what to do?

igår var det kaos, minst sagt, haha. men kul iallafall.

loyd det mongot ringde och väckte mig efter 9 nångång, och jag kunde verkligen inte somna om förens jag hade ringt upp och frågat vad han ville. men han ville bara prata.. prata? 9 på morgonen? ååh idioti!
givetvis började vi bråka och jag var alldeles för arg för att kunna somna om. nej, istället hoppade jag upp som den huligan jag är och började trycka ner massa grejer i kartonger. NU däremot är jag _helt_ slut och sängen och några timmars sömn är min enda utväg.
vi ska ju faktiskt fara och grilla snart.. eller ja, sen. och där lär vi väl bli hela natten. beroende på vad vi sysselsätter oss med :) fotboll/basket står högst på min lista, men jag kan tro att berra är mer sugen på brännboll/volleyboll. aja, vi får siii..

jag har bjudit dit kaj iallafall, ifall han är hungrig. förhoppningsvis är han lika lat som mig.
fast nu har jag faktiskt en HEMSK träningsvärk som vägrar ge sig och jag kan absolut inte röra mig, säger vi iallafall.

igår stod jag och annis och tävlade om vem som hade störst "inombordare". hon vann med hästlängder och jag kunde inte annat än att hånle. jåjå, det fick vi äta upp idag.
nu mer har jag "en stor dildo som växer upp från pannan" (som nastic hade sagt).

kanske att man stannar inne ikväll trots allt? njäääe tveksamt

jag vinner =)

wohoooo.. det verkar som att jag vinner =) om han inte uppdaterar nu.

fast fan.. nu är ju jag som har sämst liv av oss 2. jaja, vi hörs om några veckor :)

godnatt!

nu är det nära

inte ens 30 minuter kvar, och när jag postar det här inlägget står det lika mellan oss. 15 inlägg på en dag hitills, inte illa va?
konstigt att man inte är med på mest aktiva-listan på blogg.se. fast man kanske måste kommentera och sånt också då?

jag funderar på att gå och låna pappas badkar ett tag. men det orkar jag nog inte. dels är jag för kort, så jag får sendrag i benen av att ligga och spänna mig hela tiden, och sen somnar jag ju ändå alltid. stor idé.
ingen är hemma heller och nu när jag gick ut en sväng så var pappas sovrumsdörr stängd. den är aldrig någonsin stängd, förutom när han är hemma, och det är han inte. därför har jag isolerat mig här inne nu och hoppas på att ingen står och gömer sig här inne.

imorgon är det jag och kameran igen. lite bilder jag kommer lägga upp då. inte från helgen givetvis. det ska tydligen finnas många tungor på bilderna och det är nog inte så intressant.

jag känner hat

givetvis vann jag över kixen, vad annars.
jag känner mig lite orättvis dock eftersom att min rating är mycket högre än hennes, så hon fick mer minus och jag mer plus än vi förtjänade. därför gjorde jag en ny användare.

under tiden kixen gjorde nåt annat mötte jag en typisk sån där jävel som man hatar att möta.
- skriver konstant och tror att jag bryr mig om vad hon vill säga
- tar en jävla tid på sig
- lägger ut en bokstav åt gången
- bokstaven bakar hon in i nåt annat ord, vilket innebär att man i princip spelar mot sig själv
- frågar efter ens MSN
- frågar frågor som inte har med spelet att göra
- tycker att allt är "snyggt" "wow" eller "coolt"
- blir arg om man lägger på rutorna hon hade tänkt lägga på
- frågar om betapetcoaching

och det värsta är att jag vann överlägset. och ändå går båda +0. jag förstår det inte. vinsten var ju iofs min, men ändå.

nej nu behöver jag nya motståndare.

P = :)

stop bitchin' behind my back

kixen har nu utmanat mig och mitt otroligt snygga betapetnick i en match.
om jag inte missminner mig så är även hon bra på det där med betapet. givetvis efter att ha suttit bakom mig i flera års tid och sett mig lägga rullning efter rullning, samtidigt som hon svurit om hur tråkigt hon har och att jag ska skaffa mig ett liv.

jag känner att allt jag vill skriva är väldigt opassande, precis som mina tankebanor. därför blir det rätt tråkig läsning för de flesta. kanske ska jag gå ut med min superduperhemligablogg som bara snittar ca 50 läsare/dag?! hm.. näe det ska jag nog inte.

jag har en till frivillig kandidat till bion iallafall.
sluta erbjuda er på msn, det räknas inte.




fan

patte leder tävlingen med 2 inlägg. han leker med vaselin och plasthandskar med någon kille, så jag vill inte riktigt störa. istället tänkte jag att jag kan skriva massa inlägg nu, för att sen leda överlägset och kunna göra något annat ikväll.
vi har ju ändå inget pris så det kvittar väl.

när den här tävlingen är slut ska jag aldrig mer blogga! eller ja, inte på länge iallafall.

på fredag ska jag på bio har jag bestämt. det var så jävla länge sen nu. sara KANSKE är sugen på att komma med. men frivilliga får givetvis anmäla sig.

jaha, vad ska jag göra nu då? plugga? nä juste, jag har ingen mer skola. fan vad skönt. däremot var det rätt onödigt att jag glömde lämna in historiaarbetet som patte hjälpte mig med. nu har jag säkert ig i historia. men vad gör det om 100 år?

jag sitter och funderar på hur jag ska lyckas slå av tvn utan att resa på mig. jag kan ju iofs rulla dit och trycka av den bara, men då måste jag ta bort fötterna som jag bökat in i databordet. dom har iofs domnat bort nu så det vore bra att röra på dom. i-landsproblem.

betapet

varje sida jag har klickat upp senaste 5 minutrarna har på ett eller annat sätt handlat om betapet.
nu är det så att jag var grymt beroende av det för något år sen, och jag var dessutom g-r-y-m. tillslut fick jag inte spela längre för dom i min närhet, annars skulle dom anmäla mig till nån spelmissbruks-grej. jag var inte inne på sidan på ett tag och när jag sen skulle tjuvspela några månader senare var mitt konto borta, alltså även min rank. fan och helvete.

nu måste jag spela igen. det kryper i fingrarna. hjärnan gör ont och vill bara plocka fram alla konstiga ord och rullningar man lärt sig under åren.

bubbleshooter som är mitt "nya" beroende kan slänga sig i väggen. nu är det jag och betabet för hela slanten. det är bara julmusten och dunklet som fattas.

om det går som jag vill så hörs vi inte förens sent ikväll.

sara

nu har jag varit med sara. ägg var inblandat, på flera olika sätt.
påtal om ägg.. en gång tvingade pappa mig och annis att kasta ägg på grannens ruta och sen springa som fan. vi fick 500 kr för eländet.

sara påstår att jag är brunstig och könsmogen, då 90% av det som kommit ur min mun har varit barnförbjudet, som hon väljer att kalla det.

i skrivandets stund känner jag mig rätt brun, men det är jag inte. jag har en vit tröja på mig som jag fått av min mormor. vad är det med mormor och saker egentligen?
alltid ska hon köpa massa saker och skänka till mig. men jag klagar nog inte.

helgens planer håller på att smidas. sara vill "spåra" här i kalix, jag vill ta det lugnt.. utanför kalix. jag vill till torneå. hur fan kan man VILJA spåra föresten? det är det bara sara som vet.

ändrade planer

jag skiter i allt jag skulle göra, tillsvidare iallafall.

mamma ringde nyss och skröt om att hon ligger ute på altanen och solar och hon vägrar komma med mig på sun tan sen. bara för att vi har 2 cm's sol på våran balkong, 20 minuter/dag. kalix har sol 5 dagar/år. det är tragiskt det där.

jag ska växla alla mina pengar till 10or och fara och sola sen. tills jag kremeras om det är det som krävs. sara kommer säkert med mig.

jag insåg just att vi tar studenten snart.. och jag är fan nervös. jag har inga skor. vi vet knappt vad vi ska sjunga. vi har inte fixat till flaket. jag har inget att dricka. jag har pengar men vad fan gör det? enda gången jag har pengar och nu vill jag inte ha dom. ta dom av mig.

ska jag chocka kroppen med att vara nykter till studenten? det är ju ändå bara 2 helger.
nej, dumt tänkt. jag är ju på partyhumör nu, passoan ligger i kylen och väntar på att drickas. fast den får ligga där några dagar till iallafall.

fan, telefonen ringer som en galning nu. jag hinner bara lägga på så ringer nästa med skamliga erbjudanden. så nu måste jag tydligen dra på mig kläder, för allas trevnad. vi ska ut nu. snart. på ett tag. men jag tänkte vara snäll och iallafall diska tills att pappa kommer hem, när han nu gör det. man vet aldrig med den där.

jag tror jag leder tävlingen föresten. yey

vad händer idag?

varför dubbelbokar jag alltid?
det här har jag lovat/tänkt att jag ska göra idag;
 
- umgås med sara
- pimpa annis cykel
- fara till morsan och hundarna
- fara till farmor och farfar
- gå till kaj och umgås en sväng
- fara till skolan och tömma skåp osv
- städa mitt rum
- hjälpa pappa att städa resten av lägenheten
- packa
- fara och spela fotboll
- fara på stan och köpa lite grejer

vad tror ni jag kommer hinna/orka?
möjligtvis umgås med sara.. om hon kommer hit då såklart.
tråkigt att hallen har blivit nån avlastningsplats där man dumpar alla ens saker när man kommer hem så hon lär nog inte ens ta sig in.

en fråga bara:
varför står det en halvtom(halvfull) ölburk, en äggkopp, en glödlampa, en bh, tärningar, tändare och tvpspel på mitt handfat?
jag har fan ingen aning. äggkoppen gör mig mest frågande. jag äter inte ens ägg och vi äger inga äggkoppar.. tror jag.

