Jobb igen då..

Egentligen skulle jag bara jobba mån,tors,fre den här veckan. men jag råkade visst ta på mig att jobba lite extra. why, god whyyy?

Jaja, jag och mitt korvmående ska snart pallra oss iväg till jobbet och jobba till 21.15 tror jag närmare bestämt. Patte har cyklat hit i bakfyllan för att skjutsa mig, men det var han som erbjöd sig så han får faktiskt skylla sig själv.

säger som puttefnask, life part 2?

blöhö.

benen på ryggen

idag har jag jobbat 7-12, och sen har jag traskat till stan. åkte snålskjuts med camilla imorse och hade inte en tanke på hur jag skulle ta mig hem på rasten, så jag gick ner på stan och fixade lite grejer med sara. nu vet jag ju vad som är fel iallafall, inte för att det har tagit bort något illamående. men åksjuketabletter skulle jag köpa iaf? hm.. funkar ju inte när jag blir åksjuk men jag får väl prova det nu :)

var på bolaget åt brorsan, langade snus åt berra som var på jobbet, där vi även satt och filosoferade ett tag, tills jag blev hungrig och illamående igen.. så det var bara att gasa ner på frasses och trycka i sig en chickenstickmeny i solen. riktigt gott. var ovärt att börja gå hem då så jag och sara gled runt lite innan jag traskade tillbaka till näsbyn.

la mig på soffan och vilade mina arma ben ett tag innan jag började och sen var det full rulle fram tills halv 10 typ, då GICK jag hem från näsbyn. gah, mina fötter blöder! nästan..

2 dagar kvar innan ledigheten.. måste..härda..ut.. jobbar iaf med camilla imorrn till 12, så det går lite lättare.

nä nu ska jag snöra ner mina lurviga i sängen. här finns det ingen tid för fritid.


berra.


fortsätter gnälla.

... jag skiter i att det är lördag idag, måste ändå kolla upp vad det är för skit jag dragit på mig. svininfluensan mest troligt.

sömnen är obefintlig - jag hinner bara somna så vaknar jag av kväljningar och sendrag i benen.
tänkte skona er från detaljer, men spy får jag ju göra, endel. ingen magsjuka eller kräksjuka.. sånt känner man.

nu mår jag mer eller mindre illa hela dagarna + nätterna. och när jag blir hungrig, vilket jag blir direkt nu för tiden, så kommer allt upp. usch.

snusa kan jag ju inte heller, det kanske är en bidragande faktor till att jag är på dåligt humör konstant?

ska möta sara på min rast idag, får försöka tvinga med henne till akuten. hon om någon vet hur mycket jag hatar sjukhus och allt vad det innebär så hon kommer nog mer än gärna med och håller mig i handen:)

nu måste jag ta med påsen och gå till vägen så jag får mig skjuts till jobbet. finns inte en chans att jag orkar cykla. krafterna är lika med 0.


nä jag är inte bitter.


idiot

har just kommit hem från jobbet, extremt jävla less att stiga upp före fan, må som en korv och cykla från en sida av skitkalix till den andra, för att sen bara sitta på arslet, få några slag på käften och magen av en tant och bli kallad det ena och det andra.

hade gärna kommit hem till någon vettigt. men det fick jag inte. för alla är idioter.

sen att jag ska jobba från 7-21 imorgon, från 7 till 4 på söndag och från 7 till 4 på måndag gör ju ingenting bättre. är ledig tisdag och onsdag och då far jag fan till stugan. patte ska väl supa så han skiter jag i. en extra bonus sådär.. helgen ska han ju också dricka så då blir det inge kvaltid där heller.

fybubblan. skjut mig. och nu mår jag illa igen. vad är feeeeeeeeeel? gaaaaaaaah!!!

sen måste jag städa också, som pricken på i'et. bilderna är dock från pottans kök när vi fick för oss att städa det.





