tlött

som ni ser så har bid varit och bloggat lite åt mig igen, och än en gång gjort narr av mig. han lyckas samla allt så fint också, utan överdrifter, höhö..

nu har jag och kix iallafall sett en värdelös film som vi somnade till båda två. in the mix eller nåt. jag var inte välkommen varken framför eller bakom henne i soffan så jag la mig på hennes rumpa och somnade :) sen började telefonen ringa som den alltid gör vid fel tillfällen, så jag vaknade och är alldeles för trött för att ens orka pallra mig till sängen.. inte ens till soffan som är en halv meter bakom mig.

jag är ashungrig och vill ha mat men det finns som vanligt aldrig nå mat här i huset. brorsan hinner äta upp det innan mamma ens har hunnit packa upp det. och hon är ju typ aldrig här nåmer så.
jag hittade mig iallafall lite nudlar som jag glömde bort att jag hade på plattan så efter ca 10 minuter var det bara gröt kvar typ. så jag gav det till brorsan, och han åt upp det.

sara har även stuckit till vars det nu var. fjällen nånstans. borgafjäll kanske. vet inte riktigt. hon har varit borta nu sen i onsdags och ska vara borta till tisdag tror jag, och sen på onsdag morgon drar hon till kåbdalis och är där resten av lovet. känns tungt att inte ha henne i närheten jämt.

och här om dagen var jag och cäm på skotercross i karlsborg, men det var så förbannat kallt så jag hann inte koncentrera mig. fast bra var det iallafall.. nog för att varje sekund med camilla är hur bra som helst, vad vi än gör.
sen for vi iallafall hem till camilla och skulle spela mariokart och se massa filmer och sådär. och givetvis hade sötröven köpt mig ett påskägg med maaassa godis :) <3 världens bästa.

sen har hon även lurat på mig att börja se oc, som jag verkligen har hatat, utan att ens ha sett det. och nu kan jag inte sluta se det. har sett det konstant i 2 dagar nu. har sett klart hela första säsongen.

och i veckan drar jag, danne, camilla och kanske emil till stugan, utan någon tjatig moster eller något. bara vi. det kommer bli rätt najs :) skoter+bastu och en jävla massa alkohol kan jag tro. ska försöka få med dom till happis och finland också så vi kan fara på alko och förhoppningsvis hitta oss nåt vettigt =)

ska fortsätta sitta här och vara livrädd för att jag är ensam hemma nu.. hatar det! eller jag har ju brorsan, men han är inte mycket till hjälp =) nog för att han lätt skulle kunna slå ihjäl alla mördare och spöken som gömmer sig här. men han sitter bara på sitt rum och lyssnar på musik och hör inte alls om någon kommer. ska försöka få ut han därifrån och spela lite tvspel eller kort nu =)

nu skall här spelas. adjö

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback