Oh happy day

Jahapp, då var en lång och skön morgonpromenad avklarad. Nu sitter jag här i soffan och lökar ihjäl. Puh. Riktigt fint väder idag. De andra sover fortfarande, Patte vaknade dock en sväng för nån timme sen men det visade sig att han hade suttit vaken och druckit whisky när alla andra hade somnat så han behövde sova lite till :)

Hoppas att de andra är lika sugna på poolen idag som jag. Känner inte för att gå inne på affärer när det är helt molnfritt och 300 grader ute :) Stranden känns inte heller lockande då saltvattnet svider rätt ordentligt i brännskadorna :) Sanden som klibbar fast precis överallt och ger kroppen en ofrivillig peeling varje gång man rör sig är inte heller på pluslistan.
Nåja skitsamma, jag är med på allt :)

När jag ändå har tid på mig kan jag ju lägga upp lite bilder. Det tar skitlänge för dom att ladda upp här så det är ingenting man gör på 5 minuter :)





Äsh. nu börjar folk vakna här. Ska byta ut riesenpåsen mot frukost :) Herrååå..




Mothers day

Grattis (eller vad säger man?) på morsdag mamma!!! Otur att vi båda är på okänd mark idag. Jag älskar dig ändå!!! Du är den bästa mamman som finns vet du ju ;)

Idag laddar vi för shopping på nåt köpcentrum. Det är skitfint väder och de andra sover ännu så jag tänkte fara ut och cykla en sväng nu :)

Bush garden

Var på Bush garden igår. Det var så jävla roligt alltså. Vill tillbaka! Hann inte ens gå igenom hela stället på en dag föra tt det var så stort :) Åkte massa sjuka karuseller och såg massa sjuka djur. Fan vad mäktiga vita tigrar är! Jag vill ha en!
Äh, har inte tid nu. Ska göra mig klar för stranden. Vi ska testa någon ny strand idag. Det blir säkert bra :)

Igår efter maten och bush garden så drog vi en omgång yatzy, sen skulle vi gå in och se film. Jag vaknade nån timme senare ihoptryckt med patte i en fotölj och camilla och isak i soffan. Alla hade slocknat :) Nä.. hejdå.



flo-ridaaaa

Idag har nästan ingenting alls hänt. Varit på lite affärer och handlat och sådär. Har varit sol och lite mulet idag så vi har inte känt för att vara utomhus och bränna oss ännu mer :) Nu har iallafall ny aftersun, solskyddsfaktor och kylgele inhandlats. Sitter för tillfället och ser på king of queens och väntar på att grillen ska bli varm så vi får snöra på lite kött. Fläääskit.

Lägger upp lite bilder från Camillas systemkamera. Lite bättre kvalité på de bilderna :)


Påväg till stranden. Skönt att ha egen bil :)











poker :)





Nä nu ska jag gå och slutföra det jag påbörjat. Tudels :)

bilder

sprang in en sväng för att kolla på bilderna från dagen. Har just fört över dom till datorn här. Tur att man är snygg.

Sitter där ute och spelar kort, dricker cider och öl, pratar och kollar på när patte och isak beter sig konstigt, haha.

Har varit på clearwater beach hela dagen. Vädret var emot oss när vi for dit men det vände och blev jävligt varmt mitt i allt. Råkade visst glömma solkrämen och har bränt min arma kropp. Iaf baksidan. Har aldrig varit med om värre. Varje röresele är som rakblad.

Efter det har dagen bestått av att snurra runt i bilen och svära åt GPSen som lurar iväg oss överallt. Det är samma kärring som pratar i den här som i din pappa, och att hon är mytoman vet vi ju sen stockholmsresan :) Var iaf och åt en jävligt god burrito på nåt tacoställe. grr..

