yeye

Min dag idag då; vaknat kring 1 tror jag, kommer inte ihåg om jag satt mig vid datorn då men jag antar det, klädde på mig, gick till mamma och städade brorsans rum,jag var nog inte ensam där skulle jag tro, inte med tanke på hur det såg ut, jag och mamma gick ut och gå med hundarna, vi gick rätt långt och det tog länge så jag var astrött i benen när jag kom hem, la mig i soffan, ångrade mig, la mig i sängen, ångrade mig, gick till datorn och här sitter jag.

imorgon var tanken att jag skulle fara till KALIX ishall - fururinken. Givetvis är det bortamatch och jag blir tvungen att fara till luleå, har verkligen längtat efter nästa sunderby match och jag vägrar missa den. mamma bangade, hon ides inte komma till luleå så jag ska be snällt om att få åka i hockeybussen. Annars kanske jag åker vanlig buss, den som lever får se.

Jag sa tidigare att bryan adams var min nya idol men jag har ändrat mig. Nu lyssnar jag hellre på Nerdee - broken glass och takida - broken. öronorgasm..

sen har jag kommit på ett nytt tidsfördriv som man blir lite trött av när man hållt på några timmar. jag spelar betapet tills det börjar svida i ögonen och tills jag är ensam kvar där när alla har gått och lagt sig. så lägger jag mig i sängen i hopp om att somna men icke sa nicke.

imorgon kommer linnea hem från hennes föräldrar och jag saknar henne snuskigt mycket. ska fara och kramas med henne + att jag måste ge julklappen åt henne som jag har glömt bort.

leffe var här igår också, det var trevligt. han har inte varit här sen han blev tillsammans med hans flickvän. kul att han tog sig tid för en gångs skull, han var ju här jämt förr.

aja, nu ska jag käka lussebullar och se film. tjarå!



ishallen

egentligen skulle jag vara i stugan nu men jag har sovit hela dagarna så jag har inte hunnit. skulle fara idag men då har kalix match imorgon och den vill jag inte missa. därför skiter jag i stugan och far dit någon annan gång, innan nyår iallafall.
pappa ringde och han är påväg hit med en sen julklapp åt mig, spännande! :) ska göra mig nå mat nu.

Ingen rubrik

Hoppades och trodde verkligen att allt tjat om julen skulle vara över nu. "god juldagen, god annandag jul".  Jag börjar lessna på mitt tjat om hur mycket jag hatar julen men jag hatar verkligen julen. skulle göra allt för att slippa fira den. gaah! och btw, måste ju rätta till ett fel. det inte tellus som fyller år på nyår har jag fått höra, utan kristus(?!)


Ikväll är det fest i hela kalix.
jag har gått till stan med sara,köpt mig en julmust på mammas jobb, druckit julmusten, klätt av mig och bestämt mig för att stanna kvar. i brist på annat. bror och hans vän kommer in och köper groggvirke och är påväg på party samt bastubadning. jag blir arg för att jag inte har något liv.
när jag sedan kollar på min nya rosa klocka som jag fick i julklapp ser jag att det är dags att fara hem.  mamma räknar kassan, slår på larmet och gör allt man gör innan stängning. mamma kör hem mig och jag är nästan glad att vara hemma, ville ha en lugn kväll och förhoppningsvis somna tidigt, sara ringer innan jag ens kommit in genom dörren, hon vill umgås. "FAN" tänkte jag men gick med på det. hon kom hit och vi skulle titta film. hon hade med sig "air bud" jaha, tänkte jag. "jag tog bara en film för att jag ville ha en anledning till att umgås med dig". jag blev less och ville bara sova. filmen var slut efter ca 1.5 timme. sara for hem, jag hämtade en julmust och satt mig här. tragiskt. nu ska jag sitta här som den ensama jävel man är och hoppas att jag somnar. när man sover slipper man vara less och irriterad och skriva helt ointressanta saker på ens blogg som ingen ändå läser. godnatt.

