väckte mig för ett tag sen och sa att vi itne har biologi, så jag slipper fara till skolan överhuvudtaget. men jag tänkte att det var lika bra att stiga upp och göra någon nytta, så nu ska jag plugga och städa lite tänkte jag.
lika bra medans man är ensam hemma, annars är det bara lallare som står bakom dörren och vill leka, haha.

jaja nu ska jag samla ihop lite kläder på golvet och kasta i maskinen. sen blir det promenad och mys med sara, och seeeen pluggande.

kalix vann igår förresten, kändes riktigt bra att vara på ishallen igen. hade dock glömt hur kallt det är där :)

well you done done me and you bet i felt it
i tried to get you but you're so hot that i melted - sanning!

http://www.youtube.com/watch?v=LHnJGXwr-HU

ikväll gäller det

ishallspremiär! iiih! :)
har varit på topphumör idag av någon anledning.. och på lunchen for jag, sara, lisa, sanna och martina och flottade i oss mat på 11:ans, fyfan vad gott det var. sen drog vi vidare och letade present åt lecke, samtidigt som vi provade massa fula mössor. haha. sen gick jag och martina in på domus, eller coop som det heter, och svamlade på. hittade en leksaksbil och en barnbok, haha. nåja, sen dra raggen och fara och vilda i naturbruksbackarna, sara var gode stolt som lyckades färga vägen när hon tvärbromsade..

sen när vi skulle hem då, haha. satt i baksätet där det är tonade rutor och såg att annis och hennes mamma kom i en bil, så jag skulle öppna dörren och vinka, men i samma veva drog sara full gas iväg så jag tappade dörren, och medans jag skulle dra igen den tappade jag fjärren till saras häftiga musikanläggning. så det var bara och fara och vända och hoppas på att ingen hade kört över stackaren. men vi hade tur :) '

ihelg blir det som sagt mys.. det ryktas om bastukväll, och kixen verkade vara intresserad av att umgås. så så får det bli :) sara är min mysis no.1, så vi ska nog inviga hennes nya tv med lite film också.

james morrison - you give me something

mys

nyss hemkommen från lite mys med sara.. och ikväll blir det ännu mer mys, och film ;) kommer bli nice!
aja, imorgon blir det ishallspremiär för mig, det pirras redan. hade tänkt fara på luleå - modo ikväll också egentligen, men filmen lockade mer faktiskt ;)

ihelg blir det kramkalas med sara och c/o, kanske drar ut till stugan eller nåt annat spännande.

nya bilder finns på pixbox osvosv. bilddagboken uppdateras inte lika effektivt då jag inte orkar ta kort på skolan och sen på när jag pluggar.

mina ben kliar nå så förbannat.. vet inte om det beror på när jag torrakade dom hos pottan i helgen, eller efter legginsen jag tvättade i handfatet med tvål, men kliar gör det iallafall. och igår sparkade jag tån i en glasvåg vi har, så det blödde rätt ordentligt och det värker heeeela tiden. hade en riktig jävla otursdag igår, slog mig i precis allt och ramlade i trappen x gånger. osvosv


sean kingston - beautiful girls

hej

helgen var nice.

fredag - mys med flickorna
lördag - fest med pottan
söndag - jag och sara flyr mänskligheten och far till deras stuga och färgar hår, plockar bryn och snackar skit. med denniskorv som färdkost. mys

orkar inte skriva nåt mer:) bilder finns som vanligt på bilddagboken. nu ska jag se film och sen sova.

yoooou give mee somethiiing (a)

igår

igår fick lisa, camilla, sara och jag idén att fara till saras stuga och äta mat och snacka skit, som vi är så bra på. så vi for mot ica och handlade alla ingredienser till tacos, och for mot kilnäset. där åt vi världens godaste tacos och sådär. och i vanlig ordning blev jag hånad för att jag inte gillar köttfärs till tacos, utan tar banan och nötter istället :) jaja det hör inte hit. sen satt vi och pratade om allt från könssjukdomar till tantkläder. mycket trevligt. och mörkrädd som jag är kunde jag inte vara människa när det började bli mörkt ute. speciellt inte i saras stuga, efter att pappa skrämde upp oss förra året. men alla flickor behövde iallafall gå på dass men ingen vågade, eftersom att det var så mörkt och något prasslade, så vi raddade upp oss på led utanför stugan, med lampor, och gjorde våran grej. haha.

