sommar 07

Igår var första dagen på skolan efter lovet, mindre givande. Fick schema, "planera" onsdagen och sen fara hem. Jag och pottan drog ner på stan och köpte oss en pizza som vi tog med oss till nån lägenhetsgrillplats och käkade.
Idag orkade jag däremot inte fara till skolan, med tanke på mitt skick. tänkte att jag kanske ska ta det lugnt nu ett tag och se om jag blir frisk för en gångs skull. börjar bli irriterande att alltid vara förkyld.

Den här sommaren har nog varit den bästa någonsin.
Alkohol har varit en stor del av den.
Alla galna äventyr med pottan är det bästa som finns. Som tornetrippen, fyfan vad kul vi hade. är en av alla oförglömliga saker. alla krogbesök har också varit helvetes roliga med dig. luleå kalaset, kalaskalix, alko/happisbesök, bad, vattenkrig osv. sjukt jävla roligt. vi har nog inte haft tråkigt en enda gång när vi har umgåtts.
och alla annisövernattningar har också varit mys. leffebesök, nightwalks, fotbollsspelande, kubbspelande osvosv.
roadtrips med sara överallt. filmkvällar, spontanfyllor, födelsedagar osvosvosovosovosv..

orkar inte säga så mycket mer. bilddagboken har allt :) hej

papi<3

image31

Jag måste bara passa på att skryta med att jag har världens bästa pappa, och
att det inte finns bättre människa på denna jord! Puss, love you!


Lite offtopic sådär så måste jag bara säga att skolan börjar imorgon igen, efter flera månaders uppehåll. Känns väl sådär alltså. De människor jag vill träffa från klassen har jag träffat under hela sommaren så det skiter jag i, och läxorna har jag då absolut inte saknat :) Nåja, nu är det färdignällt.
Igår hade jag ett perfekt avslut på sommaren, enligt mig själv. dock aningen för mycket alkohol inblandat i vanlig ordning. Men jag fick ju spendera kvällen med de 2 tjejer som verkligen betyder mest för mig, så det var nice. plus ida och emelie, som jag förövrigt inte har träffat på riktigt länge, så det var också trevligt :). Jag, annis, pottan, ida och emelie satt hos pottan och förfestade, som vanligt, och sen for vi ner med loyd på stan och försökte styra fest, men det var lönlöst, så vi dumpade knattarna hos någon och sen drog jag och pottan på hotellet. resten ska jag vara tyst om. haha.
loyd var iallafall söt och stod ut med oss hela kvällen typ. även på morgon när jag hade lite problem med att ta mig hem, höhö. sen kom ida och annis hit och sov. blabla. orkar inte prata mer om det. men det var riktigt nice :) idag har jag ju dock mått som jag förtjänar, och jag har bestämt mig för att det kommer bli en nykter förstatermin :)

Och pottan och annis, tack som fan för allt! Ni är världens bästa!
ni har gjort min värdelösa sommar till den bästa någonsin.
love you <3


btw; jag har råkat få texten i mitten och vet inte hur fan man får tillbaka den, haha.

och som vanligt;
http://fjixen.bilddagboken.se
http://www.pixbox.se/usr_show_id6350_page0_order1.html
http://www.pixbox.se/usr_show_id61692_page0_order1.html

