jag är fan grym

jag är fan det.. jag och anton satt och snackade lite om djurgården - modomatchen som stod 3-2

NORTHLUND säger (21:15):
haha joo
NORTHLUND säger (21:15):
nae men ja hoppas faktiskt på 3-3
NORTHLUND säger (21:15):
de är bättre för luleås del
frida säger (21:15):
det kommer bli 4-2
NORTHLUND säger (21:15):
risken finns
NORTHLUND säger (21:16):
hörnqvist i öppen kasse??
frida säger (21:16):
nääe falk fintar nog bort krizan
NORTHLUND säger (21:17):
neee

kände bara på mig att falk skulle peta in den. tilläggas bör att jag varken lyssnade på matchen, utan jag kollade på efterlyst och höll koll på goalwire.com, då min dator inte ville sp

ela upp från webben. och vad fan händer 1 minut senare.. jo falk pillar in 4-2 målet på krizan. nu vet jag inte om krizan blev bortfintad som jag skrev, men iallafall. och det är fan inte första gången. hoppas det vara är slumpen, för annars är det fan läskigt.
dessvärre förlorade ju modo, men det får vi leva med. vi är ju duktiga på att spela lite halvtaskigt "första" matcherna..



aja idag har jag iallafall hunnit till finland och haparanda en sväng. skulle ju till farmor också men hon vägrade svara så jag sket i det. orka gå dit och sen är hon inte ens hemma. så jag tvättade kläder istället. städade dock inte som jag sagt nu i en vecka, otippat.
har iallafall fått mig lite alkohol och ett ROSA läppglans. haha, riktigt inte-jag, men det var faktiskt coolt.
sen for jag och sara en sväng på öppet hus och kollade. kul att träffa alla lärare igen, har fan saknat dom. träffade kix och även loyd också som snikade sig skjuts. dumpade kix på stureplan, sen for resterande i bilen och hämtade saras lillebrorsa, skjutsade hem han, for till loyd, hämtade kläder och sen dumpade vi han på sporthallen. sen portionerade vi ut alkohol till nån och sen for vi bara och lekte utvecklingsstörda på stan. hann en sväng till mor också och hämtade lite pinaler.

nu sr jag bara efterlyst och väntar på sara. sen ska vi förmodligen sova.

har fått tillökning i helgen. martina kommer med. kommer bli riktigt fint.

och imorrn har jag dejt med kixen. hon vet fan inte ens hur det ser ut här ännu. inte för att det är nåt att se då mitt rum bara är fullt med kartonger och en jävla massa skräp :) nåja. blir väl idol och lite gotta.
har dock fått några skamliga erbjudanden om att fara på lilla och deras bartömning. men vi får se. känner mig inte i fas ännu :)

blablabla

horkalix

alltid är det något. idag har jag fått höra ytterligare ett rykte.
förr var jag lesbisk, gravid, knarkare och jag har tillochmed legat med min bror. men nu då, ja nu jävlar.. ja alltså jag orkar inte ens säga det. tragiskt att folk vet mer om mig än vad jag själv gör, eller tror sig veta snarare. finns det verkligen så jävla lite att göra i kalix så man måste gå och sprida massa skitrykten?
visst, jag snackar skit, alla snackar skit, men dra ihop någon story om folk utan några som helst grunder, nä fyfan, det gör jag bara inte. fattar inte vitsen.

det är såhär jag har valt att leva mitt liv. jag har absolut inte bett om någon åsikt. skit i mig och snacka om er själva, för mitt liv är verkligen inte så intressant att ni måste sitta och snacka om mig hela dagarna. skaffa er en hobby eller nåt istället.

eftersom att jag är alkoholist, enligt majoriteten av kalixbefolkningen, så ska jag supa skallen av mig i helgen. kommer förmodligen inte ens kunna stå på benen. och det är MITT val, inte ditt. sluta ge mig order och säga vad jag ska göra och inte göra. jag lovar, jag är fullt kapabel till att ta hand om mig själv. nötter.

JAAAA jag ska sluta överdriva mitt bloggande. och för matteus skull ska jag sluta skriva novell-långa inlägg varje gång också :)

så om ni nu hör någonting, ta det med mig då. eller vafan, gör inte ens det. jag vill inte veta.

nu blir det sängen. jag ska upp imorgon. och jag fan i mig fara och besöka farmor och farfar. var evigheter sen jag var där. kommer förmodligen tigga till mig farmors underbara mat också, och sen bara ligga och snacka gojja med dom där 2 jönsarna. ska dock hinna på alko också. och sen 7 är det match. det pirras som fan i magen. jag saknar skröder.

image284
fyfan vad jag behöver dig nu. aj miss jo

ida är sick :c

lillasyster är jättejättejättesjuk och spyr bara hela tiden och kan knappt öppna ögonen. hon är helt likblek och det går knappt att få kontakt med henne :(
vaknade imorse när väckarn ringde klockan 10, och då hade jag en ida liggande bredvid mig. hon vaknade också av signalen och det första hon gjorde var att kolla upp från täcket och sa "djidaaaa" och pussade mig på kinden och sen tog hon min hand och sa "sova meja". haha världens gulligaste.

när jag somnade igår var hon inte här, men pappa hade fått fara och hämta henne från hennes mamma imorse eftersom att hon var för sjuk för att fara på dagis, så jag var gode chockad när jag vaknade med henne här. det gjorde min dag iallafall.
skulle kunna adoptera den där ungen och flytta från alla nötter.

känner absitensen efter min kamera nu. blir galen av att använda mobilen, och pappa vägrar låna ut någon av hans kameror till mig, vilket är förståeligt. han säger "du behöver ju bara kolla på något så går det sönder".

aja.

inatt har jag drömt om flingor. varför vet jag inte. börjar tro att jag har någon psykisk sjukdom eller liknande :)

ska städa nu, faktiskt.

kan bjussa på lite gamla bilder..


soppe goes..

fotgalen! hahaha
soppe och pottan har varit här idag/kväll och härjat. under tiden jag lämnade datorn för att laga mat så har pottan och soppe, främst soppe då, suttit och drivit runt på min msn om att jag är fotgalen. hahaa
och jag som verkligen hatar fötter :(
hon briljerade med hennes målarkunskaper också





frida säger (19:02):
mm nä men seriöst så är fötter ganska fina, dom är ju mänskliga om man säger såå
frida säger (19:02):
vill du ha ett kort på mina fötter?????


frida säger (19:03):
men jag har tåbira
frida säger (19:03):
därför reagerar alltid hundar på mig
frida säger (19:03):
tror dom tycker om tåbira
frida säger (19:04):
dom sniffar ju allltid på fötter


alla offren var helt ovetande om att min dator hade blivit övertagen av soppe och pottan och soppe vågade inte erkänna att det var hon, så hon skulle skriva /pottan, men försa sig och drog en blandning. hahaha klanten där

frida säger (19:18):
//Sopptan
frida säger (19:18):
sku skriva pottan
frida säger (19:18):
/pottan





aja, orkar inte söka upp vad hon har skrivit till alla andra :)



idag har det hänt nada. har köpt lite möbler, och lite grejjer bara. pluggat lite, varit med pottan på sjukan, på möte och på stan och lallat runt. hittade lite kläder jag ville ha men jag hade inget bankomatkort med mig så jag får fara tillbaka imorrn eller nåt :)
sen kom ju då soppe och pottan hit och sen kom även sara och verran, skulle fara och kolla läget, men venton är inget vidare, så vi uppgraderade oss till soppes merca, mycket coolt :) haha
fanns dock inte så mycket att sladda på, var så dålig snö överallt.
så soppe dumpade oss hos pottan och där har jag och pottan suttit och svamlat på. provade hennes klänning blandannat, den var snygg som satan. men jag i klänning alltså, haha. och det är inte min stil någonstans, blommor och spets och volanger hit och dit och blablabla. men kanske att man måste köpa sig en iallafall :) finns ju i svart, me like. provade även en rosa klänning på stan idag, vi fick oss ju ett gott skratt iallafall :P

jaja nu kom jag iallafall ganska nyss hem. ska ta tag i städandet imorrn ser jag nu. kanske börjar lite redan nu om jag orkar. har dock inte sovit nåt inatt så jag är rätt trött känner jag.



har iallafall bokat bastun till på lördag nu. och bananus ska nog med också. så det blir nog fint :) måste hinna till alko, mest troligt på torsdag. men då är det ju det att det är hockey då. får se när vi tar oss iväg isåfall. för missa hockeyn tänker jag då icket göra :)

http://www.goalwire.com/news/default.aspx


det är min favoritbid som flitigt uppdaterar om matcherna, måste bara säga det. han vet att han inte skulle våga skriva något kaxigt, eller "katigt" om skröder, eller modo överhuvudtaget. då blir det smisk :)

aja, nu ska jag se en av alla de 15(!) filmer jag laddat ner idag.



:)

ibland måste det hända något drastiskt för att man ska inse vars man har vissa. antar att det bara är jag som är dum i huvudet. eller "blåögd" som jag har hört av många.
skyller på att man är för snäll :)
orkar inte lägga någon större kraft i det som har hänt nu senast, eftersom att jag känner att det inte ger någonting, är nästan bara glad att det hände så jag fick upp ögonen. tycker bara att det är tragiskt.
och jag lever efter den oskrivna regeln, och jag tror de flesta vet vilken jag pratar om. kanske därför jag reagerar som jag gör.
vissa människor slutar då inte att förvåna iallafall.



Soppe säger (19:34):

hörrö ha pottan prata me --- än?? hon svara int :/

frida säger (19:34):

jag sitter i köket och dricker kaffe för bövelen.. sa hon

frida säger (19:34):

har henne i örat

frida säger (19:34):

eller i telefonen snarare =)

Soppe säger (19:36):

sitter hon å dricker kaffe med han nu lr??

frida säger (19:36):

"haha nej inte med han, pöckohövve"

Soppe säger (19:36):

vem?

Soppe säger (19:36):

hahahahha sry

frida säger (19:36):

hahahahha

Soppe säger (19:36):

hur de kan bli hahaha

Soppe säger (19:37):

hon sitter och dricker kaffe nu med sig själv "för bövelen" men va ha de me --- å gö?

frida säger (19:37):

hahah ingenting.. hon sa att hon sitter i köket och dricker kaffe, och vet därför inte vad du har skrivit för att datorn är i vardagsrummet

Soppe säger (19:38):

okej okej, nu lämnar ja de där haha

hahah kommunikationsproblem.



brorsan har iallafall suttit vid min dator idag, och när jag fick tillbaka den funkar inte mitt firefox av okänd anledning. har dock inte provat starta om datorn ännu. får använda fittexplorer, och jag blir bara irriterad. hatar skiten.

ida är här, så jag ahr tvingats se nalle puh. eller heffaklumpen eller vad fan det nu heter. mindre givande. fick dock skratta några gånger, mest för att ge lite inlevelse åt henne, och nu sitter jag och lyssnar på hockey. tragiskt jävla liv. man ska inte lyssna på hockey, man ska titta på det! ge mig betalkanalerna tillbaka!
kommer ju med största sannorlikhet smöra in mig hos någon som har dem och bosätta mig där under varje modomatch. eller så skaffar jag mig någon som har lite vett i huvudet och tycker om modo, som gärna skjutsar mig till övik några gånger i veckan. det vore ovärdeligt :)

jag har inte ens klätt på mig idag, och jag har tänkt städa osvosv men har inte "hunnit". yeye. jag är bara för lat, jag erkänner. orkade inte praktiken heller, och kommer förmodligen inte göra det imorgon eller på onsdag heller.

och som jag skrev i min väluppdaterade lunarblogg så är jag helvetes sugen på en svinfest med pottan och gänget. händer alldeles för jävla sällan numera, om man jämför med de 2 gånger i veckan vi svinat hela sommaren :)

nåja, nu ska jag fortsätta LYSSNA på min jävla hockey. orkar inte dra någon "inför matchen"-sammanfattning då jag tror att majoriteten som läser min blogg, skiter i modo :)

hypokodriker

i lördags när jag och pottan var påväg till ishallen insåg vi hur roligt, och hur extremt coolt det skulle vara om vi skulle köpa ett hus och flytta dit.
helst ett helt gäng tjejer. rökargänget skulle vara perfekt. mitt ute i öde skogen. jag skulle inte tveka en sekund kan jag säga.
jag, pottan och frida2 har även planer på att dra till norge efter studenten och jobba där ett år som undersköterskor och samla på sig lite kosing innan man börjar plugga vidare.
har förövrigt hitta en utbildning på 2 år nu, istället för de 5 år jag varit sugen på tidigare. låter mer lockande, då jag är rätt lat :)

egentligen har jag praktik nu, men vafan... har redan fått mitt betyg. har dock en massa kläder och grejer i skåpet där så jag måste iallafall fara dit och hämta det.

nåja, nu ska jag fortsätta smutta på mitt te ihopp om att bli frisk. pottan var här en sväng nyss, och sa att jag är hypokondriker. och för er som inte vet vad det är så är det en "inbillningssjuka"

"Hypokondri eller inbillningssjuka, ibland nosomani, är ett tillstånd som innebär att den sjuka är övertygad om att hon har en eller flera fysiska
sjukdomar trots att hon är fysiskt frisk. Hypokondrin i sig är ett ångestutlöst psykiskt problem, som fokuseras bort från själens tillstånd till en obefogad oro över kroppens fel och brister. Kroppens normala signaler och utseende tolkas som sjukdom eller hot om sjukdom. Sjukrollen är central för den av hypokondri drabbad. Genom sitt innehav av en fysisk sjukdom äger den drabbade rätt att stänga av livet och livets alla krav och orkar leva med sin existentiella ångest. En person som lider av hypokondri kallas hypokondriker."

det var samma visa när jag var hos annis sist, och vi hittade hennes mamma km-tjocka sjukdomsbok. när vi började bläddra i den och läsa om massa sjukdomar kommer hennes morsa in och säger "om ni vill bli sjuka ska ni läsa den där, annars ge fan i det". för seriöst, varje symptom på varje sjukdom i hela jävla boken stämde in på både mig och annis.

brorsan och farsan är påväg hit med en soffa, ska gå och göra lite space så den ryms.
bjuder på lite bilder från mobilen. HÖG kvalitet då!



