Prosit

Great, nu har jag blivit sjuk också.. Har kännt på mig det länge nu men idag jävlar har det slagit ut. Bläää..

Nåja, igår började jag dagen med att baka bröd. Varför vet jag inte men det gjorde jag, och gott var det. Sen gasade jag och Camilla till Haparanda där vi spenderade både mycket tid och pengar. Var helt slut när jag kom hem. Inte nog med att magen är ivägen överallt och är jobbig att bära, så skulle jag ju ha världens värsta huvudvärk. Man får ju skratta så jävla mycket åt Camilla så huvudvärken blev allt annat än bättre, haha.

Det första hon gör är när vi tankat på OK/Q8 och ska ut på E4an så kommer en tant och stannar bredvid våran bil vid stoppskylten. Hon satt där och hoverade, svor, mimade, pekade och härjade på. Jag och camilla fattade ingenting och undrade varför hon var så jävla sur, för det var så det såg ut. Camilla blev stressad och skrek "jajaaa jag kör väl då" åsså gasade hon ut på E4an. När vi är i höjd med frasses tittar hon i backspegeln och frågar vad fan som flyger omkring bakom bilen. Det visade sig vara hennes plånboks innehåll. Hahahaha.. Hon hade glömt den på taket och det var det tanten hade försökt visa, och vi som blev sura för att hon var så sur. Jag fick springa och plocka upp allting som var utspritt efter E4an, sen fick vi ta taktikvila innan vi körde iväg.

Sen tappade hon bort börsen inne på rusta också. När hon lastat upp allt och skulle betala så insåg hon att börsen var borta och sprang ut i bilen och tittade. Där var den inte. Sen sprang hon in i affären och sökte och det tog ju då en jäkla tid så dom fick öppna en ny kassa för att kön inte skulle bli så lång, haha. Bara camilla lyckas med nåt sånt. Börsen hade hon iallafall så vackert lagt ned bredvid mattorna. Resten av dagen/kvällen gick åt till att kontrollera att börsen var med.

Sen var det bara massa småsaker. Hon skulle vara "cool" när hon spottade ut snusen genom fönstret i farten, men den blåste in igen så hon fick stanna i sangis och söka igenom bilen för att hitta den, haha.

Ja ojoj :) Men det blev ganska mycket handlat så jag är nöjd :)

Huvudvärken väckte mig kring 5-6 imorse och nu ska jag traska hem till pappa och hämta bikini och sånt så jag kan fara och simma på badhuset. Nog för att huvudvärken brukar bli värre när jag är där men skitsamma.. Farmor och farfar vill komma och titta på lägenheten också så jag ska röja upp lite här. Nu blev det mycket text märker jag så jag slutar här. Hejsvejs.

Jag kokar

Jag bor med en perfektioist. En smörkniv blev flottig så jag satt den i slasken. Min sambo såg att stackaren låg där alldeles ensam och gick genast igång på 300. Jag försöker förklara med att jag hellre väntar tills vi ätit klart frukosten, eller bara får någon annan disk så jag slipper ställa mig och diska EN smörkniv.

Det fick jag inte.

Nu har lermasken snart stelnat klart, sen är det dags att skölja bort den och slänga sig raklång på golvet. Jag har blivit framtung och min rygg lider.

Finfrämmande

Idag när jag, Ida och Fia var påväg till lägenheten så gick vi en omväg bara för att. Vi träffade iallafall Idas brorsa som följde med oss hit. Tur att jag är så smart att jag köpt glass och saft enbart för besök av dom mindre :) Ida har föresten börjat kalla mig "storesyrran" nu och använda värre coola fraser, hoho.

Äh jag vet inte vart jag vill komma. Svärmor, svärmormor och svåger har varit och hälsat på idag också. Fick massa bröd av Pattes mormor, ska bli spännande att smaka :) Han pratar alltid om dom där bröden så dom måste vara goda. Fick även veta en kul sak, haha. Jag kan ju säga att det blir samåkning till sunderbyn i mars :)

Nu har vi precis varit och handlat lite, jag ska ju nämligen baka ikväll. Patte förväntar sig att gravida tjejer ska kunna sånt så jag måste bevisa att fallet inte riktigt är så. Sen har vi varit hos farmor och farfar och hämtat en blomma och lite gravidkläder =)

Nu sitter jag här med magen i vädret och patte sitter bakfull bredvid mig och tittar på magen, tittar på maten, tittar på magen och får kväljningar.

