haha

hahaha sitter och förfestar lite och är barnvakt åt min 6-åriga kusin. hon har sagt att jag är fin hela kvällen
nu sa hon;
först strök hon mig på ryggen och sa
"alltså du är både snäll och vacker.. du är så tjusig.."
"haha, tack, vad snäll du är"
"du ser nästan ut som en prinsessa. jag får fjärilar i magen när jag ser på dig"
"hahahhaha nååå... men vadå nästan?"
"ja kolla på din arm. den förstör allt. fast du är nog ändå bland det vackraste jag har sett i mitt liv. mamma är söt, men du är fan vacker. hoppas jag kommer se ut som dig när jag blir stor. då kommer alla vara kär i mig"

hahahhahahah

the end! :)

new year

gårdagen spenderades med viktoria, sen med sara, sen med mia. sen for jag till mor ihopp om att få sova lite, men i helvete heller. somnade inte förens köket började vid 6 typ. skulle på stan vid 10, men vaknade inte förens vid 12. sen stan och handla sig lite kläder osv med mamma och stefan. blabla

nu ska jag och sara basta, sen blir det väl säkert lite fnitterdricka.

återkommer :P

nytt år, nya möjligheter

får väl se hur det blir. 2007 har varit både bra och riktigt åt helvete. orkar inte gå in på detaljer.
jag är iallafall glad att camilla kom in i mitt liv (igen) och fick mig tillbaka på rätt bana. utan henne hade jag förmodligen legat i nåt dike nu och väntat på bättre tider :)

snart kommer sara hit och lägger om armen, sen ska vi ta en promenad tänkte vi. rensa i hjärnkontoret lite. hon måste ju utvärdera massagekursen som jag sett fram emot, men missat pga armjäveln.

och igår var kixen här och mös med mig. vi såg några filmer och svamlade på som vanligt.

igår klädde jag inte ens på mig, så jag ställde väckaren imorse för att stiga upp, och inte sova bort hela dagen. det lyckades jag iofs med, lite senare än vad väckarn ville dock. men då sitter jag här nu, tröttare än fan, och ser på lotta på bråkmakargatan. tänkte hoppa in i duschen, eller badet vore kanske skönare. sen måste jag fara och köpa lite laster.
äh, hörs!

love

i'm sick of this

gah vad less. alla som jobbar inom vården och som har passerat 30, är helt pantade i huvudet.
och alla som ifrågasätter och försöker tvinga mig till akuten, är också pantade i huvudet.
vafan, det är min arm och mitt problem, som jag sa till akutpersonalen senast idag. jag är väl stor nog att själv kunna avgöra vad som känns bäst. då spelar det väl ingen roll om skenan är av gips, plast eller trä.
blir galen.
mamma börjar gnälla om armbågen, eftersom att den växer snett från nån av dom andra gångerna då jag brytit den. skulle vara passande om den behagade att växa ihop rakt den här gången :)

inatt har jag iallafall inte sovit en sekund, av olika orsaker. fram mot morgonen däremot när jag äntligen kunde tänka på något annat, än det som höll mig vaken, så började cparmen mucka. och ont gjorde det.
klockan 9 hade tydligen jimmie ringt, vilket jag inte har något minne av. vaknade vid 2 i datastolen, och då hade jag lindat bort alla 3 bandage, tagit av stödgrejen och skenan, utan att minnas det? haha.

aja, nu är jag tröttare än satan och ska nog sova snart. inga mer piller för min del, haha.

har varit med sara idag. she take my pain away, hoho. har varit och muckat med akutpersonalen mer än 1 gång, sen har vi rest runt hela jorden för att hitta vad det då heter som ska avlasta. sista stationen var hos sara, och där fanns det minsann. sen har vi bara lallat på. spionerat på nakna gubbar i bastun blandannat.
imorrn är det massagekurs, en 2-dagars. kul att jag kan vara med. får vänta tills nästa jävla år. gah!

första hockeymatchen efter juluppehållet var nyss. hockey är fan bättre än alla piller i världen. skröder gjorde 2 ass, och 2 mål. av 5 möjliga. så jävla gud. älskar han. 5-2 blev matchen iallafall, mot luleå. var rekord i swedbank tror jag, fanns bara 10 biljetter kvar :) och salle spelade sin 600e match med modo.

jaja, bastun är bokad för nyår och maten är planerad. kommer bli mys.

sara i bilen idag
- när du bröt lillfingret tejpade ju pappa ihop det med eltejp
- när jag bröt mitt lillfinger?
- nää fingret satt väl ändå på mig, fast du bröt det
- hahaha det minns jag inte?
- men du slogs ju med kixen, och jag gick emellan och sa "bryt", men du tog det lite för bokstavligt, och bröt mitt finger på mitten
- hahaha

men hon har faktiskt brytit min arm en gång, så det går jämt ut

nu har vänstern sagt sitt. måste lägga mig, natti!

ajlajkjoalot

lika som bär

igår när jag var hos sara låg vi och skummade igenom nån film, som hette kate and leopold. tror inte den var så bra, men det slog mig iallafall hur lika henka (min gamla flamma, haha) och liev schreiber är varann. ellerhur?

image376image377

ring mig när ni hittar någon skillnad

killing loneliness

morsan bjöd på middag idag, så jag var dit och käkade, sen gick jag till sara en snabbis och pratade lite. vi tycker så lika om saker, det är bra. slipper bli irriterad iallafall :)
har varit ute och gått en sväng också, pluggade in hörlurarna och gick som en galning. sen gav min mobil upp så jag kunde inte lyssna nå mer, så jag gick hem och här sitter jag.

har sett waist deep eller vad den heter. annis sa att hon grinade sig igenom hela filmen, men jag vet inte. den var ju bra iallafall. sen att o2 faktiskt är ganska snygg gjorde ju inte saken sämre :)
har sett en bild på brorsans blogg (kan ha varit när jag rotat igenom hans dator också), för väldigt länge sen, som har fastnat i skallen, och den kom tydligen från den filmen. tror jag,

nu ska jag se någon annan film, vet inte vilken ännu bara. och äta mina grillkryddapopcorn. måste försöka få ut min mess i håret också. är inte så jävla lätt med en vänsterhand som gör allt annat än vad jag vill att den ska göra. har fan ingen motorik alls i vänstern. jag kan ju säga att jag har blivit hånad idag, haha. inte för att jag tror så många är så förvånade. men min lillebror tar då vara på tillfället och mobbar gärnet :)

alicia keys och colbie caillat är bra tjejer. me like.

nu ska jag gå till sara, eller mamma, beror på. hatar att sova själv, får ångest. usch..
imorgon är det min och saras dag.
ska mest troligt jobba på nyår, eller jag vet fan inte. ska vara med sara iallafall, sägs det. nykter ska jag vara. hela mitt liv.

har förresten skrivit upp mig som lägenhetssökande nu, överallt utom i kalix. känns jävligt bra. kommer dock ta flera år innan det blir nåt av det, men det är ju ett steg i rätt riktning iallafall. och teoriprovet är bokat, fast när det är är hemligt.

nä nu blir det film. jobbigt att skriva med en hand.



"Jag kan lova att aldrig såra dig, med handen på hjärtat.
Men har bevisat att jag måste trott att det var tanken som räknas"

no more

det är kul att man är dum i huvudet. ge mig nåt vasst och jag lovar att jag skär halsen av mig.
fattar inte ens varför jag dricker, jag blir ändå lika jävla cpskadad varje gång, och det är inte ens kul.
igår var det dock kul, tills jag började bete mig underligt.
först satt jag och annis och kinesdateade på emmas köksgolv. hon åt nudlar och jag drack sprit. kände att det inte var så givande så jag gick ner till loyd och hånade han lite.

sen for vi väl till hotellet och svamlade på. lyckades kasta mig över terrassen. hade bara ont i tummen först, men sen låste sig armen och jag kunde inte röra ett finger. så leffe och gurre snörde in mig i en polisbil som körde mig till akuten. där blev jag plågad ett tag tills dom började lalla om att jag inte kunde få smärtstillande när jag hade druckit, så jag skulle fara dit idag på morgonen istället. så dom satt bara en skena, och efter några timmar började känseln i tumnageln komma tillbaka, det är ju alltid nåt :) leffe var med mig hela tiden iallafall och lugnade mina nerver :)

efter att jag betett mig som ett svin mot allt och alla så tog jag, larsson, mackan, leffe och kåffe en taxi till mackan. visade sig att mackan bor i grannhuset, så det var nära hem. var hemma vid 7 tror jag, ankrade i sängen och pratade med loyd, sen la vi på och det gjorde så helvetes ont, så jag tog en taxi till akuten igen, där dom röntgade och visade att armen är av på 3 ställen, hur i helvete det nu har gått till. så nu måste jag dit imorrn och hämta nåt recept på smärtstillande.

ääh..

ska nog mest troligt ta bort mig snart. det är fegt att skylla på alkoholen. men jag ska fan sluta dricka nu iallafall, jag kan ju inte ens bete mig. värt. förlåt för igår, var verkligen inte meningen att det där skulle hända. tycker om dig alot, och du är värd nåt bättre. kommer förmodligen alltid vara ett svin. i'm sorry. du är bäst.

väntar på att sara ska sluta så jag får fara och bikta mig. hon hatar mig inte trots att jag är dum i huvudet, det är ju en bra egenskap :)

"åh vad söta ni är tillsammans" :)


hoho

jag stod och stekte en burgare åt min lillebror, och sa "this is one spicy burger.. i'm the burger king"
och han sa "hahah du är ju helt dum i huvudet.. så jävla slut"

"och du är en misslyckad abort"

och han kontrade med "och du är resultatet av 200 års inavel"

sen orkade jag inte vara kvar där nåmer och när jag kom tillbaka brann typ burgaren så jag började skrika "buuurned baby buuurned"

och han sa "har du redan börjat dricka? snälla, stanna hemma ikväll. jag skäms om du ska vara ute bland folk"

vi älskar varann :)

shooo len

sara har smittat mig med hiv eller nåt. eller så är det annis.
annis brukar älska att sova med mig, men det första hon sa när vi vaknade
imorse var "fan vad jag hatar att sova med dig". sov hemma då asshole :)

jag har träningsvärk ungefär överallt. varför vet jag inte. och jag låter som en
man när jag pratar, och det känns som att jag sväljer rakblad. det är bra skit.

nu ska jag gå och sno nåns tvättid och sen ska jag gå till bananen och
förpesta hennes vardag. adios




He told me
He?d wait here patiently but
I wonder if he?s kidding
Well maybe he could be serious now
Maybe not
Maybe not
Because?