äääääääääääääääääh nu orkar jag fan inte lägga upp mer :)

ikväll är det hockey, can't wait!
modo har fått en ny back förövrigt, atvars nånting. får se hur han sköter sig ikväll :)

nu har jag things to do. adios

helgen

jaa, vad säger man? no more!

fredagen var det idol med pottan
och gårdagen då. fyfan..
tanken var att jag och sara skulle bada bastu, och baka någonting, för att sen bara ligga och slappa och se film typ. men nääedå. fick massa skamliga erbjudanden om att komma och dricka, men jag hade ingenting att dricka och ingen jag ville vara med, så jag skippade det.
men när sara kom hit och vi skulle gå och kolla vilken tid vi hade bastun såg vi att mitt namn var bortsuddat och något jukon hade bokat på min tid. så vi blev less som fan och tänkte att vi far på stan för att köpa hårfärg istället. och när vi sitter där och diggar saras värdelösa kasettband, och jag börjar bli riktigt festsugen, så börjar precis alla tjata om att jag ska komma ut, som att det någonsin händer när man väl dricker?

jag var mest less och arg för att jag var festsugen men inte hade något att dricka, och klockan hade hunnit passera 8 och jag var skabbigast i kommunen. men då tjatade pottan på mig och bad mig fara, för att jag annars bara skulle ha varit bitter idag över att jag inte for. så jag skrapade ihop lite alkohol, for hem till mig med sara och började färga mitt hår. eftersom att klockan närmade sig 9 så fick jag dricka riktigt snabbt, vilket resulterade i att jag hann bli lite ostadig på handen medans jag färgade håret, och färgade därför pannan mer än håret. lyckades tillochmed färga på benen och på ryggen, och väggarna då såklart.

sen kring 10 när sara skulle hem och sova dumpade hon mig hos emma där det var massa folk. och där var vi då fram tills det var dags för hotellet, bortsett från när jag var nere och umgicks med loyd, som bor under emma :) sen tog vi oss mot hotellet, hur vet jag inte. aja, vi hade det riktigt trevligt hos emma iallafall. annis och johanna bjöd på dans, och jag stod för sången.
däremot tappade jag bort mitt leg så jag fick ta ett pass från när jag gick i 6an eller nåt sånt, men jag tog mig faktiskt in :)
orkar inte gå in på detaljer. träffade massa folk bara och lallade runt där inne. givetvis såg jag knappt dem jag for dit med. vet inte ens om jag gick in med dom?
träffade patte också, var väl höjdpunkten. men han fixade så han fick fara därifrån :/

och jag pajjade min kamera också :/ den är helt oduglig nu. men det gick faktiskt att lägga in de få bilder jag lyckades ta igår. men själva grejen som åker ut när man tar bilder har fastnat halvvägs och se helt skev ut och det kommer bara upp en text där det står att jag ska slå av den och sen på igen, och när man väl ska ta bilder ser man bara konturer av någonting, om ens det, och sen dör den :( mamma och stefan skulle dock fixa. men det kommer bli tufft utan den tills den är lagad.

nåja, efter hotellet for jag till anton. minns inte att jag for dit, eller vad vi gjorde, vet bara att jag vaknade där imorse. bakis som ett cp. orkade inte ens öppna ögonen. ville bara sjunka genom jorden och stanna där. det är inte ofta man mår så dåligt som jag gjort idag. usch.

aja, sen var det bara att speeda hem och duscha, för att sen gå ner på stan, i regnet, med pottan. var kallt och jävligt. egentligen skulle jag och sara stå och sälja cookies (order av klassen), men sara skötte det så bra själv, så jag och pottan stod mest och hånade henne :) riktigt patetiskt försök att få in pengar till klassen.

efter att vi hade fläskat i oss mat på frasses så drog alla 3 hit och strejkade.
sen for pottan på praktik och då har jag och sara bara härjat på. har hunnit ut och leka i snön nån vända också.

nu ska jag mest troligt sova. orkar inte bete mig.



lista

Lista

Inledande
01.Fullständigt namn: frida åström
02.Din ålder: 18
03.Födelsedag: 12 juni
04.Syskon: fredrik 21, erik 12, ida 2
05.Hårfärg:
svart
06.Ögonfärg: grön

Förhållanden
01.Vem är din(a) bästa vän(ner)? pottan, annis, kix, sara, camilla, davd
02.Har du en pojkvän/flickvän? nej
03.Hur länge har ni varit ihop? -----
04.Hur långt var ditt längsta förhållande? beror på
05.Vem kysste du senast? can't tell you
06.I verkligheten? ...

Grejer
01.Vad shoppar du helst?
inredningsgrejor, eller hudvårdssaker..
02.Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? hål i öronen, läppen, och nu har jag även i näsan :)
03.Hur många skor har du? jag har väl ca 20 par.. använder 3
04.Hur många par byxor har du?
en heeeel del!
05.Har du några smycken som kostat över 1000 kr? njääe tror jag inte
06.Vad gillar du att göra? prata, mysa, umgås, hockey, snowboard, typ.
07.Vad gillar du INTE att göra? stiga upp på morgonen
08.Vad gör du först på morgonen?
efter att jag dragit mig ett tag brukar jag oftast klä på mig, om jag ska nånstans
09.Vad gör du sist på kvällen? somnar alltid till någon film.
10. Hur svarar du i telefonen hemma? hallå/jaaa
11.Hur svarar du i mobilen? jaaa
12.Vad ser du fram emot? nyår
13.Sov du ensam inatt?
joo:/
14.Hur skulle dina vänner beskriva dig med 3 ord? fråga dom?
15.Spelar du något instrument? nej
16.Vad tycker du om dina vänner? går nog inte ens att förklara :)
17.Varför är du inte vegan? brukar vara det i perioder :)
18.Använder du långkalsonger? har inte gjort under de senaste 10 åren iallafall
19.Har du ångrat något någongång? jaaa massor
20.Favoritdrink? sex on the beach
21.Favoritfyllemat? rostade mackor, alltid
22.Favoritbakismat? man äter inte om man är bakis
23.Har du några hemligheter? nääe, det är alltid någon som vet nåt :)

Favoriter
01.Färg: svart, gul, röd, vit, lila
02.Mat:
om jag de visste.. nudlar ala fjixen kanske
03.Killnamn: jonas
04.Tjejnamn: moa
05.Ämne i skolan: psykologi tror jag
06.Klädesplagg: pappas vita gubbkofta från 80-talet. me like
07.Sport:
hockey
08.Musik: RnB
09.Fras/mening/uttyck: dunno
10.Raggningsreplik:
11.Favoritalbum just nu?


Har du någonsin...
01.Snusat? japp
02.Rökt? ja

03.Hoppat bungee jump? hell no
04.Brutit mot lagen? mmm
05.Fått dig själv att kräkas? jepp

06.Nakenbadat?
jadå=)
07.Varit kär? mm

Extra grejer
01.Tar du droger? bara idomin :)
02.Vad använder du för schampoo? olika. mest vo5
03.Vad är du mest rädd för? björnjävlar!
04.Vad lyssnar du på just nu? amanda - safari
05.Vilken bil skulle du vilja ha? har spanat in en hummer jag vill ha

06.Vem fick du senast SMS från? jonas
07.Var vill du gifta dig? kommer inte ske
08.Hur många MSN-kontakter har du? 13+20+100+45
09.Hur många av dem är online just nu? 9+10+68+22

Slutfrågor
01.Pizza eller choklad?
choklad
02.Tränar du? går upp och ner för trapporna, max

03.Hur ofta? flera gånger om dagen
04.Guld eller Silver?
silver
05.Vilken film såg du sist på bio? minns inte..

06.Vad vill du helst av allt göra just nu? sova!



full rulle

har inte haft någon tid för mig själv överhuvudtaget idag. ofta det händer.
började 7, ställde väckarn på 6, vaknade halv 8 eller vad den var och sprang till bussen. hann inte ens kolla mig i spegeln eller vakna. väl på bussen tänkte jag att jag kanske skulle kunna få vakna och tänka lite, så jag iallafall skulle få reda på vilken dag det var osv. men icket. där satt ewa, så det var bara att sitta och prata med henne.
gick ner i omklädningsrummet och höll på att frysa ihjäl. riktigt skakade. så jag satt mig på en bänk och lutade mig mot ett element. och vaknade 20 minuter senare när det smällde i någon dörr och då var det bara att jobba på.

dagen har flytit på ganska bra. har inte hunnit sitta still så mycket. mest springa runt som en dåre. är fan roligare att vara där förmiddagarna. förrutom att stiga upp på morgonen då :)

tanken var att jag skulle vara vaken hela natten, eftersom att jag var klarvaken vid 2. men icket. jag somnade typ 5. ovanligt att jag försover mig ändå :) dom blev då inte förvånade på praktiken. har tillochmed lyckats försova mig då jag började 2.

aja, efter praktiken tog jag bussen hem och där var brorsan och farsan och monterade någon hylla. vi drog ganska direkt vidare mot staden. hann fan inte ens klä av mig. där hämtade vi ewa och mia, och dumpade fredrik, hämtade ida på dagis, for och dumpade ewa och mia, for och handlade, lagade mat åt ida och farsan, åt maten, ida blev grinig, försökte busa henne på bättre humör, vilket resulterade i att vi la oss i sängen och såg tecknat, och jag somnade, i typ 5 minuter. om ens det. sen fortsatte monteringen av hyllan, sen kom sara, sen pottan, och sen har jag varit med pottan tills nu, ganska exakt :)

jag och pottan har väl inte gjort så mycket av värde, som vanligt :) sprang till snurran, sen hade vi vårat glida-på-skorna-race till näsbyskolan där vi bosatte oss på några gungor, och där satt vi tills idol började, och då gasade vi in hit och la oss i sängen. mycket skönt :)

men till det läskigaste av allt då.
för någon dag sen när jag visste att pottan var på praktik, och hade avslagen dator, som hon alltid har då hon inte är hemma, så började hon flippa in och ut på msn, för att sen byta både namn, och personligt meddelande, samt att slå på det där vad man lyssnar på. men jag tänkte inte mer på det.
och nu ikväll veeeet jag, och hon med iofs, att hon hetat typ "pottan // är hos frida, ring om det är något - älskling blablabla". och sen när vi gick till datorn, bara för ett tag sen, hette hon "pottan - älskling blablabla". och då berättade jag det där uti hur hon flippat in och ut hela tiden, men hon trodde mig inte riktigt, trots att hon var livrädd för att spöken som är hos henne just i denna stund och leker med hennes dator.
så jag tänkte bara skriva åt henne på msn för att kolla läget, medans hon satt bredvid och såg allt, och givetvis byter hon namn då till det hon hetat innan, alltså "är hos frida blabla". hon satt och stirrade och fick inte luft, och jag skrattade ihjäl mig, haha.
vi spekulerade kring det mesta. blandannat hur hennes katter hängde strypta i taket på rad, och så vidare.

men hon vågade sig hem tillslut, och hon verkar ha klarat sig, än så länge.


jag är som sugen på hotellet imorgon. av olika orsaker, hahaha. vi ska inte gå in på vilka. pottan bad mig fara till akuten och söka hjälp för min kärleksfeber eller vad hon kallade det. haha retard.
men då vill ju givetvis ingen fara med mig. förrutom annis, men det vågar jag inte :) höhö

jaja, nu ska jag sluta snacka goja och lägga mig i sängen. har en låååång dag med ida imorgon :)



slut som artist

nu har jag kommit hem från praktiken för ett tag sen. har bara hunnit kolla allt på nätet som jag alltid måste kolla. bilddagböckerna och bloggarna främst :)
imorse har jag varit på möte. kom dit lite senare än planerat, då jag lyckades försova mig.
hade ställt 2 väckare och lejt patte att väcka mig. men icket. vaknade typ 5 i 9 och 9 skulle jag vara där. tänkte ringa och säga att jag kommer lite senare, men hon hann ringa mig. haha.
hon var inte alls förvånad så hon hade bokat en halvtimme extra redan för någon dag sen.

efter mötet var avklarat, och dom, eller hon, hade visat ytterligare ett tecken på hjärndödhet så skulle jag ju egentligen till manhem och skolan med pottan. men icket. jag ringde som en huligan men hon sov i vanlig ordning. så jag strejkade och gick ner på stan och kollade lite, och sen fick pappa komma och hämta mig :)

när jag kom hem var jag ungefär tröttast i världen, så jag la mig i sängen och såg lite tv, och somnade. vaknade dock av varje sms patte skrev, svarade, och somnade om. sen pallrade jag mig iväg till praktiken kring 2 och där har jag varit till nu. smet en timme tidigare.

jag verkligen hatar det där stället. fyfan. om jag någonsin har varit besviken på min praktikplats så tar jag fan tillbaka det. för det här är det värsta jag varit med om. går bara och kollar på klockan hela tiden. det jag får göra är typ att servera mat, mata, fylla diskmaskinen, tömma diskmaskinen, kolla blodtryck, temp, socker, tvätta, vända människor, fylla på i skåp osvosv.
idag har det dock varit lite mer att göra. har fått göra en bladder blandannat, och sätta i en kateter. mindre mysigt.
och anki min babe kom ju och kramades med mig där borta idag också. blir alltid lika glad av att se henne. hon är grym! :)

aja, nu ska jag duscha och sen ska jag bannemig sova. börjar 7 imorgon. yey.. inte.
fast då är jag ju ledig helgen som tur är och då ska jag vara barnvakt åt lillsyrran. can't wait. saknar henne snuskigt mycket.

tur att man har något vettigt att tänka på om dagarna och nåt som får en på andra tankar. annars hade jag fan inte orkat vara där :) puss

växtvärk?

