men..

ja jag ändrade mig. nej, jag ska inte på hotellet. inte bara för hur mycket jag ogillar fulla människor utan också för att jag har en bäbis i magen.

Den som inte är gravid vet nog inte hur det känns att gå runt med ett litet barn i magen, som ska växa upp till något stort sen. Jag vill inte riskera att magen hoppar mellan väggarna inne i en trång lokal bara för att jag ska göra alla andra till lags. Jag VILL inte ens fara till något skithotell. Bäbis har sagt ifrån hela veckan med att ge mig kramp och ont i magen konstant hela tiden. Jag tar det givetvis som ett tecken att jag ska tagga ner. Mitt huvud går i ett och jag gör inte annat än att försöka fixa och hjälpa andra. Även om det kanske inte är fysiskt jobbigt så tar psyket och lilla bäbis otroligt mycket stryk av det. Såfort telefonen ringer så blir jag arg eller irriterad för jag vet vad som väntar, och det gör även bäbis. Är det något som får lillen att sparka så är det Lady Gaga och mobiltelefoner.

Att vara gravid handlar inte bara om att vara fet. Det är sjukt mycket saker som händer i kroppen hela tiden som gör iallafall mig helt slut både i kroppen och i huvudet. Hormoner sprutar åt alla håll och magens innehåll är upptryckt mot lungorna så andas normalt kan man ju glömma. Mina tuttpiercingar är utbytta mot bristningar och alla fina kläder är utbytta mot samma slitna stora linnen.

"Nej du får inte stanna hemma. Jag vill att du kommer med" Ja givetvis vill jag också umgås med mina kompisar, men kan inte mina kompisar umgås med mig annan tid, nykter, så skiter jag i det. Men samtidigt varken vill eller kan jag kräva att mina kompisar eller min pojkvän ska vara nykter bara för att jag måste vara det.

Nu har jag valt att göra en totalvädning i livet, skaffa barn och ägna mig åt det. Allt som har att göra med sprit, fest och allt annat skit har jag lämnat bakom mig och gjort bort känner jag. Jag kommer ha ansvar för mitt barn i åtminstone 19 år till. Jag kan inte skaffa barn nu för att jag vill ha det just nu, men sen ändra mig och lämna bort det till någon annan. Jag kan vara sjukt sugen på ett glas vin men jag kommer nog aldrig mer bli sugen på att supa mig redlös, skämma ut mig inför folk som redan sett allt för att sen ligga och söka tröst dagen efter när man lider av ångest och baksmälla.

Jag kan fortsätta hur länge som helst, men det tänker jag inte göra. Jag tänker inte bortförklara en sån simpel sak. Och tro nu inte att jag lider av den lilla där i magen. Jag har aldrig varit lyckligare i hela mitt liv. Tanken av mig, älsko och den lilla om bara några månader gör mig gladast i världen. Jag älskar båda två mer än något annat, även om det nu är dom 2 som också får ta mest stryk.

Nä ikväll vill jag vara med min bäbis. Jag vill känna hur h*n sparkar så jag ryser i hela kroppen och blir varm, lugn och glad. Sen vill jag svalka mig med julmust och filmen som börjar på fyran 21.30. Godnatt.


lillmaggen för 3 veckor sen. ska försöka ta lite färska bilder så ni får se vilken kula jag fått :)

Alla killar heter samma

Har just varit och hämtat ida på dagis och vi satt och prata om att alla hennes mjukisdjur och dockor heter klarabella.

Jag - Men min bäbis i magen då, vad ska den heta?
Ida - Den ska heta Ida
Jag - Meh, du heter ju Ida. Om det blir en kille då?
Ida - Öööhm... Killar brukar ju heta.. roger.

jahapp.. ännu en roger där inne då :)

Nu ska jag lägga mig på soffan med henne och se barnprogram. Förhoppningsvis hinner jag somna en sväng innan pappa kommer hem. Är helt slut idag av någon anledning.

Blö!

Åh, trodde jag skulle slippa den här skiten, men givetvis inte. Jag är tillbaka på ruta 1 och jag orkar inte ens bry mig.

Jag hatar Patte idag. Jättemycket. Han vet inte ens om det. Jag hatar han för att han for imorse och vägrar höra av sig. Jag hatar han för att jag behöver hans kramar jättemycket nu men jag får inga. Jag hatar han för att bäbis har levt om mer än någonsin idag och han har inte varit med. Fast egentligen hatar jag ju inte alls.. bara lite. just nu.

Ikväll är det jag och fia, mitt gamla flickrum, inga lakan i sängen och möjligtvis lite n64. Har några program på tv jag vill se, men jag orkar inte ställa mig upp och slå på tvn. hungrig är jag också.

hoppas jag somnar tidigt ikväll.

Dreglande lejon

Idag har jag varit med Sara Andersson, igen. Hon blev sugen på att lyssna på Lars Vinterdäck, så det har vi gjort idag. Felsägningar kan vara så roliga alltså, haha.
Vi har även spelat tvspel, betapet, varit på stan och fikat med min familj.

Pappa och Ida bakar möppins och jag har just kört Sara härifrån. Jag hotade med att hockeyn börjar snart så hon gick självmant. Efter hockeyn ska jag basta och hoppas på att det bjuds på någon god mat :)


"Jag glider ifrån allt
Vad var jag en gång?
Jag förlorar mitt fokus
Vad drömde jag om?
Jag skulle aldrig få säga
Att det var enklare förr

Jag ser mig i spegeln
Det är en dålig dag
Är det honom jag känner?
Är det han som är jag?