nåja, sen fick vi den briljanta idén att fara mot happis, så så fick det bli. men när vi nästan var framme höll sara på att somna så hon och camilla böt plats. det hände ju inte mycket i happis kan jag ju säga, så vi drog vidare mot torne och fick syn på en kemiskylt, så vi drog dit. vi var riktigt lyckliga när vi fick gasa på på motorvägen, haha. vi hann köra fel och vilse några gånger innan vi hittade in i kemi, som vi trodde skulle vara en storstad. vi cirkulerade där ett bra dag och satt och fantisera om alla mördare på horgatan, så alla låste dörren och ville därifrån.
sen tillbaka till torne och försöka ragga upp nå finnar, men det gick väl sådär. camilla höll på att skämmas ihjäl när hon satt och coolade bakom ratten till alla raggare, och jag började tuta, haha. sen påstod hon att hon blir brun av att lyssna på hiphop :( jaja, vi var iallafall i torne rätt länge, sen till happis, sen kilnäset och sen hem till tattarkalix. jag hade iallafall en riktigt trevlig ikväll igår, som man alltid har med dom där tjejerna :) nog för att vi var en flicka mindre igår, eftersom att martina har svikit oss och farit utomlands. men hon kommer hem på måndag, så då är vi fulländade igen :)

nu sitter jag och velar om det ska bli fest eller inte ikväll, jag är faktiskt rätt sugen, men jag vet inte vars vi ska vara så det gör mig lite omotiverad.


negativa människor är det bästa jag vet :):):) not! fan vad less jag blir.

men igår när jag var med mina pantertanter satt vi bara och dummade oss hela tiden och jag slapp tänka på allt helvete :) tack pussgurkor.

nu ska jag försöka vila lite och sen ska jag ut och gååååååååå :) so long fuckers

tänk alla gånger

jag har nog på riktigt aldrig hört någon låt som passar in mer på mig än den här. känner igen mig i varje ord alltså, skrämmande :)

tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
tänk alla gånger som vänner sagt, att du, bara du är det bästa dom haft
dom vill ditt bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver,
får du ingen hjälp alls. nä du får ingen hjälp alls.

tänk alla gånger som jag suttit med gråten i min hals
gått ner i deppressioner, då mår man kass, de gånger
jag inte har stått för vad jag lovat. vänt kappan efter vinden,
ihopp om att allt ska ordna sig.
tänk alla gånger jag har suttit hemma, istället för att hänga
med såkallade vänner på fester.
ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
fast i sällskap av mina tankar lät jag timmar vandra.
tänk alla gånger jag ångrat saker jag sagt, ord som kommit
ut i all hast när jag talat för snabbt, gånger jag sårat andra
utan att mena det. jag ber om ursäkt nu, förlåt, men jag menar det.
har mindre vänner nu än då och tänker ofta på de gånger gänget softa
längtar, torkar tåren efter alla de där dumma gånger som jag fått mitt hjärta krossat,
och alla dom som bara varit vän på låtsas.

tänk alla gånger som kärleken satt mig i skiten
tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
tänk dig en värld som rasat
tänk dig människor jag älskat lärt mig hata
tänk alla gånger som jag varit ensam
tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
tänk dig ett liv i tårar - när man blivit sårad

tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
när saker blev som dom blev. mina problem, blev saker som förändrade
de som fått mig att le.
tänk alla gånger som jag skrikit på mamma, för att ett liv som dom andras,
är något jag alltid strävat efter. men dessa jävla nätter, utav ensamhet och ångest..
tänk alla gånger som jag saknat nån att hålla om, men somnat ensam, trasig, precis som vanligt.
jag har gråtit, tänkt på stunder när jag har varit kär och alla gånger som jag drömt att du har varit här.
tänk alla gånger som jag hatat min far, för att jag sagt jag älskar dig, men inte fått nåt tillbaka
men dina nyktra stunder, är faktiskt allt jag behöver. och pappa, jag är stolt, för jag vet att du försöker.


