www.freestyler.info.se

gah vad jag är less på sommaren.. redan.

idag skulle jag redovisa bort all skit jag har kvar att göra.. och du tror inte skolan fittdatorer vägrar öppna programen? bara för att dom använder word-85 typ. jävla skit. less jag blir.
aja, esteterna stod och sjöng och spelade utanför skolan idag så vi drog dit och la oss i gräset och lyssnade. riktigt nice. blåste nästan iväg dock.

fick höra att min bananus har åkt in på akuten inatt så jag ska ringa och höra hur det är med henne..
även mormor har kommit från sjukhuset äntligen så jag ska fara och hälsa på henne och se hur hon mår. tycker så sjukt synd om henne, alltid ska hon bli sådär sjuk. aja.

ska fortsätta pluggandet, blev bara så less och var tvungen att ta en paus.

vettiga lärare man har som börjar ge en skrivuppgifter ala bok NU.. är ju bara några få skoldagar kvar.

nu är det bara 12, eller typ 11 dagar kvar tills jag fyller 18. rätt fint ändå. ska dock sticka härifrån den dagen så jag slipper all uppmärksamhet, men jag måste se till att vara hemma lagom till torsdagen, lär ju bli lite fest då! :) grodparken blir aldrig fel alltså.

pluggandet väntar.

btw; brorsan och en kompis till han har gjort en ny community idag som jag tycker att ni kan bli medlem på och se om det är något vettigt. den har bara funnits en dag så den är fortfarnade lite seg, men ju mer trafik det blir, ju bättre blir sidan.
www.freestyler.info.se


hoppas att fläskflasken (klassfesten) blir av! en chans att bli av med alla grupperingar det är i klassen, men det blir väl lätt så när alla är totalt olika. aja, jag trivs med dom jag umgås med iallafall och det är väl huvudsaken.

ska sluta prata nu. www.fjixen.bilddagboken.se , ta en titt.

sara, bananus, pottan, loydan, cäm, kix och bid ;-* love you

tjarå

tjockis

äntligen har jag börjat få något gjort i skolan, fyfan vad skönt det känns, helt seriöst. har fortfarande grejer kvar men huvudsaken var att jag fick bortgjort grejerna från ettan, och det är gjort nu så det känns hur bra som helst :)

snart är det sommarlov och snart fyller jag 18, snart kanske sara får körkort, snart flyttar jag.. tro det eller ej, men det är bara 15 dagar kvar tills jag fyller 18 nu och enda sedan förra året har jag lovat att jag ska köpa ut åt min lillebror och hans kompisar, vad dom än vill ha. trots att dom bara är 11-12 år :)

nåja, helgen har varit rätt bra faktiskt. fredagen började med skola. egentligen skulle jag ta 10 över 9an så jag skulle vara på skolan typ 20 i 10 där pottan skulle vänta. jag ställde väckaren, steg upp, hoppade på bussen och gick mot skolan men ingen potta syntes till, så jag ringde henne och hon låg givetvis och sov. hon kollade på klockan och såg att det var 5 min kvar till hennes buss gick så hon snörde på luren och sprang till bussen. vi upptäckte snabbt att jag hade tagit 10 över 8an och att det alltså var mitt fel och inte pottans. nåja, vi låg ute på gräset och pratade på och sådära och sen gick vi och gjorde klart ett arbete i datasalen.
sen ringde camilla och frågade om sara skulle komma med till hennes stuga så vi snikade oss skjuts till stan och folketshus där våra komvuxlärare sitter. sen gick vi och lämnade in arbetet och var påväg ner mot busstationen. där träffade vi cämie och märy som satt och åt glass och väntade på lektion, och sen ringde kixen och ville umgås så hon kom också dit. käkade lite glass och sen for jag hem.

sen ringde sara och sa att jag skulle komma till hennes stuga, så jag packade väskan och drog dit. vi hann med förbannat mycket grejer alltså. vi badade (!), spelade kort, spelade fotboll, körde bil, körde moped, bastade, rodde båt, chillade, lagade mat, tog skogspromenad osvosv. riktigt trevligt.
det var tänkt att vi skulle hinna ner på stan och köpa hårfärg innan affärerna stängde också men det hann vi ju givetvis inte. men det hade ändå blivit så sent så jag hade inte orkat hur som helst.
nåja, jag for hem och somnade ganska snabbt.