är det möjligt? knappast. jag är "trött" i fötterna och knäna, samtidigt som det typ ilar. jag hoppas att det är växtvärk, för jag har fan inte gjort något ansträngande idag :)
ikväll har jag busat lite med sara. eller busat och busat. vi gick till snurran, köpte godis och julmust, satt oss i busskuren och var allmänt efterblivna. nu är det iallafall bevisat att sara lider av någon form av personlighetsklyvning :) jag ska inte gå in på varför. haha

när jag frågade om hon inte kunde vara tyst drog hon igång nån form av sång
- jag heter sara och jag tänker inte va tyst lallala (hon slutade aldrig sjunga)
sen gick hon bakom mig och lallade och jag orkade inte lyssna. men då hörde jag hur hon började
tokskratta för sig själv. och sen sa/sjöng hon typ "jag heter oveeee ee eeeee.... INTE" ungefär hela vägen hem.

"sverige bra land! turkiet.. ingenting" sen har hon pratat engelska/svenska och något randomspråk hela kvällen så jag har bara fått ont i skallen :) hon har även hunnit ligga i en och annan snödriva.
haha sen hade hon med sig några olika glasögon. det puckot har ju gått och fixat sig taskig syn och måste bära glajjer.. och jag säger bara en sak, sara ska fan inte ha glasögon! hahha
hon stod provade massa olika och sa olika grejer med olika tonläge och frågade om jag kunde ta henne på allvar. men det kunde jag ju givetvis inte :)

nu har hon just lämnat mig, tack och lov. haha.

vi delade upp oss. jag ville se 5an och hon 4an, så hon fick ta tvrummet, och jag tog sängen. jag hann bara lägga mig så somnade jag, och vaknade typ 9 när pottan ringde och drog ut mig för att röka. varken hon, sara eller pappa tycker jag ser vettig ut någonstans, och jag känner mig rätt down faktiskt. så jag tror jag ska sova så jag slipper vara arg för att jag alltid är sick :)

har även lyckats med ytterligare en intelligent grej tidigare idag.
jag skulle tvätta "håret" på min jacka, det som sitter på huvan. så jag och pottan traskade ner i tvättstugan och började tvätta, och sen tyckte jag det tog för lång tid i torktumlarn, så jag tänkte att om jag manglade kanske det skulle trycka bort allt vatten, och mycket riktigt, det gjorde det. men nu när jag skulle sätta tillbaka det igen insåg jag att mangeln hade tryckt ner alla knappar, som man sätter fast den med alltså. och det är stört jävla omöjligt att få dit det igen. haha.

aja, jag ska hävva mig i säng nu snart. ska upp före fan imorrn. ska på möte, sen med pottan till skolan och hämta nå grejs, sen manhem, sen hem om jag hinner och sen bögpraktiken. usch, tur att det bara är 3 dagar kvar nu. 5 i värsta fall, men dom borde jag slippa eftersom att min handledare inte är där de 2 sista dagarna.
anki kommer även till praktiken imorrn och ska kolla hur det går, och förmodligen få nå omdömen, så egentligen behöver jag ju inte fara på praktiken efter imorrn :)


såhär ser sara ut när hon dricker cola samtidigt som hon blir sparkad på benet. min mössa har varit på många huvuden nu :)


sen blev hon mad

och nu muckar datorn med mig så jag orkar inte ladda upp nåmer bilder =)

städa

yeye, tanken var att jag skulle städa idag. bra det har gått då. har iallafall satt en bordslampa på hallgolvet så jag ser någonting där inne :) måste verkligen fara till ikea.
har även hunnit tvätta kläder och dejtat pottan ett tag. OCH rensat bort grejerna från skrivbordet och under stolen, så nu kan man faktiskt ställa sig upp utan att trampa sönder något.
ska försöka göra ett ryck. måste få upp gardinerna och flytta sängen, för nu är hela skallen täckt av bulor, eftersom att jag skallar fönsterbrädan hela nätterna.
maria aka en av mina lärare ringde tidigare och undrade vars nåt arbete är. måste leta reda på det. har dock ingen aning om vars det kan vara. har för mig att jag hade det på datorn, men icket.
sen måste jag tigga tillbaka mitt usbminne av camilla så jag kan fixa alla arbeten till skolan. blablablaaaa

somnade kring 7-8 imorse, och vaknade 12. trots att jag hade ställt väckaren på 10. bra jobbat. men pelle är så söt där han står och lagar mat, så jag kunde inte sluta kolla :)

och jag orkar inte leda reda på laddaren till kameran, därför kommer jag inte ta några bilder på ett tag heller.

nu slutar sara, och då skulle hon höra av sig så vi kunde styra något. kommer förmodligen sluta i min säng med nån film, i hennes bil i någon skog (misstolka inte), eller så tar vi oss en promenad.

har även hunnit göra 2 hål i öronen. men under tiden jag tog ut nålarna så hann blodet torka och sen fick jag inte i nåt smycke. 2bad.


blood in, blood out



For every piece of me that wants you
Another piece backs away.
'Cause you give me something
That makes me scared, alright,
This could be nothing
But I'm willing to give it a try

promenad

tog en snabbispromenad för ett tag sen. kände att jag behövde rensa tankarna lite. och givetvis var det david jag ringde och gnällde lite åt. jag skulle ge allt i världen för att fler människor skulle vara som han. allt skulle bli så mycket lättare då.

har även insett saker idag. vissa människor som betydde mer än något annat tidigare, bara sjunker mer och mer i mina ögon, för varje dag som går. ja, jag syftar på nån/några speciella. vet inte om det beror på mig eller dom, eller han snarare. dryg, kaxig och bara allmänt dum i huvudet. inte konstigt när man tänker på vem du umgås med. det är nu du ska ta åt dig. hoppas bara du inser någongång och blir som du var en gång, och slutar vara så jävla elak. det klär dig inte överhuvudtaget.

aja, tillbaka till david. tänkte mest bara skryta över hur bra du är på alla sätt. tror inte det finns någon bättre kille seriöst. alltid när man är glad, nere, eller bara vill prata av sig så vet jag att det bara är att ringa, och du håller käften tills det är din tur att prata. haha. fast sen säger du alltid någonting som man blir glad över. du tjatar inte bara och försöker vrida på allt till ens nackdel. och det gör allt så jävla mycket lättare. jag vet inte ens vad jag ska säga, mer än att jag redan mår så mycket bättre, och det är tack vare dig :) kanske inte är så bra på att visa hur mycket du betyder alla gånger, men jag vet att du förstår ändå. sen att vi har likadan humor gör ju inte saken tråkigare. haha. och kan jag inte sova, ringer jag david så sjunger han tills jag somnar och börjar föra konstiga läten som han kan håna mig för dagen efter. bra grejer! :)

nyss fick han ett damputbrott och försökte vara schizofren. och säger han någonting som han inte orkar förklara klämmer han ut sig nåt som inte har någonting med någonting att göra, haha. du är bäst vännen. älskar dig!


15 år
vs
19 år


haha kommer fan inte ens ihåg att du såg ut sådär när vi lärde känna varann :)


http://www3.speedyshare.com/data/521699519/7410486/75523841/Daavd%20%26%20Rebecca%20-%20Jag%20bryr%20mig%20inte.mp3

http://www2.speedyshare.com/data/454869112/7410135/56827539/Rebecca%20%26%20Daavd%20-%20LYSSNA%2C%20L%C3%84R.mp3

passar på att göra lite smygreklam samtidigt :)

vi syns på fredag kompis :)



I'll try to make the sunshine brighter for you
I will even play the fool if it makes you smile
I'll try to make you laugh if there's a tear in your eye
After all is said
After all is done
I'll do anything for you.
Come with me, close your eyes
Hold my hands, it'll be alright
Don't be scared, don't be shy
Lift your head it's gonna be alright.

"Kan aldrig släppa dig, men du bör gå vidare o lämna mig där bakom
så att jag iallafall kan få chansen att älska dig på avstånd"

=)

AndreasForss! - w.axl.rose säger (00:07):
Tro int du är cool bara för att du har bilddagbok!!!
frida säger (00:38):
jag är häftig som fan=)
AndreasForss! - w.axl.rose säger (00:39):
I know
AndreasForss! - w.axl.rose säger (00:39):

Har kännt dig sen du förstod att du hade en kissmurra och inte en chockladvisp
frida säger (00:40):
hahaha och du tycker ändå att jag är frän?  
AndreasForss! - w.axl.rose säger (00:40):
Yes för du är speciell!

naaaw leffebaby, haha.

nu är jag äntligen hemma i lägenheten. känns hur skönt som helst. däremot är det kaos här. fyfan. är ledig imorrn så jag har fått order av patte att städa. så jag ska se vad jag kan göra :)
nu ska jag iallafall ta mig en nightwalk och lugna sparvhjärtat.

kixen skulle höra av sig, men har inte gjort det. förvånad jag blir. skit ner dig :)

och missade ju även tvättstugan idag, så jag hoppas det finns tid imorgon. är fan ett berg av kläder här inne.

blabla nu sitter loyd och kaxar i tele. hejdå=)

you give me something

ny säng

jepp, nu är det dags att köpa ny säng.
fyfan vad skönt jag sover i sängen jag sovit i de 2 senaste nätterna. skulle kunna sova dygnet runt.
sa till morsan "fan vad skön säng elin har", och hon svarade "men det är ju din säng dumskalle". kom inte ihåg att den var så skön. var ju som ett tag sen jag bodde hära :)
men alla som sovit i den sängen vet att den är underbar. oh, ge mig en likadan!

morsan kom och väckte mig i morse, på värsta tänkbara sätt - hon drog upp persiennerna. jag hatar det...
frågade vars erik och fredrik var, utan en tanke på att erik kanske är på skolan och fredrik bor fna inte ens här. man är inte så smart som man önskar.

drog på mig ett helt lass med kläder och gick en långpromenad med tyzon, och skönt var det.
sen la jag mig i badet, med skum, tidning och ljus. när mina fingrar började likna russin och jag praktiskt taget hade blottnat upp, klev jag upp därifrån för att laga världens godaste frukost.
sen har allt bara flytit på hela dagen. börjar förbereda mig för att fara hem. har en misstanke om att jag hade tvättstuga idag mellan 7 och 12. fast inte ens jag kan vara så dum att jag bokar tvättstuga så tidigt.

aja, sen har jag något svagt minne av att jag lovade pottan att följa med till manhem och prata vett med hennes brorsa idag. men hon jobbar nog nu. 2bad.

ikväll är det hockey, vilket betyder att jag kommer vara oanträffbar.
får se om timanders rygg pallar matchen ikväll. han lär med största sannorlikhet inte ens vara ombytt.. fredde warg spelar sin första match med modo ikväll, mot sitt förra lag, timrå. tommy wargh och sundström vilar ikväll pga skador. senaste mötet mot timrå åkte vi på pisk. får se hur det går ikväll. kan bli tungt på bortais.

