Ta fram din mobil

1, Vem ringde du senast?
Davd

2. Vem ringde senast dig?
Mamma

3. Vad står det i ditt 5:e mottagna sms?
"Jag gör detsamma om er båda. Förlåt mamma att jag inte kunde prata, kycklingen skulle in i ugnen och jessica var i telefon för femte gången"

4. Vad står det i ditt 12:e mottagna sms?
"Får jag komma och sova hos dig? :)"

5. Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
"Nu tänker jag på din rumpa:))) puss"

6. Har du något utkast?
nepp

7. Vad är ditt rekord i snake?
har inget

8. Vad har du för kontakter som börjar på:

j; J, jaspo, jean, jennifer, jenny, jens aasa, jesse, jim, jim amiga, johan, johan e, johnken, john s, jonas

n; nalle, nastic

t; terror, totte, tomas

m; mackan=), mamma<3, mamy2, marjatta, marko, martina, mats, mia, morfar <3, moster e-m, my

9. Vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
har inget sånt

10. vad står det i dina påminnelser?
ingenting

11. har du privat nummer just nu?
nej


okeeeej, kul :D

sen sist

det har hänt en hel del grejer sen sist.
midsommarfirandet i stugan blev hur bra som helst. jag, sara, lisa och martina for till seskarö kring.. 3 nångång. var tänkt att vi skulle vara iväg kring 1 men sara är inte den snabbaste människan på jorden. så vi for och köpte lite gotta och jordgubbar och så, och sen drog vi till seskarö, drog varvet, haha. och vi hann inte mer än in i stugan så ville vi bada så det var bara att kasta av sig kläderna och hoppa i. sen blev vi ashungriga och började laga mat, och under tiden gick jag och gjorde eld i bastun. så efter världens godaste mat blev det bastu och bad än en gång. sen ut med båten och sådär. och sen körde vi runt i seskarö. haha. var och kollade på graven och gajkade runt där nån timme. sen tillbaka till stugan och chilla och sen hem, eftersom att sara skulle upp och jobba klockan 7 dagen efter.
vi hade iallafall ruskigt trevligt där borta. fast hemresan var inte lika rolig. mådde sämst i världen och när jag kom hem hade jag 39.9 graders feber. somnade rätt fort, fast loyd ringde och väckte mig i vanlig ordning :) när jag vaknade mådde jag fortfarnade dåligt, dock bättre. så jag drog till morsan och åt, spelade kubb, fotboll osv. sen till kixen och umgås med henne, som var ensam hemma. hon sminkade mig och vi blandade världens äckligaste drink och drog på fest, som sög, så jag gick tillbaka till kix. sen kom kix och jocke, så vi lagade lite mat och sådär. sen for jocke, och då kom chris med en stripsmeny till kix, men då for jag till morsan, eftersom att jag inte orkade med mer folk.
och inte kunde jag sova, utan jag låg och spelade tvspel till typ 7.

ställde väckarn på 10 för att jag skulle fara och bada, men needå, jag sov som en sten. tänkte att morsan och stefan skulle väcka mig, men dom visste inte ens att jag var där. så det sket sig. kring 12 ringde pappa och väckte mig, så vi for och badade då. sen övningskörde jag hem, jag är grym! :) höhö

nåja. vad mer har hänt..
jag, kix, sara och lisa var och raggade runt när det då var. lånade morsans bil och sådär. rätt trevligt :)

sen for vi till kix stuga och kollade läget, och då körde även hon bil för första gången i sitt liv. hon visste knappt vars nyckeln skulle in. gick rätt bra faktiskt :)

blablabla.. nu orkar jag inte skriva mer.

imorgon blir det stugan igen, med sara. egentligen med camilla också men hon kommer inte med.

skulle börja körskola med henne men hon har tydligen börjat utan mig, så vi får se hur jag gör med körkortet. rätt less.


nåja, nu ska jag fortsätta med betapetandet, sen sova så jag orkar upp imorrn.

http://fjixen.bilddagboken.se/

gårdagen

Gårdagen började med att väckaren ringde och väckte mig, typ 3 gånger. men jag och annis hade inte somnat förens efter 5-6 någon gång så vi var inte sugna på att stiga upp typ 9. sen ringde iallafall camilla och då var det bara att stiga upp, fixa bil och dra till alko. eller först skjutsa hem annis till karlsborg.
jag var tröttast i världen och mådde sjukt dåligt påväg dit och ville bara dö, men det gick bra ändå. sen hem till camilla och sätta drickat på kylning och sen hem för att sova lite. jag var allt annat än festsugen.
aja, sen försöka sova lite och sådär och sen fara till camilla.
där började vi göra oss i ordning och dricka och sådär. och jag som skulle ta det lugnt, mm ellerhur. jag och camilla körde ölspelet, eller massa ölspel i väntan på sara, ida, chrille, jocke och jocke så det dröjde inte länge förens jag var kanon. har inget direkt minne från vad som hände hos camilla. jag vet bara att dom blev less och tog av mig mitt dricka och sa att jag inte skulle ta mig in om jag höll på sådär. så jag blev smått less.
sen sitta och vänta på en kuktaxi som vi hade bokat typ 5 timmar innan vi skulle fara, men intet att den ville vara där i tid för det. så väl på hotellet fick vi stå och köa halva kvällen. tappade bort mitt sällskap i kön och där stod jag själv som ett offer och försökte hålla mig på benen.
kvällen sög riktigt hårt iallafall och jag ville bara hem hela tiden. och dessutom fick jag inte ut min väska när vi skulle hem för att jag hade tappat bort lappen. men jag hittade den senare i BHn.

