Ida

Jag sitter och spelar ett spel på datorn

Ida som också gillar dataspel
Ida - Jag hittade det där spelet på min dator för ett tag sen
Jag - Jaså, spelade du det då?
Ida - Njää det var skitsvårt
Jag - Mm man ska nog bara spela det när man är lite äldre
Ida - Ja.. När man är.. storesyster eller moster..

Hon längtar verkligen efter att bli moster :)

Nyår och blöjor

Har just promenerat ner på stan och tillbaka. Tänkte köpa blöjor och sånt men sen insåg jag att jag inte skulle orka bära hem allt. Får ta det någon gång när Patrik och bilen är med :)
Gick iaf till pappa för Patte skulle tatuera och då ids jag inte sitta där och stirra in i väggen. Tänkte städa här istället. Förstår inte hur det kan bli så stökigt i ett rum jag inte ens bor i. Misstänker att Ida och Fia roar sig här inne under dagarna :)

Anyway, varför sväller min mage upp och blir stenhård och gör skitont såfort jag är ute och promenerar? Det känns som att bebis försöker trycka sig ut genom sidorna, och ibland genom rätt utgång och ont gör det :) Får inte alls ont när jag jobbar och springer fram och tillbaka eller när jag springer runt på affärer. Bara när jag bestämt mig för att gå ut och gå. Nåja, har iaf klarat mig från foglossning nu under några dagar så jag ska inte klaga..

Ikväll ska jag äta på kina med berra och sen ska jag jobba natt. Det ska jag göra imorgon också, på självaste nyårsafton. men eftersom att jag varken facsineras av alkohol, fyllon eller smällare längre så gör det ingenting. Hade dock helst av allt samlat alla vovvar under samma tak som jag och försökt få dom att slippa alla kläppar som bestämmer sig för att smälla smällare i flera veckor efter 12slaget.

Ne om man skulle göra någon nytta. Måste ju gå hem snart så jag hinner vila (stor risk) innan jag ska jobba. Har börjat bli så trött på kvällarna nu igen.. blöö..


Igår var jag såhär tjock. Har varken "pojkrand" eller utåtnavel ännu. Men
jag antar att det kommer? :)

Halå

Dagen började med massa mys med en sovade Patrik. Sen vaknade odjuret, skrek att jag var en jävla fitta för att jag tagit ledigt från jobbet. Jag gick in i garderoben och grät en skvätt och sen var det bra igen.

Mamma och stefan skulle på stan och jag och patrik följde med. Vi tog en fika på lyktan och sen gick vi in på alla 2 affärer som finns här. Det blev inte ett endaste inköp, vilket inte är likt mig.

Vi kom in på "free-bras" och Patte undrade hur dom fungerar. Jag försökte förklara att dom klibbar fast på tissarna med hjälp av något kladdigt klet som finns på dom och om man börjar svettas så åker dom lös.
Han undrade hur man gör om man har hängtissar då. Jag föreslog att man tar på sig en tight tröja som trycker in tissarna mot magen för att sen fästa silikon-BHn på önskat ställe. Patrik tyckte att det var med logiskt med en "gravidklänning" och tillslut började mamma skratta. Jag förstod inte riktigt varför. Säkert för att vi ens diskuterade freebras på hängtissar.

Efter det åkte vi hem, lagade lite makaroner och la oss på soffan.
Jag tänkte fara till pappa och se hockey, och passa på att kramas med Ida. Jag ringde för att kolla så att dom var hemma, det var dom, men inte länge till. Ida skulle nämligen fara till sin mamma. Då grät jag igen för att jag är en sån dålig syster som inte hälsar på varje dag.

Nåja. Nu har jag just tagit ett bad. Patte skulle komma när han var klar med datorn så jag laddade upp med ljus och massa skum. Han kom inte. Det arslet. Så nu ska jag göra på samma sätt som igår, klämma fram några tårar för att jag har så ont i ryggen så han masserar mig (samtidigt som han sitter vid datorn med den andra handen och håller ögonen på tvn) tills jag somnar.

Jag vet att du kommer bli sur när du läser det här Pälsko, men idag har jag grinat mer än vanligt pågrund av dig så du får stå ditt kast :) Tur att jag älskar dig ändå då..

skunkis

Idag har jag borstat (och tvättat) håret för första gången på en vecka. Jag hinner alltid glömma hur långt och ljust hår jag har egentligen, det sitter alltid uppkrullad i en tofs och ett hårband. Det är skönare att jobba om man slipper ha hår i ansiktet, och det är skönare att sova de där 10 extra minutrarna istället för att borsta håret varje dag.