"lilla ove satt och lyssnade när dom andra barnen berättade vad deras pappor jobbade med, polis, advokat, brandman osv. fröken frågade ove vad hans pappa gjorde? .. Jo min pappa dansar på en bögbar och får kuk i röven varje kväll. fröken tog ove åt sidan och frågade om det var sant. nääe sa ove skamset, men han spelar hockey i Luleå hockey, och det är så jävla pinsamt"
right back at ya ;)

aja, nu ska här promeneras.

yeye

tanken var att jag skulle sova nu. men det kommer jag förmodligen inte lyckas med. fast jag känner iofs att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, bara jag la mig ner.
men jag har massa att tänka på, och tänker jag inte får jag huvudvärk och blir irriterad och sen vill ingen veta av mig, och då blir jag ännu argare för att jag varit arg på dem jag inte borde vara arg på. typ. jobbigt läge det där.

pratade iallafall med pottan nyss, och vi pratade om lite dumma saker man gjort i fyllan.
bland annat när vi satt och förfestade hos henne och jag plattade håret, för att sen ge mig på en plastpåse. insåg inte att värme och plast inte går hand i hand, förens påsen hade smält fast i plattången. osmart drag av mig.

eller när jag i somras nångång kom hem i fyllan och blev less på min fläkt som snurrade, så jag dumpade den i en hink med vatten. och utan att tänka på att elekticitet och vatten är en jävligt dålig kombination så drog jag upp fläkten och lät den sprätta bort allt vatten, för att sen gömma den under en kudde.
och nu när jag flyttade och tog bort sängen såg jag uttaget, som en gång varit vitt, men nu var svart. kan mycket väl ha något samband med fläkten :)

det är bara 2 saker av alla dumma grejer man gör. det man minns vill man bara förtränga fort som satan, och det man inte minns, vill man inte minnas. fyfan. pottan snackar om att filma nångång från första klunken till man går och lägger sig. jag vägrar kan jag säga :)
nä fyfan, alkohol är skit. ska aldrig mer dricka.

fast då vet jag inte om det är alkoholen som gör att man blir dum i huvudet, då jag lyckats med mindre smarta saker även i nyktert tillstånd.
som när jag tappade telefonen i en kastrull med vatten coh satt den i micron på tork? stor idé. den hann vara där inne i 2 sekunder och sen gnistrade det från den och den var stendöd.

eller när jag och linda lämnade en stekpanna full med olja på spisen, medans vi var ute ur lokalen och gjorde något annat. när vi kom tillbaka fick vi en utskällning, eftersom att det hade brunnit hej vilt i vårat kök :) det var inte heller så smart tänkt.

:)

min lillebror är mest troligt den roligaste människan på jorden. jag har skrattat så jag grinat hela dagen idag. och sättet han säger allting på, och när han försöker förklara någonting. hahah
sen använder han ord som inte ens jag vet vad de betyder, och han är fan 12 år.

idag när vi slogs lite (jag försökte fixa hans hår. han gick med på vattenkamning, men när jag tog fram gelen blev han galen) så råkade han smälla in i väggen med en jävla fart, så morsan kom in och sa "jag lämnar dörren öppen så kan du gå ut genom den nästa gång, och inte genom väggen", han tog det riktigt personligt och skrek "men vafan.. varför ska det alltid vara mitt fel? om frida hade skjutit mig i skallen hade du bara blivit sur på mig och bett mig sluta bloda ner". haha intelligenta unge.
aja, vi hann bråka lite på allvar också. förstod att det skulle hända då vi inte kan umgås normalt utan bråk :) han drog till farmor så jag slapp han.

sen har jag, sara och tyzon varit ute och härjat i snön. hahah jävla huliganer.
har inte med mig sladden så jag kan inte lägga in bilder nu. det lär komma sen. sara är alltid så stadig på benen ;)

funderar på om man ska fara hem ikväll. fast det gör jag nog mest troligt inte. går nog till kix och ser vad den dåren håller på med istället.
ska även hinna fara och sola. jag har hört att jag är ungefär lika vit som snön och att jag med största sannorlikhet inte skulle synas om jag låg i en driva, så det känns som att det är på tiden :) vi skyller på baksmällan sålänge, för jag mår fan inte bra ännu alltså :)



Fyller ut med lite onödigt vetande. har förmodligen redan svarat på den här tidigare

Klockan är: 20.30
Ditt namn: frida
Är du snygg: näpp
Födelseår: 89
Ditt födelseställe: kalix
Spelar du något instrument: endast luftgitarr
Ligger Skåne i Sverige: helst inte
Har du några danska släktingar: nej, och hade jag haft det hade jag inte vågat erkänna det
Dina första tankar när du vaknar: om jag skulle minnas det alltså
Är du hungrig: näe
Vart befinner du dig just nu: hos morsan
Är du bra på: snöbollskastning, trots att loyd vägrar erkänna det :)
Är du dålig på: sjunga
Är du singel: massor
Vilket land kommer du ifrån: sverige
Din mobiltelefon: skulle göra bättre nytta på botten i någon sjö
Låt som jag lyssnar på just nu: jason mraz - i'm yours
CD i stereon nu: har inte lyssnat på stereo på flera år
Antal timmar sömn: inatt sov jag fan länge. från typ 2 till 11, räkna själva
Vem är snyggast: skröder. ge mig
Vem vet mest om dig: mamma eller kix säkert
Vem vet du mest om: bananus
Vem vill du ha just nu: skröder
Vem hatar du mest i hela jävla världen: jämtin skulle jag tro :) no offence bid =)
Är du Höger eller Vänsterhänt: höger
Språk: svenska
Vilka sjukdomar: inga
Ditt mål i livet:
Fobier: björnar, höjder, mörker och cellskräck
Känner du en snygg kille/tjej: johodå
Har du körkort: näe
Vilka cigg gillar du mest: prince eller nå ryss cigg pottan alltid hade förr. vad dom då hette :)
Åsikt om jultomten: han finns nog inte ens
Äger du några vapen: njää
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: moa
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: dom var stensäkra på att jag var en frida. mamma säger dock att ida hade varit mer jag
Pepsi eller Coca cola: cocacola
McDonalds el. Burger King: bk
Mjölk: är jag allergisk mot. men med lite piller och oboypulver är det gott :)
Röker du: nääe. tjuvröker väl bara lite då och då :)
Svär du: har blivit bättre på att inte svära. men det händer fortfarnade för ofta
Sjunger du: jepp, och dåligt är det
Duschar du dagligen: joo typ
Är du kär nu?: näe
Den starkaste du vet: farfar eller totte
Vill du gå högskola: egentligen inte
Vill du gifta dig: hellre dör jag
Tycker du att du är attraktiv: haha inte nånstans
Är du en hälsogeek: hell no
Kommer du överrens med dina föräldrar: sällan
Vad vill du arbeta med när du blir stor: hud- och spaterapeut
Din hårfärg och frisyr: tanken är att det ska vara svart. men det vill som inte hålla sig. så nu är det väl svart, brunt, blondt osv. och jag har ingen frisyr. det bara hänger
Skorna du hade på dig idag: minns inte vilka jag hade
Kläder du hade på dig igår: när jag inte hade sjukhuskläderna hade jag pyjamasbrallor och en hockeytröja, sen dieseljeansen, ett svart linne och en grå kofta, och sen träningsbyxor och nån slackertröja
Vad har du på dig nu: träningsbrallor, vitt linne, svart kofta
Favoritfärg på kläder: svart, grått, vitt typ.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: men stor idé
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden: beror på hur generös pappa är
Skolväska just nu: ingen
Har du rosa kamouflage-kläder: näpp
Handväska eller liknande just nu: bara om jag dricker och måste ha koll på alla grejer. och då har jag några att välja mellan =)
Har du glasögon: nej men jag tror jag skulle behöva
Din perfekta pizza: hawaii är så perfekt det kan bli
Randigt, rutigt eller blommigt: randigt
Favoritårstid: vinter
Favoritmat och dryck: bra fråga. julmust och pk är då favoritdrickat :)
Favoritdjur: hund
Favoritparfym: nu har jag nån ny som jag älskar. vad den då heter
Favorit tv-program: grays anatomy
Favoritämne i skolan: karaktärsämnena och svenska
Favoritsysselsättning: hockey och snowboard
Favoritbyxor: saras äckliga jeans, rip :(
Favoritregissör: öööh
Favoritartist/grupp: när kixen sjunger blir jag gladast i världen
Choklad el. vaniljglass: vanilj
Gillar du när det åskar: njaoo
När ska du festa nästa gång: nyår 2015/2016 skulle jag tro
Vad köpte du senast: cigg tror jag
Hur mycket pengar har du: inte mycket
Hur svarar du i telefonen hemma: hallå
Hur svarar du i mobilen: jaa
Vem ringde du senast?: farmor
Vem ringde senast till dig: loyd
Senast kramat: kramade nån gamling på sjukan och kirre idag. annars var det nog.. i lördags nångång :)
Sov du ensam inatt: näe
Vem sov du hos senast: mamma
Vem sov hos dig senast: sara
Druckigt alkohol den senaste månaden: mmm
Varit på dejt den senaste månaden: dejt är ute :)
Ätit sushi den senaste månaden: nä fyfan
Blivit slagen den senaste månaden: mååånga gånger :)
Klockan nu: 20.41

sick

börjar bli sjuk.. igen. fördelen är ju att man slipper praktiken :)
aja, har sovit hos morsan inatt. det är så tråkigt att vara ensam hemma. tog över elins säng, och nu hennes dator. kan ju säga att jag sovit som en gud. har dock sovit med kläder i en ouppbäddad säng. var riktigt trött igår alltså :) första natten/morgonen jag inte vaknar flera gånger, däremot ringde sara och väckte mig nyss. ska ju och ge blod halv 1 eller när det var. men först ska jag ta en promenad med tyzon.
igår när jag kom hit blev han helt psyko och ville leka, men jag orkade inte så jag gick ut och la mig på golvet. då kom han och bökade fram min arm, som jag låg på, och la sig själv på den. sen en tass runt halsen :)

sen när jag slutade klappa han trodde han väl att jag var död eller nåt för då började han trycka in nosen under skallen och försökte lyfta upp mig, och sen började han slicka mig i ansiktet. det tog inte länge förens han somnade, och jag somnade kort där efter, på golvet. eftersom att golv är rätt hårda och svåra att ha och göra med så vaknade jag en halvtimme senare och förflyttade mig till sängen :)

äh, orkar inte skriva. ska ut med tyzon, han lär väl ha samma damp som altid.

wish me luck.

"..så blir jag alltid lycklig av varenda gång du rör mig"

skjut mig

aldrig mer dricka nu.
skulle vilja skära bort mitt huvud och placera det på en annan galax, gör ont som satan.

aja, var rätt bra igår ändå. typ inte en kotte på hotellet, men vafan. pottan höll ju uppe stämningen där, haha. inte för att jag såg henne mer än 2-3 gånger, och de gångerna stod hon intryckt i ett hörn på toan och predikade om vad det då var.
jag, pottan, annis och emma satt här hemma och drack. var inte så givande. sen försvann jag från mänskligheten och jag kan inte riktigt svara på vad vi gjorde, men vi hade trevligt iallafall. sen kom lecke och david och tog oss mot stan, eller druggen för att vara exakt. dumpade annis på hotellet, hon skulle till sviten, men vi andra var inte ett dugg sugna, så vi for till emma och åt popcorn :) sen kom nå folk dit och blabla. tillslut var jag iallafall på hotellet.
träffade patte och var nog med han ganska mycket kan jag tro :)

ska iallafall aldrig mer sminka mig i fyllan. såg helt retarderad ut :)

efter hotellet skulle man ju hem också, och pottan var inte så stadig på benen så patte fixade taxi hem till henne, där vi dumpade fyllot där och sen började vi traska mot stan. tanken var att jag skulle till emma, men jag kom på mig själv vid rimi att jag var påväg till pottan. insåg dock att jag inte skulle orka med henne, så jag började gå hem, och i samma veva ringde anton och ville umgås, så jag gick dit. satt och kollade hockey på datorn och sen låg vi bara och snackade skit :) givande.

pappa har kommit hem nu också och det var fan kaos här. när han såg vilken form jag var i imorse sa han "ta bara bort ditt smink från bordet så fixar jag resten".. så jag slipper :)






blabla orkar inte ladda upp nåmer :) ska gå och käka och göra mig klar för praktiken. har fortfarande kvar dom där jävla utslagen sen jag duschade igår. vettefasen vad det är.

puss:)

isjävlakallt och sjukt jävla trött

jaaa frågan är vars tusan jag ahr hållt till ikväll. skärmen är då flottig iallafall och jag har hål i hela handne. orkar inte söka reda på kameran nu, ska sova. kom just in genom dörren, har gått i snön/vattnet utan skor (då jag tog av mig dem fick jag inte på dem igen). aja, godkänd kväll iallafall. ska kolla köket nu hur det ser ut där. det luktar då fan inte gott här.. surfimp och helvete. fyfan.. aja, smällar man får ta.
imorrn ska jag jobba. eller idag snarare. ring och väck mig!

du lyckas alltid göra mig gladast i världen!