och jag har sinnessjuka skavsår. det började rinna blod från ena igår och det har inte slutat än. hur mycket jag än försöker täcka över det.

aja, det var snormycket folk på hotellet och alla har vinglat in i varandra, därför jag har blåmärken över hela armarna. mycket vackert :) gårdagen måste ha varit den tråkigaste kvällen i mitt livslånga liv, höhö. var otrevlig och less mot allt och alla.

fredagen däremot var förbannat rolig :) jag, sara, annis, ida, sanna var ute och raggade till happis, sen till seskarö och sen till kalix. satt och sjöng och skrek, och runkade åt pojkar genom rutan, haha. den guppande bilen.


nu har jag precis vaknat och ska bara vänta på att sara kommer hit och stjäl farsans bil, sen ska vi ner och hämta min väska blandannat. ska även och se match ikväll.

simma lugnt.



blabla

nu är allt helvete avklarat, typ. har bara lördagens hotellbesök kvar.
allt studenttittande, 18-årsfirande, baltittande blablabla är över äntligen. idag är jag smått bakfull och försöker ta det så lugnt som möjligt.
gårdagen var jäkligt lyckad, trots stress och blindhet.
kix bjöd mig på egenlagad middag igår, tacobiffar, klyftpotatis och tsatsiki, mycket gott. efter det började drickandet och hon började även göra sig fin. men eftersom att mina ögon var helt odrägliga, och tårarna sprutade orkade jag inte ens sminka mig. sen kom lisa och sara dit och kixen for därifrån. vi började göra oss i ordning lite smått. sen kom även martina dit. men det kändes skumt att vara ensama hos kix utan henne så vi gick till sara och fortsatte. sen traskade vi ner till stan. måste ha tagit över en timme att gå, haha. vi sjöng på och raggade på småpojkar.
sen ner till grodparken och där nånstans tar mitt minne slut.
träffade loyd senare också och då vågade jag inte dricka mer så när vi var påväg hem några timmar senare började jag nyktra och bli bakis. vi gick förbi och mötte annis som ville komma och sova med mig, och sen gick vi hem.
väl hemma halvkröp jag upp i sängen och började frysa som ett cp alltså. jag låg och skakde och annis trodde att jag skulle dö. haha. fyllefrossa till max alltså. hon snackade om att det kändes som att hon skulle få stötar av mig.
sen somnade vi på något konstigt sätt och höll handen, men hon tyckte att jag var så skabbig så hon puttade bort mig.

nåja, vi vaknade imorse, eller idag någon gång och såg att det var fint väder så vi tänkte fara till stugan. men då gick vi och kollade genom ett annat fönster och såg att himlen var helt svart så vi uteslöt det.

sen har vi bara chillat och lallat på hela dagen. nu städar hon mitt rum av någon anledning :)

har även varit och sett när camilla, brorsan och jessica gick balen. camilla var lätt snyggast på stället, tätt fölt av jessica. bilder finns på pixbox och bilddagboken.

och igår var vi och tittade när dom tog studenten. camilla var verkligen gladast i världen och jag blev också sjukt glad för hennes skull, så jag började typ grina, haha. nåja, jag har ju sovit max 5 timamr på 3 nätter så jag skyller på det.

lalalal

imorrn blir det alko på morgonen om vi hittar någon bil. men camilla ska med så hon kanske fixar :) och sen hotto på kvällen. kommer ta det riktigt lugnt. är inte sugen att fara överhuvudtaget men nu är förköpet redan köpt så jag har väl inte mycket till val.

ajaaaaaaaa, ska kjamas med annis nu.

äckelpeckel

take care

Balen

Nu är 18-årsdagen avklarad. Skönt som fan.
Sara har uppkörning just nu och jag sitter och spänner mig till max. Vill verkligen att hon ska klara det, för hennes skull. Jag veeeeet att hon kan köra bil och lallala, men hennes nerver kan sabba allt, haha.
jaja, 9 började hon köra så jag hoppas att hon ringer snart.

