Fisk

Den senaste veckan har det varit fullt upp, hela tiden. Jag har inte varit hemma en sekund ens, förens nu då.

Dagen började med en lång springrunda, konditionen tycks bli sämre för varje gång jag är ute och springer. Sen hoppade jag in i duschen och sanerade mig lite. Jag hann bara torka så traskade jag och Sara till gammelgården och mötte Ida. Vi for och "sprang" en sväng och tränade inför vårruset, haha. Tur att det är en månad kvar.
Sen gick vi till Ida, som bor längst jävla bort i Gammelgården. Vi tog en taktikvila innan vi blev akut sugna på mjukglass, så vi stal en bil och gasade till frasses..

Nu har jag just kommit hem, ska hoppa in i duschen igen och sen får vi se vad som händer. Nu ska jag iallafall först och främst till mor och hämta lite grejer, sen med Patte och sen ska jag nog och mysa på med Ida igen :)

1,5 timmes promenad har iallafall gjort sitt. Benen är som gummi, fötterna är söndertrampade och förkylningen kommer mer och mer tillbaka. Förbajjat.


Den ökände mårdhunden, som visade sig vara en grävling. Haha


Buhu.. stackarn var stendöd, och blödde som en gris från munnen. Bobbanjäveln körde över han!

Jajja, nu måste jag sluta skriva och göra någon nytta känner jag. Imorrn ska jag ju föresten på lägenhetsvisning, cheeses..

Dumb blonde

Patte har tjatat på att jag ska bli ljusare i huvve.. Inte blond, men brun. Svart var för mörkt tydligen..

Jag bleker håret, det blir katastrof och ingen tar mig på allvar. Håret går av, är torrt och lossnar från huvudet..

Vad säger aset då? Jo, att jag ska bli rödhårig.

Nä nån jävla måtta får det ju vara :) Det får bli svart igen.


Förresten var jag på kalas hos Ambi tidigare. Hennes dotter, min kusin alltså, har alltid något kaxigt att komma med.

Hon försöker övertala mig att köpa mer spel till hennes playstation

Jag - Du har ju mer pengar än mig
Wilma - Nej, du måste ju ha jättemycket pengar
Jag - Nej, jag jobbar ju inte.. och jag går inte skola
Wilma - Nähä.. Vilken kurs går du då? Onödig tonåring eller?
Jag - Hehe nää.. Jag "går.. hemma" kursen.
Wilma - Va? Äre sant? Du är ju.. tragisk

Det känns jävligt bra när en 8åring påstår att man är tragisk.. och tillochmed får en att tro på det.

Fyfan, AF nästa.

Buhu

Dagen började bra.. Jag var ute och sprang, åt världens godaste frukost, for till kixen och umgicks och... sen skar det sig. Vi for ner på stan, köpte några paket blekmedel (ljusaste jäveln!!) och for hem till mig. Nu får bilderna tala.

Före:










Nu: hahahahahahaha

vad fan ska jag göra? ha i tanke att jag skulle göra blonda slingor, för att sen bli ljusbrun. Inte vit- orange eller rödhårig. hahaha.. yeye

got to love those curves



Varva lockar med vågor och rakt hår, med hjälp av plattång är inte så dåligt. me love.

Nu ska jag och mina lockar sluta gräva ner oss i den här skiten som ändå inte leder någonstans, och istället bege oss till saras stuga. vi har styrt upp ett gäng så det blir nog bra :) Har inte ätit sen kriget så jag hoppas att ica har kycklingkorv som jag kan grilla.. Tudels.

Hope and glory



Den här verisonen av hope and glory är ju äckligt bra. Jag gillar ju inte ens måns musik egentligen.

save me from myself

Efter vissa påtryckningar så har jag varit på sjukhuset och kollat upp varför jag har mitt korvmående hela tiden. Det tog inte alls länge förens jag fick en tid till en annan läkare, som är specialiserad på det här. Både skönt och inte skönt att veta vad som händer, blöö..

Nu var det inte det jag skulle säga, eller.. det var egentligen ingenting alls jag ville ha sagt.
Här är iallafall the love of my life!


Hon har blivit så jävla dryg sen hon fick sitt rosa, pimpade halsband. Rör man i det, eller försöker ta av det så morrar hon. Hagga!

