kvällen är räddad!



you are my dream come true. älskar dig!:)


camillagranström säger (21:01):

var är du?
frida säger (21:06):
hemma
camillagranström säger (21:07):
men tjänare =) ryms jag?
frida säger (21:07):
haha det är knappt men med lite våld ska det nog gå
camillagranström säger (21:07):
satan, jag är där om ca 3 min! hejdå½
frida säger (21:07):
haha
camillagranström säger (21:07):
men på riktigt!!
frida säger (21:07):
ja kom!
camillagranström säger (21:08):
försök inte sinka min tid, så att jag kommer försent,. hejdå
camillagranström säger (21:08):
nfgsdjbga

min första tanke var att jag skulle springa och skölja ur färgen ur håret för att sen städa snabbt som satan. för man tar sig verkligen inte in här.
men vem försöker jag lura? jag ser alltid ut som stryk och det är alltid stökigt som satan när folk kommer hit :)
jag hoppas inte porten är låst. är inte alls sugen på att gå ner och öppna i mitt skick, haha.

ge mig!

skröder! på riktigt alltså. han ger mig fjärilar i magen.

annis har sovit med mig inatt. efter att hon slitit upp mig ur min underbara sömn (och säng) och berättat vilken pain jag är och hur mycket hon hatar att sova med mig, traskade vi ner till käftis.
sen köpte vi oss lite grejer. smink blandannat. jag köpte även hårfärg som jag tänkte roa mig med ikväll. om ingen annan vill göra det åt mig? :O
sen hem till bananen och nu ska jag fan plugga. iallafall göra bort hemtentan och plugga lite på nåt av dom tusen proven jag ska ha till veckan.

camilla på msn igår:

camillagranström säger: okej, om du tror att du är cool nog för att blogga så är väl jag det med. så gå in och läs vad jag jyrat ihop=)
camillagranström säger: läs då!!
camillagranström säger: men din fiskbulle, jag vet att du är där. du ska inte vara ledsen för dagen som varit,
jag ville ju bara kramas nu när jag lika var inne här ju!!! nu sticker jag från stan, ska se television =) just keep
swimming sötnos :) puss och snusk. jag älskar dig baby =)

http://camie7.blogg.se och här har ni då det hon hade jyrat ihop. hahah how cute.. hur kan man inte älska henne?


om någon vill umgås med mig ikväll så hör ni av er snarast. jag kommer nämligen inte ha ett skit att göra och det känns weird. däremot är jag fortfarande sjuk och säkert ganska tråkig, och det känns bara sämre efter att jag har gått runt stan och frusit arslet av mig hela dagen.

pappa betalade mitt löshår idag förresten, som jag hade tagit på avbetalning. han är en ängel :) en räkning mindre på skrivbordet.

nä.. plugga var det!


begravning

nu är det äntligen över.
usch vad blödig jag har varit. har lipat som ett litet barn konstant mellan 2 och nu typ. men det är väl nyttigt antar jag, då det inte händer för ofta, eller någonsin egentligen.
värst var när vi skulle sätta blommorna på kistan och säga hejdå, huvva! när morfar sa "sov gott pappa" kunde jag verkligen inte hålla tillbaka nåt mer. försökte diskret vända mig om och söka en smidig väg tillbaka. det var rätt mycket folk, och alla kollade med en sån där förstående och konstig blick som bara får en att grina ännu mer. blä.

men det kändes bra att höra alla fina ord om han, av både prästen och alla som var där. många visste jag inte ens vem det var. släkt från långt håll, eller bara kompisar eller bekanta. men det var skönt att höra att han var så pass omtyckt av alla utanför släkten också.

"man vet inte vad man har fören man förlorar det". visst, jag har alltid vetat hur bra han är och vars jag har han, men jag har tagit han för givet. usch vad dålig jag känner mig.

var skönt att träffa släkten man inte träffar så ofta något mera. som gammelmommo från seskis och momma.
gammelmommo såg nästan lite besviken ut när hon kramade mig och sa "oj jag kände knappt igen dig. du måste komma och hälsa på oftare". får sjukt dåligt samvete.
får fara dit här någon dag och fläska i mig hennes fika tror jag :)

jag saknar dig minna, sov gott!

bilder kanske kommer sen, om stefan loggar in på msn och skickar åt mig.



nu är det iallafall hockey som gäller. sitter och väntar på "hockeyrast" som sara hade sagt. jag måste köpa snus.
kixen ville umgås också så jag får väl ta mig tid till det.

allt jag gör blir fel

febern har ännu inte gett sig, dock lugnat ner sig.
orkade inte ta tag i städandet så jag tänkte att jag iallafall kan diska bort det värsta i köket
när pappa kom hem i lördags sa han

pappa - frida varför ser det alltid ut såhär när jag kommer hem?
frida - hur ska det annars se ut? höhö
pappa - du är inte rolig nu
frida går iväg och skrattar för sig själv

ja men till saken då. pappa har ett glas, som jag inte ens vet varför han har, då man knappt får kolla på det ens. det bara står där och ser fult ut.
men jag var törstig och vi hade inga rena glas så jag tog det där, och tänkte diska det direkt så han inte skulle märka.
vad händer? först gick det hur bra som helst, tills jag smackade ner det i diskbänken så det blev en spricka i det. började fundera ut bortförklaringar medans jag tittade på det. det var ändå ingen stor spricka.
men vad fan gör jag då om inte tappar skiten i golvet? gah!

sen tänkte jag vara duktig och rengöra micron, men jag använde tydligen för mycket vatten för när jag stängde luckan gick den igång, och började brinna!!!! och fittjävla uttaget blev helt svart och hela lägenheten slocknade.

nu sitter jag här och jag ska inte röra på mig. har tagit bort alla farliga föremål.



i'm hot

39, 4 grader för att vara exakt. cheeeeses.
jag har sovit max 2,5 timmar inatt, sammanlagt. känner mig rätt tired.

tänkte städa idag men det verkar inte kroppen så sugen på.
nån som ställer upp?



"When I can see you, touch you, feel you, hear you heart beating true
Even though you're gone, my love lives on
And I, I'm gonna miss you!"

image700



masterchef

okej. nu ska jag berätta om mitt tafatta försök till att laga mat idag.

kyckling och makaroner stod på schemat. loyd tyckte inte det var passande att ha makaroner till kyckling.
nåja, hur som helst.

jag började steka kycklingen, men tyckte det tog alldeles för länge, och makaronerna var redan klara. så jag hällde i lite mjölk (som var det enda i närheten) i stekpannan och tänkte koka det. det funkade givetvis inte och det rök som satan. har aldrig sett så mycket rök i hela mitt liv. sen luktade det bränt i hela lägenheten så jag tog på mig en fingervante och snörde in kycklingen i ugnen, på gallret. men det började droppa från den och jag orkade inte rengöra ugnen så jag snörde in papper under. smart av mig.
hur som helst. när den hade varit där tillräckligt länge (och loyd hade hånat mig ganska många gånger för att jag pratade med en död kyckling) så insåg jag att det kanske ändå skulle vara godare med ris.
så jag började koka ris istället, och för att det inte skulle bli för torrt hällde jag i maaaassa vatten så det blev ris-soppa.
om man inte kollade på hur köket såg ut och hur det luktade där så var jag faktiskt ganska nöjd (trots att jag hade misshandlat kycklingen för att den skulle bli klar snabbare). vi pratar alltså om en kycklingklubba nu.
sen var det klart att ätas och jag gick in i rummet med 2 tallrikar. en med kyckling och en med ris-soppa. makaronerna hade jag hunnit kasta.
vad händer? jo, jag skär bort en liten bit av kycklingen och börjar tugga. det var som toy och jag kollade lite nogare och såg att stackaren var alldeles blodig inuti. så jag blev less och ställde bort tallriken och skulle äta ris istället.
jag satt som en skräddare och hade tallriken på benen, och lutar mig fram, och poff. ner på golvet.
DARN! vars är tyzon när jag behöver han som mest?

hann jag ens smaka min soppa? nej
har jag städat upp riset? nej
har jag städat upp i köket? nej
har jag ätit nåt överhuvudtaget idag, igår eller iförrgår? nej
luktar det apa i hela lägenheten? ja


och jag som hade planerat att baka en tårta till sara som fyller år imorgon. jag vet inte om jag vågar. eller orkar städa snarare.


nåja, hockey nu. 1-3 till modo. skröder har gjort 2 ass och 1 mål.
kul, hann bara skriva att modo ledde så gör linköping 2-3 och nu 3-3. fitthockey.

update; ANDREAS "SALLE" SALOMONSSON!!!! matchens hjälte. 3-4 med 1 sekund kvar av förlängningen. whoooos the man:)

villhavillhavillha!!

ge mig.. på riktigt.
känner att jag måste göra en sån där nu. inte exakt sådär då men.
gah!
sist jag var i luleå fick vi för oss att gå och gadda oss.. men givetvis fanns det inga tider.
ska be erik skissa en åt mig. han är rätt bra på sånt:)
image696


kixen

jag och cam pratade om hur grym kixen egentligen har blivit på fotboll bara sen hon böt till alvik. jag ska inte yttra mig då jag inte sett henne spela sen jag slutade fotboll för några år sen. förrutom matchen jag var och såg i somras då.

men hur som helst. jag kände mig givetvis tvungen att googla henne, och man kan ju inte annat än att bli stolt över henne :)

"Kenning beskrivs som en av länets mest lovande spelare och var ledande i det Assi som utmanade just Alvik om seriesegern ifjol."

"- Jag är jätteglad för Viktroias skull. Hon har kapacitet att gå hela vägen till landslaget och naturligtvis vill vi hjälpa henne med det, säger Roland Lindberg inom Alviks IK."

påtal om landslag.. när hon spelade i f17 (?) landslaget och var i schweiz och spelade så kände tillochmed dom igen henne! det är stort.

"-Hon har egenskaperna att fortsätta slåss om en landslagsplats och kanske en allsvensk karriär. Sedan får vi se om det är hos oss eller i någon annan klubb, säger Roland Lindberg, Alviks IK."

"Alvik samlar kraft inför en ny säsong i division I. Och högst upp på önskelistan finns Assis landslagsspelare Viktoria Kenning."