kommer med en seriösare sommaruppdatering när jag orkar. pussIgår

igår var en rätt nice dag. började med att annis och loyd ringde och väckte mig heeela tiden. sen kom sara, lisa och verran och hämtade mig och vi drog runt på stan, sen till karlsborg och hämtade annis, sen tillbaka till stan och hämta alkohol, köpa ring till läppen osv. sen dumpade sara och dom mig och annis så vi gick runt och lallade på stan, roade oss på folkans toaletter (misstolka inte). osvosv. sen gick vi till annis syrra som skjutsade hem oss till djuptjärn. dit kom sara och gänget och hämtade brorsans filmer som han hade glömt att lämna tillbaka, så dom for tillbaka med dom och jag och annis drog till farsan och hämtade en mobil åt annis. blablabla. sen till farmor och sen hem. åt hårdbröd till middag och sen låg vi och jyrade osv.
sen kom sara, lisa och martina och hämtade oss, dumpade annis på hennes morsas jobb, drog varvet och sen for vi till happis. har aaaldrig varit så mycket folk ute alltså, haha. skrev till gibban att det var drag i happis, och han bad oss hämta upp han vilket vi gjorde. lallade runt.
och av någon anledning flög min mobil ut genom rutan när sara körde för snabbt i en kurva, så det var bara att vända tillbaka och plocka upp alla delar. sen dumpade vi gibban på nån fest, hämtade upp lecke och drog tillbaka mot kalix.
camilla hade nämligen kommit hem från göteborg och barcelona, så vi drog till henne och sen ner på stan, dock i hennes bil. hon berättade allt hon hade gjort och tillslut orkade inte jag och sara lyssna mer så vi somnade på varandra i bilen. haha.
nåja, orkar inte gå in på detaljer. nu ser jag fram emot kvällen bara, då jag ska umgås med ida, annis, pottan och emelie, och alkohol är inblandat.
nu ska jag ut med hunden och sen ska jag försöka styra upp mitt rum
puss

<3

image30

Jag och bananus
I believe that nothing is stronger than our love!
Tills döden skiljer oss åt - Yessir!

äntligen

går inte att beskriva hur det känns.. nu är det värsta över, bara vänta och se vad som händer nu.. men jag hoppas det blir bra oavsett, eller det kommer det att bli.
ingen människa fattar vilken tortyr det har varit. kan bero på att jag inte visat hur ruttet jag har mått. nåja, idag känns det iallafall bättre och jag hoppas och tror att det bara kommer bli bättre från och med idag.

Tell me how am I supposed to live without you
Now that I've been lovin' you so long
How am I supposed to live without you
How am I supposed to carry on
When all that I've been livin' for is gone

det är fan frågan det

yeye

tomorrow is the day. jag är mest nervös i världen, men jag hoppas det går bra.
oavsett vad så ska jag bort härifrån.

idag har jag förövrigt först varit och plockat blåbär med farmor och farfar, haha. sen med ida, annis, emma, bananmamma till torne och happis, sen hem till karlsborg. nice dag med andra ord. nu är jag med annis och vi ska kramas snart.

och grattis camilla som fyller 19 idag :) pösshej

yo

haha gårdagen var helt cpgalen. måste börja ta det lugnare nu.
trots att jag tappade bort nadine och pottan nästan direkt på hotellet så var det aproligt. träffade massa folk och sådär. så mycket mer kan jag inte säga, haha, minnet räcker inte. idag har jag ju mått som jag förtjänat iallafall, men det var det värt.

och du är helt jävla puckad i huvudet, det fick vi ju bekräftat igår.

det var allt för nu. på lördag blir det nog utgång igen, om jag orkar.

film ska ses och tvspel ska spelas, sen blir det snarklådan. pusshej

http://fjixen.bilddagboken.se

jamen h

hahaha fyfan vad skön kväll. jag dör. har just kommit hem nu och av någon anledning ahr jag typ gräs och sand på min tröja. mina bita byxoir är typ svarta osv. jag måste reda ut det här. vi sysn! vars fan är efterfesten? höhöhö

annis<3

haha annis är verkligen världens sötaste människa! :)

hon ringde mig nyss och frågade om jag var hemma.. och sen la hon på typ. tänkte inte mer på det, och sen stod hon på bron.
då hade hon varit och köpt ett grattiskort åt mamma, som fyller 40 imorgon, och ett ko-kort och en risenpåse åt mig. haha. helt utan anledning. hon veeet att jag älskar risen och att det är det enda som kan få mig på bättre humör när jag är nere..
På kortet stod det såhäääär
Allt jag behöver veta om livet jag lärt mig av en ko
- Gråt inte över spilld mjölk
- Gräset är grönare på andra sidan staketet
- Ta tillvara varje möjlighet att mjölka ut det bästa
- Allting tål att tuggas om och om och om..
- Hedra din moder och ditt foder
- Ta tjuren vid hornen
- Att trampa koskit ger tur
- Svart och vitt är alltid trendigt
- Spendera mycket tid med dina ko-mpisar
- Man behöver inte vara dum bara för att man ser så ut
- Det finns inget som heter "för mycket klöver"
- Det är roligare i grupp
Och kom ihåg.. en intelligent blick betyder allt!