dan före dopparedan

jag och min goda vän viktoria ska fira lilla julafton ikväll. hon har köpt två filmer till mig, för att jag bad om dem. jag har inte köpt någonting åt henne. vi ska äta godis, se på tv och jag ska tjata om hur mycket jag ogillar julen och hur mycket jag längtar till nyår, tills hon far hem.
jag har vänt på dygnet, igen. de senaste nätterna har jag somnat 4-5 och vaknat många timmar senare, vilket betyder att jag är relativt nyvaken nu, kommer inte kunna sova förens sent inatt och heller inte vakna i tid imorgon. det är skönt, på sätt och vis.
jag har gjort en julklapp till min älskade storebror fegon, bara för att han är han och bara för att jag vet hur lite han kommer uppskatta det jag gjort :)
sen har jag även KÖPT en julklapp åt fegon, fast från pappa. pappas pengar och pappas idé, han är bara för lat för att verkställa så jag fick gå in i affären och köpa den dyra presenten.
jag vet vad jag kommer få i julklapp och jag vet vad jag kommer göra för pengarna jag får.

efter nyår är det knappt 3 månder kvar tills jag och några släktingar far till thailand. jag ser faktiskt inte fram emot det heller, överhuvudtaget. hade varit en annan sak om jag var med mamma, kix eller pappa eller bara någon annan. men nu ska jag tvingas lyssna på när farmor upprepar sig flera gånger. hon kan prata en hel dag om en och samma sak och hon kommer aldrig fram till något annat men vad gör man? farfar har problem med hjärtat, stora problem och vem vet vad som kan hända när vi är där? jaja, jag orkar inte gnälla mer. Inatt var jag så arg på Viktoria att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. var så arg att jag nästan hade kunnat börja gråta, men jag har svårt för att gråta så istället tjurade jag och skadade mig själv.

jag har hittat en ny idol som jag inte kan vara utan; bryan adams! ooh. hans röst ger mig gåshud och hans texter är helt underbara. tack bryan :)
tidigare har jag bara lyssnat på amatörhiphop, eller svensk underground som det också så fint kallas men nu är jag så spyless. vilket betyder att jag bara har bryan adams, takida och bethany joy lenz kvar att lyssna på. jag laddar inte ner låtar från internet för jag tycker det är fel och jag har för lite pengar för att köpa någon cd skiva.

jag hade sömnproblem förut, jag kunde inte somna på kvällarna och heller inte vakna på morgonen. jag blev galen och tillslut kom jag på en lösning; jag vaknade vid 12 varje natt, var vaken tills jag kom hem från skolan, sov till 12, var vaken tills jag kom hem från skolan osv. men det gjorde att jag blev den mest osociala människan på jorden, jag skötte inte mina läxor och jag mådde allmänt dåligt.
en lärare på skolan märkte att jag var trött och okoncentrerad, tog med mig till sjukhuset och skulle köpa sömntabletter åt mig men eftersom att jag inte tror på piller och sånt skit så vägrade jag.
en vän till mig sa då att om jag håller mig sysselsatt om dagarna, alltså är ute och går, umgås och gör grejer bara så får jag lättare att sova och att jag inte ska lägga mig i sängen förens jag är trött för då blir sängen en dålig plats. och sen att man ska ligga och tänka på allt man har gjort under dagen, från morgon till kväll. och det funkar, nu sover jag hur bra som helst. har dock fortfarande svårt att vakna på morgonen men det får jag hjälp med hemifrån.
då vet ni det. god jul.