lördagen vaknade jag och sara kom hit, vi drog ner på stan och köpte hårfärg och lite svammel, sedan hem och färga håret (svart) och sen hjälpte jag sara att fixa sig inför luleåresan. sen for jag hem, men jag hann bara in genom dörren så ringde annis och frågade om jag skulle komma med henne och ithaaa och käka pizza, men det orkade jag inte så jag la mig på sängen och skulle sova lite istället. men då ringde hon upp efter ett tag och frågade om dom kunde komma till mig och se sommarkrysset, så jag for och hämtade dom med vespan och sen gasade vi hit och såg den där skiten. jag var förövrigt kung på det.
sen for vi till morsan, som är på kryssning, och skulle hoppa lite studsmatta, men det lessnade vi fort på, så vi gick in och där satt brorsan och halva hockeylaget och spelade poker så vi gick bara in en sväng och sen stack vi ut och gasade vespa istället.
och eftersom att det är "moppevecka" så är polisbilar, mcpoliser, polishellioptrar, civilpoliser osv ute och söker vespor och moppar som dom kan hitta något fel på och ge böter för. vi satt och gruvade oss hela tiden över att polisen skulle komma och hur feta böter jag skulle få, eftersom att jag inte har något körtkort, hade 2 passagerare utan hjälm, och jag själv då med hjälmen hängande i nacken. men vi klarade oss faktiskt. vi var och gasade runt hela deepstar och stonecreek och sen hittade vi en skogsväg som vi ville köra efter, men det var en bom ivägen så jag fick skruva bort backspeglarna och lägga vespan och försöka köra under. men vi lessnade och stack ganska snabbt. sen hem till pappa och värma oss och sådär.
vi kastade förövrigt massa grejer i min fläkt i taket så det flög åt alla olika håll, haha, mycket lustigt. är dock en mess här inne nu. annis kastade även upp papper i fläkten som ännu cirkulerar runt där.
nåja, sen ringde loyd och ville umgås så vi for med han och skjutsade hem ida, sen till pottan en sväng och sen bara ragga runt.
sen hem till morsan och keka, prata, se tv och sova.
det var nog inte ens meningen att vi skulle somna, eller inte jag iallafall, jag la mig bara i sängen med kläder osv och skulle kramas med annis, och sen vaknade jag imorse helt ovetande om vad som hade hänt, haha.

då var det bara att fara ut och cykla med ty och sådär och sen vänta på att annis vaknade så jag kunde käka.
smög mig även in till sara (deras altandörr är trasig och går inte att låsa), drog tag i täcket där hon låg och sov, och jäklar vad hon skrek.
sen gjorde jag och annis, oss iordning och for ner på stan och köpte morsdagspresent åt våra söta mammor. och där emellan någonstans hann jag och sara käftas lite och jag sa något i stil med att jag aldrig mer ska prata med henne för att hon är en stor skit, haha.

när vi hade köpt det vi skulle och var påväg hem ser vi bögjävlacpfittpolisgrisarna stå typ 100 meter framför oss och bara vänta, men vi tänkte inte mer på det utan fortsatte köra. sen skulle en bil köra om men den körde typ bredvid oss så jag skrek något om att dom skulle köra om förhelvete, men jag såg snabbt att det var civilpolisen, så det var bara att stanna och annis fick ta emot böter på 1500 för att hennes hjälm inte var fastspänd.
men jag som satt med hjälmen uppe på skallen, alltså inte som den ska sitta, och körde påtok för snabbt och galet, fick inte någonting i böter. och hur fan dom kunde se att annis hjälm inte var stängd på 100 meters avstånd är en bättre fråga. nåja, dom måste ju också ha råd med deras kaffe så det är väl bara att betala. annis var dock rätt tjurig efteråt, haha. förstårligt iofs. sen frågade polisen hur snabbt min vespa går och jag svarade "ja den går så snabbt du vill" och inte ens det ville hon kolla upp. ärta.
men då började dom skrika i polisradion om någon kod, blablablabla, blåljus till björnstigen, familebråk, lalal. även på älgstigen och blåbärsstigen. så polisen kom i minst 200 och gasade förbi. så vi fick fara.
sen for vi till mamma och skulle ställa iordning det vi hade köpt, men då har ju idioterna till flygpersonal strejkat nere i sthlm så dom får åka tåg hem istället och är inte hemma förens imorrn. less jag blir. jag hittade även en risenpåse på sängen som sara hade köpt åt mig och lämnat där. haha, lite söt. hon vet att jag gillar risen och försökte väl bara få mig på bättre humör. nu fick jag nyligen ett sms "hoppas risenpåsen kom till användning"

haha pratade även med crw igår, han är vild!

har hunnit ner på stan en sväng till också, och varit ute och raggat med totte och nybilen. han ringde och sa "kom ut på gården" så jag sprang ut utan skor och sen var det bara att hoppa in i bilen och gasa runt.

nu sitter jag bara här och försöker plugga lite, men jag är så stört trött så det är ingen idé.

tänkte även fara och hjälpa pottan att storstäda hennes lägenhet, men jag har inte hunnit, men jag är övertygad om att hon klarlar det så bra själv. allt jag gör brukar ju ändå bara spåra och sluta i kaos :)



i sommar är jag fullbokad från första dag till sista. ska hinna till gotland, örebro, gbg, uppsala, sthlm osvosv, 18årsfester hit och dit, camilla tar studenten, pdol, lulekalaset, kirunafestivalen, osvosv. jag och pottan kom fram till att jag inte är ledig en enda helg under hela sommaren.
har även lovat mormor att fara och bo med henne i stugan ett tag. finns inget skönare än att bara vara där med henne och ta det lugnt, utan galna hundar, barn och andra idioter.

påtal om hundar så ska jag köpa mig en hund rätt snart, vore dock en fördel att ha lägenhet först men skitsamma. en hund ska jag ha. jag och min farbror satt och pratade om våran gamla hund vi hade, atomic, som dog för ja.. typ.. 10 år sen kanske. men ändå minns jag han hur bra som helst. han var hur speciell som helst, mer som en människa än en hund. minns hur han alltid satt sig på en stol vid matbordet då det började lukta mat. och hur farmor skämde bort han med tårta då han fyllde år. han älskade verkligen att sitta där på stolen med kalasmössor och snaska tårta. haha.
kommer även ihåg när farmor ringde när vi var i stugan, på långfredagen för 10 år sen, och sa att dom varit tvungen att ta bort han. hur sjuk han hade blivit direkt. han fick hjärnblödning så det fanns inte så mycket att göra. och jag var så jävla sur på farmor i flera månader för att dom tog bort han utan att säga något till mig. men han blev gammal, riktigt gammal så det var väl inte mer än rätt.

