<3

Cämiebänänie- Här har vi nog en av de bästa människorna på jorden, helt ärligt! Finns ingen som har sån humor som du har, och det finns ingen som får mig att skratta som du gör! :)  Våran vänskap går inte att beskriva i ord. jag avgudar varje grej du gör, och varje ord du säger. och så fina minnen jag har med dig, från back in the days, och även från nu. haha, zebran och jag älskar dig baby, till döden!


Anusbananus- Ytterligare en människa som betyder sjukt mycket. Vi gör alltid dom sjukaste sakerna och jag har jämt roligt med dig baby ;> Vi har en spontan relation kan man säga.  jag tror att du kan få varje människa på bra humör med din charm. summer of 2000 and 4, kommer aldrig glömma! Älskar dig

Kixen- Du och jag har alltid varit bästa vänner, sen första dagen vi sågs. och det kommer vi nog alltid vara, på något sätt. när jag är med dig mår jag som bäst, även om vi inte uppskattar varandra så mycket alla gånger :) vi förstår varandra utan att ens behöva prata och det spelar ingen roll vad vi gör när vi är med varandra, vi har alltid roligt. och är det någon som kommer med dumma påståenden/kommentarer/tankar så är det ju du :) trots att vi är så pass olika så passar våra personligheter varandra så bra, inte i alla lägen men i många. vad är det man säger? hoppar du, hoppar jag.. love you

Sara- Vänner sen 2års ålder och det märks. Med handen på hjärtat är du den starkaste (absolut inte fysiskt) människa jag känner. vi har varit med om så mycket, både roliga och mindre roliga saker. jag vet alltid vart jag har dig och jag vet att du finns där, oavsett vad som händer. du står jämt ut med mig trots att jag ofta beter mig som en idiot, och jag förstår verkligen inte hur du pallar ta emot all skit utan att säga ifrån. men du vet att det bara blir värre om du gör det ;) aldrig träffat snällare människa, du bryr dig om alla, och tänker på dig själv i sista hand ( inte för att jag menar att det är så jätte bra). jag älskar dig verkligen sötnäsa , även om jag kanske inte alltid visar det :)

Pottan- Finns det mer förstående människa? Jag vet att du hatar när jag säger att du är som en syster för mig, men du är verkligen det. Kommer aldrig glömma alla sjuka saker du och jag har gjort, verkligen _sjuka_ saker :) haha kommer aldrig glömma när vi var sambos, alla rackartyg vi gjorde, alla våra diskusioner om allt. jag lovar att jag ska bli bättre på att  visa hur mycket jag uppskattar allt du gör. älskar dig

la familiaStorebror fredrik - som jag sagt miljarder gånger förr; världens bästa människa!
Lillebror erik - en riktig pain in the ass men jag älskar dig verkligen :) du kan verkligen få alla att skratta
Lillasyster ida - mja, du är 1 år gammal men du har ändå sån skön personlighet, vänta bara tills du blir lite äldre,då jäklar :)
Lillebror tyzon - min underbara hund, som måste vara bland de mest bombade man kan hitta. du vet vad du ska göra för att få mig pissed off! :) ingen fyller ut tomrummet i sängen så bra som du gör
Mamma - är väl mer som en bästa kompis för mig. vi pratar om allt och har världens bästa relation, trots att du får ta skiten för allt jag gör och inte gör :) efter att jag flyttade till pappa har du och jag blivit mer tighta än vad jag trodde att 2 människor kunde bli. älskar dig
Pappa - Du varken säger eller gör så mycket, (höhö), men ändå förstår vi varandra så bra. skulle aldrig klara mig utan papi. älskar dig!

Bid- Vi har egentligen världens knepigaste relation, men du betyder sjukt mycket för mig, hur stört det än låter. Han om någon får alltid sitta och lyssna när jag har nåt  bra eller dåligt att prata om, och han gör det bra. trots att jag kokar på dig då och då, och trots att du tycker att jag är helt vrickad ibland så är du nog den bästa killen i världen. jag tror att vi förstår varandra rätt bra, och jag tror du att du är en av få som förstår min humor och som förstår hur jag fungerar. om jag känner att jag behöver prata med någon, om vad som helst bara, så är det givetvis bidden jag ringer, just för att du är så bra :) love

Jesse- One of a kind, finns ingen som du!

