failed!

jag kunde inte hålla mig. nu snusar jag mer än tidigare, bara för att jag kan. nu är bara tanken av att sluta igen, skrämmande. nåja, vi lämnar det..

efter lite morgonmys med min baby så packade vi in oss i bilen och drog till haparanda. jag fick förmågan att spendera pengar, helst pappas. varje gång vi stod i kassan och jag såg hur beloppet for högt över 1000 kr så fick jag ångest och ville bara gråta. stackars pappa.

ikea och hela ikanohuset var infekterat av finnar och ryssar så vi sket i det. pappa skickar med pengar till veckan så jag får fara med patte, som förhoppningsvis orkar komma med mig.

direkt jag kom hem hoppade jag och mitt egna lilla mongo (sara) in i bastun där ansiktsmasker och hårinpackningar förbrukades. skönt som fan.
nu spelar hon tvspel, jag fixar ihop lite grejer jag köpte samtidigt som jag ser hockeyn. ska snart slita ut henne på en prommis för att avsluta med film och myskväll, förmodligen ensam eftersom att sara ska toffla, för ovanlighetens skull.


lillasyster somnade på min axel så jag fick sitta i bilen halva dagen :(
där ser man föresten hur kort hon har nu för tiden, höhö.

imorgon blir det iallafall dop i boden, missar alltså kalixmatchen. fobannat.
det är dessutom första natten jag ska sova utan patte på flera månader. vilket jävla mörker.

försök 3

nu har jag inte haft en snus på.. 5 (långa) timmar.
varför i helvete ska det vara så svårt att sluta med skiten? jag är redan ett vrak och jag överväger att skära mig för att jag spolade ner de sista snusarna jag hade.

under de 7 åren jag snusat har jag slutat 2 gånger, en av gångerna höll jag mig i 5 dagar kanske, den andra gången höll jag mig i 2. och då räknar jag inte med de gånger jag bara bestämt mig för att sluta, varit utan 2 timmar och sen farit och köpt nytt igen.

jag kände att det inte skulle hålla så i samma veva som jag spolade ner snusarna så skulle pappa fara och handla, och jag bad han köpa snus åt mig. en (jävligt lång!) timme senare ringer aset och säger att han måste fara och jobba igen och kommer hem sent ikväll/natt.

nu GÅR jag fan ner och köper. det här går ju inte. jag har inte pyske till det här.




mad world

de senaste dagarna har jag funderat på varför jag gått OP överhuvudtaget. jag har alltid vetat att jag velat jobba inom friskvård och inte sjukvård. som spaterapeut eller med massage hade jag tänkt. men nu fattar jag inte vad fan jag tänkte. måste ju ha inbillat mig själv de de senaste 5 åren för det är fan de sista jag skulle vilja göra, känns det som nu.

fast samtidigt har jag inte den blekaste om vad jag isåfall skulle ha gått istället. smink är ju faktiskt förbannat roligt, och det lockar att söka till någon makeup-utbildning/längre kurs nere i staterna. men då är man ju ett jävla rövhål som bara sitter hemma och gnäller istället för att göra något åt det.


patte gillar när jag har rött läppstift. det gör inte jag.
provade dock med läppenna. inte lika kladdigt. det måste vi prova på dig nästa gång berra så det inte slutar som sist, höhö.


dålig bild och eyeliner. skulle bara prova
hur det blev om man hade ett mörkt shadestick under det bronsiga pigmentet. och det blev fint som fan. det syns kanske inte på mobilen men jag glittrade som ett jävla lågstadiedisco.