Fick en kamera igår så nu jävlar tar jag bilder, haha.

Var och såg balen också, fyfan vad snygga alla var.
Camilla, Jessica, Marie och 2-3 andra var speciellt snygga. Bilder kommer på pixbox (frajs) och bilddagboken (fjixen) senare. Har inte nerver till att lägga upp bilder nu.

NU RINGER HON OCH SÄGER ATT HON HAR FÅTT KÖRKORT!!! FYFAN VAD JÄVLA SKÖNT OCH GRATTIS SOM FAN!!!

gaaaah nu är jag gladast i världen, nu ska kläderna på och sen blir det alko!!!!!

och camilla, jag var så stolt över dig igår, fyfan vilken vacker människa du är :) älskar dig!
även jessica var vacker nå så förbannat. deras män också :)

aja, simma lugnt!

5 timmar

nu är det inte ens 5 timmar kvar tills jag fyller 18, känns helt sjukt. har gått och räknat ner nu det senaste halvåret och ju närmre jag kommit, ju långsammare har tiden gått.
nu har jag haft bananus här hela helgen så tiden har gått hur snabbt som helst.

fredagen var jag och pottan på stan och kollade läget, köpte en tröja/klänning vad det då är och sen kom annis och camilla med mig och pottan och kollade på när danne tog studenten. bilder finns på bilddagboken.
sen hem till camilla en snabbis, och sen hem till morsan. då hade vi dock dumpat pottan hemma på näsbyn och annis på busstationen. hoppade lite studsmatta med camilla osv och sen for hon, och då kom bananus hit. vi gick ner på stan rätt tidigt och var där heeeela kvällen. träffade nina och pottan där också. var hemma vid 2 tror jag? aja, efter vägen fick jag en blomma av annis, haha. som hon hittade i en rabatt. mycket artigt. vi tänkte gå till loyd också och värma oss och sånt men han hade somnat :/
nåja, lördagen vaknade vi och.. minns inte vad vi gjorde. vi låg ute och tänkte sola, och vi hann ligga där 10 minuter, sen var det moln över hela himlen. vi svamlade på hela dagen, var inte ut genom dörren (bortsett från när jag sprang ut och in med tvätten) och sen svamlade vi på hela kvällen. söndagen.. minns inte alls vad vi gjorde. vi såg iallafall porr hela natten, haha. finns inget roligare än att se porr med annis och skratta ihjäl sig åt alla lufthuvven.

och imorse for hon hem :( blä. hon skulle till cpkuratorn och prata om sina "problem" som hon inte ens själv känner till :)

nåja, sara har iallafall bokat mig ikväll. hon ska sova här så hon kan vara först med att säga grattis, men annis hade tänkt ringa mig 10 i 12 för att vara säker på att hon hinner gratta mig först.

morgondagen är inte särskilt planerad, vill bara slippa all uppmärksamhet. men ikväll ska iallafall camilla och sara komma hit och fika, eller det är dom som bjuder på fika, eftersom att dom inte hinner någon annan dag. inte jag heller för den delen.
imorrn ska jag iallafall till farmor och fika lite, säkert till mamma också, och här hemma. och sen ska jag och kolla när brorsan, jessica och camilla går balen.

onsdag är en hemlig dag, torsdag tar camilla studenten+fest, fredag fest, lördag hotto. kommer bli nice.

nu pratar jag med loyd i telefon och är okoncentrad, så jag ska fortsätta med det :) okejråhejrå


4 timmar, 18 minuter.


Tycker om dig!!

Tycker om dig så himmla mycket din llla sötnos!!! hoppas jag får träffa dig i morgon tänker på dig 25 timma rom dygnet sov gott sötrumpa ;) /// Gissa vem!!

spår

haha för att inte göra någon skillnad mot andra dagar har jag och pottan spårat ur, än en gång.

det började med att vi for till skolan, jag redovisade bort det sista (bortsett från biologirapporten) jag hade kvar, sen biologi typ.. 5 min.
sen hade jag rast från ca kvart i 9 till 20 över 2 då matten började. jag och pottan tänkte tanken flera gånger att skita i matten men vi gick dit ändå, fast på villkoret att vi skulle få sitta ute och jobba.
men då ringde frida2 till pottan och jag blev less på att sitta och prata med mig själv så jag hällde lite vatten på pottan, ytterst lite, bara någon droppe. och det var en god tanke, eftersom att det var jättevarmt och jag ville kyla av henne (a). men då häller ju dumskallen en hel vattenflaska på mig.
jag kan ju säga som så att mina kläder var blöta på varenda liten kvadratmilimeter.
nåja, vi sprang och hade vattenkrig där ute ett bra tag, och sket i att räkna matte. mellan varven sprang vi in och fyllde på flaskorna. men då råkades jag få tag i båda flaskorna, och pottan krigade efter att få en av dom så vi började halvbrottas inne på toan, eller hon brottades. så tacklade hon in mig mot en toastol och jag försökte ta mig lös. men då tacklar smartskallen till mig ytterligaren en gång och jag hörde bara hur vattnet började rinna.