När jag ändå håller på kanske jag ska slänga kläderna i tvätten, ta nya, kanske måla naglarna tillochmed. Åååh, jag hatar hur sunkig jag har blivit :( Nästa projekt är att raka benen. Det har gått så långt nu att tillochmed Patte erbjuder att göra det åt mig.
Jag går runt med min jobbtröja+mjukisbyxor, istortsett helt osminkad, torr och fnasig i hela ansiktet, äckligt hår och luktar jobbet hela dagarna.

Hade tänkt fara och pussa på min lillasyster idag, men jag orkar verkligen inte. tacka gudarna för att jag bara har 3 schemalagda dagar kvar (en dag+2 nätter) sen ska jag fasen ta bort ALL tillgänglighet mellan 07.00 och 12.00. Jag behöver verkligen sova. Jag fungerar inte. Det håller inte att jobba 8-10 timmar varje dag, sen komma hem, lägga sig i sängen och glo tills det blir för jobbigt att hålla sig vaken längre, sen somna och börja om på ny kula.

Behöver verkligen vila upp mig för de kommande åren känner jag :)

Snart är det bara 10 veckor kvar. Shit.. Jag har helt slutat räkna dagarna som jag gjorde förr, jag skulle gärna stå kvar på 20 veckor ännu. Är redan skitnervös ju! :) Nästan så jag hoppas att lill*n vägrar komma ut så dom kan skära ut den istället. Hemskt men sant..

Hard working women

Alltså.. något jag insett senaste dagarna är att när jag sitter som vanligt (lite framåtlutad) så domnar tissarna+övre magen bort. Det kläms så mycket att det stryper blodtillförseln, antar jag. Jag har aldrig varit med om "sovande" tissar förr.

Nå, nu har jag iallafall skakat liv i papiraj som ska skjutsa mig till jobbet, fast först en repa på druggen.

Patte har dock mitt kort, hoppas för hans skull att han inte tog med det till hotellet, isåfall är han en död man. Nåja, 8-4 idag. 7-4 imorgon, sen är jag ledig till på onsdag, yey! :)

god jul då

Jag sitter på jobbet, fetandas och kladdar ner pattes dator med chipsflott.
Mina porer är igenstockade i den grad att jag faktiskt känner det. Den vill inte ha mer skit i sig nu men jag fortsätter trycka in. Det är trots allt jul, jag är trots allt gravid, jag får vara fet.

Jag har träffat (och hållt!!) Maija idag, Danne och Sofias lilla bebis. Jag har aldrig längtat mer efter mitt egna lilla vilddjur än nu.

På kvällsfikat nyss pratade vi än en gång (skräll) om våran lilla bebis.

Person1 - Det ska bli så spännande att se vad det blir för sort
Person2 - Det blir en flicka
Jag - Jaså?
Person2 - Jo, du är så vacker så jag tror det blir en flicka. Pojkar brukar stjäla mammans skönhet (jag trodde det var tvärtom)

Score! ytterligare en som tror på en tjej. Jag vill ju visserligen ha båda delarna men jag och Patte har ju nästan slagit vad nu och Patte är den sista jag vill förlora mot :)

Jaha, om man skulle ta tag i nåt här på jobbet istället? Tyvärr fick jag 0 information av kvällspersonalen och jag vet inte vad dom har för rutiner på den här avdelningen kring jul. Har aldrig jobbat natt här förr, bara dagar och kvällar. Måste springa runt på de andra avdelningarna och hoppas på lite vägledning :)

Tudels.

Halooo

Oh vad skönt det var att kunna sova igår, trots att det tog ett tag. Nu för tiden ligger jag och snurrar och vrider mig i flera timmar innan jag kan somna, oavsett hur trött jag är. När jag väl somnat så sover jag ju som en klubbad säl :P

Har suttit och ätit gröt och fyllt i lönepapper nu på morgonen. Har bytt bort mitt kvällspass på nyårsdagen, mot nattjobb på nyårsafton och dagen innan. Det kändes bättre så. Ids inte sitta hemma och vara bitter när alla andra är och super, så jag ska dra upp gamlingarna på 12slaget och skåla i pommac på jobbet istället :) Hoho..

