möppins

idag har pappa och ida bakat möppins (muffins) för första gången.

jag - har ni satt nån smak i dom?
pappa - huh?
jag - alltså, har ni smaksatt dom med något?
pappa - jo, med bakpulver.. eller?

vet inte om det bara var jag som tyckte det var hysteriskt roligt :)

1-0

.. till mig såklart.

patrix och jag har slagits, ytterligare en gång. fast numera är det mest han som bitchslapar mig, medans jag trycker in mina fingrar och naglar i hans muskler tills han sprattlar som en liten fisk och får övertaget. då får jag ta till puppyögonen för att han ska ge sig ett tag så jag kan få övertaget igen. jag älskar min baby :D

nå, hur som helst. jag tycker ju själv att jag är ganska lustig ibland, vilket jag verkar vara ensam om att tycka. som nyss t.ex. när jag råkade spilla ut en kanna vatten på golvet och febrilt började tömma toapappersrullen och torka upp vattnet.

jag - det här pappret suger ju!

sen dog jag. patte skrattade bara för att jag ytterligare en gång drog ett tråkigt skämt som bara jag skrattar åt.

sen min klassiker som jag råkade säga här om natten när vi var ute och gled med bilen. kommunen har ju fått för sig att släcka alla gatlysen för att spara pengar, men det tänkte ju inte jag på

jag - varför är det släckt överallt?
patte - ??
jag - eller juste, det är ju jul snart. höhö

släckt.. släkten alltså. kommer ju.. på jul. haha

det finns fler, dock inga som andra öron (ögon) bör höra (se).

nä, det var det. nu ropar karln från vardagsrummet och är bitter för att porrkanalerna tydligen är spärrade. haha, jävla as.



orange-koppar-ish. me like


grönt. jag älskar att mobilkameran fångar alla färger så bra

äh.


pappa

pappa lämnade mig i sticket igår och for till stugan, vilket innebär att jag är alldeles ensam i det här stooora huset.
nu ringde jag till han och kollade läget

pappa - har du sovit gott då?
jag - jag har inte sovit alls
pappa - varför?
jag - jag kunde inte
pappa - men patte då?
jag - han var och söp någonstans
pappa - hm. men du är med han nu?
jag - nej
pappa - nähä? men du har varit?
jag - nej
pappa - nähä? men det var ju inge kul ju
jag - vadådå?
pappa - då får du ju sakna han
jag - nä fyfan, det är bara skönt att slippa han (jag skojade patte, förlåt)
pappa - fan vilken dålig flickvän du är


sen
jag - men jag hör ju saker som inte låter, ser saker som inte finns och sånt
pappa - men elementen brukar låta ibland
jag - men inget låter ju. jag hör ju bara saker för att jag är dum i huvudet
pappa - jo, men det har du isåfall fått av din mor. utseendet däremot har du fått av mig
jag - döda mig
pappa - hahahaha



nä helt seriöst. jag har inte sovit sen jag vaknade igårmorse och nu är jag både skittrött och skithungrig.
har varit och snurrat med sara i flera timmar och nu målar jag naglarna. ska sminka på mig masken, sen kommer sara så jag ska sminka henne också. sen far vi åt olika håll och möts förmodligen i dimman. adios

blö

det har inte blivit mycke sömn inatt. ingen alls för att vara exakt. det mesta känns bara jobbigt just nu, men jag måste bita ihop och fara till jobbet. hade jag inte mått så jävla illa hade jag ätit och kanske blivit lite gladare, men nääe.. får dricka julmust och hoppas på att det ska mätta lite..

sedan måste jag på stan egentligen, men jag tror jag far hem och sover istället. ska ju till bygdegården med camg och dom där, och då ska jag nog inte vara bitter. är det inte röd dag idag föresten?


nu är det jul igen

..fast inget firande. de ringde imorse (första gången dessutom. vadå utnyttja läget) och frågade om jag ville komma och jobba idag. det ville jag inte, men kan kan jag ju. så jag tackade ja. när de ändå var på g frågade dem om jag kunde imorgon också. och det är ju inte direkt så att jag måste schemalägga det jag gör om dagarna, så klart jag kunde det.

jag valde alltså bort min släkt och julklapparna för pengar. vilket as jag är.

nåja, patte har just farit iväg med hans släkt, och jag ska snart fara till farmor och sleva i mig mat innan jag börjar jobba klockan 4.
imorgon börjar jag 7, men det gör inget. jag jobbar ju med camilla, och vi har redan paxat att gå morgonrundan med varandra, så det så! :)

ikväll när jag slutar (efter 9 alltså) så far jag till mamma och hoppas på att hon tagit hem de eventuella julklapparna från mormor. blir ingen fest ikväll alltså. pärskans.


god jul hörni.

:)

tror aldrig jag har varit gladare.

men oroa er inte, det går snart över.

jo juste ja

det var ju hockey med cäm jag hade sett fram emot hela dagen! givetvis kom jag på det när vi var ute och gick, och inte när matchen började. ibland blir jag så stolt över mig själv.

naehepp, nu ska jag pilla bort alla pattes snusar från golvet och sånt. adios

oh lord

mitt psyke var bra fram tills sista affären. fyfan för tjocka tanter i mataffärer.

jag försökte ta mig förbi en fet kärring (förlåt, men hon var fet och blockerade varenda jävla framfart i hela ica maxi). samtidigt försökte jag manövra en överfull vagn, samt ida som också ville putta på, åt andra håll. tjejjäveln såg det men stod kvar och skrattade så hakorna slog henne i pannan, samtidigt som hon tittade på någon reklam på en tv.

jag gjorde ytterligare ett försök att ta mig förbi, med ett framtryckt leende på läpparna den här gången. tjejjäveln märkte det även denna gång, men stod kvar och guppade av skratt.

tillslut säger ida

ida - kan du flytta på dig, vi vill fram
kärring - gå en annan väg då, det är upptaget här ser ni väl
okej, där sprack det. hon ska antingen vara trevlig eller hålla käften när det gäller ida.
jag - men förhelvete, flytta på dig då! det finns inga andra jävla vägar
kärringen tittar ner i korvdisken istället för tvn
kärring - jag måste handla min julmat. ni får helt enkelt vänta
vi väntar. kärringen tar onödigt lång tid på sig
jag - uppenbarligen behöver du inte handla någon mer julmat
jag backar vagnen och går med snabba steg mot pappa och kassan. jag kunde nästan höra hennes hakor guppa i takt efter mig.

direkt vi kom hem började jag slå in julklappar, samtidigt som kixen satt på andra sidan tråden och försökte övertala mig att komma ut. som tur var hade jag 300 skäl att inte dricka ikväll, så jag kunde tacka nej med bra samvete.

erik kollade blodtrycket som var lite väl högt, och jag skrämde han att det är på grund av för mycket godis och för lite motion, så nu kom han in och frågade om jag ska med ut och gå. även om jag inte hinner det ikväll så tackar jag aldrig nej till en promenad.

sen väntar bastun, hårfärgning, städning, klä julgranen, slå in mer julklappar, baka osvosv.


imorgon ska jag och mongosara och köpa nåt åt patte som mamma
hittade idag. hoppas det duger då, för nu är jag fan less på att inte
hitta julklappar till han.

juljävel

när jag och kixen hade varit i luleå i lördags så for vi och hämtade upp micke, hennes pojkvän alltså.

kixen - bög
micke - jag är fan inte bög! jag ska knulla dig i röven när vi kommer hem och bevisa att jag inte är det

jag tror inte ens han fattade själv hur fel det blev :) men kul var det ju.

ne nu ska jag stressa på pappa så vi kan fara till luleå, igen. har inte hittat någon julklapp till pattejäveln ännu. jag hatar julen, på riktigt.


fredag

middag hos mamma+snabbuppdatering med kixen+filmmys med tjejerna

6 tjejer ihoptryckta i en liten pluttsoffa med en skäckfilm kan inte bli fel. det kan inte mammas mat eller kixen heller iofs. så fredagen har varit bra faktiskt. har fått dampa av mig i saras fulvento också.

nu har jag gjort tråkiga saker som att färga ögonfransar, plocka ögonbryn, skicka anställningsbrev jadajada. tråkigt är det

förövrigt vaknade jag till det sötaste, snällaste och bästa smset någonsin idag. författaren var ju camg såklart.  du är bäst.












jag älskar er, era as.