haha vi insåg snabbt att toastolen hade spruckit och det bokstavligt talat forsade vatten ut på golvet, och det gick inte att stoppa. hur vi än försökte täcka över det med papper osv, haha.
det rann ut från toan, ut i "korridoren", in i alla andra toaletter runt omkring. och där stod jag och pottan, blöta från topp till tå, smink utkletat i hela ansiktet och 2 vattenflaskor i händerna. vadå oskyldiga. hahah
sen kom anki men vi sa att vi bara hade satt oss på stolen åsså började det spruta vatten överallt, och att det var därför vi var så blöta. haha. vi försökte även gömma alla bevismaterial, så som smutsiga fotavtryck mellan toaletterna, vattenstänk på speglar och väggar, samt vattenflaskorna, framförallt.

nåja, det tog 2 minuter så gasade någon bil upp på skolgården och sprang in i skolan, för att det tydligen var översvämning, haha. och sen sprang dom ut med toastolen, och i samma veva skar en gubbe upp armen på toastolen, som då hade gått i 2 delar, det blödde rätt friskt. och där satt jag och pottan och försökte hålla masken, men det droppade bara mer och mer vatten från oss och vi kan inte ha sett annat än skyldiga ut.

nåja, vi stack snabbt därifrån, samtidigt som vaktmästarn och någon annan kom dit som började suga upp vattnet, för att sen sanera så det inte möglar eller blir vattenskador.

riktigt roligt hur som helst. pottan skrattade iallafall friskt, typ 20 min efter att det hänt skrattade hon fortfarande, samtidigt som jag gick med skuldkänslor.

men anki kom bara ut och skrattade och var glada för att vi satt gubbarna i arbete.

läs även pottans blogg.
http://leea.webblogg.se





loydan är sötast i världen, såklart ;-*

helgen

fredagen började med att jag och min syster ida for till skolan och fick oss tårta, eftersom att linda fyllde 18.
sen gick vi till H och köpte dricka för att Ida skulle mjukna lite och inte vara så blyg. sen satt sara och hon och ritade och sådär.. la pussel. svamlade på lalala
sen kom saras morsa och hämtade oss på skolan och vi drog till happis.. hennes morsa skulle på kurs så vi passade på att fara dit och kolla läget. vi började med att stanna på frasses och flotta.
sedan vidare till ikea och lalalla.. sen fick vi för oss att gå över till finland och alko och köpa oss lite alkohol, vilket vi gjorde. sen kom saras morsa och hämtade oss och vi for mot kalix.
hann bara in och lägga mig i sängen och vila så var sara hos mig, och då var det bara att börja drickandet och se talang-finalen. eller lite av den iallaflal. för sen ringde camilla och frågade om vi skulle komma med henne, lisa och martina till camillas stuga. vilket vi gjorde.
sen var vi där, bastade och badade och sånt där. snackade skit i vanlig ordning.
och sen kom loyd och hämtade mig. fast då blev ju camilla och dom akuthungriga så dom följde med till kalix och for på frasses än en gång. sen drog dom tillbaka till stugan så jag och loyd for och raggade runt lite. man blir alltid gladast i världen av han :) aja, sen skjutsade han mig till kix och jag somnade rätt snabbt.

lördagen vaknade jag och for hem till pappa, hämtade bikinin och for till mamma och la mig.. men jag hann inte ligga länge förens fredrik bad mig komma och spela kort och sånt. så vi roade oss med kortspel, fotboll, studsmatta  osv heeela dagen.. sen var det bara in i duschen och sen iväg och ragga med stina, som fått körkort. sara kom med den briljanta idén att vi skulle fara till haparanda. så vi drog dit och åt frassemat ytterligare en gång.. sen såg vi även att det var bal så vi var och cirkulerade runt där ett bra tag. sen var det bara att fara hem, eftersom att det inte hände mycket mer än så. spelade lite kort med fredrik och jessica och sen har fylleloyd hållt mig vaken hela natten :)

så när jag vaknade imorse var jag allt annat än glad. så jag, camilla och sara for iväg till hennes stuga och badade och solade och sånt. riktigt trevligt. och förbannat varmt.

aja, nu har jag just duschat och sitter och väntar på sara så vi kan fara ner på stan och göra lite ärenden.
ska blandannat köpa hårfärg och färga hennes hår. sen har jag lovat loyd att hinna vara med han också.

varit en riktigt trevlig helg måste jag säga, trots värmen :) och nu är det bara.. 8 dagar kvar!

loyd - världens bästa :) <3

sara, annis, camilla, cäm, kix, pottan, bid