Lördag

Har sovit hos pappa inatt. Patte festade igår och jag vägrar sova ensam i lägenheten, eller ens vistas där. Jag och Ida låg i min säng och tittade på TV tills hon bad mig fixa igång något spel på min dator som ännu är kvar här. Sagt och gjort, fixade igång spelet, sänkte ljudet (som trots det var alldeles för högt), puttade in stolen så hon kom närmare och satt mig sen skönt i sängen. Halsbrännan blir nämligen värre om jag ligger.

Jag vaknar 2 timmar senare av att pappa kommer in och lyfter ut Ida. Hon har somnat sittande i min datastol, jag har somnat sittande i min säng, Fia har somnat sittande, i min famn med huvudet på min axel. Pappa undrade hur tusan vi klarade av att somna med den höga volymen.

Nåja, sen var det bara att snöra av sig kläderna och somna om :)

Skulle egentligen på smyckesvisning ikväll men mitt sällskap har valt att dricka istället det jävla arslet så jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra efter hockeyn.

Nä nu ska jag dra på mig kläderna och ta med mig Ida till lägenheten. Har lovat att bjuda henne på glass nu när det är lördag och allt. Kanske man tar med henne på badhuset sen så jag får leka av mig lite? Hmm..


Dom här är köpta av Michaela de la Cour, och det var hennes smyckesvisning jag skulle på ikväll. Typiskt :(
Fast mest troligt hamnar jag nog där ändå :) Det är ju hos mamma visningen är.

Nå nutt. Hejsvejs

Kort och proppmätt

Patte säger alltid att jag ser kort och proppmätt ut nu för tiden. Kalaskulan putar rakt ut och längden går ju inte att göra så mycket åt.

Nu är det dock fakta. Har nyss tryckt i oss middag här i lägenheten. Pommes, lövbitar, vitlöksbaguetter i ugn, sallad, persiljesmör osv. Fyböbblan vad mätt jag är. Däremot vet jag ju att jag kommer vara skithungrig om 10 minuter igen.

Ungen, eller ungarna skulle man kunna tro, äter för 3 fullvuxna, och min ämnesomsättning har tydligen ökat jättemycket. Varför syns inte det tydligare? När vi ändå pratar förändringar så har mitt hjärta tydligen ökat med 20% i storlek den här veckan. Fy vad äckligt.

Jaja vad mer då.. Har varit i happis idag och bytt nå kläder åt min lillasyster som var för små. Passade på att köpa lite nödvändigheter hit till lägenheten och farmor köpte ett par mjukisbyxor åt mig i storlek L för att jag och maggen ska ha nåt att växa i, haha. Allt jag kommer i nu för tiden är ju mina strumpbyxor och träningsbyxor.

Nä om man skulle inta ryggläge i sängen ett tag. Känner att det här mest blir osammanhängande.

Imorrn ska jag luncha med Camilla, icket att förglömma. Ska även göra lite andra ärenden. Boka halkbanan blandannat, har lovat pappa att fixa körkortet innan bebben kommer. Är mindre motiverad......

En tia?

Många förfester har vi suttit och diskuterat vad man kommer kalla de som är födda t.ex. 2013. En trettona? En 2013ing? Vad säger man?

Jag är ju en 89a, det är självklart att man säger att man är en 89a. Min lillasyster är en 05a, även det låter okej. Våran bebbe kommer vara en 10a, såklart. Hihi.

Men fortfarande, vad säger man om barnet är född 2013,-14, 15, 16, 17, 18, 19, 20?



Förövrigt sitter jag mest och lider av den här huvudvärken. Jag har druckit flera liter vatten, tagit bort hårband, vilat, promenerat, tagit panodiler. Ingenting hjälper. Why?
Eftersom att jag fortfarande spyr varje dag och numera kräver mycket mera näring så är det ju mest troligt det. Skitungen där inne stjäl ju all näring.

Har googlat och majoriteten av de som lider av huvudvärk, halsbränna och trötthet i den här veckan får åka in på dropp. Kul.

Näe nu måste jag traska ner på stan och köpa min älskade Onico.

Update

Illamåendet är numera utbytt mot halsbränna, enorma sug efter vissa saker och huvudvärk. Det här kan jag ju leva med. Ultraljud snart. Jag dör.