boooring

jag tycker tycker inte om julen, jag hatar den inte, men den ogillas skarpt. 
många människor blir i extas, springer runt och spenderar alla sina pengar på någon annan istället för att köpa sig själv någonting. Hade jag haft några pengar hade jag givetvis köpt något åt mig själv. för liksom jag har inte fått någon julklapp av min bästa vän de senaste 5 åren men jag är lika lycklig för det och jag älskar henne lika mycket ändå. Okej, småbarn upp till 10-11 år uppskattar ju givetvis sina julklappar men det är väl ändå tanken som räknas. Jag har köpt en julklapp åt mamma för att hon ville ha en sån men hon tyckte inte det var värt att köpa den. jag tänker ringa alla jag bryr mig om och önska dem en bra jul, inget mer. Julklappar = överskattat och ytligt.
Och julmaten då; lever, sylta, olika sallader, prinskorv, julskinka, det är ju inte ens gott. Jag tycker inte att det är gott. Visst potatis,köttbullar och julmust funkar väl men njä.
roligt att träffa släkten osv men jag har så bra kontakt med dem så jag träffar dem nästan dagligen iallafall.
Förra året var första julen jag firade utan mamma och pappa tillsammans och därför ser jag inte fram emot julen överhuvudtaget. Förra året sög verkligen, det var skit tråkigt, dålig stämning mellan vissa som gick ut över alla andra. nä fyfan, låt nu julen vara över.

däremot ser jag fram emot nyår. tellus fyller ju 2006 år, rätt coolt :)


hockey

okej, nu är det såhär att jag har kommit fram till att hockey är väldigt tillfredställande. har själv spelat och jag vet hur arg jag var varje gång jag missade pucken, glömde hur man bromsade eller blev nertacklad. men som ikväll tillexempel, kalix - malmberget, matchen blev visserligen 4-4 men det kändes bra i magen :) jag var så arg på pappa innan jag for att jag inte ens kunde stanna inne och vänta på att mormor skulle hämta mig och skjutsa mig till matchen så jag gick och mötte henne. direkt jag kom in i ishallen sken jag upp, eller jag blev mindre arg iallafall och när matchen var igång var jag världens lyckligaste. det är så spännande och jag blir så nervös, oftast. matchen idag var väl inte den bästa kanske, men hockey som hockey liksom. nu är jag hemma igen, är varken glad eller arg och jag längtar verkligen till den 18/12 när nästa match är. Kalix - Övertorneå HF, antar att den är kring 4 eller 7, kom dit. däremot har jag jävligt svårt för dommarna (stavning?), och jag orkar inte gå in på varför nu.
Tack för en bra match, eller nåt :)


Idol

Måste börja med att säga att årets programledare är dem värsta. tål verkligen inte tobbe-trollkarl.

Sebastian är slemmig och äcklig. Visst, det låter bra när man inte tittar på honom men det räcker inte. Han är mer slemmig än vad han är bra på att sjunga..
Agnes däremot ser jäkligt bra ut, sjunger ännu bättre och har utstrålning. det är bra :)

Men helst av allt hade jag sett Ola, johan, james, jonah och maria bland dem sista. Iår har killarna faktiskt varit bättre, sångmässigt iallafall.

Sitter och väntar på att idol ska börja igen, tycker egentligen inte att det är så bra men nyfiken som man är.. Har faktiskt ringt och röstar på Agnes, två gånger.

Nåja, nu ska jag gå och poppa mig ytterligare en påse popcorn men denna gång utan vitpeppar. En kompis till mig sa nämligen att han brukade krydda hans popcorn med paprikakrydda så jag testade med vitpeppar och det var verkligen inte gott. fyfasen alltså. Aja, take care!
 Och än en gång, gå in på
http://fegon.blogg.se

hej :)

37432-1

this is me! :)
har gjort en blogg nu, får se om jag lägger in något läsvärt någongång.

finns en helt ointressant och obetydlig grej jag kan säga; jag har käkat 3 chokladkalendrar idag. fast jag åt bara chokladen, jag älskar chokladkalendrar!

wellwell, återkommer senare, ska in i duschen nu. hej så länge!

och btw, måste ju be er gå in på brorsans också, man hittar alltid något läsvärt där och han skriver snuskigt bra texter som ni måste läsa;  
www.fegon.blogg.se

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!