trött

jag är trött

big momma<3

haha vilken jäkla helg alltså, hittills iallafall.
igår städade jag, det var faktiskt riktigt najs här inne. sen kom camilla och jaa, nu är det allt annat än najs iallafall. vi skulle käka godis men båda var så mätta så vi orkade inte köpa nå så vi låg bara och jyrade och såg idol. och camilla tog hit sin dator men då var det nå krångel med hennes trådlösa internet så pappa höll på att dona med det några timmar, sen var datorn fit for fight och då laddade vi ner låtar till tusen och låg och dregglade över, ja. eller det var mest camilla som dregglade men jag hängde på. och det är nåt knas alltså, för alltid efter klockan 03.00 får vi heeeelt cpryck, även inatt. camilla började tokskratta för att jag råkades säga ett ord på ett roligt sätt, och sen var det igång. jag har sån sjuk träningsvärk i käkarna idag, har aldrig haft det förr alltså :) ja, sen fortsatt hon dumförklara mig för saker jag gör och säger, vilket var sjukt roligt :)
och idag vaknade vi kring 12, båda var hungriga som grisar men vi hade nada mat hemma så pappa drog och handlade, 7 påsar = mycket mat = 2 mätta flickor.
sen har vi legat i sängen och sett film och jyrat vid hennes dator, som då är bärbar och blev så sinnesjukt varm efter ett tag så båda började löka sönder, så nu är fönstret öppet och jag fryser om fötterna.

halv 3 kom vi på att vi ville ha godis till hockeyn som vi trodde började vid 7, men icket. den började 3. så vi gasade på lite maskara och kläder och ner till draggen och köpte godis och kom hem lagomt till matchen. men inte fan visade dom den :) så vi såg modo-djurgården istället, vilket var trevligare. modo vann, luleå vann (mot timrå!!!) och hv förlorade. kunde inte ha blivit bättre alltså. och nu har camilla sminkat mig, och sig själv. jag är riktigt snygg nu, med allt glitter. ingen vardagsmake alltså. men pappa ville att camilla skulle sminka han likadant imorgon så vi får väl se :)

aja, nu börjar vi lugna ner oss lite iallafall. sen ska camilla fara kring 9, och då ska jag till sara och vara med pantertanterna ett tag, och sen till mamma och sova skulle jag tro.

och imorgon är det hockey. kalix - rosvik. 1600 tror jag. vilket blir najs.

och på måndag får jag träffa mina wonderbara flickor igen. nyman och jag har en del att prata om :)
sen vill jag vara med annis också, och med kix, men dom 2 har aldrig tid.

har nya bilder jag ska lägga upp på bilddagboken också, så var beredda.

ajaaaaaaaa, det var nog allt. nu ska vi lyssna igenom alla nya album, och jag ska kolla igenom alla bilder camilla skickat, sen är det dags för mys och film, om vi hinner.

loooove

SMACK THAT!

smack that, all on the floor, smack that .. lalalaa

idag har jag bowlat med pottan, helle, jenki och soppe, haha jag sög verkligen. och pottan kunde inte riktigt hålla sig på fötterna, hon halkade omkring på golvet och in i väggarna (inte för att hon tog sig upp för trappen utan att ramla heller). soppe kastade klotet 20 meter upp i luften varje gång så hela stället skakade och jag var bara värdelös :) det var najs iallafall.

smack that

sedan fick pottan följa mig till stan för att köpa en grej, men jag köpte allt utom det jag skulle köpa, vilket jag kom på när jag satt på bussen påväg hem. haha, ha aldrig vita byxor i min närhet.

mja, sen har jag pluggat som ett jehu och jag tror jag börjar lära mig iallafall lite.

imorrn har vi öppet hus så vi börjar inte förens 3, vilket betyder att kixen ska komma hit och spela tvspel med mig hela natten. mariokart+007+nätter+kixen=kärlek.

och på fredag kommer big momma hit och sover, på lördag ska jag vara med sara, på söndag är det match. fullt upp den här helgen också med andra ord, vilket är trevligt. yeye

i miss my big momma and deras kylskåp och lukt. vi har en del att prata om young lady! :)

har sett århundradets bästa filmer; when a stranger calls (eller nåt sånt) och flightplan. smack that, give me some more.

jag och minifrida ska förhoppningsvis styra nåt till jullovet, ser fram emot det. var ett väldans bra tag sen sist.

aja, tvn kallar.

kärlek!

weekend

jag känner på mig att det här kommer bli den bästa helgen ever, hittills har den varit underbar.
fredagen tillbringade jag med min underbara vän sara, som jag inte pratat eller umgåtts med på ett tag nu. fast jag vet vart jag har dig så det är inte hela världen om vi inte umgås jämt. och snart blir det skoter, och snöhögar, som endast är kul med dig :) sen for jag till mamma och sov där, eller sov och sov..
idag har jag umgåtts med familjen, farit runt till farmor osv och nu väntar jag på att camilla kommer hit och ser film och sover med mig. vi ska ut på äventyr också var det tänkt. att man kan ha så roligt åt och med en och samma människa. du är aaalltid glad och det smittar av sig and i like it :)
och imorgon när jag och camilla förhoppningsvis tar oss upp i tid ska jag följa med henne och titta på match och sen ska jag till fururinken och kolla på brorsans match. (söndag, 16.00 mot älvsbyn tror jag. be there!) hoppas camilla har tid att komma med mig=) det var även tänkt att jag skulle fira annis idag, som fyller 17, grattis :) men saker körde ihop sig så jag ska fira henne senare. förlåt för att jag inte hinner komma. ska försöka klämma in dig någonstans imorrn :)

och varför just dethär kommer vara så kul är för att jag kommer och har varit med dom bästa människorna du kan hitta, någonstans, någonsin.

sen har jag varit med om mindre smarta idioter, som måste göra sig till såfort någon annan är mer, det är nog det jag hatar mest alltså, puckon som inte kan vara sig själva, och speciellt när dom är så dåliga och odiskreta så det verkligen lyser igenom. träffade även på den människa jag tror jag hatar mest också, fast han var jag snabbt av med. ogillar också folk som slickar andra i arslet (inte bokstavligt) bara för att dom tror att dom får status osv. duger det inte som det är så får det vara.


jag har lärt mig sticka också. har jäkligt mycket beställningar, höhö. men det går snabbt, har hunnit göra 2 mössor idag. en åt mig, en åt brorsan. brorsan såg den jag gjorde igår så han ville också ha en. och sen massa andra som ska ha mössor och halsdukar. höhö, har gett mig på ett virka ett par vantar också, vilket tar betydligt mer tid, och är betydligt tråkigare så vi får se hur långt jag komemr med dom.

och imorse var jag på långpromenad med tyzon, och givetvis drar han iväg så jag halkar och landar i en vattenpöl. raka spåret till duschen efter det :) men han är så söt ändå. han har legat och tagit all plats i sängen som jag har hos mamma, as usual. och försöker jag röra fötterna så jag får lite plats flottar han bara ut sig mer den jäkeln. så det slutade med att jag satt mig på golvet och fortsatt med tvspelandet, och där satt jag tills mamma vaknade vid 6 och gjorde sig klar för jobbet. då tog jag hennes säng :)

aja, nu ska jag gå och mysa med min söta lillasyster som har blivit en stor flicka nu, nåja, större iallafall.

så kort och gott
camilla, you make my day! världens bästa människa. du tar fram dom bästa sidorna av mig:)
sara, vad som än händer så kommer vi alltid vara vi, det vet jag :)
annis, grattis grattis grattis och grattis. du betyder

håll koll på bilddagboken också. fjixen is my name

stay real