äh, det här var ju mindre intressant. ida kom just hit med nyfrillan så jag ska gå och kolla hur det blev.


singstar

i lördags var vi som sagt ett gäng hos mormor och morfar.


jag och wilma stängde in oss i mormor och morfars gästrum och såg på tv, när morfar och matte sjöng.
mamma kom och hoppade på oss och gav wilma en ofrivillig massage.


mamma och moster sjöng och wilma satt och lekte i photoshop på pattes dator. höhö

nä fyfan, det här gick alldeles för segt. det var iallafall jävligt roligt, trots att det var 2 år sen jag var sådär nykter en lördag. ja, jag var ju faktiskt spiknykter. fyfan.

nåja.

jag och kixen for och dumpade patte tidigare så vi kunde köpa oss lite smink och sen sola. jag blir alltid blekare av solarium och det är värdelöst. måste köpa mig någon brunutansol. folk blir ju bländade annars.
ne nu tycker jag att baby ska komma så vi kan fara till backen och vilda med madrasser och sånt. hoppas berra och fredrik kommer med.

fan

jag stal mormor och morfars dator när jag kom hit och skrev ett jävligt långt inlägg medans jag höll koll på hockeyn. tog bara en paus för att äta och när jag nu kom hit hade wilma, min kusin tagit bort allt och skrivit ett eget litet inlägg.. grrr..

aja, what to do..

vi sjunger singstar som fan nu iallafall, och jag är bäst.
okej, jag ljög. men om några drinkar kommer jag vara det.

ambi blandade en skitgod drink till mig. mangovodka, sprite och tropisk juice. hann knappt känna smaken så hade jag hällt i mig den. mm mm mmmm..
hon har dessutom klippt mig, MYCKET!!! har inte varit såhär korthårig sen i 6-7an tror jag. ser ut som ett litet barn, fyfan.
men jag tröstar mig med att det behövdes, som fan.

näe nu vrålar dom att jag ska komma. mormor sa något om varma mackor också, bra, för jag är skithungrig.

"I love to say your name even when you're not around
I just love the way it sounds it's music to me
I love to dream of you even when I'm not asleep
Baby your love just keeps gettin' deeper in me
Darlin' you are always there
No matter where I am you're never far away from me
And baby you are always there
You're everywhere and you've become a part of me"

blööö

jag saknar min baby a looooooot. blö. kan han inte ringa snaaaart

orkar inte sitta här. den lilla motivationen till någonting överhuvudtaget, som jag lyckats samla på mig under dagen är fan borta.

hör att erik gnäller om att morsan tänt ljus överallt och det prasslar i köket. ska gå ut och lägga mig i soffan och skrika om jag inte får film och myskväll.

..because of you

haha

här om dagen ringde pappa från lastbilen, halvt panikslagen, då han fått en bild skickad till sin telefon.
det var en bild på min 3åriga lillasyster som hade låtit en dagiskompis klippa hennes hår, och pappa ville ha ett nummer till någon frisör.

idag kom ida hit och jag skulle hjälpa henne av med ytterkläderna.

jag - vad har du gjort med håret?
ida - maja har klippt mig
jag - haha
ida - hon klippte mig på dagis och det var inge roligt
jag - nääe, får jag ta av dig mössan och kolla?
ida - näääe
jag - jo men imorgon ska du ju till en frisör så dom kan fixa till det
ida - inte till maja va?
jag - hahahaha nääe

ett tag senare när jag tagit av mössan och jag och pappa bokstavligt talat låg på golvet och skrattade åt henne så kom hon och sa att hon minsann skulle ha en klubba om hon skulle till frisören.

när vi senare gick in i vardagsrummet och skulle slå på tvn tog hon upp pattes keps som låg där
ida - vems keps är det här?
jag - pattes
ida - okej, säg till han att jag lånar den till mitt hår har kommit tillbaka.

how cute.

fast hon passar fan i hennes korta hår. bara man jämnar till det lite så. och luggen finns ju inte längre, men själva frillan är faktiskt fin :) en ojämn och uppklippt bob :P




nu ska jag ut och vandra bort lite bekymmer innan hockeyn börjar.

