helgen.. typ

nu är jag hemma. fan! och intet att farsan kommit hem ännu, eller ens hört av sig. kul liv. äh, jag har ju idominen nu. det är fan det enda positiva med att komma hem igen.

fredagen förlängde mitt liv med några år. det blev många skratt och vi sysslade med saker som nog inte ens går att bortförklara. haha. sara spydde iallafall innan vi ens hade satt oss i bilen. det svinet:) jag har kännt henne hela mitt liv, sett henne (för) full halva mitt liv, men inget toppar fredagen. hahaha. det var helt galet. hon kunde inte ens gå normalt utan studsade fram som nån annan dåre. ääh..

formen innan vi for:



efter att vi kommit fram, sjungt och dansat till idol-ola (gaygaygay) och efter att sara kastat min parfym i marken så sökte vi oss mot öltälten. sara stal min mobil och gick in med anders och keiu. det gjorde inte jag. istället sprang jag runt och sökte alla dom där hela kvällen. träffade massa kalixbor och inte kalixbor som underhöll mig. sen när jag började lessna och var påväg att ställa mig på e4an och lifta så mötte jag david. YES! min räddning. vi ringde som dårar men hon var som sagt inte i sin finaste form och hade lite svårt att förstå nåt överhuvudtaget, haha. aja, sen blev det karusellande, öltältande, ännu mer skratt, buskar, springande, dansande, smugglande, sökande, drickande.





sen försvann dom igen, och då stod jag där med jens och david, och min mobil, utan batteri. YES igen! vi kollade på slagsmål, kaxade, pratade med folk och ja.. jag vet inte. bara fördrev tiden. sen äntligen så hittade jag dem igen, eller david gjorde. så då var det bara att hoppa in i bilen och gasa hemåt.
väl hemma började sara spola bort det hon lämnat efter sig på gården, jag gick in och styrde mat. fan vad grym jag är på att laga mat!
sen sov vi.



på lördagen vaknade jag klockan 9, klarvaken. sara skjutsade mig till läggan så jag fick ta en sista dusch där, gaah.. sen lallade vi runt, blabla. jag for hem, hämtade grejer och sen sökte jag mig till morsan igen, där jag skulle vara hundvakt.
camilla ringde och ville ha sällskap, och det ville ju jag med så så fick det bli. jag gjorde ett patetisk försök att laga mat, men när jag satt där och åt direkt ur kastrullen och blev hånad av morsan och stefan så la jag ner det. det smakade skit rent ut sagt, fan! tur att camilla kom med kinesmat sen.




sen drog morsan och stefan, och jag och camilla funderade på vad vi skulle sysselsätta oss med. vi drog raggen, köpte lite grejs och for sen hem för att sminka oss till människor, för att sen fara ner och dra en mjukglass, som camilla så gärna ville ha.
jocke ringde och ville ha skjuts och camilla drog. sen kom hon inte tillbaka mer. förens sent.
jag satt där på altanen med alldeles för hög musik, försökte få hundarna att sluta slåss, försökte få myggorna att sluta finnas, försökte få tiden att gå snabbare.. utan resultat.

istället började jag sminka mig och sen mitt i allt var camilla hos mig. planer om hotellet började smidas, men jag orkade fan inte. fast när vi satt oss i bilen och var påväg ner mot stan så började telefonen dampa och alla bad mig komma (varför händer det bara när man är nykter?), så det var ju bara att offra sig. jag gick in, drack, gick ut. typ. fan vad det sög. folk till förbannelse. gah! såg några pudlar skrika på en scen, tog massa bilder med fel inställning på kameran, så det blev inga bilder alls, typ.

jag gick till patte iallafall, och där blev jag. vi låg där och mös på och sen började vi kladda på varann med bläckpennor. sen mös vi lite mer och mitt i allt sov vi. eller jag iallafall. jag vaknade med oläslig text och en halv giraff på min kind.. som jag då hade ritat på han, somnat på och sen smetat ut över mig själv. det är ju underbart.. sen somnade vi om, jag blev väckt av telefonen, for ut och löste lite världsproblem, smög in, somnade, vaknade, kramades, kramades lite mera, såg på tv och sen sov vi igen. kring 8 eller 9 eller vad den var så kom sara och hämtade mig och vi löste lite mer problem. träffade camilla och jennifer på stan så vi for och ställde oss på en parkering, coolade, utvärderade, pratade blabla. sen for jag och sara hit och lallade på. jag har aldrig uppskattat en dusch lika mycket som idag. det gick en hel balsamflaska och sen var håret sig själv igen.



sen låg vi bara och pratade lite mera för att sen fara ut och dra raggen.. igen. den här gången i byar. det gav inte så mycket. det regnade och var bara jävligt jävligt.

nu ligger jag här på ett golv och fryser ihjäl. i brist på annat. är inte trött längre. däremot har jag ont i min jävla hals. har varit sjuk mer eller mindre sen patte for till florida, och det var flera månader sen. ge mig piller! ska snart söka mig till morsan och sova där inatt tror jag. det är inte kul att vara i det här huset själv ska ni veta.

publishme suger ganska ordentligt ikväll så jag lägger upp bilderna på bilddagboken istället. nångång..

äääh, the end!




du är bäst i världen :) miss u

vafan?

jag skulle till morsan igår, men först skulle jag bara se klart en film på datorn som jag alltid somnar ifrån och har gjort i en vecka typ.. givetvis somnade jag igen. så nångång inatt har jag haft konstiga konversationer med några stackare på msn, och börjat se filmen än en gång, läst bloggar och börjat ladda upp bilder.. och antagligen tagit bort inlägget också. blö.
fast jag hade min egna blogg öppen så det är bara kopiera.. typ.

fan vad oskönt jag sovit inatt. gah. jag behöver massage nu.. saaaara?

annars ska jag nog fara och slåss/kramas med berra. om jag orkar klä på mig idag ens. känns inte som det.

nä nu måste jag snöra ihop lite te mot den här halsen. kan inte svälja ens. gah.. sen har jag inte ätit sen i lördags så jag börjar bli lite småhungrig.. jaja, det är ett senare problem.

påminnelse!

SARA DITT ANUS, SKICKA DEN HÄR LÅTEN TILL MIG IMORGON: hello saferider - i tought you said summer is going to take the pain away och dom där andra låtarna.. du vet åsså.. hello seferide - would you let me play this LP ten times a day? .. jag vågar inte ens skriva dom. men gaylåtarna.. du vet. och dom andra

femöreshora

brukar min lillebror kalla mig.

nu ska jag fara till sara och fixa mig. orkar inte berätta om dagen. det har hänt en hel del, haha. äh, en annan gång!




far ju till boden sen. så ring om ni vill nåt. herråååå







pssst.. jag är kär i dig patrik ;) <3

just my luck

jag var less, satte mig i en gunga på dj, funderade, gick till näsbyn för att sova i lägenheten, nyckeln var borta, gick tillbaka till dj, hittade nyckeln, gick hem.
nu är jag less igen.

pappa börjar jobba 2 inatt. sa han. fast han kom hem nyss så det låter inte logiskt. skitsamma. han får skjutsa mig dit. jag vill bort. blö.

nu är det såhär david ditt tjurhuvud, jag kommer till boden imorgon. keiu också. och kixen, och carro k. och anders.

(läs inte det här mamma)
på lördag behöver hundarna hundvakt, och klart man ställer upp. jag har sagt att jag kan fara dit, själv. jag ljög.
- fest hos morsan på lördag!! komsikomsi

frida - men nog kan jag väl fara dit och vara med dom
mamma - okej vad bra :D
frida - mm.. faaast.. jag kanske inte kommer själv?
mamma - näee.. inget festande.. du vet hur det slutar
frida - näe?
mamma - ni slarvar ju bort hundar och stökar ner
frida - det gör jag ju inte! det var ni som söp bort tyzon här om helgen*
mamma - näe.. vi hade ju främmande
frida - men ni var inte nyktra
mamma - näe..
frida - näe precis. jag ska ha främmande, och inte vara nykter. men jag har iallafall koll på hundarna
mamma - det är inte samma sak

* när mamma vaknade en söndagsmorgon och skulle gå ut på bron så låg tyzon där och sov.

fan nu ringer ju farsans väckare. han ljög inte trots allt.
nu blir det alltså sista natten i läggan. sen åker mördarsängen åt helvete.
väntar bara på att pappa ska kurera armen så vi kan börja fixa här inne. det ser fan inte bra ut nu..

nä, nu måste jag packa ner lite grejer så jag överlever natten


beslutsångest

fan! finns det nåt jag hatar så är det att planera. att bestämma saker i förväg. jag hatarhatarhatar. jag är ju en spontan jävel. jag kan inte ens planera vad jag ska göra när jag går ut i resten av huset, jag bara går och gör det jag känner för stunden.

nu har ju det här jävla bodenalive planerats. och planer är ju till för att ändras. varför skulle man annars planera?
på lördag är det tänkt att vi ska fara, men då fyller ju undebaringen jennifer år, vi har klassfest, det är kalixdagen, alla är lediga jadajada.
därför låter det ju mer logiskt att fara på fredag. men då jobbar sara, keiu jobbar dagen efter osvosv. jävla skit.

nu har jag och keiu messat hela morgonen, men det leder fan ingenstans.

annars får anders komma med mig själv på fredagen, med buss eller vad fan som helst, och dricka med mig. han är ju helst rolig att umgås med.

vad det än blir så kommer det bli alkohol. för jag har varit på alko. det är dumt.

"mitt enda alkoholproblem är att jag bara har en mun" - fegon

fan

jag låg och såg ace ventura på datorn och trodde aldrig att jag skulle kunna somna eftersom att jag låg och skrattade okontrollerat.. men uppenbarligen så gjorde jag ju det eftersom att jag vaknade för ett tag sen när låten i slutet började skrika. jag drömde iallafall att patte såg ut som ace och jag som våran städerska på skolan. och vi stod och slogs i en säng och snackade skit om "fann ni något?"-killen, medans nån av hans kompisar slogs med någon på golvet.

fina drömmar man drömmer.

och ännu har jag inte berättat om drömmen om
joel aka tony. haha

jaha, och nu då? jag ska snart upp och vika ut mig till doktorn. det känns ju underbart. inte. fast aa.. det lär ju bli rätt bart.. under. höhö..

what to do?

jag tvingade loyd att ringa och väcka mig vid 12 (?) imorse för att jag skulle till tandläkaren. i min värld är det tidigt. iallafall om man går och lägger sig 7-8-9 varje morgon. därför tycker jag att jag borde vara iallafall lite trött nu, men det är jag ju inte.

nu är det så att camilla kommer hit imorgon rätt tidigt, för vi har missions. eller det är inte därför egentligen. camilla ringer alltid mellan 7 och 9 på morgonen, skriker och hatar för att jag sover. för klockan 7 på morgonen ska man tydligen vara vaken, ha hunnit morgonpromenera, duscha, äta frukost och plugga, för att nu vara påväg ut och upptäcka världen.

hur som helst. hon pratar så mycket så jag filtrerar bort hälften, per automatik, och fattade alltså inte när hon kommer. 9 tandläkare, 10 läkare, storma huset, bäst att vara vaken, fara iväg. vaaa?

nu är väckaren ställd på 8 och jag inser redan nu vilken dum utmaning det är. om jag mot förmodan skulle vakna, så kommer jag vara en jävla plåga hela dagen. jag är ju inte den som är den. men fan i helvete när man måste stiga upp den tiden på morgonen.

huvudvärken gör sig påmind titt som tätt och ryggen skriker efter massage. eller iallafall att jag ska rulla över från magläge till ryggläge. påtal om det.. snart ska jag och kolla min ljumske hos doktorn. det känns ju jävligt kul.. det som är ännu roligare är att läkarens namn inte ens går att uttala, och att han har mer hår på fingrarna än vad jag har på huvudet.



You've got magic inside your finger tips
its leaking out all over my skin
everytime that i get close to you
your makin me weak with the way you
look through those eyes


 

fight

nu har jag suttit och slagits med mitt hår i flera timmar. när jag för en gångs skull orkar borsta håret så blir det lent som vatten och hänger precis överallt. det spelar ingen roll hur mycket jag försöker dra iväg det och hålla borta det.

i såna lägen brukar mina miljoner hårband hjälpa. nu är det så att alla är borta. vissa är bortsupna, sönderdragna, bortslarvade, nerpackade och vissa har patte stulit den boven.

så får man ta det som är närmast.. silvertejp i det här fallet.
det funkar fanimej till allt. sen att det är jävligt tillfredställande att höra ljudet när man drar av en bit som man sen klistrar fast på valfri kroppsdel, gör ju inte saken sämre. prisa gud.

nu är jag ensam igen. mina fötter och händer är iskalla. min näsa är iskall. hela jag är nog rätt kall. jag sitter inlindad i en filt, mest bara för att pappa ska slippa se mig springa runt naken när jag går och fyller på vattenglaset då och då, men också just för att det är ett så förbannat kallt falukorvsland vi lever i.

eftersom att jag är en innemänniska, en itgirl, trendtjej, vadfansomhelst, så har jag skaffat en lunarstorm igen.
egentligen bara för att jag har tagit bort allt jag kan i ren frustration, och måste ha något nytt att ta bort nästa gång jag blir arg. det är sånt jag gör när jag är arg, slår sönder saker eller tar bort min lunar.

<3


världens bästa

bra gener?


såhär snygg är
min bror.
jag känner mig ganska töntig som kan skratta ihjäl mig åt såna här bilder. speciellt dom man gör på tyzon.

hat

skrattar jag, så rinner det tårar
pratar jag, så rinner det tårar
hostar jag, så rinner det tårar
ser jag på tv, så rinner det tårar
är jag ute, så rinner det tårar
gäspar jag, så rinner det tårar
ligger jag, så rinner det tårar
kisar jag, så rinner det tårar
gråter jag, så rinner det tårar..

jävla ögon, jag hatar er. kul att jag söp bort mitt specialsmink för några helger sen.
jag måste fara till luleå och ruinera mig igen, för precis som jag, så är kalix efter i utvecklingen. skit också.

tror ni jag kan övertala camilla imorrn? det borde gå. jag kan droga min far inatt, sen ska jag stjäla hans bilnyckel och bil och sticka från stan. jag är en less människa. jag kan ju inte hålla på att chocka kroppen med att vara glad, som grannkärringen alltid säger till mig.

patte förbjuder mig att använda idomin också. kan det vara en bidragande faktor? det är fan värre än att vara utan snus. istället har jag provat smörja på hudlotion, men det var inte gott ska ni veta. nu sitter jag här med ett rött läppglans som smakar gott iallafall, men jag ser sådär flickig ut. granntanten tyckte jag var sexig sist hon såg mig med röda läppar (gaygagay). påtal om bananer.

nu har jag väntat på sara hela dagen. finns det något bättre än att vänta? hon har iallafall informerat mig om att hon inte glömt bort mig, hon fastnade bara i en bok. hoppas att det inte är så illa som det låter. kanske borde fara dit och hjälpa henne ut, för det var fan över 1 timme sen hon skrev nu. jävla sara!

jag vill sova i en säng inatt. naken.
jag har sovit på ett golv/en soffa/en madrass/nånannans säng MED kläder alldeles för länge nu.

haaaaaaaaaaat. gör mig glad.. snälla

underbart

såfort jag drog på mig jeansshortsen och skulle ut och glassa i solen på stan, så ska solen fara åt helvete och jag ska bli bitter som aldrig förr, för att sen isolera mig i min bunker och lyssna på skithög skrikmusik. sommaren är ju underbar.. inte.
tacka vet jag vintern.. då är det antingen kallt eller.. kallt. man behöver inte ens förvänta sig något, och man blir aldrig besviken. jävla skitland.

tidigare idag när jag och sahara var på raggen så for vi förbi farmor och farfar. det första en av mina farbröder säger är "fan vad blek du är".. det innebär att jag snart ska fara och växla lite 10or för att sen fara och steka bacon på solkällan. bara sara hör av sig. den tröttmössan. det är pinsamt att hon som jobbar hela tiden är brunare än mig, som aldrig jobbar. men då har jag snedknullade sovtider också..

nä nu ska jag klä på mig och göra nåt vettigt. kanske gå ut och röka så mina lungor får arbeta. jag tror jag börjar få astma. eller så är det bara allt jävla pollen som blåser omkring som aldrig förr. jag har haft sjukt tungt att andas hela natten och dagen iallafall. jag kommer dö..

bodenalive

david, vi ses i helgen!

keiu kommer med på boden alive, anders står för skjutsen. bra skit.

nu måste jag bara fara till finnelandet och fylla på alkoholförrådet. sen måste jag bosätta mig utanför snurran och dra in lite pengar. hur fan ska jag överleva den här sommaren? pappa? snäääälla.

nu står ida och slår mig på fötterna med en plasthammare.

ida - fitta (ja det är så hon uttalar mitt namn) det är mat nu
frida - jag vill inte ha
ida - jo fitta, du måste komma och äta
frida - nää säg att jag inte vill ha
ida - men fittaaaaaaaaaa, kom nu
frida - nej
ida - snälla
frida - nej jag vill inte ha
ida - du är ingen pussunge längre
frida - hoho nähä. vad är jag då?
ida - en skitunge (slår mig med hammaren i huvudet och går)

taaaaaaaack då

kul liv

gah! varför är jag vaken?
jag har gjort några tappra försök till att somna men det går fan inte.
det känns som att jag går till mamma och sover där inatt.
om man lägger sig bredvid tyzon så lägger han en tass runt nacken och trycker in nosen i håret och ligger och sniffar till båda somnar. det kanske hjälper? det jävliga är att jag hatar hår. och tyzon har hår. till förbannelse. vitt och jävligt är det också.

nu ligger jag här på golvet och lyssnar på värdelös musik, dricker vatten, tuggar toy, kliar sönder mina myggbett och är sådär lagomt bitter.

jag ser att xboxet ligger under ett klädberg, kanske att man kopplar i det och spelar sig trött.. eller ser nån gammal film som man inte orkat ta bort därifrån ännu? fast det orkar jag inte. vilken jävla kraftansträngning det skulle vara.