bus-kväll

jepp, första natten utan pappa i läggan. skumt!
tur att sara och camilla har varit här och härjat så jag har sluppit sitta och mögla själv.
först kom ju då sara, och då for vi ganska direkt ner på stan med camilla M, raggade några varv, stannade och pratade med lecke och sånt. samtidigt som vi satt där och pratade ringde camilla G, aka camie, och ville ha skjuts till druggen, så vi drog dit. sen dumpade camilla M oss här och vi satte oss för att se idol.

jag och sara började slåss i vanlig ordning och det tog inte länge förens vi sökte oss utåt till snön för att inte störa grannarna, då sara är allt annat än tystlåten. vi hade lite snörugby, och jag vann givetvis!
camilla tog med min kamera och dokumenterade hela förloppet. men hon höll sig på långt avstånd och bilderna blev därför kassa. nåja.. efter att jag snöbadat sara så hon inte kunde vara människa så gick vi in i värmen, och idol hade hunnit sluta. så vi satt och spekulerade lite om varför lökar har fått deras namn. camilla är helt säker på att det är efter folkslag. gullök efter kineser, vitlök efter svennar och gräslök efter marisaner (jag står fast vid att det heter marsaner, och att dem inte ens existerar så dem inte ens borde ha ett namn).
efter det skulle vi hitta på något att göra medans idol hade paus, och camilla kom snabbt på att vi skulle köra sanning eller konsekvens, och det blev allt annat än rumsrena frågor. det spårade och vi ändrade spelreglerna, och hela spelet egentligen, till konka och konka, då vi insåg att det var flera resor roligare. och vi insåg nu att vi spelade så mycket att vi glömde kolla på utröstningen. värt! :)
jag har iallafall skrattat så jag fått ont i käkarna och gommen, och jag har fan ännu ont. träningsvärken kommer imorgon.
vi avrundade ganska snabbt och camilla for hem och laddade för match och sara ligger nu i sängen bakom mig och försöker sova, samtidigt som jag försöker föra en msnkonversation med min bror.

jag tänkte kasta mig i soffan nu och försöka sova, då jag ska upp före satan imorgon och vara barnvakt åt ida. kanske slutar med att jag går ut och umgås med patte, som är i någon lägenhet här i trakterna.

pottan ringde även och sa att hon kanske inte kan komma imorgon. och jag har ingenting att dricka, och ingen som vill köpa. bara min bror, som bara far dit om han orkar upp, vilket han med största sannorlikhet inte kommer göra. min kväll kommer suga. fan vad less jag blir. alltid någon som ska dra sig ur.


tröttmössa

jag är perverst jävla trött nu alltså.
som jag skrev för någon dag sen for jag på ett möte i onsdags, som skulle vara idag. så jag pallrade mig upp kring 10, och var ganska säker på att mötet skulle börja 11. men nääedå, några minuter efter 10 ringde hon och frågade vars jag höll hus. och gissa vad. jag har fått en fickkalender av henne nu, haha. bara så jag ska kunna hålla reda på tiden. är alltid där när jag inte ska vara där och tvärtom.

aja, efter mötet skulle jag umgås med camilla, men hon var ännu på innanbäcken och jag orkade inte vänta, så jag gick till pottovic. satt och pratade bara, och sen kom annis dit, och då hoppade vi på bussen mot karlsborg.
lagade mat osv, tog tillbaka lite kläder. fick dock inte tillbaka tröjorna jag saknar mest :) nåja.
sen skjutsade hennes underbara mamma hem mig, och nu sitter jag här och skulle kunna somna vilken sekund som helst.

tanken är att sara ska komma hit och se idol, men risken att jag hinner somna innan klockan slår 8 är ganska stor. och camilla skulle höra av sig, men har inte gjort det. fan ta henne om hon ringer och väcker mig nu när jag ska ta mig en powernap :)

mina övertalningar har lyckats än en gång. annis kommer med imorgon :) nu är allt fixat, utom alkoholen. jobbigt läge. brorsan skulle dock höra av sig om han skulle på bolaget.


vem äger tröjan? :O


pappa!

förlåtförlåtförlååååt.. jag ska aldrig mer vara arg på dig :)
idag och ikväll har vi haft ett av våra dagliga gräl. nu ikväll var det dock lite allvarligare än vanligt. några glas har åkt i marken, dörrar har smällt igen och spruckit och rösten har försvunnit. efter det har vi inte pratat med varandra och inte ens kollat på varandra då vi korsat varandras vägar. (mycket varandra)
men nu för typ 20 minuter sen när jag höll på att städa kom han och knackade försiktigt, och innan jag hann skrika "vad fan vill du?" så sa han försiktigt "frida bli inte arg nu. jag tänkte bara fråga om du fortfarande är hungrig". vilket är största orsaken till våra gräl. han lagar fan aldrig mat, och han äter fan aldrig, och då blir jag irriterad och tycker att det är hans ansvar som förälder :) men han har itne brytt sig ett jota.
sen kom han och knackade igen och sa "vad brukar du ha på dina makaroner?" tänkte då att han ville ha lite inspiration till sig själv.
sen kom han och knackade på, och där stod han med mat. hamburgare och makaroner, haha.
sen vet han att jag inte gillar hamburgare, därför måste det peppras så mycket att jag knappt känner vad det smakar. och att jag inte äter hamburgebröd, och inte hamburgare utan. däremot att jag älskar rostat bröd. så han hade rostat mackor och satt det som bröd. och ett stort glas med jävligt stark saft. perfekt. så nu sitter jag här och är jävligt mätt och trött och ska gå och lägga mig ungefär nu..
han kom in och hämtade tallriken för ett tag sen och avslutade "jag ska gå och diska och sen sova, snälla, vakna på rätt sida imorgon".

modo vann förövrigt, gogoogo!
patte hotade med att mobba mig annars. vi får se vem som mobbar vem nu ;)

sjukanmäld

idag är det torsdag.. och då skulle pappa dra härifrån och jag skulle få klara allt själv. men han är kvar, för det är begravning på lördag som han inte vill missa, så han far inte förens nästa vecka, möjligtvis och förhoppningsvis redan på söndag. beror på vädret.. känns jobbigt. vi går verkligen varandra på nerverna och kan inte prata utan att börja skrika och bråka. och jag är alltid "aggresiv" och "hysterisk" när jag ska prata med han, enligt han själv då givetvis. konstigt om han inte hör någonting och man måste upprepa samma sak 73 gånger, och sen är det redan glömt efter några minuter. känns ju lagomt värt att ens prata med han då.

fattar inte hur det kunde gå så bra när vi bodde med varann på kamomill.. då hade jag iofs annis med mig hela tiden och farsan jobbade och jag träffade han nån minut om dagen. nu ser vi varandra hela tiden.

aja orkar inte gnälla. idag sjukskrev jag mig, på pottans befallning, eftersom att jag haft feber hela natten och morgonen. börjar bli van så jag led inte så mycket. menmen

har iallafall fått lite nytta gjord idag. har hämtat ett databord och satt datorn där, så jag slipper sitta på golvet. känns dock skumt. har hunnit till morsan och käka frukost och fikat, nån sväng till stan.
pottan kom hit kring 1 eller vad den var, och hon for för inte så länge sen. sen har camilla varit här en sväng också och kollat läget. nu ska jag sitta och vara butter över att jag inte har några betalkanaler och därför inte kan se hockeyn. får nöja mig med webradion :)

nu kom jag precis hem från pottan. följde henne dit efter att pappa bjudit oss på pattes favoritmat ;) jag och pottan ska prova göra palt någon dag. tror jag? :)

nu ska jag fortsätta organisera här och försöka få ihopvikt nå kläder. ska slå av telefonen ikväll och inte visa mig bland folk. så försök inte ens.

imorrn blir det möte på morgonen, sen umgås med camilla och sen ska jag till annis i karlsborg. lördagen var tänkt att annis skulle hit. men det blir alltid sånt svammel så jag och pottan ska laga mat och chilla.. sen blir det väl någon form av utgång :)

satt förresten och raderade massa nummer och sms från telefonen. lite nostalgisk jag blev. ryckte i smilbanden både en och flera gånger när jag läste alla söta sms annis och jesse har skrivit :)

aja nu är jag helt inne i hockeyn. go skröder ;) me love you!

antingen eller.

Blond Brunett
Blåa ögon Bruna ögon

Vanilj Choklad
Hund Katt
Christina Aguilera Britney Spears
Rock Rap
Rosa Lila
Tv Dator
Hockey Fotboll
Guld Silver
VH1 MTV
Saning Konsekvens
Harry Potter Lord of the Rings
Vinter Sommar

Stjärnor Månen
Sko Sandal
Bad Dusch
Svart Vit
Långt hår kort hår
Klänning kjol
Lägenhet hus

Tall gran
Ring halsband
Jordgubb hallon
Sverige Norge
Höst vår
Jeans leggings

Jul påsk
Tv-spel data-spel
Afrika Asien
Bil buss
Nagellack läppstift
Hav sjö
Mercedes benz Bmw
Nyår Midsommar

Plugga arbeta
Fängelse döden
Löshår Äkta
Ipod Mp3
Lång kort
Snowboard skidor

Guns n' roses
Iron Maiden
Varmt kallt
Halvfullt halvtomt
Skog hav
Chips popcorn
Trä plast
Rött vitt
DN SvD
Dyrt billigt
CocaCola Pepsi
Techno trance

Sandstrand klippor
Ros ris
Kanel kardemumma
Jeans kostym/dräkt
Rosor tulpaner
Äpple päron
Rädd modig
Frisk sjuk
Potatis pasta
Ryggsäck väska

Hurtbulle soffan
Äktenskap sambo
Ja nej
Loafers gympaskor
Pizza sushi
Bok film
Fredagkväll lördagmorgon

Kaffe te
Vänster höger
Lappland Skåne
inne ute
Kött fisk
hjälm flytväst
Prada H&M
Göteborg Stockholm
Pigg trött

Biljard bowling
Bullar Winerbröd
Glad ledsen
Släkt vänner
Mc bil

Tax pudel
Överraska överraskad
Fattig rik
positiv negativ
Barn husdjur
Glas och stål Trä och textil
Action drama
Grönsaker rotfrukter
Husmanskost internationellt

Balett Breakdance
Ketchup senap
Bäddat obäddat
Rakat orakat
Stationär laptop

Försiktig impulsiv
Lycklig olycklig
Julmust glögg
Hemma borta
Alladin Paradis
Pepparkakor lussebullar
Kalle Anka Tintin
Charter backpacker
London NewYork
Morgon kväll
Vantar handskar
Raggr raggas
Choklad lakrits
Stängd öppen
Aftonbladet expressen
Salt surt
Stark smidig

annis-dag

jepp, dagen har tillbringats med annis som är min självsfrände och bästa vän.
alltid lika kul att jyra med henne, det händer för sällan dock :/
annat var det när hon "bodde" hos mig. då var vi med varann 24/7 och tillslut ville vi bara spy åt varandra. men det gick bra iallafall :) nåja, snart flyttar hon ju in i grannhuset, can't wait.
vi har egentligen inte gjort så mycket. lagat lite mat, rensat nån kartong, sett tv, handlat, tvättat och bara dummat oss i vanlig ordning =)

nu har jag följt henne till snurran för ett tag sen, och direkt jag kom därifrån hoppade jag in i duschen. och när jag stod där och duschade som bäst råkades jag skymta mig själv i en av alla tusen speglar, insåg att mitt hår har blivit alldeles för jävla långt. jag överdriver om jag säger att det var till fötterna, men inte var det långt därifrån. så jag studsade ut från duschen, hämtade saxen och började klippa, och jag kunde inte sluta. nog har jag tagit minst 5 cm på längden och klippt upp allt i stortsett. luggen är jobbigt kort och far bara i ögonen och jag känner mig allmänt tunnhårig :) vill inte ens veta hur det ser ut när det torkar. men nu ska ingen komma och säga att det inte syns iallafall :)



sprang även och tog en ryk med pottan och nadine tidigare, och jag och pottan ska nog lunchdejta imorrn :)
ska även hinna fara och hämta ett skrivbord, några lådor, fara till morsan och fika och kramas, luncha med pottan och sen hinna på praktik klockan 2. får se hur det går.
ser verkligen inte fram emot att jobba kväll imorrn. är ju hockey :/ usch, hemska tanke. tur att dom alltid visar repriser på betalkanalerna.

nääe nu ska jag lägga mig och se film, och förhoppningsvis vakna utvilad imorgon. har faktiskt bäddat sängen idag, så det känns lite mer motiverat att sova :)

(btw; jag använder inte blöjorna som annis har på bilden. det är en lång historia bakom dom=)

onödigt

ja imorse steg jag upp i onödan. var så jäkla trött när jag vaknade, eller när pappa ringde snarare, för vakna gjorde jag inte förens jag satt på bussen 10 minuter senare. sen visade det sig att det inte är förens på fredag jag skulle dit, som att jag inte visste det? suck..

aja, gick till skolan och svamlade med maria, anki och inger. alltid lika trevligt. hämtade även lite grejer, praktikuppgifter osv. sen kom padre och hämtade mig.