nu ska jag ut och se vad papi har för sig. han kan inte heller sova tydligen.

maaaaat

jag har just lagat mat, gjorde tillochmed så det skulle bli över så pappa har då han kommer hem från jobbet. måste ju kompensera för alla de andra dagarna på året då jag inte är fullt lika lätt att ha att göra med ;) jul snart ju.

jaja, det är ungefär det som har hänt. nu ska jag sätta mig och knåpa ihop mitt cv. fan vad vuxet. imorgon ska jag anlita sara som privat chaufför så jag får fara runt och knacka dörr och hoppas på att jag hittar något jobb här istället för att söka där nere i dalarna.

idag på hemköp
jag - näää ingen röd mjölk, ta gul!!
patte - men du dricker ju ändå inte mjölk! och det smakar ju likadant
jag - varför ska vi ta röd då?
patte - för att det är godare

eeh? =)

done

nu har jag gjort en ny bloggdesign. jag måste säga att den var myyyyyyycket snyggare innan jag satt dit bilden på mig själv. haha. why?

svara inte.

chasing pavements

af idag igen. lika givande som de andra dagarna. ska ha sökt jobb i dalarna, gällivare och vilhelmina innan december är slut, annars hatar dom mig. jag hatar redan dem, så jag skiter i vilket.
och det är ju inte direkt så man har så många anledningar att stanna kvar i den här skitkommunen något mera så det är väl bara att ge det ett försök.

sen har jag tiggt till mig middag hos farmor och farfar. yum. inget nytt under solen (månen?) alltså.

häromdagen gjorde jag en ny bloggdesign. var nästan heeeelt färdig, men då somnade vi och datorn hade startat om under natten. fan vad glad man blir av sånt. ska sätta mig och knåpa ihop en ny nu. patte ligger i sängen och ritar, så jag får inte lägga mig där och plugga teori. då stör jag tydligen :)


min lillasyster och lillebror byggde en snögubbe här om dagen. den fick bara en näsa, som den nu tappat. hon kommer ju vara helt förstörd när hon kommer hit och ser det. stackarn. måste fara och köpa morötter :)

truth hurts

när man har spenderat mer tid, kraft och ork på en annan människa i 2 år, utan att ens hinna tänka på sig själv, så tror, iallafall hoppas man ju att man känner personen ganska bra. men tydligen inte.
växthuseffekten kanske inte bara påverkar klimatet. jag tycker alla får frispel och gör oväntade saker titt som tätt numera.
jävligt tråkigt är det iallafall. blö.


nåja, idag efter arbetsförmedlingen så trippade jag och kikkodora ner på stan och hon solade en sväng. sen gick vi till morsans jobb och tiggde till oss varsin mjukglass med jävligt mycket strössel, för att sen gå hem igen. har även dammsugit hela huset, tömt diskmaskinen, tvättat massa kläder och plockat. jag är en underbar dotter. eeeheh.

har just sovit i badet en sväng. trodde att 2 timmar prommis igår med morsan skulle göra sitt, men tydligen inte. kunde inte sova inatt. nu är jag redo för sängen. bara patte som saknas, men han orkar jag nog inte vänta på :)





konstigt förresten att vissa människor måste ljuga till sig sina kompisar. medans du hittar på massa historier om mig, till mina kompisar, så står jag och tar på mig all skit för att DU snackar skit och har satt DIN bästa kompis i klistret. jävla tjejgrejer. konstigt att man blir bitter i det här samhället.

nuff said!

linser

jag gör som patrix, eller egentligen är det han som gör som mig, bara att han hann före.
färgadelinser.com ger bort ett par månadslinser utan styrka till alla bloggare/bloggerskor som skriver ett inlägg om det i sin blogg, om man bloggat i 2 månader eller mer. generöst ju!
jag är jätteless på mina grön/blå/grå/gula ögon, och brunt passar nog mitt (inte längre så) svarta hår.

www.fargadelinser.com är länken till sidan. gör likadant ni med :)
beställde därifrån en gång tidigare och det var skitbra :)

massage

idag har jag varit så pass vuxen att jag varit på arbetsförmedlingen. sen att jag inte fick ut så mycket av det skiter vi ju i, men jag var dit iallafall.
efter det gasade jag och sara hit där hon fick träna massage på mig, då hon har massageprov på måndag. jag klagade inte. hon masserade även bort lite av träningsvärken som kom efter tvspelandet igår. det är fan illa att man kan få träningsvärk av ett tvspel.
sen av någon konstig anledning var jag och patte ute och nattvandrade i mörkret igår, och det var iskallt så jag har spänt mig så jävla mycket att jag har träningsvärk i ljumskarna också.