No, I don´t need no drugs to make me high, no
I don´t need no pills to make me calm, and
I don´t need no beer to make me wild, no
I don´t need no booze to make me warm

No baby,
There is only one thing
Yeah honey,
All I need is you

woho

nu börjar jag äntligen bli människa igen. fyfan vad seg jag har varit hela dagen. har inte orkat prata ens, gah..

sen torsdagen innan studenten har jag sovit med någon varje natt. känns motigt att gå och lägga sig ensam ikväll, eller typ nu. känner på mig att det kommer bli en sömnlös natt.

jag orkar inte skriva om stugvistelsen eller nåt. så
läs här om ni bryr er. han har dock glömt många viktiga detaljer. som varför inte jag bastade (det var deras fel), att han slängde i mig med kläder på.. flera gånger, hur mina bröder lämnade mig ensam för att dö, på en sten mitt ute i vattnet, trots att jag nästan grät för att jag var så rädd för fiskarna/hajarna/ormarna som dom påstod sig ha sett, om hur de förstörde mitt jungel george-tittande med att göra om filmen till porrfilm, stjäla min "säng" och mitt täcke för att sen se på keno, och sen ifrågasätta min humor. han glömde även berätta om kärleksbreven, sångerna, flirtandet, hans försök till att ro och så vidare.

annis messade just och sa att vi ska göra nåt imorrn. bra skit. jag kan inte sitta still 5 minuter ens utan att få damp och bara vandra runt.
på tisdag ska jag på ikea med papa.
på onsdag är det jag och camilla.
sen är jag ledig resten av sommaren. umgås med mig!




varför säger killar mos åt hårmousse?

fredrik - frida, har du nåt hårmos?
frida - eeh.. nä.. men jag har mousse och spray
fredrik - 2 hår var ute och gick, och den ena blev överkörd. så sa den ena till den andra
- kom nu hårmos så går vi
frida - haha
fredrik -  2 amerikanska älgar var ute och gick och den ena blev överkörd, och den andra sa
- klantmoose

eller okej, han kanske inte sa exakt sådär. tror inte ens det var i närheten. men han sa mos båda gångerna iallafall.

fan att jag inte kommer ihåg alla andra skämt han drog då. man får skratta konstant när man är med han. sjuka jävel.

sen tycker han att jag är dum i huvudet och äcklig för att jag tycker att det är mer okej för en människa att sätta på en åsna, än att åsnan sätter på människan. why?

nä nu ska jag lägga mig och kramas med kudden. jag fryser fan ihjäl.


P <3

weeei

äntligen hemma!

eller fan!, det var bättre i stugan. inte för att det inte är bra här hos berra, men i stugan är det en helt annan grej. trots att det regnat hela dagen, bortsett från imorse då vi badade och det var strålande sol,
solen kom fram mot kvällen/natten som vanligt. det är det som är det bästa med seskarö. man kan sitta där på altanen och bara stirra ut över havet och solen, och jag bryr mig fan inte ens om sånt. till och med brorsan som är en hårding satt där och kunde inte prata för att det är så fint. alltid!. galet är det.

varför jag skriver här för att jag har helt slut batteri på mobilen, och jag har ingen laddare. men jag ska hem snart, eller imorgon, beroende på vad patte har för sig, och sen får jag ladda skiten. måste bara få tag i en mobil med hans nummer först. fast brorsan sitter ju bakom mig nu och tar en omgång med gitarren, och han har hans nummer..

hör av er! vi måste styra.

jag har internet nu, men jag orkar inte fara hem. så vi hörs imorrn.. eller nån annan gång.

Mörker

Dagen började bra, vaknade bredvid patte, dock trött som fan men jag orkade inte ens bry mig. Sen fick jag sitta utanför som den luffare jag är bara för att mamma är så förbannat snabb i allt hon gör. Ville bara gå och lägga mig igen, men han var så söt där han låg så jag vågade inte väcka han :) nu ligger jag i det här tattarhuset och är bitter. Har pratat med pappa och han är precis lika jävla dum som han utger sig för att vara.Blir nog ingen stuga. Vad ska jag göra istället? Gah. Umgås med mig!

heyaaaa

sitter hos berra nu, hon har en bärbar dator så jag orkar inte skriva, jag trycker bara fel.

jag måste ändå berätta om min dröm inatt, den var helt sjuk.

fast först och främst; jag har sovit med kläder varje dag sen i torsdagskväll. sen har jag inte sminkat mig en smula ens sen i fredags. det är rätt strongt. har levt ett riktigt tattarliv. som idag, pappa har dragit och tagit alla hans rakhyvlar, och mina är kvar i lägenheten. däremot hittade jag rakblad och köksknivar, så det är det jag har rakat mina ben med idag. om resultat blev så bra vet jag inte, men vattnet var rött och mina ben var såriga när jag kom ut ur badet iallafall.

nä förresten, jag orkar inte berätta nu. berra har bastu på sitt rum så nu måste jag gå ut och önska att jag har cigaretter. fast det har jag inte :(

jaja, snart ska jag och patte ut, så jag måste försöka sminka mig till människa.

imorrn kommer mitt internet, men då drar jag och brorsan sitt stugan och skjuter luftgivär och kollar på serier på hans dator hela dagen/natten. sen kommer berra och gänget. myyyyyyyys.