Nåja, har inte tid med det här egentligen, snör upp några bilder. Det ryktas om att vi ska gå till någon pub här i närheten och spela biljard eller vad dom sa. Klockan är ju bara typ 22.45 här. Imorgon ska vi vila från solen och fara på ett ställe där zoo och tivoli är kombinerat typ. Det blir nog bra :)

efter poolen igår


grillat.. grr..


imorse klättade patrix upp och plockade grape till frukosten, som vi glömde äta.


det sprutade pelikaner på piren. Inte ett dugg folkskygga heller som ni ser :)


clearwater beach.


haha nu kom patte inspringades naken och bad mig kolla. det här bådar inte gott. måste springa. herrå.

Ready, set, go!

Klockan är 07.23, Patte har just släpat upp mig. Jag sover som en gud här, eller så är det bara för att jag inte vant mig med tiden ännu och är trött konstant. Anyhow, de hade lovat åska och regn hela första veckan. Igår var det ju skitfint väder fram tills kvällen. Idag är det skitfint väder igen! Det får gärna regna och åska bäst fan det vill på nätterna, det gör ju inte mig något :)

Nä om man skulle gräva i sig nån frukost. Orkar inte vänta på att Camilla och Isak vaknar :)

Tror det blir stranden idag. Eller.. jag hoppas det. Adjö.

´
Påväg till stan. Här ligger det inga överkörda harar och råttor på vägarna, nä det är stora jävla sköldpaddor, haha.






Jordgubbs- eller ananasfanta, någon?



Det enda dåliga, och riktigt dåliga, här borta måste ju vara språket. Det är på tiden att jag lär mig engelska nu.


live från amerikat

Är i florida nu, och inte så lite heller. fyfan vilket ställe, jag vill aldrig mer fara hem.

Sitter och suger på en smirre nu. en med rasberry burst smak dessutom. Det finns fan mer sprit, öl, cider och vin på affärerna än mat här. Och billigt är det också..

drar bara en snabb uppdatering nu, håller nämligen på att grilla kött och liknande så vi får oss någon middag. åskar gör det också och vi sitter ute på gården, dock med myggnät som väggar. det är riktigt mysigt iallaflal.

ääh, får uppdatera mer sen när tiden finns. Om den nu kommer göra det. känns som att vi kommer ha något att göra hela dagarna :) drar ju till miami också om några dagar och stannar där ett tag. Telefonen används bara som kamera här borta så det är ingen idé att ni försöker få tag på mig där :)

Kan lägga in lite bilder sen när jag orkar och hinner gräva fram sladden.

so long

fiffo is a female version of a hustla

Jag föll för grupptrycket som ni kanske märkte. Planen om en halv vinare på 2, böts ut mot öl, cider, 3 flaskor vin, tequila och sprit på 4. Ja fybubblan vilket arsel man är.
Jag for till camilla i trasiga jeans, saras slitna tröja, samma fläta som jag haft och sovit med i 3 dagar, inget smink, möjligtvis några smulor från dagen innan.
Jag for därifrån i camillas kläder, tog ut flätan ur håret, sprayade som satan och stack. Jag har aldrig varit så ofräsh, orakad, ful och äcklig bland folk. Ändå har jag aldrig fått så många komplimanger sammanlagt i mitt liv. Då vet ni ju det också.

Som vanligt var det drama efter hotellet, men det löste sig. Jag och patte låg och mös till 7 på morgonen. Jag var död, och i chock, för att jag ens kunde vakna av att camilla ringde 12 imorse. Telefonen var på ljudlös, i min jacka på golvet. Konstigt det där. Jag vaknar ju inte ens om någon står på mitt ansikte och hoppar i vanliga fall.

Dagen har varit ruskigt händelselös. Mat och hejdå hos farmor och farfar, långpromenad med fia, promenad och kramkalas med sara. Nu har jag just kommit hem och hoppas att någon ska komma och packa min väska, duscha mig och få mig i säng. Godis och snus vill jag också ha. Mamma behagade ju inte att vara hemma nyss när jag var där och skulle säga hejdå. Hon är lite purken för att jag ska vara borta så länge och missa min 20årsdag som jag tjatat om konstant sen jag fyllde 18. What to do..