När den här månaden är klar så har jag jobbat över 20 dagar, och nästan hälften kommer vara storhelg.. Så jag längtar redan efter januarilönen :P Jag som vikarie brukar ju tjäna ganska mycket bara på ungefär 5 dagar/månad så det blir fint..

Igår på jobbet vet jag inte riktigt vad som hände med bebis.. Efter att jag hade duschat en person, lökat som en gris och sprungit fram och tillbaka mellan vattenkranen och balkongen så började bebis jävlas. H*n tryckte ut foten under revbenen, vevade runt några varv i magen, HÅRT! Bara det gjorde jäkligt ont och var obehagligt. Man såg verkligen hur foten tryckte omkring där inne.. Sen började det svida långt ner i magen och jag kunde inte gå upprätt. Sådär var det i kanske.. 2 timmar innan det tillslut bara försvann och bebis blev helt lugn. Tror inte h*n uppskattar att jag jobbar såhär mycket..

Nå nutt.. Ska dricka lite blutsaft så jag får upp blodvärdet och förhoppningsvis piggnar till :)

Imorrn jäklar är jag ledig och då blir det julklappshandling, bättre sent än aldrig =)

Går in i v.28 idag föresten. bara 12 veckor (90 dagar) kvar alltså.. shit

Åh

Hade jag haft något hår på mina armar så hade det stått nu. Gåshud har jag iallafall.
Älskade norrman!

Hapabanda

Skillnaden på våra "gäng" var att vi ville ha roligt i skolan, och det hade vi, så innihelvete. Vi hade både skitkul och bra betyg. Tydligen spelar det ingen roll om man röker eller inte, man kan få bra betyg ändå.

Nåja, idag har jag sprungit runt i haparanda med mamma, mormor och mormors syster och klämt på bebissaker. Tänk att den f.d rökare som jag kan vara så lycklig med min pojkvän, mitt jobb och vårat kommande barn ;) Sen att jag hade någorlunda bra betyg, trots min last, är ju en sensation.

Haha det här är ju sanslöst. Nu ska jag gå och pussa på min sambo, be om förlåtelse för mina synder och hoppas att han vill ge mig lite massage.

Var jättekul att träffa gammelmommo (mormors mamma alltså) idag, det är ju inte varje dag man gör det. Det finns redan 5 generationer i släkten, men när jag har avlat ska hon bannemig få ställa upp på bilder med alla 5 :)


tusse

Det är något vajsing med min telefon och man kommer inte alltid fram till den. Mitt i allt fick jag 3 sms om röstbrevlådan och ringde upp och lyssnade. Det var min lillasyster som hade ringt och man hörde hur hon förtvivlat sprang till pappa

- åååhnej nu var det den där tanten som svarade

och nästa gång

- åååååååååå upptaget.. det var tanten nu igen

och sen

- jag tror inte frida har tid att prata för det är bara en tant som svarar

Hon är ju som söt :) Jag ringde iaf upp och hon fick sagt det hon ville, så nu ska jag traska dit och pussa på henne. Min älskling :)

flashback

Vid den här tidpunkten, fast för 2 år sen, så låg jag i min säng med Pottan. Det satt en lampa fastmonterad på min kudde som lös mig i ögonen så att jag inte skulle kunna eller vilja somna. Jag försökte ljuga om att mina sovmasker var bra för ögonen bara för att få slippa ljuset och slumra ett tag. Hon köpte det inte. Pottan var pigg, jag var trött. Vi försökte oss på luciavaka och jag tror att vi lyckades, om man bortser från mina powernaps.

Dagen därpå kom Sara och hämtade oss och skjutsade oss till skolan. Jag och Pottan gick ner i källaren och lyssnade på något band med dom andra i klassen. Skillnaden var att vi vaknade 2 timmar senare och skolan var tom och vi hade ingen aning om vad vi lyssnat på för band och hur alla hade hunnit försvinna.
Jag minns att jag gnällde då för att allt var bättre förr. Men nu gnäller jag igen, och önskar att det var 06-07 igen.


Hittade den här bilden på bilddagboken. Pottan satt alltså fast lampan så att den skulle lysa direkt i mina ögon, och varje gång jag försökte ta bort den så hoppade hon på mig och satt fast den igen. haha. Ja fyfasen..

here we go again

jävla lördag. lördagar och jobb innebär risgrynsgröt till frukost för de boende. Jag är verkligen jättedålig på det här med matlagning överhuvudtaget.