aja, nu ska jag sluta babbla och göra någon nytta, typ sova.

bilder finns på bilddagboken/fjixen

bananus min soulmate, finns ingen bättre människa.

sara, loyd, pottan, camilla, kix, bid <3<3<3

kvällens bravader

alla gör bort sig någon gång, ena gången värre än den andra, vilket är mänskligt. men gör man bort sig istortsett varje dag, som jag, så ska man nog börja fundera på att stanna hemma om dagarna istället.

dagen började med att jag vaknade och såg det fina vädret och sprang ut på gården där familjen redan satt och pratade, så jag joinade och försökte få lite färg, men det är så förbannat tråkigt att bara ligga där som en klubbad säl och vänta på att man ska bli brun, så jag gick och spelade lite fotboll och lekte med lillasyster ida lite. jag började stå på händer och sötnosen ville göra samma sak, vilket resulterade i kaos.
nåja, sen for jag och pappa och tankade och sen skjutade han mig till mamma där jag hoppade lite studsmatta, tills fredrik kom och skrämde mig bakifrån och vi började slåss istället. jag har försökt räkna mina blåmärken, men tappade bort mig efter 18, helt seriöst. han hoppade blandannat på min fot så den är halvt förlamad och helt oduglig. och hela kroppen är öm. särskilt höften som han också fick in en fullträff på. fast som sara sa ikväll "du måste gilla att bli slagen. du skrattar ju bara. är det skönt att ha ont?", tolka det hur ni vill. aja, sen hällde brorsan en vattenflaska över mig så då blev jag lite tjurig och började traska hem i regnet. jag hann bara hem och vända och sen for jag till viktoria och pratade lite, sen for vi till mig och åt och sådär och sen skjutsade jag hem henne med turbovespan. svängde även förbi farmor och farfar och fick mig lite fika. sen hann jag bara in genom dörren så ringde sara och ville umgås, och direkt hon kom hit for vi till mamma för att hoppa studsmatta. det var blött och jävligt och även det spårade. vi låg mest och dummade oss och skrattade. tillochmed så mycket att min käke låste sig, haha. sen skrek fredrik från sitt rum att vi ska fara och spela vägg nere på dj-skolan. så vi drog på oss skorna och gasade ner dit. det var jag, fredrik, jessica och sara. vi lallade på och sådär och sen när det bara var jag och jessica kvar skulle jag skjuta en svår boll så att hon skulle åka ut, men jag sköt istället upp bollen på skoltaket, som är typ.. säkert 10-15 meter högt, om inte mer. så vi körde runt skolan för att se om det fanns något ställe att ta sig upp på, och mycket riktigt, vi hittade en bänk som fredrik ställde sig på, och sen lyfte upp mig på taket så jag fick gå och hämta den där förbannade bollen. kastade av mig skorna och traskade runt på taket och plockade ner massa bollar som låg där. mina fötter domnade snabbt bort pga stentaket som rev mig varje steg jag tog. när jag väl hade hämtat bollen (som var på andra sidan, alltså inte där dom stod och väntade på mig) så skriker fredrik att polisen var påväg. jag la mig ner lite smidigt och skulle gömma mig, men det var tydligen bara en lögn.

väl framme vid stället jag tog mig upp på satt jag mig ner för att få liv i fötterna och samla krafterna, eftersom att jag är höjdrädd som fan och ville bara tuppa av hela tiden. satt och klurade på ett sätt att ta sig ner, så säger fredrik
fredrik - är inte det där en kamera?
(jag vänder mig om och kollar runt)
frida - vars då?
fredrik - men däääär
frida (stirrar in i något som ser ut som en lampa) - det där? ja men se på fan, det är ju en kamera.
dom där nere började skratta hysteriskt och jag kastade mig ner från taket och tänkte inte alls på hur högt det var.
i samma veva (tror jag) rev jag mig på foten. trodde bara att det var ett litet skrapsår, fast det blödde ganska mycket. när jag kom hem och började pilla i det insåg jag att det faktiskt var rätt djupt. eller är. och det vägrar sluta blöda, så nu är det igentejpat.
nåja, vi försökte så smidigt som möjligt ta oss därifrån utan att någon skulle se oss. eller dom andra, eftersom att jag redan agerat IQ-befriad och stirrat in i den förbannade övervakningskameran.

det var 18 gånger värre än vad det låter, och att min fiskmås till storebror och de andra 2 skrattade och hånade mig, gjorde ju inte saken bättre.

vi fortsatte spela vägg och sedan gav vi upp och for hem, eftersom att vi bara väntade på att polisen skulle komma och haffa mig. är ju strängt förbjudet att vistas på skolgården, främst på taket, efter alla skadegörelser.

mitt försök till att rengöra mina engång vita skor, misslyckades ordentligt så jag tog mig en dusch istället och pratar med loyd nu för att lugna mina nerver.

gårdagen var även den väldigt lyckad. trots att jag varit trött och odräglig största delen av tiden.

aja, nu ska här grejas. adjoe

www.fjixen.bilddagboken.se

tullars

gårdagen var väldigt lyckad måste jag säga.
det började med att jag vaknade kring 11 tiden och såg det fina vädret, jag tvekade inte en sekund utan drog direkt på mig kläderna och var påväg till mamma för att hoppa studsmatta och hjälpa henne med lite saker. gå ut med hunden bla. eftersom att hon blivit opererad och inte ska gå egentligen, men gör det ändå.
jag hann bara ner till hallen så ringde camilla och ville ha skjuts från jocke, alltså från stan, så jag for till mamma en snabbis så camilla skulle hinna göra sina ärenden, sen for jag och hämtade henne. vi for till mamma och hoppade lite studsmatta, sen la vi oss ner och kollade igenom skolkatalogen och sådär. spelade lite fotboll.
sen var det dags för frukost och björnen fredrik vaknade och åt upp alla mackor, och mamma gjorde fredrik uppmärksam om att hon inte kan fara och handla eftersom att hon inte kan köra bil. så jag och camilla hoppade upp på vespan och for hem till camilla, hämtade hennes syrras vespa och for sedan till.. ja vars vi då for. till jocke tror jag. sen hämta ut pengar och sen fara och handla åt mamma. sen var det bara hem och packa upp och hoppa lite mer studsmatta och spela fotboll. jag briljerade som vanligt.
sedan kom stefan och fredde tror jag han heter och då blev mamma sugen på att fara ut i skogen med tyzon så han fick springa av sig, för han fick bokstavligt talat damp när stefan kom.

men eftersom att jag inte tycker om att mamma håller på att anstränga benet så hoppade jag in i bilen och körde därifrån (med mamma, camilla och ty givetvis). som camilla skriver i sin blogg (
http://camie7.blogg.se), så var jag faktiskt förvånadsvärt bra med tanke på att jag inte kört bil på hur länge som helst. nåja, det började bra iallafall, och resten ska vi prata om.
sen bjöd camilla in sig själv på middag, men vi bad mamma gå och vila sig på soffan och sen började vi laga mat åt henne. sen var det bara att stressa som fan därifrån, hem till pappa, duscha, ta med lite grejer och sticka till camilla, sminka sig och sådär och sedan vidare till pottan där förfestandet redan var igång.

jag och pottan lallade på litegrann och försökte få hit taavela (tavla) och robin tror jag han heter.
och sen for vi till tullars/tullers, vad fan det då heter, där festen redan hade börjat. det var fullt med kondomballonger och alkohol och sådär. sen började tavlan messa och sa att dom närmade sig kalix och att vi skulle stå på golden gate och hålla utkik efter bananen (gul volvo). men dom skulle bara på ok först, och då måste man köra förbi golden gate och in i stan. men vi stod kvar på bron och svamlade och väntade och tyckte att det tog tid, så vi ringde och då var dom lost i kalix. haha. dom hade typ kört genom stan eller något, in till ica näsbyn av någon anledning så vi guidade dom till närmsta ställe och sen gick vi dit och mötte dom istället. där satt det även några folkhögare och grillade och tyckte att vi skulle gå dit, men vi hade inte tid. sen kom annis ut och pratade och sådär, och pottan och bananen stack. så där stod jag helt ensam och började traska tillbaka till tullars, fast då kom det en kille från den där grillgrejen, springandes efter mig och ville att jag skulle komma och grilla med dom, men jag tyckte att dom kunde komma ner till våran eld istället eftersom att den var mycket finare. vi stod där och pratade ett tag, karl hette han förresten, riktigt trevlig kille. nåja, sen tog jag mig ner till tullars och där stod pottan med tavlan och robin och bananen var lost.

under tiden vi hade varit borta hade det kommit dit massa as och det hade hunnit vara slaggis. någon hade puttat någon i elden, någon hade slagit någon annan i huvudet med vad det då var och lalal. så vi bestämde oss för att sticka därifrån. vid den här tidpunkten var pottan helt radar. så tavlan ringde till sebbe som han känner här i kalix som försökte guida oss till ett annat ställe. så vi började traska runt gatorna där och söka men hittade inte.
efter vägen träffade vi förövrigt 2 andra killar som var från lidingö och den andra vägrade säga vars han var ifrån, någon förort i sthlm, eller utanför någon förort eller nåt. riktigt roliga var dom iallafall.
nåja, vem fick bära ölbacken om inte jag? jag var ju den enda nyktra av dom jag var med så.. men jag fick snabbt mjölksyra (eller kolsyra som jag råkade säga) i armarna.
nåja, sen hittade vi festen men vi insåg att det bara var puckon där så jag och pottan stack. vi virrade runt lite och sådär och sen tillbaka till tullars, där loyd kom och hämtade mig. det hade kommit så mycket puckon dit så jag inte orkade vara kvar. jag hann inte mer än att sätta mig i bilen så stod polisen bakom oss. och vi stod på en gågata, vilket inte uppskattades. men loyd charmade polisen och sen stack vi. raggade runt lite och sen for jag hem till camilla, som redan låg och sov, så jag smög mig upp på rummet och somnade inte förens typ.. 4 kanske.
NIO!!!! kom camilla upp och väckte mig, less som fan vart jag, men det gick över rätt snabbt. berättade lite om kvällen, sen frukost, och sen köra vespa hem i spöregnet. det var så jävla kallt att jag var tvungen att stanna och andas ibland så jag inte skulle tuppa av i farten :)

nu har jag duschat och sovit ett tag och ska förmodligen sova lite till, eftersom att det rinner tårar ut ögonen varje gång jag försöker öppna dom.