inlevelsen! :)

aja, tanken var att jag skulle och se idol hos några ikväll, men nu har jag smittat pappa med kräksjukan (hihi) så jag måste vara med ida ikväll medans han ligger och spyr stackarn. hoppas patte tänker på mig och kommer hit och hjälper mig. ida leker hellre med han än med mig av någon anledning.

nä nu ska jag sleva i mig några pepparkakor och fortsätta fylla i massa tråkiga saker på arbetsförmedlingens sida. inte för att jag förstår särskilt mycket.

frida säger (16:27):
ja men inte vet väl jag vilket datum jag började ettan
Fegon | Fantastisk säger (16:28):
augusti började du skolan varje år
Fegon | Fantastisk säger (16:28):
det är då sommarlovet tar slut 
frida säger (16:29):
vilket år? =)
Fegon | Fantastisk säger (16:34):
no idea
Fegon | Fantastisk säger (16:35):
1995/1996
Fegon | Fantastisk säger (16:35):
om du är 89 och började skoln när du var 6-7 år
frida säger (16:35):
jag kan väl fan inte räkna
Fegon | Fantastisk säger (16:36):
skriv det som merit 



patte har sugmärken på ryggen


här hade lockarna börjat fara ut så det syndes inte


älskling ritar


camilla, sara och jennifer kollar på berra när hon spelar

nu hörde jag något om pizza. bra, jag är hungrig!

väntan

jag sitter och väntar på det här monstret. det är ungefär det jag har gjort hela dagen.


jag gillar inte att vänta.

har provat locka håret med plattången, det blev faktiskt ganska bra. ska tvinga patte att ta bilder sen så jag kan visa, för nu ska jag till berra och spela wii fit sägs det.
sen ska jag släpa med patrix till mormor och morfar så jag kan hämta lite saker och blablabla sånt som ni inte bryr er om. hejdå.

kissen

jag skickar iväg ett "grattis hagga" till kixen. som svar får jag "tack subba". vi älskar varandra.
jag skulle bara passa på att gratta henne här också, och på så sätt uppmana alla andra att göra likadant. hon fyller 19 idag den lilla slinkan. och om ytterligare 2 dagar fyller hennes far Jean år. det är bara en grej jag var tvungen att flasha med att jag fortfarande kommer ihåg.



nu har jag försökt göra allt för att få patrix att komma ut med mig, men ingenting fungerar. fast inom en timme ska jag vara ute härifrån, påväg ner till stan för att köpa snus och sen fara till familjen Kenning och hoppas på att Mita har bakat hennes bullar. annars är det en onödig omväg att gå dit. 

ikväll vet ingen vad som händer. hoppas Berra (eller någon annan som inte är rädd för kyla och snö. riktat åt patrix) kommer ut och härjar med mig i snön. vanligtvis brukar jag vakna ur mitt ide lagomt till första snön kommit. iår har det blivit lite annorlunda, då man spenderar dygnets alla 24 timmar med någon som inte alls delar ens intressen.

fast först måste jag montera fast julstjärnan som jag började med för en halvtimme sen. nu måste jag även montera upp gardinstången, gardinerna, någon blomkruka och en till lampa, pågrund av stjärnjäveln. att en sån liten kunde ställa till så stora problem.

hemsökt hus

för att tona ner (påtal om det, vem anmäler sig frivillig att färga mitt snart kala huvud snart som fan?) det förra inlägget en aning så måste jag berätta en kul (?) och konstig sak som hände tidigare.