makeup whore

tömde mobilen igen och hittade massa bilder från olika sminkningar, men mobilkameran är ju värdelös så det känns meningslöst att ens försöka få smink på bild. kul är det iallafall. tycker jag, inte patte. hihi.



idag blev vi iallafall bjudna på middag till morsan, eftersom att fredrik fyllde år igår. jag, patte, brorsan, berra, erik, morsan och stefan alltså. det blev lite fika också, men det är inte lika gott som mammas mat :) efter att vi legat och lodat i soffan ett tag så for vi och bokade bowlingen till imorgon och skjutsade hem alla. mamma hade skitbråttom hem till idol så jag fick slaska mig hem till fots en bra bit, blött och jävligt kallt var det. usch vad jag hatar den här årstiden.



hann iaf bara hem typ så ringde kixen och ville umgås så hon kom hit, och sen har vi bara lodat runt på stan och hos henne och sånt tills nu. nu ska jag väl fixa någon film och lägga mig i sängen. patte gaddar ännu och jag orkar inte vänta på han :) blööö..


här om kvällen hade vi mindre att göra när vi satt hos brorsan
och karlarna var hungriga så vi for till happis och åt.
och patte var lika mogen som alltid :)

FAN! jag insåg just att jag glömt min snus hos kixjäveln, så nu blir det ut i det blöta mörkret igen. gaaaaaaaaaaaaah!!

kissie

Café Edgar på Balettakademien

Flicka ~5 (till sin mamma): Visst är det lite dumt och fräckt att kissa på någon annans sockervadd?


skin skin

idag har det inte hänt ett skit egentligen, som alla andra dagar. har bjudit in mig själv på middag hos mamma, och det var gott som fan. stefan är bra i köket :) iallafall på köttfärssås.

sen har jag bara varit och lodat runt med patte blablabla. nu sitter han i sängen med sin dator och skriver på msn till mig och tjatar om mat, men jag är allt annat än hungrig och han vågar inte äta själv. snart blir vi ovänner :)

aja, jag orkar inte. måsta fixa filmer så vi har något att göra inatt. det är ju inte så att utbudet är så stort i kalix, eller någon annanstans heller den här årstiden. mycket man kan göra ute nu. förhelvete.

jag är bara bitter och less nu känner jag. en totalsågning av djurgården igår och pms idag. fan vad kul. jag hatar hockey.

blö.

tur att patte finns iallafall. annars hade det ju inte gått :)

pöss

timber falls

fan vad kul det är att ställa väckaren för att stiga upp och ringa massa tråkiga och tydligen viktiga samtal, för att sen sitta i telefonkö i 40 minuter, komma fram till en inspelad kärring som ber mig trycka en etta hela tiden, enbart för att få veta att dom ringer upp 50 minuter senare för att berätta att jag fått fel nummer och ska ringa imorgon igen mellan 8 och 9. GAH!

aja, igår när jag var med kixen sa vi att vi skulle på stan och fixa idag, så det har vi gjort. men mycket mer har inte hänt. ska gå och värma mig i badkaret nu medans lillebrorsan ändå är här och spelar wow eller nåt sånt.

sen visas ju modos match på canal+ så jag måste samla mod för att våga mig ut i vardagsrummet och se den, om nu inte patte kommer hit.




det var bättre förr

jag tryckte på kategorin "bilder" på min blogg och har suttit och kollat igenom alla bilder.
fyfan vad jag behöver en kamera.

indirekt så var det ju ida som förstörde min senaste, eller det VAR hon som förstörde den. därför är det pappas skyldighet att köpa en ny till mig, eftersom att jag köpte den för egna pengar (som kom från pappas konto iofs).

men.. det gör han inte. och det är ju inte direkt så att han säger nej, han ignorerar det bara.

förr behövde jag bara peka och le, i värsta fall tömma diskmaskinen eller städa mitt rum, så fick jag det jag ville ha. men nu krävs det en jävla massa för att han ens ska lyssna och i de flesta fallen få ett nej.