allt som allt var det en riktig trevlig kväll, och det får jag ju tacka pottan för. hon spårade dock efter ett tag så det var ingen idé att ens försöka prata med henne :) ikväll blir det nog seskarö med taavela och dom dära, om pottan nu är i form för det =) kommer bli nice.

aja, några bilder på fjixen.bilddagboken.se

simma lugnt

Biörbernees

Just nu sitter pottan och söker fakta om kalix historia osv, och tycker att det är fruktansvärt intressant. hon har teorier om det mesta och jag sitter bara och skrattar ihjäl mig. nu vet jag iallafall att det har varit 15 krig här, att kalix har tillhört.. västernågonting, och att näsbyn en gång har hetat biörbernees. mycket viktig information.

dagen började med att jag och sara vaknade och jag ville inget hellre än att ligga kvar i sängen. har sovit alldels för lite inatt, eller jag har inte sovit någonting alls snarare. nåja, väl på skolan ser jag att pottan inte är där, och är hon inte där före mig är det någon konstigt, så jag ringde och hörde vars hon höll hus, och givetvis låg hon och sov. hon fick bråttom som fan och sa "jag är vaken. är där på 10". sen har vi haft estetiskt verksamhet och tänkt göra klart bildspelet men datasalen var upptagen så vi gick och gjorde lite annat. inget vettigt iallaflal. satt bland annat och trackaserade jennys bild hon försökte rita. haha. hennes gubbar såg faktiskt ut som gravstenar, hur mycket hon än försöker vrida på det.
nåja, vi svamlade på litegrann och sen skulle vi gå ut och gå på idrotten, men vi gick och satt oss i sjukhuset för att det regnade så förbannat. och vem kommer dit om inte våran lärare och några till. haha. men hon hade full förståelse och kom och satt sig med oss för att "hon inte vill gå miste om så trevligt sällskap". vi satt där och sjöng och fulade oss och lekte att vi var dementa. aja, sen var det bussen hem i spöregnet och nu sitter jag bara och försöker få tiden att gå så det blir kväll så jag får sova. ska försöka plugga lite, men jag orkar verkligen inte.

är ledig ons, tors, fre, lör, sön, mån nu så jag har lite tid på mig till pluggningen annars. och på fredag blir det missions ;) ska även hinna vara med camilla i helgen är det tänkt. och förhoppningvis färga och klippa håret, eftersom att det aldrig blev gjort igår.

träffade loyd en sväng igår också, alltid lika trevligt. natten har dock inte varit lika trevlig, eftersom att de få gånger jag lyckats somna har jag fått en armbåge i ansiktet eller en fot på smalbenet. sara är verkligen vild i sömnen, den som säger annat ljuger.

förövrigt fick jag den efterlängtade tårtan av pottan igår. fyfan vad gott. hon är king på det där med tårtor.

aja, ska göra någon nytta nu. eller försöka åtminstone, sen får vi se hur kvällen blir. har lovat för mycket som vanligt :)

som sara sa igår, halvt i sömnen "killar är fan det konstigaste som finns, efter det kommer trafik och bilar" så sant så sant.

simma lugnt!

;>

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

1. Hur mår du idag?
R.O.C.K

2. Kommer du komma långt i livet?
Alkoholismen

3. Hur ser dina vänner dig?
En söt liten flicka

4. Kommer du gifta dig?
Mix tapes

5. Vad är ditt livs themesong?
Lovercall

6. Vad e ditt livshistoria?
I don't care

7. Hur är skolan för dig?
Crazy

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Här och nu

9. Hur kommer imorgon vara?
Samma luft

10. Vad är det bästa med dina vänner?
My life

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Understand

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
Something pretty

13. Hur är det med ditt liv?
Because of you

14. Vilken låt ska spelas på din begravning ?
My life be like (ooh aah)

15. Hur ser världen på dig?
Right now

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Killing loneliness

17. Vad tycker dina vänner om dig?
Inget kan gå fel

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
We be burnin'

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
WHAT THE FUCK

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
Gangsta bop

21. Kommer jag nånsin ha barn?
I don't care

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Interloper

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Vill inte

24. Vad är några tips till mig?
Gun in hand

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
Piggy bank

26. Vad är min danssång?
Sweetness

rocky

igår var det sol och varmt, för en gångs skull, och då finns det en oskriven regel som säger att man måste gå ut, även om man inte har någonting att göra ute.
så igår ringde mamma och väckte mig kring 12 och bad mig göra några ärenden åt henne, vilket jag givetvis gjorde. jag for dit, gjorde det jag skulle, och sedan hoppade jag och min lillebror studsmatta ett tag. det övergick i att kasta en fotboll på varandra så hårt som möjligt, vilket slutade i bråk. jag fick höra det vanliga, som att jag är en hora, en femöreshora för att vara exakt. och att jag är totalt missanpassad och inte gör någon nytta alls.
vi beslöt oss för att aldrig mer prata med varandra, i vanlig ordning.
sen började jag, mamma och stefan leka med bollen, nicka och sådär, och min lillebror ville givetvis vara med. jag skulle kasta en boll som han kunde nicka, men istället tog jag i allt vad jag hade och kastade den i skallen på han, snarare ansiktet. då var det krig igen.