Imorse drog jag igång lite mannagrynsgröt i micron till mig själv. inte ens det lyckades jag med. Ändå är det bara 2 mått jag ska hålla reda på. Liks förbannat lyckades jag hälla i alldeles för mycket mjölk och alldeles för lite gröt så det kokade över i micron. Jag gav upp.

Nu har jag alltså suttit och läst säkert 5 recept på risgrynsgröt och hoppas på det bästa. På den här avdelningen har dom tillochmed ett eget recept dom går efter, så det blir rätt mängd alltså. Nu kan jag ju bara inte misslyckas.. eller?

verkar inte finnas några telfonpannor här så risken för att brannlarmet går igång.. igen.. är stor.

nåja..

only time will tell.

bäbis håller mig iaf sällskap och gör natten mycket roligare och mysigare.

huh?

Jaha.. vars kom ni ifrån då? mitt i allt bara, haha





Alicia Keys - Fallin'

Inatt har jag knappt sovit något. Magen börjar bli för tung att sova med. Ligger jag på rygg så mosar bebisen mina inre organ och jag kan inte andas och får panik. Ligger jag på sida så trycks magen ner i sängen så jag tillslut rullar över på mage nästan och får panik pågrund av det. Det enda som faktiskt fungerar är att palla upp med kuddar bakom ryggen och nästan sitta helt upprätt och somna med huvudet lutandet mot soffan. Såfort jag far ur position vaknar jag och jag får börja om hela historien.

Inatt drömde jag att jag jobbade natt på ett ställe jag aldrig varit på. Jag satt på ett toagolv och lockade mitt hår samtidigt som jag skrev med Emma W på MSN, där hon berättade om sina hemmorojder och att hon kommer få svårt att vara med på fysträningen för att det gör så ont. Ja fybubblan.

Jag var nyss påväg ner på stan, gående, för att handla lite mat. Men jag har så jävla ont i röven, eller svanken snarare (strålar neråt) så jag tog mig inte längre än till pappa. Jävla foglossningar. Att vara gravid är allt annat än glamoröst och enkelt ska ni veta.

Egentligen bör jag ta tag i massa saker idag, men det kommer nog inte hända. Jag har noll motivation och jag ska jobba natt i helgen, vilket får mig på ännu sämre humör. Blöblöblö...



Papirkurv

visst ær det roligt att følja mig och mina ytterst intressanta nætter..

jag har fått låna pappas norska kompis dator nu nær jag jobbar. Jag och Patrik hade en "liten" fight innan jag for, eller ja, från jag vaknade tills jag for så jag læmnade hans fula dator hemma och tog den hær istællet, haha.

Jag stør mig hemskt mycket på dessa norska bokstæver. Det var det jag skulle sæga.

Har iaf nyss varit på kvællsfika som idag bestod av:

Førætt: Marabou digestive, pepparkakor och te
Varmrætt: Pizza, både salami och hawaii + vitløksdressing och cola
Efterrætt: Glass och varma hallon, kakor och lite mer te

I vanliga fall består den av en mandarin, te och om jag har tur en pepparkaka.

Det finns inte så mycket att rapportera om ænnu. Ska dra en liten rond och kolla så att alla sover gott och har det bra, sen ska jag fortsætta se på TV tills jag har ork att ta tag i køksgørat. Blø.

snälla!!!!

Hela natten har jag varit rädd för ingenting och gått och längtat till klockan skulle bli halv 5 så jag kunde gå och ronda och slippa vara här själv med gamlingarna på avdelningen..
Väl uppe på en annan avdelning så börjar larmtelefonen plinga i fickan men jag var fullt upptagen med annat och kunde alltså inte ta det. Det är endast en som larmar från den här avdelning och då när han vill ha en blöja, alltså ingen panik.

Det fortsatte larma trots att jag gång på gång tryckte bort det. Efter ett tag gav jag upp och sa "ska bara springa ner och titta vad det är frågan om" Jag passerade larmpanelen på väggen innan jag kom in på avdelningen och jag ser att det är 114 som larmar. Mitt hjärta stannade och jag började kallsvettas och sprang tillbaka till den andra personalen.

rum 114 står nämligen numera tomt eftersom att tanten som bodde där tidigare gick bort här om dagen.