Silverfiskarna- Mina silverfiskar nahoj, kim, leffe, servo och aasa <3<3<3 saknar er

Behöver inte säga mer, bilderna säger väl allt.. världens bästa människor..


Hade jag fått leva om mitt liv

Hade jag fått leva om mitt liv hade jag inte gjort något ogjort, möjligtvis ändrat på vissa detaljer som ställt till det. Jag hade gjort samma saker, fast tidigare, och i vissa fall även senare.
Jag ångrar att jag inte tagit vara på vissa saker, och jag ångrar att jag gör motsatsen till det jag vill göra ibland. Hjärtat tar över hjärnan helt enkelt.
Jag har en person i mitt liv som gör allt så mycket lättare för mig. Egentligen har vi absolut ingenting gemensamt men vad gör det? Den personen ger mig sån glädje när vi träffas att det inte går att beskriva, och en enorm längtan när vi säger hejdå. Förstår inte hur en människa kan påverka en annan så sjukt mycket som du gör.

Jag saknar sjukt mycket människor från förr.
saknar leffe, som är världens bästa människa
saknar resten av silverfiskarna, och alla nätter dom lanade här och trackade mig och annis när vi hade somnat. när dom kom in och tog över min säng och soffa på nätterna. alla störda saker vi gjorde.
saknar moa, saknar hanna, saknar innanbäcken/grytnäs gänget, ömans, alla idioter från manhem.

men jag har de bästa vänner man kan tänka sig, så jag klagar inte.
även om jag beter mig som en idiot ibland (ni också) så älskar jag er i alla lägen, så är det bara :)
camilla, sara,bid, annis, pottan, kixen<3

sen har jag en till människa i mitt liv som betyder så oerhört mycket för mig, även om jag inte visar det jämt (eller någonsin) så är det faktiskt så. och det är givetvis min storebror fredrik.
du hatar mig jämt för att jag inte förstår vad du pratar om i alla lägen, och för att jag inte gör det du ber mig göra hela tiden, men det är kärlek det också. du säger alltid rätt saker vid rätt tillfällen och dina ord och tankar får mig verkligen att tänka efter. jag önskar att fler människor var som du, allt skulle bli så mycket lättare.. fast det ligger väl i släkten antar jag :) älskar dig

kärlek<3<3<3<3

veckans bravader

har haft praktik hela veckan vilket har varit nice, bortsett från att jag blir totalt hjärntvättad. har istortsett alltid nåt att göra, men jag kan verkligen inte sluta titta på klockan. och speciellt inte när jag väl börjat kolla på klockan. om vi säger att klockan är 11.26 så måste jag räkna ut exakt hur länge det är kvar till klockan 4 då jag slutar. och i det här fallet är det ju 4 timmar och 34 min kvar, då måste jag räkna till 34, 4 gånger. och sådär håller det på.
imorrn ska jag vara med distriktsköterskorna, och dom far runt överallt så tiden lär gå snabbt, förhoppningvis.

camilla och sara har hunnit sova hos mig varsin natt i veckan också =) alltid lika roligt.
haha som jag och camilla skrattade åt en taliban jag skrev med på msn. han ville starta ett röstsamtal över msn så klart vi ställde upp. camilla skulle vara artig och hälsa mr.taliban välkommen
- hello
- hello, welcome to sweden
- who are you?
- i'm fridas kompis
- hello
så här långt ligger jag och camilla över varandra och bokstavligt talat skrattar ihjäl oss
- heeeeello?
- hahahahahah
- onehundred time hello!!!!!!!


sen har jag bara sett film..

