fikus-frida

nu har jag och sara varit i happis och torne.. tog ledigt idag, inte för att jag skulle fara dit, utan för att det kändes jobbigt att fara och prata om minna, då alla jävlar pratar om han. men imorrn måste jag då dit. maria ska komma och kolla så jag sköter mig :) och det gör jag tydligen. maria är då en av mina lärare för dom som inte visste. hon hade pratat med en på jobbet och dom hade sagt "hon är jätteduktig blablabla vi trivs så bra med henne och hoppas att hon stannar här och jobbar med oss sen" och sånt är ju alltid kul att höra. chanserna för att jag ska få vara vikarie där ökar ju.

jag for med mycket pengar, kom hem med nästan inga alls, men betydligt mer grejer.
har köpt mig en hel drös skor. ett par lila blandannat, haha. det trodde jag inte om mig själv. sen ett par guldiga och ett nåt svarta osv. var ju rea så det var bara att dyka ner bland skorna där och ta allt man kom över.. okej överdrivt. men det blev några par.

var på ikea också. fick mig nån lampa och matta och sånt där, och när jag ändå höll på att leka vuxen tänkte jag leta upp en blomaffär och köpa blommor, då jag hittade massa fina krukor, men det fick jag inte för sara. dom skulle ändå inte må bra med mig :) ääh, handlade massa jävla svammel där. handdukar och ljus och blablabla

var förbi saras mormor i säivis också och hämtade skidorna och jag drog århundradets snyggaste vurpa, haha. skulle in i en gammal lada eller vad det heter, stall kanske, och det var en driva framför dörrn. givetvis skulle jag agera superhero och slita upp dörren som jag trodde satt fast som satan, men tydligen inte. så jag drog en bakåtvolt över drivan och blev liggande ett tag. sen kom sara med pannlampan och skrattade åt mig. hon vägrade hjälpa mig, haha.

nu är det hockey och skröder blev utvisad 5+20 minuter för slashing, låter inte riktigt rimligt. och påtal om hockey, foppa tackade nej till modo, och det tackar jag foppa för :) skööönt!
2-4 so far. kan inte vara så länge kvar av matchen. jaja nu ska vi gå och göra nån nytta. ska gå och terra sara i duschen tror jag.

juste.. när jag kom hem hade lisa aka berra skrivit detta på msn;

Berra ت säger (17:56): haha.. kom just på.. tror ja ska börja kalla dig för fikus =). eller kanske fikus-frida=D

haha bara sådär mitt i allt. hon kommer förhoppningsvis hit på lördag så då ska vi köra våran fylledans och vårat fyllemys :) hihi



      

sovmorgon :)

yeeey går kväll idag. det enda positiva med det är väl att man förhoppningsvis hinner vakna innan man far dit, och att det inte är några dusch eller städ. som på helger då. skönt som fasiken. men då missar jag ju hockeyn istället :(

imorrn går jag förmiddag tror jag. jag och sara ska till finland förhoppningsvis. måste förbi saras mormor också och hämta hennes skidor så vi kan fara till backen nångång :) måste även till hennes stuga och hämta skotern. kanske drar förbi seskarö och bosätter oss där.. men det får bli någon annan dag.

igår somnade sara i farsans säng och när jag skulle gå och lägga mig där såg jag att hon hade tagit min halva, så jag försökte lite diskret putta över henne då hon säger..
sara - meeeen.. vad är det? mummelmummel
frida - hahaha va?
sara - JA MEN JAG VET JU FÖR FAN ATT DET ÄR NÅT!!!
frida - hahahahahaha
sara - fyfan.. vafan fyfan
frida - hahahaha
sara - ditt jävla puckohuvve.. ta dig i brasan.. hahahaha
frida - öööh? du är ett jävla puckohuvve :)
sara - frida.. släck tvn nu förhelvete.. ögonen kan gå sönder
sara - mmmmm
sara - jaaa jag vet
sara - mmmm
frida - ähh håll käften
sara - okeej snarrrrk

haha minns även en gång för mååånga nätter sen när jag vaknade av att hon låg och drog mig i håret och jag frågade vad fan hon höll på med
sara - hmmm.. jag plockar gräslök

sjuka människa :)

jaojao.. nu har hon farit på praktik och jag kunde inte somna om, även fast jag ville. ska gå och plugga lite tänkte jag. har fått ta ut grejerna härifrån, annars finns det alltid nåt som är viktigare på datorn :)



ååh hittade en bild från innan jag klippte mig..


nog för att det snart är lika långt igen.. men ändå :)

jaja frulle nu!

jag och brorsan satt och körde lite skämt på msn

hur får man etiopier att tappa tänderna?
måla en bulle på en sten

brorsan kontrade med;
Vet du hur man får pensionärer att sluta spela bingolotto?
man slår dom i magen, fäller krokben. Sedan hoppar man jämnfota på deras huvud så dom dör

haha

sara har övertaget

Hoho alla snokare dära !
Här har ni Sara även känd som fiffomiffos vapendragare. Eller hur de där nu är ! Jag har ett uppdrag av Frida och de är att jag ska blogg till hon. Hmm eftersom hon har höga krav på mig tror jag att hon förväntar sig ett riktigt sjukt inlägg av mig. Hon ger mig prestations ångest men ändå är hon rätt gullig fast int när hon sover då kallar hon alla i sin närhet för " Jävla bäver" Så vad hon drömmer om ska vi inte prata om hära NEEJ!

Tjalala Frida har känt mig från blöjan för er som är ouppdaterade. Och om ni inte bryr er sluta ni gensat och läsa.

Tack tack om allt är som de ska vara är de bara dom som läser kvar jo tack. Idag har Frida läst innehållet på varmkorvar. Mindre bra och mindre mysigt också. Hyyy.


Eftersom Fridan har svårt och erkänna sina pinsamheter så kan jag erkänna några åt er.
1, Hon brukar VATTNA blommor.
2. Hon gillar INTE clowner
3.Hon gillar och kasta grejer omkring sig och på folk också. ajajaj.
4. Hon var väldigt mycket på sur på mig när vi var små jag fick inte ens kolla på hennes hus. Till lägg att vi bodde mittimot varandra i eran intressebok.


Tack de var allt för mig hoppas ni är nöjda och kan sova på saken.


Släck ljuset sen!

flott

jag och sara har just tryckt i oss en chickenstick-meny. fyfan. kan inte röra mig.


alla frågar, över msn och telefonen dock, vad som hände med minna. kan berätta senare. nu har jag inte tid.
jag kan ju bara säga att farmor fått mig glad, än en gång.
sara började lipa och det rann fan nån tår för mig också. men det skyller jag på sara. usch, hatar det.

farmor sa iallafall "han hade gjort sitt här och nu är det dags för oss att göra vårat" och "döden kommer man inte undan. alla dör nångång, och det var hans tur nu". sånt får mig iallafall att må bättre. vill inte veta hur mycket alla ställer upp och finns där. jag vet vars jag har alla, och dom jag inte vet skiter jag fullständigt i. har säkert sagt det förr, men jag vill kunna prata med mina kompisar när man mår bra också, och inte bara när man har problem. så sluta låtsas att ni bryr er nu.

nu ska jag och sara göra allt man gör när man är ensam hemma. och sen ska vi säkert ut och leka lite med volvon.

aja, skriver mer senare. har pratat med mamma nu också så jag har lite mer koll på läget. adios

rip

ingemar "minna" åström 12 april 1918 - 29 januari 2008.

synd att du inte hann fira 90-årsdagen :/

älskar dig gammelfarfar. vila i frid!

Bra skit!

satt och lyssnade igenom lite gammal musik på datorn.. igen






bra skit ändå..




älskar den här texten också. grrr..


såg föresten när rajraj-tjejen blev intervjuad av vem det då var. rätt sjukt att hon blev fälld för att hon hade visat brösten åt en kille i en park, medans alla killar springer och blottar sig i tv och alla tycker att det är svinkul. nä, jag är nog fan lite feminist tror jag. blir galen när man gör skillnad på killar och tjejer, gah..