Jag slog av min dator för att jag blev oerhört less på den, för att sen lägga mig bredvid patte där han låg i sängen. Vi låg där i säkert 1 timme. Jag var helt inne i tvn och patte var helt inne i sin dator (som vanligt, hihi) som han hade på benen. mitt i allt sätter han sig och nyser, mot min dator, som är typ 2-3 meter bort.
jag märkte inget förens han sa det, men min dator startade av hans nys. vafan?
han trodde att det var jag som gjort något, men ingen var ju ens i närheten av datorn. och knappen som måste tryckas in för att den ska starta är hemskt trög och liten så det kan inte ha varit något som stötte till heller.
haha

och nyss när vi gick in i köket för att göra mackor så hörde vi ett konstigt läte från någonstans i huset. vet inte riktigt vars men jag påstod iallafall att det lät som en elefant, alternativt en trög, gnisslig garderobsdörr, som vi har gott om här. tanken gick direkt till pappa, vad annars hade kunnat låta? men jag sprang dit och han låg och sov lika hårt som när vi gick ut i köket. vafan händer? jag är fan livrädd.. sitter här och kallsvettas och väntar på att pappa ska börja banka i väggen efter hjälp. jag är säker på att det är något as här inne.

nu ska jag gå in i duschen och duscha bort några bekymmer. konstigt nog är jag alltid på bättre humör efter att jag legat i duschen ett tag.


jag och mina chejer. camilla såg inte skillnad på om kameran var rätt eller fel väg,
därför är den upp och ner :) sådeså.

nu ska jag tvinga patrix att smörja in mig, kanske massera lite också. sen film och sova. natti.

save me from myself

när orken och motivationen tar slut, innan man ens hittat den. hur gör man då?
hur gör man för att komma upp ur gropen? ju mer jag försöker, ju längre ner kommer jag.
jag hatar det här. jag hatar iofs de mesta så det kvittar ju.
det är tragiskt hur människor förändras. och det är tragiskt hur man själv tvingas ändras för att passa in. det är tragiskt att jag ser vad som händer och håller på att hända, utan att göra något åt det. men som sagt, orken och motivationen finns inte där längre.



jag hoppas helgen blir bra iallafall. och jag hoppas att sara kommer fylla mig med hennes positiva energi imorgon när hon kommer hem. jag hoppas hon kommer vara sådär förstående och stöttande som bara hon kan vara. jag hoppas hon läser det här och vet vad jag väntar mig nu. annars blir det ytterligare en besvikelse. höhö.
hur kan hon vara så närvarande men ändå så frånvarande på samma gång? hur kan hon få mig så jävla arg ibland och i nästa stund få mig till den lyckligaste människan på jorden? hur kan hon ge mig den orken och kraften som behövs för att klara vardagen, på bara några sekunder, medans jag söker efter den alla vakna minuter? hur kan hon få mig att skratta och trivas, när jag bara vill gömma mig från omvärlden? hur kan hon få mig att se ljus, när det är som mörkrast? hur kan hon få mig att våga, tro och hoppas, när allt bara blir fel och alla bara försvinner? hur kan hon tända den låga som alltid tycks slockna? fast den stora frågan är ju egentligen hur hon orkar. hur någon överhuvudtaget orkar med mig när jag är i det här läget. jag gör det inte.





camilla insåg en gång och fick mig därifrån. sara inser inte, men hon hjälper bara genom att vara sara.

jag pratar i gåtor nu, vilket bara gör mig ännu mer förvirrad. jag ska gå och lägga mig bredvid karln som verkar ha somnat i sängen nu och plugga lite teori. sen skiter jag i vilket, men jag måste ut härifrån.

puke

japp, jag har dragit på mig någon form av spysjuka, och det är totalt värdelöst!
Det är nog bara nyttigt att inte ha någon matlust, iallafall någon dag om året, men nu när jag inte ens kan snusa är det värre. Pappa har flytt fältet och erik är alldeles för inne i sitt spel för att ens orka lyssna på mitt gnäll. Tror jag ska prova hur det går att röka, innan jag gör något dumt. Huvudet skulle jag ju lätt kunna avlägsna från halsen och placera i någon annat land.

Patte har inte hunnit hit ännu och han bryr sig inte om att jag är sjuk. Antar att han inte bryr sig om att jag stulit hans tröjor (feberfrossa) som jag sitter och förpestar med mina bakterier heller.