Kanske skriver när vi är där. Det ryktas om att det ska finnas en dator där.

Av sara till dig eller er


Ja hej då sitter ni där igen. Oj vänta måst bara ta mig lite.

Puh det brände. Kanske att jag ska presentera mig. Hej Sara fast
http://farmorsara.blogg.se kanske säger mer. Ni kan ju kolla. Men Sara som sagt :)


Ska börja blogga få om Frida då.

Typ så här lät de i bilen för typ 2 timmar sen eller skit samma men idag.



Frida: Du kan ju komma nykter. Camilla ville ut men de ska jag inte för jag ska göra 345567 saker imorn,. Alltså nej det blir bara att dela en vin och spela kort.

Senare när jag hävt bort bilen och kommit hit igen.


Frida: Hihih de blir utgång.
Camilla: du kan låna kläder av mig.
Och i samma vevva drog jag upp en klännig jag fått låna av Frida och sa jag vet :O


sagt och gjort krogen helgen innan lön. Jag klagar ej inte frida heller fast hon måst må nervös och nu dåligt imotn.


Just nu sjunger hon sing star de låter kasst. men de är nog inge hon vet om. Hon hälsar iallafall *hive five* till alla som läser.



Och förlåt om de tog länge och skriva de här men camillas dator är jag ej van med. Nu ska vi gapa halsarna av oss och sen skaka loss rumpan.



Hej å hå hejdå

Back in the days

Nu sitter jag hos min favorot.. Camilla i GG :) Sara och Linda är också här:)
Äh, det här var för knepigt i mitt skick. Vi hörs senare eller imorrn :)

Nu; Kareoke!


Allt och inget

Ush, har just vaknat och är helt död. Drömde jävligt bra drömmar iaf så jag är på rätt sida idag ;)

Igår var jag fyllechaffis med Sara i happis, och inatt när vi kom hem fick jag och Patte bryta oss in i huset för att pappa hade låst ut oss. Score.

Aaaanyway.. Cämidodelo ringde igår och bjöd över mig på lite vin och kortspel ikväll. Ingen utgång eller nåt, skönt! Bara skjutsen som saknas. Frivillig? Jag vill fan inte gå till gammelgården.

Nä om man skulle hävva sig ut och springa en sväng. Jag har fan gått upp 5 kilo på 3 dagar, haha. Lagomt till man ska steka på stranden. Usch.. Nä, men jag måste ju faktiskt få upp lite flås tills jag börjar spela fotboll.. när det nu blir.

Äh, jag sover ännu känner jag. Godnatt.

Fiffo trotsar

Jag brukar vanligtvis gilla äldre människor. Speciellt dom som bor här omkring. Alla är så trevliga och stannar alltid och småpratar trots att man inte känner varandra. Idag stötte jag dock på den största haggan jag varit med om. Hon toppar alla as jag någonsin har pratat med. Så pass dum att jag inte ens orkar bli sur. Kärringen gav upp och jag vann striden. Jag är stolt.


jag och patte låg på taket här om dagen. jag läste, han ritade. efter ett gick jag ner och
la mig istället. då passade han på att rita av mig.. i smyg. Jävligt smickrande ställning :)

Listjävel

Vilken svordom använder du mest? Fuck säger jag ju några gånger om dagen :)

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ställde den på 9 igår för att jag och bejb skulle upp och fixa massa

Använder du flip-flops? Nä men jag lär väl börja på måndag då vi far :)

Vilken var den senaste filmen du såg? Ja fybubblan, skulle jag komma ihåg det..

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Näpp, jag har ju Patte. Somnar alltid med han :)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Njä det tror jag väl inte. Eller kanske?

Vad åt du till middag senast? Makaronas

Använder du huvtröjor? Njä, bara om jag tränar eller nåt :)

Kan du vissla?
Johodå

Vem var den senaste som ringde dig? Mamma kanske?