i fredags däremot var jag med annis, vilket var jäkligt länge sen så det var najs :) vi lallade på som vanligt, och gjorde tejpsvärd
i lördags var jag i happis med mamma, stefan och elin men det var så snorigt mycket folk så vi orkade inte ens kolla på nåt på IKEA, utan gick bara igenom.
sen kom kixen så vi såg film och mös på.
idag for jag och sara och såg camillas match, hon är kung.
och nu är jag hos camilla =) orkar inte skriva nåt, är inte alls på humör. vi ska se film, äta godis och sova, as usual =)

pappa var och fixade något i mitt rum och när han skulle gå ut upptäckte han att en bh och ett linne hängde i en tejpbit i hans socka. hahaha
han sa "kvinnor", suckade och gick ut. för det är verkligen stökigt på mitt rum, och fuuuuullt med tejp efter annis visit :)


 camilla, sara, annis, kix, bid, jens, pottan, love you<3
aja, take care.

praktik

yeeey, praktiken är igång! tro det eller ej så gillar jag det, nog för att jag bara varit en dag hittills, lär hinna ångra mig några gånger innan dom här veckorna är avklarade.
har iallafall börjat nu på grytnäs vårdcentral, riktigt najs personal osv. tiden går snabbt och man har alltid något att göra..

idag försov jag mig dock såjag ringde och sjukanmälde mig, men det är lugnt.

blabla, är alldeles för nyvaken för att skriva något.

hejsvejs

nytt år, nya möjligheter

nyår var helt klart godkänt.
dagen började med att jag och kixen sov påtok för länge, sedan for hon hem och jag sov lite till.
sen nötte jag bara dator och mös med tyzon när jag fick för mig att göra fruktsallad åt familjen, eftersom att ingen var hemma och mamma skulle vara tvungen att stressa som fasen efter jobbet om hon skulle behöva göra allt.
när fruktsalladen var klar (och halvt uppäten) kom Sara förbi för att jag skulle locka hennes hår, vilket jag gjorde. vi insåg snabbt att klockan var för mycket så vi la in gasen och sen var det bara att klä sig och sminka sig lite och sen fara till Lisa för att käka middag.
Camilla.m entrade efter ett tag och festen var igång.
pottan ringde och ville träffas, eftersom att hon skulle till en lägenhet som är i samma område som lisas lägenhet så hon kom in en sväng, full som vanligt :) höhö.. vi lallade på lite och sen gick jag och pottan till nadine en sväng. sara ringde och efterlyste mig och jag lämnade pottan hos nadine och gick till lisa igen.

dom gjorde sig klara och sen drog vi på en fest på djuptjärn. den hade hunnit spåra ur så dom hade snört ut alla. så alla stod där ute och härjade ett tag, även vi, och kollade på raketer. när polisbilarna rullade in en efter en bestämde vi oss för att lämna stället och gick upp till morsan där vi raggade en fest.
så vi drog ner på stan och käkade lite strips och lallade på, sen på fest till min väldigt söta kusin Daniel som bor i stan. camilla, martina och lisa gav upp efter ett tag men jag och sara stannade kvar. och trevligt var det.
Träffade ivan och dan på frasses som följde med oss till danne på fest. riktigt roligt att träffa ivan igen, efter några års uppehåll.
kring 5 bestämde vi oss för att gåååååå hem till dj igen, vilket vi gjorde. pratade med crw hela vägen så tiden gick snabbt och jag märkte knappt att jag frös som fan ;> bilder finns på bilddagboken.se och sök på fjixen

sen var jag för pigg för att sova, och brorsan kom hem kort efter full som ett ägg, så vi lallade på lite..

länge sen jag hade så roligt nykter iallafall. var den enda nyktra i kalix på nyår tror jag :)


resten av veckan har jag varit med dom jag tycker om mest i världen, dvs camilla och kix. vilka flickor alltså :) puss på er.

