bloody sunday

Igår blev det ytterligare en spontanfest.. For till sara för att kolla vad hon och ida gjorde, timmen senare var jag inne på min tredje grogg och varvade med cider och skitsnack..

var iaf en trevlig kväll. det som var mindre trevligt var patte. Han somnade, och spydde ner hela sängen, inklusive mitt hår. jag sprang runt i hela huset och sökte en hink, men det var dåligt med såna. jag satt en låda bredvid han, men han är ju så jävla intelligent och puttade bort den och spydde på golvet istället :) tillslut fanns det ingenting kvar som inte var nedspytt, så jag började traska hem. samvetet slog mig på käften och jag vände om mig och la mig på golvet nedanför han.

fan vilken flickvän man är.

på morgonen när jag hade lyckats sova sammalagt 30 minuter så började jag traska hem och sov bort några timmar. nu sitter jag här hos patte återigen och lyssnar på hans självmordstankar.

nej, jag är inte bitter.

MATA MIG!!

Utmanad

Jag blev utmanad. Man ska helt enkelt svara på frågorna nedan, och svaren måste börja på ens namns första bokstav.

1. Vad heter du?: Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fisk
3. Flicknamn: Freja
4. Pojknamn: Fredrik
5. Yrke: Frisör
6. Färg: Fitt-rosa
7. Klädesplagg: Flanellskjorta
8. Mat: Fiskpinne
9. Sak i badrummet: Fikon
10. Plats/stad: Falköping
11. En orsak att vara sen: Farsan glömde väcka mig.
12. Något man skriker: FAN!
13. Film: Family Enforcer
14. Något man dricker: Fanta
15. Band: Foo Fighters
16. Djur: Fisk
17. Gatunamn: Färgarsvägen
18. Bil: Ford
19. Sång: Fernando
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Facebook.



Jag somnade efter halv 5 imorse, och vaknade 9. Jag har aldrig sovit så gott i hela mitt liv tror jag. Fia sov såklart med mig och höll mig någorlunda varm :) Av någon anledning så fryser jag ju konstant nu för tiden. Jag drömde att jag hjälpte berra och brorsan att städa ett hus dom skulle flytta in i. Sen satt jag, Cämiedodelo och Kikkodora och snapsade med multivitamin i ett hus och skrattade åt att vi limmat fast ett par örhängen i ett glasbord, medans Camillas lillasyster frenetiskt försökte slita lös dem, samtidigt som hon grät. hoho

Jajajajaj, nu ska jag svälta ihjäl ett tag. Jag och Patte skulle på stan så jag var helt inställd på en lyktansallad. Men så blev ju inte fallet :) Sen är Sara en apa. Skulle bara meddela det.

Psykiskt instabil

GAH, vad sliten jag är! Jag är barn och hundvakt och har varit det sen 5 imorse. Absolut inget vettigt blir gjort när man har 2 galningar skuttade runt en hela tiden. Fast söta är dom ju :)

Jag har dock hunnit städa köket, och då menar jag städa, jag har tagit ut varenda besticklåda och rengjort, polerat allt i minsta detalj. Har även städat hallen, mitt rum och idas rum.

Sen har vi hunnit promenera också, lekt i några lekparker, varit hos farbror patrik, lagat mat och så vidare.


Jag och ida satt och målade. Och jag målade ett hjärta

Ida - Åh ett hjärta. Vem älskar du?
Jag - Patte
Ida är tyst ett tag
Ida - Men jag tror inte Patte tycker om det där hjärtat
Jag - Varför?
Ida - För att han är fuuul
Jag - Meh, så säger man ju inte. Han är ju snygg!
Ida - Nä.. Bara när han har klänning och läppstift

Då dog jag lite.

Igår skrapade jag på mig vuxenpoäng för hela mitt liv. Jag var på af och fixade, på körskolan och bokade körtider (25 st för att vara exakt, haha) och på banken. Idag var tanken att jag skulle skriva klart mitt CV och fara och ösa ut det till alla företag i hela kalix, men det sket ju sig direkt.

Jag har tagit på mig att barnvakta imorgon också, men hunden får han fan ta med sig. Kom även på att dom ringde från körskolan och frågade om jag ville komma och köra imorgon, så det måste jag också lösa på något sätt. GAAAH..

Nåja, nu måste jag tvångsse barnprogram tills pappa kommer hem, när det nu är.


tur att jag har min pälsko då iallafall. love u.

Hat mot blogg.se

Skitsida. Inget av mina inlägg som jag skrapat ihop har ju tydligen publicerats, trots att det står att det är gjort.

Nåja, jag gör ett nytt försök.

Jag och Sara Andersson har varit på stan och traskat hela dagen. Började med en lång fika och utvärdering på waynes, innan vi traskade vidare och sprättade pengar på allt möjligt skit. Jag åt även pizza, inte för att jag var hungrig, utan för att jag är en gris.
Sen gick vi till skidstadion och kollade på en skidtävling som redan hade slutat. Kallt var det också när soljäveln försvann och vädergudarna bestämde sig för att försöka blåsa tillbaka oss till stan.

Planer om fest ikväll har börjat smidas, men jag orkar inte hoppas då Sara Andersson mest troligt ska på andra äventyr. Hon är ju heller inte känd för att vara snabbast i världen på att fatta beslut.

Nåväl, måväl. Nu har mamiraj kommit hem så jag ska gå och förhandla med henne.

Det här ska jag tjata till mig.
Tröja - 700 kr
Väska - 350 kr
Skor - 500 kr
Bag - 400 kr.

Wish me luck.

Farväl.

Tudels.