"god"morgon

jag är för trött för att skriva nåt nu. hoppas det här räknas trots att jag bara skriver en rad typ :)

nu ska jag sova igen! natti

tråkigt

det börjar bli rätt tråkigt det här.
dom 3-4 st som är vakna och gör allt som står i deras makt för att hålla mig road - misslyckas. snoka på pixbox har jag hört att jag ska göra. men det tänker jag inte. jag kollar aldrig på nåns pixbox, typ. om det inte är under tvång.

istället har jag suttit och roat mig med att skriva konstiga saker i de flesta jag har hittat i bloggvärlden.

de enda bloggar jag läser är det bloggar som står där nere nånstans på vilken sida det nu är. fast inte ens dom läser jag.. typ. åsså plussar vi på matildahammar, elin kero och maria. fast nu orkar jag ju inte länka.  

i helgen skar jag upp tummen på nåt konstigt sätt, och mormor plåstrade om den med super-plåster. nu kunde jag verkligen inte hålla mig så jag var tvungen att slita bort det och kolla hur mycket jag hade blodat ner skiten. men det var en besvikelse.
däremot varar det så jag skuttade ut till hallen för att hämta ett nytt plåster, och på den korta vägen hann jag skada mig själv 4 gånger.
för er som inte varit här så är det så att jag och pappa har varsin ytterdörr och varsin hall.
när man kommer in i min hall genom min dörr så finns det en dörr till mitt sovrum, en (låst) dörr ut till resten av lägenheten och en dörr till mitt badrum. utanför den låsta dörren så är pappas hall. i pappas hall finns en garderob där vi har plåster. det är max 6 meter dit härifrån.

först litade jag för mycket på rutinen och skuttade rakt in i dörren, som alltid annars är öppen. tråkigt att jag har ett drapperi som skymmer det. där drog jag iallafall på mig en tvättäkta armbågestöt, och började hoppa och skutta och bet mig själv i läppen för att jag inte skulle skrika. jag började blöda från läppen givetvis och gick in badrummet. bara där har vi ju 2 skador.
i badrummet var det mörkt och det låg alldeles för mycket kläder på golvet, vilket gjorde att jag fastnade med foten när jag skulle ut och sparkade tån i tröskeln. aj! nu är jag en nagel fattigare. en halv iallafall.
när jag väl lyckas ta mig ut i pappas hall så smäller jag upp garderobsdörren i pannan. AJ satan! bulan som har hunnit försvinna från pannan är nu tillbaka.. kanske för att stanna?
när plåstret väl var på fingret så fastnade jag med det i täcket som jag har runt mig, som slet upp den lilla skorpa som lyckats bildats, och nu blöder det igen, därför räknar jag inte det som skada.

jag tror jag ska dejta john blund nu. konstigt nog är han den enda som vill sova med mig. och han verkar uppskatta det dessutom.


jag är chär

segern är min

det verkar som att putte ger upp nu.. och min trötthet har övergått till hyperaktivitet (så kan man väl inte säga? ni fattar vad jag menar iaf) så jag lär ju inte sova på några timmar iallafall, vilket innebär mycket skrivande.

när jag har tråkigt är antingen "mina bilder" eller http://youtube.com min bästa vän. nu är jag less på youtube och har börjat rota igenom mina bilder. och bilder har jag ju.. till förbannelse. men det verkar som att jag inte kan ha tråkigt så länge till, iallafall inte nu när jag är utan kamera för bilderna börjar bli rätt tråkiga. tur då att jag har en nyfunnen vän - "mina videoklipp" hahaha. den mappen hade jag helt glömt bort.
annis filmar mig när jag gal(l?)operar iväg efter en väg, samtidigt som hon skriker "det luktar korv här". det roliga är att hon låter som en finne som har druckit för mycket alkohol och blivit utsnörd och övergiven.. stackarn. hon låter verkligen helt uppgiven.
fan att jag inte får betalt för att nämna annis i min blogg. det känns som att hon har tagits upp några gånger idag.

hos mormor och morfar igår
mormor - har du ingen kille då?
frida - jo, flera stycken
mormor - jaha vad bra
morfar - jaha, flera stycken säger du?
jag - ja man måste ju gardera sig
vi pladdrar på och mamma avslöjar mig
morfar - jaha vad gör han då?
frida - han är sån där.. kreativ människa. tatuerar och ritar och sånt
morfar - inte elektriker då?
frida - nä
morfar - nähä, då får det vara
frida - vadådå?
morfar - nä jag behöver nån som kommer och drar elen här.. det tar kanske 2 månader. fixar du det?

stefan som är elektriker satt bredvid hela tiden, men morfar tänkte inte ens tanken att fråga han. stackarn.

okej, jag fick censurera hela skiten. förlåt :( att min släkt och familj inte kan välja sina ord bättre.

:)

GAH

okej, han kom på mig. jag försökte dra en snygging där med att bara lägga in youtube-klipp så det skulle bli så fåordigt som möjligt.

vad ska jag skriva då?
vad har jag gjort idag?
(lös den hemliga skriften om du kan)

jag vaknade, med kläderna på, en snus inne, i en ouppbäddad säng med någon tvshopsröst i bakgrunden som gjorde mig galen. jag ålade till tvn, slog av den, somnade om. jag hann bara somna så ringer mamma och väcker mig, så jag gick ut med hundarna, gav dom mat, la mig igen, somnade.
stefan kom hem på lunch, alltså var klockan typ 1, jag vaknade, gick ut och försökte vara trevlig, misslyckades, drog av mig kläderna, slog på blue nånting. nån surffilm, somnade om. vaknade av att min lillebror slutade skolan och började gapa i vanlig ordning, drog på mig kläderna, gick ut med hundarna igen, la mig i soffan och somnade, vaknade av att erik gapade att han skulle och ha softairgunkrig, började se nån film på tvn, somnade om, vaknade av att mamma ringer, förflyttar mig till altanen, somnar, vaknar av att jag får hagel i skallen, går in, lägger mig på golvet med hundarna, somnar om. vaknar av att mobilen ringer. blir less som fan. sätter mig vid köksbordet och ser dum ut. har ingenting att göra. jag ringer annis, går upp på vinden, står där och är irriterad över att det haglar så förbannat och jag fattar inte vad jag gör där uppe, så jag går ner, lägger på, lägger mig på soffan, somnar. vaknar när mamma kommer hem. kramas med henne i soffan ett tag. tycker synd om mig själv och mitt onda huvud. ser tv, somnar. vaknar, äter, tjatar, far hem, sätter mig vid datorn, pratar med farmor i telefonen, somnar, vaknar, sätter mig vid datorn. och här har ni mig.

ja jag har varit trött idag. jag är trött. tur att jag inte har skola imorgon, eller nånsin mer. för jag ska sova som en jävla galning. kommer inte sara hem imorgon kanske? hoppas inte:)


annis tycker att vi ser lesbiska ut på den där bilden.. eller juste, det är vi ju?
ryktet på stan säger så iallafall

youtube

patte tror inte att jag klarar det.
vi får väl se!

det här är vad som roar mig ikväll (och alla andra kvällar i veckan):









nu tog jag även min sista snus.. igen. jag höll mig från lördagkväll till söndagkväll.
vi får se hur långt jag tar mig den här gången. wish me luck

tävling

i smyg utmanar jag patte (smygreklam) i en bloggtävling. jag tänkte att jag skulle klara av att skriva mer inlägg under en dag än vad han kan. men han verkar ju ha snäppet bättre fantasi än mig så det verkar skita sig.

jag skulle ju kunna kopiera min och annis msnkonversation som vi haft under kvällen, men det vore ju dumt eftersom att vi bara har suttit i camen och gjort fula grimaser och tryckt upp konstiga saker i våra näsor. och skickar rebusar ala msnsmileysar.

det här var väl ungefär vad vi fick ur oss under alla dom här timmarna, förutom alla "hahahah" och "cp"

AnnMary säger (01:27):
jag kräktes tydligen hallon i fredags
AnnMary säger (01:27):
enligt wicky
AnnMary säger (01:27):
jag hade inte ens ätit hallon?
AnnMary säger (01:27):
kan hallon förväxlas med paprika?

frida säger (01:18):
jag har bestämt mig för att stå på den här stolen tills jag dör
frida säger (01:18):
om du undrar vad jag håller på med
AnnMary säger (01:18):
men haha
AnnMary säger (01:18):
lägg av
AnnMary säger (01:18):
du ska ju och måla cykeln med mig imorgon
frida säger (01:19):
tur att den här har hjul då
frida säger (01:19):
..synd att vi inte har en hiss

and so on. vad ska jag göra nudå? hon har gett upp. jag har ingen att leka med :(

lika som bär?

annis tvingade mig att skicka massa gamla bilder på oss 2, till henne alltså. hon skulle photoshopa. det här får jag tillbaka



kånkelbär?


annis och frida?

det är alltså den där bilden hon har, som ska föreställa kånkelbär. skrämmande likt!


gamla blogginlägg och annis

hur kul är inte det då?
kan det här verkligen stämma?


annis har tagit lite för mycket av det goda ikväll tror jag
hon ringde nyss igen;

annis - vad gör du?
frida - läser gamla blogginlägg
annis säger nåt jag inte hör
frida - bajsar?
annis - hahaha inte i mitt pitabröd (tror jag att hon sa)
frida - va?
annis - jag läste en grej nyss. du vet när man säger i'm back på engelska, det betyder ju jag är rygg på svenska.
frida - hahahah
annis - hur fan kan man vara en rygg? jag har kul!
annis - vi kan skrapa på en binda
frida - va?
annis - det står att man kan skrapa på en binda och få en digital doft
frida - jaha?
annis - men nu funkar den tydligen inte
annis - har du lyssnat på röstbrevlådan jag har spelat in?
frida - nej
annis - jag låter som en.. inkörning.. i en.. bak
frida - haha
annis - varför har du avslutat ditt medlemskap på lunar?
frida - för att jag är cool
annis - jaja, sov inte med mig då
frida - hejdå

sammanhängande samtal?

lättroad? :)