"-Hon har en underbar touch på bollen och är väldigt skicklig i hög hastighet. Viktoria har spetskompetenser som många spelare aldrig når, oavsett hur mycket de tränar, säger "Kega" och fortsätter:"

"Viktoria Kenning Bästa Distriktsspelare"

"Trots sin unga ålder har snart 17-åriga Viktoria Kenning hunnit med att spela flera landskamper för både F17 och F18. Nu står klubbarna i kö för att värva henne."


image695


jag kan ju skryta med att jag vann STORT över henne när vi spelade fotboll på hennes gård i somras ;)



jag mår ungefär.. apa. jag hade ju hoppats på att kunna gå ut och gå idag, men näe. det tar emot. jag varken orkar eller vill klä på mig.

pappa for nyss. fan vad less jag blir på han. så jävla dryg och störd.
"du kan ju panta alla burkar du supit fram" och sen smällde han igen dörren. jävla cpidiot. hoppas han stannar i sitt jävla norge med alla tröga och fula puckon :(

camilla och jag igår
frida - men är du säker på att han och jag är släkt?
camilla - haha ja det är din pappas kusin. han är utvecklingsstörd
frida - va? näe? har han barn?
camilla - nääe? han är ju utvecklingsstörd?!
frida - kan inte utvecklingsstörda ha barn?
camilla - (tystnad) .. kan dom?

frida och mamma idag
mamma - jaha vad gör du då?
frida - inget.. tycker synd om mig själv
mamma - varför det?
frida - men för att ingen annan gör det, och jag är sjuk, fast att jag inte är sjuk. känner mig helt lost och dum i huvudet bara. sen har jag ont i halsen också
mamma - men frida, att du är dum i huvudet kan du inte skylla på förkylning

frida - nu orkar jag inte prata med dig något mer
mamma - varför inte det då?
frida - men för du är inge kul
mamma - nähä!!! hejdå!! klick

tillochmed sånt här roar mig idag. vad är det för fel på mig?




pessimist

ibland hatar jag mig själv så mycket så jag börjar undra om det är riktigt hälsosamt.
jag vet ju vad jag vill, och inte vill. men jag gör ingenting åt det.

pappa far imorrn igen. han kom hem i lördags och far redan. blä. vems vardag ska jag då förpesta med mitt hat?



akon - could you be the reason

could you?

no hope

det ser inte ljust ut överhuvudtaget. det tog mig ca 10-15 minuter att ta mig från sängen till datorn.
min huvudvärk har hållt mig vaken hela natten ungefär och då har det blivit ganska mycket tänkande. jag har inte blivit klokare iallafall.

fredag minns jag inte vad jag gjorde
lördag minns jag inte heller. for ut på kvällen iallafall, efter lite för mycket alkohol hos morsan och triangeldraman på toaletterna, haha. kixen och sara var där och underhöll mig. och morsan då, som försökte lära mig dansa. hotellet har nog aldrig sugit mer. var ungefär jag och 2 andra där. nä men loyd räknade alla till 32 st, vilket inte är så stort. men jag träffade ju patte iallafall och lallade på med han rätt länge.
söndag vaknade jag på morsans soffa av att någon (tror det var stefan) frågade om jag inte ville ha en kudde och täcke. jag fraktade mig hem iallafall och började känna mig piggare. fram tills jag gick och la mig. blä. har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. förrutom idag då.
försökte dricka ett glas juice för att bli piggare, men det åkte bara hiss och jag fick fan inte ner det.
hoppades att jag skulle slippa klä på mig idag, men jag insåg just att jag har slut snus och måste iallafall ner på snurran och köpa. orkaaaaa.
sara behövde något socialt i hennes liv så hon skulle väl komma hit och tycka synd om mig snart. patte verkar då lost and gone så jag vet inte hur det blir med han.

ska mest troligt åla mig till sängen igen. där ligger mitt täcke och 4 (!) filtar och väntar på mig. jag fryyyyser.

gah. camilla ringde nyss

camilla - tjeeenare
frida - mmm hej
camilla - vad gör du?
frida - nada. mår dåligt
camilla - haha är du i bakfyllan ännu? .. eller har du lagat mat?
frida - ja det har jag faktiskt fast det var ju nån dag sen
camilla - där har vi boven. men vadå, jag hoppades ju att du skulle komma och se peggens match med mig
frida - nää allvarligt? är den idag? ldkgdflgkdfmg'asdr
camilla - jaaa.. vadådå?
frida - näe men jag kan fan inte ens ställa mig upp
camilla - men fan då
frida - mmMMM

fan vad less..

skär mig!

hjälp!

gah!

frida - pappa...... eeeh.. har vi en såg?
pappa - va? en såg?
frida - ja men sån där man sågar med?
pappa - vad fan ska du såga. nu?
frida - ja men.. jag har liksom.. fastnat
pappa - va? du står ju här
frida - ja men.. mitt armband.. sitter... fast
pappa - har det växt fast?
frida - nä alltså jag provade lite olika armband och jag fick på och av alla.. utom det här. har provat klippa av det
pappa - en järnsåg?
frida - nä. eller alltså.. det är av plast.
pappa - men prova ta ett varmt bad så det smälter då
frida - men pappa!!! det är ju tjockt. det smälter inte. ge mig en jävla såg. jag får panik
pappa tar av sig glasögonen (som han fick igår, hahah) och började gnugga sig i ansiktet
pappa - du är ju.. otrolig


jag får panik. hjälp mig. hur får jag av det? :O

mess

nu är jag hemma. igen. sweet.

annis ringde tidigare
- jag skulle bara ringa och säga att jag älskar dig
- haha jaha
- mm hejrå

hon är söt den där.

och för att inte vara sämre än henne och hennes "osminkade sanning" så måste jag givetvis vara.. lite värre.

här är en serie på hur en ansiktsmask kan se ut. detta är då den med alger och lera som jag tror jag nämnt tidigare. den luktar verkligen inte godis och ansiktet stelnar verkligen när det väl torkar. jag kunde inte ens göra min pose när jag tog bilderna.

1. "vanlig"


2. sminkborttagning. använder mary kay för er som bryr er. skitdyr och skitbra. en olja till ögonen, en peelingkräm till fejset. kostar ca 400 kr flaskan. bra skit. såhär snygg är man med oljan kring ögonen.


3. smink bort. hår upp. hårband på. ansiktsmask on! usch vad jag kommer ångra att jag lägger upp det här.
det vita är där det börjar torka.


4. 20 min senare...
NÄ det får ni fan inte se. hahha. var helt vit och såg ut som batman. eller vem det nu som är vit. hans vapendragare kanske.

snyggare än såhär blir jag inte

och bara för att fortsätta på det riktigt äckliga temat så snör jag upp några "osminkade sanningar" till. förlåt annis för att jag stal din idé :/



eller nä. inte det heller.



och sist men inte minst. jag skulle lära mig photoshop och tog en halvfin bild på mig och patte och skulle mixtra med den. sen blev jag less och kluttrade bort hela mig själv och råkades spara skiten. och jag har inte skickat den åt nån så den finns inte kvar!!! :(



nu ska jag dejta john blund.

allah akbar

jag kom på en grej nu. som kan bli pinsam.
vi hade religionprov med en vikarie, och jag var skitduktig och svarade (rätt) på alla frågor.
men sen satt hon och pratade som fan och jag började kluddra som jag alltid gör.
tänkte dock inte på att det var på provpappret.
det värsta är då att jag skrivit "penis" säkert 50 gånger. ritat 2 sköldpaddor som sätter
på varann, skrivit "allah akbar in my ass. frida akbar" och massa jävla onödigt skit.
allah akbar betyder Gud är större för er som undrar. och hon vikarien är typ muslim och
jag tror inte hon tål skämt. hon kommer döda mig. eller åtminstone ge mig IG på provet.


image695

om man inte duschar på en vecka ser man ut såhär. okej överdrivt. men jag har inte duschat de senaste dagarna. har bara inte hunnit. har pluggat som ett cp och hunnit till luleå några svängar. nu ska jag ut igen. dock bort från mänskligheten. ingen behöver lukta på mig eller känna i mitt hår.
fast iofs.. när jag var hos morsan kände jag hur nåt luktade gott hela tiden och lukten följde mig vars jag än sniffade. det slog mig sen att det var jag som luktade. inte illa.

sen har jag lagat mat idag. tog morsans påhopp på allvar och gjorde wook. så jävla äckligt. hatar grönsaker. pappa tyckte dock det var gott. trots att jag hade mer cayennepeppar än grönsaker.
men jag kokade köttbullar åt han iallafall. fick sen höra att det var fel. dom ska tydligen stekas.

imorgon ska jag supa skallen av mig. igen.
har shoppat hos mormor. snacka om en kärring med koll på modet. cheeeses.
fick mig en spegel som är mommas gamla. så nu kan jag sitta och kolla på mig själv heeeela dagarna.

home sweet home.. inte

sara was here!
nu har fiffo den surplande makaronmaskien tvingat mig att göra en blogg
farmorsara.blogg.se.

som jag skrev så återkommer hon senare så ni får hålla ut och då ska hon även få lära mig hur allt på bloggen funkar.

lösenord kan vara bra att ha! :)



äntligen hemma! är helt död. är dock bara in och vänder. måste på missions nu.
har fått mig lite nya kläder osv. är grym på alla prov dessutom. försöker göra bort skolan nu. man måste ju passa på när man iallafall känner sig liiiite motiverad.

förlåt för min ineffektivitet förresten.. sluta klaga nu

morsan har satt mig på diet. hon tycker jag börjar bli för fet. hon har rätt.
jag fick inte igen brallorna hon hade då hon var "fet".
promenad, någon?

daavd!

jag vet inte varför, eller hur, eller nåt. men jag fick bara ett sånt jävla begär när jag var ute med sara, efter "daavd och rebecca - jag bryr mig inte" så jag var tvungen att fara hem och lyssna på den. haha.
nä nu ska jag fara till en lallare och se outsiders och käka nötter.. och dricka juice. det fanns ingen påskmust :(



finns bättre kvalité på
www.myspace.com/daavd

och david, vad du än säger, så kommer jag alltid tycka att du är grym när du sjunger.
man hör bäst i första reffen.
annars har jag ju massa "just for me"-låtar han har spelat in åt mig :) när han sjunger alltså.
och fru jones är grym på att sjunga. hon ger mig gåshud.

näfan nu måste jag stressa vidare.

katt

grattis frida på namnsdagen.

image692

ska precis börja göra mig klar och sen ska jag och sara på stan och fixa med mitt bankomatkort som har sagt upp sig. för imorrn ska vi till luleå, och då kan det ju vara trevligt med pengar.

ska till farmor och farfar också och tigga mig fika. farmor heter ju faktiskt också frida. eller lisa. men frida i mellannamn och man måste utnyttja varje tillfälle för att få sig lite gofika :)
mamma brukar även köpa presenter på namnsdagar. men jag tror inte hon gör det i år. jag har inte varit snäll nog :O
DÄREMOT får du fixa så jag kan köpa en ny kamera nu. innan jag tar livet av mig.
nu har jag ju inte ens kamera på mobilen. eller jag har en. men den gick sönder i smällen. (ja, jag har lagat min mobil igen)

igår hade jag en näradödenupplevelse som jag tänkte berätta om. men det orkar jag inte.
senare på natten när jag låg (!) och duschade så började det göra ont på halsen. började klösa och riva och märkte att det var mitt ärr (som jag fått efter att brorsan körde en kniv i halsen på mig) som jävlades. tänkte inte mer på det. men sen började ärret på knät och armbågen (från när sara försökte köra ihjäl mig) göra ont, och blev helt blåa. alla andra ärr klarade sig. tills jag kom ut ur duschen och fick ont i mina ärr på händerna och ansiktet.
helt skumt. jag inbillar mig nog bara. hoppas jag.
däremot när jag vaknade kändes det som att jag har brytit lillfingret.
tror nån har gjort mig till en voodoodocka, och sitter hemma och skrattar och gör mig illa :(