sen kom sara förbi och hoppade lite studsmatta, och min lillebror joinade. vi slogs lite på studsmattan men lugnade oss snabbt och började ha sexualkunskap. jag och sara berättade hur barn blir till, och hur man ska handskas med tjejer. jag sa "om du hittar en tjej, börja med att hålla henne i handen typ" och han svarade snabbt "nej för helvete, knulla först, hålla handen sen". jag antar att det är hans äldre bror som lärt honom det :)

sen ringde camilla och ville att jag och sara skulle komma med henne till hennes stuga, och givetvis gjorde vi det. rocky the man var med, fyfan vilken hund. haha.
nåja, efter stugvägen släppte vi av hunden så han fick springa lite för att sedan gå en, enligt mig, förbannat lång promenad i skogen. allt jag såg var björnar och ormar, fast det i själva verket var stenar och pinnar.
när vi gick där i skogen kom vi fram till någon form av sandväg, med en stor spricka i. så jag och camilla stod och klurade på hur vi skulle ta oss över, samtidigt som sara kom galoperandes bakifrån och hoppade över, och ramlade. camilla berättade även att det brukar vara björnar dit vi var påväg, så jag vände snabbt och började halvjogga tillbaka mot stugan.
efter vägen fick rocky ett ryck och stack iväg in i skogen där det kom en bil och körde, som inte har någonting där att göra. när vi närmade oss stugan såg vi bilen stå parkerad på skogsvägen, utan någon människa i. så vi började spekulera i vad det kunde vara.
sen gick vi ner till vattnet och skulle tvätta av rocky (som rullat sig i lera) så att han inte skulle skita ner camillas finbil, och det var förbannat kallt i vattnet kan jag säga. mina fötter och ben domnade bort väldigt snabbt. sen såg sara 2 hundar uppe i skogen och då var det bara att fånga rocky och trycka in han i bilen och gasa därifrån. fyfan vad han luktade, haha. sara fick givetvis sitta där bak och hålla i han, och hon satt och bokstavligt kväljdes av lukten.
vi släppte av han hemma hos camilla och sen for vi runt stan och drog varvet, käkade glass och så.

sen hem och fortsätta fotbollandet.

nu sitter jag och väntar på att camilla ska ringa och berätta när jag ska fara ner på frisör och få veta vilken färg jag ska färga. så ikväll blir det färgning, av frisörcamilla givetvis :) fast hon pratade om att ha kvar mörkhåret och sätta i några effektslingor, vad det då är, så jag får väl lita på henne.

ska även hinna till pottan en sväng idag. hon har bjudit mig på tårta, så jag kan ju inte tacka nej :)



okejråhejrå

btw; Månadens låt: rizzle - ingenting kvar.. finns att ladda ner gratis på fegon.blogg.se
besök även rizzle på www.myspace.com/rizzle4fz

XD

snott av pottan ;>

plånbok: en sån plåtlåda
tandborste: ööhm, vit och.. orange tror jag..
smycken: just nu ingenting
strumpor: inga
örngottet: vita och typ.. svarta
filt/täcket: randigt

skor: vita. låga converse
nagellack: ingenting. bortsett från tummen som jag målat rosa, med nagellack alltså
handväska: öhm. ingen. bag?!
nyckelring; en älg
dator: hm.. ingen aning. svart och silver iallafall
favoritbyxor: saras. heltrasiga och oanvändbara. annars mjukisar
favorittröja: pappas gubbkofta
parfym: ja vad heter den då.. love by lily prune. eller nåt. annars escada.
cd i stereon just nu; ingen. the voice på i bakgrunden
mobiltelefon: sony ericsson k750i

sojamjölk: hujj!
växt: ingen aning
grönsak: nyttigt är äckligt
frukt: vindruvor, ananas
kryddor: cayennepeppar

mest hatade stil: ...
mest hatade fras: "jag förstår.. det kommer lösa sig" GAH!
mest hatade plats: skolan
mest hatade känsla: förvirrad
mest hatade säsong: sommar

vilken stil är du: det mesta måste jag nog säga
vilken stil önskar du att du var?:
tror du att din stil kommer att ändras?: den brukar göra det
har du varit, eller är du besatt av någon?: haha ja!
har du nån fobi?: fötter! mörker osv
vilken religion tillhör du?: ingen aning?!
tror du på gud?: näpp
tror du på satan? näpp
tror du på magi? japp
tror du på spöken? japp
tror du på liv på andra planeter? näpp
hur ser du på livet?: framåt

har du körkort? snart, förhoppningsvis
har du bil? njääe
är du förälskad i nån? ;)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? jess
tror du på Sann Kärlek? jess
har du funnit sann kärlek? näpp
vart skulle du åka på bröllopsresa? thailand
person du gillar: alldeles för många
har du några barn? näpp
hur många barn vill du ha? inga
vid vilken ålder vill du ha barn?
vad skulle du döpa din dotter till? moa
vad skulle du döpa din son till? emil
dina vänner: hmm. jag har inga :(
dina fiender: grrr!
favoritnummer: 6
någonsin provat knark? näpp
rökt? förr
dricker du? näääpp

favoritcitat: "hellre ett missförstått geni än en glasklar idiot"
bästa rådet som du fått:
bästa rådet du gett:
favoritord: okejråhejrå
var vill du bo? örebro, typ
seriös eller oseriös: oseriös. kan vara seriös om jag vill dock :)
favoritspel: skipboo, 500
hobbies: snowboard
saker du stör dig på: skitsnack
senaste stället du gick till: garaget
sista du åt: frukost
senaste du drack: vatten
nuvarande sinnesstämning: less uttråkad osvosv
vanligaste sinnesstämning: glad, tror jag?:)
ovanligaste sinnesstämning: lugn


vänster eller högerhänt? Höger
person du är mest lik: annis måste jag nog säga. moster utseendemässigt
hårfärg: mja. svart, typ. mörkt iallafall
hårlängd: långt
hudfärg: rätt blek
ögonfärg: groena
längd: 154 cm
vikt: kant säga
kyssas eller kramas: kjamas
kan du snudda din näsa med tungan: nej
brunetter eller blondiner: spelar mindre roll
sex vid första dejten: nej
är du romantisk: haha nej!