Så hade hon skrivit; Jag vet att du inte fyller år, men jag tyckte faktiskt att du också förtjänar ett kort =)
ta till dig av råden som finns på kortets framsida, haha. Jag älskar dig bejbi! Puss / Bananis

Nu är ju min dag räddad iallafall :) tack baby, i love you!

fredrik och jessica har just farit och handlat mat som dom ska laga åt mig (och dom själva) och sen ska vi städa och göra fint tills mamma kommer hem imorgon :)

ska lägga mig i soffan med min risenpåse och hund. pusshej

haha

hittade gamla studiekort, måste bara skriva ner vad lärarna tyckte om mig. upp till er om ni orkar läsa. orkar inte skriva alla, eftersom att det bara står att jag är surrig och negativ på de flesta. undrar vad fan som hände med spanskan och musiken, haha.
 
aja, några från 7-9an iallafall.

Matematik - man måste vara i tid, prata mindre och göra det man ska
Spanska - prov 100,5/104p. MVG. jobbar mkt bra, kan dock bli lite surrig ibland.
Musik - trevlig, positiv och pratglad tjej.
Historia - frånvarande, men positiv.
Hemkunskap - Trevlig, glad och charmig elev med bra prestationer både praktiskt och teoretiskta. Stark vilja som hon ej döljer.
Idrott - Kan ej delta så mycket pga skada i rygg, men du klarar dig som det ser ut.
Spanska - Mycket ojämna arbetsinsatser, springer ibland ut från lektionen. klagar mycket!
engelska - har saknat böckerna flera gånger. ojämn. ibland mycket bra arbetsinsats, ibland sämre. dock bättre nu än förra perioden.
matematik - orolig ibland. frida måste tänka på att göra jobbet som krävs, även om hon tycker att det är "tråkigt". jobbar bra när hon kommer igång.
spanska - här går det utför i raketfart. slarvig med penna, böcker, tider, läxor. "leker" med de busigaste killarna i gruppen. skärpning!
kemi - glömmer jämt böcker och tider. hittar inte till klassrummet.
textil - arbetar bra men tålamodet är inte det bästa. några sena ankomster.
Fysik - Glömmer utrustningen, låg arbetsinsats, här måste en förändring ske. leder överlägset i att fråga när lektionen slutar.
Textil- Glad tjej som måste lära sig att komma i tid till lektionerna. Har jobbat bra. bild - kommer alltid sent, men jobbar bra.
engelska - vg+ på provet, bra. ibland bra jobb, ibland sämre. har lekt med mobilen några gånger.
hemkunskap- mycket bestämd dam med starka möjligheter i ämnet, fortsätt som du gör
Musik - otrevlig, negativ, mycket uppkäftig. dålig attityd och sammarbetsvilja (a)


yep

"I miss you like crazy
Even more then words can say
I miss you like crazy
Every minute of every day
Girl I'm so down, when your love's not around
I miss you, miss you, miss you
I miss you like crazy"kukhumör

jag är så jävla less på människor. det finns fan inte.
ingenting man gör duger för någon. alltid bara jävla massa gnäll överallt.
sen dag jävla ett har du gnällt och varit tjurig. jag har gjort allt för att hålla mig undan, men det går inte om man bor under samma tak. nu blev jag less och tog mina grejer och stack, jävligt korkat känner jag såhär i efterhand eftersom att jag känner att jag har absolut ingenstans att ta vägen. förrutom till camilla i luleå.
visst, erbjudanden hit och dit om att jag ska fara och sova överallt och lalala.. men nej, aldrig. jag klarar mig.
och som sagt, vill jag prata så pratar jag. tjata inte om det. och fråga inte hur jag mår, jag mår inte bra (!) och jag är så jävla less på att vara tvungen att låtsas vara glad hela dagarna, för att inte bli behdandlad annorlunda och tilltalad med babyröst.
nu är jag less och tänker inte gnälla mer om det, nej. men det är så det ligger till.
idag rann bägaren över för mig, tänker inte låtsas nåmer, och jag tänker inte ta mer skit. så är det bara.

