jul osv

aja, äntligen är skiten över.  fick lite grejer som jag inte förtjänat, men jag klagar inte.

gårdagen tillbringades med sara, cämie och kixen i mitt liiiillalilla rum hos mamma. och givetvis var tyzon tvungen att vara med oss också.
jag och kix satt och spelade tp, och blev akut jätte-hungriga. det var brorsan och jessica också som tur var så dom ringde danne min kusin och bad han komma och hämta dom (fredrik och jessica) så dom kunde fara ner på 11ans och hämta mat.
men innan det var jag tvungen att göra makaroner och köttbullar åt brorsan, ifall det skulle ta så länge tills danne kom att fredrik skulle hungra ihjäl. jag och fredrik åt lite sånt och sen kom danne.

vi tog en paus från spelandet och satt oss ner och åt lite stripsmeny, samtidigt som sara kom. och eftersom att jag var så mätt från makaronerna så åt sara upp allt istortsett.

sen gick vi och spelade klart, och då kom camilla och avbröt oss, hon hade nämligen med sig tp-disney som jag, sara och camilla spelade ett tag. (kixen hade hunnit fara hem då). jag sög på det också. så oallmänbildad alltså.
sen kring 10 skulle kixen komma och se pb här eftersom att dom inte har 3an hemma eller nåt sånt. men då hade jag camilla och sara hunnit starta en film som hon bara skulle se i 4 minuter tills pb började, men hon fastnade. sen härjade vi på ett tag. sen gav vi varann massage som fan, och skönt var det. camilla är utbildad massör vilket jag gärna nyttjar :) efter att vi kladdat matolja i hela rummet så for sara hem, kring 12, och kix for kring 1. då var det bara jag och camilla kvar, vi såg en annan film vad den nu hette och lallade på lite bara. sen kring halv  6 somnade jag, och camilla kort därpå.

vid 12 vaknade jag av att camilla drog upp mig för att vi skulle fara på bandy. inattmössan gick jag och försökte sminka mig vilket inte gick så bra, så jag gick ut med tyzon för att få lite frisk luft. när jag kommer in säger camilla att hennes mamma snart var här, och då jäklar vart det bråttom.

väl på bandyn höll jag på att frysa ihjäl, och tråkigt var det. tycker inte alls om bandy. sen fick jag någon form av allergisk-reaktion, kan ha varit från badskummet jag använde igår (har varit allergisk i flera år, fast har funkat bra det sista året). det började klia öööööverallt, men främst på händerna, fötterna och ryggen. händerna svällde upp till ballonger och var illröda, sen kom det upp en stor knöl mellan pekfingret och långfingret och det var allmänt hopplöst. fast när jag var hemma och tvättade av mig noga som fan så försvann det. det kliar dock nu när jag tänker på det. efter bandyn for jag till kix och nu är jag hemma hos mamma igen, och funderar på vad mamma ska laga för mat åt mig. eftersom att jag inte sätter en enda jävla köttbulle (vilket är det enda jag äter från julbordet)  till i munnen.

några dagar innan jul bakade jag pepparkakor med pottan, haha. givetvis blir det kaos och mjöl i hela lägenheten. och över hela mig. när jag senare på kvällen for till camilla, efter att ha bytt kläder osv, så hittade jag massa mjöl i öronen, i naveln och överallt.

camilla, kix, bid, pottan och sara, loooveyou!

Bid är cool

Ey, hallå! Fjillelifjuxan här! Måste ta tag i det här med bloggandet lite igen nu, har märkt att det är ett rätt stort intresse jag har. Men vänta, måste bara skruva upp volymen å lyssna på lite LOK nu under tiden så man får rätt stämning för å praaata. Jag tror jag älskar det =)

 

Alltså jag funderar stort på att flytta till makedonien eller nåt. Jag tror att det ligger utanför norden iaf. För norden är ju här uppe i mitten av Sverige där jag bor =) Iaf så verkar alla så snälla där borta i väster. Eller öster.. Åsså slipper man ju all jävla snö och kyla här också! En liten puss förtjänar mina blivande män iaf hihi

Jaha, då har man vart på stan med kix och tha gang idag då. Alltid så trevligt att gå å mysa och köpa julklappar. Som tur var pratade dom andra rätt mkt för jag kom inte på så mkt att säga. Sånt är alltid så jobbigt.