:O

tänk om det blir så att han far nu.. på riktigt. jag är livrädd. jag klarar mig väl inte själv :)

jag sitter och lallar med min hockey på internet, då det bara lägger av. arg som satan stampar jag ut till pappa

frida - pappa vafan.. mitt internet?
pappa (i telefonen) - ho-ho-hoo nu kommer dottran här och grinar över att hon blivit utan internet
frida - lägg av, det är allvarligt. och jag grinar fan inte
pappa (fortfarande i tele) - nånå var inte sån nu.. jag har samma problem
frida - ja men jag har ju fan inte internet för att det inte ska funka. sluta lek med det så ska du se att det inte försvinner
pappa - det är ju inte mitt fel att hela lägenheten har blivit utan internet?
frida - nääe och det är inte mitt fel att JAG har blivit utan internet. det är ditt fel
pappa (i tele) - flickor kan vara så söta.. när dom är tysta iallafall
frida - gaaaaaaaah (stampar in i rummet och smäller igen dörren)

det värsta var att han skrattade hela tiden och tyckte det var skitkul! och 1 min senare kom internet tillbaka, så det var visst hans fel.
sånt här kommer jag fan inte sakna. men pappa är allt-i-allo, han fixar fan allt och hur ska jag klara mig utan det?

det värsta är ju att det låter som att han inte kommer tillbaka något mer, förens han slutar jobba, och vem vet när det blir? han kanske trivs och jobbar där i flera år. hur ska jag kunna träffa ida? 1 timme i månaden typ. hon kommer ju hinna glömma mig. inte kan jag ta hit henne nåmer och ha henne här i en vecka. sånt klarar jag inte.

jag har äntligen fått ett nytt databord. slipper den här skiten som tar upp halva rummet. måste dona med det. samtidigt som jag följer hockeyn. 0-2 nu, grymt! luleå kan dö och jag hatar deras klack, blir bara irriterad.


norge vs thailand

det börjar närma sig nu och jag är ganska lost.
det har varit så mycket svammel om när pappa ska fara och inte fara, till norge alltså. men nu verkar onsdag vara det som gäller. efter nyår är det ju sagt iallafall, och senast i slutet av januari. så hoppas för hans skull att det blir av nu.
är ju iofs inte så lätt för en chaufför nere i oslo, som ska till finland, att bara dra en omväg och hämta upp farsan i kalix. allt måste ju passa in och sånt. men farsan pratade med gubben igår och han är påväg mot kalix nu iallafall.
sen far dom ju ner till paris och sånt också, och då känns ju kalix väldigt långt borta.

sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, så ska vi fara och kolla på farmor och farfars nya lägenhet. jag och sara var där igår, på 57an alltså, fick oss massa gofika och sånt. och hon pratade om hur snart dom far till thailand, och jag insåg hur dum i huvudet jag var som inte ville komma med. har fortfarande chansen, men jag vet fan inte. har så mycket kvar i skolan. saknar iallafall thailand och alla galna thailändare, haha. speciellt sou-jarin kanske, han är nog den vettigaste människan jag träffat so far. och tjejerna där som jag inte minns vad dom heter. och alla privattaxichaffisar vi anlitade och for runt med i minibussar med neonljus precis överallt, maxad stereo och tvapparater ungefär på varenda ledigt utrymme i bilen. vi hade alltid grymt roligt med dom där lallarna. var mer med thailändarna än vad jag var med min släkt. eller dom var ju med för det mesta iofs.

hahaha minns när jag och lillebrorsan satt längst bak i en sån där buss, det var kolsvart, bara neonljuset som blinkade till musiken.. volymen var på max och på tvn var det karaoke. jag och brorsan började såklart sjunga med allt vad vi hade och satt och körde en egen dans där bak, och mitt i allt slår dom av musiken och tänder lamporna. men jag och brorsan var för inne i det och fortsatt köra vårat race. sen blev vi hånade resten av resan, haha.

ja fyfan, jag saknar tillochmed hororna på horgatorna, och dom feta skrikande thailändarna på ständerna som försökte tvinga på oss friterade bananer och manet-olja., sjalar och kepsar.


saknar hotellet, som sou-jarins pappa ägde. ryktet säger dock att någon har tagit över det och alla som jobbade där har blivit placerade i bangkok typ. värt.


saknar alla springtävlingar vi hade efter den här stranden varje dag. alla maneter som brände mig överallt, alla "iiiiincoming" och tsunami-lekar vi roade oss med i vattnet då det var riktigt stora vågor. gah! saknar fan tillochmed alla rester från tsunamin som flöt upp. skor, kläder, plankor, ja allt egentligen.




finns några bra massage och spakurser där. skulle inte vara dåligt att fara alltså. annars har ju faktiskt sara lovat att hon ska komma med mig dit. men då behövs det pengar :) sånt håller inte jag på med. haha

annars slutar jag väl i kuk-norge med alla huliganer och super skallen av mig. våldgästar henke som flyttat dit, till en jävla 7a. liten lägenhet ändå. kostar typ 30.000 i månaden och den lär väl ändå rasa ihop när som helst.

tanken av att jag alltid kommer stanna här gör mig smått deprimerad.
pratade med tomme igår, som var lite tjurig för att dom inte ens har en flinga snö där nere och vi har en hel drös. stackarn vill köra skoter. menmen, kanske gör att han kommer hem lite tidigare och hälsar på, och det är ju inte helt fel. jag sa till han också, jag vill fan bo här uppe, men det finns inga möjligheter att bli nånting. och jag vägrar nästan att flytta neråt nånstans, isåfall göteborg, men kul att flytta dit själv. sara är ganska iställd på sin jävla orsa-skola. men jag är inte så sugen på dalarna alltså.
lär ju förmodligen ändå inte klara mig utan pappa här så vi får se.

känns deprimerande att alla mina småkusiner på farmors sida har blivit nånting. hon berättade igår. david pratar flytande japanska, och är redan utbildad blablabla, sandra bor i amerika och kaxar mot mr.bean varje dag, som typ är kär i henne och ger henne 100 dollar i driks varje dag han är där, anna är snorrik, gift, har barn osv. och alla är under 25. jag är ju fan inte ens i närheten av nånting. hoppas att resten av småkusinsskaran är misslyckade offer :)



ääh nu ska jag göra mig klar.. har inte orkat klä på mig ännu. ska mest troligt ringa och väcka loyd och snacka lite skit :)






stort!

http://mickeloyd.blogg.se
finally!

inte för att han är någon skrivare, men jag ska lära han minsann :)

lotto

mycket tur jag har ändå.. not. har rast nu, i 2 timmar. modo har match.. 3 trodde jag. var glad att jag iallafall skulle få se 1 timme.. men vad fan ser jag då?
"Noterbart 3: Norrderbyt MODO Hockey - Skellefteå är en s k sen lördagsmatch och pucken släpps inte förrän 18 30."
på hemsidan. kukhockey!

aja, var som trött imorse men det gick över direkt. trodde jag skulle bli tvungen att lägga mig och sova på rasten, men som det känns nu verkar det omöjligt. istället ska jag ut och gå en sväng tror jag och kanske plugga, om jag orkar.
har ringt farmor idag också och pratat, finally. tror det är ganska lugnt mellan oss nu, haha. dom börjar flytta på måndag, så där kommer jag vara hela veckan tror jag. fan vad tråkigt att aldrig mer kunna springa över järnvägen/ner för backen till 57an :/ kommer sakna det. känner mig mer hemma där än vad jag har gjort någon annanstans hittills. men nu flyttar dom till näsbyn. och har ett rum över, så jag funderar på att flytta in med dom och styra upp mitt liv :) inte.. nä men nog kommer jag spendera ganska mycket tid där ska ni se.

tog ner tandläkaren 1 och 2 igår och såg 1an när jag skulle sova. bra val.. not. tog bort 2an direkt, haha.

jag är grymt sugen på fest nu. känns dock inte ens som helg. men det får jag och sara ta igen nästa lördag :) såg att jag jobbar nästa helg också, men det känns som att jag kommer vara sjuk då ;)

har ju köpt lite nya partykläder som måste invigas. köpte världens finaste tröja/klänning. och när jag stod där och provade sa sara
sara - näääe alltså.. du blir så svart. du passar bättre i färg. och du har ju redan så mycket svart
frida - ja men jag får väl bleka håret då, höhö
sara - hmpf
frida - jag tar den... eller ska jag ta den gråa?
sara - jaa ta den gråa, du passar skitbra i det också
frida - jag tar den svarta
sara - GAH!
höhö.. näe men nu känner jag att jag behöver den gråa också. kostade ju ändå bara 400 spänn så spela roll.

och på torsdag, förhoppningsvis, ska vi hälsa på torneå och happis. måste hitta skor och sånt.. och alkohol då:)

ääh.. nu ska jag gå göra nudlar ala fjixen.

stört

jaa.. satt någonstans och läste om tjejer vs killar och var bara tvungen att googla det. blev egentligen inte förvånad när jag såg var som kom upp. googla efter flickor och tjejer så får ni se.

vad jag gör vaken nu är ett mysterium. vaknade kring halv 9 och har legat och dragit mig tills nu. ska städa lite tänkte jag, sen plugga, sen på stan och sen kommer sara. måste hinna på skolan en sväng igen.. anki var ju inte där igår då jag var där.

måste bara bjuda på 2 bilder. elitseriens 2 bästa spelare

image551
min skröder! han satt satte en puck där den skulle, men det hjälpte tyvärr inte.. resten av laget spelade bra men inte tillräckligt. timander vart matchens lirare men alla andra tyckte skröder gjorde det bäst.

och kolla krizanas räddning, haha
image552



ska nog se klart filmen jag somnade till igår. ond aning heter den.. fattade inte ett skit och orkade inte ligga och försöka klura ut vad som hände, så jag slocknade.