nu har han dock lovat att fixa så jag får göra om i mitt rum. tidigare har det bara varit ett "hm" eller ett "sen", men nu har han lovat. äntligen. så jag antar att kameran får vänta.


jag och leffe leker med kondomer


jag och kixen i hennes "friends forever"ram. indeed.

ochsåvidare.


it's up to you....

whatever it takes

"It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I'm saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
It takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

It takes a night to make it dawn
And it takes a day to make you yawn brother
And it takes some old to make you young
It takes some cold to know the sun
It takes the one to have the other

And it takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
It takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes the dust to have it polished

It takes some silence to make sound
It takes a loss before you found it
And it takes a road to go nowhere
It takes a toll to make you care
It takes a hole to make a mountain"

gaaah

fan vad arg jag blir när jag ser det här..
satt bara och väntade på att ungen skulle smacka in i TVn..


nu ska jag ut och gå en sväng så jag vaknar.. inte för att jag somnat ännu, men nu börjar jag bli tröööööööööött..

antingen eller

jag har 2 alternativ nu.

det första är att jag packar ihop lite kläder, tar på mig skorna som jag redan tagit in på rummet, springer ut och låser efter mig. förhoppningsvis hittar jag någon att sova hos.

det andra är att jag lugnt går ut till badrummet för att lägga mig i badet. klarar jag mig så långt så kommer jag vara alldeles för rädd för att gå tillbaka sen så att jag antingen hänger mig i duschslangen eller sätter ner hårtorken i badkaret. dränka mig kan jag inte, det har jag redan provat.

ja fyfan.. jag kan bara skratta åt allt som händer nu. det är en totalt värdelös situation man hamnat i. det värsta är väl att jag är världens tjurigaste människa, och att det blir värre och värre ju längre tid det tar.

jag har iallafall massa nya filmer och en renbäddad säng. om det nu är till någon tröst.




söndag

fan, pappa ska och jobba nu. hade tänkt fråga om han ville ha sällskap, men det har han redan.

jag vågar väl fan inte vara själv här. gah!

what to do?

bra dag

hela dagen har jag varit och kollat på innebandyturnering på sporthallen. även om det är en jävla skitsport egentligen så har det varit trevligt. loyd och camilla har fått underhålla mig då det blev alldeles för värdelöst spel.

gick och fixade camillas hår i någon paus för att hon skulle till luleå på fest och det var första gången på länge jag kände mig taggad för utgång. senaste gångerna har det mest blivit en grej man gör i brist på annat och då man måste tvinga i sig alkoholen. tack och lov har suget gått över igen, så det blir en "lugn" kväll med mig, mami och mat. fast alla vet väl vars det kommer sluta ;)

nej, nu måste jag stressa! puss


väldigt osmickrande bild på mig och
brorsan.

utmanad

pattejäveln har utmanat mig

Tre saker som skrämmer mig:
    * björnjävlar och fiskar!
    * mörker och clowner
    * döden


Tre personer som får mig att skratta:

    * kixen
    * cämie
    * patte


Tre saker jag älskar:
    * hockey
    * snowboard
    * vinter


Tre saker jag hatar:
    * sommar
    * björnar
    * ångest


Tre saker jag inte förstår: 
    * jag
    * förstår
    * ingenting


Tre saker som finns på mitt skrivbord:
    * mobil
    * julmust
    * snus


Tre saker jag gör just nu:

    * fnittar åt patte
    * biter mig på läppen
    * försöker få bort håret från ansiktet


Tre saker jag vill göra innan jag dör:

    * flytta
    * ...
    * mycket lust och motivation jag har till något


Tre saker jag kan göra: 
    * stå på huvudet och snurra, wohoo
    * härma olika röster och dialekter
    * gnälla

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:

   * kixen.mp3 (haha)
   * the wannadies
   * duffy


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
    * sjunga
    * spela trummor bättre
    * hockey