 

Så när vi var där var jag såklart tvungen att göra en rätt snygg sak, just när halva lule-hockey kom in och skulle äta efter deras match. Skulle bara gå och hämta lite ketchup till korven (och eftersom vi var ganska många tog jag en hel bricka med så ketchupburkar på såklart =) men så slog jag givetvis huvudet i taket och snavade på renbergs tunga, så det blev ju ketchup överallt. Så fick jag gå ut i köket och tvätta allas kläder (varför blev alla så arga över att det inte riiiktigt gick bort? Hur jävla petnoga kan det vara??). då kokade jag iaf lite så vi fick gå till cämman och leka istället =)

råkade förresten försova mig imorse också. Skulle ringa till bid vid 10 och berätta hur bäst han är, men vaknade vid 15 av mina våta drömmar. Eller så var det för att jag somnade i en upp och ner i en snusdosa igår och det började bli obekvämt, jag vet inte helt =)

men tüpixt, nu stressar bid mig här också, ska kopiera min servett och gå nu. Men ey yoyo det var allt för den här gången! C u lovers! /Fjiksen. (fast egentligen var det jag som skrev det, bid alltså)


 

love you bid :) /riktiga fjiks


tröööött

sitter på skolan nu och är ungefär tröttast i världen.

som alla onsdagar far jag hit klockan 8 för att ha svenska, sen engelska varannan vecka, idag är en engelska vecka. men givetvis visar det sig att svenskan utgår av olika orsaker. som vanligt. så därför sitter jag här och vänter på att få göra ett engelska nationella som jag kunde ha gjort när som helst men jag har valt att dra ut på det hur länge som helst. Men när jag är klar med det är jag klar med engelskaA och ska förhoppningsvis börja läsa engelskaB efter jul.

fast då har vi ju praktik till sommarn nästan så vi får se om jag hinner börja den kursen.

sen ska jag och kixola på stan en sväng och sedan ska jag hem och vara barnvakt åt min lillasyster, om inte pappa hinner komma hem från jobbet, vilket jag hoppas att han inte gör.

ida får förövrigt på sig skor igen som hon inte kunnat ha på några veckor pga hennes fot som hon snittade upp, men nu har hon tagit bort stygnen och verkar inte ha ont längre. så det blir nog ut och härja i snön ett tag efter skolan ;>

funderar på att ringa och väcka bid nu, han sover påtok för länge om dagarna :) fast han är världens bästa iallafall.

aja, plikten kallar.

love

jag tror att jag känner annis

tilläggas bör att jag svarade på det här innan annis gjorde den om mig, vilket kan förklara vad hon menar med vissa grejer.