update: här sitter man och väntar på att pappa ska komma hem någongång så jag kan få mat och pengar till snus. men nä, han har farit till stugan.. för att stanna. ingen snus, inge mat, inge lunch.. skitjävlaliv.
är dessutom en jävla bejbis som inte klarar av att sova ensam hemma.. och jag är för jävla sur för att ens kunna vara i närheten av någon annan människa. jag ska sjukskriva mig.. förtidspensionera kanske. fan.

lite bilder


fia, jag, wilma hälsar på hos mamma. ambi, malin, joe med flera på altanen :)


stefan, zigge, jag och älskopälsko glider runt på partyflotten i stugan :)


jag står i stugan och hoverar.. brorsan verkar less och zigge vill busa..


patte och mamma-lena.


jag och patte står och tittar på nybygget

det får duga så länge, för nu ska jag minsann se film och äta upp mina popcorn och dricka min fanta som pappa så snällt hade köpt. börjar 7 fredag, lördag, söndag och måndag. någon som är sugen på att väcka mig och skjutsa mig till jobbet? blääääääääää

godnatt.

desperate housewife

igårkväll höll mamma på att messa och ringa mig när jag var på jobbet. hon bad mig skicka bilder på mig själv och så vidare och hon vägrade ge sig. hade bråttom hem när jag slutade 9 så jag ringde upp

jag (stressad och less) - men vad är det då?
mamma (på party) - jag har just sålt dig.. till pajala.. skicka bilder på dig nu
jag (mer less än sist) - men nä, vad ska du ha dom till? ska ner i källarn nu och byta om och då bryts det, blablabla
mamma - men skicka en bild på dig nu.. kom igen. har redan visat några men dom (vem???) vill se flera..
jag (galen) - men hör du inte vad fan jag säger? jag jobbar, du kan inte hålla på att ringa och skriva hela tiden.. du får inga bilder och nu har jag bråttom hem för dom ska komma och hämta mig hemma om 10 min och jag ska hinna packa.. blabla (rabblar upp hela min livs historia)
mamma (avbryter) - jag har bilder på dig när du var ful och tjock. kom ihåg det. klick

haha


och här om dagen när jag och min lillasyster (3 år) satt i badet

ida (pekar på mig) - vad är det där?
jag - ja, vad är det?
ida - en tisse?
jag - mja, det borde vara en där iaf
ida - jag har ju större tissar än dig..
jag är tyst
ida - ..men det är bara fläsk



nåja, nu ska jag dra i mig en stänkare så jag kanske somnar och vaknar till jobbet imorrn. natti.

jahapp

Jaha, då har man bokat en resa till Amsterdam.. Undra vad som händer där? mer än här förmodligen. godnatt.

update: och tydligen har vi övertalat brorsan och BERRA att komma med. kanoners!!!


(hittade ingen bättre bild på oss)

Munnen den ska skratta å va glad

Inte nog med min fantomsmärta i munnen. Idag på jobbet bet jag även bort en bit från kinden, bokstavligt talat. Jag och en annan började skratta åt ytterligare en annan så vi tillslut vek oss över varandra på sängen, och jag skallade sängkanten och högg bort en skinnflik.

Nu kom fia förbi en sväng och blev glad och hoppade upp i mitt ansikte med sitt gap och gav mig en spricka i läppen och en fläskläpp som håller min mun öppen på vid gavel.

Jaha, något mer då? Komsi.

update; under natten har jag fått en blåsa i munnen också, haha. Säkert för att jag gått och bitit på fantomen en hel dag. Men ändå.. kan man ha fler åkommor i en och samma mun?

Fantomen

Vaknar upp med världens förkylning. Nyser, hostar, feberfrossar, mår illa, röda kilande ögon, huvudvärk. Iofs brukar min förkylning komma varje morgon, och gå över inom några timmar.

