...

tja lol


puss off


kvällsaktiviteter

Okej, det ryktas om att det är valborgs snart och att jag ska ut till någon stuga och grilla och sådär. Vi får se hur det blir med den saken.
Igår var jag på skolan en sväng och sen var jag med annis och loyd. Vi var ute och raggade och provåkte turbo. Jag som trott att jag är livrädd för att åka bil hade tydligen fel. Annis om någon är verkligen rädd. haha. hon satt i princip och grinade i baksätet och hotade med att ringa polisen.
Sen skjutsade loyd hem oss eftersom att annis satt och sov i bilen. men givetvis blir hon hur pigg som helst efter att vi tvättat bort sminket, och hon är inte att leka med :) så vi lallade på ett tag och sådär och nu har hon nyligen farit härifrån.
nu är jag hur trött som helst och har just vilat en stund och städat ihop lite på golvet, och snart ska jag fara på missions och lär inte vara hemma förns imorrn.

stefano har 40års fest ikväll och brorsan ska på fest så jag och kix har hela huset för oss själva ikväll, vilket vi ska nyttja :)

aja, jag är tydligen för trött för att skriva någonting nu. jag återkommer :)

kix, annis, loyd, camilla, sara, pottan, jenny, bid <3

fjixen.bilddagboken.se

blö





lördagen tillbringade jag hos pottan med lite godis och film. mys vare.
sen hem och spela kort osv med brorsan och jessica. givetvis vann jag när vi spelade uno.
brorsan hade även lovat mamma att dammsuga huset men glömde det så han gjorde det sent på kvällen istället, vilket resulterade i slagsmål.
jag satt vid datorn och åt en macka och bad han komma och dammsuga upp mina smulor, när han istället började dammsuga mitt hår och min macka.
jag blev arg och hoppade på han och kriget var igång. han använde sig av dammsugar röret och jag av slangen.
han fick in några fina slag på mina ben, armar, rygg och knogar, vilket syns såhär i efterhand :)
sen skulle jag ta upp min telefon från golvet, som tidigare hade flygit ner på golvet efter att han fick in en fullträff på låret.
när jag tar upp den ser jag att heeeela "skärmen" är spräckt. så nu är jag på jakt efter en ny telefon :)


nu ska jag gå och klä på mig och sen fara till boden och kolla på camillas balklänning med henne, och ta lite kort och sådär.

det är kissväder så jag orkar inte göra någonting hur som helst, inte ens fara till skolan.

aja, ska vila ögonen lite innan vi far..

Lördag

Det känns som att det är kanske.. typ.. onsdag idag. veckan har gått så snabbt och jag har inte hunnit göra någonting.
igår låg jag och väntade på att min gode vän viktoria skulle komma hit, men hon tyckte det blev så sent, eftersom att vi ändå skulle fara till henne och sova sen. så jag började gå dit, men då kom loyd och tog upp mig efter vägen, sen for vi till kix och hämtade henne, ner på stan och köpa godis och sen till kix igen. och medans kix gick in och tjurade (för att vi käftats lite på msn tidigare) så satt jag och loyd kvar i bilen utanför henne. pratade och så.
sen for vi och tankade och sen for vi till kix igen. mycket trevligt :)
sen gick jag in till kix, vi pratade lite, masserade varandra och spekulerade lite om meningen med livet. vi kom fram till några störda saker, och började givetvis skratta åt att vi ens tänkte sådana tankar.
kix tyckte tillexempel att det var konstigt att vi som milimetersmå (i magen) varelser med inget blod alls kan få så mycket blod som vi har nu. "för vi har ju inte direkt druckit blod" haha. men jag sa att det iallafall måste finnas någon logisk förklaring till det.
loyd tyckte det var konstigt hur en människa kan växa. även det har ju en logisk förklaring :)

sen pratade vi om varför man ens finns. alltså.. varför jorden ens finns. det enda man gör är ju att kämpa för att överleva och söker en mening med livet. men det finns ju lixom ingen.
sen började vi fantisera om hur allt skulle se ut om ingenting skulle finnas. kixen såg det som att jorden bara gled ut ur hennes synfält, men att hon fortfarande såg rymden så att säga. och sen kunde hon inte tänka längre.
jag såg en ljusgrå färg dra igen en dragkedja, och sen var allt borta. haha

nåja, kort efter det somnade vi iallafall och vaknade imorse av att loyd ringde och väckte mig i vanlig ordning :) sen var det bara för kix att göra sig klar och fara och titta på fotboll, och för mig att traska hem.
nu ska jag sitta och vänta på att kixen och loyd kommer hem från deras fotbollande och sen ska vi nog fara på bio i luleå.
funderar på att göra någon vettigt av dagen.. typ.. plugga. om jag orkar, men det gör jag förmodligen inte.

annars är jag hur trött som helst så jag skulle kunna somna, men för att somna behövs oftast en film, och jag har ännu inte lärt mig hur man bränner dom. så jag ska väl lalla på med det och sen sova en stund. känner att jag behöver det :)

funderar även på att gå en sväng till mormor och morfar och se vad dom sysslar med, men det blåser nå så förbannat så det känns inte motiverande.

åkejråhejrå

kissväder

fan vad jag hatar sommaren, och halvsommaren. bara äcklig värme, äckliga insekter, äckligt regn, äcklig vind, äckliga människor utan kläder. hujj!
tragiskt att vintern har gått så snabbt iår. har knappt hunnit njuta av den.

igår var jag allmänt less och irriterad hela dagen, så kixen kom hit och lyssnade på vad jag hade att säga och sen somnade vi. jag sket i skolan igår, samt idag. så jag och kixen låg och sov skönt imorse men givetvis ringde loyd och väckte oss kring halv 11, och då var det ingen idé att ens försöka somna om. så vi tog gammelvespan till kixen där vi sminkade oss och sånt och sen for vi ner och fulade oss på stan. på stan åt kixen lite och vi träffade sara och uträttade några ärenden och sedan hem igen.

nu känner jag mig lika less och irriterad som igår. och trött som fan.
så jag väntar bara på att kvällen ska komma närmare så jag får umgås med viktoria igen. vi funderar på att fara och se bio i lulle, om vi hinner. annars far vi dit imorgon. båda är lika spylessa på kalix och vill se något annat för omväxlings skull.

nåja, jag måste plugga nu, trots att det är det sista jag känner för att göra.



kix är allt <3

tlött

som ni ser så har bid varit och bloggat lite åt mig igen, och än en gång gjort narr av mig. han lyckas samla allt så fint också, utan överdrifter, höhö..

nu har jag och kix iallafall sett en värdelös film som vi somnade till båda två. in the mix eller nåt. jag var inte välkommen varken framför eller bakom henne i soffan så jag la mig på hennes rumpa och somnade :) sen började telefonen ringa som den alltid gör vid fel tillfällen, så jag vaknade och är alldeles för trött för att ens orka pallra mig till sängen.. inte ens till soffan som är en halv meter bakom mig.

jag är ashungrig och vill ha mat men det finns som vanligt aldrig nå mat här i huset. brorsan hinner äta upp det innan mamma ens har hunnit packa upp det. och hon är ju typ aldrig här nåmer så.
jag hittade mig iallafall lite nudlar som jag glömde bort att jag hade på plattan så efter ca 10 minuter var det bara gröt kvar typ. så jag gav det till brorsan, och han åt upp det.

sara har även stuckit till vars det nu var. fjällen nånstans. borgafjäll kanske. vet inte riktigt. hon har varit borta nu sen i onsdags och ska vara borta till tisdag tror jag, och sen på onsdag morgon drar hon till kåbdalis och är där resten av lovet. känns tungt att inte ha henne i närheten jämt.

och här om dagen var jag och cäm på skotercross i karlsborg, men det var så förbannat kallt så jag hann inte koncentrera mig. fast bra var det iallafall.. nog för att varje sekund med camilla är hur bra som helst, vad vi än gör.
sen for vi iallafall hem till camilla och skulle spela mariokart och se massa filmer och sådär. och givetvis hade sötröven köpt mig ett påskägg med maaassa godis :) <3 världens bästa.