morgondagens biljetter till modo - skellefteå är nästan slutsålda. fanns bara 17 kvar när jag kollade sist.. och det händer inte ofta. och givetvis ska jag jobba.. gah!

gah!

ni som inte bryr er om hockey behöver inte läsa det här :)

vad fan är grejen? en fågel har viskat i mitt öra att foppa ska göra comeback i modo, men jag har försökt förtränga det och hoppats på att det ska rinna ut i sanden. men i helvete.
jag tål han inte. vilket jävla storhetsvansinne. visst han är stor, för att han var bra.. för 10 år sen. jag menar inte att han spelar dålig hockey nu. men är man 35 år och skadad titt som tätt, så kanske man borde fundera på att lägga hockeyn på hyllan, inte hålla på att flippa mellan alla världens lag. allra minst till modo. och som jag sa till loyd igår, vem gynnar det att han var bra i hockey förr? som sagt så påstår jag inte att han är dålig, men han är så ruskigt överskattad.
däremot hans jonsson och salle är 2 riktigt grymma spelare, som är sjukt underskattade. salle har väl sin storhetstid nu och får ganska mycket uppmärksamhet, vilket han förtjänar. han spelar med hjärnan, tillskillnad från många andra.

nåja ikväll är det som sagt match. modo - linköping. modo ligger på 5e plats i tabellen med samma poäng som linköping, som ligger 4. då har modo dock en match mindre spelad.
vinner vi ikväll och timrå och färjestad förlorar så kommer vi gå upp till andra plats.
men då saknas ju jonsson (fotskada) och kanske wernblom (sjuk) vilket kan bli kämpigt. wernblom är halva modo och det märks när han är borta. därför har vi ju turen att ha den bästa spelaren i elitserien, per-åge skröder, hoho. han fyller ut tomrummen som ingen annan. sen har vi ju den bästa målvakten också, garanterat den snyggaste också.


verkar som att jag måste köpa den där

och försöka flirta med pappa så han beställer den här till mig. med p-å's namn och siffra kostar den 1000 spänn. helt klart värt

annars fyller jag ju år relativt snart ;)

haha åååh nu känner jag mig verkligen som den hockeyhoran brorsan påstår att jag är. over and out

hubbebubbe

Patrik säger (23:49):
Tänk om du skulle vara en kille å heta Hubert
frida säger (23.50):
hahahaha
frida säger (23:50):
nääe tänk inte så

Patrik säger (00.09):
bli aldrig kille
frida säger (00.09):
hahaha näe jag lovar
Patrik säger (00.10):
bra, för hubert blir ful

image548

haha jag tycker jag skulle vara skitsnygg som kille.. men tydligen inte :)


 nu har jag lyckats pilla hit nåt som inte ska vara här. och vad fan gör jag vaken nu ens? är ju nästan omöjligt att vakna då jag har praktik, men fan då jag är ledig ska jag stiga upp före fan. nänänä.. ska bara gå och hämta en filt eller nåt och sen somna om. är svinkallt, och jag har drömt sjuka drömmar, haha.



         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         

dagens konstateranden

- "ordspråken" - "förena nytta med nöje" och "älska mig mest när jag förtjänar det minst, för då behöver jag det bäst" är nog de vettigaste på länge.
- jag hatar att prata i telefon. sålänge det inte är något speciellt man måste säga
- hockey är nog det enda som får mig riktigt glad
- hårband orsakar huvudvärk
- jag hatar när folk håller och pillar med texten i deras bloggar. sålänge det inte är något enstaka ord. annars blir det bara jobbigt att läsa.
- jag pratar alldeles för mycket och fort
- vintern och mörker är bra
- piller från hälsobutiker hjälper inte ett jota
- jag saknar pottan och våra bus
- det är onödigt att duscha med handduken på sig
och så vidare.

hamnade av okänd anledning på ishallen. när vi kom en bra bit in i andra stod de 0-3, sen gled det bara in mål, 1-3, 1-4, 2-4, 3-4, 4-4 och sen var det slutt. riktigt spännande match. den gjorde min dag.

nu pratar jag med annis.. vi pratar om mens. det är inte så givande.

imorgon ska jag köpa en badmössa, haha. och kläder tänkte jag. känner att jag har lite för mycket pengar nu.

funderar på att ta ner steam igen och sno loyds användaruppgifter och spela cs som en galning sen. jag hatar alla såna där spel, bara därför ska jag spela. typ.

ääh fattar inte ens varför jag skriver. har tankat ner typ femtontusen filmer idag, funderar på att se nån av dom.

"cause you make me smile lalallaa"



alltså kolla killen. har suttit och kollat på det här nonstop i en vecka nu, haha. han kommer bli grym


tjat

det var ett evigt tjat om att mitt bloggande. har ju ändå inget vettigt att skriva.

ska nog till farmor och farfar snart. det ryktas om att hon hatar mig, haha. har verkligen inte haft tid för henne nu på ett tag och då hon ringt har jag bara varit "oerhört otrevlig (alt. uppkäftig)" haha. sorry.

känner mig ungefär mest sliten nu. värre än alla bakfyllor i hela världen.

typ såhär ser jag ut nu..


okej myt.. men jag känner mig så iallafall. riktigt skabbig med andra ord.

imorgon är det hockey. modo - linköping. kan bli en riktigt bra match, så om någon vänlig själ vill skjutsa mig till övik så hör av er :)

blablabla.. skönt att vara ledig och ladda för helgen nu.. vissa människor där tar verkligen på krafterna, och på psyket. fyfan. finns ju några sköningar också dock:)

gubbe - mmm du har pojkvän
jag - jaså? varför tror du det?
gubbe - nää jag ser det på dina läppar.. du har så pussiga läppar
jag - bahaahah
handledare - jaa du skulle allt vilja prova va?
gubbe - nä för fan, inte när hon har de där järnskrotet i munnen.. säger inte din mamma nånting?
jag - njää mamma är inte så brydd, hon säger bara att jag ser ut som en zigenare. pappa däremot har hotat med att klippa av den några gånger
gubbe - hahaha förstår det
jag - men så länge nån ber mig ta ut den kommer jag ju ha kvar den.. det säger nog sig själv
gubbe - ... jävla tjurskalle

gubbe - kan du inte le? du har så fint leende
jag - hm.. du har inte gett mig nån anledning att le ännu
personal - hahaha
gubbe - du kommer till mig och är rolig, och inte ens jag lyckas. det är stooort!

tant - gud vilka snälla ögon du har. fast samtidigt lite mystiska
jag - ääh, jag är bara trött
tant - nej men du har jättesnälla ögon. har du pojkvän?
jag - joo en hel drös
tant - sålänge du är tyst gillar jag dig. ta en kaka och håll käften

haha

jaja.. min papa har kommit hem nu äntligen. slipper vara själv. tror han ska få göra lite köttfärssås åt mig. är ju som hans grej :)

näfan.. har inget vettigt att skriva. ska köpa en ny kamera och mobil när jag får mina pengar.. känns som att det är på tiden. ska nog köpa brorsans kamera också som man kan ha med och vilda med i fyllan :) vågar nog inte ta med min nåmer.. och morsan hittade blandannat presentkort, som jag äger, i ett skåp igår som hade hunnit gå ut.. typiskt.

äh



www.felixzenger.com

han är ju inte dålig iallafall:)

:(

nooooooo :/ dom hittade min baby heath ledger död imorse. sjukt. min ungdomskärlek.

jag var nog den enda, av dom jag kände, som tyckte att han var äckligt snygg i "10 orsaker att hata dig", haha.

image541



såååå jävla snygg. måste se nån av hans filmer nu bara för det.


4-2

dessa 4-2 matcher alltså. det är det första jag känner när jag vaknar en hockeymorgon, om det blir en 4-2match eller inte. idag var en sån morgon. och rätt hade jag :) slumpen antar jag.
vi vann mot tälje iallafall, men jag har lovat loyd att inte nämna det. han blir som kinkig när de bättre laget vinner över de sämre ;)

aja, dagen har innehållt en jävla massa filmtittande, och inte ett dugg städande som det var planerat. fyfan hur det ser ut. får typ ångest av att sitta här inne. tur att jag sitter med ryggen mot kaoset.
har varit och käkat hos morsan också, och sen for vi till bredviken och hälsade på moster och wilma, och sen for jag till kixen.
tru calling är nog de bästa som finns. såg repriser av det idag och undrar varför i helvete dom slutat med serien. den var ju grym. aja.

jag låg i kixens säng och jyrade på och hon satt och sminkade sig, så säger hon
kix - fiffo, kan inte du bli kär?
jag tittar bara på henne
kix - jag vill de.. jättemycket
jag - why? :O
kix - så du blir lycklig. man blir lycklig av att vara kär. och jag vill att du ska vara det. sånt är viktigt

haha vadå? som att jag inte är det nu :) hon ser nog mig som nån tragisk sate. otur.

nu har jag kommit hem ganska nyss. kixen gör mig så glad. är alltid som en ny människa när jag träffat henne, trots att vi hatar på varandra då och då, haha.

sitter och förbereder mig mentalt för nästa helg. har praktik hela helgen. lördagen går jag delad tur dessutom. från 7-21 med en 2timmarsrast där nånstans. känns som att jag kommer vara död när jag slutar. sen upp och jobba söndagmorgon också, baah.