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Öltälten! Nä men jag vet inte, allt som snurrar och går snabbt.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Ja nog finns det säkert nåt as som gör det :)

Vilket riktnummer befinner du dig i?
0923

Tittade du på tecknat när du var liten? Ja det gjorde jag väl

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? ENORMT! Nä.. det är skitlitet.

Hur många syskon har du? 3 och massa bonusungar överallt..

Är du blyg inför det motsatta könet? Näe, är mer blyg för tjejer :)

Vilken film kan du alla replikerna till? Fucking åmål och en av jönssonligan-filmerna, haha

Äger du några band t-shirts? Jag har ägt iallafall, men alla mina kläder försvinner ju spårlöst efter att någon lånat dom :) Era as, köp egna!

När flög du senast? Nåt år sen

Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3 eller 4 tror jag, och en soffa

Läser du för skojs skull? Bloggar och tidningar och sånt ja

Pratar du några andra språk? Nä! Jag är fan bättre på spanska än på engelska, och då är det illa.

Har du gråtit offentligt? Ja, det har jag väl

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja, men säg det till Patte!

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Äh

Kan du kasta macka? Nä :) eller ibland får jag till det

Har du någonsin varit på Jamaica? Niet

Vem var din favoritlärare och varför? Oj.. Christer för att vi hade så roligt alltid. Och Anki för att vi också hade förbannat roligt. Fast hon var mer som en kompis än en lärare

Har du dejtat någon av en annan religion? Haha ja, muslim är väl en religion?

Vad har du för väder? Sol och snart åska tror jag..

Har du en favoritblogg? Jodå..

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Det måste väl ha varit.. svenskan eller kanske. Äh, jag gillade fan bara rasterna.

Gillar du att flyga? Ja men jag gillar inte att sitta på en flygplats och vänta. Jag är fan livrädd redan!

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor

När sov du senast på golvet? Minns inte

Vilken är din favorit drink? Pigelin är ju inte så dåligt. Det är iofs inte sex on the beach heller..

Vilken är din mammas hemstad? Vet inte? Kalix

Din pappas hemstad? Skinnskatteberg tror jag det heter

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ju färre desto bättre, av någon anledning.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Dom har ju varit det. Nu är dom dock allt annat än det :)

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ser det ut som det? haha

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20, den 12 juni. Kom ihåg det! Jag kommer hem den 14e så ni får planera firandet till då istället :)

Tror du på liv på andra planeter? Nä!

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Pattejäveln. Ohispig han är. hihi

Tror du att Gud är man eller kvinna? Jag tror att gud är ett dumt påhitt bara. Så jag säger man. höhö

Vad var det senaste du åt? En KEISUmacka

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Pappa valde det när han såg mig

Vad är du allergisk mot? Laktos, pollen, gräs, röda grönsaker, klor, WoW, CS, idioter. Sen är jag ju överkänslig mot en hel del också.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Om jag mot förmodan skulle äta kött så får jag det ja :)

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Inte en enda :)

don't know how to act

Här om dagen var jag och Sara och kollade på mitt sweetheart's match. Camillas alltså. Jag fick nästan tårar i ögonen för att jag saknar fotboll så mycket.
Jag fick idén om att dra ihop ett gäng och fara och spela lite, och så fick det bli. Det var jag, sara, matte, berra, ante, brorsan, nike och loyd. Trots att flåset inte finns kvar överhuvudtaget, trots att jag springer söligare och har sämre bollkontroll än en 93åring med benproteser och trots att jag svettades så planen nästan svämmade över så var det förbaskat kul :)

En favorit i repris ikväll verkar det bli. Jag klagar inte :)

Äh, nu orkar jag ju inte skriva.

Eller jo föresten, jag far till Florida på måndag. vad säger ni om den då? vavava?
Tur att man har världens bästa pappa som betalar resan i 20årspresent :) Men ni andra släktingar då? Jag vill inte ha sockar, tårta eller tallrikar i år. Jag vill ha pengar! Nu!


