dagens prestationer..

..ingenting speciellt faktiskt. var och hälsade på anki och inger på skolan med sara. var riktigt kul att träffas och kramas igen. för dem som inte vet vem anki och inger är så är det mina gamla lärare från omvårdnads. vi hann skvallra och uppdateras om vad alla från gamla klassen gör. snacka om ångest! de flesta har fast jobb, andra ska gifta sig, få sin andra unge, flytta till england och indien, vissa är villaägare och så vidare. ja fybubblan. här sitter man i skitkalix, lever på pappa, gnäller och vägrar fara till arbetsförmedlingen för att det är alldeles för långt ut till bilen.

utöver det satt sara och pratade och smågrinade om hennes jobb i TVÅ (!!) jävla timmar. mina öron blödde! efter ett tag fick jag en syl i vädret, tänkte uppdatera anki om mitt liv, jag hann komma halvvägs in i meningen, sen snyftade sara vidare. jävla as! nämner hon ett ord om hennes jobb igen så kommer jag bränna ner stället. förlåt gullet :)

efter det gjorde vi stan, sen promenerade vi jadajada. nu lyssnar jag på hockey och har sminkat mig.



/cut

igår var jag i luleå med pappa och några. jag såg en sån där magnetgrej som man hänger på väggen och sätter fast knivarna på.

jag - köp den här pappa
pappa - nja. då skulle dom (knivarna) ju vara för nära till hands när du får börjar skrika och dampa

sen att mamma stod och hackade grönsaker en gång när min storebror gick förbi, varpå hon höjer kniven mot honom och säger "när jag håller i kniven så blir jag rädd att skära dig när du är i närheten" gör ju inte saken bättre.

jag vill flytta hemifrån :)

in action

2 sötnosar in action. visst är vovven stor berra? =)


hade det inte varit för att patte brutit varenda ben i min kropp så hade jag härjat med båda 2 nu.

inte nog med att han fixade en spricka i mitt lillfinger, så krashade han även min haka, så jag nu är mer lik jay leno än någon annan. och ja, allt var hans fel, även om han påstår annat :) kärlek slutar med bråk....
nee faktiskt.. det var jag som fick en hatattack (som han påstår) och hopppade upp på hans rygg, och han lutade sig framåt så jag krashade med huvuvdet (hakan) före i marken. lyckades väl ta emot med händerna då, för nu är jag så pass jävla van med benbrott, sprickor och stukningar att jag direkt känner och ser att det här är en sprickjävel. halleluja.

ne nu ska mariokart spelas och sen ska jag ut med sara igen. herrå.

heldag

idag kommer det bli en heldag med sara. det brukar bli promenader, filmtittande och bastande då. en hel del utvärderingar och flottande också.

för att göra detta möjligt måste jag väcka björnen som sover, och han hade ännu inte somnat då jag vaknade vid 9. egentligen hade jag kunnat säga att det är synd om honom för att han inte kan sova på nätterna, men sover man till 3-4-5 på dagarna så får man helt enkelt skylla sig själv :) igår vaknade vi tidigt och han hade alltså möjligheten att stanna uppe med mig, för att sen bli trött i rimlig tid och sova hela natten,
men han valde att sova hela dagen och förstöra min dag :)

nu ska jag gå ut och busa med vovven.


kirre och jag på en prommis för ett tag sen. idag blir det sara jag sänker.

Puppyn

här har vi skönheten.
jag skäms när jag säger att hon heter fia. det var ida och pappa som fann det roligt om vi skulle ha en fia, ida och frida. moses var mitt alternativ, men det dög inte på en flicka tydligen. aja, jag kommer fortsätta kalla henne vovve, puppy och agda. sen får dom kalla henne fia bäst fan dom vill.







lögn

okej, jag ljög. ni kommer inte få se någon bild på något idag.

istället kan jag säga att vi har varit och hämtat en vovvevalp idag. blandning mellan schäfer och border collie. helt underbart söt. ni får se bilder sen någon dag. den är alldeles för nyfiken och svart för att fångas på bild just nu. en riktig liten knutte-russe!

nee nu ska jag krypa ner bredvid min sovande pojkvän (som så sött steg upp med mig imorse) och fortsätta lyssna (ja, lyssna! skitliv) på hockeyn. är helt slut efter tur och retur till gällivare+ alla galna hundar och hundvalpar.

adjö!

hej och hå

är "äntligen" hos pappa igen.
det innebär att jag har mitt smink och ett internet (+mina bokmärken;) som inte är så segt att man hunnit slå sönder datorn 18 gånger innan en sida laddat klart.

imorgon är det missions som gäller. visar sen. hihi

konstaterande

vissa dagar är bättre än andra, idag är dock inte en sån dag.

förbaskat.

underbara pojkvän

fattar inte att han ens står ut med mig när jag blir dum i huvudet. sen att han försöker och _alltid_ lyckas få mig glad är ju ännu bättre :) nu är han dock i luleå, och fast att jag haft fullt upp sen han for så saknar jag ihjäl mig. buhu



jag och ida har varit hos mamma och hälsat på vovvarna idag, hon älskar hundar, eller djur överhuvudtaget, så det var bra :) sen har jag och sara lallat omkring. har bastat och sånt och nu är jag en död människa.

ska snart ta den färdigpackade bagen och bege mig till min mor igen. och på onsdag far jag till övik med sara. vet inte hur länge vi blir där. hon skulle göra någon tenta och ha avskedsfest eftersom att hon har hoppat av den lallaren :) ska bli jävligt skönt att komma bort ett tag.


mm

camilla m fyllde 20 idag så jag, berra, sara, martina, jennifer och marie var på middag där. gott var det.

sen tog vi bilarna och brummade till bion i luleå. både jag och berra var grymt skeptiska till filmen; australia. 2 timmar och 45 minuter lång, krigsdrama typ, kärlek, krig, skitfilm. vi hatade den.

vi pratade oss igenom filmen, jag roade mig med att få lös ett popcornskal från min tand på längsta möjliga tid, för att få tiden att gå. sen sov vi lite också. men det var trevligt att fara iväg med tjejerna iallafall.

det enda jag egentligen ville säga var detta:

någon ställde en fråga i filmen, och fick ett "mm" tillbaka.

berra - fan vad jag hatar när någon mm:ar
jag - jag med
berra - det är så jävla störande
jag - mm

sen insåg vi vad jag just svarade, och dog.

ibland är jag ju så fantastiskt rolig. höhö.

blä

natten har spenderats med hinken, ett vattenglas och panodilburken.
jag börjar lessna på att må illa och spy hela jävla dagarna. men nu har det börjat göra ont också, och inte så lite heller.

vet inte ens vad jag ska jämföra smärtan med, och vet absolut inte vad jag ska göra åt den. efter några panodiler och vattenklunkar känns det bättre ett tag, tills jag spyr upp skiten och det börjar om på samma sätt igen.


nu ska jag krypa ner i sängen igen och tycka synd om mig själv. ingen
annan är ju hemma och kan göra det. förbaskat.

edit:
jahapp, då ringde chefen och frågade om jag kunde jobba idag. ja sa jag.
då passade hon på, nu ska jag jobba hela jävla helgen. score!

..döda mig

nytt år, nya problem

härlig start på det nya året. inte.

något positivt var ju att de sista 7 timmarna på året var helt underbara iallafall. massa lekar/spel med och utan alkohol, vilket resulterade i spårningar från olika håll :) haha
bilder på en ormgrop i martinas säng finns, samt när berra går lös med tungan på camillas och martinas lår och magar. vill man ha berra någonstans är det bara att skvittra lite alkohol så kommer hon dit direkt. underbart :)
däremot tyckte patte att det var viktigare att stanna där han var än att vara med mig, så på 12slaget fick jag slemma på berra, vilket jag inte tackar nej till. sara hade redan farit då för att fira det nya året med hennes pojkvän.

hur som helst, jag var för nykter för hotellet och for hem vid 2, lagade tacos åt mig och patte, som skulle komma, eller iaf höra av sig efter hotellet. vilket han också sket i. så jag åt för 2 och har inte ätit en smula idag för att jag varit så jävla mätt.
nåja, har inte sett eller hört något av han idag heller. vilket har inneburit kvalitetstid med världens bästa! + att jag städat som en dåre, promenerat som en dåre, bastat som en dåre osv.

nu kommer jag inte ihåg exakt hur vi la upp det här. men jag och berra hade vilda diskussioner om det mesta igår. främst om att vi skulle bli lesbiska, av många olika orsaker. sen kom vi in på datum och hur lite hon bryr sig om att hålla koll på när man blivit tillsammans med någon osv.
jag - imorgon (idag, eller igår. äh, 1 jan) har jag och patte varit tillsammans i 5 månader. tänk, om 5 månader har vi varit tillsammans i ett år
tystnad
jag - ..eller det kanske är 12 månader på ett år?
berra - hahahha jaaaa! då blir det ju 3 månader kvar tills ni varit tillsammans i ett år.

jag dog.


good times.


good times.


good times.

nä, jag har fan inte sovit något inatt och nu orkar jag inte sitta här och vänta på ingenting längre. jag är för trött för att ens veta om det tror jag. god natt.