NÄ nu ska jag göra annat. sola skulle vara bra.
annis; vad säger du om att komma och söka näsbyns solarie med mig? du har ju nycklarna inte jag har :O

sen bara från mitt i allt blev jag jävligt sugen på att spela fotboll. och vi har ju tillgång till näsbyskolans gympasal. däremot har jag nog ingen fotboll. ska försöka dra med mig sara. hon är med på allt.

shit

det är ju snart begravning och jag har inte ett skit att ha på mig :O
har aldrig varit på begravning heller. vad ska man ha på sig???

nä nu blir det att dra med sig någon vänlig själ till luleå till veckan och shoppa lite. är ju ledig måndag och tisdag. känns som att jag måste fråga camilla. bästa shoppingkompisen någonsin. vi har exakt samma smak och hon har alltid koll på läget :)

gårdagen var kul som fan faktiskt. utklassade loyd, leffe och koivumaa i guitar hero. har inte så jävla långa fingrar så det gick inte så bra.
innan aasa hämtade mig och leffe här och skjutsade oss till loyd fick jag sitta och lyssna på kiss, guns and roses, robbie williams och den där tommy lee eller vad han heter.. vad tror ni jag fick lyssna på hos loyd sen? gah. hatar sån där musik :)
när micke kom började vi gå ner mot hotellet. inte så mycket folk, men det dög.
hade jäkligt kul om man tänker på att jag var enda tjejen, den mobbade tjejen dessutom :O haha
fast det suger fortfarande att vara där då inte patte är där. blä. men snart kommer han hem :) måste fara och sola så jag vågar visa mig.

sen gick jag och andy och lallade runt stan och pratade bara.

idag mår jag ovanligt bra. bara huvudvärk. det är första söndagen på länge jag är på benen så här tidigt =) ska dricka oboy som en galen och sen ska jag gå ut och gå tror jag.

:O igen

när man börjar bli lite lullig är allting möjligt..
jag skulle ta hårspray, men råkade ta GLITTERjävlaspray.
nu glittrar jag mer än ett jävla lågstadiedisco. fyfan






haha det där med grej man kan göra.. fyfan vilken kille. har sagt det förr. det är nästan, men bara NÄSTAN som jag skulle ta björn före skröder. NÄSTAN! jag skulle ju aldrig dö alltså. skulle skratta konstant.

:O

flensosten (som är det enda han pratar om) leif har nu lyckats med det omöjliga. han har övertalat mig att göra någonting jag inte vill. nämligen att gå ut ikväll.
ingen motivation alls, inget sug, inga kläder, inge dricka, inga pengar. men det fixar sig.

ska hoppa i duschen innan han kommer hit och kollar när jag sminkar mig och springer och väljer kläder som en galning. sen kommer väl även hedman och sen ska vi till loyd. har övertalat han att fara vi ska få fara dit.
men den jäveln har magsjuka så det känns inte så säkert.
KUL att dricka öl och whisky när endast killar är med. dom kommer ju utnyttja läget och supa mig under bordet.. känns det som.

image685
såhär såg jag ut sist då leffe sminkade mig. hur fan är det möjligt att missa sådär? det är fortfarnade
ett mysterium.


idag på ishallen hade han dumpat axl rosetröjan (däremot är hans mobil full med halvnakna bilder på killar, främst axl rose bilder då) och kepsen och istället tagit på sig ett par svarta jeans, nitbälte, skinnjacka, randig halsduk och fixat till hans fejksvarta hår.
antingen var det annis eller han själv som tyckte att han såg ut som någon kändis och när jag kläckte ur mig att han såg ut som martin stenmarck var jag längre inte välkommen i gänget, och blev bokstavligt talat utfryst :(
eller så illa var det kanske inte.

skitsamma. plikten kallar. kalix vann. modo vann. bra skit! skröder stod för de 2 första målen. vet inte om han hann med någon assist.

MAMA =)

 

nu vet jag en som kommer håna mig för att jag fortfarande lyssnar på spice girls, förrutom resten av alla som läser det här.

så, nu är du nämnd :) ANDERS ALLTSÅ!!! JAG MÅSTE SKRIVA HANS NAMN FÖR HAN TROR ATT HAN FÅR STATUS DÅ!! =)

 

"She used to be my only enemy and never let me free
Catching me in places that I know I shouldn't be
Every other day I crossed the line
I didn't mean to be so bad
I never thought you would become the friend I never had

Back then I didn't know why
Why you were misunderstood (So now)
So now I see through your eyes
All that you did was love

 

Mama I love you
Mama I care
Mama I love you
Mama my friend
(You're my friend)

I didn't want to hear it then but
I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of time to think about, about the way I used to be
Never had a sense of my responsibility"


 

förlåt för att jag alltid skriker på dig
förlåt för att jag aldrig hälsar på dig
förlåt för att jag vägrar lyssna på vad du har att säga
förlåt för att jag ibland tvivlar på att du faktiskt är min mamma (haha)
förlåt för att jag alltid skriker och lägger på när du ringer
förlåt för att jag inte städar undan efter mig
förlåt för att jag gör allt du ber mig att inte göra
förlåt för att jag kallar dig dumma saker (oftast då du inte hör)
förlåt för att jag alltid ger dig skulden för saker du inte gör
förlåt för att jag gör fula grimaser bakom din rygg
förlåt för att jag inte vill ligga och kramas med dig i sängen längre
förlåt för att jag är så oansvarig
förlåt för att jag är så dålig på att visa hur mycket jag uppskattar allt du gör
förlåt för att jag flyttade från dig och skyllde mitt tragiska liv på dig
förlåt för att jag inte sköter skolan så bra som jag vet att du vill att jag ska
förlåt för att jag säger saker jag inte menar och tvärtom
förlåt för att jag är den "ragata" "skata" och "häxa" du brukar kalla mig
förlåt för att jag klär mig och beter mig som en "zigenare" trots att du hatar det
förlåt för att jag ifrågasätter allt du säger


..men det är ju faktiskt du som har uppfostrat mig


..och du är ju faktiskt min mamma, så du har inget annat val än att älska mig! höhö
nä okej. jag älskar dig mamma.
som jag har sagt tidigare. vi har blivit tightare än vad jag trodde att 2 människor
kunde bli. trots att jag brukar tjura ihop ibland så vet du vad jag tycker :)
you're the greatest!

 

undra vem som har lärt henne sista posen?!

 

NÄ nu måste jag fan sluta smöra för alla. det är inte min grej! hejdå era skithuvven!


berra!<3

jag har drömt om berra hela natten och nu sitter jag bara och saknar henne, haha.
drömde att vi låg på taket på skidstadion och pratade om allt möjligt, fast på nåt sätt påminde allt om när vi var i skellefteå. ja jag vet fan inte. men nåt sånt var det. sen iallafall skulle vi ner, och då skulle berra hoppa på en sten och sen ner, men hon fastnade med byxorna i taket och hängde där, och jag låg bara och skrattade jättemycket tills hon tappade byxorna och ambulansen kom :/ haha förlåt

image675



"frida jag måste erkänna en grej.. det första jag gör när jag startar datorn.. det är att kolla din blogg!" haha mitt första fan!

sara

jag är dumdum, sara är gumgum, kom hon på nu (allt med engelsk brytning)
vi är alltså påväg ut med bilen här
sara- dumdum is sitting...
frida - ..fram?
sara - yes! dumdum is sitting fram and gumgum is sitting..
frida - .. back?
sara - yes, back the rat!
frida - hahahha... jag måste blogga
sara - nooo nooo i don't will!

image673

tjuvlyssnat.se

En tjej och en kille, båda ~20, verkar ha missat bussen.
Det blåser och tjejen skakar av kylan.
Tjejen: Fa-an.
Killen (lite ironiskt): Satan.
Tjejen: Helvetes jävla fittkuk.
Killen: Hahaha! Fittkuk? Hur skulle det se ut?
Tjejen (mycket avspänt och sakligt): Tja, som en korv med bröd typ.


Busshållplats på Olivedalsgatan, Göteborg

Pojke ~5 och hans pappa ~35 väntar på spårvagnen.
Pojken: Pappa, varför finns det en knapp på bussen som gör att den sprängs?
Pappan (tittar sig förvånat om): Va?
Pojken: Ja, tänk om man lutar sig mot den!
Pappan: Nä, det finns ingen sån knapp. Om man trycker på knappen stannar bussen.
Pojken: Men? du har sagt att det finns en sån knapp!
Pappan: Jag ljög?

hahahhaa jag vet inte om det bara är jag som tycker det är sjukligt roligt att skratta åt såna saker. korv med bröd-grejen är nåt jag skulle kunna klämma ur mig känns det som, haha.



har suttit och varit nostalgisk idag och kollat igenom massa bilder. såna där bilder som inte är utlagda nånstans. jag har fan över 20.000 bilder på datorn. men vissa bilder vill man bara inte lägga ut. sådär sjukt fula bilder, men där man samtidigt ser så jävla glad ut. vilka minnen jag har alltså. helt galet. egentligen kan jag bara tacka en person för det, som gett mig.. ja, jag kan nästan säga.. den bästa tiden i mitt liv, utan att överdriva..

hittade även filmer på annis när hon leker pelikan och imiterar massa lallare, och våra (läs mina) spökdagböcker från 1750-talet osv. haha.

även
-vars är skeden?
- vaaars faaaaaaaaaaaaaaan är skeden?!
och alla våra andra "expedition källare" filmer :) hade lagt ut det om inte varje film varit typ 10 minuter.
man ser hur jag först står och kikar in genom ett nyckelhål och pottan och soppe står där inne och skriker som galningar, och sen börjar jag skratta så mycket att jag lägger mig ner på golvet och kvider och dom skriker bara ännu mer, haha.
http://www.speedyshare.com/803583694.html
spelade in lite kort. men det funkar nog bara om man har quicktime.
det är väldigt få som har hört mig skratta, här har ni anledningen :)

och när jenny stjäl pottans cigg och springer runt som en jävla galning med edwin i magen, haha. stackarn var röksugen. usch vad jag saknar henne!





jag vill göra så mycket, säga så mycket, förklara så mycket, berätta så mycket.. men jag gör det inte. jag är för feg. och det suger.

skönt med helg nu iallafall. har dock inte varit på skolan på hela veckan istortsett. av olika orsaker. har inte klarat av det bara. 
jaja hoppas sara kommer hit och sysselsätter mig ikväll. eller så far vi nån annanstans. har inte ett skit att göra!
imorgon har både modo och kalix match. vet inte vad jag ska göra. antingen se kalix, eller lyssna på modo. mer givande att titta ju. och andreas leffe forss ringde nyss och hörde om jag ska komma med han och hedman ut imorrn.. så vi får siiiiii.. känner mig inte så taggad
söndag ska jag umgås med antonfjanton iallafall, om han nu kan ta sig tid till det :)


jag bjöd in mig själv på middag hos farmor och farfar idag, men efter att dom och mina farbröder hade suttit och pratat om utedass och dess innehåll i säkert en halvtimme var jag inte så hungrig nåmer. haha.

fan vad jag pratar. nu får det vara bra :)

och nu kan ni sluta gnälla på att jag inte har några nya bilder! :)


när jag tog dom här bilderna nyss hittade jag "gamla" bilder i cambilds-programs-mappen så jag snör ut dom på bilddagboken.
http://fjixen.bilddagboken.se



....