Det blåser osunda vindar
Det gör mig dämpad och sval
Det krävs så mycket mygel
för att verka normal

Här är tusen butiker
med vässade klor
Det kommer trötta idéer
från strama kontor
Men det är sällsamt vackert
Här kommer hösten igen
Det är kallt som i stenhus
Det doftar av regn

Jag läser en tidning
Jag ser vad det står
Men det är inget jag bryr mig om
Ingenting jag förstår
Dom som skriver de ljuger
Allt är tvärtom
Dom skulle mörda för pengar
Skandalen är dom

Jag såg ett dreglande lejon
stod på toppen och sa:
"Jag ger bara folket
vad folket vill ha"


Rör mina händer
Du måste förstå
Jag orkar inte förklara
försök och se det ändå
Det gnager mitt sinne
Det är som overklighet

I varje blinkande fönster
en korrupt profet
Och jag har varit i templet
Där månglarna står
Dom sa: "Allt är till salu"
Jag sa: "Kom älskling vi går"

Jag kunde ställa mig naken
Jag skulle mena en del
Men ett dreglande lejon
skulle ta det helt fel
Jag hade massor av idéer
Jag hade vägen klar
Jag hade tusentals frågor
och tusentals svar

Tyst ligger vägen
i rödbrun rost
Det är som mareld i havet
Som allhelgonafrost"


Varför slutade jag någonsin lyssna på Winnerbäck?

bäbis!!!

fiffo jr eller patte jr? ingen aning. men liten är den ju iallafall! :)måååh.. knutten. dom vita strecken ni ser ovanför bebben är mitt fett. snacka om att den ligger isolerat.

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Igår var jag ledsen och deprimerad för att jag har blivit vuxen för snabbt.

Idag får jag gåshud när Mojje sjunger banansången. Underbart.tillochmed bättre än
orginalet.

BFF
"As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever"

Stressstressstress

Jag är nog världens mest stressade människa. Ja, om man tittar på hur mycket jag gör om dagarna och sen jämför med mängden stresshormoner som finns i min kropp.

Jag har verkligen förmågan att stressa upp mig för ingenting.

Nu ska jag andas genom näsan och försöka strukturera upp den här dagen. Puh.. Bäbis säger ifrån med att ge mig enorma krampattacker i magen/ryggen. H*n gör alltid så när h*n blir less.

Apotek-Arnes

Idag blev jag väckt av en finsk gälla i telefonen. Kommer inte ihåg namnet på rösten, men den frågade iaf om jag ville komma och jobba mellan halv 8 och halv 5. Givetvis tänkte jag, och frågade vad klockan var.. Halv 8 svarade hon. Då blev det ju genast lite mer bråttom. Sen kan jag ju bara säga att dagen inte har varit till min fördel. Fick den förbannade köksturen där jag skulle tillaga palt som råkar vara min favoritmat. Jag skulle passera (mixa) den åt de som har lite svårt att tugga och jag kan meddela att jag och alla andra var eniga om att det såg ut som något som hör hemma innanför huvudet. Ush och fyfasen vad äckligt. Kommer nog aldrig mer kunna äta min palt. Sen att mjölken (som jag blandade i för att göra det lättare att mixa) sprutade upp över hela mig och att en tant kissade på min hand när jag drog ner hennes byxor.. ja det är ju bara pettitesser.

Sen har bäbis bråkat med mig hela dagen och varit allmänt jobbig. Hugg i magen, hugg i ryggen, huvudvärk, växtvärk, spänningar.. Huvva.

När Patte kom och hämtade mig hade jag inte förväntat mig att han skulle ha lagat mat till sin hungriga kvinna som slitit hela dagen. Det hade han inte heller. Däremot bjöd han mig på pizza (för mina pengar dock, men det är ju tanken som räknas) som vi tog hem och tryckte i oss.

Nåja, nu till saken.

Jag har haft 2, eller ja, 3 beroenden i mitt liv. Det första är ju snus (som jag slutat med), det andra är idomin (som jag bara använder när inte patte ser) och det tredje råkar ju vara julmust. Inte påskmust eller sommarmust, utan julmust. I 1,4 litersflaska. Mycket viktigt.

Jag trodde att jag inte skulle behöva det i år, om jag bara inte skulle tänka på det. Men jahapp, idag kom suget. Och det kom ordentligt. Rimi är det enda stället jag kom att tänka på kunde ha den magiska drycken. Patte suckade, svor och grymtade för att han skulle få köra igenom hela kalix bara för lite läsk, men i det här fallet hade han inget val.
Jag såg Apotek-Arne stå framför mig och glänsa, roffade en flaska (övervägde ett 4pack) och sprang till kassan. Träffade Pattes syrra, men det fanns ingen tid att småprata..

Okej, vi skippar allt runt om och kommer till poängen. Jag känner mig verkligen som
min bror. Han kan konsten att skriva böcker om vilken skitsak som helst.

Skitsamma. Sen första klunken har jag hetat på msn "årets första julmust.. åååh"

Berra svarar med följande:

Lajsan säger (19:28):
Jag drack en i förrgår.. den var guuuudomligt god
frida säger (19:29):
jag har kommit 3 gånger och har bara druckit halva flaskan
Lajsan säger (19:29):
Shit.. så bra var inte min. eller så har jag bara lite svårt att komma. men jag hann bara komma 2 gånger.. allt som allt
frida säger (19:30):
undra hur det känns för fredrik att bli brädad av en julmust
Lajsan säger (19:31):
Hah ja.. jag hoppas det tog hårt på honom.. eftersom jag blir brädad av en högerhand

Jag fick hålla mina tankar i huvudet. Det är ju trots allt min bror vi pratar om. Jag dog iallafall. Hon är alltid lika oförutsägbar den där Berra. (Berra och Lajsan är samma person)

Nu ska jag samla mig och gå ut och fortsätta se hockey. Det är ju trots allt det jag är här för. Ja, hos pappa då alltså.