Fotboll i min rumpa

Nu sitter jag här hos morsan och ser på fotboll och slåss med myggorna. Hur fan kan killar (och kixen) bli så galna av att se den här skiten? Snart åker dock vinet fram, det kanske blir roligare då? Mamma ska lära mig att dricka vin, för nu är jag vuxen, och alla vuxna dricker vin. Blä. Känner på mig att jag inte får i mig många droppar. Sen ska jag mysa med patte, om han nu inte vill göra något annat. Imorgon ska jag till stugan och där ska jag stanna tills jag dör. Eller ja, till fredag iallafall.

<3


det löser sig.. sen

fan vad bra det känns att vara hemma i hooden igen, haha.
nu har jag snott mormor och morfars extranyckel (eller ok, jag vet vars dom gömmer den) och gått in och tagit över deras internet. dom är ändå i stugan. har suttit och sökt lägenheter som en galning i typ 2 timmar. inte kul. tur att msn finns.
blabla orkar inte skriva.

om ni undrar vars hälften av mina inlägg och kommentarer har tagit vägen så är det bara jag som är farligt trög och fattade inte att dom försvann från bloggen när man tryckte på "ta bort" på mobilen.

nä nu måste jag göra någon nytta. typ.. gå ut och röka.

fann ni något?

(hahaha internt, förlåt)

orkar som sagt inte skriva nu, dels för att jag av okänd anledning fick för mig att ta upp en plåtlåda ur elden då vi var och grillade, så 2 av mina 10 fingrar hatar mig och jag skriker bara när jag ser dom. gah. sen orkar jag inte rengöra tangentbordet från allt mangovin som hamnat där.

men idag på bröllopet iallafall.. brorsan sa som vanligt massa roliga saker som jag tänkte skriva , men jag har glömt allt. utom en grej, haha.

våran småkusin david är uppe och hälsar på nu när det varit wedding, student blabla. och den killen snackar flytade japanska, kan skriva allt (med dom där fula tecknena) han kan säga osv, vilket brorsan tyckte var fränt, eftersom att dom är lika gamla. david flyttar tillochmed till japan när det nu är, medans brorsan gjorde narr av sig själv och sa att han jobbar i en kiosk och säljer trisslotter 5 gånger/år. nåja, nu till saken. minns inte exakt hur han la upp det, men ungefär såhär.

fredrik - vad vill du jobba med när du pluggar japanska?
david är tyst
fredrik - .. för jag menar.. man kan ju inte plugga till att bli japan

jag, erik och fredrik satt och spelade fia med knuff
fredrik - erik, säg köpa, sjö, stol och tio på engelska
erik - buy sea chair ten
fredrik funderar ett tag
fredrik - säg snö, ärta, stol och 10 då
erik - snow pea chair ten


vad göra nu då? pappa är inte hemma, fast det är lika bra. vi hatar varann lite för tillfället tror jag. otippat. han är sur på mig för att jag är uppkäftig tycker han och jag är sur på han för att han är sur på mig. jobbigt läge. nä nu måste jag fan bege mit utåt, annars somnar jag.




bästa

födelsedag, student och bröllop

orkar inte skriva nu, blö.. jag är en mycket sliten människa.
ni får några bilder istället. ska lägga in mer sen.. kanske




keiu min GUD! och anders den fjanten :)







blö det här tar ju hela dagen. bilddagboken mina vänner

FYFAN VAD VI ÄR BRA

.. för vi har tagit studenten!!! jadajajdajdaj....


bara en mellanladning här nu för att hämta mer kläder.. ska lägga mig och kramas med kudden i en sekund också, den luktar patte :) me like.

kommer mer uppdatering imorrn, eller på söndag. bröllop imorrn. fest nu..


det är över nu.. men jag kommer ihåg alla dagar med er, dom är över nu.... jag saknar er redan tjejer! som jag sa, mig blir ni inte av med. vi ses i sommar!

GAH

vi tar fan studenten imorgon. det känns som att jag skulle behöva iallafall nååågra dagar till.
dels för att klänningen är åt helvete för stor och jag måste hinna sy in den (som att jag ens duger till det), sen måste jag hinna sola som fan, för jag är likblek, och det är inte hett. sen känner jag att min dygnsrytm kommer förstöra för mig och om jag känner mig själv rätt kommer jag försova mig imorgon och vakna lagomt till grodparken. men det är ju då det roliga börjar så det gör nog inte så mycket..

ikväll ska jag vara med berra, sara, patte och brorsan, sägs det? männen ska briljera med sina grill/eldningskunskaper medans vi barn sitter och kollar på.. eller nåt :)

gah, jag känner mig cpstressad, fast ändå har jag inget att göra. eller det har jag, som fan, men jag orkar inte. orkar inte ens fara till mamma så dom får gratta mig. fast jag hade faktiskt glömt att jag fyllde år när jag vaknade. tur att så många hade påminnt mig genom att skicka sms. inkorgen är full och jag orkar fan inte radera, det är därför jag inte svarar. förlåt :)

tydligen har jag pratat med farmor imorse. klockan 8. varför ringer du klockan 8 på morgonen farmor? jag sover ju. vad sa vi? jag har en känsla av att jag inte var glad. förlåt..


F19

jag kan ju säga att det inte är fullt lika dramatiskt att fylla 19 som 18.

min reaktion efter gratulationerna var: "okej, då var det också gjort. nu far vi hem" typ.

det var en hård kamp, men berra vann. 2 gånger tillochmed, sara förlorade 3. det är bara hon som lyckas.

skor



det här är en av anledningarna till att man inte tar sig in genom min ytterdörr.
ändå rensade jag hallen igår.
min garderob är fullproppad med skor, det är även pappas hall. därför har dom här
skorna (som jag tyyyp aldrig använder) fått ta plats där.

nu ska jag fortsätta städa upp här. eftersom att jag fyller år imorrn så ska det hit folk ikväll och slåss om vem som hinner gratta mig först.
jag har iallafall dammsugit lisas favoritplats på mitt golv, så det slipper fastna massa konstiga grejer på henne

min rygg kommer bli min död om jag inte får massage snart. jag hatar den. dö ryggjävel.