annis kommer hit snart, och pappa ska fara och hämta mitt databord så jag slipper sitta på golvet. det är rätt ovärt.

orkar varken fara på ikea eller alko idag. ska bara städa och försöka få någonting gjort. har även tvättstuga snart, och ingenting att tvätta :) aja.

hann inte borsta håret imorse heller och nu när jag kom hem tänkte jag göra det, och insåg att jag hade en fläta i allt fluff. den syns inte ens. haha, då är det illa.



eftersom att både pottan och sara dissar och inte ska dricka, så ska jag dricka med bananus i helgen. säkerligen här i läggan och jag slår vad om att det kommer bli hur kul som helst :) och pottan, om du ångrar dig, kom hit! du blev ju inte besviken sist jag övertalade dig iallafall ;)

skitdag

jag har vaknat på fel sida idag, for sure. pappa går mig på nerverna, och jag har velat slå ihjäl varenda människa som kollat på mig idag.
gick bra på praktiken och så, men ändå så jävla less.

känner att jag behöver mat och sömn nu, det är nog det enda som hjälper. möjligtvis det obligatoriska beklagarsamtalet till davd. han kan det där med att hålla käften och lyssna, och sen säga några kloka ord för att sen börja en vild diskussion.

tandläkaren ville inte veta av mig idag, hon var tydligen sjuk.. igen. får inte fara dit förens i februari, värt..
bokade fram mötet i samma veva, för att få sovmorgon.

har hunnit pilla in lite pinaler i några skåp, och även lite kläder i garderoberna. har dammsugit och rensat mitt tangentbord också, så nu är inga tangenter sega nåmer. bra skit.

från och med torsdag bor jag själv.. vi får se hur det kommer gå. känner att jag kommer gå under vilken sekund som helst. orkar inte låtsas att allt är bra nåmer, för det är så jävla långt därifrån. och så är det.
jag behöver pottan nu, och jag behöver annis och tyzon.

nu ska jag dra något gammalt över mig. godnatt


http://www.family.se/vi/1033639.htm?ca=1_a

http://surething.blogg.se/1194914267_grattis_p_fdelsedagen.html

kalla fötter

ja det är precis vad jag har. har precis kommit in efter en "promenad" med pottan.

dagen har varit rätt händelserik. först ringde pottan och väckte mig, och jag missade givetvis bussen och kom sent till praktiken. men det gjorde ingenting, då dem ändå inte hade reagerat på att jag inte var där.
väl där känner jag hur jävla hungrig jag var, så jag stressade på för att tiden skulle gå fort och jag skulle få fort. och vad märker jag? jo pengarna ligger hemma!
så jag blev less och gick ut och tjuvrökte vid entrén, och vem kommer där om inte farmor? hon såg riktigt hur hungrig jag var och drog upp storplånkan och bjussade på lunch. och gott var det.

sen hände något som jag är så jävla stolt över. jag, som praktikant, fick en gubbe att prata, och överhuvudtaget reagera och visa tecken på att han hörde och förstod, han tillochmed åt! han har inte ens öppnat munnen under 3 veckors tid. jag satt och dummade mig och drog lite finska fraser, eftersom att jag inte visste om han var finsk eller svensk. första tecknet han visat, visade han för mig då han log. alla i personalen blev helt i extas och stod och granskade där jag satt och pratade och fick han att skratta både en och flera gånger. tillslut fick jag tillochmed mata han och ge han dricka. så nu behöver han förhoppnignsvis inte leva på sitt dropp nåmer. han sa tillochmed ja och nej. riktigt stort :)

nåja, efter det tvingade dom med mig på "utbildning" som aldrig tog slut. dom första 2 timmarna var ganska intressanta, men sen ville jag bara dö. var så jäkla trött.

nåja, pappa och brorsan kom och hämtade upp mig och vi gjorde lite ärenden.

sen kom jag hem och somnade i sängen till nåt halvdåligt tvprogram, och vaknade 3 program senare då sara stormade. vi for ut och sladdade lite, och vad som hände med bilen ska vi inte ens prata om, haha.
sen var det bara hem och se tv, äta lite och sen ut och gå med pottan. blev den vanliga "rundan" och sen satt vi oss i en busskur och vädrade tankar i vanlig ordning. soppe kom förbigasande, så hon stannade och pratade med oss ett tag och sen gick jag hem. och här sitter jag.
ska vänta tills 12, sen ska jag ringa, eller iallafall skicka ett grattis åt min storebror, som fyller år, för er som missat det ;) sen ska jag bannemig sova!

dagen imorgon kommer vara kaos. kommer inte ens hinna fira brorsan. ska till käftis blandannat. är gode nervös. tandläkare och jag går inte hand i hand.

ida har iallafall kommit hit idag och förgyllt min dag. fyfan vad hon lär sig nya ord hela tiden. bara man säger ett nytt ord försöker hon säga samma sak. och hon har tillochmed börjat säga små meningar. som när hon kom och sa sajaaa och undrade vars hon var så sa jag att hon var på toa. då stammade hon fram "sajaaa saja toa. saja där på toa" hur jävla söt som helst :)

aja, ska springa och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen nu och fortsätta vara less över att msn strular.


bastukväll

jepp igår hade jag, sara, camilla, lisa och jennifer hyrt bastun. mys var det! dock aningen varmt för mig och lisa. tur att det fanns en slang med iskallt vatten :) hoho.
efter bastubadandet gick vi upp till mig och svamlade på, för att sen stjäla farsans bil och skjutsa runt fyllon. jag och morsan fick sitta i en hemskt pervers pose i framsätet. haha. hade varit riktigt pinsamt om polisen hade stoppat oss. moster e-m satt i baksätet och var king som vanligt :) fick även lite grejer av henne. skor och smink blandannat. tur att man har en moster med samma storlek och smak som en själv :P
sen for vi till morsan där stefan hade fest för sig själv, och där dumpade vi jennifer, camilla och lisa, för att stefan skulle rymmas med oss. dumpade dem på näsbyn.

sen hämtade vi upp jonas som så gärna ville ha skjuts. och klart man ställer upp :) drog förbi stenbäcken och kollade på bilen som gasat in i en lyktstolpe och sen lämnade vi han på b4. for runt och lallade lite. till pottan blandannat.

sen hem till morsan och hämtade tjejerna och tyzon, bad dem släppa av mig hos pottan så jag kunde umgås lite med henne. men ty var helt psyko över hennes katter och jag orkade inte sitta och hålla i han, så jag började gå hem. till djuptjärn. puh.
patte kom dock och höll mig sällskap hela vägen från stan till djuptjärn. där dumpade vi tyzon och gick tillbaka till stan. kunde ju inte låta han gå själv när han hade varit så snäll och följt mig hem :) tyzon har ju måttligt med damp alltså. haha. var rätt kallt och blött. men jag hade ju 2 söta karlar med mig så jag klagar inte ;)

sen träffade jag min inte alls högljudda släkt, och hörde att min kusin var på akuten, så jag och stefan hoppade in i limmoservicen och drog dit. var inte så vettigt. bara massa fyllon där också. så vi tog en taxi hem. och jag somnade rätt fort. tror inte ens jag hann lägga mig.

idag har det varit farsdag, så farsan har bjudit på tårta och lillbrorsna har varit hit med nå grejs. jag orkade inte ta mig ner på stan och köpa något. första gången någonsin det händer tror jag :) nåja. bad pottan komma ut och gå med mig så jag fick prata av mig. men vi gick endast till snurran och sen hem hit igen. kändes mer värt, då det var riktigt kallt ute :) har varit med henne hela dagen nu. nicenice.
har hunnit några repor till snurran, i vanlig ordning. och sen har vi sett hockey. mycket viktigt. finland - sverige. givetvis vann vi. pottan försökte prata bort det dock ;)

nu pratar jag med loyd så jag orkar inte skriva. mina "korta" ben har somnat så jag ska gå och steppa igång dem nu eller nåt. sen badaaaaaaaaaaaa och sova :)


big girls don't cry

INLEDANDE
Fullständigt namn: frida åström räcker:)
Din ålder: 18
Födelsedag: 12 juni
Syskon: jodå. en hel drös.
Hårfärg: mörkbrunt/svart
Ögonfärg: blå grön typ
Skostorlek: 36

FÖRHÅLLANDEN
Vem är din bästa vän? pottan och annis är bra
Har du en pojkvän/flickvän? näpp
Hur länge har ni varit ihop?
Hur långt var ditt längsta förhållande?
beror på
Vem pussade du senast? can't tell you, fast det kanske var ida iofs


GREJOR
Var shoppar du helst? på gina
Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? öronen och läppen. räknas kanske inte.


FAVORIT
Färg: rött, svart, lila, gult
Mat: det farmor lagar
Killnamn: jonas är fint
Tjejnamn: moa
Ämne i skolan: karaktärsämnena
Klädesplagg: träningsbrallorna :)
Sport: hockey
Musik: hiphop typ
Fras/mening/uttryck: dunno
Raggningsreplik: "nä men tjeeeenare" hahaha soppe

HAR DU NÅGONSIN
Snusat? ajjemen
Hoppat bungee jump? not yet
Brutit mot lagen: mm
Fått dig själv att kräkas? joo
Nakenbadat? lätt :)
Varit kär: oja
Börjat gråta för att få som du vill? det har hänt ;)

EXTRA
Tar du droger? noway. bara slusk som håller på med sånt
Vad använder du för shampoo? olika. vo5 typ
Vad är du mest rädd för? björnar, mörker och höga höjder tror jag
Vad lyssnar du på just nu? juelz santana - oh yes
Vad ska du göra idag? massor
Vem fick du senast SMS ifrån? tomme tror jag.. får alltid sms på nätterna, läser och raderar, och kommer inte ihåg vad det stod.
Var vill du gifta dej? vill inte gifta mig

SLUTFRÅGOR
Pizza eller choklad? choklad
Tränar du? näpp
Guld eller silver? silver
Vad vill du helst av allt ha just nu? idomin

slut

trött är förnamnet. ska tvätta bort sminket och snöra mig i sängen. har ju äntligen tv i sovrummet, däremot har jag inte pillat hit dvdn ännu. måste fara en repa till huset imorgon och ta några kartonger, och förhoppningsvis få köpt mig nå möbler. såhär kan det inte se ut alltså, haha. vågar ju inte ta hem någon

det börjar pratas om inflyttningsfest, och farsan är redo att sticka härifrån, när vet jag inte. och sen är det fullt upp nu varje helg, och varje dag egentligen, hur länge som helst. pottan sa dock att våra svinfester kan leda till vräkning. men vi kom på att en utflyttningsfest hade varit ett måste, och det är det ju helt klart värt :)

har tillbrinat hela dagen/kvällen med pottan. skönt som fan att ha lite vettiga människor omkring sig för omväxlingsskull :) kom just därifrån. läskigt som fasen att gå :) tror även bimbo, en av hennes vilda katter, ville para sig med mina fötter. fast who can blame her? har ju världens snyggaste älgsockar :)



alla gnäller över att jag lägger in för lite bilder.. men jag orkar verkligen inte ta bilder nåmer :)
däremot hade jag lovat en bild när jag hade nursekläder från praktiken. gick inte så jäkla bra att knäppa, då jag inte ens nådde upp till spegeln typ :) men ungefär sådär + ansikte och ben





funderar på att släpa hit sara snart så vi får bakat våra bullar :) har ju faktiskt lovat bort några stycken =)

imorgon ska jag till emma och kolla hur hon har det i lägenheten. annis bad mig komma dit idag, men det har ju regnat konstant så jag orkade inte. hoppas det är bättre väder :) sen blir det tvättstuga + bastu med tjejerna.
jag och pottan är dock småsugna på fest och karaoke. kan hända att vi hamnar där tillslut :)

aja, käk och sängen nu!

idola

jepp nu har jag och pottan gått flera svängar fram och tillbaka till snurran flera gånger och köpt oss lite fredagsgodis :) sitter på mitt golv och är lagomt glamorösa med våra chips, julmust och candy :)
det regnar ju rätt friskt ute så nu är all min älskade snö borta :/

var och kollade gallerian också, var inte så mycket av värde där. bara lisa, som var med sina cpn och fikade ;) trevligt det iallafall. sen var det nån wierdo och trollade, hujja. är smårädd för sånt där så jag sprang därifrån :)

blablabla, soppe kommer troligen hit en sväng och kollar hur jag har det i röran =) finns kanske inte så mycket sittplatser, men pottan verkar inte klaga på golvet =)






stal lite bilder från jenny också :) från när vi var där blandannat





får skriva mer senare. nu ska jag vara social:)

WEI

jag är typ gladast på jorden. äntligen lägenhet. och dessutom.. "granne" med pottan, världens bästa. och just i detta nu sitter annis och berättar att dom kollat på en lägenhet som dom ska börja flytta in i till veckan.. vars då? JO bredvid mig :D hohoho..
bo "granne" med de 2 absolut bästa människorna på jorden, som man inte orkat fara och hälsa på för att man är för lat. kan verkligen inte bli bättre :)

kommer just in från en kvällsprommis med pottan. nicenice.

imorgon är jag nog "sjuk". har mycket att göra :)

pösshej

schvenskt??

schvenskt? :O haha pottan, do u remember? polska maffian!