Jag börjar nog bli tokig snart tror jag.

1,5 timme kvar. Låt det nu gå fort!!

gröt

nu har mina reumatiska tummar fått arbeta. jag har skalat potatis. 30 st närmare bestämt. åh gud.

nu återstår bara smörgåsar åt 13 personer, kaffe och gröt. havregrynsgröt har jag just lärt mig hur man kokar på spisen och inte i micron. men det är svårt att koka åt så många samtidigt.

inatt spexar jag till det med risgrynsgröt. lite lyxfrukost på lördagmorgon tänkte jag. sen tänkte jag igen, och kom på att sist jag försökte laga risgrynsgröt åt 13 personer (2 olika kastruller då några är laktosintolleranta) så slutade det med total förnedring från avdelningarna runt omkring. de fick slänga de gamla kastrullerna och köpa hem nya i teflon. det kokade alltså över så pass mycket att det fastnade där det fastnade och mer gick det inte att göra åt. sen att gröten både såg och var totalt oätlig gjorde ju inte de boende gladare.

fast idag känns det som att jag har gröten på min sida. men jag riskerar ingenting. jag börjar koka frukostgröten 4 timmar innan den ska ätas. man vet ju inte vad som händer efter vägen. jag måste vara garderad. vid 4 ska vi ronda, det tar ungefär en timme om jag har tur. på 1 timme hinner mycket hända i grötkastrullerna ska ni veta.

jag ber till gud och hoppas på det bästa.

påtal om gud. inatt har jag hört mycket mer än vanligt och sett mycket mer än vanligt. jag är rädd för precis allt, speciellt döda människor som vakar över mig och ger av sig skrämmande ljud och syner så som dörröppningar och skuggor på golvet. gör inte det snälla ni. det är väldigt påfrestande för mitt psyke att inte slappna av överhuvudtaget på 10 timmar av 24. sov gott och hälsa gärna på imorgon istället när dagpersonalen är här.

juste fasen, gröten.. aaaaaaaah..

Woho

Sitter på jobbet nu och för första gången ser jag fram emot lite nattjobb.
Pattes dator och pappas internet stal jag med mig minsann så det här ska nog gå smärtfritt (peppar,peppar). Får bara hoppas att alla sover hela natten och samarbetar när jag rondar :)

Sitter och dricker andra koppen te, äter världens godaste pepparkakor (nyåkers, kom ihåg), ser på idol, skriver lite timrapporter osv.

Egentligen ska jag och fika nu klockan halv 11, men eftersom att jag hostar som en med kol och är så hes att det bara är jobbigt att prata så ids jag inte gå dit. Vet föresten inte ens vars det är kaffe. Hon ringde och sa "hej det är blabla jag tar fikat ikväll". Okej, men på vilken avdelning jobbar du på då? hur fasen ska jag veta? Orkar inte springa och knacka dörr heller :)

Nåja.. kommer nog bli mycket uppdateringar ikväll när tröttheten smyger sig på. Har dock inte tagit tag i varken potatisskalande, macksmörande, grötkokande eller liknande så nog kommer jag ha att göra nån timme :)

Mitt julschema ligger framför mig och var inte så hemskt som jag minns det. jobbar en natt, på julafton, sen är det 3 förmiddagar, en kväll och en delad tur. + den här natten och de kommande 2. hittills. Mitt i allt hinner jag ju jobba någon dag innan jul också, så nog vet jag jag klarar mig i januari också :P

Nåja, nu ska jag se utröstningen på idol och äta lite mandariner. Halsbrännan är ett faktum, men det är ju så jäkla gott :)

Tudels.

MammaMia

NU börjar det först kännas att jag bär runt på några extrakilon..
Min livmoder är lika stor som en fotboll nu och tissarna sväller. Prova sätta in en fotboll under tröjan och luta er framåt, eller göra något överhuvudtaget. När jag sitter vill magen automatiskt flyttas uppåt, men då har jag 2 svullna tissar som både ömmar och stoppar magens framfart. Jag börjar med andra ord bli ordentligt osmidig och min rygg lider otroligt mycket av det. Vi tackar värmedynan för dess existens!


Jag har en fotboll under huden. I fotbollen ligger en bebis. Antingen jättelugn eller helt galen, precis som mamma. Det finns inga mellanting. Patrik säger att h*n lever rövare på nätterna också, och det förvånar mig inte det minsta.