AnnMary säger (23:22):
fan
AnnMary säger (23:22):
jkagskulle ta upp mobieln
AnnMary säger (23:22):
och den flög i golvet så kånkelbären flög ut ur den
frida säger (23:22):
kånkelbären?
AnnMary säger (23:22):
jaa

annis ringer

annis - hej
frida - vad fan har du för kånkelbär i telefonen för?
annis - hahahahhaha men asså...
annis - hahahahahhahahah.. jag googlade på kånkelbär en gång och det kom upp små djur som jag skrev ut och satt in i telefonen
frida - jaha? hahaha
annis - hahahah
frida - hur har du satt in en bild i telefonen?
annis - men där bak
frida - aha... passande
annis - hahahhahahaha
annis - jag är på så jävla dåligt humör
frida - haha va?
annis - nej bra humör menar jag.. hahahaha.. jag sitter med en plåtlåda på huvudet framför datorn.. villd u se?
frida - varför?
annis - jag vet inte. vill du se?
frida - nej
annis - joo kolla då! en kastrull!


bra dag ändå

tanken var att jag skulle fylla mp4an med massa sjukt bra låtar och gå ut och gå så långt som det bara går. men jag duger inte till att sätta in dom där jävla låtarna så det är lika bra att jag stannar hemma. har ju ipfs nån halvdålig film på den som jag kan se samtidigt som jag går.. men njäe.

vågar inte visa mig till nån heller, då jag ser ut som 7 svåra år, minst. så jag får väl sitta här inne och ruttna.

hela dagen har varit helt perfekt, trots att det har haglat tennisbollar varje gång jag gått utanför dörren. men såfort jag kommer hem till det här mörkret och till den här datorn och mitt internet så blir jag mest less i världen. jag hatar det. jag ska aldrig mer sitta vid en dator.

nu gav annis mig en uppgift. jag ska fylla i en lista om henne på
bilddagboken. då har jag ju nåt att göra.

dum som jag var så sa jag upp lägenheten i övik för att jag inte ville lämna det jag har här i kalix. men vad fan har jag? en hund som inte ens är min. åååh.. HAAAAAAAT!

AnnMary säger (21:55):
gör en såndär om mig på bilddagboken!
frida säger (21:55):
okej=)
AnnMary säger (21:55):
jag ska göra om dig()A
frida säger (21:56):
bra! =)
AnnMary säger (21:58):
fan frida
AnnMary säger (21:58):
vilket datum var det du fyllde år?
AnnMary säger (21:58):
hahaha

åsså skyller hon på att hon har huvudvärk! nä nu jävlar

http://AnnMary.bilddagboken.se/p/show.html?id=212987644&directlink=1
annis gjorde en till mig också=)


träningsvärk

måste man inte ha tränat för att kunna få träningsvärk?

mormor och morfar

jag ligger och chillar hos mormor och morfar nu och jag har sån jävla huvudvärk så ni förstår inte. inte bakis huvudvärk utan snarare blivit-dunkad-i-golvet-liiite-för-många-gånger-huvudvärk. anders kommer nog förbi med min kamera imorrn som hamnade i töre igår av okänd anledning. då kan jag ta bilder på min smurfkropp. blå som satan! haha

skulle se film med kix ikväll men hon har inte hört av sig så jag ska väl ligga här tills jag samlar ork att gå hem

hahaha
mamma ropar från köket - friiiiida.. vad gör du?
frida - går hem
mamma - va?
frida - samlar ork!!
mamma - va?
frida - BLOGGAR, SLUTA STÖRA!!

kom hem!

det börjar bli tråkigt utan sara hemma nu :( tråkigare blir det när jag vet att jag egentligen skulle ha varit med henne i stockholm nu. bara en idiot som jag överväger ens en sån sak.

kvällen har redan skitit sig. stanna hemma istället? yes sir

skrattar bäst som skrattar sist

jag har ju som bekant dränkt många(!!!) av mina telefoner. har det inte varit i havet så har det varit i brunnar eller i kastruller. pappa har lessnat på att köpa nya telefoner åt mig nu, efter 12 st trasiga (+ några borttappade), under kanske 7 år. medans han köper nya till sig själv (eller mig, och stjäl dom själv) bara för att det är coolt att ha det senaste.

idag däremot pratade mamma och pappa i telefon

mamma - vad gör du?
pappa - jag står och blandar saft... PLOPP
mamma - hallå?
tut tut tut

givetvis tappade han den rakt ner i saftkannan.

sen när han kom och hämtade mig

frida - hahhaha jag hörd...
pappa - säg ingenting
frida - klant
pappa - tyst
frida - varför sätter du den i saften av alla ställen?
pappa - frida nu är du tyst
frida - jävligt onödigt iallafall
pappa - du har 2 sekunder på dig
frida - hoho sopa
pappa - helvete!! du får gå hem och inga presenter blir det
frida - nananannanaaaaa


skadeglädje är det bästa som finns =)

luleå?

tanken är att jag ska till luleå nu. risken att jag lägger mig i sängne igen och drar täcket över huvudet är rätt stor dock.

jag gick ut en sväng i köket

frida - godmorgon
pappa svarar inte
frida - GODMORGON!!
pappa - WHAAA.. det såg ut som att du brann!
frida - eeh

mens-erik

min lillebrorsa har alltid varit helt asexuell och livrädd för tjejbaciller och allt som hör till. den äldre brodern har dock gjort något med den yngre, för nu finns det fan inga gränser. jag vågar inte ens skriva ner vad vi pratade om idag, haha.

idag när vi höll på att fightas lite lätt hos morsan sa han iallafall

erik - vet du vad pms är?
frida - mmm
erik - det är mens
frida - nej
erik - ja pms är en förkortning för det engelska ordet av mens
frida - nej. mens är blod. pms är psykiska störningar
erik - när hade du pms sist?
frida - det har jag varje dag om året, dygnet runt
erik - när hade du mens sist då?
frida - sånt frågar man inte
erik - men säg
frida - hurså?
erik - jag vill veta när jag ska provocera dig

och alla säger att det är JAG som framkallar bråk?

alla barnenskämt del 2

eftersom att jag fått någon förkärlek till alla barnenskämt så höll jag på att pissa ner mig när jag låg och bläddrade igenom brorsans gamla slitztidningar idag. där fanns ett skämt:

- Alla barnen simmade i havet utom Sten, han sjönk

det tyckte jag var fantastiskt roligt och var tvungen att skicka iväg ett mess till loyd.

tillbaka får jag:

- Alla barnen låg och solade utom Frida, hon åkte vattenskida

lika tråkigt som allt annat som kommer ur hans mun. jag svarade inte på smset (eller nåt av dom kommande heller iofs)
när jag kollade på mobilen några timmar senare hade han skickat dessa;

- Alla barnen klädde av sig nakna utom Lisa, hon ville inte visa

- Alla barnen presterade lite, utom Max (här fattade han ju iallafall principen men ändå blev det fel)

- Alla barnen såg på tv utom Nisse, han var och pisse

- Alla barnen åt banan utom Jan

- Alla barnen lekte med varandra utom Pär. han var sär


- Alla barnen var normala utom Hans, han var knas (okej)

- Alla barnen satt och grät utom Martina, hon kunde inte sluta flina

- Alla barnen gillar Ragge utom Conny, han gillar Ronny

- Alla barnen red på häst utom Ronny, han red på ponny

- Alla barnen var rocker utom Frida, hon var söt som socker

om jag mot förmodan tryckte ur mig nåt skratt så var det inte för att jag tyckte att han gjorde ett bra jobb, utan mest troligt för att han är så enormt efterbliven :)

det påminner mig lite om när vi var i camillas stuga för ett tag sen och pratade om olika sexställningar. loyd och snake ville givetvis vara med. när vi hade dragit våra roligaste, knepigaste och konstigaste ställningar. ja alltså, berättat dom. så var loyd tvungen att lägga på för att ringa upp ett tag senare

loyd - har du kört mattpiskarn då?
frida - nej berätta
loyd - tjejen hänger ut genom fönstret och piskar mattor medans killen står där bak och kör på

sen la vi på, han ringde i extas efter ett tag och skrattade ihjäl sig innan han hade berättat någon ny ställning dom kommit på. och sådär höll det på.

en av dom minns jag inte namnet på, men han så ungefär följande;

loyd - man måste ha en fläkt (en sån där stor som jag inte kommer ihåg vad den heter) som man hänger upp tjejen i, sen ska killen stå och hoppa och försöka pricka rätt

och sådär höll det på.

nu ska jag tvätta bort all grönska. har spelat fotboll som en galning hela dagen!

gräsklippare

fan! nu har min dator börjat låta som en gräsklippare, om inte värre. alla de jag har haft tidigare har dött av samma orsak. den här är dock relativt ny, eller ja, den är skitny! och den borde inte börja spinna redan.
tur att jag har datorgalen farsa som köper datorer oftare än mat. utan överdrifter.