fridag

gårdagen startades med att loyd ringde och väckte mig i vanlig ordning, och sen har jag bara "pluggat" hela dagen. sara kom hit och skulle hjälpa oss men hon tyckte det skulle vara mer intressant om jag rensade och städade klart garderoben så hon kunde snika åt sig ytterligare lite kläder. hon tog det mesta kan man säga. bland annat en klänning, som jag inte har någon aning om varför jag köpt, eftersom att jag aldrig i hela mitt liv skulle sätta på mig en. men den var fin iallafall och hon passade ju så :)
sen lallade vi på litegrann och sådär och sen ringde camilla och ville umgås. så jag drog på mig kläderna och for dit, men lika snabbt insåg vi att det skulle vara roligare att fara till mig. så vi tog hennes systers vespa, och gasade ner på stan och köpte candy, och sedan till mamma och hälsa på, och sen hit.

hon var trött som få, som vanligt, så byxorna åkte av, och filmeriet var påväg att starta. jag insåg snabbt att man inte kan se brända filmer på min dvd, så jag blev less och gick och hämtade pappas istället. höll på att gorma med den en längre stund, sen insåg jag att jag glömt att sätta i scartsladden. less som fan hoppade jag ner i säng, och vi somnade rätt snabbt. vi såg hitta nemo förövrigt. ingentng som jag hade valt om det var jag som hade makten av oss två, men camilla gillar ju tecknade filmer så det är ju klart jag ställer upp :) höhö
nåja, hann sova ett tag och sen ringde loyd, så jag for ut och umgicks med han litegrann också. världens bästa :)
när jag stod där nere och väntade på han passade jag på att kolla febern, eftersom att jag kännt mig konstig hela dagen. och mycket riktigt.. 38.5.
aja, jag har iallafall en biljett nu som gör att jag får skjuts av loyd när jag vill, 499000 gånger till :)

aja, sen var det bara hopp i säng och somna direkt. camilla har varit lite av en pain inatt, och även imorse då hon väcker mig 9!!

har ju trots allt lovat att koka gröt med banan i och göra mackor åt henne till frukost, eftersom att hon har match klockan 1 och måste äta allt i tid, så hon inte får håll och sånt, haha.
så det vore en bra idé om jag går och gör klart det där nu eftersom att det ska vara klart på 20 min, och cäm lär bokstavligt talat döda mig om jag inte gör som hon säger :)

inatt frågade kix vad jag ska göra, så jag antar att hon är intresserad. men jag ska nog hinna vara med froyd (som pappa säger) en sväng. vi får se vi får se :)

okejråhejrå

fireman


Idolajnen Frix Kix

både jag och skåne var sugna på att blogga lite men vi har ingen aning om vad. och mina vänner mobbar mig bara om jag så mycket som gör ett försök till ett vettigt och seriöst inlägg, så jag skiter i det helt enkelt.

jag kan fortfarnade inte släppa att jag är smartare än 95% av populationen, och än mindre att jag är smartare än fredrik, som jämt gör mig påmind om hur ointelligent jag är.
jag var även smartare än loyd i några minuter, vilket jag upprepade hela tiden.. men det fick jag äta upp när han gjorde testet en gång till och fick 1 p över mig. vilket känns lagom surt.

jag var "sjuk" från skolan idag. eller jag är faktiskt sjuk. men jag tänkte ta bussen 20 över 7(måste gå dit 10 över), och hade altså ställt klockan på 06.50. jag vaknade 07.10, började masa på mig kläderna, tänkte ringa sara och höra så att hon var vaken. när jag går ner för trappen efter många om och men (ont i hela kroppen) så ska jag säga godmorgon åt familjen som redan satt klarvaken, men jag fick inte fram ett ord. sen insåg jag att klockan var alldeles för mycket, så fly förbannad grabbade jag med en telefon upp på rummet, tränade igång rösten, sökte näsbygårdens nummer och ringde och berättade att jag inte längre än intresserad av att sommarvikariera där.
chefen som jag pratade med sa då "vi som har sett fram emot att jobba med dig i sommar. det finns inte många som passar med det här yrket och med oss i personalen så bra som du gjort. och jag hoppas att du fått ett bättre jobberbjudande när du väljer bort en hel sommar med oss, och en himla massa pengar". jag bet mig i läppen och sa att jag hade bestämt mig, sen somnade jag.
sen hade jag tydligen, i sömnen, ringt min lärare och meddelat att jag inte kommer på skolan heller. det har nog aldrig hänt förr.

