Livet är en bulla

anledningen till att jag inte skriver så ofta är enkel; jag finner inte det roliga i det, jag har brist på fantasi, jag har haft fullt upp och det har varit mycket hockey på senaste tiden. men detta är nästan värt att läggas in. Det låter dock 10 gånger bättre när jag tänker på det, vet inte varför det blev så fel när jag skrev det snabbt till linnea. aja, erkänn att det finns en poäng i det? =)

frida., säger:
Jag bukar jämföra livet med en bulla!
Leea fan bara 5 dagar kvar sen blir vi sambos frida ;p säger:
Okej?
frida., säger:
 Först möts jästen och vattnet i en bunke (i sängen) och sen tillsätter man andra ingredienser som tillsammans bildar en deg (foster), sen jäser degen (mammas mage) och den blir bara större och större. sen är den färdig att kavla ut (nytt liv som är färdigt att levas) blablbabla. men man tycker ju inte om att äta smör enbart, trots att man sätter det på bullan (allt är inte bra här i livet) men sockret och florsockret däremot är gott (det som är bra i livet) och sen sätter man in den i ugnen, och den blir bakad (vuxen) och man märker att det är så mycket godare när den är klar (livet är bättre när man vuxit till sig och mognat), sen möglar bullarna (man blir gammal) och sen förmultnar dom (man dör)

alltså måste man prova sig fram. vissa gillar bullar med kanel och vissa gillar med vanilj
och det är inte en sak som räknas, utan helheten. för smör enbart är äckligt som fan, men smör på bullan är fan så mycket godare. eller hur? du fattar vad jag menar va, trots att jag suger på att förklara? =)

stora ord från en liten mun, so long fuckers!


Sjuk

Jag har feber, igen! blir galen på det alltså.

har inte varit ut genom dörren idag, funderar på att gå till mamma en sväng sen om jag orkar.

imorgon vill jag fara till kiruna och titta på hockey men det vettefan om jag orkar, annars far jag nog till luleå och är social där istället.

jag har varit babyvakt idag, eller nyss och det var apjobbigt. hon bara skrek och var jobbig men ack så söt. Hon kan stödja på benen och nu kan hon nästan gå också, alltså om man lyfter henne. eller alltså hon går ju med benen så hon vet hur man gör men hon har ingen balans och sen tror jag hon har för svaga ben ännu men det är rätt bra för att bara vara knappt 5 månader :) sen har hon fruktansvärt söta läten för sig som jag smälter av.

kom hit och kramas med mig nu annemari, I miss you ;-*

lite sånt och lite annat

Jag orkar inte känna efter längre, varför ska jag gå runt och inte veta nåt när jag kan skita i det och vara glad? :) dumt av mig.

Sara kom hit för en stund sen, vi brottades och mös som bara vi kan. jag tycker om att vara med sara, hon är så vild och galen men ändå så lugn och bra, tack för det :) vi tittade på lite bilder också vilket betyder massa minnen som man bara vill lämna bakom sig men som liks förbannat kommer upp i skallen såfort man ser en bild som förknippas med det.
Nu handlar det om Moa.
Moa och jag var väldigt tighta och vi tyckte väldigt mycket om varandra sen första gången vi träffades på dagis. vi har busat massor och haft apskoj, men hon valde att flytta till hennes mamma i stockholm förra året, vilket var väldigt tråkigt men jag förstår henne på sätt och vis.
jaja, bara du kommer upp till norr någon gång snart så vi kan busa som vi alltid gjort! Jag saknar dig, du betyder massor ;-*

--

kände mig lite nere nyss, eller alltså slö typ och gissa vad? 39.2 graders feber, wihoo! sara sa att det syntes på mig att jag hade feber och visst vare så.

aja, imorgon blir det skolan och en jävla massa promenader fram och tillbaka, sen tandläkaren och sen ska jag och mamma åka med div2 laget, alltså brorsan och hans lag till överkalix, i deras buss. skämmigt. tänker inte missa den matchen, neverever. nog för att jag vet att överkalix kommer utklassa dom totalt och att hela laget kommer sitta och gnälla i bussen tillbaka så jag får huvudvärk. men hockey som hockey.

os på fredag förresten. "jaa!"


sara, annis, linnea, gibban, brorsan, leffe, henka, bid - ni betyder, massor ;-*

Ingen rubrik

Nu var det ett tag sen jag skrev men min fantasi räcker inte till längre. Känner mig konstig och galen hela tiden och jag orkar inte gå till skolan längre. men som my lady säger "det är bara en svacka", yes det är det, snart är jag back in buisness igen och då jäklar :)

Snart flyttar jag och Linnea, det kommer bli trångt men mysigt. hela 26 dagar kvar nu.

jag har mycket läxor men jag orkar inte ta itu med något nu, inte imorgon heller skulle jag tro. orkar inte plugga förens jag är motiverad, annars blir det bara skit och det är helt meningslöst. vilken pessimist jag låter som :)

aha, vad mer då.. jag har en ny idol, igen. Kenta my man, sinnessjukt skönt för öronen.

kan väl dra in lite roliga grejer som sagts

Jag till fegon när vi kom hem från stan
- Säg inte att jag har haft gylfen uppe på stan?!?! ;o
Erik i bakgrunden
- jag har inte sagt nåt
Fredrik ler och tittar på sina träningsbrallor
- Men jag har för fan haft dem fel väg!

fruktansvärt roligt.

konstigt nog blir det mycket fegonsägelser i this blogg men det beror väl på att fredrik är rolig, jag vet inte. kanske bara jag som tycker det? don't know at all. aja, jag älskar dig brorsan. tack för att du är du :) och erik, du är också bra *host*

aja, nu ska jag simma vidare till sängen för att sedan ta ut mina tantspolar ur håret. det ska bli spännande att se om jag lyckats den här gången, det händer ju trots allt väldigt sällan.

btw, årets storebror är meningslöst men inte kan jag sluta se det för det. låg vaken till halv 4 och tittade på det inatt, dum som jag är.

so long fuckers!