Love is crazy
Pretty baby
Take it real slow
My feelings show
All you have to do
Is never ever let it go
My feelings show
And I want you to know

I?m sorry it?s taking me so long
To find out what I?m feeling
I wonder if it will come to me
Maybe not
Maybe not
Because?

Love is crazy
Pretty baby
Take it real slow
My feelings show
All you have to do
Is never ever let it go
My feelings show
And I want you to know
My feelings show
I want you to know

What I?m trying to say is that
I?m feeling a change and
I?ll let it take all over
If you need time away
I won?t ask you to stay
But I don?t want to lose you

Love is crazy
Pretty baby
Take it real slow
My feelings show
All you have to do
Is never ever let it go
My feelings show
Love is crazy
Pretty baby
Take it real slow
My feelings show
All you have to do
Is never ever let it go
My feelings show
And I want you to know
My feelings show

Never ever let it go
My feelings show
Never ever let it go
My feelings show
Never ever let it go
My feelings show



julafton

mina planer om att bojkotta julen och släkten sket sig. jag tänkte att jag kunde fara till annis och leka med roy istället, men så blev inte fallet.
började morgonen med att duscha, jag tände ljus i hela badrummet och duschade på där i flera timmar typ, hahaha. skönt var det. jag var så sjukligt trött och det rann tårar ur ögonen varje gång jag var i ett rum som var ljust, därför tyckte jag att ljus skulle funka bättre, och det gjorde det.
nåja, efter jag hade gjort mig klar kom farfar och brorsan och hämtade mig och vi for till farmor.

satt och dummade oss där i vanlig ordning och lyssnade på tottes fräckisar, fick lite julklappar och käkade. hann skjuta iväg några raketer också (tottes idé, han använde bara oss som svepsjäl för att han inte skulle verka barnslig), och sen vet jag inte. svamlade bara omkring där hos farmor. tråkigt att papi inte behagade att komma.
brorsan och jag hade ett sparkrace och hämtade ida hos hennes mamma, och sen tillbaka till farmor. då hade den äldre brodern hunnit ge upp och fara till mamma. men vi var kvar där ett tag och sen skjutsade totte hem oss. mats och hans tjej kom också, är inte ofta man träffar dom alltså. var iallafall sista julen på 57an. dom har nog hunnit flytta tills nästa år.

hos morsan var det bara jag, fredrik och erik så vi gick in i eriks rum och skulle se tv. tanken var det iallafall. men dom gaddade ihop sig i vanlig ordning och alla började slåss. fegga tryckte ner mitt huvud i sängen och slog mig på armarna, medans erik satt på mina ben och pickade på mig. innan det hade dom provocerat mig hela tiden hos farmor med deras jävla pussel. dom tycker jag är så trög så dom drar alltid fram ett a4, delar det på mitten och ber mig lägga pusslet. så jag var redan arg sen tidigare.
när jag väl kom lös, sönderslagen och jävlig, fick jag damp och gick lös på fredde, och när jag trodde att jag skulle få in en fullträff på vaden, missade jag och sparkade i hans knä istället. sen kunde jag inte gå. det ilade i hela jävla foten, och jag fick inte ens på mig skorna när vi skulle fara till mormor. så jag fick ta lillbrorsans snorgröna foppatofflor, till mina finbrallor. inte så jävla snyggt :) sen fortsatte mobbingen med deras pussel och svammel.

aja, for till mormor iallafall. satt och utklassade boppin i kort och sen vet jag inte. lallade på och började må dåligt. skyller på glöggen. så jag gick och la mig i sängen och somnade ett tag. sen var jag fit for fight och vi började mata ut julklappar. jag kan ju skryta med att jag fick dom 2 största iallafall :) en byrå och en skitstor spegel, med guldram, som jag ville ha :) blev förvånad att jag fick så mycket, då jag varit en pain hela året :)
sen svamlade vi på där halva kvällen, speedade hem, packade väskan, drog till pottan, gjorde mig iordning, sen kom emma, annis och nån och hämtade oss, for på b4, sen skulle jag och pottan följa emma hem, för att kolla om spökena som dom pratar om finns där. slutade dock med att jag och emma satt inne i hennes badrum. hon har en grej som hänger i taket ner till golvet, som man har massa saker i, och medans vi satt där och pratade började den där snurra runt som en huligan och gunga fram och tillbaka. det var läskigt som satan. hujja

http://fegon.blogg.se/1198213689_tor.html

efter det gick jag och pottan tillbaka på b4 och sprättade pengar. sen skulle vi och käka men allt var stängt, och jag frös som satan, så jag fick låna ivans skinnjacka, och sen drog han av sig jeansen så fick jag låna dom också. hahaha galningen där. måste ha halkat för min höft och mitt lår är åt helvete idag.
sen kom anna, robban och blablabla massa folk. for upp till nån lallare där och satt där ett tag, tills mackan ringde och bad oss komma dit på efterferre. patte var ju där också, så jag hade lite vettigt folk med mig :)
jag och annis låg i sängen och körde lite fråga olle, tror jag. sen började några slåss, och nån lallare tog till kniven. inte så jävla smart i huvudet tror jag. när polisen kom och började dra fram pistoler och svammel så stack jag. kändes som att jag inte borde vara där :) for iväg med annis och tom, men slutade hos loyd av nån anledning.
låg och kollade på tatueringar och boxning, eller vad det då var. sen gick jag hem. och kallt var det.

var trevligt som satan igår iallafall. tråkigt bara att seskarömormor inte kom, är ju inte så ofta man träffar henne ändå. bara på somrarna. ajaaaa

och idag har jag bara monterat ihop allt jag fick. nu måste jag bara städa också. sen ska sara hit och vi ska utvärdera våra liv. måste hämta alla grejer hos morsan och pottan också. om jag orkar.

morfar har slutat läsa min blogg och kolla min bilddagbok för att jag bara skriver om sprit och har bara bilder på flaskor. om det inte är det så skriver jag för mycket svammel så han orkar inte ta sig igenom. så jag slutar här med lite bilder :)


mmm

ångest.. orkar fan inte ens prata om kvällen. den sög ganska hårt.

förfestade hos annis med carro och annis, var trevligt som fan. annis sminkade mig och fixade mitt hår. tupering och en hel drös hårspray, hahaha det är en jävla mess idag. är en stor boll bara och jag gruvar mig redan för hur jag ska få ut den.
sen av okänd anledning var jag på skidstadion med loyd, träffade martina där, som inte var i sin finaste form, hahaha. for och åkte lite skidor utan skidor med loyd där i spåret, fast det kan inte ha gått så bra, då jag har blåmärken ungefär överallt. sen kände jag mig hatad av alla där så lecke skjutsade tillbaka mig till annis. och dåligt mådde jag. tänkte stanna hemma, och klockan var bara just efter 9 nångång. men vi drog till carro i stan och sen in på hotellet, före 10, hahaha. inte så stor idé. fast det var väl trevligt då också i guess.. loyd kom dit också och lärde mig hur man spelar jack vegas.. jag var grym :)
aja sen vet jag inte. tomme kom dit.. var kul att träffa han också.
sen vettefan. såg inte patte så mycket iallaflal. dom gånger jag träffade han var väl höjdpunkten på kvällen. var nog ganska mycket folk känns det som.

sen skulle man hem också.
men jag var inte hemma förens kring 7-8 typ. stannade väl i några trappuppgångar och samlade krafter. var ju inte så jävla varmt ute alltså.

både min röst och min börs försvann igår. kan inte prata. och kameran la av nångång så det blev inte så mycket bilder heller.

undra vars fan sara tog vägen igår.. haha, hon hinner alltid bli för full redan innan hotellet och fara hem. var säkert samma igår :)

aja, nu ska jag duscha och sen ska jag och "fira" jul hos morsan. sover säkert där. är så less på gubbfan.
och min armbåge är paj. kan ha att göra med när brorsan la ner mig bakom en soffa igår:)
känns som att jag gjort lite för mycket igår. det är inte bra. äääh

kixen är grym :) love you long time


lista

Ja nu var det ett tag sen jag gjorde någon lista, och så hittade jag den här på fegons blogg, så jag måste göra den jag med :)


1. Har du kysst nummer 7?
Anton morin. nej det har jag nog inte
2. Brukar du va med nummer 19?
bid. nej, inte så ofta :)
3. Älskar du nummer 25?
daun. nepp, inte det
4. Är nummer 21 din bästis?
camilla m, naaaae
5. Är nummer 19 en sötnos?
bid, johodå:)
6. Gillar du nummer 16?
boppin. min kusin, klart jag gillar han :)
7. Är nummer 12 bäst?
bananmamma. annis mamma är grym!:)
8. Min bror/syrra är nummer 29?
dejvz, nej:)
9. Var du med nr 22 idag?
cäm. näpp, var ett tag sen nu
10. Nummer 5 går i samma klass som du?
ante w, näe inte det
11. Nummer 16 har likadan mobil som du?
boppin. ingen har likadan mobil som jag :)
12. Sista numret är sämst?