ÄR DU TYPISK SVENSK?
[x] Du tycker att det är fullkomligt normalt att ingen pratar på bussen, tåget eller tunnelbanan.
[x ] När du ska bre mackan använder du inte en matkniv, du använder en speciell smörkniv.
[x ] En okänd människa ler mot dig och du antar att han är; a) full b) knäpp c) Amerikan.
[x] Du tycker inte det är konstigt alls att cykla när det är snö på marken.
[x] Du kallar England, Skottland och Wales för England (istället för Storbritannien)
[x] Du tycker att det är helt normalt att behöva boka biobiljetterna i förväg, och komma i tid så att du hinner se reklamen.
[ ] Du äter lunch klockan elva.
[ ] När en okänd människa frågar dig något tycker du att det är helt normalt att fortsätta gå, och låtsas som ingenting.
[x] Du känner till olika namn på snö.
[ ] Du tar varje chans att hissa en enorm flagga mitt i trädgården.
[x] Du tränger dig hellre förbi någon, än säger "ursäkta".
[x] Du har en termometer hemma så du vet hur många grader det är utomhus.
[x] Du använder veckonummer.
[ ] Det är enligt dig 100 % normalt att planera julafton runt Kalle Anka.
[x] Du känner en viss stolthet när du ser Svenska kändisar i utländska filmer och tv-program.
[x] Du ser skillnad på fejkade blondiner och äkta.
[x] Du uttalar Euro som "Evro".
[x] Du börjar räkna ner till helgen på onsdagen.

kul :)

omöjlighet

Ja det är precis vad det är! Kommer omöjligt kunna gå till prakikten idag med min retarderade häl.
När jag vaknade imorse (läs nyss) så hade jag blodat ner hela sängen typ. Fattar inte hur det kan blöda så mycket från några småhål.
nåja..
Har knappt sovit något inatt. Har haft sjuklig feber och bara varvat mellan att frysa arslet av mig och skaka tills jag nästan ramlat av sängen, till att löka som en galning. Pappa har tillochmed satt en termometer i mitt sovrum så det är inte värmen eller kylan här inne jag kan skylla på. Dags att tagga ner tycker dem flesta, men det har jag absolut inte tid med :)
Halv 7 vaknade jag och var klarvaken. Gick upp och började kolla runt här i lägenheten och kokade lite te, eftersom att jag frös som en dåre. Sen la jag mig i sängen och slog på en film, och somnade givetvis. Sen har jag somnat och vaknat fram tills nu.

Konstigt att vakna utan att någon är hemma.. Ingen galen ida som springer runt och skriker som en stucken gris. menmen, man vänjer sig väl :)

Min handled orkar inte göra någonting. Den kollapsade när jag och farsan bar upp köksbordet, som förövrigt vägde säkert 7000 kg.

Nu sitter jag på mitt osköna golv och har precis varit och bokat tvättstuga och bastu. så på lördag blir det bastukväll med tjejerna :) nyktert förhoppningsvis. Hoppas bara vi har fått hit min tv tills dess. Orka sitta i vardagsrummet, det ekar nå så förbannat :)

När jag gick ut imorse var jag så stört trött så jag såg inte ens att det snöade. Det var inte förens min cigg slocknade som jag insåg att det kanske snöade litegrann :) riktigt vräkte ner. och kramsnö var det. Någon som är med på snöbollskrig? hoho
haha kommer ihåg när pottan bodde hos emma och per, som bodde i samma område som mig, fyfan vilket/vilka snöbollskrig vi hade :) och jag förlorade givetvis alltid. men det var kul iallafall :)

Igår var det snö på gräset när jag och sara var ute och vandrade, så jag tänkte bara putta henne lite så hon skulle halka, men då fällde jag henne så hon landade plattfall på knäna och sen påstod hon att hon hade brytit benen, haha. hon skrek som en galning. nu är det dock lite mjukare landning skulle jag tro. helt onödigt vetande iofs :)

Hoppas ewa bjudet på lunch idag igen. Är så jävla less att äta mackor i press till frukost, lunch och middag. Det är det enda jag duger till, förrutom nudlar. men jag orkar inte gräva fram nån kastrull:)










Nu är både pottan och brorsan på sunderbyn, av olika orsaker såklart. ligger och väntar på att någon ska höra av sig. hoppas det går bra. och hoppas brorsan slipper operation.



Mitt schema då. Social jag kommer vara. De lediga timmarna och dagarna kommer ju gå till att flytta.

7/11 14.00 - 22.00
8/11 14.00 - 22.00
9/11 07.00 - 15.00
10/11 Ledig
11/11 Ledig

12/11 07.00 - 15.00
13/11 14.00 - 22.00
14/11 Ledig
15/11 14.00 - 22.00
16/11 Ledig
17/11 14.00 - 22.00
18/11 14.00 - 22.00

19/11 07.00 - 22.00
20/11 Ledig
21/11 Ledig
22/11 14.00 - 22.00
23/11 07.00 - 15.00
24/11 Ledig
25/11 Ledig

26/11 14.00 - 22.00



Aja det var allt för nu. Nu ska jag gräva fram nå kläder och sen sticka och handla lite. Känner på mig att det kommer bli en låååång kväll. De 2 timmarna jag var där igår kändes som 14. usch!

yo

när jag har flyttat in i den här skitlägenheten klart, fått hit alla saker, köpt allt som behövs, packat upp allt som ska packas upp, så ska jag fan bo här tills jag dör. jag vägrar flytta en gång till. isåfall kommer allt kastas ut genom fönstret och sen får jag köpa nytt.
fyfan vilket helvete det varit, usch.
men nu har jag inte mycket kvar i huset, bara nån kartong. däremot har jag ju lämnat alla möbler, förrutom sängen, så jag har inte någonstans att sätta mina grejer. kläderna har jag börjat hänga upp lite smått.. men orka :)

har fått mitt schema till praktiken idag också så nu kan jag och farsan planera in en ikearesa :) skulle sitta fint.
kommer jobba typ 12 kvällar och 3 förmiddagar. och en jävla helg. givetvis helgen då både annis och brorsan ska firas. kväll lördag och söndag. men nog hinner man väl hälla i sig lite dricka på 2 timmar, och sen är jag ju ledig på söndag till 2, så det löser sig nog :)

idag var jag nära på att sticka härifrån och aldrig komma tillbaka, fyfan vad less jag var. kom hem från praktiken, var ingen annan här, så jag tänkte att jag kanske skulle få något gjort. så jag tänkte hänga upp mitt duschdrapperi.. kul att stångjäveln var typ 2 meter för lång. men det fixade jag ;)
sen skulle jag sätta upp mitt coola döskalledrapperi, märkte upp vars jag skulle spika och allt, och inser att kukväggen är av betong. så jag tänkte att pappa skulle få fixa det när han kom hit, men han började vilda med såna där vita grejer med typ 3 spikar i, och dom bara sprättade omkring och landade givetvis på golvet, sen snörde han mitt döskalledrapperi upp och ner helt känslokallt och fattade inte att det är av bambu, vilket går sönder jävligt lätt. sen skulle jag strejka och skrek att han inte skulle komma in på min avdelning, samtidigt som jag sätter ena foten på 3 såna där jävla grejer, vilket blir 9 spikar, uppkörda i en och samma jävla fot, andra foten på drapperiet, så alla jävla snören sprack. var gode less och la mig i sängen, efter att jag trampat på en väska full med snapsglas. yey! hela dom är då. sen kommer ida inspringande naken med ett saftglas, tappar det, halkar och kraschar i en kartong full med glas och grejer. och det var ändå inte allt som hände. allt har bara skitit sig idag. jag och pappa har hunnit säga upp kontakten flera gånger. nu är vi dock vänner igen :)

medans jag smet iväg på ishallen med leffe och sara tidigare idag så har han fixat igång mitt internet, som bara bråkade. han tog bort det trådlösa och körde in en sladd, och allt funkar hur bra som helst nu. dock lite segt, då det här bara är nåt tillfälligt. menmen.

insåg precis att jag inte kommer kunna se hockey på ett tag........... fast det är ju matchuppehåll till den 15e så pappa kanske hinner fixa :)

var nyss till pottan en sväng och delade några tankar och ciggaretter. dagens samtalsämne var; slagsmål, könssjukdomar och lägenheter. mycket festligt.

sen for jag och sara och roade oss på ishallsparkeringen. hoho..

skulle styla till pottan om hur mycket det blöder från min häl, men plåstret var helt torrt. nu däremot har det blodat igenom, så jag ska springa och byta det och sen fortsätta dona lite här. är myyyyyyyycket kvar att göra.

bilder lär väl komma snart.. när jag orkar


bullarna är påväg ;)

ooosh

nu är det inte mycket grejer kvar att flytta. bara dom större möblerna som vi inte kunnat ta då det snöat och regnat hela jävla dagen.
nu far jag dit med datorn och några kartonger och börjar packa upp lite smått.

tänkte bara informera folket om att jag inte kommer ha internet på ett tag, och jag kommer förmodligen inte svara i telefonen, så ni får hålla ut :P

ajaaaa, sara är här nu och ska frakta lite grejs. tack för hjälpen alla som hjälpt, puss! :)

hööööööööööööööööööööörs

hoho

idag flyttar jag! har börjat bära ner lite säckar och kartonger till nedervåningen så det inte blir så mycket att bära sen när väl farsan kommit hit med bilen.
frågade även sara om hon vill hjälpa, men inget svar. jag vet då så mycket som att jag inte kommer orka lyfta ett smack. speciellt inte nu när jag är i formen jag är i. febrig och jävlig, yey!
och mina ögon bara svider och kliar och jag orkar knappt öppna dem. just my luck.
kommer iallafall bli granne med blandannat soppe, det är det inte alla som är :) haha, känner på mig att jag kommer bli lite terrad.

kul att lägenheten är på högsta våningen och att det inte finns någon hiss. sen att det är skruvade trappor gör ju inte saken ett smack bättre. nåja, ska inte klaga :)

aja, ska göra ett ryck nu. måste hinna på gaymöte också.. less..

Flytt

jepp, idag har jag och pappa varit och kollat på en lägenhet.. och köpt den :) vi får börja flytta in redan imorgon. har dock lovat att farsan ska få min dubbelsäng då jag ändå bara använder halva, så jag har ingen säng ännu, men nog jäklar ska jag sova där imorgon för det :)
då är det bara det där med att packa ihop alla grejer, fyfan och helvete vad jobbigt. har ju just packat upp allt, som jag en gång redan packat ihop, då vi skulle flytta sist alltså. känns jävligt bra att komma häirifrån nu, har plågats dom 2 senaste åren. hujja!

så från och med imorgon är jag näsbybo, detni!

träffade brorsan idag. hans öga mår bättre idag, men fan inte bra. tog även lite bilder. han sa att han aldrig har haft så ont som idag, men det är nog för att svullnaden håller på att gå ner. och det gör skitont nu när det går att öppna ögat lite, för det blinkar ju automatiskt. kan itne ens tänka mig smärtan, fyfan. lappen har han för att det ska vara mörkt och inte rinna ut så mycket var och tårar och sånt svammel :)



har lagat världens godaste middag idag, creds till mig :) måste ju öva nu när man skaffar lägga, och har en pappa som inte duger till någonting som har med matlagning att göra :) hoho

jaja nu skriker ida på mig, ska gå och bada henne och sen sätta igång med packningen. kommer även slå av telefonen för nu är jag cpless på alla huliganer som ringer 24/7. sorry :)


you make me feel

yeye

fint att man ska vara knallförkyld till praktiken..

aja, ska pallra mig till morsan och lämna tillbaka chrilles filmer, har haft dom här i evigheter nu men har inte hunnit se någon ännu. brukar bli så.

först ska jag linda min fot, för den mår inte bra alltså. och sen ska jag nog till sjukan och se vad det är för vajsing med mitt ben. har sprutat nå kompresser fulla med sprit och satt fast så det ska ta bort bakterier och sånt, svider rätt friskt.

jag och pappa kollar på lägenhet nu, han är mer inställd på att sticka från stan, men jag tycker att jag iallafall kan få gå klart skolan. blir så tjorvigt annars. menmen, är ju inte första gången vi tänkt flytta utan att det blivit av :) helst av allt skulle jag bo själv, men då är inkomst en bra grej.


pain

alltså kul att jag har ont i varenda liten del av kroppen. var och cruisade med sara tidigare idag och började trycka på foten där jag har haft skitont sen i fredags, och givetvis hade jag fetaste knölen som flyttade på sig om man tryckte där, och det knakade och hade sig. mys!
ryggen, nacken och axlarna ska vi inte ens prata om. träningsvärken är olidlig.
och det är först idag jag har börjat bli människa igen. nog är man ju lite vek iallafall :) har dock fortfarnade ingen röst, låter som en crackhoe när jag försöker prata, som nån sa :) fast det blir väl fint det också.
och lisa satt och pillade ut rosentaggar från mitt ben igår, men det gick ju inte så jäkla bra :)
så jag tänkte att jag kunde gnugga bort dom i duschen.. yeye, min vad har svällt upp till det dubbla efter det.