äh, jag skriver mer sen. nu ska jag ut igen. gah!

klantarsle

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2510943.ab

jag sätter en tia på att det var hans kompis som blev arg för att han förlorade och snörde killen över räcket så han dog. stackarn.

vem var det som ville ha sommar föresten? jävla skitväder. sommar innebär regn. dygnet runt.

sen har jag bestämt mig för att inte ta studenten. kan man det? inte ta studenten alltså?
- pappa vet inte om att jag tar studenten (han vet inte ens hur gammal jag är)
- mamma bara svamlar med allt och orkar inte engagera sig. sen säger hon att det är jag som inte engagerar mig trots att studenten är det enda jag pratat om det senaste halvåret
- jag kommer inte kunna träffa min släkt samtidigt. jävla kusiner som ska ta studenten samtidigt
- jag hinner inte bolla runt i hela kalix bara för att morsan och farsan inte behagar att bo tillsammans
- loyd kommer inte (tror jag?)
- min studentmössa är numera rosa
- mamma ger mig grymt dåligt samvete varje gång jag pratar med henne, för att jag inte går balen. nu måste jag bränna upp mina betyg och gå om ett år så jag får chansen att gå balen

jag orkar inte ens fortsätta!

nu har jag tvättstuga. är jag den enda människan på jorden som tycker att det är skitroligt att tvätta?

bananas

var ligger landet där man böjer bananerna?
varför tänker jag bara på sara då jag hör den här? :)


hon är känd för att äta i snitt 3 bananer/skoldag.
jag vill inte veta hur många hon äter då hon kommer hem :O

stockholm?!?!

varför jag egentligen vill fara till stockholm är för att kunna ligga i soffan hos bid hela dagarna och hata på varann för att han har så taskig smak när det gäller hockey. han har även massa kalla goda smirnoffs i kylen har han också sagt.

idag pratade vi om min kommande fotbollskarriär, haha

- kristian - säger (19:43):

åh du kommer bli proffs
- kristian - säger (19:43):
nå men se till att bli frisk då! nu är du väl dessutom redan på väg hit ner antar jag så! =)
- kristian - säger (19:44):
det är ju extra bra då, för då får du följa med å se united i finalen imorrn. med skols och rony och grabbarna vinner dom blir det ju utgång och då bjuder jag dig på smirnoff hela natten såklart

skols och rony är förövrigt resultatet av mitt tafatta försök till att uttala alla spelare i man utd för nåt år sen=)

låter det inte underbart i öronen? (ser bra ut i ögonen?)

jag drar. nu!

eller inte.. jag har ju faktiskt bokat tjejkväll med lisa och martina i helgen.

men sen far jag minsann. kanske.. tror jag. jag vågar inte fara själv:(

lite bilder

martina <3
kolla på henne! hon är typ det snyggaste som finns!




berra <3
love you! :)


nyman körde en titanic:)


ankis döskallevespa, haha


sjunger =)


sen böt vi ut studentsångerna mot queen och då gick anki och inger igång och dansade loss, hahaha.
så jävla söta! efter att anki släppt ut håret och börjat headbanga åkte kläderna av, haha. eller ja,
några av dom iallafall.

äh, orkar inte lägga upp mer=)

yey!

jag orkar inte ens skriva vad vi gjort idag. har varit ruskigt roligt.
fotboll<3, basket<3, fika, mat, brännboll, lekpark, styltor, spökhus, allsång, dans, slagsmål, finland osv.

fyfan vilka jävlar bankpersonal är. det är inte konstigt att så många tar med sig vapen när dom besöker banken. jävla maktgalna idioter. speciellt tanterna.

jag har slagit mitt nysrekord föresten! 8 st fick jag ur mig när jag kom hem. ju mer jag skrattade, desto mer nös jag. sen fick jag kväva mig själv i en kudde.

filmer och bilder kommer sen (inte på nysningen nu, utan från säivis). när jag orkar tömma kameran.

direkt jag blir frisk far jag och tränar med gammelgården. hoppas ryggen och hälsenorna håller. annars är jag körd..

och sanna, vååååga lägga in dom där filmerna! hahaha. den jäveln smygfilmade mitt och saras försök till dans. jag ska inte dansa, så är det bara :) sålänge det inte är på borden på hotellet då såklart.

nä nu far jag igen!

happy faces

åh vad underbart att börja dagen till saras underbara röst! not..
har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. vill bara lägga mig i sängen och sova vidare, men icket, nu måste jag fara. men vi far tydligen senare än jag trodde, underbart!
ska till våran lärare i säivis kanske jag kan säga också.

kameran åker givetvis med! om jag nu inte glömmer den.

när jag skulle sminka mig imorse såg jag att kixen hade glömt att packa ner det absolut viktigaste i min sminkväska, dvs; den rätta färgen på min fonduation, ögonfransbörjaren och ögonskuggsborsten. gah, jag känner mig halv! dessutom är mina skor kvar där, så jag får köra på några andra fulingar. what to do, what to do.

sen sitter jag och försöker slå mitt eget rekord, alltså hur många gånger jag kan nysa efter varann. nu är jag uppe i 6 st, inte illa pinkat! det bästa är väl att en nysning ska kännas ungefär som en liten orgasm.. det har jag svårt att tro. loyd påstår dock att det är han som får orgasmen..
frida - aaah nu nyser jag, vänta
loyd - ååååh.. puttinutt.. söööööt..nåååå.. igen
frida - eeeh
typ

nej jag kanske bör klä mig. jag tror sara står utanför och väntar..


gräva ner stridsyxan? hell no

jag och pappa har bråkat som fan ikväll och samvetet hälsade på mig. så jag gick ut och försökte smöra

frida - vad ser du?
pappa - crime
frida - åh, det är ju disturbia, den är skitbra.
pappa - crime
frida - det var ju den här jag bad dig ta ner som du skulle se. gjorde du det?
pappa - nä, det är ju crime
frida - ja kanalen heter ju crime, men filmen heter disturbia
pappa - fast det är porr också. kollar man på menylistan så är det massa sex
frida - ööh.. jaja men se den här filmen iallafall. den är grym
pappa - ja det är ju crime
frida - vadå crime?
pappa - crime.. vadå?
frida - är du verkligen sådär jävla trög i huvudet? filmen heter disturbia, kanalen heter crime....
pappa - det har jag ju sagt hela tiden
frida - GAAAH

och sen var det igång igen=) den här gången var det ju inte mitt fel iallafall

student-lista och en jävla massa bilder

jag hittade en studentlista på nåns blogg, så jag snör upp den här. nog för att den var jävligt tråkig :)

berra och sanna, ni som är bra på att göra listor - gör en ny! :)

Bästa som hänt: bästa? jag har ju träffat världens bästa människor! (ja några av dem iallafall)
Sämsta som hänt: att alla inte blivit tightare förens nu när vi går ut, haha. och att jag inte skött skolan så bra som jag borde
Bästa minne: UMEÅ! helt klart.. eller de första dagarna när vi skulle lära känna varandra:) jag tror dock vi kommer få ganska många bra minnen nu sista dagarna =)
Sämsta minne: alla jävla bråk (läs klassråd)
Roligaste som hänt: svårt att säga. om man inte räknar med umeå är ju alla såna här picknicks på bron, utforskningsideér, skitsnack i sofforna och i källarn och allt sånt där jäkligt kul faktiskt :)
Tråkigaste som hänt: att jenny blev mammaledig :( kan inte komma på nåt annat.. tror jag
Nya smeknamn? ööhmm.. jag har fått rätt många: löken, röven, maggan, flaskan, ozzy och smirre (som i smirnoff ja) säkert några fler
Genomsnittligt betyg: öööh.. går det att ha sämre än IG?
Vad händer nu: nu ska jag bara chilla tills jag hittar någon gnutta motivation till hud- och spautbildningen:)
Klass-guru: KEIU! the one and only. haha
Din status på skolan: ööh.. vet inte. dom brukar säga att jag är otam eller inte rumsren. tolka det hur ni vill=) klassens pajas har jag ju redan svart på mitt
Favoritlärare: ni vet ju ändå inte vem det är. vi har iallafall haft turen att bara få bra lärare. det finns 2 undantag dock=)
Vad ångrar du: ingenting! ja förutom att jag varit ett slöarsle och inte orkat göra det jag ska
Vad kommer du sakna: att reta upp linda (hon har samma temperament som mig, om inte värre) och att sitta och munhuggas med henne varje rast och lektion :) även alla vrickade spontana saker vi fått för oss att göra. alla alldeles för oseriösa och oengagerade lektioner där man bara ligger på bänkarna och skrattar ihjäl sig medans läraren blir less och skickar hem oss. även alla saker vi gjorde i bäddrummen och med dockorna. misstolka inte:)
Det första du minns: att anki snörde ut katedern ur klassrummet första dagen och tog in ett barbord och barstolar och förbjöd oss att kalla henne för lärare
Är du nöjd med din gymnasietid: grymt!

åsså lite bilder på det






vattenkrig som spårade. pottan mosade ner mig i en toastol som sprack och orsakde tsunami och vattenskada
i hela skolan. hahaha



anki kramas med keiu =)


min och pottans kuvertmössa
pottan - galen finne
lökfrida - galen hiphoperska - röven man aldrig glömmer










jordgubbskrig osv=)


<3 miss you
















såhär tycker soppe att jag ser ut =)











jenny och pottan kladdade på mitt skåp=)


NÄ nu orkar jag fan inte lägga upp fler. jag har ju bilder till förbannelse!

http://fjixen.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1167606001&id=23419844

där finns det nog lite bilder om inte annat=)

dumdumdum

polenskämtet brukar ju vara typ
- hur ser man att en bil är från polen?
- polacken/på lacken

när idioten svarat ska man säga

- inte på regplåten då?

givetvis var brorsan tvungen att förstöra mitt försök till att lura bort honom

frida säger (02:07):

hur ser man att en bil är från polen?
Fegon - Go säger (02:09):
Den har ett polskt registreringsnummer, ett polskt landsmärke och en bunt med bärhinkar i baksätet
frida säger (02:09):
fan att du alltid ska förstöra alla skämt
Fegon - Go säger (02:09):
Nej, du förstör skämten genom att försöka dra dom
Fegon - Go säger (02:10):
Har du inte hört att man ska skriva eller säga skämt, inte dra ut på dom... då blir dom.. typ.. långdragna... och ingen orkar lyssna
frida säger (02:11):
va? jag kan ju inte skriva ett skämt på nåt annat sätt än hur det är?
Fegon - Go säger (02:11):
Joodå
Fegon - Go säger (02:11):
det kan du väl
Fegon - Go säger (02:12):
Vad är skillnaden mellan en finsk limpa och en CD-växlare
kan du skriva om till
Vad har jag på mig om jag är en finsk CD-limpa utan växlar
Fegon - Go säger (02:12):
och vips så har du förstört skämtet
frida säger (02:13):
fattar du ens själv vad du skriver? =)
Fegon - Go säger (02:14):
Nä. jag virrade in mig där från första början och försökte bara rädda mig... på ett dåligt sätt

ibland skäms jag över mitt efternamn

uttråkade

brorsan beklagade sig till mig om hur uttråkad han var.. och klart man ställer upp


jag tänkte att en giraff skulle pigga upp honom


jag fick 3 chanser att gissa vad det vita var.. efter att jag gissat på kokain berättade han att det är en helvit cykel, där kedjan har hoppat av


det svarta är brorsans bild av en vandrande pinnes bajs i förstorat format
och det gröna är min groda


min snygga kyckling


brorsans sikte och min.. ööh?


brorsans mongo och guitarhero-spelande kille =)


min blåval och glaögonorm


min ketchup=)

vilka jävla målarskills vi har!

sa jag att vi var uttråkade föresten? =)

pimp-empooo



okej, bilden är rätt vidrig så jag försöker göra den så osynlig som möjligt. jag fattar bara inte varför jag och brorsan slåss om samma tjej?! det låter inte så bra i mina öron:)

fyfan vad många bilder det är. haha
sara var dock mer sugen och rota i papperskorgen (där mer än hälften av bilderna är) än i festmappen, haha. det blev väl lite väl många ocensurerade bilder. iallafall från kixen. filmerna har jag inte ens vågat kolla på ännu.