och bara så du vet, det går inte en dag, inte en jävla sekund utan att jag tänker på dig. jag vill bara att allt skit ska lösa sig, och sen sticker vi härifrån, från alla jävla lufthuvven. hejdå!

gah

galen kväll

lördagen var helt vild.
orkar inte säga så mycket mer.
http://fjixen.bilddagboken.se visar delar av kvällen iallafall, haha.
har ganska rejäla minnesluckor från kvällen så jag tänker inte yttra mig. håll koll på http://leea.webblogg.se istället, hon kommer nog uppdatera rätt snart, förhoppnignsvis.

håller tummarna för att det ska gå bra imorgon. yeye

nu ska jag städa mitt rum, som ser ut som jag vet inte vad. man tar sig inte in dit iallafall och tyzon har hårat varenda liten del av rummet, så det måste fixas.

me miss you :(

en ny jäkel

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har minst en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. (faktiskt)

FAMILJ
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn någon dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Bullis.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad. ( i fyllan räknas inte va? (a)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrsken.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar en person just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


ännu en lista

Hur svarar du i telefonen hemma? ja / hallå

Hur svarar du i mobilen? ja / hallå

Ringer det mycket till dig? mest hela tiden

Ringer du mycket till andra? njäää

Vem ringde du senast? tiiiill.. loyd tror jag

Dagens låt? ingen än så länge

Dagens artist? jag

Hur mycket pengar har du? inte mycket

Senast kramat och när? mamma igårkväll, eller tyzon nyss, om det räknas

Senast pussat och när? mamma igår

Festivaler i sommar? näe

Antal timmar sömn inatt? alldeles för lite iallafall =)

Sov du ensam? nej, med ty

Vem sov du hos senast? mamma

Vem sov hos dig senast? kix

Vem vet mest om dig? förrutom jag själv är det väl kix kanske.. eller annis

Vem vet du mest om? kix och sara

Vad ser du fram emot? torne med pottan

Vad vill du ha just nu? vinter

Snyggast i skåne? rooblikewhoa :)

Sista ordet? puss

VEM

Hånar du: sara oftast

Längtar du mest efter: ida och pappa! och kix, och annis, och camilla

Vill du helst slippa: kan jag ju inte skriva här :)

Stör du dig på: kan jag ju inte heller skriva

Vill du sova jämte inatt: kiiiiiiiiix

VILKEN

Tidning läser du: solo, cosmopolitan, slitz, moore, fhm, typ :)

Buss åker du oftast: just nu, ööhm, lokalen kanske :)

Fråga ställer du oftast: va?

Årstid är det nu: bögsommar

Film såg du senast: 10 orsaker att hata dig

Anser du dig själv som snygg: haha näe

Vem är snyggast: kixen kanske

Har du varit kär: Ja

Är du kär nu: mja, lite kanske ;>

Är du en bra flick/pojkvän: haha nej, tveksamt

Har någon varit otrogen mot dig: otrogen och otrogen

Har någon varit otrogen mot någon med dig: mm tyvärr

Hur många på din vännerlista har du hånglat med: vännerlista på? haha va? inte vet jag

Vilka årgångar har du haft sex med: haha piiip

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad: jag är en usel raggare

Hur raggar du: jag raggar inte

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? joo ibland

Har du sett din bästa vän gråta? flera gånger

Vad åt du senast? tårta nyss

Har du varit med i en rättegång? nääe, bara tittat på en med skolan

Är du polare med grannarna? sara är ju grannflickan :) sen pierre och mia är ju mina gamla bundisar, men resten vettefan.. pratar väl med dom :)