igår

- jag satt in mina fötter i brasan, skorna smälte (NÄHÄ?)
- keius hund sket på balkongen, jag blev anklagad
- johan kastade en boll i vattnet, jag påstod att det var min och fick 50 kr i skadestånd
- josse spydde, alla mina kompisar for hem
- jag visste inte vars jag var när jag skulle hem, började gå åt nåt håll, kommer ut i stenbäcken. doh! tog taxi hem
- jag rostade en macka som jag inte ville ha, så jag kastade ner den från balkongen. den hamnade i grannens blomlåda

.. bara för att nämna lite alltså

nu laddar vi för imorgon.. inte.

brorsan messar
fredrik - blir det ingenting imorgon?
frida - jo vadådå?
fredrik - alltså så jag fick bli inbjuden haha. fast.. med patte måste ju då liksom.. eller.. ah

och det där ska jag förstå?

huh

är det möjligt att jag lyckades dra på mig en sån här redig träningsvärk av lite armbrytning igår? helt galet isåfall.
mina fingrar, händer och underarmar dödar mig nu. blööö..

nä nu måste jag städa upp här, göra mig till människa och sen söka mig utåt. bilder kommer sen, när jag orkar leta reda på kameran.

trots att sara dissade som vanligt igår, så hade jag grymt roligt.



vafan, jag fyller år imorgon ju.. eller?

klargörande:

sara har förstört mitt liv ikväll. jag vågar inte sova hemma. hör av er om ni har sovplats!

nu ska jag till keiu. men först lite kläder.

hejråååå!

<3


jag tycker om <3

curly sue

humörsvängningarna jag besitter är fan inte att leka med.
istället för att bli helt jävla galen och skrika och kasta saker som jag brukar, så har jag bara blivit en sån där bitter jävel som inte säger ett ord, suckar då och då, kollar konstigt på alla och känner att det vettigaste vore att fara hem och dränka sig i badkaret.
sara sa "jag tycker bättre om när du får dina raseriutbrott och kallar mig för fitta och hora, än när du är sådär nere och pratar om självmord hela tiden" haha vafan. gör jag det? förlåt.

på radion satt dom och pratade om snus och vi räknade ut hur mycket pengar jag snusat upp. det är fan sjukt. jag har inte ens så mycket pengar. kommer inte ihåg exakt hur mycket det var men om vi avrundar neråt blir det ca 80.000 kr. vill inte veta vad alla cigaretter har kostat. fan och skit.

aja, nu är jag några kr fattigare och några liter rikare. ikväll blir det som sagt fest, om nu solen bestämmer sig för att stanna kvar. imorrn ska jag och några ut och käka och på torsdag och fredag vet ni vad som händer.


snaaart så

dagen före dagen före dagen före studenten

idag har jag;
försovit mig
sett en film
sett en till (halv) film
inte städat
sminkat mig
suttit vid datorn

idag ska jag:
fara till alko
sola med sara
fara med grejer till huset
dricka alkohol (komsikomsi)
ha tele6 med terror. sägs det?!

pappa lämnade mig igår och kommer inte hem på en vecka iallafall. han missar min student, yeey. not.
jag har ju hela (tomma) lägenheten för mig själv och det är ju.. positivt? men vad ska man göra om man inte har någon att kasta skit på? mina kompisar börjar lessna tror jag..


jag+paint

skitmorgon

jag somnade inte förens 5 och det är väl inget konstigt. men att jag vaknade frivilligt halv 8 en måndagsmorgon, det är fan i mig konstigt. det har ju inte hänt under mina 12 (?) år i skolan.
dessutom är jag tröttare än fan och sitter bara och gnuggar mina hamsterögon och smider bortförklaringar för att slippa den här utedagen med klassen. dom har lovat regn föfan!

nu är det iallafall gjort, björnen har vaknat, och jag vågar inte lägga mig igen. väckaren har en tendens att bara slå av mitt i allt. mest troligt är det jag som slår av den, omedvetet.
grejen är att jag fryser ihjäl nu och skulle döda för att lägga mig under täcket en sväng. ääh.

pappa började demostrera våran "nya fina dammsugare med skitfin sladd och underbart ljud, som dessutom suger bra som fan" när jag vaknade. i protest svarade jag att jag också suger bra som fan, tillochmed bättre än dammsugaren, och sen gick jag. det kan ju tolkas på många sätt. hoppas han tog det rätt.




<3

kött fyfan



jag har suttit och skrattat ihjäl mig åt det här i flera dagar nu
man kan inte lessna:)

idomin


min idominfamilj

jag heter frida, och jag är alkoholist

vet ni vad jag vill nu?
jag vill ha berra, jag vill ha passoa, jag vill ha tullars, jag vill dumma mig med berra, jag vill skratta ihjäl mig, jag vill skrika könsord till alla idioter som finns, jag vill vilda runt med cykeln och sen vill jag sova.

hotellet vill jag däremot inte ha. nånsin mer.

det är klart jag vill dricka ikväll. jag har ju alkoholproblem, right?

jag är tjej. tjejer får inte tycka att det är roligt eller gott att dricka, för då har dom problem. killar är manliga, coola och får ryggklappningar när dom dricker.
mina tjejkompisar som dricker lika ofta som mig (med mig) har inte problem. det är bara jag.