äääännis. nej, hon är bra :)

- vem ringde dig senast?

tomme tror jag

vem ringde du senast?
loyd

vem är den 17 i din kontakt lista?
brorsan

den 10;onde?
anton

den 24;e?
daun

den 39;onde?
frida2

har du ditt eget nummer insatt på mobilen?

näpp


nej det var faktiskt inte så givande. nu ska jag springa ner till tvättstugan. herå

who put the bomp

nu har jag sagt hejdå till anton.. kändes tungt. kommer sakna han en del, som jag sagt tidigare.
känns ännu värre att veta att han också tycker det är jobbigt. nog för att jag vet hur mycket han saknar läffe och gänget i lycksele, haha.

annars har det varit en bra dag. typ. ringde annis vid 11, hon svarade, sa ingenting, jag skrek, och hon sa "vem är det som skriker under täcket? jag trodde du var väckaren". bussen gick 12.25 eller 12.40, och jag visste att i annis tempo skulle vi inte hinna. när vi kom till busstationen typ 12.39 sprang vi till bussen, men näedå, den gick inte alls till happis, den hade gått för en kvart sen. och nästa buss gick 14.45 eller nåt annat onödigt. så vi strjekade och gick upp på folkan där johanna och empan var. empan skrev teori så vi satt och underhöll johanna tills hon var klar.

sen gick vi runt stan och lallade, och bestämde oss för att prata engelska hela dagen. det glömde vi när vi satt på bussen och kom inte på det förens vi skulle kliva på bussen hem. "i have some wet shit in my eye", givetvis misstolkade annis och det blev dagens samtalsämne :)
vi fick oss lite vuxendricka och lite mat, och sen for vi hem. båda somnade direkt vi satt oss i bussen, till mina värdelösa låtar jag har på mobilen. annis vaknade av att 2 zigenare satt och skrek och bråkade, och hon körde en armbåge i sidan på mig så jag vaknade givetvis också.

sen har jag lyssnat på fittmodos match. asen förlorade, mot skellefteå. surt.
tälje vann med 7-0, vilket inte heller kändes så bra. däremot vann hv med mitt 4-2 resultat.

sen har jag bara suttit och pratat med jimmie i telefon och hört hur han och hans kompisar sprungit runt nakna och tagit på varandras kön och druckit öl som galningar. "det är otur" det är det :)

nu ska jag gå och ta igen sömnen jag inte fick inatt. har druckit lite fnitterdricka, men blev mest bara trött av det. när jag lägger mig kommer jag mest troligt vara pigg igen. det är otur :)

all i want for christmas is you


det här suger

imorrn ska jag inte vakna, eftersom att jag förmodligen inte ens kommer somna. jag ska heller inte på skolan, då jag har hört saker, som måste komma från klassen, som är helt åt helvete och jag hoppas att dom som glappat med käften far till varmare breddgrader, och stannar där.
sen ska jag iallafall dra på mig smilet igen och spela glad under tiden jag och annis är i happis, för att sen fara hem och bli less som alltid. det är ett bra liv man lever. not

just nu skulle jag behöva dig, som fan. men det är väl bara att vänja sig vid tanken.
tror inte ens ett davidsamtal hjälper den här gången, inte ens min mamma eller hund.
däremot skulle jag vilja prata med min bror. han är inte snäll och förstående, han är arg och inteförstående. han får mig att inse saker och tänka på saker på flera olika sätt, utan att han ens vet om det. när han står där och skriker och predikar om hur dum i huvudet jag är och hur fel jag tänker och gör, det är nog först då jag fattar. att en människa man knappt pratar med kan göra en så jävla glad och lycklig. jag fattar det inte.
alla som känner mig vet säkerligen hur mycket jag predikar om han, och hur mycket han betyder för mig. men ord kan inte ens förklara det.

från och med nu håller jag käften. hör av er om ni vill, men räkna inte med nåt svar.

frixen tipsar

hahaha här är en pärla! jag är helt nyförälskad, det pirras i magen när jag ser han. hahaha han är nog första som fått mig att skratta så jag grinar när jag sitter vid datorn :) ska nog gifta mig med han




nu har jag pluggat oavbrutet sen jag kom hem, och har gjort bort en hel kurs. hra nog aldrig varit så stolt över mig själv :) nu ska jag duscha och sova. godnatt

pluggarn

hockey igår.. orkar inte ens säga nåt. var bara löjligt. p-å skötte sig iallafall :)

nu sitter jag och pluggar och är duktig som satan. var länge sen jag fick såhär mycket gjort på så lite tid. men sen kom ida och nu har jag tappat koncentrationen. allt annat är mycket roligare. tillochmed att bygga gubbar med en tumstock:)

har inget vettigt att skriva egentligen. har varit på stan en sväng idag, och på skolan. missade bussjäveln imorse också så jag fick gå till skolan. sen till stan, och sen hem. nu ska jag snart gå en sväng igen. måste rensa tankarna lite. är mycket just nu.

har ingen motivation till att dricka i helgen. alla pratar om hur taggade dom är. men jag vill fan bara sova ut. känns som att det skulle behövas :) och det kommer förmodligen inte hända så mycket på hotellet som vanligt. förfesterna brukar alltid vara kul. sen far man på hotellet och gör samma saker, träffar samma folk osv. dagen efter har man bara ångest och känner hur ovärt det är. för så speciellt är ju faktiskt inte hotellet :)
kan hända att jag far till luleå. ska ringa my och styra en grisfest med hon och hennes gangsters där borta :)

sen saknar jag allt rätt mycket. moa, johanna, kixen, camilla. och jag saknar redan anton. trots att han sitter 200 meter ifrån mig nu. men snart flyttar han ju som sagt. kommer inte ha någon som styr upp mitt liv när jag är i fyllan och ingen jag kan kaxa mot utan att blir bråk. det är fan inte ofta man träffar någon som man kan skratta med och åt på det sättet alltså. jaja, telefon och internet finns ju. och nu har jag ytterligare en anledning att skaffa körkort :) men det får bli senare.
och jag saknar kixen, trots att vi träffas relativt ofta. men jag saknar att vakna med henne varje dag, att göra allt jag gör med henne, att bara ligga ner och inte göra ett skit och få hysteriska skrattutbrott helt utan anledning, och sen bara skratta mera för att man är så jävla störd i skallen, haha. hon är nog iallafall den enda jag är riktigt mig själv med, kan vara därför vi alltid har så jävla kul:)
sen saknar jag att vara liten.

aja, nu ska jag plugga igen. och söka nya undanflykter :) ciao



om det finns någon vänlig själ som vet hur man tar bort dom där jävla visningbilderna ---> så säg till!

ååååååååååååh

vad jobbigt. du fåååår inte flytta :(:(:(:(:(
det är bara ringa när det är fest så kommer jag, lätt :)
.. fast tro inte att du slipper mig bara för att du flyttar, hoho

undanflykter

nu har jag börjat med något jag vet att jag inte kommer slutföra. jag har börjat storstäda. tänkte försöka göra mig av med alla kartonger här inne nu. känner att såhär en månad efter inflytt att sånt borde vara avklarat. men jag är för lat helt enkelt. och i allt städande hittade jag en mobil, nästan helt oanvänd. den har bara legat på en bänk som extra-telefon åt pappa. så jag tänkte att jag tar den, då min är helt oduglig. men det är ingen ström, och jag vet att jag har haft säkert 5-6-7 såna laddare, men gett bort dom. nu har jag rivit ut allt. inklusive pappas sovrum, vardagsrummet och förrådet. det ser ut som fan. och jag har inte blivit lyckligare över det. nu har jag ingen mobil, och jag vägrar ens sätta in mitt kort i den gamla då jag bara blir irriterad.
efter ett tag kände jag hur aggressionen steg, och ida stod och trampade på någon påse och det bara knakade i den (misstänker att det var något smink) så jag gick hit, för att lugna nerverna lite :) jag söker fan alltid undanflykter för att slippa städa. det är rätt illa.

inatt började annis messa och bad mig komma och sova där, och vänlig som man är drog man på sig kläderna och traskade dit. blev lite svammel innan vi somnade, eller hon somnade, som vanligt. jag låg bara där och vred på mig och såg mysteriet på greveholm. var ju ett tag sen kan tyckas :)

på morgonen for jag iallafall till luleå med klassen, och jag försov mig inte idag, tro det eller ej. däremot låg jag och drog mig lite för länge så jag fick stressa som ett cp iallafall.
väl där far vi på SOS eller vad fan det heter, och jag skojar inte, jag hörde inte ett ord av vad killen snackade om. hahaha.. 7 brunstiga tjejer slogs om en killes uppmärksamhet. och han hade ju inte glömt bort att besöka gymet. näfyfan, jag ska bli brandkvinna. jag skulle nog vara världens lyckligaste om jag fick börja dagen med synen av ett gäng svettiga killar i gymet. inte nu för att jag tycker om muskler så mycket, men det finns undantag, helt klart :)

efter att vi traskat runt där och lyssnat på massa saker, och kollat på massa brandbilar och ambulanser (läs killar) så for vi vidare mot teknikens hus. jag är riktigt mogen för min ålder kan tilläggas. hahaha. jag var som ett jävla barn. tror jag pillade och provade allt.

sen traskade jag och pottan hem, och när jag kom hem var ingen pappa hemma, så för att gottgöra efter gårdagens bråk, har jag diskat, plockat och städat hela lägenheten, utom mitt rum då.
lagade även middag, åt mig och ida och nu sitter jag bara och inväntar hockeyn och ska städa fram tills dess.
måste hinna göra projektarbete, som vi tänkt göra ett tag nu, men det är ju så helvetes tråkigt :) kanske slinker förbi pottan ett tag och gör lite nytta iallafall. det återstår att se


doh!

det här är en kukdag, som alla andra jävla dagar. fick ingen bra start på dagen, och det har hållt i sig. tror man skulle behöva sova 5 minuter så man kanske vaknar på rätt sida. loyd hade ringt och väckt mig en natt/morgon ja vad det då var och jag hade bara rytit att han skulle ringa på 5 minuter, just för att jag skulle vakna på rätt sida.
sånt är nog rätt viktigt.

jag har bråkat med pappa idag också, inte bråkat som vi gör dagligen, eller tjaffsat, utan riktigt bråkat. ovanligt?
jag hatar att bråka med han, och jag vet inte varför det blir så ofta numera. jag är inte van att träffa han så mycket. förr när vi bara sågs några minuter om dagen, om ens det, så uppskattade vi varann som fan. vi ringde varann hela tiden och bara kallpratade, och när han väl var hemma hittade vi på någonting.
nu behöver han bara säga något med fel ton så blir jag hysterisk och skriker att han är en surgubbe, idiotjävel eller en fittskalle, eller nåt annat opassande. och jag hinner bara säga det så ångrar jag mig, men då kontrar han med nåt, och jag måste smälla i någon dörr, kasta nånting eller slå nån. det är nog inte så normalt beteende.

