all i need is you

effektiv jävla dag idag. spenderat pengar jag inte har osv.

nu är jag rastlös. det blir en prommis i mörkret, sen hoppas jag på sällskap och film.

mitt favoritmongo har kommit hem också. imorgon blir det en lång jävla prommis med hundarna och henne. tänk vad mycket man har att ta igen efter bara några dagar, trots timmar i telefonen varje dag. ja fyfan.
blir även middag med mongosara och hennes familj, vilket alltid är nice. slutar väl med att jag och sara sitter och dricker rester av vin/öl/cider hos morsan medans resten av kalaset flyttats över till älgstigen 2. det är alltid jävligt bra. slår fan aldrig fel.



mamma har även lovat mig kläder. jag hade för mycket pengar kvar efter att jag bara hittat mig 2 halsband och lite skrot  tidigare idag, så jag köpte underkläder åt henne. samvetet spökade och hon ringde upp och bad mig komma och hämta pengar till lite kläder jag hittat på chili. nu snackar vi bra byte :)

lördag blir det happis och david.



har kollat igenom bilder tidigare men jag lägger upp sen, för nu måste jag fan ut och vandra bort lite problem.. läskigt att gå själv dock så jag blir nog inte ute länge.. höhö

blö:/

run bitch ruuuun

det har aldrig tagit så länge och varit så jobbigt att säga hejdå som igår. usch.. blö..
2 år är 2 år för mycket, på riktigt. men vi har ju varit med om värre, right? :)
och direkt pappa får en körning ner till sthlm igen så åker jag med och hoppar av i övik! :) woho


honey i lördags. saknar dig redan

min underbara (och ibland jävligt jobbiga) mami ringde för ett litet tag sen och frågade om jag ska med och springa imorgon. och vad fan har jag att förlora egentligen?

jag har ju sportat sen jag var ett litet barn och alltid haft ruggig kondition osv. men efter massa skador slutade jag och nu orkar jag inte ens se hockey på tv för att det är så jävla jobbigt att ställa sig upp och slå igång skiten. eller okej, överdrift. men det är inte långt ifrån.

så nu ska jag gräva fram hälseneinläggen och tjuvträna lite, för att inte skämma ut mig totalt imorgon. vi ska dessutom fara kring 8-9 på morgonen så jag kommer förmodligen inte sova något inatt, då jag går och lägger mig vid 6-7 i vanliga fall.

hörs sen.. kanske.

bilder

ska fara nu snart, men jag var bara tvungen att tömma mobilen först. och då är det väl lika bra att jag snör in någon bild..


kaffepaus


gay :)


min bästis, haha



















äh, nu har jag bråttom. hejrå!

live från kvarnvägen

okej, nu har jag äntligen börjat måla. men fyfan vilket kaos det är just nu.

evighetsprojekt....

jag har absolut inget tålamod så jag sket i att tejpa över lister och försöka dölja golvet osv. men då sitter jag här nu, med ett (ofrivilligt) nymålat golv, fönster, lister och kropp. men pappa tycker bara att det är gulligt med lite färg på näsan och på fönstrena, höhö.

mammamyggorna tog över mitt rum och jag fick smått panik och började hovera med penseln, som skvätte ner precis allt! inklusive mina händer, som jag sen pillat med i ansiktet. sen att jag åmat mig efter väggen och färgat håret, knäna, benen, armarna och kläderna vita är ju obligatoriskt.




jaja, nu är det gjort iallafall och jag slipper dom där hemska jävla blommorna. nu ska det här bara torka, sen sliter jag hit berra så får hon komma och hjälpa mig med den riktiga färgen :) sen ska jag övertala patte att rita nåt coolt på ena väggen också. wohooo.. eller nåt.

igår vaknade jag iaf med annis, sen var jag med sara, sen hos mamma, sen kom berra och fredrik hit, sen kom även patte. vi såg nån film och vandrade runt, sen for dom, så jag och patte såg nån mer film.. vi sov inget eftersom att han skulle till sthlm 6 på morgonen, och det kändes dumt att gå och lägga sig då han hade farit.. men det gjorde jag ändå, i några timmar iallafall.. sen var det bara att fara ner på stan och äta lunch med berra, sara och fredrik.

resten av dagen satt vi på waynes och lallade på.. morre var där också. hann in på några affärer och kolla, blablabla.

sen for jag och sara hit och färgade hennes hår och sånt och sen for jag till mamma och kirrade färg och umgicks.

näe nu ska jag in i duschen och tjura.



patrik är förövrigt bäst i världen. pöss

stay with me

brabrabrabrabra!


(skitkvalla dock)

pessimist..

dagen har spenderats med berra.
vi har klickat runt på säkert.. 100 jobb. och sökt lika många lägenheter. men nej, antingen ska man vara 30 år, heta ulf eller ha körkort. det är inte nådiga krav alla jävlar har.

1 timme i tandläkarstolen med en bedövning som fick mig att likna (iallafall känna mig som) en hamster gjorde ju verkligen inte dagen bättre. inte regnet, kylan, ångesten eller alla 1000 tankar hellre.

dagen avslutades med en kopp te och en behövlig promenad med jennifer, camilla och rocky. livsglädjen steg.. ytterst lite. men ändå.

nu är det bara jag och min lillebror. han skulle bara våga lämna mig nu. trots att han börjat spy som en gris så ska jag krypa ner bredvid han i pappas säng, se massa skitdåliga filmer och förhoppningsvis sova gott.

modo förlorade idag, men skröder åkte iallafall 2 min för roughing. jag är nöjd.








camilla fyller 20 år idag! grattis.. igen.




min andra (bättre) halva, min "syster", min hjärna, min glädje, mitt ljus i mörkret.
jag älskar och saknar dig och alla våra missions :) puss!


..förlåt

kilnäset

har varit och fått mig lite kvalitetstid i saras stuga nu.  jag gillar inte alls att vara där, hyjja. mörkt och jävligt. fast jag fick mina banan-och-nöt-tacos utan köttfärs så jag klagar inte. sen spelade vi nog lite också, och pratade massa skit som vanligt.

har lagt beslag på 3 filmer och en godispåse också som jag ska dela natten med. i bilen var jag helt hysterisk över att behöva sova ensam hemma inatt och ringde runt till hela telefonboken, men nu är jag bara glad att ingen nappade.

idag har jag och farsans fru rivit tapeter och golv som 2 idioter, allt för att snabba på farsan. det ser ut som att huset är hämtat direkt från 1474 och pappa verkar inte ha det minsta bråttom. men det har jag.
jag försökte tillochmed hota han här om dagen

jag - om du inte köper målarfärg snart så flyttar jag fort som fan
pappa - hohoho ooh, då vet jag. synd att jag jobbar så mycket nu.. verkligen

fuck you!

förutom det har jag börjat packa upp kartonger hit och dit, det känns som att det är på tiden.
sen har jag varit och fikat hos mamma, men jag hatar fika, så jag fikade inte ens. blööö..

nä, nu väntar min jävligt osköna säng. vettefan vars min nya tog vägen. jag misstänker att den står kvar i garaget. Här snackar vi effektiv familj.


"AAAAH jag kissade i byxorna!!!" - anonym





väntan? längtan?

jag måste bort härifrån..
från det här huset, kommunen, folket, allt.

fan vad bitter jag varit de senaste dagarna. blä! och det blir bara värre.
det känns som att jag går och väntar på nåt som aldrig kommer hända. och jag vet inte ens vad jag väntar på.


varför ser jag så rädd ut? vavava?

mamma fyller kärring idag, grattis. min kusin fick en unge igår, grattis, eller vad säger man? äääh..

ikväll blir det tacos och sånt i pamelas stuga, och i helgen ska jag och berra tälta. var och varför vet vi inte. och inget tält har vi. men ändå. komsikomsi

nu måste jag ha snus.

uttråkad

sitter här och dricker mitt te.. säkert 10e koppen för dagen, men vad fan gör det..
är barnvakt nån timme nu, men ida sover så det är inte så kul. det värsta är väl ändå att det är i min säng hon ligger och dregglar, naken. kul.

pappa kommer inte hem förens tidigast imorgon och jag hoppas hans fru kommer snart, för jag orkar fan inte sitta inne och kolla på någon som sover längre.

jag vill göra något. kom ut och gå med mig!


kunde inte sova inatt så jag satt och kollade igenom alla saras och hennes
familjs fotoalbum.
fan vilken pärla man varit ändå, haha. 

käft

jag måste lära mig att umgås utan alkohol

hela vägen hem imorse bestod av hat, gnäll och ööh.. ännu mer gnäll..
"fan vad hungrig"
"fan vad törstig"
"fan vad trött"
"fan vad pissnödig"
"fan vad segt"
"fan vad less"
"fan vad ont"
"fan vad jobbigt"
"FAN!!!"
typ. det värsta är ju att man upprepar allt flera gånger.. som att man inte är medveten redan efter första gången. doh!

nu väntar jag på att bastun ska bli varm. jag fryser så jag skakar.. fattar inte varför. blö. sen blir det nog att sova nån timme för att sen avsluta dagen med berra och en pizza, och... jag vet inte. jag hatar fan att vara ensam hemma. sov med mig!

jag har iallafall varit och köpt mjölk, så nu kan jag dricka oboy som ett cp. fan att jag inte tål mjölk bara..

att jag är jävligt otränad kan ju tillochmed en blind se.. men att jag ska få träningsvärk av att sova är fan lite överdrivet..

lägger in bilder sen.. kanske..

hej, jag hatar rubriker.

Haj jag heter Patrik, jag är 22 år och bor i kalix, på torggatan närmare bestämt (Nu slipper ni gå in på hitta.se) 11, högst jävla upp, dörren till vänster.
Jag hatar alla, så ni får komma och se om ni vill (har en kniv och ett järnrör vid dörren)
Nä nu skiter vi i det, kom gäääärna och städa åt mig, skiter i de 2 ä:na
Hur som helst så ville jag bara skriva att jag tycker om Frida jäääääävligt mycket mycket mycket mycket mycket.. hon säger att jag hatar henne, det gör jag inte alls nånstans nånsin.
Har aldrig hatat henne, men visst fan har jag surat på henne, det är för att hon är en jävla bitterjävel som vägrar göra nånting ju :D hahaha (förlåt)

nu vette fan vad jag ska skriva, Sitter i min ensamhet och lyssnar på Ozzy och suger på en kung (Som Silvia)
Annars har jag inget nytt att rapportera om..

Vill också göra reklam för min blogg, om ni vill ha en släng av bitterhet.
PATRIXXX.BLOGG.SE förhelvete!!!



"Ett möte mellan två människor som gör varandra fullständiga, som är gjorda för varandra, gränsar i min mening till ett mirakel." - A.H...
jag tycker inte om "Mr. A "men de där citatet är bra.



Du är bäst Fiffo <3<3<3<3

bilder

inatt somnade jag kring 4-halv5 och vaknade halv 7. yess! 
aja, farsan drog och jobbade och nu är jag helt ensam igen. fan och fan.

har varit hos mami idag och jag och lillebrorsan har legat och tagit massa bilder och skrattat ihjäl oss. egentligen är dom nog skittråkiga.. men..







sen tog vi cyklarna och for till farmor och farfar där det bjöds på middag. hurtigt som fan.

erik skickade massa bilder och musik.. och jag måste bara säga att killar SKA ha långt hår. sluta klippa er förhelvete!


kolla bara



zigge underskattar sin storlek


nä nu ska jag hoppa in i duschen. sen blir det grillning och GH med berra, camilla, sara, ante, patte och brorsan. sägs det. jag är dock jävligt trött så risken att jag somnar är enorm..

no more

någon idiot (läs jag) har spillt sprit i tangentbordet så det går skitsegt att skriva och det gör mig galen.

igår var det iallafall bra.
efter alldeles för lite sömn (igen) så for jag och berra till happis och finland och sprättade pengar på all möjlig skit. men det måste man ju också göra ibland.
verkligen _allt_ sket sig, och vi var måttligt less på att leva. men eftersom att vi visste att vi skulle dricka alkohol några timmar senare så skrattade vi bara bort problemen..

eftersom att pappa _aldrig_ är hemma så förfestade vi här, på 2. precis som vanligt.
den här gången var bättre än de flesta andra gånger dock. varför vet jag inte.
sara var hit någon vända efter jobbet, även kixen, som också var kvällens chaffis.

berra och jag började frysa okontrollerat mitt i allt och vi bestämde oss för att krypa ner under täcket och kramas. vilket vi gjorde. sömnen var inte långt ifrån, men varje gång ögonlocken var påväg att fara igen sa vi något otippat som gjorde att vi istället började skratta som idioter.

man blir ju dessutom farligt ärlig på fyllan.
berra erkände blandannat att hon var livrädd för mig innan hon kände mig. och hon är fan inte den första som säger det. kul liv.

dessutom lyckades hon med det omöjliga
hon skulle ringa johnsson
berra - blablablabla.blablablabla blablabla (pratar oavbrutet i en kvart)
berra - men du. vafan är du med farsan för? jag hör ju han i bakgrunden
"johnsson" - det är jag som är din pappa

hur fan kan man ringa så fel? och sen inte höra det? hahahaha..

jaja, sen var vi på hotellet och det var väl bra. berra försvann spårlöst dock.
sen for jag. eller.. vi for på korvgubben och jag köpte mat åt halva kommunen, som jag sen kastade iväg i ett trapphus för att ingen ville ha. svin!

sen for jag till patte och sov. idag har jag varit lika snygg och fräsch som alla andra söndagar. dock slapp jag ångesten den här gången, och det tackar vi minnesluckorna för.
men fan vad vi har sovit. har sovit igen de timmarna jag missat under veckan. skönt som fan. och mysigt, som vanligt.

sen for jag hem och sen kom berra och camilla och hämtade mig och vi for ut och gick och blablabla.

sen har jag bara legat på soffan med lillebrorsan. tvingade pappa att stryka mig på magen och hålla käften, medans jag hatade och gnällde. det är ju inte i onödan man kallas mensmonster.

nu har jag varit ut på en kort nightwalk och en cigarett. eller 2. sånt behövs på söndagar.

3 filmer väntar på mig nu, men min kontroll till dvdn ligger i någon jävla kartong som jag inte orkat packa upp än och det känns inte motiverande att börja gräva nu. fan!

blööööö

annis ringde och störde mig just när jag skulle slå på båt-filmen, så det var bara att dra på sig kläderna, stjäla berras cykel (förlåt) och trampa ner på stan och hämta fyllot.
vi hade grymt roligt hela natten, och hon däckade lite överallt här i huset och växlade humör lite hur hon ville =)


hon somnade på köksbordet medan hon lagade mat. fråga inte ens, haha


och på hallgolvet, med huvudet i en ikeapåse


ja.. ni fattar.

efter jag hade lyckats söva henne (i sängen den här gången) så kunde jag absolut inte somna. hon låg PÅ mig, under mitt täcke, på mina kuddar. trots att vi delade på en dubbelsäng, 2 täcken och 10 kuddar. sen låg hon där och pratade i sömnen och berättade sin kärlek till mig, haha. det var sött.

efter alldeles för lite sömn så ringde mongosara och väckte mig. fuck! hade glömt att vi skulle till luleå. jag var trött som ett helvete, men det var bara att stiga upp och fara.
fattig blev jag. men inga kläder köpte jag, typ. aldrig mer shoppa med sara.

aja, sen hem och slå på bastun, basta med sara och sen tigga mig en massage. min rygg kommer bli min död. fan vad ont det gör!

sen ville annis komma, så vi for och hämtade henne, köpte godis och ÄNTLIGEN fick jag se min båt-film (adrift). fyfan vad bra den var. helt sjukt.

sen for sara och då började jag och annis dampa runt här, sen sov vi. eller hon. och jag gick runt här som ett lik och väntade på att nån skulle höra av sig. men det gjorde ingen. så jag gick och såg film igen och försökte sova.

vaknade för ett tag sen av att kixen ringde, sen har jag och anus bara legat i sängen och kramats och härjat. nu duschar hon och sen ska vi på stan. sen ska jag hinna vara med berra och dom, och med kixen. hur jag nu tänkt få ihop det.

hoppas farsan kommer hem idag.. jag är hungrig.



"Cos being without you is driving me crazy
And I dont know what to do
Yes being without you is driving me crazy
Cos all I want is you
Being without you is driving me crazy
I dont know how long I'll last
Being without you is driving me crazy
Feel my pulse it's going so fast

You, you're driving me crazy
Me, I'm out of my mind
You, you're making me crazy
Me, I'm running out of time"

saknar..



vad heter dom?


pokerface
nu orkade jag varken fejk-le, pluta med läpparna ELLER försöka
se söt ut. min fråga är bara vad fan dom där grejerna i håret heter?
2 toffsar alltså.. fast nåt annat? på p tror jag..


där kanske det syns bättre iofs.. eller kanske inte.. fan.


ääh..

nu har jag fått mig nån timme med berra, sara, camilla och jennifer. som vanligt valde vi en dålig film, men jag fick ju iallafall kramas. trots att jag var nyduschad så drog sig berra undan, så saras ben fick duga som.. eeh.. det man slänger armen över när man ser film. hennes mage fick agera kudde. funkade utmärkt. dock vet jag en som är mysigare att kramas med och lägga armen över.. men aja.

det känns bra när folk kommer hit
"ååh fan vad mysigt"
"hur kan du vara rädd här?"

men när dom far säger dom alltid
"gaah, ska du verkligen sova här själv?"
"kom och sov hos mig"
"ring om det är något"

era svin! jag tänker ju inte på att det är läskigt förens ni säger det!


så nu sitter jag här, hjärtat slår som aldrig förr, huvudet snurrar åt alla håll och jag har redan planerat en flyktväg.

äh, min ramla-ur-båten-och-plaska-i-vattnet-hela-jävla-filmen -Filmen ligger framför mig och väntar på att ses. Adrift heter den. nu vet jag. yes! gör mig sällskap föfan!

jag saknar dig.. jättemycket.

all by myself


att sara är lite småäcklig vet ju alla. men hon slutar aldrig förvåna.
hon äter t.ex. bacon.. rått. direkt ur paketet.. som godis.

men igår då när jag var där och hon skulle äta kyckling.. det tog fan priset.
helt brutalt slet hon upp paketet och började gnaga på kycklingen, med skinnet på.
det bara smackade och flög kyckling överallt, och varje gång hon bet tag i benet så ville jag spy.
och hennes stönande och mördarblickar mellan tuggorna gjorde det inte bättre.
sen satt hon där med kycklingsmet i hela ansiktet, mellan tänderna och på bordet och jag tackade gud att det var över.
men nej, då tog hon tag i den andra klubban och åt upp den lika brutalt som den första.
jag - jag hoppas du har bättre bordsskick när du är med matte
sara - mja, mjoo.. lite. men jag är ju hungrig
jag - ja men inte fan blir du ju mättare av att misshandla maten
sara - äh, håll käften

fast det var en bra upplevelse. nu behöver jag bara tänka på det varje gång jag blir hungrig så går det över. pappa kommer inte hem förens på fredag eller lördag, så jag vågar inte gå ut och göra mat.
fast.. jag har bjudit över kixen på middag så det kanske vore lägligt att laga mat då ändå.

ikväll vill jag mysa.. jättemycket. men det verkar inte vara ömsesidigt. så istället ska jag och berra se på en barnfilm. ja jag vet, det är förjävligt. men hon ville.
sen har kixen tvingat med mig på hotellet ikväll för lite skitsnack på terrassen. värst vad man ska vara vuxen då. hoho. men hon har ju faktiskt tagit körkort idag den murveln, så man måste ju offra sig.


jag+paint



annis, kommer du ihåg? :) miss u!

cry me a river, vafan

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thing


jävla tjejer som säger att man ska bli glad av shopping.. Jag blev fattigare, bittrare och tröttare. tack som fan.

hoppas för fredriks skull att hans planer om kvällen blir av..
.. annars har jag ju nya filmer på datorn.. men inget sällskap.. berraaa? (a)


nyktrare bild på oss finns inte.