Imagine

Ja fybubblan, vaknade av att camiedodelo bad mig stiga upp, vakna, klä mig och sminka mig på 4 minuter då hon skulle infinna sig här utanför. Sagt och gjort. Minutrarna senare satt vi på myggan för att i mitt fall dricka frukost, och i hennes fall äta lunch.

Tanken var att jag skulle fara på missions efter det, men då slog det mig att jag har körning idag och jag hade inte en aning om vilken tid, så det var bara att gasa hem. Bitterheten kom krypande efter mig. Körningen var inte förens 4. Förbajjat. Nåja, kixen tjatade till sig några matcher i betapet så det håller vi på med nu.

Det finns så mycket jag vill säga.. jag vill bara skrika ut till hela världen om hur allt ligger till. Men jag ger fan i det. Vissa dagar är bättra än andra, idag är inte en sån dag.


Nybliven svarting. Kanske 3-4 år sedan. Jag saknar det.
Good times. Kixen hängde runt min hals varje dag i flera år.
Kanske att man ska äta upp sig lite igen så boobisarna kommer tillbaka? haha

Mys

Jag och min lagomt bångstyriga pojkvän vart less på att alltid äta makaroner och korv/köttbullar så vi tog pappas bil och gasade ner på stan. Där hittade vi blandannat ingredienser till lasagne och en tetra vin.

Tanken var ju att vi skulle äta lasagne och dricka vin till det, och mysa till det lite. Men nej, aset tog fram datorn och satt vid den hela tiden tills han hade druckit upp halva tetran för att sen bli sur för att jag vägrade följa han till b4 där han skulle se fotboll. Jag vet inte vad jag ska bli mest sur över. Att han vägrade mysa, att han drack upp mitt vin eller att han gick och såg på fotboll, som han aldrig någonsin har brytt sig om tidigare? Haha. Nåja. Skitsamma. Jag älskar dig ändå bubbsla :)

Jag verkar ha fått någon på kroken iallafall så jag kanske får mysa ändå. Skitsamma att det är en tjej, och långt ifrån lika mysig som Patte. Men mysa måste jag ju få göra! Inatt klockan 4-5 någongång ska vi ut på björnjakt. Om jag ska klara av det, så måste jag ha minst 8 tetror till och ett gäng valium. Jag hatar björnar!


Trots ett års dejtande och 9 månaders förhållande, så blir jag bara mer och mer kär för varje dag som går. Du är det bästa jag har och jag älskar dig till döden! Two hearts, one soul.

friday i'm in love

Idag, mina damer och herrar, så har jag och sara varit och badat. Johodå. Inte illa pinkat måste jag säga.

Förutom det så har jag, patte, ida och vovven varit hos mamma och stefan där vi monterade ihop studsmattan. Det blev några studs, några gymnastiska försök på gräsmattan och lite sparkande på fotbollen. Inte så mycket mer än det. Har även varit förbi sangismarknaden med sara. Vi gled förbi frevis i samma veva för att kolla hur långt dom hunnit där. 


patte ritade upp mina blivande tatueringar på baksidan av låren. ni får se sen när han tatuerat. det kan dock ta ett tag, för av någon anledning så vägrar han :)


bada var det ja. brr


pumlan


äh.

sol ute, sol inne

Dagarna bara springer förbi nu. Hinner knappt reagera så är det en ny dag. Patte har iallafall kommit hem nu så allt är betydligt mycket lättare. Fast fortfarande gnager den där ångesten. Fybubblan.

Hur som helst. Var på middag hos pattes mormor och hennes karl igår. Trots att jag blir tyst som en mus när något sånt är pågång så var det trevligt :) Det slutade iallafall med att vi la saften på hyllan och tog fram vinet istället. Kom hem sent och somnade ännu senare.

Idag har ingenting alls hänt egentligen. Bus ute på gården med ida och patte, sen promenad ner på stan med sara och patte där vi skulle äta mjukglass. Det blev dock stripsmeny och nostalgiska sms. Sen gick jag och patteblatte hem igen för att pakera oss i sängen där vi har befunnit oss tills nu typ.