idag bråkade vi om disken. han tycker inte att jag gör nånting här hemma. att han alltid får diska och plocka efter mig. men jag står fast vid att det inte är mitt problem. säger jag att jag tar hand om det sen, så gör jag ju det. även om det tar en vecka eller vad fan det tar. samma sak att han plockar disk här inne i mitt rum och börjar gnälla uti det. det är ju faktiskt inte mitt problem att han har så jävla bråttom med allt. gah.

när morsan och farsan skiljde sig när jag gick i 8an bråkade jag och pappa hela tiden. jag hatade han mer än något annat, av olika anledningar. trots att han flyttade och jag hatade, så hade jag dåligt samvete att han var själv. då han och morsan hade bott ihop i 23 år, och han aldrig varit ensam förr. jag kollade alltid så antingen jag eller erik skulle vara där, så han inte skulle vara själv. men samtidigt hatade jag han.
sen en gång när jag och morsan bråkade, tog jag mina grejer, och i protest flyttade till farsan. trodde att det bara var för en vecka typ, men sen dess har jag svansat efter han. och jag ångrar det inte. vi blev tightare än vad 2 människor kan bli.
sen träffade han sin "tjej" och jag fick inte lika mycket uppmärksamhet, så han flyttade dit och jag och annis bodde kvar i lägenheten. då gick det också hur bra som helst och jag bestämde mig för att flytta dit med han, och det funkade väl i 1-2 år kanske. sen har det bara varit kaos allt. och jag vet fan inte ens varför. blir lika arg på mig själv varje gång. sen att det alltid ska gå ut över alla andra är ju också rätt onödigt.

men 1 januari drar han ju, kommer bli både skönt och jävligt tomt. haha det låter som att vi är nåt gammalt gift par.
jaja, trots mina utbrott vet han faktiskt att jag älskar han mer än någonting annat. jag är inte bara en häxa, vi kan faktiskt vara vänner och hitta på saker med varann nu också :) inte lika ofta dock.



innan vi bråkade låg jag, pappa och ida i sängen och pratade lite. under hela min barndom har jag trott att jag varit adopterad, då jag tyckt att jag varit den enda vettiga i familjen, och alla andra är så lika varann utom jag.
men då låg vi och pratade om det där, och kom fram till att jag och pappa faktiskt är ganska lika. iallafall näsa och mun, och humör. ögonen är från mamma. om man kollar noga :)
vi funderade även på hur ida kommer se ut. då hon är så helvetes söt och charmig nu, och hon är inte lik nån av hennes föräldrar. hon har mina ögon och mitt hår. allt annat kommer från okänt håll. men vi hoppas på det bästa :)

jaja, nu blev det mycket. jag som hade tänkt sluta blogga.

har iallafall några nyårslöften. blandannat att "växa upp och ta ut det där jävla järnskrotet från käften", som pappa säger, men även att sluta snusa, ye right. bra det kommer gå.

har laddat ner cpmånga filmer som jag ska gå och se nu. och förhoppningsvis somna. väck mig 7 imorrn!:) mina lärare hatar mig för att jag försover mig hela tiden. och min idrottslärare predikade om hur allvarliga sömnproblem jag har och att jag ska göra någonting åt det innan jag blir psykiskt sjuk.. doh! vad tror du jag försökt göra dom senaste 5 åren?

om du ens tvekar är det inte värt det..

på fredag flyttar anton tillbaka till lycksele och jag kommer förmodligen aldrig mer kunna kaxa med han. kommer sakna dig "kompis" :)

och jag har förresten bestämt mig nu. ska söka till den där skolan redan första perioden. vill inte bo kvar i kalix nåmer, usch och fyfan. annars tänkte jag söka efter sommarn, men nää.. ska börja knåpa på nåt personligt brev här snart. och nu har jag valt ut iallafall 3 skolor som jag vill gå. men betygsmässigt så ska jag ta mig in på förstahandsvalet. ääh det där är ett senare problem.

sleep tight

sömnlös

jag har sömnproblem. kommer mest troligt dö av sömnbrist snart. bara jag överlever till 2008, ser fram emot varje dag fram tills dess nu typ. ska bli kul att se tomme igen, blandannat.

på torsdag ska jag och annis till/på ikea. whatever. vi ska till happis iallafall, och till torne, och köpa sprit som satan. och inatt sov vi med varann. eller hon sov, jag var vaken. men vi låg med varann iallafall. misstolka inte. försov mig imorse, igen. jag skyller på att jag inte sovit.

jag ska nog köpa nå piller som får mig trött. sist jag tog piller hyperventilerade jag och var vaken i 2 dygn utan att känna mig trött, det är rätt ovärt.

jag ska kramas med min lillasyster nu, hon är det bästa som finns.

imorrn ska klassen till luleå. minns inte vad vi ska göra där, men vi ska dit iallafall.

jag saknar många och mycket. och jag är trött.

den 23e ska vi "fira" jul hos morsan. fredrik det aset sviker oss, släkten alltså, på julafton. jag hatar julen och bryr mig egentligen inte så mycket. tror inte han heller är så brydd. men en gång om året tycker jag faktiskt att man kan offra sig. våran släkt är ju faktiskt jättekul och lite smått retarderad. träffar dom nästan dagligen iofs. eller träffade. nu är jag för lat.

naaajs:)

fyfan vad illa jag mår. första gången jag är riktigt bakis på jag vet inte hur länge. för att inte prata om huvudvärken, gaaaah.

var ju inte tänkt att dricka igår, men så blev det iallafall. satt här hemma och drack för mig själv medans jag gjorde mig iordning, och sen kom mamma och brorsan och hämtade mig, och skjutsade mig till kixola. hade inte hunnit fixa håret så det fick frisörjohanna göra, inte för att det är nån idé att fixa det då det ser lika förjävligt ut varje gång jag kommer hem :) jenny visade dock nåt hårpuder eller nåt som man ska använda, om man har såhär cplent hår som jag har. går inte att göra någonting åt håret. spray eller nåt fastnar inte ens, det glider bara av typ. så det ska jag och införskaffa imorgon :) nåja, rasken var ju också där, och vi satt mest bara och spekulerade och drack alkohol som satan. vi pratade blandannat om incest, och ja, ungefär så långt sträcker sig mitt minne.

kixen var förvånad när jag kom dit. hon sa "såhär nykter har jag aldrig sett dig" hahaha. så det var bara att hälla i sig som satan, vilket gav resultat.
aja, efter att vi lallat klart där tog vi oss ner mot hotellet. och det var fan ganska mycket folk, medelåldern var väl 40 dock:) men jag hade råååligt.
trodde fan inte att jag skulle ha så kul alltså, var rätt skeptisk till att ens fara ut, eftersom att vi hade så trevligt hos kixen. men det var bra skit på hotellet också :)
patte försvann ju dock, och då visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. vet inte ens vad jag gjorde. träffade massa lallare iallafall, vilket är lika trevligt varje gång. och camilla ö var ju där och gjorde min dag. haha. trots att det var flera år sen vi umgicks så får hon mig fortfarande att skratta som ingen annan, hahaha.

hann väl vara med i iallafall 5 bråk på hotellet, som vanligt. sista började nävarna prata mer än munnen, så jag styrde av det och gick till frasses. där är det ju aldrig så givande. var mest trött och less tror jag. somnade nog tillochmed på ett bord där. sen kom iallafall anteboy och rg och skjutsade hem mig, efter att vi dragit varvet i kalix, där det inte hände ett skit :) jag hann bara komma in så ringer kixen, och jag insåg att jag hade lovat att sova hos henne inatt. samtidigt som annis skulle sova hos mig, men jag vettefan. jag vaknade då själv iallafall :) med världens jävla huvudvärk. kunde inte ens andas eftersom att det gjorde så ont när jag rörde mig. och pappa bara stod och gnällde om att jag hade tvättstuga. så jag tvingade han att komma med vatten, så jag hällde väl i mig typ 18 liter, och somnade om. trodde jag skulle må bra, men i helvete. har aldrig varit såhär bakis i hela mitt liv. usch och fyfan.

det är dagar som idag man känner att det var sista gången, men icket :)

insåg även att kixen hade sin kamera i min väska, nu när hon efterlyste den. och jag måste ha använt den hela kvällen på hotellet, eftersom att mina bilder slutar på förfesten. pappa och hon har samma kamera, så det kan verka ganska logiskt :) så nu ska jag pilla in lite bilder, sen ska jag åka bob med ida, har jag lovat, får se hur det går, sen ska jag till kixen och morsan, och sen ska jag till min bananus :)

vaknade även med skorna på mig. dragkedjorna måste ha gått sönder igår någongång. så jag har fått klippa upp dom nu :)


jååååååååå

jag lovade fan mig själv (och annis) att inte dricka idag, men nu har jag slut bortförklaringar :) slutar nog hos kixen med henne och några andra lallare. hennes cup blev inställd så det blir dricka för hennes del iallafall :) och jag måste ju fara och träffa leffe och johan och alla andra huliganer. känns som att det blir längre mellan gångerna hela tiden nu. kan bero på att jag först svek djuptjärn där alla bodde, och sen även stenbäcken. dumt av mig.

har pratat med pappa och vi ska kolla på en lägga på kamomill istället. jag hatar näsbyn. finns fan inget värre ställe. nu har jag ju iofs både annis och pottan nära mig, så jag ska inte klaga egentligen. annars vill pappa ha hus, han hatar lägenheter. men innan jag skulle våga bo själv i ett hus när han drar iväg på hans missions i nåt annat land. det känns lite ovärt. snart flyttar jag ut på gatan. det skulle vara det.
det sägs ju att jag är en hora så jag skulle säkert kunna ragga sovplats.