LK

vafan, nyss när vi låg ute och pratade i gungorna så insåg jag att alla bilder inte hade följt med från mobilen då jag förde över till datorn..

så.. här har ni några till:







"stampa fötterna när du är riktigt glad ;)"






det är ju sjukt hur bra kvalité det blir med mobilkameror.


på torsdag ska jag och sara till luleå och shoppa som idioter. men jag måste värma upp idag känner jag, så nu far vi ner på stan ihopp om att hitta något vettigt. kanske borde använda mina presentkort för en gångs skull? dom hinner alltid gå ut innan jag får för mig att använda dom, doh..

arne vs. frida

för ca 5 minuter sen satt jag och arne och tävlade om vem som kunde pluta mest.. jag vann.
tyvärr är arne för svart för att synas där nere i mörkret.

(ja, jag är lika trött som jag ser ut)

sara har satt igång tankeverksamheten hos mig ikväll. JÄVLIGT ONÖDIGT AV DIG DITT ARSLE! nu kan jag inte sluta tänka på vars alla djur tar vägen när dom dör, för man ser dom fan aldrig döda. jag vet att dom blir uppätna, men det kan ju inte sluta där. alla djur i hela världen kan ju inte bli uppätna, innan jag hinner se dom. vafan.

nu har jag varit ute och roat mig med dj-gänget och en basketboll. skönt som fan. nu ska jag se fab5 och sova.

här om natten när jag sov så vaknade jag av att jag och kixen gick förbi berra vid repa, och när jag skulle peta på henne så fick jag en sån jävla stöt att jag vaknade med hjärtklappningar. när jag vaknade höll jag i fredriks flug-grillare som han köpte i fyllan på shell. jag lovar att det var roligare, och skönare, att leka med den i fyllan än i sömnen.

bra låt
och för johans skull lägger jag in den här också

kläpp!

efter ännu en sömnlös natt så är inte humöret eller minnet som det ska.

jag var på banken tidigare idag
jag - vad är det för datum idag?
kille - den fjärde
jag - FUCK!!!
kille - huh?

helvete, lillebrorsan fyller ju år idag. jag som hade planerat värsta grejen.. gaaah!

aja, har iaf ringt. hoppas han kommer hit sen. tro det eller ej, men jag saknar han. jättemycket.

grattis kläppjävel. "äntligen" 13 :) hoppas du mognar nu.


här var han lite mindre än nu.
och ja, det var jag som skallade ut hans framtänder. hoho

nu ska jag fara ut igen. min pms kommer äta upp pappa annars, och samvetet har redan hälsat på flera gånger.

.. och grattis på namnsdagen arne :)

fan vad less

hela dagen har varit ett jävla mörker. det första jag gjorde var att börja bråka med pappa

pappa - när kom du hem då?
jag - jag vet inte.. sent
pappa - vem var du med?
jag - men vad fan.. skit i det du
pappa - hade ni roligt?
jag - vad är det här för jävla förhör?
pappa - är du bakis?
jag - håll käften

och sen har varje ord han sagt bara varit tortyr i mina öron. han har försökt smöra med att laga mat, montera fast grejer jag tjatat på skitlänge osv, men jag bara hatar. kul jävel jag måste vara att leva med. fanfanfanfan.

jag och sara har köpt godis iallafall, så nu känns det lite bättre.

helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova nu.. som fan. men näe.. då ringer brorsan och säger att vi ska spela kubb. men berra bangade. så jag vet fan inte vars jag hamnar. gaaaaaaaaah

nu måste jag vara barnvakt åt ida, som sover. farsan försvann och bad mig bara gå och se så hon inte vaknar. som att jag blir gladare av det då!!!! gaaaaaaah igen

nu är det inte länge kvar till sara flyttar. vilket betyder att jag snart kommer börja sova borta jävligt ofta. woho!

håååå

igår var det bra som fan.




det ser ut som att vi sitter och slemmar på han.. men det gör vi ju inte :)


nuff said

upplysning

skulle bara meddela om att jag just sköljt färgen ur håret. jag kunde inte vänta på camilla. när jag och sara stod där i happis tidigare idag, så såg jag hur alla hårfärgspaket pekade på mig och skrattade. så jag tog tag i den svartaste färgen dom hade och här sitter jag nu.. glad.

fast som vanligt så färgade jag ju ansiktet och kläderna mer än håret, men vad fan.

sara har just snört fram ett berg med jeans på golvet, som jag ska gå igenom.
jag - jag hoppas du har kläder till mig
sara - joo, jaa.. jeans har jag ju iallafall
jag - bra
sara - mm.. såna som inte jag kan ha längre, men som du kan......
jag - vafan? vadådå?
sara drar in magen
sara - äh.......  det var inget

ska dra hit ante och brorsan nu och utmana dom i alias tror jag minsann. sen när berra slutar far vi mot luleå. igen. fan.


tjuv

jag stal dom här bilderna av schnyggpatte.. bara för att.. jag kan.. typ.


fegon in action


"dom bruna flaskorna är mycket godare än dom gröna"


OK/Q8


camilla och martina. rödtotten ska snart styra mitt hår, för det är riktigt ångestframkallande att se ut som jag gör nu.


sahara/pamela/sara andersson


bäst för farsans skull att han kommer hem snart, för nu fan är jag sugen på te. och inte så lite heller.

luleåkalaset

det var rätt bra igår ändå. jag, camilla och martina hade jäkligt kul i bilen påväg till luleå. satt och lyssnade sönder gamla låtar, sjöng som idioter, pratade osv. sen ringde berra från andra bilen och sa att dom skulle stanna och pissa, så vi tänkte att vi också gör det. jag och camilla drog upp dörrarna och gömde oss bakom dom.. smart tyckte vi. fram tills bilarna från andra hållet började sakta in och stirra och peka. DOH!

aja, jag glömde iaf mobilen i bilen så det blev inga bilder. fast patte tog några den boven.. eller så gjorde jag det, med hans telefon. ääh.. ni får se sen.. kanske.

ante, sara och brorsan hoppade bungyjump också de jävla dårarna. gaaah.. jag ville ju också!

hela hemresan låg jag med benen uppe i sidorutan och sov på patte. tror jag. fan vad slut jag var efter 2 sömnlösa dygn. sen vet jag inte.. jag vaknade hos patte, med kläder. bakis som aldrig förr. jag och brorsan låg och messade om vem som hade det värst, en jävligt bakfull tjej, i en säng, eller en jävligt obakfull, men trött och sliten kille, på jobbet. jag vet inte vad vi kom fram till då jag mest troligt fortfarande var i fyllan och somnade om. skitliv.

aja, sen for jag till farmor iallafall och åt. gott var det. men vi kollade mitt blodsocker också, eftersom att det har varit åt helvete sista tiden. hade över 12 iaf, och det är inge bra för en som brukar ligga på 3. så nu är det bara vänta på diabetesen också. skulle ju fan inte förvåna mig. jag drar ju på mig all möjlig skit hela tiden.

blö, sen drog jag och sara iväg och pratade lite. hon tyckte inte att jag såg så fräsch ut så hon skjutsade hem mig, och avslutade allt med "gå nu för fan in och sanera dig" och det är precis vad jag ska göra nu. badvattnet väntar på mig och arne.

brorsan ringde nyss och frågade om jag ska med till luleå ikväll igen.. kaaanske? :O äh, vi får se.


puss


patte köpte en anka åt mig igår. arne heter han.