önskelista

det börjar ju bli dags att önska sig nånting nu. om man gör sånt i den här åldern?! :)

förutom en gul hummer, en lägenhet och pengar till sillisar så vill jag ha den här;



en volumaster alltså.. kixen pillade på med den i mitt hår igår, och jag hade inte en enda produkt i håret och ändå blev det fluffigt som fasen. precis som det ska vara :) mitt hår kör ju platt fall annars, oavsett hur mycket spray jag använder.

jag har ju en sån här redan, som iofs också funkar rätt bra. men den är så klumpig och lockarna syns mycket tydligare

dessutom är den ju faktiskt till för att locka håret, och inte ge det volym. men man tager vad man haver =)

öööh.. sen vill jag nog inte ha så mycket mer :) eller det är klart jag vill.. men jag får återkomma :) orkar inte googla fler bilder=)

haha smart tjej

jag och sara låg och fightades i min säng. jag tog en fotboll och kastade den på henne, och dumskallen tar tag i den och sätter den framför ansiktet för att gömma sig typ. jag hade ju varit dum i huvudet om jag inte slog till bollen. nu ligger hon och åmar sig på golvet för att hon har så ont i näsan stackarn=)

galgar är också bra redskap när man ska slåss.. ont gör det!

nähäpp nu vill sara kolla på mina bilder.. som att hon nånsin gör nåt annat när hon är här =)

laaater

trött!




haha snyggt jag har klippt luggen då..

åh ni fattar inte hur trött jag är. kixens brorsas 80 procentiga sprit från helvetet gjorde sitt igår, nu
vill jag bara gräva ner mig! kom hem rätt sent inatt, eller ja, tidigt imorse snarare och jag kunde fan inte sova.
hade typ 90 graders feber.. nästan:) och idag känns det bara värre

nä nu ska jag få hem mina grejer från kixen och sen har sara tvingat mig att umgås med henne.

bilder

antingen måste kixen sluta sola, eller så måste jag börja















<3













:)


<3

jag får lägga upp mer bilder sen.. jag vet att kissen ändå kommer ringa efter 2 minuter och tvinga mig ta bort alla :)

igår

sitter och lägger in bilderna på datorn nu.. 450 st. kul liv! inte är det då jag som har gått lös med kameran iallafall=) finns massa filmer också.

nä jag måste gå och lägga mig i sängen igen. har feber till max.. blä.. kommer tillbaka sen nångång.

det slår aldrig fel med kixen alltså. nog för att det var roligt sen också, men ja :) det var bara lisolinan som saknades, och passoan. men det kompenserade vi ju med annat, haha.

kul att en okänd katt kommer in i kixens rum igår och när jag frågar kixens farsa vems katt det är så säger han "nä jag vet inte, den brukar komma in hit ibland" normalt då! :) sen stod en igelkott och kämpade för att ta sig in genom dörren, och dom brukar låta kottarna komma in i huset, så dom får mat och värme, haha.

jaja, lägger in bilder sen.. tror jag

haha gamla bilder

jag och kixen sitter och ser hockey och samtidigt passade jag på att kolla igenom hennes bilder.. har några snyggingar från när vi söp sara under bordet för några år sen =) både jag och kissen var spiknyktra, men sara tömde hennes farsas barskåp.. och ja.. blev väldigt onykter =)




hon var full och glad men sen försvann hon spårlöst



vi hittade henne mitt ute i ingenstans och jag fick leda henne hem.. och tungt var det =)




sen var det bara att traska hem..  kixen säger att jag inte får lägga in bilder på henne.. lite förändring det är ändå =) och fan vad blond jag var.. nu vet jag inte vad jag har gjort med texten. skitsamma. nu går jag, hejrå!


:)

nu ska jag fara och "mysa" med kix =) hörs imorrn!

James Morrison - Wonderful World



I've been down so low people look at me and they know,
They can tell something is wrong
Like I dont belong,
Well, staring through a window standing outside there just to happy to care
And I wana be like them but I'll mess it up again,
I tripped them out when God kicked outside everybody's soul.

Chorus:
And I know that it's a wonderful world
But I cant feel it right now,
I thought I was doing well but I just want to cry now,
Well I know that its a wonderful world from the sky down to the sea,
But I can only see when you're here, here with me.

Sometimes I feel so full that it just comes spilling out,
It's uncomfortable to see I give it away so easily,
But if I had someone I would do anything and never never never never let you feel alone
I wont, I wont leave u on your own,
Who am I to dream, dreams are for fools, they always let you down.

Chorus:
And I know that it's a wonderful world
But I cant feel it right now,
I thought I was doing well but I just want to cry now,
Well I know that its a wonderful world from the sky down to the sea,
But I can only see when you're here, here with me.

And I wish that I could make it better,
I'd give anything for you to call me,
Maybe just a little letter
Oh it could start again.

Chorus:
And I know that it's a wonderful world
But I cant feel it right now,
I thought I was doing well but I just want to cry now,
Well I know that its a wonderful world from the sky down to the sea,
But I can only see when you're here, here with me.

I know that its a wonderful world
But I cant feel it right now,
Iv got all the right clothes to wear I just wana cry now,
I kno that it's a wonderful world from the sky down 2 the sea,
But I can only see well when ur here, here with me.

And I kno that it's a wonderful world
When your with me.


morrison är grym! :)

mörker

jag orkar inte ens förklara hur förkyld jag är. jag kan ju säga iallafall att jag inte ens kan svälja och knappt andas för att det har svällt igen. sen vill jag spy hela tiden, men det går ju inte så bra om halsen är igensvälld. haha. ååååh vad jag hatar det här.
därför känns det ganska osäkert för mig att fara ut med kix ikväll :) men det kanske går över? nääe.. det gör det nog inte.

aja, vi får se. jag är grymt sugen på att byta ögon med någon. jag hatar hur dom ser ut och hur dom beter sig hela tiden. blä..

pappa har förbjudit mig att gå ut från mitt rum idag, haha. han såg och hörde ju vilket vrak jag var, och han är livrädd för att bli likadan. ååååååh kan inte nån fara och köpa flera kg te och tidningar åt mig!? och massa baffucin såklart.. så kan jag ligga här inne och tycka synd om mig själv hela dagen.

nej nu ska jag sluta beklaga mig och dra ihop nån mirakelkur som gör mig frisk på 2 minuter. när jag gjorde det sist tuppade jag ju av och åkte in på akuten, så det låter ju inte så jäkla lovande iofs, haha äääääh...

ha det bra! =)


hejråååå


nu far jag till camillas stuga och myser som aldrig förr. se så fint det är! :)


Mr.X

när jag cencurerade farfars ansikte med en svart låda kändes det självklart att skriva dit Mr.X (ni som läst blondinbellas blogg fattar vad jag pratar om).

varför farfar inte får synas här är för att han redan är upptagen sen flera år tillbaka, och det vore onödigt att dra igång alla vilda bloggerskor.
jag tycker iallafall att bilden (med eller utan censur) har en viss charm.
om man har väldigt lite hår känns det väl inte sådär jätteaktuellt att ta på sig ett lila hårband med fjärilar på, för att sen smycka ut det med ytterligare håraccesoarer (även dom med fjärilar och glitter)



för att fortsätta på samma tema;


brorsan var också tvungen att prova, dock under tvång, av ida. han har ju iofs lite mer hår än vad farfar har.

igår när ida fick dessa grejer av farmor blev hon överlycklig och hon har vägrat att ta av sig iallafall halsbandet sen dess. ja hon fick ett sånt också. tillochmed när hon skulle sova ville hon ha det på, men jag var tvungen att stoppa henne. och arg vart hon. som fan!


imorrn blir det nog utgång med kix, om allt vill sig väl. jag kan dock inte titta på ett glas vatten ens utan att få grymt ont i halsen, men vad gör det om 100 år..

Alla barnen-skämt

igår satt jag i timmar och skrattade mig pissnödig åt Alla barnen-skämt.
dom roligaste är ju dock dom jag och kixen kom på för en herrans massa år sen, som jag tyvärr inte kommer ihåg nu.

Alla barnen hette Hasse utom Lasse, han hette Sture
blandannat.. hahahaha

Jag var givetvis tvungen att ringa till Loyd och skratta ihjäl mig åt dom där skämten. dessvärre tyckte han inte att skämten var roliga, och skrattade bara åt mig och påpekade vilken värdelös humor jag har och hur efterbliven jag är.

Mina favoriter från igår är;

Alla barnen syns i mörker utom Greger, han är neger

Alla barnen är transvestiter och badar utom Jens, han har mens

Alla barnen svänger i kurvan utom Matt, han har ingen ratt

Alla barnen hade normal hudfärg utom Åsa, hon var rosa

Alla barnen sparkar flitigt utom Sten, det är mot hans ben

Alla barnen dök från trampolinen även Tage, som landade på mage

Alla barnen våldtog Åsa utom Gusten, han hade tappat lusten

Alla barnen var svenskar utom Simone, som var från skåne

Alla barnen åker pulka utom tjocke Acke för det är han som är backe.

Alla barnen åker kälke utom Bob.
(hahahahaha)

Alla barnen sprang över vägen utom Peter, men det fattades bara en meter
(hahahahah)

Alla barnen tittade i microvågsugnen utom Rut, hon tittade ut

Alla barnen åker till Thailand utom Kent, han är impotent
(här var jag givetvis tvungen att förklara för loyd att det bara finns horor i thailand, för att han skulle börja skratta. han tyckte fortfarande inte att den var rolig, och än mindre efter att jag hade förklarat det)


Fast då har jag ju en
storebror, som alltid ska vara värre.
Han har givetvis kommit på egna Alla barnen-skämt som inte ens kan mäta sig med dom ovan. hahaha
Läs dom här




nej nu måste jag klä på mig och göra mig klar och fara och snyfta till loyd och säga hejdå. han har dock lovat att han kommer upp och ser min student om det nu betyder så mycket för mig att han är där, och det är klart det gör :)
sen ska jag väl umgås med sara.. antar jag :)

pappa och ida är på begravning i boden idag, vilket innebär att jag måste stå för matlagningen. vem kommer och äter en stripsmeny med mig? =) eller så följer jag pappas råd - "far och snålät hos farmor och farfar som du alltid gör"

fotboll!

nu har jag varit och sparkat lite på bollen. så jäääkla skönt :) halsen skar ihop om jag försökte springa, så det blev mest bara att stå där och sparka lite hit och dit.

nu har mitt humör äntligen vänt och jag sitter och varvar mellan att skratta ihjäl mig åt snubben i sanningens ögonblick och åt brorsans idiotiska uttalanden på msn :) hade dom inte varit så grova så hade jag publicerat det här :)

i helgen ska jag umgås med min kusin robin. om jag inte känner han fel så blir det väl att hälla i sig några flaskor mod. men vi får siii :) måste till luleå och shoppa lite också, kanske man släpar med han dit. om nu inte någon annan är sugen?



vi kom inte på så många bra låtar att sjunga på studenten idag, men en grej bestämde dom, och det är att dom ska sjunga för mig..högt.. haha!
här hade annis och kix pimpat bettan och vi gjorde stan osäker med såna där tutor och plingor.
tror jag fyllde 16 eller nåt?! :)

nehepp, nu ska jag fortsätta där jag slutade

Lifehouse - You and Me

Jag brukar inte gilla lifehouse.. eller ja, jag blir tokig varje gång nån lifehouse-låt går igång på datorn och måste byta direkt. men det finns faktiskt några bra texter. som den här tillexempel.
Lifehouse - Storm är också grym!



What day is it
and in what month
this clock never seemed so alive
I can't keep up
and I can't back down
I've been losing so much time

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

all of the things that I want to say
just aren't coming out right
I'm tripping inwards
you got my head spinning
I don't know where to go from here

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

there's something about you now
I can't quite figure out
everything she does is beautiful
everything she does is right

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

what day is it
and in what month
this clock never seemed so alive


vilken jävla mörkerdag det är idag. på riktigt. verkligen _allt_ går åt helvete. åååååh.. kan jag inte somna och vakna imorgon istället?!
nej nu ska jag söka efter ett jävla papper så jag kan göra klart läxan som skulle vara inne för flera månader sen. idag är sista chansen för mig att höja mitt geriatrikbetyg till MVG, och det är jäkligt lätt om jag bara hittar det där pappret. men det gör jag ju givetvis inte.
och loyd far tydligen till stockholm imorrn och jobbar där några månader. kul att han inte kommer på min student. fan vad less :(
var ju dock till farmor och farfar för en stund sen, och farfar trycker alltid ut sig något mindre ointelligent så man får skratta ihjäl sig.

nä vi hörs när jag är på bättre humör! ska fara och leka lite med fotbollen snart hade jag tänkt. hoppas det hjälper.

r.i.p

anders morin :(
fan vad tungt att se alla flaggor och höra hur alla pratar om dig.
vi har delat många skratt och dumheter med varann, och det kommer jag leva på länge..

usch vad allt känns på botten nu. allt bara skiter sig.
ska dessutom till farmor snart.. anders bor/bodde 5 meter ifrån. usch....

nu vill jag bara dra täcket över huvudet och ligga kvar där resten av dagen.

en till:)



nu far jag!
det är mycket på g!


förkyld!

blä vad jag är förkyld idag. igår när jag vaknade med camilla hade jag 2 fotbollar till ögon och whiskyröst som fan. idag kan jag knappt öppna mina ögon och ännu mindre få ut något ord. det är synd om mig nu :(

jag ska nog fara och kolla upp det här, har varit sjuk i flera månader nu, ibland mer och ibland mindre. det kan inte vara bra.

och måste man inte vara frisk när man lämnar blod?

blä. har inte kunnat sova inatt heller så jag kommer nog vara tjurig till max hela dagen..

hahahaha

hahahahahaha kolla föresten vad mannen, myten, legenden har lyckats med :)



jag har kännt han istortsett hela mitt medvetna liv och jag har alltid trott att han har varit
den smarta av oss och tänkt före han handlat. se så fel man kan ha.

hahahahaha sopaaaaa!

påminnelse!

jag tänkte bara påminna er om att jag fyller år snart, och sen tar jag ju studenten dagen efter.
först tänkte jag vara praktisk och slå ihop allt till ett enda stort kalas, men vafan, då får jag ju inte lika mycket presenter!

så mamma - mobilen jag vill ha kan du köpa till studenten istället för till födelsedagspresent

fast mest ser jag nog fram emot 19-årskvällen och firandet. vad säger vi om en favorit i repris?

minus pissandet på altanen, den äckliga lakritsspriten, tv och element-förstörandet och grymt ocensurerade bilder alltså?! :)
där fyllde jag nog 13 eller nåt annat fränt förresten


åsså lite bastuflotte på det.

chansen att vi skulle hinna hem till studenten är dock rätt liten :/

fan vad liten kirre var där föresten, haha. vi mätte i veckan och puckot är längre än mig och 2 av mina fötter ryms på en av hans. och han är 12!!!! kul liv man har.....

nåja, det jag ville komma fram till är att ni står utanför min dörr och sjunger i kör med massa presenter och passoa den 12e..

yeahello



här har ni en dagsfärsk bild på mig. jag vet ju att jag sa att jag skulle börja ta mina cambilder igen. men jag orkar inte :) ja, förutom nu då.

jag sitter och tittar på löshår nu och jag tänkte hinna få hit det innan studenten, men först måste man ju hitta nåt bra. det jag hade sist var antingen 60 eller 65 cm, och mitt riktiga hår har dragit om det nu så det känns ju lite ovärt. nog för att håret blir fluffigare, men ändå. så om nån har bra sidor med låååångt löshår, helst clips, så blir jag happy :)

camilla är och spelar fotboll eller vad tusan hon nu gör, så jag tänkte ringa bananis och höra om hon kommer och gungar och snackar skit med mig nu :)

jag låg vaken och såg film halva natten inatt och camilla låg och snarkade på som satan.. sen sa hon.. i sömnen då:
camilla - men far nu och hämta kläderna i gammelstad.. jaaaa.. gör det! ta dom till gammelgården. men snälla kan du inte bara hämta kläderna så vi slipper bråka? alltså.. vafandå. kläderna!!
frida - hahahahah
camilla - jaha? va?
frida - haha sov nu
camilla - ja det kan man ju tro

sen har jag vaknat av att hon kört in ett finger i ryggen på mig heeela natten och sagt "men frida för faaaaaaaaan, rulla över på sin sida" haha whooops..

lost and gone

nu far jag och slåss med camilla. jag vet att hon inte kommer gå med på mitt humör och istället trycka i mig flera kg snus. underbart..
fotboll var hon dock inte sugen på den jäveln. eller ja, imorrn. men hur kul är det då? jag vill ju spela nu!!!
dessutom har jag klamydia i ögonen och hoppas att camilla har någon mirakelkur, annars blir jag tvungen att ta till kökskniven igen.. och det vill vi ju inte..



"Once in a lifetime
means there’s no second chance
so I believe that you and me
should grab it while we can
Make it last forever
and never give it back

It’s our turn, and I’m loving’ where we’re at
Because this moment’s really all we have"

vad har hänt?

annis fattade nog inte att jag skämtade igår när jag sa att jag ville ha en blogg som hade sex.. den har ju tillochmed hunnit producera en unge. hur tar jag bort den?




lite inlägg jag skriver nu. sorry :)
men NU ska jag faktiskt fara, så hejrå!

new shoes?!

jag ångrar att jag inte köpte dom här när vi var i luleå sist. så jäkla fina till studenten.. fast i vitt då :)





jag vågar inte ha klack på studenten. risken att jag efter för mycket smirre (ja, smirnoff) och passoa kommer ramla av vagnen och slå ihjäl mig med klackar är alldeles för stor.

jag får dra en snabbvisit till Luleå och kolla om dom finns kvar. annars har jag ju ett par reserver, som egentligen är mycket snyggare.. fast med klack då.

kul att man mäter typ 1 meter över havet :(

ett steg i rätt riktning

oooh, ni fattar inte hur mycket jag vill berätta det som är på g :) jag och pappa har varit och fixat lite nu och sådär och blabla. det är ju ingen idé att jag ens pratar i gåtor då det bara blir tråkigt för er att läsa. höhö

stockholm om drygt en vecka, gosh! kanske borde boka flyg?! prata med bid så han inte bara dumpar mig där nånstans?! fixa pass? shit! det måste jag ju göra.
ääh.

har varit duktig och ringt till tandläkaren idag iallafall. är så jädrans less på deras svammel. kul att gå med en svart fläck mellan tänderna för att dom är så sega i allt dom gör och avbokar mina tider. och sen att dom skyller på att det är för att jag snusar. det är det väl inte alls, det syntes inte ens förr, det var dom som tryckte dit svart gegga för att snusen inte skulle fräta sönder. sen fick det dessutom bara vara där i max en månad, och det var 7 månader sen nu, men dom bara avbokar mig hela tiden. lallare!

ajaaaaa, nu ska jag ut igen! på måndag ska jag och ge blod så jag måste fixa lite järnpiller också så jag inte tuppar av. det suger att vara blodgivare! dessutom är ju nålen lika grov som ett sugrör så jag kommer nog få världens fetaste blåmärken sen.. men vad gör man inte för världen.. haha

det är redan igång!

jag pratade nyss med camilla, och hon skrattade ihjäl sig åt allt jag sa och inte sa, vilket betyder att allt inte står riktigt rätt till och att det kommer bli en låååång natt.
 
camilla - hahahahha HAHAHAHAH hiahiahiahiahiahia hahaha hohohohoh ihihihih (typ)
frida - vad fan går du på? .... jag är redan less dig
camilla - jag orkar inte prata med dig nåmer
frida - jag orkar inte prata med dig heller
camilla - HEJDÅ!

krig? oooh yes!

ny design

nu har pillar-annis pillat ihop en ny design åt mig :) woho! snygg va?
det är ju lite skillnad om man jämför med min förra paintdesign jag släpat efter mig ett tag nu.

jaja, jag är glad iallafall. dom enda kraven jag hade var att det inte skulle vara rosa.. eller blått. och det är det ju inte :)

nu måste jag ju nästan blogga hela natten. typiskt.

strip(p)smeny

det är ju tur att jag har normala kompisar :)



 AnnMary inbjuder dig att starta videoöverföring (med webbkamera). Vill du Acceptera (Alt+C) eller Tacka nej (Alt+D) till denna inbjudan?
 
  Du har accepterat inbjudan att starta videoöverföring (med webbkamera).
 
frida säger (21:39):
why? =)
AnnMary säger (21:39):
haha vet inte   jag vill att dsu strippar för mig
 
  Du har slutat se webbkamera med AnnMary.



camilla ringde mig när jag var hos morsan och vi planerade lite inför morgondagen och den kommande veckan som vi ska umgås nonstop :) eller ja, det vet vi ju egentligen inte. men det blir alltid så. för att vi ska överleva har vi tänkt stå och sälja oss utanför snurran nångång mellan 22.30 - 23.00, be there!
hon är hemma från matchen efter 22.00 nångång och fan ta henne om hon inte har någon bil. för jag orkar verkligen inte ligga och löka med henne i min lilla fjuttsäng. (varför gav jag min stora underbara säng till pappa? vavava?)
jag vill till gammelgården och ta jockes halva av deras helt sjukligt underbara säng. det är något speciellt med den. när man lägger sig där tar man sig bara inte upp.

jag hoppas på lite fotbollsnätter också. har varit riktigt sugen hur länge som helst nu. men idag klarade jag inte ens av att hoppa studsmatta utan att halsen svällde igen och jag låg i fosterställning och kämpade för att överleva. okej, inte riktigt så illa. men jag har iallafall ont i halsen.

med camilla är allt så jävla lätt. man skrattar sig igenom dagarna, utan några egentliga orsaker till att skratta. om vi börjar tjaffsa skrattar vi också, antingen för att det vi käftats om är så jävla löjligt eller så är det för att vi inte ens minns vad vi blivit irriterade över. men som camilla säger, vi är nog 2 rätt patetiska människor.
jag ser fram emot en vecka med rostisar, stripsmeny, chickensticks, kladdkaka och allt annat flottigt och gott.
det lär bli några våldsturer runt stan också. vi är bra på det där.. eller ja, jag är. speciellt när sara är med. då sitter jag fram och sara kör och när nåt olämligt offer kommer så lägger jag mig i framsätet och tutar som fan så sara får sitta där och se dum ut. camilla står för skrattattackerna i baksätet. jag brukar även veva ner rutan och dra runken åt dom flesta, givetvis med en huva som maskerar mig. där snackar vi low-life!

jag lär inte sova nåt inatt. jag och pappa har viktiga missions imorgon, och jag kommer springa runt och vara hyper här fram tills dess :)


youtube


jag älskar låten, jag älskar greys anatomy. bra kombo dvs :)
greys är förövrigt den enda serie jag någonsin följt.

låten heter iallafall - Ron Pope - A drop in the ocean



låten som går på repeat hela dagarna är den här
Leona Lewis - Better in time
(bättre version, men youtube snålar så det går inte att lägga in den här)

It's been the longest winter without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going coming thought I heard a knock
Who's there no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice you mean everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the TV
Without something there to remaind me
Was it all that easy
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice boy you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'm gon' be ok

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll be fine without you
Yes I will

Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time



vad fan har hänt med min musiksmak alltså? haha
aja, enjoy!

less!

idag är jag less. jag har ont i magen och i ryggen också. jag är gnällig och trött på allt. dessutom har min 64-tumme börjat värka nu så jag kan inte spela något mera på ett tag. åååh..

snart kommer mamma och hämtar mig, då ska jag fara dit och kramas med tyzon och zigge och kanske hoppa lite studsmatta. jag vill bara att det blir sommar nu så jag kan sova bort hela dagarna och vakna mot kvällen för att bege sig till mamma och grilla, spela lite fotboll/kubb på gården, hoppa studsmatta och sen springa ner till dj-skolan och spela vägg. det är grejer det!

månne om näsbyängarna har torkat ännu? jag är sjukligt sugen på att spela fotboll! men först måste jag bli frisk.. jävla förkylning.


misshandlad

i lördags drog jag och loyd ett varv runt stan, gående. vi träffade lite lammkött och jag var arg på loyd för att han alltid smörar så förbannat, så han gick fram till ungarna och berättade hur äcklig jag var, hur mycket han hatade mig osv för att sen dra upp mig, vända mig upp och ner och svänga omkring med mig där uppe i luften. samtidigt försökte jag slå mig lös, och slog mig själv i höften. idag är det helt blått, eller rött snarare, lila kanske det heter. stryk ska han ha.

nä nu måste jag dra på mig lite kläder och gå till skolan. jag måste skriva ut det där jävla projektarbetet.. igen. blä vad jobbigt. sen kan jag väl tippa på att sara ringer och tvingar mig att umgås med henne.

bilder

jag la in dom på pixbox istället :)
filmerna orkar jag inte ens börja pilla med nu, får ta det imorrn eller nåt.

haha jag sitter fortfarande och skrattar åt mig själv. igår när vi skulle förflytta oss från kaj till jens rum så stod det en jävla brandsläckare nere i trappuppgången, och givetvis tar jag upp den och sprutar mot alla som går, hahaha. jens blev ledsen för att jag sprutade ner hans nya kavaj, och annis har gått och kastat pulver omkring sig hela dagen. medans jag gick och skrattade för mig själv :)

blööö orkar inte sitta mer här nu. kolla på pixbox istället :)

igår

var det heeeelt galet roligt :) iallafall förfesten och efterfesten

jag vaknade upp imorse av att nån låg bakom mig och flåsade mig i nacken, och jag vågade verkligen inte kolla vem det var. efter många om och men drog jag en snygg manövring ner på golvet, och försökte åla mig mot dörren. sen sneglade jag tillbaka till sängen och det visade sig att den som legat och kladdat på mig hela natten bara var annis :) puh.. vi satt fastklistrade i varandra..

annis somnade dock om och sov till halv 3 och under tiden for pappa coh köpte bakispizza åt oss som vi tryckte i oss. sen har vi legat i sängen och kollat på alla filmer jag har på kameran från igår och bara lallat på. håller på att lägga in dom nu, och det tar tid! jag har knäppt 250 bilder också. inte illa pinkat alltså. stor risk att jag orkar kolla igenom dom:)

jag berättar mer om the peters, lars vegas, brandsläckare, cribs, silvertejp och allt annat vad gårdagen innehöll sen när bilderna är på datorn.

nu måste jag städa upp här och kanske duscha lite?! känns som att jag skulle behöva det.
har hunnit ut en sväng med saris också, vi hatade ju litegrann på varann igår i vanlig ordning, haha. aja, snart kommer hon hit igen så ska vi utvärdera våra liv. eller nåt.
jag skulle behöva sola också. kul att stå som samarinen man är bredvid patte som varit i thai halva sitt liv :)

svårövertalad?

igår sa jag till pappa att jag kunde gå ner och kolla när vi har tvättstuga. idag kom han och sa

pappa - ja när hade vi tvättstuga då?
frida - jag vet inte
pappa - har du inte varit och kollat?
frida - näe jag orkade inte
pappa - nähä? snälla, gå och kolla nudå?
frida - näe jag lagar mat åt erik (står och kollar in i micron)
pappa - ja det såg ju avancerat ut.. när tusan har vi tvättstuga då?
frida - men inte vet jag. det är ju du som har bokat
pappa - jag har för mig att det var den 10. kan du inte gå och kolla?
frida - men nä! inte nu. sen isåfall
pappa - snäääälla?
frida - NEJ!
pappa - NÄHÄ! jag går då fan inte.. (tystnad i max 3 sek) JAG GÅR VÄL DÅ!
pappa (för sig själv) - helvetes satans jävla helvete fan satans jävlar jävlar
frida och erik - hahahah

pappa - frida kolla du har fått post
frida - nej, det står ju att det är till målsman för frida eskola
pappa - hahaha VA? eskola? är inte det finskt?
frida - typ..
pappa - tapani (pappas efternamn) är ju ett finskt förnamn
frida - och ett efternamn. man kan faktiskt heta tapani tapani
pappa - vadå, som i svensson svensson då?
frida och erik - öööh?



huh, har just agerat kirurg åt mig själv. igår hos morsan nångång trampade jag in en stor fet jävla sticka i foten, och ont har det gjort. har inte ens kunnat sova. idag skulle jag doktorera ut den. det gick inte på vanligt vis, så jag gick och hämtade en kökskniv. behöver jag säga att jag håller på att förblöda nu?

nej nu ska jag fortsätta att briljera med mina språkkunskaper till lillebrorsan.
imorrn kommer ida, och på tisdag och en vecka framåt är det jag och camilla :) yey

jag har övertalat loyd så jag och sara får låna hans lägga ikväll medans han är på annat håll. najsbajs :)

skämt ala niklas

jag och loyd sitter och drar värdelösa skämt för varann, men vi har verkligen allt annat än samma humor..

snake skulle kontra med något egenkomponerat skämt

snake - vet du hur man dödar nån som är död?
loyd - näe?
snake - man kan tuta hur mycket som helst, sen är det bara att köra över dom

snake - vet du hur man dödar en asmatiker?
loyd - näe?
snake - man kastar in 15 katter i rummet då dom sover

hahahaha jag skrattar så jag grinar..
fyfan vad min humor det där är :)

rösta på david:)

här
han ligger på 5e plats av 1300 st och han måste komma till tredje plats för att.. ja jag vet inte :) haha.
hur som helst, han vill verkligen ha det här skivkontraktet, och det är ju inte så jobbigt att trycka på länken, klicka på rösta och klicka ner sidan. ni behöver inte ens lyssna på hans låt, om ni nu inte så gärna vill :) man kan rösta en gång om dagen fram tills på söndag kan tilläggas.