nu är första ölen sprättad. jaaaaa jag har lärt mig att dricka öl :) hohoho

var på ishallen idag, var derby och bra stämning som alltid. sara blev dock less så vi for dom 10 sista minutrarna och då hann överkalix pilla in 4-4 målet, och brorsan hann slåss, efter matchslutet. hans tröja och hela utrustning i princip åkte av. fan att jag missade det :) jag gillar att se han arg. annars brukar jag bara få känna eller höra när han är arg, haha.

jaja nu måste jag köpa blacka. fyfan shoot me

ska hinna vara fyllechaffis med sara också, hur fan jag nu ska hinna med det.

vi ses i dimman;*

puuuh

jag är helt död.. och förkyld! garanterat loyd som smittat mig det puckot :)
kom ganska just hem från min lovely bananis. har varit där inatt och "hjälpt" henne att packa upp. blev dock inte så mycket hjälpande från min del. jag låg mest i hennes säng och läste hennes gamla dagböcker, hahaha. hon har varit en riktig player alltså. jag vet inte hur många killar hon älskade varje dag alltså. stod även om hur vi krigade om en kille i flera år, jag vann! hahaha

aja, jag hjälpte iallafall till att sätta upp gardiner, det är ju alltid nåt. och eftersom att dom knappt har några möbler där ännu fick vi sitta på golvet i köket och äta våra mackor, och vi hade inga glas så det var bara att dricka ur paktetet. annis hittade dock nå finglas sen som vi drack ifrån :)

såg nyaste bring it on, vad den då heter. med beyoences syrra iallafall, hon är het.. som satan. och sen såg vi dreamgirls också, fast då nångång somnade annis, och jag kunde som vanligt inte sova. var väl inte den bästa filmen jag sett :) däremot såg jag 1408 och darkwater innan jag for till annis. fattade nada av 1408 men dark water var faktiskt rätt king:)

nu sitter jag mest och är trött och hungrig och väntar på att sara ska komma. har lite missions vi ska göra. måste hinna ner i tvättstugan och boka en tid åt bananis också.



kan inte hockeyn börja snaaaaaaaart. jag blir galen

Bananus

äntligen har dom börjat flytta in i "grannhuset".. eller aa, det tar iallafall inte ens 1 minut att gå dit :) kommer förmodligen att sluta med att vi istortsett kommer växa fast i varandra. jag klagar inte :)

igår var vi lite och kollade i läggan, och spekulerade lite. det enda som finns där inne är en lampa och 3 kartonger typ, så det var inte så givande :) sara skulle komma och hjälpa annis att flytta grejer. hade redan fixat så vi fick ta pappas bil och släp, men som vanligt kom sara på att hon hade nåt annat hon var tvungen att göra. inte för att jag förväntar mig så mycket av henne.
så annis ska ringa hennes syrra och hoppas på hjälp därifrån, sen ska jag dit och hjälpa till åsså ska vi sova där och "spana på runkande killar i fönstret". säger hon:)

vi korvdateade även i min säng. jag hatar korv, men klart man ställer upp, haha. kom på en korvlåt också. haha det är typ våran grej. så fort vi hör en låt på tv eller nåt så börjar vi göra om den och sjunga, och dåligt är det:)
sen när vi skulle sova intog vi våra positioner, i vanlig ordning. det är alltid lite härj innan vi somnar. och jag som inte ens var trött igår kunde ju inte somna, medans annis somnade ganska direkt efter att vi dummat oss färdigt. eller hon somnade mitt i allt svammel snarare. vi låg där och skedade, och annis höll om mig. sen somnade jag till, och vaknade av att annis hade ena handen på mitt bröst, och andra på min röv, och det var helt omöjligt att få henne därifrån, haha. sen har jag vaknat hela tiden av att hon har dragit sig närmare mig hela tiden och hållt i mig hur hårt som helst, vettefan vad hon har drömt alltså :)

jaja nu ska jag sprigna ner i tvättstugan, sen ska jag se film :) blir förresten nyktert ihelgen. kixen har cup på söndag så hon ska ut nykter, och jag vet inte om jag ser att det är så givande :) jaja, hejråååååå

aaaaaaall i want for christmas is you

humiduvvet

jag känner mig rätt sliten. fast det är bättre än jag trodde. skulle lätt kunna vara vaken en natt till.. not.
men jag och pottan tog oss ju en ofrivillig powernap på skolan idag, haha. inte konstigt att jag har blivit pigg.
vi skulle gå ner i källaren och lyssna på nån gubbe som pratade i 45 minuter på nåt kasettband om stress tror jag det var. eller jag vet fan inte, jag somnade medans han presenterade sig.
anki släckte och sa att vi skulle lyssna noga, yeye. frida2, terror och pernilla hade försvunnit när vi vaknade, 2 timmar senare. och dem berättade att jag hade skrikit "lock?!", och när dom hade börjat skratta hade jag satt mig upp och sagt lock igen, sen lagt mig ner och börjat mumla. nog är man ju störd ändå.

pottan har hållt mig vaken genom att montera fast en lampa på min kudde, så jag hade inte en chans att somna. sen har hon hällt vatten på mig och skrikit litegrann. men jag höll mig vaken iallafall. och har haft grymma humörsvängningar idag, hahaha. har nog mest troligt varit en pain. men samtidigt har jag suttit och skrattat åt absolut ingenting.

aja, var och såg när lillebrorsan var stjärtgosse idag. var inte så givande. dom var dock söta där dom trippade omkring :) var 10 gånger bättre än esteternas luciatåg som vi också var och såg, hyvva.

jaja, lillebrorsan har varit och köpt candy så vi ska fortsätta se senaste halloweenfilmen, jag är livrädd. han står och streeesar och säger att han börjar se den utan mig snart. och bananus ska tydligen komma hit och sova. mys :) kommer dock somna snart känner jag.

"jag har snusat sönder alla läppar jag har" hahahaha

more2come


luciavaka

yep, jag och pottan gör ett tappert försök att hålla oss vakna inatt.
tanken var att vi skulle supa oss igenom natten, men då fick vi veta att det var inatt man vakade, och inte imorgon, så vi tänkte att vi pluggar istället, men det har det inte blivit mycket av.
har gjort våfflor, eller jag gjorde smeten och pottan pillade in dom i järnet. och gott var det :) sen drog jag på mig hela munderingen och följde pottan ut och röka, haha. då hade jag alltså mina kläder+palestinasjal knuten som en muslimmössa, pistvaktmössa, morgonrock, rutig jacka och kängor. riktigt snyggt kan jag lova.
nu sitter vi och gör.. ignenting. ska nog plugga :)

imorgon ska jag och kolla när lillebrorsan är stjärtgosse. han sa "våga komma och kolla på mig när jag står där med en dumstrut på huvudet", bara därför ska jag dit. så sara kommer och plockar upp mig här vid 8, och jag lovar att jag tar död på mig om jag har somnat då.

har varit rätt effektiv idag. var tillochmed på skolan, inte för att jag fick så mycket gjort men.
jag, sundbom och pottan drog till alko, eftersom att sundbom tog körkort i måndags. grattis till det :)
sen traskade jag och sara på möte, sen hem, lagade mat, sen hade vi någon form av läkarkontroll på varann. vi gick igenom varandra från topp till då med en lampa, och sara sa vilka symptom på olika sjukdomar jag har. haha det var mindre charmigt iallafall. vi kollade.. överallt. typ.

jaja, sen har jag städat. badrummet, hallen och rummet. och jag har fan tillochmed skurat. däremot har jag skyfflat undan alla saker. har man inte plats, gör man plats. förrådet är då överfullt nu iallafall.

jaja, nu ska vi klotterplanka och styra oss nåt vettigt :) bilder kommer kanske sen

nosleep 2

jepp. ska ge det ett nytt försök. har många läxor som behöver göras, och jag är redan cptrött. men nu är det försent. måste upp till tandläkaren imorrn. blä.. och julmusten är slut, så jag har ingenting som kan hålla mig vaken. förrutom loyd, men han är så sövande. sist hade han högläsning ur en bok. hann inte ens uppfatta vad den handlade om så sov jag, typ. skönt att somna till någon som pratar iallafall :)

har vart i luleå idag. gick väl sådär.. vet inte ännu riktigt. men det är jävligt läskigt att vara där alltså, hyvva.
fick köpt lite saker iallafall, tur det. nu har jag en lampa i taket, och i fönstret. det är alltid nåt. slipper lysa med mobilen mera. däremot köpte jag värsta spexlampan för att den skulle vara cool med min dimer. men givetvis funkar ju inte dimer. antingen är det kolsvart eller cpljust. måste be farsan kolla på det där..

pappa har kännt skuld för att han inte orkar engagera sig i julen iår. så ikväll har han stekt julköttbullar, haha. har fått provsmaka, och det är väl ingenting jag skulle bjuda någon annan på om jag säger så. men han försökte ju iallafall :) han är ungefär lika värdelös som jag på att laga mat, om inte värre.
förra året gjorde han också ett försök. då gjorde han köttfärssås, satt i lite mjöl och gjorde köttplättar typ, hahaha. det var det vidrigaste jag varit med om. jaja.. nojjar mig redan för julen. fyfan. vet itne ens vars jag ska vara, vill inte ens vara någonstans.
hatar julen lika mycket som jag gjort dom senaste.. 3 åren. surt att behöva åka runt i hela landet bara för att morsan och farsan inte behagar att vara tillsammans, åtminstone över julen. det skulle underlätta :) jaja, vad gör man.

nu ska jag ta tag i lite skolgrejs. biologin står högst på listan. den har väntat sen 2an nu typ, det är rätt illa.

sen ska jag mest troligt och boka teoriprov imorgon. har kört idag, och jag kan redan allt, behöver inte träna på nåt. och jag började läsa lite teori på vägen till luleå och insåg att jag kunde allt där också. läste boken 8 gånger efter varann i somras, när jag var påväg att ta körkort. det lönar sig :)

hahaha pratar med tomme nu.. han påminde mig just om vad jag sa i lördags.
satt i bilen påväg mot risön, hade ett glas dricka i famnen och tomme i telefonen i andra handen. och det flög dricka överallt så jag skrek "tomme jag ringer sen, jag blir så blöt mellan benen" hahhaha.. låg humor man har ändå.