Det pratas om kubb och så vidare med brorsan och alla. Men det känns mindre aktuellt. Jag mår illa som ett cp och har ont i varenda del i kroppen. Som vanligt. jävla korvmående. Efter enorma påtryckningar från pälsko så har jag dock gått till en optiker och fått bekräftat att jag är i stort behov av nya ögon. När fan man nu ska orka ta tag i det. Hoppas iallafall att huvudvärken och illamåendet försvinner i samma veva.


Patte klättrade upp i trädet här om dagen. Det är ett högt jävla träd det där. Jag dog inombords.


Ida satt på släpet och var söt som vanligt


Fia räcker ut tungan

Det har blivit en hel del fotbollsspelande på gården


Mina favoriter :)


vi var fega och gömde oss på taket när vi lekte kurragömma med ida.


paus i kortspelandet hos pattes mormor.


När man inte ens kan dricka vin utan att måsta börja pluta med läpparna när kameran kommer fram så är det illa.


pälsko


lärt ida att cykla har vi också gjort


jag är trött och less på körskolan. pollenjävel.

Det var allt för idag. Adjö.

gimmie

Patte och jag tänkte fara till USA den 25e med hans syrra och hennes pojkvän. Det enda problemet är bara att vi inte har några pengar. Så ös in era bidrag. Jag kan fixa pengarna till resan, och ni fixar fickpengarna. Boende har vi redan. Pattes mormor har hus där. Mamma, pappa, morfar och alla, jag vet att ni läser :) Bring it on..

I can't do this all on my own, no I know I'm no superman


i love you, i love you, i love yoooou..


Nu ska jag hoppa in i skorna och traska upp till älgen. Där väntar Sara på mig. Planerna är vin+hockey+mys i Mattes lägenhet. Tudels.

the more i learn, the more i love

Idag har mitt äckelrum städats. Sen gick jag till mamma för att hämta lite saker, och då kom även camilla. Tyzon tog tillfället i akt och smet.. den jäveln. Jag och camilla sprang åt olika håll och sökte han, långt åt helvete. Sen stod han där som ett fjån och hånlog åt oss och sprang såfort vi kom nära. Men han fick nos på en tjejvovve som han stannade hos, så vi gasade dit och försökte gå emellan hennes arga morrningar och tyzons kåta flås. Det fick vi inte.

Några svordomar senare och mycket flåsande från alla 3 så var vi hemma igen. Jag och cäm gasade och hämtade mitt schema till mitt sommarjobb, och sen for vi till hennes mamma och pappa och utvärderade våra liv och åt nybakta bullar. Sen har det varit missions hit och dit hela dagen med henne, för att sen stanna i gammelgården. Av någon dum anledning fick jag för mig att hem därifrån. Det blåste ju inte lite, och min påse med tvspel och annat har slått mina knäveck blåa. Skit.

Nu har jag just kommit hem och tagit mig en välförtjänt dusch. Första för veckan faktiskt. Nu ska jag bara städa upp det jag har hunnit dra fram och sen ska jag ut.

Idag har det varit en bra dag. Äntligen. Camilla får mig alltid glad.


Smygfotad. Jag saknar min ring i läppen. alot.
Igår köpte jag en töjningsgrej till örat. Givetvis har jag dammsugat upp den idag. Bra gjort.

Nåväl. Måväl. Farväl.

Mys med farmor och farfar

Var som sagt med berra och sara igår. De tvingade i mig flintastek (eller va?), klyftpotatis, beasås, chips och läsk så jag mådde illa hela kvällen igår och hela morgonen idag. cheeeses :) Det var iallafall trevligt, trots att jag inte sa ett ord nästan och mest var inne i någon annan värld. Fick iallafall se klart en film jag somnat till skitmånga gånger.



Kom hem och allt blev betydligt mycket bättre. Ett livstecken som gjorde att jag faktiskt kunde somna, med ett leende på läpparna. Sen att klockan var 5 på morgonen och att jag skulle vara klar 8 var ju en helt annan sak.