För att prata om något annat så har jag och Patte äntligen sovit i våran nya lägenhet. Har ju varken TV eller internet där så det är ju inte så intressant. Har heller inget köksbord.
Nåja, det där löser vi med tiden.

Om man nu bara skulle få tummen ur och skaffa sig ett jobb också.. Vad mer krävs för att jag ska bli vuxen? Körkort? nääääe..

Sug...

Just nu är jag så sjukt sugen på snus, vin, smirnoff och tillochmed cigaretter. Helt galet. Det är så illa att jag är sugen på hotellet, som jag annars hatar så innerligt. Men dit kan man ju gå utan att dricka, även om patte förbjuder mig.

Får trösta mig med att jag också är sugen på persika, och det får jag ju faktiskt förtära...
Snart halvvägs.. kääämpa..

Nu tycker jag att ni får börja producera hörni.. det är inge kul att vara gravid själv. Jag vill ju ha någon att må illa med, hata med, äta mackor med, spy med, simma med.. Patte är kille så han förstår ju ingenting.

(förlåt älskling men jag somnade när du for och vaknade nyss. har inte hunnit städa och kommer förmodligen inte hinna göra det heller :) i love u)


Står inne på någon toa efter vägen hem från gällivare.. Såhär sliten är jag varje dag nu för tiden.


(och den "anonyma" idioten som kommenterade att jag druckit och rökt som ett svin sen jag blev gravid kan ju gå och kamma sig. Jag fick veta att jag var gravid när jag var i v 7 kanske och har sen dess inte druckit en droppe eller rökt ett bloss. Inte veckorna innan det heller. Sen snusar jag Onico, som står för noll nikotin. Innehåller heller ingen tobak och är därför helt ofarlig för både mig och barnet. Barnet levde inte på mig sista gången jag drack alkohol, så fuck u. Tur att du som bor i Texas, och som inte pratat med mig på över 6 år vet så otroligt mycket om en grej som bara jag och patte vetat om. )

Nä hörni, nu ska jag lägga mig framför TVn.

Tack för alla kommentarer här, på facebook, msn och via SMS! :)

Officiellt

Ja det är väl lika bra att berätta det.. Inte nu för att jag är rädd för rykten, men för att få slut på spekulationerna.

De flesta har nog redan listat ut det.. men..

Jaaaaaaaaa, jag och Patte ska ha bebbe.. Inte ännu, men i Mars kanske. Eller redan i februari om vi har tur..

Mer behöver ni inte veta :)






Hahah

Hittade det här klippet på en blogg och jag har sett det säkert 3 gånger redan. Jag skrattar verkligen så jag gråter.



Jag vill också prova!!

Eller är jag omogen då Houston? hahaha

knutten..

haha titta vad jag hittade. möjligtvis den sötaste hundvalpen någonsin. hur mycket den än försöker så tar den sig inte upp på benen, stackaren :)

såfort jag och patte hittar oss en lägenhet så ska vi nog köpa oss en sån där liten.. har ju alltid velat ha en stor hund, men dom kräver så mycket, så patte får sin vilja igenom även den här gången =) höhö



Haha

Jag älskar era anonyma kommentarer. Rykterna florear och ni njuter.
Jag säger varken ja eller nej till någonting utan låter er istället prata ihop er och komma på era egna historier om hur allt ligger till. Det är väl så ni vill ha det?

Sen påstås det att jag och Patte inte skulle ha ett fast förhållande? I över 2 år har vi "dejtat" och alltså hållt oss till varandra. Sen att jag var lite svår och han fick (och faktiskt ville) kämpa i ett år extra borde väl vara ett tecken på att vi kilar ganska stadigt? Här om dagen "firade" vi ett år som officiellt par och jag tycker det är bevis nog.
Jag har aldrig varit gladare och säkrare på någon människa än vad jag är med patte. Jag kan inte säga vad som händer imorrn eller om 5 år, jag kan bara säga hur det ligger till nu och just nu är allt skitbra mellan oss och jag vill inte ha det på något annat sätt.

Är oerhört less på alla rykten som dyker upp när man minst anar det. Hade ni helst haft några grunder..

Nu lämnar jag resten åt er idioter som ägnar fritiden åt att frenetisk hitta fakta om andra, som ni tyvärr aldrig hittar och istället måste hitta på egen.

Mind your own business.

Nuff said!


Jag älskar dig :)