Vilka språk pratar din mamma? sverige

Vilka länder har du bott i? Sverige

Senaste piercingen? förrutom i läppen är det väl alla hål i öronen som jag tar ut lika fort

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? igår när jag och sara var och raggade

Gay? lite kanske

Har du däckat/spytt för att du druckit? mm det har hänt

Har du täckt någons hus med toalettpapper? jag har försökt

Suger det här? litegrann kanske

Har du varit på ett party? jepp

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror: jag skulle slå dig

Har du varit utomlands? japp

Har du sett din bästa vän naken? dagligen

Vilket är det bästa bröllopet du varit på? har aldrig varit på bröllop, förrutom pappas.. så det måste väl ha varit det bästa

Var är dina syskon just nu? fegon är hos hans tjej, om han inte har farit och jobbat, och kirre springer här utanför och leker med hunden

Vilken tid gick du upp imorse? har inte gått upp än, men vaknade väl 1

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "fyfan vad het du är ;)" yeye

När var du riktigt sjuk senast? nyss typ

Vem är den senaste kändisen du tog på? förrutom mig själv så var det väl e-type kanske, höhö.. eller kixen

Vad finns i din bakficka? har inga

Vad gjorde du klockan 2 inatt? jaaaaaaag... jag vet inte.. pratade kanske med loyd

Vad är det första du gör på morgonen? ligger kvar tills någon ringer och ber mig komma ut eller nåt

Vad ska du göra efter det här? ska klä på mig och äta nåt.. sen.. ska jag och camilla se spice girls filmer, och sen kommer bananis och kramas med mig :)


okejråhejrå

5 juli

igår fyllde min "söta" lillebror år, 12 år för att vara exakt. även om jag aaaalltid tror att han är typ 10.
aja. natten innan det somnade jag inte förens efter 5 nångång, och klockan 10 stormade farmor, farfar, farbror, farbrors fru huset. och ljudlösa som dom är var jag uppe på 2 sekunder. aja, det är en annan historia.
jag gick mest runt som en levande död och försökte se glad ut, men misslyckades. alla påpekade att jag såg trött och sliten ut, och att jag kanske skulle gå och lägga mig igen..

sen kom iallafall min kusin och dom hit, haha. hon är typ kaxigast i världen. för att vara 6 år. sa att jag var en stor skit osv. fast vi lallade på och hoppade studsmatta och sånt, och lekte hennes hemmagjorda lekar (som hon säger är asroliga, fast att hon bara improviserar dom).. sen hände väl inte så mycket mer. var med pottan en sväng, låg i en lekpark och pratade och sånt där. gungade även på nån jävla get eller nåt och gjorde århundradets vurpa. hahaha. pottan höll på att skratta ihjäl sig.
sen när vi satt på gungbrädan och pratade, så ramlade klantarslet ner. jag försökte hela tiden nå marken, men lyckades inte. det var iallafall hysteriskt roligt :)
käkade lite kebabtallrik och så.. blablabla inget vettigt alltså.
hyrde en helt jävla värdelös film också, the return. varken jag eller loyd fattade ett skvatt..


och idaaaaaaaaaaaaag har jag inte heller gjort så mycket. vaknade efter 1 nån gång, låg kvar hela dagen i stortsett. hann bråka med lillebrorsan också, eller slåss snarare..
jag kletade lite idomin på hans kind (allt var med kärlek) och han kallade mig fula saker, som jag måste censurera. vet inte vars ungen lär sig alla ord (a) aja, jag tände till och skrek nåt fult tillbaka. han drog upp en känslig sak, som jag har varnat han för att nämna. har hotat han till livet flera gånger. men idioten drog upp det ändå. så jag gjorde det jag var tvungen att göra - springa ut och slå ner han.. körde in en eller flera naglar i hans nacke, där han redan har djupa sår och skorpor från tidigare fighter. vi skrek ytterligare några fula ord åt varandra och sen gick jag och ringde till mamma och skrek att jag inte klarar av att vara kvar i det här dårhuset en sekund till. hon ringde upp min lillebror och berättade att han skulle skärpa sig, och då hör jag hur idioten börjar snyfta från vardagsrummet, bara för att få mamma emot mig. så förbannad som jag var fortsatte jag skrika fula saker, den här gången ännu fulare.. mamma hörde, och ringde upp mig. hon berättade att jag var omogen, vilket är ett ord jag inte tål att höra. och sa något i stil med "men du är 18 år. visa att du är lika mogen då. och om du inte klarar av att vara hemma med han så är det ju bara att du far därifrån".  förbannad som jag var tog jag väskan och gick ut, skrek några väl valda ord åt cpet till bror och smällde igen dörren.