(ja det är under pistolhot av david jag skriver det här)

idag då?
- for till skolan för att skriva ut projektarbetet (22 sidor). jag gjorde 2 kopior för att jag och pottan ska få en också.. slut färg i skrivaren.. inser jag efter 66 utskrifter. ni kan ju gissa hur glad jag var.
- hem till farmor och farfar med sara och äta lite glass och snacka bort en timme
- hem till mamma, hoppa studsmatta, plugga (ytterst lite), glassa på altanen med tidningar och hundarna, ut och gå en långis med tyzon, hoppa lite mera, somna på soffan, hoppa lite mera, grilla.. m-m-mmmm..
- hem.

och nu då? ja, nu ska jag minsann ut igen. otippat..

passoan är inhandlad, oooh vad gott det ska bli. tur att sara tog hand om flaskorna, annars hade jag nog hällt i mig dom redan..



ännu mer bilder

jag vet att ni älskar mina egobilder, så därför ska jag bjuda på några såna från idag:) jag har äntligen hittat studentkläder (tror jag) OCH bröllopskläder.. och lite mer kläder :) nu ekar det dessvärre på kontot. studentklänningen var för stor så antingen måste jag sy in den, eller äta upp mig. för jag blev kär som tusan och var tvungen att köpa den iallafall. nu när jag ser bilderna på den blir jag dock osäker om den är så fin som den var då jag köpte den :/ får jag skylla på att den ser bättre ut live?
har hittat mina livs solbrillor också.. äntligen! och skor.. mmmmm


sara påväg till lulle


studentklänning? jag har ju inte så mycket som håller uppe den så mamma måste
sy in den isåfall=) den pööösar så


till bröllopet?! haha här snackar vi stor klänning alltså! fyfasen, hur man än ställde sig så
blev klänningen ett tält runt mig. me like. fast jag gillade den egentligen inte. gillar inte
blommor och sånt tjaffs, men sara tvingade mig.
och nej, så lång är den inte. det är bara konstig vinkel


jag påväg hem. nya glajjerna på skallen:)


igen

nej nu orkar jag inte lägga upp mer. har maaaassa nya bilder som jag kan lägga in nångång.. när jag orkar :)
nu måste jag fortsätta vara social. ska dra en modevisning för pappa också, på hans begäran. sen när har han
börjat bry sig om kläder? nåja, han ville iallafall se det jag köpt idag =)

måste lägga upp en låt sen också som gått på repeat idag.. m-m-mmmmm

dummer

jag försöker hjälpa camilla med hur man spårar IP-nummer, för att hon var less på blabla jag vet inte.
tänkte att jag frågar
brorsan, som i vanliga fall är så gammal och vis.
det är inte konstigt att det blir så mycket konflikter i våran familj=)

frida säger:
vet du hur man spårar IP-nummer?
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
Joo... Man lägger ut en rad med punkter och sen ser man vilka siffror som ställer sig mellan punkterna..
frida säger:
varför fattade jag inte?
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
Ett IPnummer ser ut såhär 82.321.432.32
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
Ställer sig siffrorna mellan punkterna
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
så ser du vilket ip numret är
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
alltså har du spårat det
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
som en jägare
frida säger:
alla ipnummer ställer ju sig mellan punkterna? hur ska jag veta vem det tillhör då?
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
annars kan du sätta en låda.. och typ ha en pinne som håller upp lådan... sen ett snöre i pinnen som går till en buske där du gömmer dig. Sen sätter du ut typ massa länkar på marken... fram till lådan... sen när ip-numret klickat sig vidare genom länkarna fram till lådan.. så drar du i snöret så pinnen åker bort och lådan faller ner över ip-numret.. sen lyfter du på lådan och tittar vem det är...
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
som är ipnumret
frida säger:
du har drivit med mig hela tiden?
F.Åström - |Dagens farfar i bloggen säger:
jopp

nä nu måste jag sova ett tag till. jag vet inte ens vad jag heter. sen blir det att göra klart projektarbetet.. gosh. där snackar vi mycket arbete.

bilder

jag hade grymt kul igår den tid jag var vid medvetande :) idag har jag dock fått äta upp det. fyfan.
och stackars loyd :/ han får alltid ta all skit av mig när jag fått i mig lite för mycket av det goda..

lägger in bilder på
bilddagboken. bloggen segar så.

image897

image898

image899
kolla vilken pimp jag är! :)

image900
älskling:)

image901
vad glada vi ser ut :)

nej, nu måste jag städa upp lite här. sara det klantarslet råkade ju slå sönder ett glas, vilket resulterar i kladdigt tangentbord, golv, bord, glas i röven och i fötterna.

träffade malin med familj utanför snurran tidigare idag. fyfasen vad söt ungen är! :)

sneak peak

ja, jag tänkte att ni ska få ta en tjuvtitt på hur jag kommer se ut på studenten :)

image896
minus det där röd/rosa läppglanset. köpte det idag så jag provade det bara :)
nu är det ju bara kläderna som saknas. men vart tusan tog mina kläder vägen? dom hade jag
helt glömt bort. får maila imorrn.

moget att jag skrev fjixen på mössan ens, haha.

efterlyses

pappa, vars fan är du? telefonen är helt jävla galen här hemma. från och med nu telefon-strejkar jag.
jag hann inte ens in genom dörren så började det ringa, svarade, gick in i mitt rum, det ringer igen, springer ut, svarar, går in i mitt rum, det ringer.. jadajada..
nä men jag blir så nojjig. nu har han inte svarat på hela dagen på nån av mobilerna, och han verkar ju inte ha varit hemma på hela dagen heller då alla är så galna i att få tag i honom.

jaja, han dyker väl upp nångång, förhoppningsvis. hade ju sett fram emot lite film med pappsen ikväll. har nämligen slagit av min mobil och den ska fan vara avslagen. jag är helt slutkörd efter flera dagars hårt umgänge.. nonstop. och jag kommer knappt ihåg hur pappa ser ut längre.
snäll som jag är har jag iallafall diskat och tvättat hans kläder, nattid då.

har hunnit med precis allt.. och lite mer än det. förrutom plugga då. men jag blir både full och bakis bara av att tänka på studenten, så läxor existerar inte ens för mig längre. och jag har inte varit inne i mitt rum på en hel evighet känns det som. och det ser verkligen inte ut så heller. men nu är jag här och läxorna ligger (o)prydligt i en hög på golvet och väntar på mig..

har varit i grannlandet med min nykära, blödiga och trogna vapendragare (läs sara) idag. och i happis. nu har klantarslet lyckas få punka, haha. ett helt järnrör har farit in i däcket.

blabla.

ser fram emot;
18/5-26/5 stockholmsresan (äntligen bid!!!=)
12/6 min 19-årsdag (första gången jag ser fram emot att fylla år. varför vet jag inte.)
13/6 studenten!! (och david kommer och kollar! ser nästan mer fram emot det, haha)
14/6 ska jag på mitt första bröllop ever. det blir ett stort sådant
1/6 - hemlis:)
trollön, vilket datum det nu var
nångång i juni/juli - 12 veckors hud-, spa- och massagekurs
juli/augusti flytt till övik (med sara förhoppningsvis). har fått jobb där vetni :)
sen har jag ju bokat tatueringstid och den var där nångång också
och vars kommer körkortet in i bilden? teoriprovet är avbokat.. igen. otippat :)

oj, nu blev det ett långt inlägg.

fick just ett skamligt erbjudande om att komma på bio ikväll. men nej! jag orkar fan inte. allvarligt.

image897
fiffomedluggen


"jag hatar alla som inte älskar mig och föraktar alla som gör det"


imorrn ska jag dyka ner i flaskan igen, och samvetet lämnas som vanligt hemma. eller vad säger ni tjejer? ;) passoaparty! fast jag har ingen passoa :( haha

mönsterbarn?

- förra helgen hittade jag en FET börs på krogen i en soffa.. istället för att göra det enda rätta (dvs sätta ner den i väskan) så går jag och lämnar in den till personalen.

- igår när jag var ute kom en tant med en stor schäfer och rollator. väldigt liten tant också, med väldigt krokig rygg.hunden hade snurrat in sig i rollatorn och drog iväg med henne. trots att jag var mååånga meter därifrån, påväg åt ett annat håll, gick jag dit, styrde situationen och följde henne hem. jag höll i hunden alltså.

- idag när jag var ute kom jag på mig själv med att stå och skrapa ihop en krossad ölflaska till en hög. jag vet ju själv hur störande det är när man är ute och går med hundarna och det ligger en hel glasfabrik utspridd på vägen.

"vatts häppening??" - som jean hade sagt

image894
mannen i mitt liv

nu ska jag ut igen! hörs inatt eller imorrn. hejrååååååååå