jaja, nu ska jag msna färdigt och sen plugga. återkommer :)



yey, 02.35. tiden går relativt fort. såfort jag lägger mig i sängen blir jag pigg. det är ju positivt iallafall. kanske klarar natten trots allt. har dock inte rört någon läxa ännu :/ typiskt mig.
ska fortsätta lalla här.. läxorna får vänta ;)


jåå kul att det jag skrev vid 4 inte har kommit med.. suck

aja, jag höll mig vaken till 6, eller vad fan den var. sen svek cployd mig. nu försov jag mig till tandläkaren och dom suger seriöst kuk.
nya regler som säger att man måste betala om man inte avbokar eller ombokar mer än 24 timmar före utsatt tid. men vafan, vaknar man på morgonen och är sjuk som ett cp, eller nåt annat, hur i helvete ska man kunna ringa och säga det då? inte så jag vet en dag i förväg om jag ska vara sjuk. inte för att jag är sjuk nu, förrutom ont i halsen då, men sjävla grejen bara.
nästan så jag ska kunna kräva pengar för alla de gånger dom ringt och väckt mig max en timme innan (om ens det) jag ska vara där, för att hon är förkyld, är och shoppar i luleå eller är hemma med sjukt barn.

inte nu för att jag känner mig bitter över att betala, då pappa ändå står för det, men själva grejen är ju fan störd. ska låta mina tänder ruttna och aldrig mer fara dit. jävla bönder.

jaja, nu vet jag inte vad jag ska göra?? fortsätta sova, plugga eller skola. återstår att se. är då på riktigt dåligt humör


yey, äntligen vaken, klockan är halv 3. värt liv jag lever. typ inte.
jag har bäddat sängen, för första gången sen jag flyttade hit. ser bara fjånigt ut då resten av rummet är en jävla mess. ska snart gå till morsan, ja jag ska gå, kanske blir trött, det är ju ändå rätt långt. vi ska baka lussebullar och jag ska beställa kläder :) sover fördmoligen där, då jag har fömågan att somna i sängen som finns där.
först tänkte jag ta tag i städandet, och jag kanske tar med lite läxor. brukar få iallafall lite gjort där. mamma kan ju iallafall hjälpa, eller försöka iallafall. det kan inte pappa, han säger bara att han inte fattar nånting. annars skulle sara vara bra att ha, men numera blir det fan inge pluggande när det är tänkt, blir bara massa svammel :)

fundererar på att dra till pottan, måste ju göra klart projektarbetet. har sagt att enkäterna ska vara ute innan jul, och vi har inte ens börjat. eller vi har klurat ihop några frågor, men är långt ifrån klara.

har ett svagt minne av att david ringde och jag var ond. my bad :)

sen har jag förresten drömt dom sjukaste drömmarna typ. jag och patte satt först i ett träd och drack öl, sen åkte han skateboard och då satt jag på en soptunna och nån lallare kröp omkring bredvid mig och åt gräs.
sen var vi i nån snödriva mitt i allt.. ääh jag fattar ingenting.

cp

så jävla less på att behöva ta den här skiten av dig. du är inte ens värd det. dra bara åt helvete, eller sluta hör av dig. bara jag slipper dig. din bakgrund är fan ingen bortförklaring för att du beter dig som en idiot. seriöst.
du är så jävla dum så det är synd om dig.



nu ska jag plugga lite, och sen ska jag sova. har hittat min fjärrkontroll, så nu kan jag äntligen se på tv igen :) tänker inte säga vars jag hittade den dock, haha. har sökt som en huligan hela dagen och skyllt allt på mina syskon och satt dem i arbete.. i'm sorry :)

tror jag skippar skolan imorgon. har andra saker att göra. eller att tänka på snarare. bara det går bra för dig där borta nu.

och kixen fyller 18 imorrn. knutten :) blir väl att fira henne på hotto eller nåt sånt, då vi inte har några gemensama kompisar :)

aja, måste gräva fram nå böcker nu.. blä

igår

var en bra dag. faktiskt :)
tanken var att pottan bara skulle komma hit med blackat medans jag gjorde mig iordning, och sen skulle vi till henne.. men vi fastnade här hela kvällen. eller i början iallafall. sen skulle vi ut och röka, men då kom soppe och jennifer så vi drog iväg med hennes compact på stan och sjöng ronny och raggelåtar eller nåt, haha. raggarlåtar iallafall, som vi inte kunde. jag och pottan stod för sång och dans, i baksätet, medans jennifer och soppe satt fram och filmade och dumförklarade oss. men det var kul hur som helst :) när drickat började ta slut i glaset tog vi oss hemåt igen, för att plocka åt oss det nödvändigaste, och sen for vi mot risön. tror jag?

vet faktiskt inte om vi var någonstans innan det. men vi var iallafall i risön mittiallt. och som jag har skrivit tidigare är det ju några konflikter mellan vissa i klassen, så det var bara jag som gick in och svamlade med dom andra i klassen. pottan, soppe och jennifer stod kvar i hallen och tryckte. sen vettefan vad vi gjorde, men mittiallt var dom borta och jag var där all alone.. eller med dom andra då. och mina planer om hotellet började skita sig. men hur som helst, var nå folk där, tror det är peters kompisar, han som äger huset vi var i alltså, så jag satt och dummade mig lite med dom, och mittiallt var pottan tillbaka.

sen vet jag inte riktigt men halva gänget försvann. tror peter skjutsade dom mot kalix. sen kom han tillbaka och vi fick tränga ihop oss 6 st i baksätet, varav 2 av dom var peters kompisar, som skulle av någonstans i risön. och där någonstans måste pottan och fegge också ha hoppat av, för jag såg dom fan inge mer efter det.

jag, linda och hanna fortsatte dock mot kalix och in på hotellet. och nordman var där. är helt inlove.
träffade väl sara och dom några gånger. men annars var jag bara med patte hela kvällen, tror jag :) alltid lika kul att träffa han :)

nu mår jag som jag förtjänar. men nog är det värt det :) däremot fattar jag inte vitsen med att ta med sig en jävla fjärrkontroll in på hotellet. nu är den helt lost and gone och jag får inte igång tvn utan den. värt.



http://fjixen.bilddagboken.se

party

det var fan bra. patte är det bästa som finns, seriöst.
annis är en galning. resten vettefan. sitter här nu som den cpskadade jävel man är, och dricker min julmust och vill bara spy åt alla spritflaskor som ligger här inne. pottan försvann iallafall, och jag har hennes nyckel, och hon sa att hons kulle komma hit och sova. fast det sa sara och annis också, men dom ville inte, så pottan dissar säkert också. det är fan typiskt :) jag måste gå och häva in mina fötter under täcket nu. dom är fan av is. allvaligt.

you make me feel;-*

nordman är fan också bra. jag älskar han. hade det inte varit för patte och skröder hade jag fan gift mig med han. jag har iallafall tagit i han nu. det är alltid nåt. camilla, suck on that! hahaha. jag och camilla är smått besatta av nordman, dock bara i hemlighet.

gogogo

igår var tanken att jag skulle till emma och se idol med henne och annis, istället för att sitta hemma och ruttna, då både pappa och syskon var utanför kommunen. men nääedå. jag slocknade rätt fort och sov gott som fan, tills telefonen började plinga och jag vaknade. sen var det kört.

sara tänkte komma hit, men gjorde inte det, tack och lov, haha. var ett monster tror jag. men iallafall, jag pratade lite med annis i telefon och jag tror hon tyckte synd om mig, för jag hann bara säga att jag skulle sova, och lägga på då, så fick jag ett sms och en halvtimme senare var hon och emma här. var då med dom tills inatt nångång, när vet jag inte, sen for dom hem, och då städade jag lite i köket och vardagsrummet, och sen somnade jag, kring 5 kanske.

har sovit riktigt skönt inatt, tills mongo-loyd ringde och väckte mig. och sen kom pappa och dom hem, och sen har det varit full rulle. har fått vara barnvakt osv. sen när pappa kom och jag skulle ta mig mot snurran och köpa snus, med ida då, så ville min lillebror komma med. så pappa gav mig en hundring, och erik en hundring, och skulle sen gå tillbaka med börsen, men då stod ida och sträckte ut handen och sa helt förstört "idaaa då?" hahaha. så pappa fick punga ut ännu mer pengar åt henne. redan bortskämd :)

aja. moddo har match nu, mot tälje. hade inte varit något märkvärdigt om det inte var för att loyd håller på dem och är så helvetes kaxig. det värsta är att vi tog ledning med 0-1, men nu står det 2-1. det är fan åt helvete. förlorar vi mot södertälje ska jag dränka mig, eller nåt annat.
och det värsta är att radion på sr.se vägrar funka. alla musikkanaler funkar hur jävla bra som helst, men fan inte hockeykanalerna. just my luck.

ikväll är det fest, och klassfest, och fest. vettefan hur det kommer sluta. har redan hällt i mig lite sprit, och mer ska det bli.
nu står ida här och drar i mif och vill kramas.

och btw; snart kommer tomme upp till kalix. och då blir det fest, trust me :) vi har mycket vi ska hinna med nu, ellerhur? haha

go modo.

det har hänt igen

jag säger inte att jag är någon naturbegåvning som är smartast i landet, men jag kan iallafall använda det som finns mellan ögonen. jag vet att jag tjatar om min klass hela tiden, men jag blir så jävla arg så jag vet inte ens vars jag ska ta vägen.
ibland undrar man hur det går i hjärnkontoret när vissa yttrar sig. syftar inte på någon speciell, utan majoriteten.
27 st i ett litet klassrum, varav en är kille. och han har inte varit på skolan på 2 år. konstigt? nej. det är ett jävla kacklande och skitsnack hela tiden.

idag hände det, som alla har väntat på - klassen har bevisat, än en gång, hur skarpa dem är.