nåja, när jag vaknade (av att pottan ringde) insåg jag snabbt hur mycket pengar jag valt bort och vilket korkat beslut det faktiskt var. visst, jag vill inte jobba mitt sista sommarlov någonsin, och framför allt inte på ett jobb som tär på psyket nå så förbannat. efter en arbetsdag där är man helt slut och man blir nästan svimfärdig när man kommer ut i den friska luften igen. så jag vet ännu inte riktigt om det skulle ha varit värt pengarna. menmen, gjort är gjort.

resterande timmar har jag bara slappat och pluggat, med någon film i bakgrunden, som jag redan har sett hur många gånger som helst.
sen när jag tittade upp och kollade ut i rummet insåg jag att det skulle behövas en snabb städning så jag började plocka ihop kläder från golvet för att kasta det i tvätten. men då fick jag ett ryck och rev ut hela garderoben och började rensa. jag har ännu inte slutfört det och kommer förmodligen inte göra de förens om några veckor.

jag var även ner till farmor och farfar en sväng. jag gick ner och frågade ida om hon ville komma med och hon släppte alla leksaker, sprang fram till hennes mamma och vinkade hejdå, sen sprang hon till hallen och pekade upp mot jackan och skrek "acka acka!". sen blev hon förbannad för att jag tog för lång tid på mig när vi skulle klä henne. hon är mycket söt måste jag säga :)

igår var jag i luleå med viktoria och hittade lite svammel, skor bland annat. som är förbannat fula och jag vägrar använda dom. så går det om man köper bara för att köpa. hittade även en tröja jag (även viktoria) blev förbannat nöjd med, som pottan dock ratade. nåja, det är alltid lika trevligt att åka iväg med den där jönsen och jag njuter varje sekund, och det är väl huvudsaken=)

nu har jag äntligen fått tummen ur arslet och börjat ta tag i skolan. har alldeles för många arbeten kvar att göra för att bara lata mig och tro att läxorna sköter sig själva.
jag har kvar grejer från 1an som jag prioriterar i första hand. kom på att en av de grejerna skulle redovisas idag, men jag får ta det imorgon. om jag nu är i form för att fara på skolan.
sen har jag en hel del andra grejer kvar som jag försöker beta av. det reder sig säkerligen.

sen har pappa fixat min display nu. han beställde någon specialare så nu är bilden mycket bättre än vad den någonsin har varit. det var lite pill med att få bytt den men det gick till slut. och nu kan jag inte göra annat än att sitta och kolla på displayen :)

mer än det orkar jag nog inte säga ikväll. jag tänkte gå och hänga upp kläderna från maskinen och kanske se någon film, om jag orkar.

dagens låt; lil' wayne - fireman

simma lugnt

IQ-test del2

mja, jag sa att jag skulle göra ett nytt test när jag piggnat lite. och detta är då resultatet

image15



detta måste göra mig till bland dom smartaste människorna du kan hitta.
denna gång med 126 i IQ, blir min resultatkategori "hög" istället för "övernormal" och dom 85% stiger snabbt till 95%. jag är ett geni helt enkelt!

IQ-test

jag hittade ett IQ-test på min storebrors sida (www.fegon.blogg.se) och bestämde mig för att göra ett likadant.
det visade sig snabbt att han inte är mycket smartare än vad jag är, och att jag hade bättre resultat än 85% av populationen, vilket snabbt sätter mig i kategorin "övernormal".

image14


som ni ser så är mina 116 p inte långt ifrån fegons 119 p (tror jag att det var).

fast jag ska göra om testet senare då jag inte är lika trött och nyvaken, för att bevisa att jag verkligen är smartare än vad han är.

här är då länken för de som vågar utmana min intelligens
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html

lionel richie - hello

"I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips a thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for?

I can see it in your eyes
I can see it in your smile
You're all I've ever wanted, (and) my arms are open wide
'Cause you know just what to say
And you know just what to do
And I want to tell you so much, I love you ...

I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again how much I care
Sometimes I feel my heart will overflow
Hello, I've just got to let you know

'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying, I love you ...

Hello, is it me you're looking for?
'Cause I wonder where you are
And I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you?
Tell me how to win your heart
For I haven't got a clue
But let me start by saying ... I love you"

<3


"Sen den första dagen känns det bra och fastän vi har grälat
bråkat, skrikit på varann, så är du alltid fast i hjärtat
och du finns ju alltid där i både lycka, snack och smärta
Du & jag, för alltid, för vi är två vackra själar
Mitt hjärta, min ängel, min andra hälft
Kan inte hitta nog med kärlek, vad jag nu än kallar dig"

"Jag behöver dig här, i både solsken och regn
och Älskling, du betyder faktiskt jorden för mig
Och fastän jag är inne i min egen värld ibland
så vill jag alltid ha det så att vi ska älska varann
du är mitt allt, min sol och mina stjärnor som leder mig
och jag blir fylld av kärlek varje gång som jag ser på dig
Och gråter jag så vet jag att du hjälper mig till skratt igen
och du får mig till verklighet, då när jag tappar fattningen
(everytime we touch) i feel like an angel in heaven
så du vet att jag aldrig kommer lämna vår kärlek
för den är evig, änglarna har viskat vårt namn
till varann, att det är sådan kärlek som är sann
så jag hittade kartan, till slut, tillbaka till vad som ska vara
och kärleken till dig den är för stor att förklara
och allting som vi gör är ett minne för livet
och jag ser inget liv utan dig inuti det"

Anusbananus, i love you :) <3