Älskar den här texten. gaah
I gotta say what's on my mind 
Something about us
doesn't seem right these days
life keeps getting in the way
Whenever we try, somehow the plan
is always rearranged
It's so hard to say
But I've gotta do what's best for me
You'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way
Don't wanna leave it all behind
But I get my hopes up
and I watch them fall everytime
Another color turns to grey
and it's just too hard to watch it all
slowly fade away
I'm leaving today 'cause I've
gotta do what's best for me
you'll be ok..
I've got to move on and be who I am
I just don't belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way



färdigpratat. ska gå och spela cs med min lillebrorsa nu. the end.

muuuvienight

jag har krigat idag, i tvättstugan. och det är inte första gången jag får damp för att några ärtor inte kan klockan, haha.
hade tvättid 12, gick dit typ 5 över. torkskåpet var fullt med kläder, en maskin var full med kläder. satt där och väntade i typ 10 minuter men ingen kom. och "busig" som jag är snörde jag ut kläderna på golvet i en hög. nej jag satt dom inte på bänken, inte heller i korgen. och jag vek dom absolut inte.
jag har fått klagomål för att jag inte städar i tvättstugan efter mig. så jag hoppas att tjejen som lämnade kvar grejerna hade städat. annars hoppas jag att hon bokade en ny tvättid :)
sen tvättade jag som en galning.

sara och verran kom hit också. umgicks med dom och sen for vi ner på stan och köpte lite hårfärg och sen for jag och sara till sara där vi la oss och chillade och åt mackor. kände mig ganska ensamen där i sängen eftersom att sara bubbleshootade, så jag traskade över till mamma och la mig på golvet och kramades med tyzon, och somnade.
sara hade packat festarväskan och vi var påväg till mig. men då insåg jag hur skönt det skulle vara att bara hyra film och ligga och kramas istället, så så fick det bli, efter att vi tryckt i oss en kebabtallrik.
vi såg dock bara en film, eftersom att sara är så trött hela jävla tiden. så jag ska se andra filmen nu snart tror jag.
filmen vi såg hette typ 2:37 eller nåt sånt. så sjukt dålig. sara tycker den är bra dock, men jag ville bara att den skulle ta slut. sen när dom började skära sig och det sprutade blod började de bli intressant, men då slutade ju skiten.

drog ner på stan och kollade så alla skötte sig. och givetvis studsar en häxa och hennes toyboy ut på vägen, sara gasade som en idiot. fast vi ändrade oss och plockade upp dom. det var creepy.
sen skuggade vi massa bilar och lekte utvecklingsstörda.

aja, orkar inte skriva mer. har ont i ljumskarna och fötterna. och jag har godis. så jag ska lägga mig och ta det jävligt lugnt.

sara färgade mitt hår förresten.. eller aa, pannan och bordet snarare.. och mina skolböcker. ann kommer döda mig.
nu är det svart iallafall, nästan blått. men det försvinner nog efter några tvättar.

har försökt fixa lite kategorier här, men det blev nog bara kaos. fast det är ju inte jag som läser så skitsamma. skumt att jag fått typ 943563 nya läsare på en vecka. står ju inte ett enda vettigt ord här.


sovmorgon

oj vad skönt att stiga upp lite senare än 6. hade jag inte ställt väckarn på 11 hade jag nog fortfarnade sovit tror jag.
igårkväll fick jag för mig att bada barkar, så jag gick och spolade upp vatten och la mig där. hade med några tidningar som jag låg och läste, hade tillochmed skum, för att höja mysfaktorn lite. jag vaknade ett tag senare av att pappa gapade om jag levde. givetvis hade jag somnat, och min NYA tidning låg och plaskade med mig i vattnet. gah!
jag somnade om och vaknade när mina ben fick kramp och inte orkade trycka upp huvudet ovanför vattnet något mer, och det var ändå nån timme senare. kul att vara för kort för att överleva i ett badkar.

fattar inte vad grejen är med att somna i vatten. det är typ min grej. aja, gick till sängen och somnade nog ganska dirr.

har drömt så sjuka drömmar flera nätter i rad nu. först satt jag och patte i en bil efter en väg, och jag vet inte vad, men vi körde in i nåt och började rulla ner i diket. sen kom en jävla bambi, vad det då är för djur, och typ puttade oss så vi hamnade rätt igen. sen när vi skulle göra iväg stod idioten där och höll fast bilen och skrattade.
natten efter åkte jag med vem det då var, och samma sak hände. fast ingen bambi kom. vi låg bara där i diket upp och ner i bil och skrattade.
och inatt har jag drömt att jag och loyd var på galamiddag med träningskläder och sen kom davd där utan tröja och slogs med alla i rosa klänning. stört.

hade planer för idag. skulle hinna med massa, gå till dj och farmor blandannat, och ner på stan och blabla. men nääe, har sovit för länge. har tvättstuga 12 så jag hinner inte.

skrev ett mess till sara att hon får komma hit när hon slutar 12 om hon vill, och hålla mig sällskap för att jag är ensam hemma, och för att vi ska på stan och kolla på kläder. nu fick jag ett svar "du menar att du vill ha sex?" haha jävla lallare.
jaja ska göra mig nå frukost och sånt där nu innan tvättstugan. måste försöka städa och klä på mig också.

blaha

tror fan jag måste hålla med loyd om att jag är lite creepy. känner fan på mig saker hela tiden numera.
som idag satt jag och pratade med loyd i telefon som vanligt.. så sa han att han sitter i soffan och.. "ser på spin city?" fyllde jag i. hur fan kan man ens bara komma på det sådär? hann inte ens tänka. säger allt bara och det blir så jävla läskigt :) loyd som inte är någon som ser spin city heller. fattar inte vars jag fick det ifrån. åsså sitter idioten och ser på det. sen var det nåt mer men jag minns inte.

jag känner mig som bitter igen. vill göra nå busigt. tänkte skriva att jag ska jävlas med pappa, men nu har han ju hittat mig här så det vore ju lite opassande att skriva det.

sara har förgyllt min dag iallafall. hon säger så sjuka saker hela tiden. haha. skrattar alltid så jag grinar.
frida - kom med oss på lilla i helgen då?
sara- men jag vill inte dricka
frida - men du behöver ju inte dricka
sara - alltså jag vill vara nykter
frida - ja men vafan.. om du inte dricker är du ju nykter. du kan skjutsa oss
sara - ja men jag känner att jag inte vill dricka
frida - gaaah -fdgldgkdgkdfg---.....
sara - .... men vadå, får jag ha på mig fina kläder då?

frida - fan vad skönt det skulle vara och dricka i helgen.. känner att jag behöver det
sara - men vadå, ska du ligga eller?

babybaby.

jaja, nu ska jag göra något vettigt. kolla på den här förresten. helt sjukt. ska fan skicka alla pengar jag har till dom där stackarna. mår fan dåligt av att se det..




har förresten sett världens bästa och äckligaste film idag.. house of wax. bra skit.

hoho

jag sitter och läser på tjuvlyssnat.se och skrattar för mig själv.. låg humor kallas det nog.

Tjej ~18 sitter med handen på magen och ser illamående ut, kille ~18 tittar bekymrat på henne.
Kille: Vad är det med dig?
Tjej: Förlåt, jag har bara så galet ont i magen.
Kille: Vadå då?
Tjej (viskar): Mensvärk?
Kille (hånler): Men det gnällde du ju över igår också, har du mens ofta eller?
Tjej: En vecka som alla andra?
Kille: En HEL jävla vecka om året?!

hahaha den där gjorde min dag.


Tjej 1 ~15 : Alltså, kan du förklara ett sms åt mig?
Tjej 2 ~15: Vadå, jag får kolla.
Tjej 1: "På en miljon finns det bara en som du", vad fan menar han, är jag värsta horan eller vadå?
Tjej 2: Nej, alltså, om det är en miljon människor finns det bara en som du!
Tjej 1: Jag är fan ingen hora, varför säger han så?!