Tre favoriträtter:
    * nudlar
    * makaroner med grillkrydda
    * potatismos


Tre personer jag utmanar:

brorsan, annis och sara
lillebrorsan kan också få svara på det :)

på gränsen

nu sitter jag här och äter min frukost - en rostad macka och några glas julmust. ja fyfan vilken kost man har.
patte satt nyss ute och åt i tvrummet och kollade på barnprogram med ida, men nu kom aset in hit och började gnälla :)

kixen ringde och väckte mig halv 10, och som vanligt är jag alltid otrevlig i telefonen. och då sa patte något om att jag alltid är så jävla otrevlig och att det inte är kul att prata med mig i telefonen. så jag strejkade och mitt humör har varit förstört sen dess. blööö..

inatt fick vi något skrattanfall igen, helt utan anledning.. mest för att vi inte hade så mycket annat att göra kanske. haha.

nää nu måste jag snabba mig ser jag, om en halvtimme ska jag vara klar och påväg mot torneå med kixen. lovade att komma och sympatishoppa med henne i nya gallerian.


patte och hans kompis på någon leksaksaffär i luleå :)


se eden lake förresten, såg den inatt och den var skitbra.

satsumas

tidigare idag hos farmor och farfar så skulle jag skala en mandarin åt ida, och jag började direkt tänka på när vi var mindre och jag och min bror försökte få lös skalet i endast en bit, helst formad som något snuskigt.
det gick åt helvete den här gången.

när vi sen kom hem bad ida om en till, och jag var snabb på att skala den. men även då gick det åt helvete.

nu var jag tvungen att ta en själv men det går fan inte, och jag ger mig inte. så jag kommer sitta här med mina 3 kg satsumas och skala tills det går. hoppas patte tycker om dom, för jag är redan apless.


konstaterande

- Det finns inte många andra sorters smärta som gör lika ont som att fastna med håret i bröstvårtan. Ja, i piercingen alltså. Speciellt när man står i duschen och håret är blött och trassligt och vägrar släppa taget.

fyfan..

Photoshop

Har just fixat photoshop, för andra gången. Första gången fick jag virus som tog över datorn, så jag var tvungen att formatera skiten, vilket resulterar i att alla bilder från datorn är borta. Så nu fixade Patte det åt mig igen, men då var det ju inge kul när man inte har några bilder att leka med.

Istället har han försökt lära mig lite hur det funkar så jag kunde göra en skitsimpel bloggdesign, bara för att..

Fast nu pratas det om druggen och godis, så jag måste dra på mig lite kläder och snabba mig innan dom stänger.

Han sitter med sin dator i min säng bredvid mig och jag sitter här, vill vi varann något så skriver vi på msn. haha.


halloween

erik - alltså jag fattar inte..
jag - va?
erik - jag fattar inte hur du kan.. vara så jävla.. efterbliven.



och igår när jag gick ut halvnaken med bara ett täcke runt mig och ställde mig framför han och tog bort täcket
erik - uuuuuh
jag fnissar
erik - fast.. du har ju iallafall en tröja.. då var det ju bara liiite läskigt

sen gick jag in till patte igen och skröt.

en hel torsdag i finland/haparanda, en hel fredag i luleå och en halv lördag i kalix gav mig tillräckligt mycket ångest för att känna att jag skiter i att klä ut mig ikväll. däremot ska jag in i duschen nu innan patte kommer hit och hämtar sitt dricka och vad han nu ska göra. och sen gasar jag till martina på middag, hon fyller ju år snart den boven. ingen vet vars jag hamnar sen.

nu orkar jag inte tömma mobilen så ni får klara en utan bilder.
varannan vecka ska jag vara barnvakt åt ida, dygnet runt alltså. pappa jobbar ju hela veckorna. patte däremot har lovat att passa henne, för jag har fan inget tålamod.

och snart är det hockey. gogogogo!