sen for jag och sara och hyrde film, linas kvällsbok blev det (sara valde), och massa godis och chips. som vi for till sara och såg (godiset åt vi), och utvärderade helgen i vanlig ordning. sen drog vi varvet på stan men det var inte en kotte där. så vi drog till rais, bredviken och k-borg, där det inte hände så mycket mer. haha. vi for runt med musiken på högsta volym och sjöng och hade oss, mycket trevligt.

sen när jag kom hem hade även mamma kommit hem.. hon frågade vars jag hade varit och om jag ville ha varma mackor. jag svarade "nej, du snörde ju ut mig" och smällde igen dörren.. sen ångrade jag mig och gick och åt med mamma och stefan iallafall :) då berättade mamma att hon mötte saras bil, och jag sa att det var vi som körde, då frågade hon varför jag inte hälsade, jag svarade att jag var arg och kollade bort. då skrattade hon och tyckte att jag var patetisk. så nu sitter jag här i mitt rum igen, och är lika arg som tidigare. grr.

jaja, jag tänkte se någon film nu, och prata lite med loyd kanske.. han är ju som trevlig :) han har dock börjat få en viss attityd som vi ska träna bort, haha.

pöss

off

Vissa saker förstår man bara inte. Jag har så jävla mycket att tänka på hela tiden, inte minst nu, och jag blir ju inte klokare av det precis. Folk säger att man ska prata om sina problem, för att det ska kännas bättre. yeye. Jag känner mig bara löjlig och dum i huvudet.
Mina problem är ju mina problem, inte mina kompisars. Fast vissa saker måste man bara berätta, för att dom ska förstå. Jaja. Det har hur som helst hänt sinnessjuka saker, som jag aldrig trodde skulle hända och jag tänker inte ta upp det här, nej.

Hur som helst, igår for jag, sara och pottan till luleå för att kolla läget. och dessvärre var alkohol inblandat, vilket jag får äta upp idag. Det var faktiskt rätt skoj. Sara försvann med Lisa och gänget och jag och pottan sprang mellan alla öltält på stället. pottan lurade iväg mig i någon helvetes karusell. Höjdrädd som jag är så skrek jag, för första gången, som en tjej. Men det var roligt hur som helst :) och jag orkar inte gå in på mer detaljer om vad vi gjorde, eftersom att jag ligger ner och orkar inte anstränga mig för att skriva, och mina naglar har blivit för långa och åker in mellan tangenterna och det känns bara hopplöst, haha. Jaja, vi träffade David iallafall, stod och pratade med han ett ganska bra tag. Men jag hade inte en chans, pottan pratar så förbannat mycket. haha. så jag gav upp och gick och satt mig. jaja.

Vill dit idag också egentligen men jag orkar fan inte. Känner att jag kommer bli sängliggande hela jävla dagen. Har ändå inget vettigt för mig, alla är ju i Luleå.
Även brorsan ska vara i luleå hela helgen, han for dit igår, vilket betyder att jag kommer ha hans dator och en jävla massa filmer hela helgen :) finfint.
Annis var också i luleå igår förresten så jag träffade henne med. men hon ska sova hos joel hela helgen så henne får jag ju inte träffa nåmer iallafall, hmfp.

Aja, nu ska jag ligga här och fortsätta tycka synd om mig själv tills mamma kommer hem 3 och ger mig frukost.

pusshej

och jag kommer förresten inte kunna lägga in bilder på bilddagboken på ett tag, eftersom att sladden till kameran är väck.