Två killar ~16 pratar samtidigt som de kliver in i vagnen.
Kille 1: ? och den är skitstor, värsta tumören!
Kille 2: Ja fan? och hon var ju rätt hängig förut.
Kille 1: Hur fan skulle jag kunna veta att hon är gravid? Jag trodde ju att det var cancer! Jag skulle ju vara schysst och fråga.
Kille 2: Ja, taskigt att bli förbannad?

tröttmössa

äntligen... efter flera års tjat och övertygelser (från min sida) har det hänt.. kixen har kommit ut ur garderoben och jag är stolt över dig baby :)
eftersom att kixen spelar fotboll på elitnivå och får sina pengar därifrån, så förenar hon nytta med nöje, och jag ljuger om jag säger att jag inte är lite avundsjuk. hon anser att allt som har med bloggar, bilddagböcker osv hör till oss medelsvenssons. men hon verkar ha fått lite vett mellan öronen, och jaa..
http://kixen.bilddagboken.se
http://kixen.blogg.se

be nice.

aja. praktiken var bra som fan idag. trivs faktiskt.

helgen är min och kixens. saknar att umgås med henne, for sure. kan hända att det slinker ner några flaskor mod. men det beror på. känns ovärt när inte ens hotellet är öppet, och hon gillar inte mitt umgänge och vägrar garanterat komma med mig någon annanstans :) det återstår att se.

nu ska jag se tv.


EFTERLYSES!

jag efterlyser nu min pappa. han har varit borta i några timmar nu utan någon som helst förvarning, och det är inte riktigt likt han.
då jag senast såg han hade han svarta jeans, grå stickad kofta/tröja, svarta foppatofflor och svart jacka. ingen huvudbonad tror jag. han är en halvfet (främst bukfett), relativt långårig, kortväxt gubbe i 40-årsåldern.
alla tips uppskattas.

tillsvidare har jag sara här och underhåller mig.

vi har haft en fight i snön. det hela började med att hon plingade på dörren och jag öppnade och välkomnade henne med en bitchslap, sen var kriget igång. vi låg i min säng och slogs lite och hon förde konstiga läten med munnen. och efter ett tag reste hon på sig och sprang iväg och sa att "min snus ligger någonstans i din säng tror jag. den är då inte kvar i munnen iallafall". så jag känner ett litet obehag av att lägga mig nu. har sökt som en galning men inte hittat någon snus.
sen sökte vi oss utåt där vi begravde varandra i snön, kastade snöbollar, dök i snödrivor, låg och kollade på stjärnor och diskuterade :) trevligt var det. sen såg vi film, sen drog vi varvet. solade lite också. kan ge mig fan på att soleksemen kommer tillbaka nu. sara säger att jag inte tål uvstrålar. tror fan inte det.


nu ska jag fan sova. för jag är cptrött och jag ska upp före fan imorrn. ring och väck mig efter 6 imorrn :)
först ska jag dock gräva fram några väckarklockor. wish me luck.

- maaaaamma, fegga håller pååååå!!!!

jag saknar någon att bråka med. främst mina 2 ärtor till bröder kanske. trots att jag växt upp som mellanbarn och alltid varit utsatt, hatad och mobbad av mina syskon så saknar jag faktiskt det litegrann.
jag har ingen att bråka med längre, inte på det sättet :(
ingen att få mina armar sönderslagna av, ingen att bli inlåst i garderober av, ingen att få mina tänder utslagna av, ingen att bli fasthållen (alt. inrullad i matta/instängd i väska) av, ingen att bli verbalt snepippad av heller för den delen. det är rätt trist faktiskt. förr fick jag alltid skulden för allt dom gjorde, för att dom slog, eller viskade, och jag skrek. och den som hörs mest är ju värst.

visst slåss jag och min lillebror ännu, men han är ju faktiskt ganska chanslös utan fredriks backup.
och ida är för liten. och hon är tjej, det är inte lika kul.

http://fegon.blogg.se

jag läste brorsans blogg och blev lite smått nostalgisk när han började svamla om mina barbiedockor.
minns inte vilken dag, men när det var disneydags hade vi våra ritualer. jag badade alltid badkar, med en jävla massa skum, som jag inte tålde, så jag fick bli insmord i timmar efteråt. när jag kom upp ur badet skurade mamma, alltid, det var hennes skurdag, jag trippade över golvet till vardagsrummet, i min äckliga morgonrock, till en flätad trästol som gnisslade och höll på att ramla ihop, och där satt jag och åt nån såndär blandpåse med godis som man alltid fick av sin farmor/mormor, och popcorn då, och saft till det.
jag hade en fåtölj också som jag var kär i, men en dag när jag kom hem var den borta. den hade sett sina bästa dagar flera år innan jag började sova i den. tragiskt.

ääh, jag ska sluta blogga. det suger.
sara kommer snart och förgyller min dag, förhoppningsvis.
har sovit hela dagen och kommer inte kunna sova inatt, så praktiken imorgon kan jag ju nästan glömma.


erik, hans magar fredrik sitter vid
och min stol min dator och jag
fixade hans hår:)

i'm walking on sunshine..

.. not!
inatt har jag en less-natt. dagen har varit bra, kvällen har varit bra. natten har däremot inte varit så jävla bra. känner mig less på det mesta, främst mig själv kanske, som vanligt. sara förstår iallafall, vilket jag är glad för. hon är en av de få som bryr sig.. inte den som avbryter när jag pratar.. för att kontra om något som hänt henne eller sånt. hon väntar på sin tur, haha. allt handlar om att ge och ta tror jag. annars funkar fan ingenting.
nu menar jag ju inte att jag sitter och gnäller hela dagarna, utan hon förstår när jag är glad också, och hon är glad för min skull.. hon blir inte bitter och försöker komma på något hon gjort bättre eller så. bra skit är det.
aja.

har varit barnvakt idag. jag och ida låg i min säng och käkade bullar, eller hon käkade, jag såg barnprogram. tanken var att jag skulle söva henne, men pappa kom och väckte mig och jag insåg att jag hade misslyckats. hon var vaken, jag sov. det är alltid jag som somnar, gah.
sen har jag hunnit bada med kläderna också, och mobilen. med teknisk som man är pillade man igång den igen ;)
sen har jag och sara sett film. enough. den var bättre än vad jag kommer ihåg. har sett disturbia också (igen!!) och.. vad den då hette. den var då värdelös iallafall. och imorse såg jag nån annan film som också var värdelös, så jag gav upp efter några minuter.

jag vet som inte vad jag vill med något nåmer. har tvekat sen första stund, och det är inget bra tecken. aja, tiden får väl avvisa.

när jag coh sara var ute och lallade med bilen och vi stötte på några väldigt-för-fulla människor, eller aa, en väldigtförfull tjej och en väldigt-för-förstående kille så slog det mig hur jävla onödigt det är att dricka. fyfan. hoppas jag inte beter mig sådär. väluppfostrade som vi är stannade vi iallafall och erbjöd skjuts, då tjejen låg i en jävla snödriva utan kläder och motorik och bara gallskrek och grinade och killen bara stod där och försvarade sig.
kommer ju dröja ett tag innan jag häller i mig alkohol iallafall.

nu ska jag se nån annan film, och kanske städa upp lite här. måste ringa och få lite självförtroende av loyd också. han är alltid så charmig.
igår fick jag höra blandannat "du är ful", "du har dålig smak på dig själv", "du är fan inte snygg nånstans", "fan vad störd du är", "du är ju sjuk" osvosv. sånt är alltid kul att höra :) fast han sa snälla saker också, men sånt bryr jag mig inte om, haha.
vi hoers.




..valet är ditt


you can't hurry love

nu kom jag ganska precis hem från rais the paradise, haha. linda frågade tidigare idag om jag ville komma och hälsa på hon och peter i risön. så när sara kom hit drog jag med henne dit. tanken var att vi bara skulle dit en sväng, men vi har fan varit där hela kvällen :) trevligt trevligt.

david glömde att ta med sitt insulin till camillas stuga så dom for hem så tidigt så vi orkade inte ens fara dit :)
sen har jag och loyd gjort en matlista, eller vad man ska kalla det, för hela nästa vecka, haha. stackarn börjar känna sig svag nu av hans ovarierade kost, som jag har tjatat om till han så många gånger nu. men nu blir det förhoppningsvis förändring :)

satt och lyssnade på musik i saras bil och pratade om livet, och blev smått nostalgisk



phil collins - against all odds
egentligen är alla hans låtar grymma. men den här låten har hängt med länge :) han kanske inte är det snyggaste som finns, men hans röst är så jävla skön. han har hjälpt mig många gånger med hans musik, haha.



bob marley - no women no cry
han är gud! me like.. den här låten och jag har varit bundisar i evigheter. love it.



lucy street - girl next door
haha mina flickidoler. bra skit.