Gjorde bort det där skitmötet, som gjorde mig less igen, usch. Sen for jag med farmor och farfar till haparanda. Orkade egentligen inte, men jag hade inget val. Det har man aldrig med farmor, har hon bestämt sig för nåt så har hon :) Dom har gjort allt för att få mig glad. Först tvärnitade dom utanför en drop-in-frisör som visade sig vara den skönaste människan på jorden. Haha saknar henne redan! Hon kallade mig älskling och gumman hela tiden, erbjöd mig ett sminkjobb på hennes frisör- och sminkskola hon ska öppna i augusti. Jag är rädd, trodde hon skojade först men sen tog hon mitt nummer och bad mig maila massa saker åt henne. 

Aaanyway. Hon sa att kompisen som "slingat" mitt hår (pay attention kixen) skulle ha cred för att ha fått i så många olika färger på ett och samma huvud :) Och att det är många som vill ha samma kopparfärg jag hade på vissa ställen, som tydligen är jättesvår att få till. Kixen fick gärna komma med hennes kreativitet till hennes nya skola :)

Efter det blev det lite smink och "lite" mat och godis. Jag älskar lissa och donald!

Farmor - ryck upp dig nu.. jag tycker inte om att se dig sådär
Jag - Mm.. jag försöker
Farmor - Du är för skadad för att behöva utstå något mera
Jag - Jaha..... skadad
Farmor - Nämen.. Psykiskt skadad alltså
Jag - jaja.. tyst nu

Söt :)

Uuu nu blir det mycket text, förlåt. Avrundar med några bilder.

Hittade min bibel i Saras bil.


Och håret då.. Mycket jämnare än sist :)



Dom la in bruna slingor i underhåret också.. Men mer ska det bli. Nästa gång ska det klippas också. Hjälp.


Tyvärr är klumpen i magen tillbaka igen. Jag saknar patte så det gör ont i varenda liten del av kroppen. Vill inte gå igenom det här utan han ju. Kom hem!!!!

Sen far pappa och jobbar imorrn tydligen och kommer hem nästa helg. Score! Vad fan ska jag då göra?

Jaja, en dag i taget.

ja fyfan

Jag är en bitter jävel. Läs inte.

Har suttit och läst igenom gamla blogginlägg. Ja nåt måste man ju göra.
Då gjorde jag lika mycket som nu ungefär, förutom att jag var glad då. Nu tar jag sats varje gång jag hör tåget närma sig utanför huset för att hinna dit och lägga mig. Som ni märker har jag inte lyckats än.

Det finns inget stopp på alla tankar i huvudet. Jag kommer nog aldrig sluta hoppas och vänta. Oron, ovissheten och "klumpen" i magen gör mig psykiskt missbildad. Den fysiska missbildningen kan jag väl bara skylla på mor och far.

Farmor ringde igårkväll, hon hörde direkt att något var fel. Högtalartelefonen måste ha varit på, för mellan alla snyftningar hörde jag farfar försöka trösta i bakgrunden. Klockan 9 på morgonen var hon här. Försökte trösta, peppa, höll om. Utan resultat. Hon gav mig nytt hopp iallafall.

Igår gjorde jag några tafatta försök att vara bland folk. Först med sara. sen med camilla, sen med loyd. Alla slutade på samma sätt så det var bara att traska hem och lägga mig igen.

Idag ska jag dock göra ett nytt försök med berra. Hon har lovat att ligga och kramas med mig till en film, och gråta med mig om det skulle bli aktuellt. Underbart.

Uäää vad jag är vilsen nu. Mamma gapar bara att jag är en besatt jävel och att ingen orkar med mig och drar sig undan från mig. Det har jag ju märkt. Jag trodde dock att det berodde på att jag varken duschat eller bytt kläder sen i fredags. Ögonbrynen kittlar mig i ögonen och mitt rum ser ut som en 13årig killes tonårsrum. Jag är förlorad.