tänk alla gånger som kärleken satt mig i skiten
tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
tänk dig en värld som rasat
tänk dig människor jag älskat lärt mig hata
tänk alla gånger som jag varit ensam
tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
tänk dig ett liv i tårar - när man blivit sårad


tänk alla gånger som jag gett ut mig själv i låtar, gånger jag mått dåligt,
men inte orkat gråta, dagar jag tänkt på det hatet som dragit ner mig
själv på de mest magiska sätt
tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta
tänk alla gånger jag sett min pappa åka härifrån oss, efter som har bråkat
om nåt fjantigt. det här är ingen saga, det här är min sanning.
tänk alla gånger som jag suttit där själv, och gråtit tårar för ett helt liv
fast under en kväll, alla stunder jag ... bett om under och hjälp
jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt
tänk alla gånger som jag sett min mamma gråta, för att jag brutit det jag lovat
tänk alla gånger som jag inte sett en framtid. det här är inte en saga, det här är min sanning

tänk alla gånger som kärleken satt mig i skiten
tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv
tänk dig en värld som rasat
tänk dig människor jag älskat lärt mig hata
tänk alla gånger som jag varit ensam
tänk alla gånger som jag stannat kvar och väntat
tänk dig ett liv i tårar - när man blivit sårad

brabajsbrabajsbrabajs
 

sen sist

det har inte hänt så mycket sen sist. min bror har flyttat in i egen lägenhet och har därmed blivit en stor pojke. trots att jag inte bor hos morsan, där han bodde, så känns det konstigt att inte ha han där :) som igår när mamma ringde och frågade om jag kunde gå ut med hunden och jag röt i vanlig ordning till "men fredrik kan väl gå ut med han?" (+svordomar), men jag insåg snabbt att han inte bor kvar där.
nåja, jag ska fara och köpa han nåt fint till lägenheten och hoppas på sovplats :)
även en egen lägenhet är på gång nu, igen. bror tog ju min så jag får leta vidare. men det är nemas problemas. har ju boenden så det räcker nu ifall det skulle ta tid :)

jag ahr även försovit mig till skolan nu varje dag sen den började, om jag ens har orkat pallra mig dit. måste bli ändring på det :) tur att jag har en arbetslös pappa som gillar att stiga upp coh skjutsa mig ;)

sen är det väl inte så mycket mer. känns bara fruktansvärt bra att träffa pottan varje dag igen, på skolan alltså. hon gör mig hur jävla glad som helst jämt och ständigt och jag förstår inte hur hon orkar.

och förresten så har sara skallat sönder min näsa samt mina tänder idag. mindre mysigt. näsan är blå och öm, ena tanden ilar som fan, gommen värker osvosv. gör tillochmed ont i pannan. stryk ska hon ha!

yeye, verkar bli partyparty i helg. fast vi får se. hade ju tänkt vara nykter ett tag framöver nu, men vafan..

fick förresten världens gulligaste sms av värledns gulligaste människa igår "du är så underbar på alla sätt och vis, du finns alltid där, lyssnar, pratar, skrattar. jag vill aldrig släppa taget om dig. vill att du för alltid ska vara min vän. genom svåra stunder, då finns du alltid med. du är underbar på alla sätt och vis. jag vet att du inte alltid har det lätt, men du försöker för det mesta le iallafall, även om du inte är glad. och det är såna som dig det borde finnas fler av. sånna som sprider glädje, stöttar och bryr sig om. jag hoppas att vi alltid förblir vänner. jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dig frida" maaaaaaaaassa gull! :)

nåja, nu ska jag slutföra det jag påbörjat (dx-ball), och sen ska jag gå ut och gå med tyzon. kanske far förbi brorsan med lite candy och cookies som vi tvingas sälja i klassen. tycker han borde ha lite gotta i läggan :)

pottan och annis, ni är och förblir världens bästa. det är ni som gör att jag överhuvudtaget stiger upp på morgonen, och ni som får mig att stanna kvar i den här jävla hålan. alla andra kan skita ner sig, ni är bäst! :) pusslovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove


sen måste jag säga att john mayer är min nya gud. fyfan vad skönt i öronen.