Sen har hon börjat tappa massa tänder äntligen. Nyss kom hon och la en tand på mitt ben, haha. Hon märker nog själv att hon börjar bli äldre den lilla korven.

Nä nu ska jag simma vidare.

Läs annis inlägg föresten. Min chej!

säskis

Idag har jag och Sahara varit i stugan. Lyckan var total!

Jag trotsade träningsvärken och körde skoter också. Woho! :)


MorbrorMatte hade gjort en snösoffa i sundet som han bad oss gå till. Vi kunde sitta där
i linne och uppdragna byxor. Det var förjävla varmt :) Vi sjöng allsång och åt frukt också.


Här satt/låg vi tills jag insåg att renskinn faktiskt är renens skinn och inte
bara ett namn på ett sittunderlag. Hujja!


myspys!


Vi var ute och vandrade på isen också!


.. och körde fulskoter! Den andra var tydligen på lagning, och den här ska in när den andra kommer tillbaka. Dom skyller på att alla ungar kör sönder dom. Jag tror mer på att det är åldern på skotrarna som är problemet :)


Sen grillade vi ju också. Men eftersom att jag hatar både korv och köttbullar
så fick jag världens godaste oxfilé och pasta. grrr..


Tyzon fastnade i Saras köttbullspaket. Haha


Såhär rastar man hundar i stugan. Man gasar iväg med skotern och
dom springer efter.. eller ja, före i det här fallet.

Sen orkade jag inte ta några mer bilder.

Nu ska jag dra på mig nå kläder och sen ut och springa!

Tudels.

det går bra nu

Tillskillnad från igår så har det här varit en jävligt bra dag :)
Har varit i backen med brorsan, berra, sara och matte hela dagen. Egentligen tänkte vi mest sitta och grilla, prata och åka pulka, eftersom att backen inte skulle öppna förens 4. Men givetvis tog jag och berra med oss brädorna ändå.

Efter att de andra ätit upp sina korvar, och jag min luft, så traskade jag och Sara upp till halva backen och åkte ner. Mitt i allt ropar en liftgubbe (som också hade varit och grillat bredvid oss) att han kunde slå på liften till oss. Så jävla snäll :) tillslut ville alla andra också åka, men vi hade inte nog med skor och brädor, så liftgubbarna lånade ut det åt dom som behövde också. Sen åkte vi i bräda i typ 4 timmar tills den skulle öppna för alla andra, så då satt vi oss bara i solen och avrundade innan vi for hem.

Alltså har vi 5 haft backen helt för oss själv hela dagen. Underbart! Matte är som vanligt ett jävla geni, haha. Fan vad man får skratta åt han. Vi satt och planerade vår kommande utlandsresa och han kläckte ut både det ena och det andra.

Nä nu ska jag fortsätta dricka mitt te och se på cops. Har just kommit hem efter en långpromenad med fia, så jag är helt slut i benen efter allt åkande och vandrande :)


jag och sara påväg upp. underbara kamerajävel


när dom startade liften så lurade jag upp henne där. hon var livrädd stackarn:)


matte gav upp och la sig och solade istället :) Ser ni vad bra snö det är??? =)

Spam

Sitter hos mig och dricker öl med patte nu. det är inte sådär äckligt som jag kommer ihåg att det var. patte sitter just nu på golvet och målar idas naglar, och jag sitter här och tittar på lite bilder. det jag ville säga bara är att jag saknar mina bambooisar och jag undrar var fasen dem har tagit vägen. jag hittar inte några nya någonstans. hjälp mig!


lite snällare, med bamboo



lite coolare, utan bamboo

nä nu ska vi traska till patte och se vad korvgubbarna gör där

still sober

Varför har inte jag fått något påskägg? (camilla, den var till dig)
Min lillasyster har fått 3 st, och hon vägrar dela med sig. Synd att pappa lämnade framme godiset som är till alla påskkärringar. Hoppas att dom inte hittar hit, för det finns inte längre något att hämta.

Dagen har faktiskt varit mer givande än vad jag hade vågats hoppa på, fast jag orkar inte gå in mer på det.
Nu har jag precis kommit hem och ska sätta mig och leka lite i photoshop för att sen ta en promenad med fia. Mer planer finns inte.