1. NAMN?

Anne-Mari rutberg


2. VAR TRÄFFADES VI FÖRSTA GÅNGEN?
Karlsborgsbadet


3. MITT MELLANNAMN?
Agneta


4. HUR LÄNGE HAR VI KÄNT VARANDRA?
5 år kanske, sen 7an


5. HUR BRA KÄNNER DU MIG?
Mycket bra :)


6. RÖKER JAG?
Nepp


7. TROR JAG PÅ GUD?
Nepp, bara på mig


8. VILKET VAR DET FÖRSTA INTRYCKET DU FICK FRÅN MIG?
att du hade stora bröst och fina ögon :/


9. MIN ÅLDER?
ettasjua


10. FÖDELSEDAG?
18 november


11. HÅRFÄRG?
mööööörkbrunt


12. ÖGONFÄRG?
blue


13. LÅNG/"NORMAL"/KORT?
normal


14. RUND/"NORMAL"/SMAL?
normal, fast hon börjar få tjock rumpa (säger isabelle iallafall)


15. HAR JAG NÅGRA SYSKON?
fem styckna


16. KÄNNER DU NÅGON SOM HAR/HAR HAFT KÄNSLOR FÖR MIG?
a-a


17. VAD TYCKER JAG OM ATT GÖRA?
pjataaa och sånt :)


18. KOMMER DU IHÅG VAD DET FÖRSTA JAG SA ÅT DIG VAR?
hej


19. MIN FAVORITMUSIK?
hiphop har det varit, nu tror jag du blivit lite punkare =)


20. VAD ÄR DET BÄSTA MED MIN PERSONLIGHET?
happy :)


21. ÄR JAG BLYG ELLER VÄLDIGT UTÅTRIKTAD?
beror på. lite småfeg kanske;>


22. TYCKER DU ATT JAG ÄR ROLIG?
massor


23. ÄR JAG OLAGLIG ELLER FÖLJER JAG ALLA REGLER?
rätt laglig skulle jag säga


24. HAR JAG NÅGRA SPECIELLA GÅVOR/STYRKOR?
passar i allt, och är jämt snygg, om det nu är någon styrka


25. TYCKER DU OM MIG SOM VÄN?
lite kanske


26. TYCKER DU ATT JAG ÄR SPORTIG, HIPPI, PUNKARE, NÖRD,
UNDERBAR, ENKEL, SVÅR, DRYG ELLER NÅGOT ANNAT?
ja, antagligen :)


27. HAR DU NÅNGÅNG SETT MIG GRÅTA?
jeeeesbox


28. VAD VAR DET FÖRSTA DU LA MÄRKE TILL NÄR VI TRÄFFADES?
att ditt smink hade runnit ner till hakan (du sminkade dig rätt mycket då)


29. OM JAG SKULLE HA ETT ENDA SMEKNAMN, VAD TYCKER DU ATT DET SKULLE
VARA?
anus. du kallas annis, vilket låter typ som anus. sen är du rumpfixerad.

30. ALLA HAR VI DÅLIGA SIDOR... SÄG EN AV MINA SÅ SKA JAG FÖRSÖKA BÄTTRA MIG!
näe :)

yey

efter varje timme som går kommer julen bara närmare. därför vet jag inte om det skulle vara skönare att sova så mycket som möjligt för att bli av med skiten så fort som det bara går, eller om jag ska vara vaken sålänge som möjligt så jag hinner förbereda mig mentalt för julen, fast då måste jag ju gruva mig så länge.
äh, jag ska nog vara med pottan på julafton i vilket fall som helst.
så hon som trogen julälskare inte behöver sitta och ruttna i sin lägenhet för sig själv. då kan ju jag likagärna, som julhatare fara dit och förhoppningvis göra något vettigt av hennes dag :)
julklappar, släkt och julmat bryr jag mig inte om faktiskt. orkar inte fara runt i hela sverige bara för att mamma och pappa har fått för sig att bilda nya familjer som isin tur har miljarder andra släktingar som man måste hälsa på. och mat kommer jag ändå bara orka äta på första stället.
sen är jag inte så jäkla lätt att ha att göra med så det gynnar ingen hur som helst.

aja hockeyn ikväll då var väääärdelös. lule fick iofs till ett rätt snyggt mål, men hade dom satt iallafall hälften av de mållägen (snygga) de hade, lovar jag att det hade blivit massa mycket snygga mål. 2-2 iallafall. tråkig.