"En vänskap som kan ta slut har egentligen aldrig börjat."

"Äkta vänskap är som en god hälsa; man förstår inte vad man har innan man förlorar den."

"Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg.                "

true

ny halsduk?

nästan exakt såhär ser min halsduk ut. fast den är vit, och inte fullt lika stor :)

image662

---
pillar med bloggen igen, så det kanske ser skumt ut

--

och idag kommer fjanton "hem", eller till kalix, så då blir det att umgås med han :) weeei
image664

och fredrik håll käften, jag umgås med vem jag vill :)

onödigt vetande

hahah sitter och läser massa onödigt vetande

...myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade. 
...anledningen till att pojkar i tolvårsåldern är så klumpiga är att de växer så fort att hjärnan inte hinner lära sig kroppens nya storlek förrän den växt ytterligare.
...man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.
...en gris-orgasm vara i 30 minuter.
...den tandläkare som dragit ut flest tänder drog ut minst 2000744, de finns bevarade, mellan åren 1864 och 1904, dvs ett genomsnitt på 185 tänder per dag.
...löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv.
...10.368.000 steg innebär att 12 nya par skor slits ut och kommer att kastas till närmaste papperskorg.
...1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa.
...Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin
...människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.
 

Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.
Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.
En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.
Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat. tillräkligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.
Om du bankar huvudet mot väggen förbrukar du 150 kalorier per timme.

vad säger man?

kuk.. säger man! helvete..
3-0 blev det.
karol blev matchens lirare iallafall.
jaja, inget att hänga läpp över.
däremot att HV förlorar mot Mora och att färjestad vinner över tälje ( i förlängning) OCH att linköping slår timrå, gör att vi går ner till 4e plats i tabellen, tror jag? isåfall delar vi poäng med färjestad.

aja, min bodyguard, nallen alltså, och jag bestämde oss för att inte tjura ner oss över det, utan istället plugga lite :)
dagen till ära har jag tagit fram min "i love you"-mugg jag fick av morsan förra alla hjärtans dag, så nu dricker jag te som en galen. tror inte det finns nåt som är godare än det.

har tagit ner massa filmer också. "death to the supermodels" blandannat. tror jag har sett den förr men..



hoho minns den där kvällen, och våra "ryssbloss" hahaha
och fan vad jag måste köpa en ny sex on the beach nu känner jag.

"Åström! Jag tycker om dig. Jag är säker på att första gången vi lekte att det var i min sandlåda och jag som lura dig över andra sidan på andra sidan världen. Åren har gått och de som förr var världen kallas idag älgstigen. Men jag är bombsäker på att de alltid kommer vara våran barndom. Och jag saknar nästan våra krig, när jag inte fick se på ditt hus, och alla våra bus. Jag tror du är en stor kakbit i min barndom och nu är du min vapendragare och den som känner mig bäst. Nog med smör från min sida. Jag älskar dig <3"
By: sara andersson. haha

1. sara är den enda som tilltalar mig med åström, och då bara då hon har nåt viktigt att säga :)
2. sara smörar aldrig
3. anledningen till att hon inte fick se på mitt hus var för att hon och kixen hade "kletat slaim i mitt hår och jag tycker inte att det är så snällt" hahaha minns när jag hade skrivit en hel roman om det i min dagbok.
4. sara har aldrig sagt att hon älskar mig.. under 17 års tid :O
5. det är första gången hon erkänner att det var hon som tvingade mig över. och inte jag som överföll henne, som hon kört på nu i några år :)
6. älgstigen har antingen varit våran "värld" eller "pub älghojten 39. öppet 24h/dygn." som våra farsor gjorde skyltar om och reklamerade för några år sen på halloween. haha.
nu är det bara ett vanligt kvarter och det är lika deprimerande att fara dit varje gång.. känns bara galet. ibland står jag i fönstret och önskar att sara ska dra upp ficklampan så vi kan köra med vårat "kodspråk" vi brukade göra på kvällarna =)

haha det är sånt här som gör mig blödig.

jaja, nog om det. ska lägga mig och ta det passivt nu. får se om jag far på skolan imorrn överhuvudtaget. måste lämna in psykologigrejset iallafall.

http://www.sloganizer.net/en/

«fiffo - better than sex.»

hahaha måste bara visa vad azad skrev. vi pratade om såna där "dammsugare" man käkar
Azad säger (22:39):
...dom ser mer ut som skalbaggar
Azad säger (22:39):
....och shit vad skalbaggar ser aptitliga ut! Jag kommer typ att smaka på en i sommar!
Azad säger (22:39):
Myror med!

över och ut

full rulle

nu har jag just slirat in här och intagit position. nu är det bara grillkrydde-popcorn och saft som saknas, haha.
sen blir det hockey för hela slanten. fyyyyfasen vad laddad jag känner mig idag.

ikväll är det modo - djurgården som gäller, och tidigare möten har varit målrika för båda lagen (5-4. 5-4, 4-3, 4-2).
2 borta förluster, och 2 hemmavinster. idag är det en bortamatch så vi får se hur det går.
det verkar även som att wargh ställer upp och spelar ikväll. känns bra då vi redan har 3 grymma backar skadade, timander, hedin och victor hedman.

jaja hinner inte kackla så mycket mer. måste ju hinna poppa mina popcorn.

fick förresten en glad överaskning när posten kom.. en söt nalle och ett kort. blev ännu gladare när jag fick veta vem det var av :) kan vara därför jag varit på överdrivet bra humör hela dagen.

jag får skriva mer senare..

ha en bra alla hjärtans dag era lallare! :) och annis, du är världens bästa. i love you!

image657

psykologi

nu får ni ta och hjälpa mig med en läxa. det enda jag ska göra är att fråga några stycken;

-vem bråkar du oftast med? (inga namn)
-vad handlar bråken oftast om?
-hur hanterar du bråken? (välj mellan dessa 4 alternativ)
flyr?
startar och går undan?
silent treatment?
skriker och slår sönder saker?

ni kan svara på msn också om ni vill:)
känns onödigt att fråga farsan och dom där, eftersom att jag redan vet att alla oftast bråkar med mig ;)

nä nu har jag skitbråttom iväg. ska fly kommunen ett tag, och skönt ska det bli.


i'm done

nu har jag fått nog av fotoautotrofa organismer, cellandningar, kemiskt bunden energi och saprofyter. nu ska jag lägga mig på rygg och se room service och vänta på att mamma kommer och hämtar mig. ska bli skönt att sova där inatt och mysa med mr.T, som är mannen i mitt liv :)

alla snackar om att det är alla hjärtans dag imorgon, vilket jag inte bryr mig så mycket om. svårt att mysa med någon som är på andra sidan jorden :) men man får väl göra det bästa av det. tvätta kläder och plugga skulle behövas :)
nä men det finns ju inte så mycket att göra. om han inte bestämmer sig för att komma hem imorgon dvs :)


image656
mister T <3



glömde kanske säga att min telefon har dött nu, på riktigt. den har varit med om mycket och den klarade bara inte att åka i golvet en gång till. så nu har jag en annan telefon, och ingen laddare till den, och nästan slut batteri. så jag kan vara ganska svår att nå nu tills jag hittar mig en laddare :)

break

ja nu är det dags för en paus från pluggandet. har läst så jävla mycket om judendomen nu så jag nästan kan ses som en jude. har även skrivit mig psyskigt sjuk av psykologin och jag är nästan botaniker av all jävla biologi jag har pluggat.
inte nog med det så jag känner jag längre inte mina fingrar eller min arm och texten blir bara grötig framför ögonen. gah!

orkar fan inte börja med något mer idag. ska bara skriva allt på datorn och skicka det åt helvete så har jag det bortgjort. sen blir det att plugga teori och plugga till biologiprovet som är kvar från.. 1an?

sitter bara och väntar på att pappa ska komma hem så han kan ge mig föda..

här är tommy warghs tackling btw.
http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.274878
han säger själv att det inte var någon ful tackling? :O
jag hoppas iallafall att esa blir avstängd mer än en match som dom sagt nu.. checking to the head är dåliga grejer :/ och det är ju ganska uppenbart att han inte "råkades" träffa huvudet.

bah.. känner att jag har mycket att prata om idag, haha. men det får bli senare. nu måste jag få det här gjort innan jag hittar nåt som är roligare.

kaos, igen

skulle testa att göra en header.. i paint. gick inte så jävla bra, haha.
hockeykillen är ju söt iallafall. uppdatera om det inte syns.
vet dock inte hur man ändrar med färger eller nåt. men nu får det se ut såhär.
har sprarat annis header ifall jag skulle lessna på den här:)

NU ska jag plugga. fy mig. inge mer dator på ett tag!


image655

BAH

jag är ungefär så smart jag ser ut att vara. dvs inte ett skit!
har gått och varit maxnervös för ett teoriprov jag skulle ha idag, som inte ens är idag. fan vad less. leffelito ringde och väckte mig imorse och skulle höra om jag skulle komma med han, men då slog det mig att det är så jävla fel datum det bara kan bli. menmen, nu har jag iallafall en vecka på mig att plugga. kan behövas.

måste bara slänga upp vad loyd sa igår, haha

loyd - vilket vädertecken är du född i?
frida - vädertecken? hahaha
loyd - öööh? vad fan heter det då?
frida - hahaha jåå det heter så.... jag är född i öst
loyd - förhelvete........ sluta då!!
frida - hahahaha.. stjärntecken heter det
loyd - satans helvete... lägger du ut det här på nån jävla bloggjävel så slår jag ihjäl dig
frida - hahahahaha
loyd - hör du det?!?!?
frida - (fortsätter skratta) nu måste jag ju gå och slå igång datorn igen
loyd - men är du helt jävla dum i huvudet?? du lägger fan inte ut det nånstans
frida - hohoho

allt blir så mycket roligare efter 2 på natten. varför vet jag inte. det är så roligt att höra att han har ett uppenbart fel. det brukar han aldrig ha :)

nu ska jag gå en runda för att vakna och sen ska jag plugga som ett tok. hoppas mamma är ledig så kan jag fara dit. blir mycket mer gjort då.

stan idag, någon? luleå imorgon, någon?

bara så ni vet..

.. så när jag nyss tog av mig brallorna insåg jag att min lårkaka från helgens bravader, numera täcker 95% av låret. haha det är ganska vackert, men jag orkar inte ta någon bild nu.
ena foten har en knöl som en bandyboll och andra foten är bokstavligt svart, även den svullen som satan.
armbågen är blå och öm, höften är blå och öm, nacken ilar.
vad gör jag i fyllan? snälla, tell me!


färjestad - modo

weeeeeeei 0-3.
skröder pillade in ett mål och en ass. fan vad grym han är. på riktigt. jag tror jag är kär i han, om man kan vara det i någon man inte känner och inte ens träffat? oh my god.
det var ett riktigt "skrödermål" som bid sa. powerplay, rakt framifrån på sin egen retur.

wargh blev riktigt tacklad stackarn. men han klarade sig utan några farliga skador. bara 10 stygn kring munnen.

image644

"Ingen fara med Tommy Wargh

                  

                                           Det såg otäckt ut, men det är ingen fara med backen Tommy Wargh. Han tacklades bryskt av Färjestads Esa Pirnes i början av matchen i Karlstad och knockades direkt.