vi skulle egentligen ha klassfest den 1 dec, men det hade varit helgen innan skolan började, efter praktiken alltså, och då skulle vi inte hinna prata ihop oss och lösa något, så vi sköt upp det.
och idag på klassrådet gick jag och pratade med min lärare som ville prata med mig, och när jag kommer tillbaka sitter pottan och c/o utanför och säger att alla dem som ska med på klassresan ska in i klassrummet och prata om vad vi kommit fram till. pottan och gänget har svikit mig, och jag är den enda av dem jag umgås med, som ska följa med övriga klassen. förrutom sara då. men på skolan är vi fiender och våra team krigar mot varann, typ. haha.
nåja, jag gick in och det första jag hörde var att någon skrek "frida, vi ska ha klassfest imorgon. visst är du på?"
jag sa bara "i helvete heller, jag ska bort". sen sitter dom och pratar om det där, och har alltså beslutat idag, att vi ska ha klassfest imorgon. och att vi ska vara hos en tjej, som hatar halva klassen, och halva klassen hatar henne (no offence). och hon menade att hon skulle få välja vilka som fick komma in i hennes lägenhet. hon sa att bara de kända, och dem hon tycker om får komma dit.

jahapp.. vi övriga 10 st då? vars fan ska vi? klassfester är väl till för hela klasser, och inte bara en del av dem.
inte nu för att jag blir sådär jätteledsen över att jag inte får fara till henne, då vi i "rökargänget" förmodligen kommer styra något mycket fetare någon annanstans, och jag skulle förmodligen bara sitta och vara bitter över att jag hade sänkt mig själv så lågt att jag farit dit. men vafan, seriöst?

vi kommer förmodligen aldrig börja tycka om varandra, och det kommer alltid vara någon form av fight i klassen. därför är det bättre att man hyr någonting, som inte någon enskild i klassen kan bestämma över (vi har 2-3 chefer i klassen som alla lyder), utan vem fan som helst får fara dit. men nääedå, det går ju inte. vem som har bestämt det vet jag dock inte.
jag och pottan har då tjatat om klassfest i 2,5 års tid nu men ingen har brytt sig. men nu, när det kom från annat håll blev det så jävla aktuellt att vi var tvungen att ta det dagen efter.

nu är det iallafall så att vi ska till en annan tjej och förfesta där. jag personligen har ingenting emot henne så det blir säkert nice. men då är det ju det där med att alla jag umgås med, förmodligen kommer bojkotta skiten och styra något, utan mig. tragiskt.
 
nog om detta.

idag har jag, farmor och farfar varit till happis och finland, och satan i helvete vad generös hon var. haha. hon har bara matat på mig saker, och jag har inte haft något att säga till om.
vi började med nödvändigheter, som lampor tex. har precis monterat upp det, så jag slipper gå och lysa med mobilen :)
har även fixat gardiner och hängt upp dom, tillochmed en julstjärna, haha. så inte-jag.
skaffat mig en jacka också, det var fan på tiden. fast jag vägrar slänga min gamla, trots att den är så jävla trasig att det bara är pinsamt att titta på den, men jag gillar den alot :)
sen massa grejer. nya kuddar blandannat, så nu har jag väl sisådär 15 stycken. kan alltid vara bra att ha :) nog för att dom redan nu tar upp alldeles för mycket plats i sängen. jaja.

och bananus har sovit hos mig inatt. mysigt som attan. kunde faktiskt sova inatt. tror att jag måste ha någon sovande här varje natt så jag ska få lite sömn :) annis somnade dock vid 1 eller vad den var och jag låg och zappade till 3, och där nånstans försvinner mitt minne.
men det har jag ju fått käka upp idag. har sovit som en stock i bilen, både till och från happis, och mellan affärerna.
och inte nog med det, jag har nog världens, i särklass, roligaste farfar. hahaha. har skrattat så jag grinat hela dagen.
som när dom var och skulle köpa nåt på coop, så sprang farfar iväg som en vessla bakom hyllorna och blandade en godispåse, sen såg jag hur han smög omkring mellan hyllorna och åt upp godiset ur påsen, och kom tillbaka till mig och farmor med bara några få godisar kvar, och han gav påsen diskret till mig och sa "säg att det är du som ska ha det, annars köper hon det inte". hahah. stackars farfar att det är farmor som har hand om kontot.

sen bjöd dom på lussebulla, EN lussebulla, vilket stod klart och tydligt överallt. farfar grabbade en näve och stack och sa sen (efter att han slickat på dom) "vadå, stod det inte en näve? nähä? äsch då. nu har jag ju redan slickat på dom" hahah

näfyfan vad jag pladdrar. nu ska jag göra någon nytta. måste montera ihop lite saker osv. är ff här i helgen, så nu har jag tid att göra massa saker jag aldrig annars har tid med. idolfinal ikväll. slutar förmodligen hos emma med annis. annars med pottan. sara jobbar då.



sjukt...

.. hur glad hockey kan göra en :) det är fan det bästa jag vet!
samtidigt kan man bli jävligt arg och irriterad, nästan så man måste skära av sig handlederna.
men just nu älskar jag hockey, som fan. och skröder. världens bästa :)

just nu sitter jag och lyssnar när modo spelar, mot färjestad, och dem började riktigt jävla dåligt. men har vänt nu, till 4-2. eftersom att jag fortfarande bara kan LYSSNA på det, så har jag tid att göra annat under tiden. har fått bort lite skolgrejs blandannat.

wernblom satte sitt 258e mål idag, vilket är ett historiskt ögonblick för modo, då han har gjort fler mål än någon annan har gjort i modohockey, genom alla år. det är fan stort :) sen har steen lyckats pilla in ett mål också, med hjälp av min lovely per-åge skröder, och yetman då. de andra två målen står svartvadet och hedin för. nog om det. matchen är ju inte slut än.

annis är påväg hit också, men det har hon varit sen 6 nu. har aldrig varit med om att någon har gymmat så länge :)

och fyfan vad jävla skönt att vara tillbaka på skolan. första dagen idag, på typ 6 veckor. kul att träffa alla huliganer och sånt. lektionerna skippar vi helst. matten brukar dock vara rätt lätt att göra rolig, haha. jag har haft någon lindrig form av damp idag, vilket har inneburit en hel del aggresionsutbrott och skrattanfall, allt har dock varit med glimten i ögat :)

sov hos morsan inatt också. tog mig inte i säng förens vid 2, och somnade inte förens typ en timme senare. men fyfan vad skönt att få sova. var lite jävligare att stiga upp däremot, då jag som sagt, har världens skönaste säng där. men jag har iallafall varit riktigt happy idag, första gången på länge. har varit riktigt trött också. somnade i soffan på skolan, intryckt i ett hörn, med en huva över ansiktet, och en potta sittandes vid mina fötter. hon påstod att jag snarkade. yeye säger jag, jag andas bara högt :)



bara nån en minut nu, och det står 5-3. atvars fick göra sitt första mål i modotröjan, i öppen kasse. gogogogo!
och vilket jävla drag det är i övik! jag ryser...

skit

nej jag orkar inte ta det här nåmer. på riktigt
10 meter under jorden, inspikad i en kista, hade varit betydligt trevligare.

nothing last forever

break away

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window
Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I tried to speak out
Felt like no one could hear me
Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I'd pray
I could break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean
Get onboard a fast train
Travel on a jetplane
Far away
And break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
I won't forget all the ones that I love.
I gotta take a risk, take a chance,
Make a change, and break away

Buildings with a hundred floors
Swinging with revolving doors
Maybe I don?t know where they?ll take me but
Gotta keep movin on movin on
Fly away
Break away

I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
Though it?s not easy to tell you goodbye
Take a risk, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget the place I come from
I gotta take a risk, take a chance,
Make a change, and break away
Breakaway
Break away

mora - modo

3-4 gott folk. vinst alltså! 5e gången gillt. de 4 andra förlustera mot mora har varit riktigt pinsama, då mora, enligt mig, är det sämsta laget i elitserien, tätt följt av södertälje. och skröder lyckades putta in ett mål också. det är väl ungefär höjdpunkten på dagen.
2 matcher kvar innan uppehållet nu. vilket innebär hockey imorgon, på torsdag och på lördag.
pottan kom även hit ungefär direkt jag hade vaknat och jag har just precis kommit hem efter att ha följt henne hem.
har inte hänt så mycket vettigt iofs, men vafan :)

vet inte vad som händer. jag orkar inte ens låtsas vara trevlig mot någon nåmer. lessheten äter upp mig inifrån och jag vet inte vad jag ska göra. håller på att bli galen. jag kan mycket möjligt vara den mest negativa människan på jorden. men jag kan faktiskt vara glad också :)
och jag som trodde att det skulle bli bättre av att flytta hit. yeye. har redan cpmånga dåliga minnen härifrån som jag stör mig på varje dag. hade varit lättare om folk visste alltså. aja, jag har ju mina pärlor som förstår och inte bara dömer ut en, vilket uppskattas.. alot.
det enda som håller mig vid liv nu är ju faktiskt mina vänner, hockeyn och min snus. idomin har även en del i det också.

orkar inte gnälla mera. ska gnugga bort sminket och dra något gammalt över mig. förmodligen ringer jag david som alltid lyckas få mig happy.

ciao

nosleep

jag hann bara lägga mig i sängen så insåg jag att det var kört. det skulle vara omöjligt att somna, och ännu omöjligare att vakna. så jag sket i det. jag började städa istället, enbart för att hålla mig vaken. och satan vilken förändring :) är dock långt ifrån klar. men det är inte svinigt nåmer, och allt helvete från helgen är borta.

nu är jag dock så trött så jag vill grina. och jag gjorde misstaget att slå igång datorn, för att få lite musik. och nu tar jag mig inte härifrån. kommer antingen somna sittande här, eller så kommer jag fortsätta surfa runt tills det är morgon och dags för skolan.

skulle även prova bleka en tröja jag inte hunnit använda än, som pottan lånade och sen tvättade med röd tvätt, så den blev rosa och jävlig, haha. det tragiska är att jag doppade ner hela skiten i klorinet, så trycket är också borta istortsett. ibland är man för dum för sitt eget bästa.