NU ska jag fara till farmor och farfar. och sen till huset. det är tur att man har världens snabbaste pappa. hör av er om ni har några skamliga erbjudanden om vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. jag är öppen för förslag.

packing box

frida säger (13:33):
hej
Kixen säger (13:33):
tja
frida säger (13:33):
haha vad bögigt det här känns
Kixen säger (13:33):

haha vadå vi är ju vänner
frida säger (13:34):
vi har aldrig inlett en msnkonversation med ett hej tror jag  
Kixen säger (13:35):
det tror jag inte jag heller

vi har heller aldrig avslutat en msnkonversation på ett vettigt sätt. eller ja, vi har aldrig avslutat. vi skiter bara i att svara.

nu sitter jag här med ett helt berg kartonger där det står "packing box". jag antar att det är meningen att man ska packa ner sina grejer där? men har jag motivationen till det? hm njääe.

hela lägenheten är tom istortsett, förutom mitt sovrum. jag har inte tagit ut nånting härifrån ännu, och det känns som att det börjar bli dags. tanken var ju att vi skulle vara ute härifrån före studenten men det verkar ju inte gå så bra. jag vill inte flytta förens jag iallafall har fått måla om ena rummet i huset, där jag ska sova. kanske att man far dit inatt och lallar på? fast det vågar jag nog inte.

jag har alltid varit livrädd för spöken och allt sånt där, och trott stenhårt på det. medans sara alltid har varit skeptisk och påstått att jag är dum i huvudet när jag inbillar mig saker.
här om natten när vi var ute och härjade så for vi till huset så hon skulle få se det men hon ville ut lika fort. tänkte inte mer på det.
dagen efter säger hon
- duuu.. jag tycker ni ska ta dit nåt medium eller nåt. jag lovar att vi inte var ensamna där igår. jag kände det. det var skitläskigt.

OKEJ! gör mig nojjig då!

nä nu måste jag till farmor och farfar, saknar ihjäl mig! sen måste jag besöka solkällan. jag är läskigt blek alltså.

har ännu inga skor till studenten, klänningen är waaaay 2 stor, jag har inget dricka, morbror kommer inte för att han ska fiska, ja för det är ju skitviktigt. gaah.


hej

...




bästbästbäst

cola

idag när jag gick hem svängde jag förbi snurran och skulle köpa fanta. utan att tänka stod jag där och plockade på mig massa colaburkar.

jag tog 5 burkar (why?) och gick till kassan
kassör - är det inte bättre att du köper en flaska?
frida - nej jag vill ha burkar
kassör - ajaa.. inge fanta idag då?
frida - nej det ser du väl
kassör - ojojdå är det nån som vaknat på fel sida?
frida - jag har inte ens somnat.. typ
kassör - haha hämta en flaska nu istället och sluta tjorva
frida går till kylen och hämtar 2 till burkar
kassör - haha skojar du?
frida - nej
kassör - det blir ju bara dyrare för dig
frida - just därför ska jag ha dom här 7 burkarna
kassör - eehm.. okej.. 70 kronor då

trotsig? hm lite kanske. men vi brukar faktiskt alltid kaxa mot varann när jag är där.

skönt jag sovit inatt då. eller det har jag säkert. men inte imorse när jag förflyttade mig till soffan. jag låg på en massa bråte, med fredrik snarkande i mitt öra. jag höll på att vibrera ner i golvet flera gånger när han snarkade som värst :)

antingen har fredrik haft något vitt och hårigt i sängen eller så är det patte som hårar för svart är jag ju inte nåmer iallafall.

sitter och lägger in alla bilder och filmer från igår nu. låg och lyssnade på kameran när jag och camilla körde singstar, hahaha. jag vill verkligen lägga in så ni får höra hur grymma vi är på att sjunga. dessvärre åkte mina kläder av innan vi började sjunga så för allas trevnad så blir det inga filmer.
varje gång jag vann skrek camilla "jävla mickjävel.. den funkar ju inte" "vafandå micken verkar inte fatta att jag sjunger i den". givetvis erbjöd jag mig att byta mick med henne, och även då förlorade hon. då blev hon "andfådd och orkar inte sjunga nåmer" hohohooh sopa

var ju och åt på kinesrestaurangen också

bjuder på den där. jag och wilma pössas


mina maskar. jag hatar fan kinamat

nä jag lägger in på
bilddagboken istället. det här suger ju

blö

vi sitter här och hatar. patte, jag och fredrik. vi är coola vi.. tror vi

dessutom är jag chäääär:)



like u <3

Hej

nu sitter vi hos fegon klockan är 06 07 och vi pratar skit.
Har inte mycket mer att skriva,kvälllen var kaos. morgonen är bättre :)


<3 frida är bäst!



//P

FjantFrida

Okej.. Första tanken var att försöka knäcka lösenordet till Frida´s blogg och
invadera den med mycket roliga inlägg om nåt helt jävla ointressant, men efter
 ungefär 100 försök gav jag upp. Att ens försöka sig på att knäcka ett ord som
Frida kommit på är ju helt bissart.. det som försegår i den lilla underbara hjärnan
är la ett mysterium och orden den damen hade kunnat komma på, ett ännu större mysterium.

Men iallafall, jag frågade henne om hennes lösenord för att på ett hederligt sätt ta mig
in och skriva, men ikke. Tror ni inte hon har slarvat bort det.. Jo självklart.

Aja, nu sitter jag iallafall här och skriver ett textdokument som jag snart ska skicka till
henne och som hon sedan ska publicera på sin blogg, så här går det när man har så förbannat
tråkigt (på jobbet tro det eller ej).
Man tar sig verkligen ann vad som helst för att få något att göra och för att få tiden att gå,
tur iallafall att du finns Frida <3.

Först tar man och spöar skiten ur dig i "skissa och gissa"(eller nåt), och sedan sitter man och
tittar på filmen nedanför flera gånger om för att kanske nån gång fatta vafan dom håller på med.
Annis är iallafall bajsenödig. Och sedan fick jag skäll för att jag inte fattade att det var en
liten jävla fluga som satt o sov på den där "gungan". Jag menar, vem fan ser det, dom e små.. och svarta..