"Everytime I'm around you
I never know what to say
Everytime I'm around you
You take my breath away"




några low-lifers har hackat bilddagboken.. och jag som har massor att lägga upp. aja.
håller på att ta ner enough nu med j.lo, känns som att det var ett tag sen jag såg den. men den behöver flera timmar för att bli klar. men jag har inte bråttom:)

imorrn är det jag och sara. nu ska jag göra något vettigt.
har blivit mycket youtubeklipp ser jag nu, hoho. skitsamma

börjar förövrigt bli dags för en ny kamera nu. har abstinens utan min. trots att jag har varit stenhård på att jag ska ha exakt lika kamera som den förra så lockar faktiskt den här också ganska ordentligt. tror nästan jag "råkas" beställa den så pappa får lite mer räkningar att betala (a)


fast en vinröd kanske. finns rosa också, som annis säkert hade tagit :) 8.1 megapixlar är ju inte fel alltså..

aja, skitsamma. måste sluta blogga nu, haha.

äntligen fredag

jag satt och lyssnade igenom lite gammal musik på datorn. måste verkligen rensa, blää.




lillasyster - umbrella

10 gånger bättre än när rihanna krystar fram den:)



blowsight - toxic

alltså jag älskar den, haha. blir helt glad av den. mycketmycketmycket bättre än brittan.




missade visst skolan idag. var tydligen skönare att sova. har varit en sjuk natt. sovit en halvtimme, varit vaken en halvtimme, sovit en halvtimme, vaknat på soffan, somnat på soffan, vaknat i pappas säng, somnat, vaknat på kökssoffan, somnat, vaknat i min säng. och sådär har det hållt på. vaknade iallafall imorse i min säng. med pappas jacka på mig.
har lyckats drömma några bra drömmar :) orkar inte berätta om dom dock.

nu ska jag städa och sen kommer sara. vi ska kramas hela kvällen :) behöver lite närhet känner jag, haha.

veckans träning har gett resultat. eller jaa. träningsvärk iallafall. fyfan, min röv är död. kan inte ens sitta. och ryggen är d.ö.d! :) jaja, ska dra igång pappa snart och träna bort värken :)

feelings show



en halvbra låt. Aly & A.J - Insomniatic


egentligen har jag inget vettigt att skriva, men i brist på annat så..
har sett lite hockey idag. modo - metallburg magnitogorsk. modo förlorade med 3-0, men med tanke på namnet på laget kunde man ändå inte ta dom på allvar, så det kvittar.

det sjukaste är att jag inte är trött. inte så att jag kan sova. däremot är jag helt lost and gone i hjärnkontoret och fattar inte ett skit, och jag känner mig måttligt svag. men sånt får man ta.
det är ingen idé att plugga. fattar ingenting, så jag ska ta ner massa skitbra filmer som jag ska ligga och se tills jag däckar :) känns bra att veta att sömnen är nära nu.

på söndag kommer ida. can't wait.

jag och sara tänkte boka bastun här imorgon, men det verkar mer givade att fara till camillas stuga. camilla, jag, sara, lisa, lecke, jennifer, david, martina tror jag det blir. äh vi får se.

sleep tight;-*

"What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just.... mmm"

shine on me

nej jag sover inte. det är fan helt omöjligt. och nu är jag dessutom helt ensamen hemma, och det smäller och låter där ute. vågar inte röra mig, haha. jag är rätt mesig ändå.

jag tänkte plugga nu. iallafall göra lite religion, bara för att hålla mig vaken. sen tänkte jag städa garderoben, eller fixa skorna. alla ligger i ett berg insnörda i garderoben. trodde fan inte jag hade så mycket skor.. men tydligen.

har beställt lite grejer också. eller aa, lite underkläder och nåt halsband och sånt där svammel. och skor såklart. synd att jag inte har några pengar bara. tur att pappa har det :)

jag och loyd har legat och sett på nattliv eller vad det heter. jag hatar den där spy-tjejen. så jävla jobbig. bara skriker hela tiden och kollar på sig själv. jag skäms fan när jag ser henne, haha, ungefär på samma sätt som när jag och kixen är någonstans och hon speglar sig överallt. tillochmed i bilar, trots att det sitter folk i dom. jobbigt läge. no offence kixen :)

jag har soleksem också sen vi var och stekte bacon på solkällan för nån dag sen. kliar som satan på magen och ryggen, heeela tiden. men ja ä' int bitter.

bjuder på lite äckliga bilder tills vidare







06.20

maaah.. still awake :) har hunnit plugga och städa litegrann. +poäng till mig :)

"men då måste man ju fylla på den med ånga hela tiden?" ja tröttheten sätter sina spår.

no one, no one, no one can get in the way of what I feel for you

nu ska jag nog messbomba pattilatti och kolla så han har orkat sig upp, sen ska jag göra mig klar och gå till skolan, så jag hinner plugga och sova lite innan vi börjar (a)

kaos

blää.. håller på att fixa i bloggen men allt skiter sig bara. så nu får det fan se ut såhär tills jag orkar göra någon cool bakgrund och fixa med bilden och allt det där svamlet.

idag har jag sovit hela dagen och kommer inte kunna sova inatt. ska till sara och sen måste jag plugga teori och biologi. känns mindre givande. har ombokat teoriprovet förresten. kändes inte värt att fara dit och göra bort sig medvetet :)

huvudvärken håller på att ta över. jag sätter en femma på att camilla har smittat mig, hon var ju som ganska förkyld när hon var här.

jag och cäm har haft ett litet high school musical-maraton, finns grymt bra låtar med. camilla låg mest och grinade och blev känslig för att.. jaa för att hon är sån :) och hon är kär i dom där två. medans jag blev kär i en jävla statist. det var verkligen kärlek vid första (och enda) ögonkastet :)
här träffades dom första gången. älskar den här låten, gah!








äh, se filmen istället, eller ta ner låtarna. dom är grymma:)

hopplöst fall

det är nog mitt andra namn.

jag har varit med om det sjukaste någonsin idag. kändes ungefär som att jag hade rökt hasch i 5 veckor nonstop. råkade somna på nåt konstigt sätt när jag låg och såg tv, vaknade 2 timmar senare av att kroppen hade somnat, innifrån. halsen, tungan, ja allt. hade såna där streck överallt som man får när man sover riktigt hårt, och det sved som satan på ryggen. har nog bränt mig när vi var och stekte bacon på solkällan sist.
vet inte varför jag hade sån panik, men jag trodde att jag hade försovit mig för klockan var 10, och jag hatade mig själv. hade ungefär 492 missade samtal och lika många sms, så jag började svara och ringa där i sömnen, som vanligt, och var helt skum.
ringde upp mamma som hade ringt och hon blev riktigt orolig för mig, haha. trodde fortfarnade att det var morgon. samma med pappa, röt åt han att han inte väckt mig. pratade med loyd, och var lika lost. sen ringde jag sara och skulle höra varför hon inte hade väckt mig, eller om hon hade väckt mig, men då sa dumskallen "jag ska just lägga mig och läsa en bok typ".. och ändå hade jag suttit och kollat på klockan i typ 10 min och såg att den var 22, men det kopplade inte att det var kväll.
tog väl en halvtimme så var jag människa igen. en klarvaken jävel.
kommer inte kunna sova inatt.

modo är vidare till slutspel, det är bra skit. är ju inte oväntat direkt.

känner sånt jävla hat till en människa jag inte trodde jag kunde känna hat för. tragiskt men sant. äh, skitsamma.. det går väl över antar jag..






jag smälter;-*

tog lite gamla bilder av camilla=)

ida, cam och jag:) <3<3<3<3

äh, orka :) jag ska ta ner nån film istället

förhållanden

jag har kommit fram till att jag inte har så givande relationer med mina kompisar. fast jag har kul ändå :)
den enda jag möjligtvis gör något med är sara, och pottan.

jag och annis - hon kommer hit kring läggdags, lägger sig i sängen, jag sitter vid datorn, sen byter vi plats, tvättar bort sminket, myser i sängen, somnar.

jag och camilla - hon kommer hit, alltid med hennes dator, pappa fixar igång internet åt henne, vi sitter och svamlar på. trots att vi sitter vid varsin dator så pratar vi och tar breaks och hittar på något. vi brukar få dumma idér ibland, riktigt dumma alltså. sen tar vi ner någon film som vi somnar till. på dagarna brukar vi roa oss med något. camilla har alltid mycket i görningen :)

jag och kix - film, film, film. stripsmeny. kixens standard fråga inne på frasses (tror inte det gått en gång utan att hon frågat) är "jaha, vem vill du ha sex med då?" eller "vem vill du bli tillsammans med då?" sen startas vrickade diskussioner som spårar.

jag och leffe - kondomkrig, sminkkrig, nightwalks. det är ju iofs nåt :)

aja skitsamma. ibland händer det ju att vi gör något också :)

idag har jag alltså varit med camilla. hon ringde och väckte mig kring 1, eller 2 eller vad fan den nu var. så jag skickade hem annis och sen kom då camie. efter lite skvaller for vi och solade, for till morsan och umgicks lite snabbt, sen frasses och sen hem hit. sen har vi bara svamlat på. sett outsiders och blivit irriterade över att människor kan vara riktigt tafatta i huvudet.
sen kom sara andersson och hämtade oss med röda faran, for till cam i g-gården och hämtade lite grejer, sen drog vi på maskeringen (efter att sara varit och köpt ölkorv, usch) som bestod av huvor. sen har vi farit runt och tutat åt alla idioter på stan typ. vi är numera kända som de tre muske(l)törerna.
nu ska vi se film och vara vakna hela natten tänkte vi.