såg brorsans öga idag, tycker grymt synd om han. bara den där jävla infektionen håller sig borta från
din hjärna nu :)
tragiskt bara att sånadär jävla nötter ens vågar visa sig ute. men sara kör hårt mot hårt nu och
har lovat att han hans anhöriga ska få hämta han i en papperskasse, alternativt plastkasse.

nu ska jag ta mig en nightwalk, kanske tillochmed en kvällsryk för att lugna sparvhjärtat lite.

vissa börjar ju inte praktiken förens på onsdag. fast jag går kväll, fin start :/

och snart fyller brorsan 21 och annis 18, då blir det partyparty! ;D

i want you to want me





slut på det roliga

söndag är alltid söndag, och räknas som sagt inte ens till veckoplaneringen.
imorgon börjar praktiken och jag gruvar mig redan för vad jag kommer få för schema.. kommer säkert få gå 7-17 varje dag.

nåja gårdagen var lyckad, trots att jag mest mådde skit och ville sova hela tiden.
jag, sara, lisa, martina, lecke, camilla och jennifer var i camillas stuga i lappis och fulade oss. haha vi spelade gammal och ny musik och var allmänt retarderade. sara fick sin mobil stulen av martina tror jag det var och sen var fighten i gång, sara gick verkligen in för det på allvar, och kul var det. sen när jag anföll henne och lekte med hennes ansikte skrattade jag verkligen ihjäl mig. skrattade så jag inte ens kunde spänna en muskel nåmer, haha. hon var verkligen det fulaste jag sett i hela mitt liv.
sen låg vi bara och snackade skit och lagade mat, och alla utom jag, lisa och martina gick och bastade. martina däckade i sängen och jag var riktigt nära på att somna jag med. men då började jag och lisa att sniffa vitpeppar, mums. vi skulle se om man nös, men icket. sen ringde martin och gänget och ville ha skjuts till oss, men vi dissade dem :)

haha sara är som alla vet en riktig mobilnörd. och när hon sitter och smsar så kan hon varken prata eller kolla någon annanstans, så vi påpekade detta än en gång, och hon blev skitsur och sa att hon inte alls är en nörd "men jag måste ju få svara, det går fort". så lecke utmanade henne och frågade vad 4+3 är, och sara svarade 5, efter lång betänketid. inte intelligent någonstans alltså :)




knark är bajs hörni

Nice

gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt. lite för mycket alkohol i vanlig ordning däremot.
jag, pottan, fegge och 2 randoms satt hos pottan och drack oss lite. sprang över till nina och maja några gånger osv.
där någonstans spårade jag. jaja vi tog oss ner mot stan iallafall och det är rätt svart alltihop.
har som inga direkta minnen från hotellet alls. var med patte största delen av tiden. träffade annis och martina, som gjorde hotelldebuten igår :) blabla.
brorsan åkte på stryk av nåt lufthuvud, jävla idiot satans jävla cp gris. han spräckte nåt ben bakom ögat eller nåt och tillbringade hela kvällen på akuten. när jag fick höra det skulle jag ringa till han, och då insåg jag att min telefon var borta, den fanns fan ingenstans. Idag däremot när vi skulle till brorsan och kolla om den var där (var förbi där igår) så ringde sara till den, och min morsa svarade, haha. då hade någon liten kille hittat den utanför missionskyrkan imorse, ringt till mamma och farit och lämnat den. haha. vettefan hur den har hamnat där. nåja, den är tillbaka iallalfall, och jag hade 38 samtal missade och 14 sms. det är inte dåligt :)

när jag vaknade imorse, efter att jag GÅTT hem och frysit arslet av mig, så kände jag världens fetaste bula på sidan om skallen, och ett jack i bakhuvudet, och rivmärken och sår på vaden. om någon vet vad jag lyckats med så får ni gärna informera mig, för jag har fan ingen aning :)

patte gjorde min kväll iallafall, tack för det :) och snygg var han i sina hippiekläder =)

ikväll var det tänkt att jag skulle på törepuben, men jag tror jag skippar det. kan inte ens dricka vatten. vill aldrig mer dricka något i hela mitt liv. tror jag far till lappis med tjejerna istället. martin och dom skulle också dit. fast det blir nog inte badtunna då det är nåt vajsing med den, men bastun finns ju iallafall :)

tur att jag har min powerking som håller mig vid liv. vet inte hur många jag har hunnit dricka idag :)

var i lappis nyss med sara, jennifer och camilla och gjorde eld och sånt. sen for vi till sangis och flottade, sen till jennifer och samlade krafter :) insåg att modomathcen började 3 så jag fick lyssna på radion och sen gasa hem till tredje perioden. vinst med 2-0. gogogo.



tack för drinken förresten :)



mobil

min mobil är väck. ge mig era nummer åå fivar jag bifffwn,,

haha  töre är fan uteslutet umorrn. som det käääsnns nu, måste sova. undrar bara vars patte är- kul att man kan ringa, är handiappade utna min telefon, pösshej.

mysis :) puuuuss

puke

http://www.youtube.com/watch?v=_tXzKpmRrFs

exakt såhär känner jag mig idag.

Pissdag!

(varnar för att 98% av innehållet består av gnäll)
Jepp, den här dagen har varit åt helvete. Inte nog med att jag inte kunde somna igår.. jag kunde omöjligt vakna i tid imorse heller. Pallrade mig ner till stan, träffade pottan, träffade frida, satt oss på bussen och drog mot luleå. orkar inte berätta nåt. pottan bjöd mig på käk och jag hatar sjukhus, kort och gott.
hemresan var lite svårare, då jag mådde sjukligt illa. åksjuk trodde jag. yeye. mådde apa när jag kom hem och fick utslag i hela fejjan. det började med några under ögonen. sen försvann dom och jag trodde att jag var frisk. mm ellerhur. sen var hela halsen, ögonen och munnen röd.
nåja, pappa hämtade mig iallafall hos pottan och vi for på stan och köpte godis åt ida. träffade morfar som var och köpte "bus- ellergodis"-godis. vi pratade lite om halloween och han sa "ansträng dig inte med några kläder. sminka sig bara som vanligt och ta på dig en häxhatt" typ. nåja, det var iallafall så han menade.
sen skulle vi givetvis bort från parkeringen och pappa frågade mig om vi hade något bakom oss
- nej, svarade jag
- är du säker?
- nääe.. men det lär väl märkas.. PANG!
då var den kofångarn spräckt.
snabbade mig hem och trodde att lite hockey och julmust skulle göra mig frisk och lycklig. in my ass. julmusten var slut och hockeyn sög. vi vann iallafall så jag ska inte klaga. men jag har aldrig varit så ofokuserad på en match i hela mitt liv tror jag. jag fick se skröder och det värmde lite givetvis.
nåja, åter till utslagen och illamåendet. jag tänkte att lite sömn skulle hela mig så jag la mig i sängen och kände att det inte var någon idé att sova. jag somnade på 2 sekunder, och vaknade typ nu.
kände mig frisk och kry och skulle studsa upp till datorn och patte, men såfort jag lyfte huvudet från kuddarna kände jag hur jag ville spy. så jag la mig ner igen, klarvaken. insåg att klockan var för mycket för att göra allt jag hade tänkt göra. promenad blandannat. less på sig själv? mm endel.
mina utslag är iallafall borta, tack och lov. men mår jag bättre? absolut inte.

Under de få timmar jag lyckats hålla ögonen stängda och tankarna långt ifrån illamåendet så har jag drömt ungefär 347 drömmar, ganska exakt. påtal om "ganska exakt", jag säger som kixen - "vadå ganska exakt? antingen är det ju exakt eller så är det inte det", bra sagt. nåja, drömmarna har varit allt från filmtittande och popcornätande till att räkna kossor i skogen. jag blir inte klok på mig själv alltså.

jag har även sett bilder på mig själv idag. fick det mig att må mindre dåligt? don't think so. jag spyr åt mig själv, på riktigt. så jävla äckligt.. jag ahr även kommit fram till att mina ögon är de äckligaste som finns på den här jorden. de täcker lite mer än 75% av mitt ansikte och har inte ens en färg. det bara är lite av varje och lite för mycket av det dessutom. säg inte emot mig, för det är verkligen så. nu däremot när tårarna (nej jag är inte ledsen, jag är sjuk, och det är förövrigt jävligt synd om mig idag) har krympt dom till de halva, så klagar jag inte. de hade inte behövt vara lika röda, men ingen är perfekt. och när vi ändå är inne på ögon. det sägs att ögonen speglar en människas själ? jag hoppas att det är en myt. ungefär som det jag och pottan läste i tidningen idag, om att pussar och kramar på en spädbarn skonar dem från allergier, då det finns eventuella virus i salivet som överförs och stärker immunförsvaret. sen när innehåller kramar saliv? men ny forskning kunde ju faktiskt bevisa det.. tro dem, snälla.

jag har inte pratat med pottan ikväll, det kan vara därför jag känner mig så down. vi har fått in det i vårat system att prata i telefonen med varandra varje kväll. vi biktar oss och snackar allt annat än vett. men vafan. man mår bättre sen. däremot pratade vi om apor vs människor i luleå idag. tänka sig att det bara är en liten kromosom som skiljer apan från människan, eller tvärtom. är vi överutvecklade apor, eller är dem underutvecklade människor? jag tror på det förstnämnda. en apa har allt som vi människor har, förrutom talet. dom hör, dom uppfattar, dom förstår, dom hatar, dom älskar, dom har vänner, dom bråkar, dom slåss osv. MEN, dem krigar inte, dem mördar inte för att dom har det som jobb. och varför inte? jo för att dem inte har någon makt. för att människor är så jävla maktgalna. jag säger inte att världen vore vettigare om aporna hade makten, men jag kan nästan garantera att allt hade varit så mycket lättare. världen hade inte gått under tex. jaja, vi spekulerade länge kring det där, men kom inte fram till så mycket vettigt.
vi hann även gå in på hur vi kan tycka att det är störande med renar på vägen, då dem i thailand har en stor elefant som vägrar lyfta på arslet. och pottan var även inne på hur det skulle kännas att åka i en kängurus påse. hennes farmor som bor i australien hade förövrigt 3 kängurus på gården här om dagen.

och när vi ändå är inne på luleå. vem fan bestämmer modet? alltså någon jävla gräns måste det finnas. visst att alla inte kan tycka att samma kläder är snygga, och alla har olika smak osv. men förhelvete.. tömma affärer på allt värde och snöra in SIDENJÄVLANATTLINNEN. allt vi kollade på var i siden, och likt de sovkläder jag fått av farmor de gånger hon varit utomlands. är det meningen att man ska gå runt så på stan, utan att skämmas? spara iallafall nåt vettigt.. nånstans. jag blir så less.

jag är så less på mänskligheten så det finns fan inte. jag skäms över att vara jag, och jag skäms fan över att vara människa. iallafall ikväll. för det här är verkligen inte min dag.

något mer intressant vi tog upp jag och pottan var.. klassen. ovanligt? nej. att vi ens lägger ner tid och ork att prata om något så ointressant. men nu är det bestämt att vi ska punga upp 100 spänn i månaden till klasskassan. okej, inte mycket pengar. men varför? vi har redan pengar så det räcker till klassresan. pengarna som blir över kommer vi få i fickpengar, sägs det. stor idé? nej. annars ska vi spara dom och gå ut och äta middag. vafan.. middag kan jag äta hemma. varför ens hålla på att låtsas tycka om någon bara för att göra det? det ger ju absolut ingenting. vi kommer inte få bättre relation i klassen. nåja, tanken är ju god.

nu hade jag faktiskt tänkt sluta gnälla. för trots att jag är en mess så finns det faktiskt bra saker som händer i mitt liv. jag har bra vänner, främst. jag vet vars jag har dem flesta, och att dem finns där i alla lägen, inte bara där när jag har problem. sen finns det ju dem som man bara tar för givet, och dem som tar mig för givet. men dem är bortputtade och prioriteras inte alls lika högt som de andra. jag har sagt det förr och jag säger det igen
pottan, annis, kixen, camilla, bid, sara. helt utan inbördes ordning. ni är iallafall grymma, och jag uppskattar varenda liten skitgrej ni gör.
sen har jag ju faktiskt dig som gör mina värdelösa dagar hur bra som helst :) förlåt för ikväll dock.

jag tänkte förhoppningsvis må bättre imorgon så helgen blir som det är planerat. risken är inte så stor som det känns nu iallafall. jag skaaa iallafall till patte imorgon och lämna lite grejs, oavsett skick :)

nåja, nu ska jag lägga mig i sängen igen och se om baywatch har börjat. det har blivit standard att se det på nätterna. puss!



i kind of love you

---

jag skulle verkligen behöva en sängkompis






skärstatus

den här dagen kan dra åt helvete.. jag är ett vrak och alla är idioter. dra..............