Nehe du FjantFrida, min fantasi är visserligen endless men jag orkar fan inte skriva mer nu,
Det enda jag kan komma på att göra nu är att avsluta med nåt kul skämt.. typ "alla barnen va på
fest utom johan för han satt på toan".. höhö



xoxo


By: Nastic.
JAG vann i skissa och gissa, sådeså!

parningsläten

en till film. nu orkar jag fan inte ladda upp fler. det tar ju fleeeera evigheter!


film

berra hörde aldrig av sig så jag for och spelade fotboll själv istället :) eller ja, annis kom dit, och det blev inte så mycket fotbollsspelande. vi snackade mest skit, spelade basket, sköt straffar, missade målet, sköt bollen utanför plan, svor,  provade olika parningsläten, gungade gungbräda och gick hem.

spelade in några filmer. det tar dock en hel evighet för youtube så under tiden de laddar upp ska jag sitta och utklassa nastic aka nääästic/nasty i skissa och gissa. han jobbar natt och då är det min skyldighet att hålla han sysselsatt.. tydligen :)

ni får den här sålänge;


annis är bajsnödig

hahahaha

jag måste bara få säga: HAHAHAHAHAHAHA


mitt sängbord


mitt sängbord* har allt jag behöver
volymspray
massa snus
hårband
trasiga cigaretter
hela cigaretter
tändare
pengar
smycken
smutsigt glas
trasig klockradio (stulen)
fjärrkontroll
tom colaflaska
fructisgelé i sprayformat (lovelovelove)
skräp
nagellack
hårsnodd
gammalt liftkort till dundret (inse hur länge sen det var jag städade)
cd-skivor med okänt innehåll

nedanför ligger andra nödvändiga saker:
hudlotioner i mängder
pappersrullar
tidningar
ännu mer snus
ännu mer pengar
skräp
smink
idomin
ännu mer hårband/klämmor
fotoalbum
dvdkontroll
mp4-spelare
kläder
parfym
kamerabatteri
laddare till kamerabatteri
plattång
påse med okänt innehåll
alko-påse med välkänt innehåll
kladdig diesel-flaska
historiabok

vad som finns i övriga rummet, främst på golvet, tänker jag inte ens säga.
mormor har köpt nåt flashigt städ-set åt mig idag, så nu jäklar ska jag städa ;) sen blir det nog att umgås med berra och camilla m, för nu har stefan och mamma varit och lämnat min nyckel så jag kan gå ut, och sen kunna komma hem utan problem! lycka!

* en kartong som jag inte orkat packa upp sen jag flyttade hit (undra vad den innehåller?) som jag har satt 2 underlägg på, enbart för att jag inte visste varför jag köpte dom, vad jag skulle ha dom till, eller vars jag skulle ha dom.

jobbigt

hur kan allt bara kännas så jobbigt mitt i allt?
allt började bra. jag, mamma och mormor for iväg mitt ute i ingenstans och köpte blommor. vi konstaterade snabbt att det inte är min grej, då jag tydligen inte ens vet vad en smörblomma är. maskrosor har jag dock koll på, mest för att det är roligt att be folk lukta på dom för att sen skjuta iväg dom i ansiktet på idioten som går på ett sånt dåligt skämt.

medans mormor och mamma gick runt där helt saliga bland alla blommor så kom en hund mot mig och ville leka. ingen har väl missat min kärlek till hundar? givetvis var jag tvungen att lägga mig där på marken och rulla runt och göra till rösten för en främmande hund och på så sätt fördriva tiden tills dom äldre var klara.

sen när vi var påväg ifrån det där eländet så började mormor (som vanligt) att tjata om mitt körkort, och jag sa att jag inte börjar någon körskola förens mamma eller pappa börjar köra med mig. sagt och gjort. vi alla böt plats och mitt i allt så var det jag som satt bakom ratten. även detta gick förvånandsvärt bra, med tanke på att sista gången (då räknas inte de gånger jag kört med sara i nån skog) jag körde bil var med mamma och camilla förra sommaren, och då höll jag på att ramma en galning på cross.

anledningen till att dom inte kör med mig är för att jag alltid säger "ser det ut som att jag tar order av någon?" när dom säger vad jag ska göra. jag missar även alltid trafikskyltarna och provocerar mamma med att antingen köra "händerna i taket" eller "noooo hands". mamma är även stenhård på "10 i 2"- regeln, medans jag tycker att det är coolare att köra på "halv 6"-regeln.
denna gång bad vi alla en bön och jag tackade dem för min tid i livet, innan jag startade bilen och körde iväg.
uppenbarligen så måste det ju ha gått ganska bra, jag sitter ju och skriver här nu.

men sen då.. humöret sjönk till botten och där verkar det stanna.
dessutom glömde jag mina hemnycklar hos morsan så far jag till berra nu, som tanken var, så tar jag mig inte in i porten sen, då vi inte har några reservnycklar här. i-landsproblem kanske.

sara ska dricka, så hon kan inte heller hjälpa mig med mitt problem.

däremot har jag ju fixat hem anders väska från brorsan, kanske att man släpar hit han så han får hämta den samtidigt som jag stjäl lite umgänge?

kameran glömdes hemma så bilderna jag tänkte ta idag får ni tyvärr inte se.. kanske för att dom inte ens finns? dooh.

nä nu ska jag ringa morbror mattias och tvinga hit han till min student. annars träffas vi ju förhoppningsvis i helgen då jag och några ska till stugan och fira mina tragiska (snart) 19 år i livet.

morbror - precis lika normal som resten av släkten.. jag lovar

när det är party ser han ut såhär. oftast med en köttbit hängande ut från hakan, blodig näsa eller skrapsår över kroppen.


när det är bregravning ser han dock ut såhär.

ångest

sara - minns du att vi stod och dansade på borden?

såna där kommentarer får mig att överväga om jag någonsin ska dricka något starkare än pappas saft i fortsättningen

slut som artist

jag orkar inte skriva om kvällen. dom här bilderna får sammanfatta:
kolla
bilddagboken sen. där lägger jag nog in mer bilder.. kanske






inga kommentarer.. hahah. vi luktade då inte gott sen kan jag säga






lukta under armen?






jag försökte tigga sovplats hos Patte men det gick inte så bra, så Emva
skulle hjälpa mig med att hitta nånstans att sova, haha. tydligen så gick
ju inte det heller så bra.

och avslutningsvis kan ni få se en bild på Alles rumpa:



nu behöver jag sömn, snus och sällskap. gaah