- Klubban åkte upp mot hakan och jag fick sy Wargh med tio stygn kring ena läppen, berättar Färjestads läkare Bosse Lindwall. Några sympton till hjärnskakning visade dock MODO-spelaren inte.

Men visst har han otur Tommy Wargh. Så sent som den 5 januari i år knockades han av Timrås Mika Pyörölä och fick föras med ambulans till sjukhus med hjärnskakning. Tidigare har han också opererat sina båda axlar."


 

sen finns det ju vissa som ska förstora upp allt =)

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2244&a=742218

 

finns inte så mycket att säga om matchen. den var seg att lyssna på. fanns några målchanser från båda lagen. men har man elitseriens (enligt mig. och nej, det är inte bara för att han spelar med modo) bästa målvakt så tar man allt ;)
och inte nog med att vi vann matchen. vi vann även varje period, om det nu har någon betydelse, haha. 0-3 (0-1, 0-1, 0-1).
segern gjorde att vi gick upp från fjärde till andra plats i elitserien och det är ju inte helt fy skam, trots att hv ligger säkert 20 poäng framför oss.

jaja, det var väl det om det. känner mig lite stressad. ska hinna plugga lite och duscha innan det blir allt för sent.
blir ingen skola imorrn. pluggar hemma istället.

HV vann också förresten, mot linköping, med 0-4. hrdina och puistola slutar ju aldrig förvåna iallafall :) ett av målen var ju av självaste keepern andersson, som även gjorde en ass. det är inte illa för att vara målvakt :)

städning

jag har jävligt svårt att tro att jag är ensam här inne! snart klar dock, skönt ska det bli. städar egentligen bara för att jag ska kunna tända ljus, haha

modo leder med 2-0 so far. en period kvar. skröder stod för första målet och hedin för andra. återkommer mer senare.
hoppas det kommer upp en film på wargens tackling sen så jag kan lägga upp. fyfan.. hoppas det gick bra med han.


skulla limma fast kronan på min fula prinsessa och det sprutade superlim ööööverallt, haha. ungefär som i somras när jag och leffe skulle laga vad det då var. så nu sitter typ alla mina tår ihop, brallorna sitter fast i benen och mina fingrar har jag just lyckats slita isär. men kladdigt är det. hujja.

skröder

http://www.modohockey.se/nyheter.cfm?nyhet=3396&rows=5

I LOVE YOU!

nu gör jag en hockeykategori också där det säkerligen inte kommer stå något vettigt. mest bara inför-matcher och lite annat onödigt vetande. orkar mest troligt inte söka upp alla gamla inlägg och mata in dom där.
om ni inte bryr er så strunta bara i att läsa :)

hockey gör mig glad. skröder gör mig glad.

kvällens match mot färjestad skulle jag nog kryssa eller sätta en 2a på. möjligtvis vinst för oss efter sudden.
den yngre brodern av the hedmans är fortfarnade skadad och det finns några frågetecken. många sjuka och småskadade.

nu måste jag dessvärre städa. blev ju inte av igår. otippat. får återkomma senare.



haha jag älskar sånt här!

och vad håller lubbe på med? vad hade han tänkt hämta i linköping? han är ju luleås stolthet och enda vettiga spelare, istortsett. less blir jag

möss

jag känner att det är min skyldighet att skriva ner en av min och annis dialoger vi hade här om dagen

annis - åh fan vilken fin mus du har
frida - mmm
annis - helt röd och sträv
frida - hehe joo
annis - jag vill också ha en sån

haha. nu är det givetvis en datormus vi pratar om.

påtal om det. det heter ju en mus, flera möss. men en datormus, flera datormusar, ellerhur?
datormusarna har nog fått namnet efter riktiga möss. då de finns "svanslösa musar" också. skumt det där.

rubriker är onödiga

okej nu börjar jag inse att det inte funkar att beställa saker heeela tiden. det är ju kul tills räkningarna kommer.. som dom har börjat göra idag. haha.
skitsamma. imorrn ska jag till banken och fixa för den eventuella utlandsresan. allt är fixat nu. har tillochmed en ny resväska. behöver bara trycka på den där "boka din resa"- knappen och få med mig nån blåst lallare. om jag far så vet jag vars jag ska, men det är hemligt ett tag till ;)

idag har jag varit ute och åkt bob, gungat, hälsat på farmor och farfar, osv med ida. hon är 2 år och hon sa att hon älskar mig.
- ida älska fita (uttalas fitta men betyder frida, hoppas jag)
det spelar ingen roll hur många gånger min familj, mina kompisar, mina gamla pojkvänner eller alla fulla idioter har sagt det. jag har aldrig tagit åt mig på det sättet. jag är en obrydd jävel som älskar att få komplimanger men har skitsvårt att ta åt mig av det, hur konstigt det än låter.

jag har roat mig med att lägga upp lite gamla bilder på
pixbox också. fyller väl på efter som. är inte så brydd om pixbox men alla tjatar om att dom vill ha "nya" bilder :)

det var allt för nu. imorgon är det hockey. det pirras i magen. jag saknar det, redan.

blir inge borgafjäll förresten :/ vill verkligen fara dit. men om jag far så hinner jag inte träffa pattilatti innan han far till thai, och sen har jag fått ett skamligt erbjudande om att fara till dundret och supa skallen av mig i en vecka. det låter ju också ganska lockande. och det blir inte förens veckan efter lovet isåfall.

nu ska jag städa, det behövs.. verkligen. jag kommer få astma eller aids här inne annars.

om man kan ha träningsvärk i lungorna så har jag det nu.



jag och.. en massa lallare :)

loyd goes dirty

frida - måste gå och duscha igen.. fryser ihjäl
loyd - brukar du ta på dig själv i duschen?
frida - men näe
loyd - det gör du väl? alla gör det
frida - yeye
loyd - hur ska man annars kunna tvätta sig?
frida - jag tvättar mig aldrig
loyd - jaha.. det är därför du luktar så gott

innan det pratade vi om att det luktar frida i hela hans lägenhet och att han inte kan sluta lukta.
eckelpeckel:)

OCH NEJ GOD DAMNIT, JAG OCH LOYD ÄR INTE TILLSAMMANS, HAR ALDRIG VARIT OCH KOMMER ALDRIG BLI! sluta fråga förhelvete. blir galen.
folk jag inte ens har träffat har fått mer närhet av mig än han, haha.

loyd - blabla fortare än du säger "hej jag heter frida"
frida - det gör du ju inte alls
frida skrattar
loyd - du kan inte skratta åt ett dåligt skämt för helvete.. av dig själv
frida - det var ju skitkul
frida fortsätter skratta
loyd - du kan sluta skratta nu

det är så givande att lägga in våra skittråkiga konversationer

i brist på annat

har jag suttit och läst igenom gamla blogginlägg. sånt är ju alltid kul. men satan vad bitter jag var, haha.

nu har jag ju varit vaken (och naken) några timmar och minnet från igår smyger fram. någongång under kvällen när vi stod och dansade på borden, och stolarna, började jag prata med en tjej, som jag egentligen inte vet vad hon heter (förlåt), men ja, jag vet vem hon är. och hon berättade att hon läser min blogg och brukar skratta hejdlöst åt sättet jag formulerar saker på och sättet jag  sänker loyd på, haha.
samtidigt nämnde hon att hon tycker att jag sminkar mig fint och att jag ska göra ett inlägg om hur jag sminkar mig, steg för steg och med bilder, och vad jag använder för smink osv. men det känns för mycket "modeblogg". men för att inte göra dig allt för besviken kan jag snöra upp mina favoritprodukter jag har i sminkväskan :) jag har smink för 18 basketlag och orkar inte lägga in allt, bara favoriterna alltså :)

image622
-favoritögonskuggan är den här från
clinique. 2 läppglans, ett rough och 2 ögonskuggor i ett. sitter som satan. bra skit är det. har en i den här färgen och en i rosa/lila.

image623
-ögonbryn-skugga från makeupstore. mycket bättre än pennor. sitter också bra som satan. har dock inte exakt den där färgen, men ungefär.

-kul-rouge och eyeliner från oriflame

image624image625

- anisktet gömmer jag bakom dessa saker. ett creme-puder och en foundation. har även ett vanligt puder från max factor som jag knappt använder. älskar verkligen max factor.

image626

- favoritmascaran kommer från rimmel. egentligen inget märkvärdigt men jag gillar den alot.


- sen ääääälskar jag collistars ögonskuggor. fybubblan. började med att jag fick en av mormor i julklapp och nu har jag köpt några kompisar till den.
image627image628
där är 2 av färgerna jag har. har även en svart och mer bronsaktig och en guldig. går inte att beskriva hur jävla fina dom blir på. fast det är nog bara partymake. glittrar som satan :)

image629

- syns kanske inte så mycket, men gott är det :)
när folk inte ser är det dock idomin som gäller. myyycket idomin!

jaja det får duga. det där är favoriterna iallafall. och det här kändes waaaay 2 seriöst för mig. men nu är det gjort iallafall.

dagen efter..

.. är alltid dagen efter. fyfan

hade iallafall grymt trevligt igår. det är inte ofta man har det i fyllan nu för tiden.
kvällen började hos emma s (efter att jag suttit och druckit i 4 timmar själv hemma, haha) och där körde vi massa ölspel, sexspel, ja såna där tjejgrejer. fixa oss och sånt.
sen ville emma ha papper så vi sprang ner på druggen och köpte det, och där kom loyd och hämtade oss så vi fick fara till mig och hämta mina smycken. jaja sen till emma igen och lalla vidare.
tragiskt att jag inte fixat min kamera ännu :/ och fyfan. pööösen lurade med mig till vimmelfotografen, kul att man ser ut som en haschtomte. det finns orsaker till att jag undviker dom där kamerorna, haha.


emma äter på tenas hår


sjöberg har just stått på alla fyra och skällt.. tror jag =)


jag ville se hur loyd skulle se ut i lugg :)


jag posar


annis skäller =)


sara gör nånting =)


sjöberg visar annis hur kamelen går till
tena knäppte samtidigt så bilden blev skum

jaja sen var det väl de vanliga. for och raggade med loyd efter hotellet, sen till han, sen skjutsa folk och sånt. somnade i bilen påväg hem också, somnade nästan i trapphuset påväg hem, somnade i hallen, somnade i sängen och där sov jag som en gris.


nödvändig film. haha. ignorera min röst, jag är still sick =)


vi körde ett spel och en av reglerna var att vi var tvungen att stå på alla fyra och skälla (inte yla annis=) före
eller om det var efter varje grej vi gjorde.
vi har "videobloggat" också, men dom vågar jag inte lägga in :)

nu sitter jag här med ett stooooort glas oboy och tycker synd om mig själv.. och mitt huvud.
ska lägga mig i sängen en sväng tror jag.

skola imorrn. blä!

magic



You've got magic inside your fingertips.
It's leaking out all over my skin, yeah.
Every time that I get close to you,
You're making me weak with the way you look through those eyes.