sen har hon även lurat på mig att börja se oc, som jag verkligen har hatat, utan att ens ha sett det. och nu kan jag inte sluta se det. har sett det konstant i 2 dagar nu. har sett klart hela första säsongen.

och i veckan drar jag, danne, camilla och kanske emil till stugan, utan någon tjatig moster eller något. bara vi. det kommer bli rätt najs :) skoter+bastu och en jävla massa alkohol kan jag tro. ska försöka få med dom till happis och finland också så vi kan fara på alko och förhoppningsvis hitta oss nåt vettigt =)

ska fortsätta sitta här och vara livrädd för att jag är ensam hemma nu.. hatar det! eller jag har ju brorsan, men han är inte mycket till hjälp =) nog för att han lätt skulle kunna slå ihjäl alla mördare och spöken som gömmer sig här. men han sitter bara på sitt rum och lyssnar på musik och hör inte alls om någon kommer. ska försöka få ut han därifrån och spela lite tvspel eller kort nu =)

nu skall här spelas. adjö

Yo mannen

Alltså jag kokar. Så stört arg. Först åker mitt kära HV ut fast dom var bäst, och då håller jag givetvis på modo istället. Så får man bara massa skit från alla på wohaa att man inte kan hålla på flera lag. Bara för att jag råkades hålla på luleå också innan de åkte ur. Hur stört är det inte ens. Det finns väl liksom mer än ett lag som har tjecker att älska?

Åh vad jag saknar skolan.

Såg manschästär junajtid igår. Förstod aldrig vilka de mötte. Några hette råma som hade röda tröjor, men sen var det ett till lag i gula tröjor, men dom var bara 3. iaf så blev skols utvisad vilket var lite klantigt, men rony gjorde iaf ett snyggt mål. Vilken man. Jag håller iaf bara på ett lag, cäm håller ju på nästan alla som är kvar i CL. hon har inte riktigt förstått det där med lagkänsla tror jag =)

Åh hoppas modo, HV och luleå vinner elitserien nästa år =)

Ska till kix och visa upp min nya frilla nu. Den är rätt fin. Lite björn borg-inspirerad sådär. Bid tycker den är frän iaf, så nu tänker jag ha den =) förstår inte varför alla hånar mig =( men dom är nog bara avis.

En sak jag tänkt på mycket de senaste dagarna är varför jag inte kan hitta modo på kartan. Linköping finns ju, men varför kan man inte åka till modo å titta? Det kanske ligger i danmark eller nåt, precis som gällivare. Eller nej västergötland menade jag. Stad som stad =)

Nåå nu ska vi nog äta lite korv, så jag får blogga mer sen.

Nu har vi ätit korv, så jag kan blogga mer nu.

Köpte precis absolute schlager 2007 btw. Så svängigt alltså =) tror jag ska ha med den och spela lite på assis nästa hemmamatch. Ser fram emot det. Önskar bara jag kunde våga skrika och heja lite mer.. det finns en som alltid gör det och han är såå cool. Nästa gång ska jag iaf skrika ?heja assi ni är bäst, dom störda slår ni mer än lätt? eller så har jag en till ?assi if är dom bästa, heja heja niinimäki?. Ja alltså, dom kanske inte rimmar så bra, men det behöver faktiskt inte rimma för att rimma. Stör mig på att folk tror det. Alltså, det kan ju såklart rimma även om orden inte rimmar. Orden kan ju passa på att rimma med varandra även om dom inte rimmar på riktigt. Hur svårt kan det vara att förstå?? Dessutom vet jag inte om niinimäki spelar i assi, men jag hörde att han spelade i krefeld i finland nyss, så det kan ju inte va så långt ifrån =)

Nu måste jag gå och måla ägg =)

Guten påsken!

/fränfraj

Ps. bid hälsar nog lite till plix också =)

Ps 2. jag skojjade bara, jag ska inte måla ägg, det är ju fånigt. Jag ska se på skoterraggare med cäm såklart. Sen ska jag måla ägg.