jag och camilla får ju våra ideér ibland. och i förrgår natt såg vi att det började snöa, så det var bara på med kläderna och ut och leka i snön.
och eftersom att så många gör narr av norrland hela tiden så kryddade jag och camilla på det lite och drog med oss dunken, skoterskorna och lovikkavantar för att visa vår kärlek till norrland.
bilder finns på
www.pixbox.se /camgra
så mycket som jag skrattade när camilla ramlade och skyllde på dålig valla alltså, jag sjönk ihop i snön och försökte få lite luft. haha skrattar bara jag tänker på det. och sen ser vi postbilen komma, och gjorde allt för att gömma våra nunor för att inte bli igenkända.
efter några vurpor och skrattattacker åt diverse saker så traskade vi hem igen. madrassen jag satt på hade observerat (och nu skrattar camilla ihjäl sig. hon verkligen tjuter av skratt för att jag stavat absorberat med o, men jag menade givetvis att madrassen aaaaabsorberade allt vatten) allt vatten från mina byxor och jag hittade en halv buske i håret. camilla som är överdrivaren själv blev törstig och hämtade en "dunk" med vatten och klunkade upp den inom 2 minuter ungefär.

sen var det dags att se torkel i knipa. jason är mannen i mitt liv. som vi skrattade. och så rädd som jag var i slutet alltså, åt en tecknad film dessutom :) jag somnade till lite i halva filmen och är därför skylldig camilla en nakenbadning i snön.
camilla somnade i min säng, och tyzon sov på madrassen på golvet (som ligger där för att camilla vägrar sova med mig för att jag beter mig lite underligt i sömnen) och jag hade inte hjärta att väcka någon av dom. och jag hade inget täcke eller något.
så jag la mig med huvudet på det lilla av madrassen som fanns kvar och tog några tröjor som täcke och min jacka som kudde. och somnade.
när mamma sedan skulle väcka oss på morgonen låg jag och skakade för att jag frös så hon sprang och hämtade täcke och kudde och körde ut tyzon ur rummet, sen somnade jag gott och sov på tok för länge.

samma dag fast några timmar tidigare for mamma och beställde pizza åt mig och camilla som vi slukade inom några minuter. sen blev vi hur sugna som helst på godis och var ändå tvungen att gå ut med tyzon så vi traskade ner på stan emd tyzon, tro det eller ej, och köpte massa godis och läsk. eftersom att det tar en hel evighet att gå från mig till stan så orkade vi givetvis inte gå hem så vi ringde mamma som fick komma från stefan och hämta oss.
men eftersom att min mor är så snabb i allt hon gör fick vi först sitta ute på en trapp hur länge som helst och vänta, eftersom att porten till min farbor (där vi väntade) var låst och vi tog oss inte in. efter 30 minuter när vi började lessna ringde vi och bad dom komma och låsa upp och sen gick vi in och satt där.
tyzon som inte träffat totte och mia (farbror och hans tjej) sen mamma och pappa skiljde sig för typ 2 år sen, blev ju givetvis helt sjövild när han träffade dom och studsade runt som en galning i hela lägenheten.

sedan kom mamma och vi for hem och åt godiset vi hade köpt och mös på.
även detta finns det bilder på på camillas pixbox (camgra). och från hennes vurpa när tyzon drog iväg lite.

nu är jag med camilla, och kix for nyss. jag och kix sov för länge idag igen, vaknade väl vid 3 och har varit halvdöd och somnat tillochfrån sen dess, men nu börjar jag faktiskt bli pigg.
jag och camilla ska inte sova förens imorrnkväll ihopp om att vi lyckas vända tillbaka dygnet :)

camilla och kix - världens bästa människor, någonsin, någonstans. love you!

ska försöka styra upp något med pottan snart, var länge sen nu (bortsett från nyår). måste även hitta på något med annis snarast.

och sen måste jag till luleå coh köpa en gummipiercing till läppen (som jag måste ha nu när praktiken börjar), och förhoppningsvis nå kläder, om pengarna räcker. ska försöka dra med mig camilla, hon brukar inte vara så svår att övertala :)


jaja, nu blir det mys med camilla. ska se torkel i knipa en gång till. i loooove you sweety. har _alltid_alltidalltidalltid roligt med dig din skit! puss

passa på att läsa hennes blogg om hur hon ser på våra nätter btw - www.camie7.blogg.se

fridens liljor hörni!