But all I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above, yeah.
I need you.

I remember the way that you move.
You're dancing easily through my dreams.
It's hitting me harder and harder with all your smiles.
You are crazy gentle in the way you kiss.

All I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

Oh baby, I need you to see me the way I see you.
Love me wide awake in the middle of my dreams.

And all I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

All I see is your face.
All I need is your touch.
Wake me up with your lips.
Come at me from up above.

All I see is your face.
All I see is your face.
All I see is your face.



sjuka människor

är det bara jag som funderar hur kroppen ser ut efter 8 år?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1801526.ab

är man så sjuk att man låter en människa ligga död i 8 år i sin egna jävla soffa så måste man ju åtminstone vara sjuk nog för att få hjälp.

usch

ändrade planer

.. igen!
efter mycket rackel och svammel for jag till sara för att fara till backen, men av olika orsaker blev det inte så.
blä, känner mig trött och jävligt bitter idag.
kan bero på att jag låg vaken till ca 4 inatt och väntade på att annis skulle höra av sig, men eftersom att hon inte gjorde det klädde jag av mig och la mig under täcket, och somnade dirr. före 9 blev jag väckt av ida för att hon ville bada. tänkte vara snäll och sitta och vakta henne så hon inte drunknar, men hennes puppyeyes var för svåra att neka så jag drog av mig kläderna och hoppade ner med henne.
kan ju garanterade att det kändes lite wierd att sitta där utan kläder med lillsyrran som gillar att utforska, haha.

jaja, ikväll blir det väl fest. fast hittills har det bara varit svammel uti det där och jag vet inte alls varför jag överhuvudtaget ska följa med. menmen. sara kommer väl och roar mig om inte annat.

nu ska jag dra av mig dom här snowboardskorna, känns som att mina tår vill röra på sig, då dom är helt bortdomnade. sen blir det att lägga sig i sängen och tycka synd om sig själv ett tag innan jag far ut och leker med ida som jag lovat henne.

stefan är rolig förresten :)


image614

fredag

det slog mig precis att det är fredag idag.. och jag sitter inne. det borde vara dödsstraff på sånt.
men jag känner mig verkligen bara sämre ikväll.. febern vägrar ge sig så jag orkade inte följa med
annis och emma på nån fest. har svinmycket att göra. eller.. ska bara städa och fixa här, och se film.
bananen vill att jag kommer och sover där, men risken att jag är vaken är ju inte så stor. lär ju somna på 3 röda.

sista dagen på praktiken idag. var bara där och vände. usch vad tråkigt det kändes. ville ju stanna där och svamla
med alla huliganer. hoppas jag får jobb där nudå. tackade nej till helgjobben. vafan.. jag är 18. de 2 dagar i veckan jag är ledig från skolan ska jag väl roa mig med nåt och inte jobba. jobba hinner jag göra innan jag dör. eller på kvällarna efter skolan :) freedom ain't free

blev inga skrillor idag. jag hade ju lovat annis att jag skulle lära henne hur man åker :) men vi tar oss inte till djuptjärn så vi tar det någon annan dag istället.
däremot har jag varit och hämtat brädan idag så imorrn blir det oroligt i backen ;) bara för att det är planerat nu så kommer det vara snöstorm eller 40 minus. just my luck.

nackdelen med att fara till backen med sara är att hon åker slalom, och då är det inget roligt att härja. aja, det duger.

image611
just nu skulle sommarn vara jävligt skön. fast bara nu.. i nån minut. jag fryser ihjäl!






haha!

jag satt länge och övervägde om jag skulle lägga in det här klippet eller inte.
det gör verkligen ont att se hur söta vi är på morgonen :)

här har ni då den nakna sanningen;



nu är ju inte det här inspelat igår utan för nåt år sen :) ha överseende.

Youre welcome!

Varsågod Frida, nu har jag gjort en blogg design åt dig. Vet inte om du gillar den :) Men jag tog iaf inge rosa och inge hellokitty! Puss ;-*

WEII!

har varit och hämtat ida och handlat och blablabla och var stressad till max+tandvärk och huvudvärk och trashig frilla.. springer in för att byta kläder och springa på praktiken och ser att mitt hår har kommit OCH att jag tydligen börjar 4 idag, och inte halv 3. snacka om skönt :)
så nu ska jag montera fast håret. är lika långt som mitt hår, men jag ska bara göra det tjockare och så så det blir mer volym :)
måste ringa till käftis också. vi hatar varann. men jag måste fan fixa den där tanden nu, hur tjurig jag än brukar vara.

skönt att träffa både ida och pappa idag. puh. jag blir galen utan dom. känner fan tillochmed att jag saknar kirre, och då är det illa, haha.

när pappa såg mig och mitt hår imorse började han gapskratta och sa "hahahahah du ser ut som munken jorr" =)

kaos

annis har lovat att fixa min blogg eftersom att jag har råkats förstöra den :) därför låter jag det se ut såhär nu under tiden.

morgonpigg

jag förstår inte vad det är med mig och mina sovrutiner. vaknar tidigt hela tiden  trots att jag är skittrött. jaja, idag kanske det beror på att ida kommer. pappa har kommit hem nu och ska stanna ett tag men han sover, och lär sova hela dagen innan han hämtar henne :/ och jag går ju kväll så det är itne säkert att jag hinner träffa henne.

usch vad klantig jag är förresten. beställde ju
löshår igår och om man beställde innan klockan 3 så skulle man få hem det innan klokcan 9 på morgonen efter. men jag fattade ingenting om betalning hit och dit så jag mejljade.. 3 gånger. sen beställde jag direkt från internet, så nu har jag ju egentligen gjort 4 beställningar? :) aja, hur som helst så insåg jag att jag tryckt i fel då jag beställde så det kommer till posten, och inte direkt hem som jag ville. så nu kan det ju ta ännu längre. gaah!
och posten är alltid så sen här också. jaja annars kommer det väl till veckan.

vill ha hem mitt usb-minne nu så jag kan framkalla massa bilder. har plockat ut ca 600 st nu. gosh. måste ju köpa nåt att sätta alla i. sen har jag ju varit modern och tagit massa bilder med en vanlig kamera, haha. måste framkalla det också. minns inte ens hur man gör.

och nu har jag äntligen fattat hur man beställer härifrån, så jag har beställt lite grejer nu.

jaja nu ska jag gå och lägga mig en sväng igen :)

anus har hakat på trenden

.. och blivit (läs: försöker bli) känd bloggerska.


B A N A N I S säger (23:39):
kolla min nya blogg design! om du ser den gamla måste du uppdatera sidan
frida säger (23:41):
söt
B A N A N I S säger (23:41):
tack=)
B A N A N I S säger (23:41):
jag har haft 192 sidvisningar idag
B A N A N I S säger (23:42):
jag brukar ha tre 
B A N A N I S säger (23:42):
typ
frida säger (23:42):
haha
frida säger (23:42):
stort
B A N A N I S säger (23:42):
cheeses
B A N A N I S säger (23:42):
jag ska bli som kenza
B A N A N I S säger (23:42):
fast jag ska ta egan modellbilder med webcam
B A N A N I S säger (23:42):
och lägga upp vidobloggar där jag dansar som en indian
B A N A N I S säger (23:43):
som stina lee
frida säger (23:43):
haha då är jag din manager
frida säger (23:43):
som marknadsför dig
frida säger (23:43):
om det nu är sånt såna sysslar med
B A N A N I S säger (23:43):
sälj mig frida!
frida säger (23:43):
köp mig!
B A N A N I S säger (23:43):
du måste länka till min sida överallt
B A N A N I S säger (23:43):
och göra så att jag sälhjer 
frida säger (23:43):
kanske..
frida säger (23:43):
om du är snäll
frida säger (23:43):
och matar mig med nudlar varje dag
B A N A N I S säger (23:44):
okej ;D
B A N A N I S säger (23:44):
sölj mig då!
frida säger (23:44):
får jag pengarna?
B A N A N I S säger (23:44):
du måste heta på msn www.annmary.blogg.se och sen ska det stå, jag försöker marknadsflra henne
frida säger (23:45):
NAAAJ
B A N A N I S säger (23:45):
JOJ
frida säger (23:45):
in maj äjnus
B A N A N I S säger (23:45):
love you fuckface
frida säger (23:45):
fuck me loveface

cheeeeses. inte hon också! :)

näfan nu har jag börjat blogga för mycket igen. ska bara gå igenom allt jag går igenom och sen ska jag se film!

dåliga gener

.. är precis vad jag har.

träffade lite folk igår på ishallen när jag och annis ishalls-minglade. ingen pratade med mig. dom såg inte ens att det var jag. idag däremot har samma personer sagt att dom tycker att det är fint och en av dem sa även "är man naturligt vacker ska inte smink och hår kunna påverka det. och det gör det inte på dig. och du passar jättebra i lugg, fattar inte varför du inte gjort så tidigare"

ja, jag blev stolt.. och jag kände att jag var tvungen att berätta det åt loyd som var den enda jag hade kontakt med just då. och han sa att dom bara smörar och att alla som säger att det är fint är dumma i huvudet och äckliga och att ingen kan tycka att det ser bra ut. och att jag är naturligt ful och äcklig osv. idiotidiotidiot. bara för att han aldrig fått en komplimang :)

farmor och farfar var snälla och köpte ny madrass till min säng idag så jag slipper ligga på fjädrarna. mys.

så nu ska jag koka te och göra mackor och lägga mig under täcket och se film. mys! vill bli frisk nu nyss.
sista praktikdagen imorrn. både skönt och tråkigt.

och imorrn kommer ida! gaaah! can't wait.

och jag har beställt löshår nu. hoppas det kommer imorrn också

loyd smörar nu
loyd - ska du ha nåt från alko imorrn?
frida - jag går hellre dit och köper det än att ta nåt av dig
loyd - haha nåå säg inte så
frida - mmm
loyd - vi hörs imorrn då...
frida - NÄ
loyd - aldrig mer?
frida - nä!
loyd - åå vad tråkigt. vad ska jag då göra?
frida - skaffa dig ett liv som alla andra tillexempel
hejrååååååååååå... idiot. säger som farfar alltid säger
"du är ju knull i huvet"

image607image608

Lika som bär

BB-robin och henkebenke, som nu har flyttat till norge

gosh.. se likheten

image605 image606

gaaah hittar ingen bättre bild. men dom är kopior iallafall

trött:(

vaaarför kan jag inte sova längre? jag är ledig och vaknar typ 9. usch vad jobbigt. annis ligger och sover, antar att hon sket i att fara till skolan, eller så vaknade hon bara inte av väckaren :)

eftersom att jag vill jobba inom spa och grejer så har jag ungefär allt man kan tänka sig till sånt. annis hittade min ler-ansiktsmask som hon ville testa. den luktar verkligen apa. är sjögräs och grejer i den, och när den torkar kan man inte röra ansiktet. och det hade vi rätt kul åt :) satt och skrev hemliga meddelanden åt varandra i våra ansikten osv. efter att vi fått bort det där från ansiktet och skrubbat varandras ryggar var det bara att börja med peelingen. skönt som tusan. sen massage och insmörjning. bra skit var det. nu är man lenast i landet, tror jag :)

måste fara och kolla på begravningskläder idag tror jag. tänkte försöka få med mig någon till luleå. annars får jag fara imorrn eller nåt.
ska till camilla och hämta lite kläder hon stulit av mig också, kanske passar på att umgås lite :) hon är ju busywoman så det blir inte så mycket umgås nu för tiden :/

jaja, ska gå och krypa ner med annis en sväng till. fryser verkligen ihjäl. iiih

annis, hockey osv

den här dagen har varit bra skit faktiskt. började med att jag vaknade
bredvid annis, vilket var alldeles för länge sen nu. innan de skedade vi oss givetvis
tills vi somnade och det är ju inte helt fel :)
sympativaknade tidigt som fan, för att jag skulle ringa och sjukanmäla mig och avboka möten hit och dit, och givetvis
hålla annis sällskap. ingen jävel svarade och jag ringde överallt, men kom bara till en jävla fax. hatar dom.
en tant och jag diskuterade sånt här om dagen, eftersom att när hon ringde apoteket sket dom i vad hon hette,
dom ville bara ha en kod. vafan? snart får man inte ens vara människa, och snart ska väl nån lallare
med högre makt se till att vi inte får leva med hjärtan och hjärnor utan med sms eller nåt annat helvete. usch hatar sverige.