camilla är en hejare på att vräka ur sig dumma kommentarer..
jag - är den framhjulsdriven eller bakhjulsdriven?
camilla - den har 4 hjul

jag - vad är det i kladdkaka?
camilla - choklad och kladd

camillagranström säger (23:50):
Frida är en slida
frida säger (23:51):
camilla är en pilla(re)
camillagranström säger (23:52):
frida är en (plan)smidare

vars fan rimmar frida och smidare?

camilla i sömnen
camilla - i'm on fire
jocke - va??
camilla - ja jag drömde att jag hjälpte farfar att såga plankor.. och det gick bra

camilla i sömnen igen
camilla - stön, fniss blabla
jocke - va?
camilla - ja men var försiktig med kläderna
jocke - va?
camilla - var försiktig när du slänger kläderna på golvet
jocke - vad sa du?
camilla sätter sig upp, tittar på jocke och börjar skratta
camilla - jag drömde att vi gjorde det.......... eller så var vi på mellandagsrea

haha orkar inte ens tänka. hon ligger och skrattar hysteriskt i sängen som alltid annars och pratar med sig själv. hur kan man inte älska henne? :)

men som loyd sa "hahahaha ja men egentligen kan man ju inte förvänta sig så mycket.. det är ju bara camilla" yes sir, min camilla! :)

kan bjuda på lite bilder från camillas dator, gamla bilder alltså, och äckliga bilder, främst.
hon är poppis på msn nu så hon kan inte skicka mer ännu, haha. får göra det då hon somnat :)

hata mig inte. camilla hade sminkat mig på ena bilden och jag ser lagomt sneknullad ut. på den andra var jag nyvaken och chockad över synen jag möttes av i camen. är alltid snygg i håret på morgonen.



och patte.. just so you know

lalallalaa :P

nu är minigrisen min hungrig, så jag ska dra ihop nå mat åt henne :)

luleå tycker att jag ska bli näspenetrerad av en ärta för att lära mig lite vett. haha whatever.

modo vann med 5-4 btw, kung är dom. och imorrn är det skola. kuk. men jag ska bara smita iväg tills camilla vaknar, sen ska jag hem och kramas med henne igen :)

patte är bra skit :) <3

hoho

Kristian säger (13:41):
hur ska jag klippa mig?
Kristian säger (13:41):
du som är inredare 

haha bra fråga..

jag ber om ursäkt viktoria, men inatt har jag drömt att jag dejtade din pojkvän, på din befallning. haha

kixen skulle hem och göra grönsaksdip

-ååh vad jag vill hem till min gurka
- till din gurka? :O
- va? jahaa.. nä men inte deeen gurkan
låg humor :(

inatt har jag sovit med annis. det var mysigt :) nu är camilla påväg, får se vad vi hittar på. först och främst ska jag leka lite med designen på bloggen.. börjar bli ganska less..

annis!

image502

jag och david pratade om snabelsnoppar och annis fick vrickade bilder i skallen och kände att hon var tvungen att rita ner det, hahah. hon är störd..

senare..

frida - sprutade du mig på ryggen nyss?
annis - jaa det bara .. SPLASH!

haha jag är verkligen trött.. annis sprutar med mitt gelespray som är kladdigt som satan, öööverallt, tillochmed på skärmen, så jag ser inte ett skit.
nu ska vi fortsätta ta på varandra och se film, säkert. hon rotar i mina lådor, så jag måste sätta stopp för det :)

annis gjorde ett "test" på mig.. det här är resultatet;
-camilla och badhusbögen är på ett hästollon och suger på tår då kommer cortney cox och säger vill du klitta mig i ögat?

-sara och loyd är i ett dike och äter ägg då kommer per-åge skröder och säger kan du komma på nånting?

-kixen och davd är i annis öra och pillar varandra i stjärten, då kommer arne waise och säger cheeses

-annis och eije är i ett soprum och kastan lösskit på hundar då kommer pluto och säger jag har svamp i näsan

-frida och cykelgöran är på hotellet och kissar i varandras näsor, då kommer lars gw persson och säger svälj säd!


hejrå

luleååååå

insåg att det gamla inlägget blev lite väl långt, så jag skiter i det :) ni behöver inga detaljer.

jag och sara slogs på bussen, sara grinade, vi hoppade på fel buss fler än en gång, vi gick och handlade, lagade mat, la oss och masserade i soffan och såg barnprogram, sen kom camilla och jennifer, vi drack som svin, hade riktigt jävla kul, for till stan, träffade david, som måste ha varit höjdpunkten, träffade massa folk, gick in, gick ut, for iväg nånstans, loyd skjutsade hem oss, vi snackade skit, somnade, vaknade, gjorde oss klara, käkade frulle på max, for hem.
kort och gott. en av de bättre dagarna kan jag säga. lisa är grym på att laga mat iallafall, haha. beasoppan.


FINT!

nightwalken igår med sara och annis behövdes. även gungbrädgungningen och skridskoåkningen(med skor) med sara.
hann se en hel drös filmer innan jag och sara somnade, eller hon somnade dirr hon la sig, efter lite mys givetvis.
idag har jag tankat ner säkert 6-7-8 st som jag ska se inatt. men fööörst ska jag ut och cruisa med camilla och sara, och camillas nya bil, eller vems det nu var.
jag och sara har varit på stan idag förövrigt, hände inte ett jota så vi for till mig och såg film och kramades. och bra var det.

lördag - luleå!  camillababy fyller 19 och det måste vi ju fira. ska bo hos nån där istan över helgen. kommer bli nice, hoppas jag! hoppas david kommer dit och säger hej iallafall.

modo vann med 3-2 mot hv. rätt åt er ;) skröder pillade in ett mål. han är det bästa som finns.
adios


best of 2007

ja nu har camilla http://camie7.blogg.se inspirerat mig till ett blogginlägg. jag har givetvis förträngt det mesta som hänt under året. men jag kan dra en snabb resume, med lite bilder och text. here we go!


- camilla och jag förälskade oss i torkel i knipa. samma natt som det hände, var vi ute och lekte i snön, som var den första riktiga snön. vi gjorde en deal om att den som somnade först skulle bli skyldig den andra ett nakenbad i snön. jag somnade, men camilla verkar ha glömt vadet :)

- egentligen så tillbringades första halvåret nästan bara med camilla, och allt som hör till. innebandy, bandy, hockey, fotboll, skratt, lek, bus, alkohol, shopping, studsmatthoppning, tvspelande, tjaffs, film, spakvällar, middagar, övernattningar (varje natt i princip) osv.

- jag och camilla var sambos, kan man säga. vi hade ju våran lägga med portkod, haha. även om portkoden var ett riktigt stökigt rum med delar av en vandaliserad soffa som blockerade dörren, så bodde vi faktiskt nästan med varandra. vi gjorde allt sambos gör. det saknar jag:(




- jag som hade kört fast på alla plan och ville bara försvinna fick hjälp av camie att komma tillbaka till verkligheten och bli happy igen. utan hennes vetskap tror jag. det kan ha varit den bästa tiden i mitt liv, mycket möjligt.

- vi har som sagt hängt på mycket sportsliga tillställningar, haha. istortsett varje dag var det någonting :) lärde även känna loyd genom camilla, vilket jag inte ångrar. nu är han min vapendragare som jag garanterat inte skulle kunna klara mig utan :)




- camilla skaffade sig stadigt och kom efter ett tag in på en skola i luleå, vilket innebar att hon hade mindre tid för mig.



- jag började umgås mer med pottan och sara. främst sara kanske, som jag träffade varje dag. det har blivit många resor till kilnäset och seskarö.

- den 12/6 fyllde jag 18, den 13/6 fixade sara körtkort, vilket har inneburit en hela jävla del bilåkande. varje dag, överallt. blev tightare med camilla m, martina, lisa och även jennifer.
jag, lisa, sara, martina, camilla = pantertanterna. har hunnit bli många kvällar och nätter med dem. både i och utanför bilen. nyktra och onyktra. ätandes och ickeätandes. men framförallt; skrattandes! haha. vi har verkligen samma humor hela högen och lika jävla dåliga skämt och kommentarer på lager.



- happis, men framför allt alko har blivit vårat andra hem. många spontanresor, eller bara "fara-någonstans-medans-vi-pratar"-resor har blivit till happis. men även till luleå.

- camilla tog studenten och gick balen, brorsan gick balen (igen), danne tog studenten.


- har även blivit många nätter och dagar i camillas stuga i lappis. badtunna, bastu, mat, mys, skitsnack, spökhistorier, björnjakter osv.