Nåja, det var inte det jag skulle säga, utan att jag har en fruktansvärd jävla fantomsmärta i mitt "hål" i läppen. Nu är det ju iofs inget hål längre och jag har inte haft ont där på flera år, med eller utan piercing. Nu, några månader efter att jag tagit ut ringen, ja då ska hela munnen göra ont och jag drabbas av en halvsidig ansiktsförlamning. What to do? Det är ju omöjligt att inte gå och bita på svullnaden där hålet varit.

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig bredvid Patte och värma mig lite innan det är dags för att cykla (myt) till jobbet.


Patte och kotten. Fredrik klappar.

Enough is enough

Haha tur att jag är intelligent nog att spara mina fylleinlägg som utkast och inte publicera dem. Puh..

Nåja.. Igår var det faktiskt bra. Gick till mor och fick mig mat och en hårklippning. Några decimeter och vinglas senare cyklade jag mot brorsan och berra där det dracks mer vin, och öl. Blablabla. Vi hamnade iaf på lilla hotellet, och det var väl sådär, fram tills slutet. En karl bjöd på spritbord, och blev tjurig när jag började bjuda bort till dom jag satt med. Vadfasen, jag kunde ju inte dricka allt själv!


Innan jag klippte mig gick håret ner till byxorna i stortsett. Vad diggar ni min I <3 Miami Beach tröja föresten? :) haha. När jag mötte camilla här om dagen sa hon att det såg ut som någon marknadströja som jag inte borde använda.


Mamma tyckte det var tattrit (?) att dricka vin ur ett vanligt glas. Men.. det ryms ju mer i dom! hihi


Nyfriserad hos brorsan. Fick ingen bättre bild, men morsan och stefan tog massor.


Samma sak här. Berra dricker ur vinglass och jag ur vanligt glas. Nu var det dock
för att Fredrik bara diskar en gång vartannat år.


Sprrrrit





Sen sög resten av kvällen. Kom hem vid 5 och insåg att jag glömt snusen någonstans så det var bara att sitta och vänta på att druggen öppnade så jag skulle slippa vakna bakfull och snuslös.

Dagen började på sämsta tänkbara sätt men det orkar jag inte gå in närmare på. Skit ska skit ha helt enkelt. Hoppas du inser det någon gång.

Sen har jag faktiskt haft en bra dag =) Har hunnit med en cykeltur ner på stan för flottmat, har hunnit vara och bada, och hos mamma och hoppa studsmatta och så vidare. Nu har jag kommit hem för en stund sen och ska ladda upp med popcorn och film.


Mamma och Zigge hoppar studsmatta :)

Fredag hela veckan?

Hoh, det känns i kroppen när man har jobbat mycket. Hela fredagen kommer därför gå åt åt att återhämta sig och resten av helgen till att göra någonting vettigt.

Idag traskade jag iaf ner på stan och påvägen dit träffade jag camilla. Hon pratade om alkoholintag imorgon, vi får se hur det blir med det :) Är småtaggad faktiskt, men jag behöver VILA!!
Var faktiskt mycket folk på stan idag, när solen väl hade tittat fram, så jag slapp gå omkring själv som en någon annan lallare. Lunch fick jag mig också. Har precis kommit hem och kixen ringde och frestade mig med vin. Men det får nog vänta till imorgon.

Just nu sitter jag och slurpar i mig honungsmelon, banan och apelsin. Mycket bra :) Ska snart gå till mamma och klippa mig, kanske färga också, det skulle behövas. Hon bjuder på middag också. Nu för tiden äter jag säkert 6 gånger om dagen, dubbla portioner, haha.

Jobbade kväll i onsdags och blev erbjuden utgång, så jag gasade till brorsan i mina jobbarkläder, flipflops, flottigast i världen och utan smink i stortsett. Fick lånat ett par skor och en tröja, sen gick vi ut (med alldeles för mycket vin i kroppen) och gjorde valhall. Värt? njäää..

Fan vilket sammanhang det blev nu. Äääh..


En stänkare?