jaja, somnade såklart om och sov alldeles för länge, städade lite, blablabla sen kom annis och vi for på stan och käkade, handlade, spelade in filmer (haha) osv, sen hem och packa upp, byta kläder, gå till farmor och farfar, där lottabatong och hennes familj var. dom ska också till thailand med farmor och dom, gaaah! farmor sa dock att någon har avbokat 2 resor, så man kanske ska passa på nu medans dom finns kvar :) måste bara få med mig nån. jaja sen ishallen.

annis brukar inte gilla hockey, eller ingen jag umgås med gillar hockey.. dom hatar det.. och dom hatar mig för att jag gillar det. men annis kom med, och nu älskar hon det :) hon satt och skrek som nån annan lallare där när nåt hände osv, och sa att hon vill vara hockeyhora med mig och att hon ska komma på nästa match och fara dit varje dag och bara sitta här :) haha.

århundradets jävla fight på ishallen. fan vad härligt att se. alla slogs verkligen mot alla. började med att kalix kvitterade när det var 10 sek kvar och malmbergets målis blev helt crazybabe på ante för att han var närmast, och sen slogs alla. sånt gillar vi :) spelade tillochmed in men mobilkameror är inte så bra så det syns typ inte.

jag och annis skulle håna alla som videobloggar och visar allt dom köper som ingen ändå bryr sig om, så annis spelade in all mat vi hade handlat och gjorde reklam för det. hahaha riktigt rolig. däremot har jag så helvetes fult skratt så jag vågar inte lägga in den.

nå nu.. nu ska vi bada badkar med varann och koka fruktsoppa. sen blir det väl att slänga sig på sängen och se film eller nåt. annis ska gå och spy också. hon har ätit som en gris idag och kan inte leva säger hon =)

nu har ganska många sett mitt hår och inte en jävel har kännt igen mig, trots att jag stått 1 cm ifrån och vinkat som en galning.
farfar sa att han skulle köpa viagra, farmor skrattade och sa att jag ser ut som nån i andra avenyn, annis sa att jag ser ut som en kändis, eller som min moster, morsan sa att jag såg ut som en folkhögare eller estetare, lottabatong tyckte bara det var fint och uffe krävde leg när jag skulle köpa snus. jag frågade om jag inte ser äldre ut men han sa bara "tyvärr motsatsen" kul liv :)

har förresten fått min nya säng idag.. den är mindre, utan ben eller sängram eller madrass. jag har verkligen köpt ner mig. måste skaffa en ny, dirr. tur att pappa inte är hemma så vi kan ta hans säng inatt igen :)

och på lördag blir det tydligen fest. ska ta de där limmogrejset uti hotellet. är ju 80-talsfest och annis frågade om jag ville komma, och klart man ställer upp ;) fast som mackan sa "man kan ju inte fara och göra bort sig varje helg", fast på lördag blir det att ta det luuuugnt :)

gaah nu babblar jag för mycket. ska gå och göra någon nytta.

saknar sara och patte alot :( <3




haha så hör man hur någon säger "nu hör du vad mamma säger!" sweeeet!



nä nu jävlar är det bara att dra av sig kläderna och dyka i. hejrå

:O

okejdå här har ni



haha noooes vad fult det ser ut där. jaja vafan.. den är för lång nu iallafall men jag har pratat med camilla och hon ska fixa det :) den är lite ovan och dras till ett håll hela tiden också. ääh, whatever. jag har en ny mössa som jag äntligen har anledning att använda :P

skratta inte:(

LUGG!

jag har lugg gott folk. sist jag hade det gick jag i 6an och någon full cypriot klippte av den, och jag minns hur förstörd jag var.

annis min vapendragare kom hit och jag blev sjukt sugen på att göra nåt åt mitt hår. och lugg är ju faktiskt en ganska stor grej. så hon fick klippa. hon förvarnade mig om att hon bara klippt papper och kanske nåt tyg i syslöjden för 10 år sen och vi höll på att skratta ihjäl oss åt tanken av att jag skulle se ut som en påve eller en potta. men faktiskt så är det ganska snyggt. rätt ovant dock.

har lodiskläder och flätlockigt hår nu, och inget smink. tror det blir coolare om man fixar sig lite :)

weeeei.. bilder kommer sen när jag orkar göra nåt åt det. fan vad jobbigt att ha håret i ögonen hela tiden. men nu slipper jag ju iallafall plocka ögonbrynen ;)


det syns verkligen inte hur mycket det är. men förr hade jag ju halva håret som lugg, nu har vi ju som minskat ganska mycket. den blev mycket tjockare nu dock. me like :)

är förresten bara ett knapptryck ifrån en spanienresa nu.. iiiih


världens bästa dotter? :)

är hemma på lunch nu.. äntligen. har feber till max och är inte alls så sugen på att jobba heeela dagen :/

aja, snäll och omtänksam som man är (a) sprang jag till rimi och köpte semlor till pappa och hans kompis. pappa älskar det så han blir nog glad när jag orkar gå och ge dom åt han :) nånting måste dom ju ha att göra i lastbilen.. äta semlor är en grej :)
jag hatar dom där äckliga jävlarna. har fått se folk sitta och fläska i sig det hela dagen och jag mår bara dåligt. usch

patte har gjort mig grymt sugen på utlandet nu. men thailand verkar rätt långt bort. ingen vill komma med. funderar istället på att försöka få tag i våra släktingar i spanien och flirta till mig en sovplats och dra dit istället :) ska prata lite med morfar och sånt.

nu ska jag gå och prata med papi innan dom far igen.

pappa - frida.. sa inte du att du hade städat hela lägenheten?
frida - jaa men det var ju igår
pappa - jaha.. ja men det förklarar ju saken

weei!

tänkte bara meddela att jag klippt mig.. igen. mycket den här gången. bara för att det inte ska fastna i dragkedjan varje gång jag tar på mig jackan. äntligen ligger det inte slickat något mera. bra skit. men jag gjorde det bara fort och jag var inte alls noga så jag får trimma till det imorrn.

pappa kommer hem en sväng inatt, bara för att duscha och sånt. dom passerar ändå kalix. hoppas jag hinner träffa han! saknar ihjäl mig.

nu ska jag se film

gah, kan inte släppa det!

igår när jag och loyd låg och såg på tv så började jag fundera i vanlig ordning. han är den enda som inte hånar mig för mina dumma tankar. eller han hånar mig, men jag bryr mig inte om det.. bara för att det är han :)

antingen är jag dum i huvudet, eller så finns det ingen logisk förklaring till detta. för jag har verkligen frågat alla jag pratat med idag (utom sara. hinner bli less innan jag fått henne att förstå:P) men ingen har vetat, och jag har inte släppt tanken en sekund ens.

om man ligger ner och ser på tv, på sidan alltså. då blir ju bilden normal, eller alltså det är ju inget konstigt med det. däremot kan man få spänna ögonen extra för att se alla ansiktsdrag och sånt. sitter man rakt och ser på tv så är ju bilden som den ska, allt är normalt osv.
däremot om man skulle sitta rakt, och vrida på tvn, så den stod på sidan. då skulle det ju se skitkonstigt ut. VARFÖR? jag fattar det inte. är det i hjärnan det är fel? i ögonen? i tvn? i mig? jag fattar verkligen inte! det här kommer bli min död om jag inte får något svar.

påtal om död. jag har bytt sminkborttagningsprodukter och idag ser jag ut som djävulen själv. jag har fått en knöl.. ja en knöl. inte en finne eller ett utslag. en jävla böld i pannan/hårfästet, stor som en femma typ. inåt alltså. den syns inte, men den känns. och det gör helvetes ont. jag sätter en tjuga på att det är sminkborttagningens fel. vad annars kan det vara? för hela mitt ansikte har blivit skitorrt sen jag började använda det också. och det är ändå samma märke som jag haft tidigare. bara en annan variant.
även detta har drivit mig till vansinne idag. jag har frågat alla och googlat som en galning men hittar inte vad det är. hypokondriker som man är har jag fått det till att det är cancer. dör jag inte av bölden i sig kommer jag dö av att den blir så pass stor att den trycker sönder min hjärna. sorgligt men sant :/


knölframkallare!


praktiken har gått bra idag. en gubbe har tillochmed friat. men han tog mig på röven.. så jag blev tvungen att tacka  nej. en annan gubbe hade 12 klockor. såna stora som står på golvet (ja han är gammal klock-görare) på övervåningen och säkert de dubbla i källaren. alla plingade i otakt och lät förjävligt. jag fick huvudvärk.
och jag och en tant diskuterade snyggt vs fult. hon sa att man bara kommer ihåg snygga människor. alternativt deras raka motsats också. det hade hon rätt i. hon är klok den tanten. man får alltid diskutera och skratta med henne. och på lördag fyller hon år, nästan jämt tillochmed. hon har bjudit mig på fika, och jag är ledig egentligen. men klart man ställer upp :)

och idag var jag sjuuukt nära på att beställa en resa till thailand. jag har ju faktiskt pengar nu. MEN.. när jag går och kollar på nätet så står det att alla biljetter är slut, iallafall då jag vill fara dit. VÄRT! ska ta reda på alla som ska dit och sätta gift i deras mat så dom dör och inte kan fara.
men jag insåg ändå att det nog inte är så roligt att fara till thailand själv. känns inte som det. så om någon är sugen på att komma så far vi, dirr. jag bär er.. vad som helst.

nä nu börjar outsiders och sara behöver min närhet. kanske slänger in bilder sen.

sara goes döv

att sara hör dåligt är väl ingen nyhet. men nu är hon fan döv.