sen har jag tydligen en hel del att plugga tills imorrn också.
idag gjorde jag bort ett fetingprov om hjärtat och cikulationen, som jag skulle ha gjort i mars egentligen men inte orkat plugga till. hade inte pluggat nu heller iofs men jag tror jag klarar det iallafall, var rätt simpla grejer. och sen gjorde jag ett prov om lagar, som jag tror att jag klarade också. pottan och jag hade en liten genomgång just innan så jag hann snappa upp det viktigaste :)
så ska jag göra 2 mindre prov imorrn, som jag heller inte pluggat på, samt ett engelska nationella där jag ska skriva en berättelse om något. och jag kan inte få ihop engelska ord till meningar så vi får se hur det går :) sen har jag en hel del småsaker i engelska och svenska att göra, och ett stort biologiprov somjag inte orkar göra förens vi är tillbaka från praktiken mot sommarn nångång.
hade tydligen redovisning idag också, som jag hade missat att vi skulle göra. hade alltså inte ens börjat. men pottan och frida fixade lite text jag kunde redovisa så det gick bra iallafall =)

for till camilla i fredagsnatt, på lördagsmorgon for vi och hade miniskutt med 3-6 åringar, inte det bästa sättet att vakna på men det gick bra =) sen stannade camilla och jobbade så jag for hem till camilla och la mig där och såg film och lallade på, sen kom hon och hade lite klädvisnings, städade osv och sen for jag hem. sara kom och umgicks lite, vilket var jäkligt trevligt med tanke på hur länge sen det var, sen på kvällen kom annis, vi gick till morsan som inte var hemma och brorsan tvingade oss att göra våfflor som förövrigt hade gått ut för 1 år sen, och det gick enbart åt helvete :) fast vi lallade på och sådär. somnade. vaknade på söndagen, annis for på kalas till hennes syrra, jag for hem och gjorde mig klar, sen och titta på hockey. blablabla

idag följde jag sara till stan där jag mötte kix, vi käkade stripsmeny och kixen solade lite solarium, sen hem och se hockey. och nu har jag sjukt tråkigt.

funderar på lite film men då har jag redan sett alla filmer jag har minst 293 gånger och jag vet inte varför men jag kan inte ta ner mer filmer. bläää.
far nog till kix och sover.

var på IKEA igår förresten, hittade riktigt heta grejer. en orange soffa blandannat som jag blev tokkär i.

annis, camilla, pottan, sara, kix <3<3<3<3 och bid såklart <3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<

aja, so long fuckers

annis tror att hon känner mig :)

annis har svarat på dessa frågor, som handlar om mig

1. NAMN?

Frida Åström             - rätt


2. VAR TRÄFFADES VI FÖRSTA GÅNGEN?
Karlsborgsbadet                      - rätt


3. MITT MELLANNAMN?
Margareta                    - anna frida margareta, så lite rätt


4. HUR LÄNGE HAR VI KÄNT VARANDRA?
5 år kanske, sen 7an                      - rätt


5. HUR BRA KÄNNER DU MIG?
Jag känner dig mest! jag känner även på dig                - rätt 


6. RÖKER JAG?
Kanske lite?                          - kanske lite, sällan


7. TROR JAG PÅ GUD?
Nej, du dyrkar satan tror jag           - jag tror inte :(


8. VILKET VAR DET FÖRSTA INTRYCKET DU FICK FRÅN MIG?
att du såg ut som en filur                       - ja vad vet jag


9. MIN ÅLDER?
Sjöttån.               - korrekt 


10. FÖDELSEDAG?
18 november          - det är du som fyller år då sockerpullan. 12 juni är rätt


11. HÅRFÄRG?
mööööörkbrunt  - rätt


12. ÖGONFÄRG?
Blåa                        - feeeeelfelfelfel. gröna


13. LÅNG/"NORMAL"/KORT?
Kort                 - rätt. 155 cm

14. RUND/"NORMAL"/SMAL?
normal, men dina muskler har börjat hänga       - feeeeeeeeeeel


15. HAR JAG NÅGRA SYSKON?
du har tre, och sen en massa små djävular?  - haha aa, rätt. 6 små jävlar+3 riktiga


16. KÄNNER DU NÅGON SOM HAR/HAR HAFT KÄNSLOR FÖR MIG?
Nej, bara mig själv :(    - määh, alla har känslor för mig


17. VAD TYCKER JAG OM ATT GÖRA?
härja som fan och misslyckas med saker     - härja är väl rätt. men misslyckas? =) antar att du syftar på våfflorna, och om fallet är så så ska jag bara säga att.. dina var inte heller så jävla goda!!!