Bara några veckor kvar till ultraljud nr.2, hoppas vi får veta könet på den lilla underbaringen då :)

Är alltså i v.25 nu för er som inte har koll på läget.

Jag och min hormonfulla kropp blir väldigt glad av söta sms av dom bästa på jorden. Delar med mig av 2 sådana.

Nr 1 är från viktoria "Alltså jag började typ gråta när jag läste att danne och sofia fått sin bebbe, tänk när eran kommer då!! Jag dör bara jag tänker på det. Vad underbart :O" Bara en sån grej att hon faktiskt också är glad för bebis, vågar visa det och längtar efter den lilla gör mig alldeles tårögd. Kixen har ju alltid varit med mig i allt jag gjort och jag älskar att hon fortfarande bryr sig :)

Nr 2 är från Camie "GAH! Det går inte att kommentera din blogg så jag skriver här istället. Angående ditt långa inlägg: jag är väldigt stolt över dig och din, än så länge, lilla familj. Jag vet inte hur det känns att vara gravid men jag tror att jag skulle känna som dig, att det är spännande och lyckligt. Jag tror att du kommer bli bästa mamman ever och att du kommer klara det här hur bra som helst, oavsett hur det går så vet du att du alltid kan ringa mig, day and night, jag ställer upp. Du har alltid varit min bästa vän och kommer alltid att vara det! Du ställer alltid upp för mig, även om jag är dum i huvudet ibland. Jag älskar dig och bäbis, patte tycker jag bara om :)" Så underbart med uppiggande sms när man känner sig som den tråkigaste, gnälligaste och jobbigaste människan på jorden. Även camilla har delat alla mina speciella (och även mindre speciella) ögonblick sen väldigt många år tillbaka och jag hade inte kunnat tänka mig en bebis utan henne vid min sida. Hade inte patte varit så bångstyrig hade hon varit med vid förlossning och allt som hör till :) hoho

Nu ska jag packa väskan och bege mig till lägenheten. Börjar jobba 9 och patte ska väl mest troligt skjutsa mig om han tatuerat färdigt då. Tänkte att jag kanske, eventuellt, möjligtvis, stjäl pattes dator och hoppas att någon i närheten har öppet nätverk så jag har något att göra inatt. Bara därför kommer väl alla gamlingar vara vakna hela natten och jag kommer få springa rumpan av mig.

Tudels.

Oh dear

Allt flängande har fått min envisa torrhosta att bryta ut i en jävla förkylning. Jag har aldrig haft hosta när jag varit förkyld, utom nu. Jag har feber, något är fel med mina ögon och jag känner mig allmänt trött och slö.

Jag fick iaf ett sms om att jobba natt imorgon. Har antingen tackat nej eller inte hunnit svara på 8 jobb, bara den här månaden. Det är sjukt. Jag drog ut på det ett tag och svarade sen ja, trots att jag verkligen inte orkar eller vill jobba. Men fan, det var ingen som hann före mig så nu ska jag alltså jobba natt. En natt brukar resultera i en till.. och sen en till.

Chefen ringde iaf och bekräftade att julschemat hon visade här om veckan kommer gälla. Enligt det schemat skulle jag jobba med start från julaftonsnatten. Varför sa hon "ja men då ses vi nästa vecka då. ladda batterierna nu". Va? Inte är det väl bara en vecka kvar till jul?

Nåja, över till något roligare.

Här i veckan var jag och Camilla i luleå och handlade lite och sen for vi till lägenheten för Patte skulle tatuera hennes minst lika intelligenta lillasyster. Klockan var närmare 12 på natten och jag såg på Camilla att hon var påväg att spåra ur, som hon alltid gör en viss tid på dygnet.

Inte nog med att hon hade teateruppvisningar och berättade om hennes kvarglömda tampong som skavde, så kläcker hon ur sig.

Camilla - Tänk om man får en lårkaka i pannan..
Camilla - ... då blir det ju en pannkaka

Vi alla dog nog lite, mest för att hon är så korkad.

Jahapp, det var nog det enda positiva jag hade att dela med mig av. Eller ja, jag var ju hos barnmorskan här om dagen och lyssnade på bebisens hjärtljud. Man blir lika glad varje gång. Underbara unge :)

Tyzon fyller 6 år idag föresten. Fika på älgen alltså! :)