vi har just lagat mat. och när vi satt och käkade sa jag
frida - haha ååh vill du höra de sjukaste då?
sara tittar bara på mig
frida - meh.. fråga vad då!
sara (sträcker på sig) - ååh tror jag ska gå och lägga mig på soffan innan jag städar bort
frida - hallå? hör du mig ens?
sara - va? .. sa du nåt?

sen sa jag
frida - åh vad jävla mätt jag ääär
sara - jaa gå du och duscha

frida tittar på en sara som ser trött ut - är du trött?
sara ser fortfarande lika trött ut - okejDÅ, jag skolkade från praktiken idag. i 1,5 timme.
frida - jag frågade om du var trött?
sara - jaha.. näe

frida - det är "uppehåll" från hockeyn nu
sara - jaha
frida - mm alla utlänningar far hem till deras länder och spelar
sara - ahaa
frida - bry dig då!
sara - okej.. vadå far hem? dom bor väl här?
frida - nä men alltså.. skröder far till norge, krizan till slovakien, jämtin till mongoliet osvosv. du fattar
sara - va? nääe jag fattar inte. vadå mongoliet? jämtin låter svenskt
frida - det var ett skämt
sara - hmm.. men vadå? jag fattar fortfarande inte
frida - glöm att jag sa nåt.. det var inte ens ett skämt. det var en onödig kommentar bara.
sara - så det var inget skämt?
frida - sara, håll käften!
sara - okejdå

haha cheeeeses.. blir galen!

skriver mer sen. nu ska vi lägga oss och mysa i soffan tills vi ska plugga och sånt.

jag är världens bästa potatismosgörare iallafall. eller nästbäst.. efter annis morsa. men bra är jag. och det är nog den enda maträtt i hela världen jag kan göra.. som inte tillagas i micro :) stolt!

porrfilm

pratar lite med loyd i vanlig ordning

frida - alltså.. jag har tänkt en grej. i sverige är det ju tillåtet att sälja sex, men inte att köpa det. men samtidigt är det tillåtet att spela in porrfilm, och betala killen/tjejen för att ha sex, på film. så egentligen borde ju alla horor bara kunna ta med sig en kamera?
loyd - ja det har du rätt i. egentligen borde du och jag spela in en porrfilm. alla killar tycker ju att du är skitsnygg.. och alla tjejer tycker att jag.. är snygg.. så alla skulle ju köpa den
frida - dum idé
loyd - så säljer vi den för typ 300 kr och blir svinrika
frida är tyst ett tag
frida - hahahhaha jag kom på värsta grejen. kan vi inte göra en porrfilm.. alltså alla tror att det är en porrfilm. men sen är det typ en rebus med massa stillbilder. en bild på mig så står det typ "frida minustecken tröja" "mikael minustecken byxor" och så gör man sådär. sen får vi komma på nåt snyggt slut och namn. (skrattar hela tiden jag berättar och tycker att jag är fantastiskt rolig)
loyd är tyst och jag hör verkligen hur han kommer håna mig.. sen börjar han fnissa och tillslut skratta som den idiot han är (höhö)
loyd - det är du.. bara du. hahahaa

sen låg vi och zappade på tvn och "en annan del av köping" började. man fick se 2 av dom som var tillsammans. vi sa inte ett ord och för att bryta tystnaden sa jag.
frida - tror du att dom där 2 har sex?
loyd - joo nog tror jag det
frida - jag tror fan inte det.. jag tror att han vill.. men hon bangar
loyd - ööh?
frida - eller så är hon värsta djuret och han orkar verkligen inte ligga hela tiden så han skyller på huvudvärk
loyd - hahaha

frida - ja men du kan ju inte sitta där med en kniv om du ska ta livet av dig
loyd - men är du dum i huvudet? tror du jag skulle sitta och mesa med en kniv om jag skulle ta livet av mig? det skulle ju vara ett spektakulärt självmord
frida - som vadå?
loyd - jag skulle komma till dig och knyta fast dig i sängen.. sen skulle jag sätta mig på dig och..
frida - vad har det med ditt självmord att göra? då är det ju jag som dör isåfall
loyd - .. och sen skulle jag skjuta skallen av mig

(a)

frida - fan vad jag har hjärtklappningar. känns som att det är en basketmatch i mitt hjärta nu. det bara babongbabong hela tiden. tror jag kommer dö. gör skitont hela tiden
loyd - vill du äta kex i min säng?
frida - eeeeh?
loyd - nä jag vet inte

KUL att han bryr sig!

ska fortsätta se "she's all that" nu i brist på annat. ska upp 6 imorrn. bra det kommer gå.

tired

jag har varken klätt av mig gårdagens kläder eller klätt på mig nya kläder. sara och verran har just varit och köpt bakiscola, tror det är det enda som kan hjälpa i det här läget :) måste duscha och sånt känner jag. camilla fixade mitt hår igår och hon var ju inte snål med hårsprayet och allt vad hon nu pillade in, men det blev ju snyggt iallafall :) tog dock inga bilder alls..

hotellet var rätt värdelöst igår, av olika anledningar. för mycket folk och för lite patte, haha misstolka inte. majoriteten var ju 16 eller 50 år och givetvis blev det bråk.. som vanligt. 

nu ska jag gå och lägga mig och kramas med sara. skulle nog behöva städas och ätas också. men det har nog dom där redan fixat :)

skumt pervo

jag är en fara för mig själv

nyss när jag gick ut med soporna träffade jag en man ~ 55-60 år.
man - ursäkta..
jag - jaa?
man - ursäkta.. bor du här?
jag - mm vadådå?
man - jaha. ja nå men då..
jag - ...?
man - jag undrar om du vet vem .... .... är?
jag - hmm nääe
man - nääe det är klart.. han är ju i min ålder
jag - ja okej (börjar gå)
man - vet du var han bor då?
jag - hmm.. näe? :O
man - okej jaja.. tack ska du ha
jag börjar gå igen
man - ursäkta.. vad heter du?
jag - frida. vadådå?
man - är det där dina riktiga ögon?
jag - nääe.. höhö.. klart det är
man - det är nåt speciellt med dom.. men..
jag fnissar bara till och fortsätter gå
man - .. men.. vad har du gjort där? (kommer närmare)
jag - vars?
man - du har ju rivmärken i ansiktet
jag - jaså? jåjå men jag har bråttom nu
man - om du vill kan vi ju gå hem till mig och diskutera närmare?
jag - närmare vadå?
man - nå men..
jag - näfan nu måste jag springa. ha det
man - men.. tack då

var givetvis tvungen att kolla vad jag har för rivmärken i ansiktet. och jag skojar inte.. dom är fan överallt. små jävlar. måste ju ha klöst mig som en galen inatt.

jag har sovit på soffan inatt. orkade inte sova med sara :) och jag har fan inte kunnat sova nåt. somnade vid 4-5 och klockan 8 var jag klarvaken. och då gick jag och la mig i min säng.. somnade om i en halvtimme kanske och sen har jag inte kunnat sova mer.
nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag gå till farmor och farfars lägenhet och vänta på att nån får tid att skjutsa mig och hämta idolainen. har verkligen längtan ihjäl mig. tror det är därför jag inte kunnat sova :)
sara ligger fortfarande och snarkar. måste låta henne sova. annars kommer hon vara trött före klockan 9 ikväll och det är ju inge kul. sen är det hoooockey! gogoogog. ska fara och se kalix-matchen. får be bid hållla mig uppdaterad om modomatchen =) dom möter ju faktiskt hv. egentligen kan vi redan ge segern åt hv. men dom spelade så ojämnt mot luleå sist så man vet aldrig. luleå är ju inte direkt bra :) och modo vann ju sist mot hv på bortais.

har en del spelare borta. men det ska nog gå bra. och till veckan sticker ju halva laget på landslagsuppdrag. även skröder då.

gah.. skulle ju bara skriva kort idag. fan. jaja, hejdå! :)

risen!

that´s all i need!

sara vet verkligen hur man får mig på bra humör. en risenpåse gör så mycket :) hon överaskade mig med en sån idag, säkert för sitt eget bästa. hon brukar oftast få ta skiten när jag blir irriterad :) jag är allmänt pmsig.. lättretad, känslig, humörsvängningar och hela köret. har ont i varenda del av kroppen och bara ett vrak egentligen. blä.

för någon dag sen sa sara typ "åh vad jag tycker om att "bo" med dig. det är så roligt och mysigt och man vet aldrig vad som kommer hända när man är med dig.  jag tror vi skulle kunna bo med varann i en lägenhet, bara vi hade haft varsitt rum vi skulle kunna stänga in oss i när vi blir tjuriga" jag höll med men det dröjde inte längre förens vi stod och skrek på varann och båda kollade på varandra med en menande blick. jag kan säga att det aldrig i helvetet skulle funka. hon kanske skulle klara det, men jag skulle mest troligt gå under. haha. skulle störa mig på att hon duschar 24 gånger om dagen, hennes fula nattlinnen, hennes snarkningar, hennes försök till att lätta på stämningen när den är lite spänd, hennes sätt att dricka på (tro mig, hennes munsköljningar och gurglingar är verkligen äckliga) och när hon river hennes naglar, och även mina när hon har tillgång till dom.

men jag älskar henne. hon är min raka motsats och hon är verkligen positiv till allt. nästan så det blir lite jobbigt. hon kan inte vara arg på någon, istället säger hon "nääe jag har bara ingen åsikt om blabla". hon har sånt jävla tålamod och är så sjukligt förstående. hon ser på mig hur jag mår och vad jag behöver, och gör allt för att det ska bli bättre (alt. sämre. beroende på vad hon är på för humör=)). hon får mig alltid att skratta, förr eller senare och det är ju ett projekt för sig :)

jåjå nu ska jag sova så det blir morgon fort. längtar ihjäl mig efter ida. däremot har vi ingen bil, så jag ska GÅ till stenbäcken, hämta ida och putta henne i en barnvagn i djupsnö tillbaka till näsbyn. fyfan, gruvar mig redan. om någon har en bil över så får ni gärna parkera den utanför min port. lämna gärna nyckeln i :)

och imorrn far pattilatti till varmare breddgrader :/ känns som att jag kommer sakna han endel.
han är ju en av få som brukar få mig på bättre tankar när jag satt mig på tvären:) have fun iallafall.

har fått massage av sara ikväll också. skönaste ever. tända ljus som luktar gott som satan gjorde ju inte saken sämre. hon vet vad min trasiga rygg behöver :) däremot sa hon att jag måste sluta sitta vid datorn. för min rygg är helt stenhård på vissa ställen och hon kunde typ spela biljard med alla knutar jag har där överallt.

natti


nåååh

pratade med idas morsa igårkväll och hon sa att ida grinar och skriker efter mig varje dag, hela dagarna. och efter erik, fredde och pappa.
när ewa hade sagt att hon skulle prata med mig hade ida studsat upp, sprungit mot dörren och börjat ta på sig skorna och sagt "ida åka fjida" haha ååh baby! saknar henne så sjukt mycket alltså, så nu har vi bestämt att jag ska fara och hämta henne imorgon. ska fara runt lite till farmor och alla så dom också får träffa sötingen :)
gruvar mig för hur jag ska kunna fixa mat åt henne utan några sjukdomar eller dödsfall. tur att hon gillar "kojv fjasses" haha.