Vem fan sa att ensam var stark föresten? Vilket idioti.


gaaaaaaaaaaaaaah



I said
come over to my place
you're always in my head

and I want you now
I said
come over to my place
I want you in my bed
and I want you now


yesterday when you walked away
I pretended not to cry
tried so hard to put on a smile

but all I wanted was for you to stay

I said
come over to my place
you're always in my head
and I want you now
I said
come over to my place
I want you in my bed
and I want you now

I did my best to clean out your mess
still my pillow smells like you

tried so hard just to take a rest
from you but I can't get rid of you

I said
come over to my place
you're always in my head
and I want you now
I said
come over to my place
I want you in my bed
and I want you now

I did my best to clean out your mess
still my pillow smells like you
tried so hard just to take a rest
from you but I can't get rid of you

I did my best clean up your mess
I did my best clean up your mess
I did my best but I can't get rid of you

vad gör man?

Ush, jag har glömt bort vad man gör om dagarna när man inte tillbringar timmarna med någon annan.

Var föresten och övningskörde igår. Pappa ville att jag skulle köra på mindre trafikerade vägar, men jag ville köra i stan, så jag nosade upp några bilar och skuggade dom och drog varvet (i 2 timmar för att vara exakt). I det här fallet var det Pattes kompisar så det var inte så farligt att jag knappt tog mig framåt.. Men plötsligt känns ju körkortet jävligt långt borta =)

Nåja, nu ska jag ut och gå tänkte jag.


tro, hopp och kärlek

Jag behöver Sara så innihelvete nu. Jag vet inte vad som händer med mig själv just nu, jag går mest runt som en zombie och väntar på att dagarna ska bli kvällar så jag kan försöka sova, utan resultat dock.
Varje dag känns som en vecka, och timmarna går ut på att försöka få tiden att gå snabbare. Jag försöker tränga undan tankarna, men ju mer jag försöker, desto jobbigare blir dom.

Jag varken vill eller kan det som håller på att hända, men jag är ganska maktlös i det här läget och det är så värdelöst. Hur mycket jag än vill försöka, hur mycket jag än vill kämpa, hur mycket jag än tycker att det är värt att jobba för så är det inte jag som bestämmer nu.

Hoppas Sara kommer hem imorgon och inte på måndag. Någon måste ju ta besluten åt mig nu. Jag orkar inte.

Har förövrigt sett fram emot den här helgen skitlänge, men den känslan har ju försvunnit för länge sen. Jag står ännu och velar, ska jag stanna hemma, gräva ner mig ännu mer, älta, fundera och må apa.. eller, ska jag sminka på mig leendet, umgås med mina kompisar, som faktiskt får mig att känna mig glad för stunden, ha kul, inse att jag verkligen hatar situationen, fara hem och må ännu sämre?

Ja fyfan, positivt tänkande.. eller?

Sen att min lillasyster inte kommer imorgon som planerat, eller att jag varit för tjurig för att fara och köpa snus, eller för att min PMS håller på att äta upp mig, gör ju absolut ingenting bättre.

Äh, det löser sig.. sen.

i'll miss u

Hoppas att den här veckan kommer gå fort. Jag älskar dig, mer än allt.



















Kommer sakna dig :( Önskar att allt vore annorlunda

valborg

Woho, snart har jag möte.. Eller, inte snart som idag, utan snart som om några dagar. Funderar på att börja plugga utomlands, vet varken vad eller varför, men ändå, det är iallafall det vi ska prata om.

Valborgs igår var bra. Vi såg dock ingen majbrasa, så vi gjorde en egen. Vi kom dit kring 3 och redan då korkades det upp, haha. Det resulterade i att berra somnade i soffan klockan 10, och 10 minuter senare låg hon ute på bron och spydde, så det var bara att fara hem igen :) Det var lika bra det, innan jag hann bli på pickis. Hade inte orkat vakna idag annars.







Nåja, jag vet int säga. Idag är det föresten 8 månader sen jag gjorde både mitt bästa och mitt sämsta beslut någonsin. Nuff said.