nåja, nu ska jag inta ryggläge ett tag. måste dock ringa någon så jag inte somnar :)

bjussar på lite blonda bilder=)


och så vidare..



update

noslepp-projektet gick ju lite som det ville. jag ringde loyd kring 6 och tänkte att han skulle få underhålla mig, medans jag la mig i sängen och vilade lite, eftersom att jag tyckte att jag inte orkade städa nåmer.
jåjå, jag somnade och röt åt han och han vågade inte annat än att lägga på, haha. sen vaknade jag efter 6 nångång av att nån ringde, vem det då var. men somnade om till halv 8 typ då pottan ringde och väckte mig, typ 40 gånger. drömde nåt sjukt, vad minns jag inte.
sen började jag göra mig i ordning för skolan, men sen sket jag i det. pottan var redan på skolan och jag orkade inte gå själv. så nu sitter jag här fullt påklädd och sminkad, har just bärt några kartonger till förrådet, och jag har inte en jävla aning om vad jag ska hitta på nu.

det enda jag vet är att jag är så jävla trött så det bara rinner tårar när jag försöker öppna ögonen.

nu ska jag göra frukost och spela lite spiderman.. iiiinte lägga sig :O


upd 2

jag blir så jävla less. nog somnade jag direkt efter jag sist skrev, och då var väl klockan halv 9 typ, och jag vaknade nu, halv 2. kommer ju absolut inte kunna sova inatt då, så nu måste jag göra någonting som jag blir riktigt trött av, vad det då kan vara.
sen har jag sovit med kläder nu, för tanken var ju faktiskt inte att jag skulle sova, utan jag somnade sittande när jag såg tv, och ändå fryser jag som en galning. måste fan vara minusgrader här inne. aja, ska fortsätta städandet kanske, och sen dejta pottan om hon är sugen :)

congratz

jepp, mitt husdjur, min själsfrände, och min bästa vän, tyzon, fyller 4 år idag.
leffe, mitt dryga odjur till vän fyller 18, och jag har lovat honom en krogrunda på lördag.
nicenice.
morsan har bjudit på fika, middag och sällskap idag. hon köpte tillochmed glass och petade dit 4 ljus åt ty :)



och sen åt vi världens största bullar och spelade kort. jag tog ledningen från start, men sen tog vi en paus medans vi åt och fikade, och efter det hade jag hunnit bli ur form och förlorade, stort. jag blev även hånad för mina matematiska kunskaper. 500 är fan det roligaste som finns. lätt.



fast innan allt fikande och tjaffs var jag med camilla i gammelgården, i deras nya lägenhet. är nästan glad att dom inte trivdes i luleå. var riktigt jobbigt att bo så långt ifrån min pärla. men nu jäklar. och körkort har hon skaffat sig.
hon ringde och väckte mig halv 10 (!!!) och var tjurig och inte alls förvånad över att jag sover bort mitt liv. bara för att hon stiger upp före fan (kring 7 dvs). jag somnade givetvis om och hade glömt bort, eller inte ens tänkt på att jag hade lovat att komma med henne till gg och dona lite i läggan. men då ringde pappa en timme senare och bad mig kliva upp för att han skulle komma med nå kartonger som jag skulle hjälpa han att bära upp, och då slog det mig att jag kanske skulle fara med camilla också.

var riktigt segstartad imorse. drog på mig morgonrocken och gick och satt mig i köket, på golvet, för att vara exakt, och spekulerade. frös som en jude och förstod inte riktigt vad som hände, så jag studsade in i duschen och insåg att min badrum måste städas. står spritflaskor, fulla och tomma, det är smink och kläder jävlat överallt. men då ska vi inte ens prata om hur det ser ut i övriga lägenheten, haha.
jag pillade iallafall lite disk från rummet till köket, det är alltid nåt och tänkte ta tag i städandet nu. som alla andra dagar :)

aja, hon kom och hämtade mig och vi for dit och lallade på, sen for jag ganska direkt till morsan med brorsan då. sara kom och kramades lite också. sen for jag och morsan och skjutsade brorsan till ishallen och har sen varit hos brorsan och donat i hans lägenhet, till nyss typ. har hunnit spela lite tvspel, vilket har blivit lite av ett beroende. spindelmannen är grymt, och jag är fan kung på det :) däremot är kontrollen glapp så det slutar alltid med att jag svär och slår av skiten, tar en 10minuters paus och går sen tillbaka.

nu ska jag avlägsna. kan bjuda på lite mobilbilder.


jag, ty och sara satt
och såg animalplanet.
ty's favoritkanal:)





helgen

fredagen tog jag det passivt med kixen. mys. kunde dock inte sova så jag var vaken till 7-8 och var bara pmsig och jävlig. hatade hela världen, främst pappa då, i vanlig ordning :) vi krigade i princip hela natten.

och igår då. det blev inte riktigt som det var tänkt, eller allt sket sig snarare. det slutade iallafall med att jag och sara gick ner i en iskall bastu, och medans den skulle bli varm lekte vi lite i duschen. haha. spelade lite hockey med balsam och en skurmopp, agerade rockstjärnor, sara agerade även porrstjärna. jag skrattade så jag grinade. den bilden kommer förmodligen aldrig försvinna från min näthinna, haha.
aja, sen gick vi och bastade och lallade på. sen var ju tanken att pappa skulle härifrån och massa folk skulle hit, men yeye. blev bara kaos alltihop och jag var mer less än någonsin. strejkade i sängen och kom på mig själv vilket patetiskt liv jag har, när jag låg i pyjamasbrallor, såg bollibompa och drack sprit. så jag styrde upp det rätt fort och hällde i mig dricka som satan och bad pottan komma. vid den här tiden hade nog pappa avlägsnat. vettetusan vart han tog vägen egentligen, men det är mindre viktigt.

sen var sara också borta och det var bara jag och pottan kvar. och eftersom att jag var pmsig även denna dag så drack jag mig redlös, kort och gott. såg ut som ett cp bokstavligt talat. pappa kom hem någon gång också och vi började bråka såklart så jag hällde i mig ytterligare lite sprit och kände mig riktigt störd. sen tog vi oss mot pottan, och det var ju ett projekt för sig. haha. sen vettefasen vad som hände egentligen, men patte och phille var då där iallafall, och det ryktas om att jag och pottan hade sminkkrig. mådde inte godis iallafall och tänkte att det var kört, men det styrde pottan upp.
blabla. sen var for vi iallafall till patte en sväng och sen mot hotellet.
vet inte riktigt varför men jag var rätt down där, haha. så jag träffade någon moorebrud på en toa som jag satt och beklagade mig för. det slutade med att båda satt på golvet och grinade och hon bombade bilder på mig, jobbigt läge.
for iallafall mot frasses sen och patte dödade en råtta, eftersom att den skulle äta upp han annars:)
sen vet jag inte varför eller hur, men jag och pottan charmade in oss på citygrillen som egentligen var stängt, fixade oss mat och klättrade upp på några kundvagnar och satt oss och käkade. tanken var även att vi skulle sova där. men det hade varit så pinsamt att vakna på morgonen, så vi tog en taxi hem till mig, och vi somnade ganska direkt kan jag tro.

idag mår jag som jag förtjänar. ångesten är värre än någonsin och jag hatar alkohol och allt som har med det att göra. trots det är det spikat att jag och pottan ska ta oss en fest nästa helg :)

imorse när jag vaknade låg pottan över mig och mina båda mina ben hade somnat, så jag puttade undan henne och på ryggen stod det typ "ta mig" hahaha. kul att hon har gått runt sådär.

nu har pottan just farit och jag och sara som egentligen är fiender sen gårdagen, for och utvärderade våra kvällar i nån skog, i vanlig ordning.

igår innan bastun och allt var jag så jävla tjurig och stressad, och sara var bara trött och less, så vi körde långt ut i ultraskogen och pratade om döden, vilket fick oss på bättre tankar :)

nu måste jag fan städa här. det är kaos, och man fastnar i golvet varje gång man tar i det. sen ska jag sova, och skönt ska det bli.

http://leea.webblogg.se



fråga inte

.. hur jag lyckats pilla dit 2 bilder. skulle byta bild och göra den större, och det här är resultatet. haha
i suck!

har inte hunnit städa ännu, så jag ska göra det nu! bajsbajs

mys

ikväll har jag och kixola myst till idol, med lite läsk och godis.
skönt att veta att jag kommer vara pigg som satan imorrn medans alla fyllekompisar ligger hemma och vill skjuta sig eller nåt. är dock fortfarnade sugen på att fara förbi lilla, men det vettefan. tänkte att jag kanske städar lite istället. yeye.

har hunnit ytterligare en sväng på alko idag. den här gången med soppe, jennifer och pottan. igår tog det 50 min att ta sig hem med sara bakom ratten, idag tog det inte ens 30.

har även städat idag. och monterat om tvbänken som pappa hade pillat ihop fel väg så glasluckan inte passade, och det mina vänner, det var ett projekt kan jag säga. haha. fyfan vilken tid det tog, och lite jag svor. skruvmejslarna åkte ju in i väggen mer än en gång iallafall. men nu sitter den där det ska. med lite våld löste jag det fint :)
sen fick jag dock stressa som satan så jag snörde bara in sängen mot en annan vägg för lite omväxling, och sen drog vi mot torne. så nu ser det ut ungefär som när jag började, om inte värre.

nu sitter jag här, all alone i läggan, och har ungefär nada att göra. därför ska jag ta tag i klädberget som hindrar mig från att resa mig upp från stolen. då jag med största sannorlikhet kommer snubbla och slå ihjäl mig.

kixen tvingade mig även att söka reda på ett youtube klipp jag visade till henne för länge sen, på lite spöken eller vad det var. så jag har fått sitta och kolla igenom ungefär 1000 såna och nu har jag lyckats skrämma upp mig själv. så jag är lite smånojjig här jag sitter :)

aja. imorgon gäller det hörni. är taggad till max. kände festsugen när jag satt i raggarmercan med eddie medusa eller vem fand et nu var, skrikande i öronen, och pottan som satt och hällde i sig goddricka. mmm.