- har blivit många dagar/nätter/kvällar med loyd. promenader på graven, bilåkning, fotbollsspelande, teoripluggande, trafikregelsträningar, alkohol, nyårsfirande, telefonpratande osv.

- många nätter på djskolan med blandannat leffe, sara, brorsan, jessica, annis, kixen. bara för att prata, eller gunga, spela vägg eller nåt annat. ligga på taket och chilla och snacka skit.

- "nightwalks" med och utan leffe. promenader överallt, hela tiden. med alla möjliga.

- pappa köpte stuga där jag har varit en del också. fast när dom bodde där på sommarn och jag bodde all alone ställde annis upp och sov med mig. när inte hon behagade hade jag alltid leffe vid min sida :) eller kixen, eller sara, eller nån annan.



- många dagar med annis, och allt som hör till :) har solat en hel del, badat, osv.



- sen har det blivit en hel drös fester med pottan och co. saknar alla förfester hos pottan som fan. minst 2 gånger i veckan, hela sommaren. så jävla roligt vi hade, och så många störda saker vi har hunnit med, hahaha.
har även fått med mig annis på galej, och sara och alla dom där. kixen har dock varit lite svårflirtad fram tills nyligt :)








ääh känns som att jag inte orkar lägga upp fler bilder nu! :) sommarens fester går egentligen att sammanfatta med ett ord, och det är fan smirnoff! helvete vad vi har konsumerat smirnoff. eller jag. pottan håller sig till sina katter :)

- drog iallafall på en spontantripp till skellefteå. eller bureå för att vara exakt. det var bland det roligaste jag varit med om. fyfan vad roligt vi hade. sara, jag, lisa, camilla och jennifer. det måste verkligen göras om. hoppas på att vi far dit snart igen, eller till borgafjäll. orkar inte börja mata upp bilder
http://fjixen.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE5MDkzMDQwMSZpZD0xMDAxMjY5ODk=

- träffade anton, som är bland dom bästa som finns tror jag. han har dock hunnit flytta hem igen.

- hann på luleåkalaset med pottan och sara också. för mycket alkohol i vanlig ordning :)

- dom 2 tornetripparna med pottan har varit det roligaste ever tror jag.
http://fjixen.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE4NDcwOTYwMSZpZD03MzYzNzgxNw==

http://fjixen.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE5MTYyMTYwMSZpZD0xMDM3OTc4ODU=


- lärde känna patte som gör mig ungefär gladast i världen:) och det är det inte månnga som lyckas med.

ääh, så jävla mycket har hänt hela året. det har varit upp och ner hela tiden, men nu dom senaste månaderna går det bara nerför hela tiden. orkar som inte bry mig och är mest less hela tiden.
bilddagboken säger det mesta. är dock inte ens hälften av allt som har hänt :)

http://fjixen.bilddagboken.se/index.php?main=L3AvZGF5dmlldy5odG1sP3Q9MTE2NzYwNjAwMSZpZD0yMzQxOTg0NA==

annis och mitt 2004 har varit svårslaget, men jag tror fan 07 har toppat det.

har hunnit flytta också iofs, och nu har vi en ny lägga på g. har säkert glömt hälften, men det får fan räcka nu.
annis har fyllt 18 också btw, och alla andra lallare också:)

nu återstår det att se vad 08 har att komma med :) mycket snowboard och hockey hoppas vi på!

läskigt

juste! det läskigaste då..
igår när jag och sara var i bastun satt hon på bänken och pillade med mobilen och råkade ta ett kort.. var inget mer med det. men när vi kom hit, eller till morsan, eller när fan det nu var, så såg vi att det inte alls var bastun i bakgrunden. utan hennes mormors vardagsrum? hur skumt är inte det?
liksom.. hennes ben och fot är med på bilden, som det var på bastubilden, tiden och datumet var från när vi var i bastun. men motivet är hos hennes mormor. där hon inte ens tagit nå kort?
läääskigt.
och jag tog en bild med min mobil på en raketjävel och när jag lägger in den på datorn så ser man skuggan av mig, ser det ut som, och bilden är fan helt vit på mobilen för att det var så ljust, och ofta det blir skugga i himlen.
jag börjar fan bli rädd :)

nu börjar jag bli bakis igen.. tror jag håller på att nyktra eller nåt. haha

aja dusch nu.

gårdagen

jag som skulle sluta dricka. kan säga att jag aldrig ha mått så jävla dåligt som jag gjorde när jag kom hem, och som jag har gjort hela dagen. har inte ens kunnat dricka vatten utan att spy, sen kom dock sara hit och for snällt och köpte cola osv, och efter det mådde jag bättre :) och nu mår jag fan bra. känner inte ens att jag drack igår, om man inte kollar hur jag ser ut nu. hahaha. sara tycker att jag är ovårdad och motbjudande, haha.

vet inte ens hur jag började dagen. eller jo, var på stan och fick mig lite kläder, sen gasen hem och dra hit sara, hoppa in i bastun. lekte på där inne som vanligt. haha. sen gick det överstyr så vi sprang till mig och duschade och sånt, packade väskan och for mot djuptjärn. jag älskar fan nyår, och att fira med saras familj. kommer förmodligen göra det sålänge alla lever. längtar redan tills nästa år :) jag och sara satt där som nå slusk och käkade och kände att klockan började bli lite mycket, så vi dumpade pensionärerna hos sara och sprang över till morsan och snackade skit, sminkade oss och drack. bra skit var det.

sen kom wilma dit, så vi var "barnvakt" åt henne ett tag. spelade lite maxiyatzy och svamlade på. hon var så söt igår. hon som alltid brukar hålla på att kaxa överröste med komplimanger och berättade hur stolt hon var över mig :)
sen kom morfar så jag och sara satt och drog lite fräckisar för han, försökte få i han lite sprit och sånt. men då valde han att ta wilma och fara hem.. sen vettefan. loyd var där mitt i allt och vi höll på att svamla där. minnet räcker ungefär hit. vet iallafall att vi gick till sara på tolvslaget och kollade när alla sköt raketjävlar. hatar dom. blir livrädd.
när vi stod där ute och frös arslet av oss började mamma hälla i mig skumpa, som att det skulle göra saken bättre =) och loyd hade nå juicesprit som jag drack och började må dåligt av. sen gaddade loyd och morsan ihop sig och jag blev less och gick till morsan. loyd kom dit sen och vi började städa upp lite efter mig och sara. sen gick vi och boxade på säcken och loyd boxade in mig i väggen, sen kom morsan och slogs också.

9 ringde vi och beställde en taxi till 20 över 12. och efter 1 hade den fortfarande inte kommit. så loyd ringde hans farsa som kom och skjutsade ner oss. och då hade morsan och hela patrasket dragit till mormor och supit till. ångrar fan att jag inte for dit istället. det brukar vara rätt kul där när dom dricker och har sig :)

på stan träffade vi nå lallare som gav oss en flaska skumpa, och loyd började skjuta iväg raketer där. sen in på hotto. var väl inte så givande, som vanligt. men han bjöd iallafall på massa öl, och jag fick massa drinkar av nå lallare. vilket jag inte skulle ha tagit emot. blev som ur form :) har iallafall fått armen signad av ungefär alla där inne, haha.
sen vet jag inte. for på citygrillen och blev less och sen vettefan. for på missons, hahah. jobbigt läge.
halv 10 sa pappa att jag kom hem, och då låg jag och pratade med toan. vaknade halv 6.. trött som satan. sara kom hit och tog hand om mig, och jag var inte på benen förens kring 9.

på 12slaget kastade jag och loyd iväg våra snusdosor. jag och patte hade en deal om att sluta snusa. men jag måste erkänna att vi inte klarade oss länge :)
hann väl vara utan en kvart eller nåt, sen sprang vi och knådade ihop nå snus hos sara, haha. men jag har hållt mig till nu ungefär, efter det alltså.

var och slogs med nå gamlingar igår också, haha. eller imorse. dom vägrade låta mig gå ut ur en lägenhet, eller trappuppgång. började ifrågasätta allt, vars jag hade varit, vad jag hade gjort osvosv. sen när jag sa att jag hade varit hos en kompis blev det ett jävla liv och dom sa att jag inte känner någon där inne. sen tryckte gubben in mig i en hiss och jag tryckte på nån knapp och var vilse, haha. sen jagade vi varann i trapporna och i hissen och det slutade med en mindre fight. jag tog mig ut iallafall.
men hur jag tog mig hem vet jag fan inte. mina pengar är borta så jag antar att jag åkt taxi.

nää nu ska jag sluta prata. hade ruskigt kul igår iallafall, fram till hotellet. fast det dög det också. börjar dock lessna. har en deal med loyd nu att vara nykter hela januari iallafall.

jag och sara började se en värdelös film som jag ska se klart nu. eller så går jag och ser film med farsan, totte, mia och erik. dom har hyrt nån som verkar rätt bra.
okejråhejrå