Hoppas jag blir frisk till veckan så jag och baby kan fara på bio. Annars måste jag iallafall bli frisk till i helgen. Kixen fyller år på onsdag så hon slår ihop födelsedagsfirandet med luciafirandet och det får ju inte missas.


i love u

sober

här om dagen låg jag och patte ute i vardagsrummet och mös, och ida kom dit. det stod ostbågar på bordet som ida började sleva i sig. hur som helst. ida sa något som fick mig att säga att patte gillar allt som är flottigt och äckligt (ja, ostbågar är fan äckligt) och pattejäveln snör ur sig "ja, jag gillar ju dig".
sen han sa det har orden ekat i mitt huvud och varje gång jag påminner han så skrattar han bara och han vägrar be om ursäkt. sen att han kletade en halv kaviartub på mig igår, då vi hade ett krig, gör ju inte saken bättre. jag funderar ännu ut en hämnd.



aaaaanyway (det var länge sen camilla, haha)

i helgen var tanken att jag skulle till övik och umgås med mitt mongo, men jag snokade i hennes blogg och såg till min förfäran att det ska vara korridorsfest där, och alkohol är ju något jag lagt på hyllan. iallafall de 3 senaste helgerna. gogogo!
istället skulle jag och patte fara och bowla och släpa med oss kixen, men patte föll för grupptrycket och for och drack så jag ska fara till kixen nu och ta det lugnt och se någon film säkert.
vi promenerade till stan tidigare och solade, och gick hem. motion är inte bra för mig. nu sitter jag här och är nästan lite glad. men bara nästan.

fast innan jag far ska jag springa ut och kolla på hus med pappa. för första gången tycker jag att det låter bra när han säger att han vill söderut. det vill fan jag också!

konstaterande

om jag hade fått en krona för varje gång jag blir arg, irriterad eller less hade jag haft en lägenhet nu. bostadsrätt.

när bägaren rinner över..

.. så kan vad som helst hända.

jag kollade på min
lillebrors blogg , och såg några patetiska jävla kommentarer som gjorde mig riktigt irriterad. jag vet inte ens vad jag ska säga. jag vet vilka idioterna är (nej, det är inte första gången han får såna där kommentarer) och det värsta är väl att vissa av dom är hans barndomskompisar, och mina barndomskompisars syskon, mina föräldrars kompisars barn, hans klasskompisar. ja ni hajjar. och det gör mig fan ond!
jag har ju för fan pratat med fittskallarna, och de har bett om ursäkt, så varför fortsätter dom?
och varför gör inte föräldrarna något, trots att dom är fullt medvetna om vad som händer?

inte nog med de där jävla bloggkommentarerna, det bara sprutar hot (!!) och onödiga kommentarer på hans msn, mobil och skolan. det är fan inte meningen att en kille på 13 år ska behöva byta klass efter några veckor (som han var tvungen att göra för att ens kunna gå till skolan) för att hans klasskompisar saknar moral och hjärnceller.

det jag tycker är värst är att han inte ens säger eller gör något för att försvara sig, utan går bara undan, viker sig och säger att han inte vill ha bråk. och dom fortsätter ändå. han har ju fan inte ens gjort något fel!!!
jag önskar att dom vore lite äldre så jag hade kunnat banka in lite vett i skallarna på dem. det är tur att det är sent nu, för jag vet vars asen bor och jag skulle inte banga på att gå dit. blod är tjockare än vatten. och hur sur jag än kan vara på min lillebror, och hur mycket jag än kan skrika på han och så vidare så älskar jag han till döden och ställer alltid uppför honom, och det vet han.


killen som kan få ALLA att skratta :) i love u!

gah! jag skakar så jävla arg jag är.

lila

tur att jag gillar lila så mycket, för färgen var inte vattenlöslig som jag trodde. det lönar sig alltså att tejpa lister, tak och väggar som inte ska målas. och sätta papper på golvet. fan!

det är alltså det vi sysselsatt oss med de senaste dagarna.
här smetar patte på första lagret.

;)


och andra.. och tredje och fjärde, blabla. vi är inte klara än iaf :)

inatt har vi sovit mitt i rummet. det var speciellt. jag vet inte om det var därför han började skratta som en dåre mitt i allt, när han inte borde. haha.

jaja, jag har mycket att göra. får passa på nu när han är och bögar sig på b4=)

  



och så vidare. lägger säkert upp mer (och nyare) när jag orkar tömma mobilen också, och när stefan skickar bilder från dopet.

herråherråherråherråååååååååå