Igår efter jobbet skulle jag "vila ögonen" lite innan beck började. Jag somnade.
Vaknade närmare 12, smått pissed för att Patrik inte hade väckt mig. Nåja, det är ju inte hans ansvar.
Jag somnade om och vaknade inte när väckaren ringde. Hela dagen har jag gått runt och slagit mig i det mesta, som vanligt. Det första en ny introtjej sa till mig var "Du, du verkar gå in och slå dig i precis allt du passerar". Klart fan jag gör det när jag ser som en kratta och har motorik som en 2åring.
Jag däckade på lunchen och kom inte riktigt igång efter det. Ena halsmandeln gör kopiöst ont, det gör även örat på samma sida. Tårarna sprutar och huvudvärk har jag haft de senaste dagarna ändå. Är det min tur att bli sjuk nu? Skjut mig.

Nu har jag 2 st 12-21,30 pass att se fram emot efter varandra, sen har jag bytt till mig en ledig helg.

Här om dagen skulle åldringarna få blåbär/hallon till efterrätt. Vissa är ju allergiska mot vissa saker och får därför speciell kost i andra burkar. Jag och Sofia började fundera på vars matservice plockar deras "gallvänliga" blåbär och hallon som dom skickade ut? 


Lördagens marodörer

...

Jaha, den helgen var snabbt förbi och jag minns knappt vad jag gjort. Fredag+lördag var vi i seskis, igårkväll hos brorsan. Jag hade sett fram emot en liten utgång då det var min enda lediga helg och jag har inte varit ut på fleeera månader. Jag sa till karlarna som jag var med (brorsan och patte) att halva min vintetra skulle med mig hem, dvs, ville jag vara i fin form. Men nej, brorsan ville köra ett ölspel och jag var offret. En timme senare låg jag på hans toalettgolv, och ytterligare ett tag senare satt jag i en bil påväg hem, med en påse i famnen.

Karatefylla.

Det blev ingen utgång. Asen var i fin form och gick ut på hotellet. Klart fan dom var det, jag fick ju dricka alla klunkar.

Jaha, nu är det bara att ladda för i augusti.


Yesterday, all my problems seems so far away

Igår var det faktiskt en riktigt bra dag. Roligt på jobbet. Jakob agerade hovmästare i köket och gick lös med hemliga kryddor på den annars så smaklösa maten. Vi spelade in ett matlagningsprogram, utan kameror. Samtidigt påstod Roger att han alltid känner sig smartare 2 dagar efter att han ätit fisk. Det är roligt att jobba med den yngre generationen :) Inget ont mot 40taggarna, de är också roliga.. på sitt sätt ;P

Aaaanyway. Sen gick jag till the Rutbergsfamily och grattade mamma-Maria som fyllde år. Det bjöds på fika, tårta och grillat. Grrr. Slutkörd parkerade jag arslet på duschgolvet där jag satt ett bra tag. Mycket bra sätt att varva ner på :)

Idag har det dock varit mer hektiskt. Haha. Igår skrattade Annika åt mig heeeela dagen för att jag antingen gick in i saker eller sparkade in i saker hur jag än rörde mig. Idag skrattade hon åt mig för att jag i ren stress har kallat alla boende för samma namn (utan undantag), för att jag tappade bort ett par löständer, satt ajax i tvättvattnet och satt på en tant pyjamas som klänning. Ja fybubblan.

Min älskling hämtade mig på jobbet och vi gasade till farmor och farfars stuga och fikade lite innan vi stressade hem och nu sitter jag här.

Nu har jag gjort helg (glömde dock vinet) och ska tvätta lite kläder. Sen är Patte förhoppningsvis klar med tatuerandet så vi kan fara till seskis. På hans begäran den här gången. Jag hade gärnat stannat hemma med mina icke-existerande kompisar och myst på. Adios.


Amerika, USA, Florida, Tampa Bay, Kings manor ave

Ush, jag vill tillbaka....