18. KOMMER DU IHÅG VAD DET FÖRSTA JAG SA ÅT DIG VAR?
du sa inget                 - jooo! jag sa hej tillbaka!

19. MIN FAVORITMUSIK?
typ roger pontare innan du började umgås med mig.     - haha mja


20. VAD ÄR DET BÄSTA MED MIN PERSONLIGHET?
har du någon?                - jävla du!


21. ÄR JAG BLYG ELLER VÄLDIGT UTÅTRIKTAD?
Mittimellan.                   - väldigt utåtriktad skulle jag säga :) fast okej, du har rätt.


22. TYCKER DU ATT JAG ÄR ROLIG?
fruktansvärt               - :)


23. ÄR JAG OLAGLIG ELLER FÖLJER JAG ALLA REGLER?
Olaglig som fan          - höhö, icket


24. HAR JAG NÅGRA SPECIELLA GÅVOR/STYRKOR?
du är så bra på att varar uppkäftig och slåss    - mäh, lägg av :)


25. TYCKER DU OM MIG SOM VÄN?
nej, det är därför jag umgpås med dig. för att jag inte tycker om dig alls  - jag visste det!


26. TYCKER DU ATT JAG ÄR SPORTIG, HIPPI, PUNKARE, NÖRD,
UNDERBAR, ENKEL, SVÅR, DRYG ELLER NÅGOT ANNAT?
du är allt.            - sorry, i cant help it :/


27. HAR DU NÅNGÅNG SETT MIG GRÅTA?
Japp          - jag grinar aldrig!


28. VAD VAR DET FÖRSTA DU LA MÄRKE TILL NÄR VI TRÄFFADES?
att du såg på mina bröst     - det var inte det lättaste att undvika


29. OM JAG SKULLE HA ETT ENDA SMEKNAMN, VAD TYCKER DU ATT DET SKULLE
VARA?
fröjda.    - alltid ska jag heta olika :)

30. ALLA HAR VI DÅLIGA SIDOR... SÄG EN AV MINA SÅ SKA JAG FÖRSÖKA BÄTTRA MIG!
du har bara dåliga sidor  - bitch!


haha, ta inte allt så seriöst va bejbi ;) Love you  - yeyeeee ;> love you2

najsnajsnajsnajs

i fredags var jag med kix, vi såg idol, åt candy och knäppte bilder, och kixen sminkade mig. vilket verkar ha blivit en vana för mina kompisar, att sminka mig alltså. sen gick jag till mamma och sövde henne, för jag hade lovat att sova där, men då blev kixen kinkig så jag gick till mamma och var där tills hon somnade, sen gick jag hit till kix igen och pratade tills hon somnade. fast jag tror jag somnade före henne iallafall:)
sen på morgonen for jag hem, och duschade eller nåt. sen for jag till camilla, jyrade på lite där. och vaknade utan camilla, då hade hon stuckit utan att säga nåt, eller jag tror hon försökte väcka mig, utan resultat :) ovanligt. sen skjutsade camillas mamma och dom hem mig, då duschade jag igen, och sen for jag till pottan och sen for vi på ishallen, och såg brorsans och deras match, som dom givetvis förlorade.
sen for vi till pottan igen, lagade mat, såg film och åt godis. sen for jag hem, och nu är jag hos kix.


nu ska vi göra något hemligt.

looooooooooove!