Den flera timmar långa bilturen med Sara och Berra var iallafall mycket givande. Vi hade mycket att prata om, t.ex. hur runda träd det faktiskt finns, hur mycket vi kan äta innan vi spyr upp det och sen nosade vi även lite på utlandsplaner till efter sommaren.

tjoflöjt


världens kanske snyggaste människa.

påskkärring

Vad ska man göra i påsk? Varför har jag inte ett jobb?

Alla i hela världen ska dricka, utom jag. Jag gillar inte att jag har 3000 kompisar när jag dricker och 2 när jag är nykter. Sen kostar det ju satan, är skittråkigt och alltid samma visa. Jag är less.

Jag ska nog mest troligt fara till stugan med mormor, men just nu känns det ju väldigt ogivande när det är pissväder 9½ dagar av 10. .

Äh spela roll, som att jag någonsin blir nöjd ändå.

Det som är säkert är iallafall att jag och ida ska fira henne, fast hur vet vi inte än :)


jag drömde om minna här om natten förresten. jag saknar dig!

bjehe

Jag har städat idag, som en galning. Jag vet inte varför jag får såna ryck när jag är själv. Jag älskar att städa exakt allt utom mitt egna rum av någon anledning. Musiken har varit på max och jag har dansat runt i huset. Sen tog min förkylning över och jag la mig på golvet och dog ett tag.. vaknade kanske en kvart senare och visste inte vad jag hette eller vad jag höll på med. skumt det där.

wellwell.. nyss blev det tyst så jag började söka fia, och ett spår av kuddar ledde mig till pappas säng..

Hon hade slitit bort överkastet och täcket, snört ner kuddarna på golvet och lagt sig på pappas sida av sängen. Jag antar att hon saknar han :) sött var det ju iallafall..

nä nu måste jag försöka äta någonting..


..?

Är det inte illa när man vaknar efter 2 timmars sömn, kallsvettig och livrädd, för att man blivit rädd för sig själv i en dröm?

Jag drömde att jag var gargamel, och världens elakaste gargamel också. Hujja.

Jag drömmer bara mardrömmar när jag har feber av någon anledning. Äh, nu väntar jag på att Patte ska hämta mig med pappas bil och skjutsa mig till AF. Jag är hundvakt i veckan igen, så Patte får vara chaffis. Great.

Jag vill bli frisk!

Woho

Idag har jag, berra, ante och brorsan varit i backen och åkt bräda. dom 2 sistnämnda är nybörjare, vilket jag och berra hade väldigt roligt åt. jag fick kramp i magen och käkarna av allt skrattande, haha..

fast vi låg mest i backen och tog det lugnt och pratade i solen. Efter ett tag höll vi på att flyta iväg för att det var så jävla varmt så vi åkte och svalkade oss med burgare och te. Inte illa.

Efter att vi lurat ut dom i skogarna första gången så ville dom inte därifrån. Det slutade med att alla flög som furor och alla barnjävlar körde förbi oss, så vi gav upp och la oss i backen igen och solade..

Nu är det bara att ni vallar brädorna så sticker vi till de större backarna och åker :)



efter allt åkande ville sara ha sällskap på rasten så vi gled omkring och utvärderade våra liv. sen bad jag henne släppa av mig på stan så jag kunde traska hem :)

äh, nu ska jag fortsätta med mitt tvtittande och fiamysande.

later.


Efter regn kommer solsken

Eller ja, efter snön i vårt fall.

Jag och Patte har varit hundvakt i veckan då pappa varit på missions i staterna. Vi stal bilen och utnyttjade det på bästa sätt. Igår for vi t.ex. till haparanda för att köpa skor. Det blev dock inga. Jag var inte humör för shopping alls. Sen gick det ju inte att fara till Finland med hunden, så vi gasade igenom alla affärer som finns i happis för att sen fara ut till stugan och mysa på.

I förrgår fick vi erbjudanden om öl och hockey hos brorsan. Vi tackade iaf ja till hockeyn. Vi for hem lagomt till hockeyn hade slutat och de andra två hade börjat prata liiite för mycket och liiite för otydligt :)

Äh, jag orkar ju inte det här känner jag. Det blir ingen backe idag, jävligt otippat. Däremot ringde berra och frågade om jag ska med dit på söndag, och det ska jag ju. Sen hörde jag även något om hotellet imorgon.

Fast frågan är ju vad fasen jag ska göra nu. Jag måste då gå ner på stan och köpa snus iallafall.. Kanske lägger mig i solen och steker ett tag.

Tudels.


Una ojo