Nu har jag just kokat ägg för första gången i mitt liv. Mamma berättade över telefonen i detalj hur jag skulle göra, men ändå misslyckades jag. Till att börja med så krossade jag ju 2 ägg redan innan dom var ute ur kartongen, men sen råkade jag spräcka ett ägg när jag brutalt slängde ner det i grytan. Så det blev någon form av äggsoppa. Jag provade skaka på de "färdiga" äggen och det klunkade på friskt där inne. Hoppas de är sugna på löskokta ägg efter gymet :)

Nåja, nu var det inte det jag skulle säga, utan jag skulle bara meddela att det jag just beskrev är det mest händelserika som hänt mig de senaste dagarna och därför blir det glest med uppdateringar.

Imorgon däremot måste jag ta tag i massa skit som jag dragit ut på alldeles för länge. BLÄ!

Nåväl. Måväl. Farväl.

vad är det

Fan

Jag stod och speglade mig och min lillebror kollade på

Jag - Hur känns det att ha en så jävla snygg syster?
Erik - Hur ska jag kunna veta det? Fråga någon annan.

Jaha.

Nu; B4.

Jag är trött.

Jag har varit hos Annis ikväll. Jag skulle öppna ett nagellack med tänderna och en tandbit flög iväg. Nu kan ju verkligen ingenting mer hända mig. Det vore inte mänskligt.

Brorsan ringde och BAD mig komma till han och spela massa saker. När det började närma sig ringde jag och skulle säga att jag skulle börja gå från Annis. Nej, då rymdes jag inte tydligen. Jävla lågstadiefasoner. Det finns golv! Hoppas du förlorade!

Emelie satt vid datorn och Annis sa något
Emelie - Nä vänta, jag tänker
Annis fnissar och jag håller för näsan
Annis - Varför håller du för näsan?
Frida - För att det luktar bränt, höhöhöhö (nytt skämt)
Annis - Va? Mens? Vars?
Frida - gah, nä, BRÄNT!
Annis - TÄNT?
Frida - NEEEEJ, BRÄÄÄÄNT..
Annis - Vars? Brinner det?
Frida - kjsadfkdjfksdf
Annis - Jag fattar inte
Frida - Det luktar bränt för att hon tänker, men nu har du ju förstört hela grejen. Det är du som stinker!
Annis skrattar ihjäl sig åt sig själv.

Fast det roligaste var nog när Emelie gjorde något IQ-test. Tråkigt bara att jag var den enda som fattade. Jag fick kväva skrattet i kuddarna för att inte verka dum.
Emelie (läser) - Om sallad blir dallas när man gör det här med ordet, vad blir då isåfall siffrorna 19483 om man gör likadant?
Frida - Ja, du ska alltså vända på sifforna och skriva 38491
Emelie - .... Ja.. Jo.. det förstod jag ju (tar upp telefonen) jag ska bara räkna ut det här.



Imorrn ska jag på hockey med camie, sen ska jag på kalas och sen ska jag och camilla hälla i oss några flaskor mod. Fast först ska jag hinna bowla. Synd att jag är så jävla dålig bara :)




Tudels.

...

Dag 2 av barn- och hundvaktandet är över. Eller över och över, både Ida och Fia hänger ju här inne och ger mig huvudvärk(!!!!) även fast pappa är hemma.

Igår var det ganska lungt eftersom att vi lämnade Erik och Fia hemma och for på badhuset. Då var det mest Patte som fick underhålla Ida.

Men idag.............. gah.....
Vakna före fan med 2 morgonpigga galningar. Ont i magen, ont i huvudet, inget tålamod överhuvudtaget. Tur att farmor fyllde år så vi kunde fara dit och spendera 4-5 timmar där. Det var ju så mycket folk så alla andra både ville och var tvugna att leka med Ida och Fia :) Jag hann även somna några svängar på de mest konstiga ställena, haha.

Nu håller mitt huvud på att sprängas. Jag är mest less i världen, och sjukligt sugen på att bara lägga mig och se film och mysa. För bioplatser finns det ju fan aldrig. Patte min painkiller blev dock rädd när jag sa att jag ska upp 4 imorgon, så han far hem och sover den jäkeln :)



och föresten, i helgen råkade jag skrapa upp ett ärr som jag har på armbågen. Och idag när jag låg på golvet hos farmor så började det blöda, för att skorpan gick sönder. Farmor tvingade på mig ett plåster. Men nu när jag tog av mig jackan och böjde på armen så sprutade det iväg en stråle blod, och plåstret flög iväg. Haha, jävlar vilket blodtryck jag ska ha.

Nä nu ska jag stress-se några En fyra för tre avsnitt innan alla bra åttaprogram börjar. adios.

Tidsfördriv

Jag sitter och väntar på att Ida ska komma hem så vi kan fara och rasta henne med några andra ungar. Är sådär lagomt söndagsseg och skulle somna direkt om jag la mig, därför gör jag inte det.

ÄR DU EN BRA POJKVÄN: Nej
HUR RAGGAR DU: I Saras ful-vento
VAD HETER DU: Frida
KALLAS: Beror på. Fiffo, fjixen oftast. Eller frajs.
VARFÖR: För att jag har så långt namn, höhö
VAD HAR DU GJORT IDAG: Vaknat, vandrat med mamma och hundarna, och nu sitter jag här
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Jag vill fara på bio som fan, men jag vet inte vad jag ska göra.
VAD VILL DU HELST HA NU: Sjukt mycket pengar.
VAR ÄR DU NU: I mitt rum

SAKNAR DU NÅGON NU: Ja
RÖKER DU: Nej
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Alla hjärtans dag? Eller min namnsdag
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Ingen aning
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svart och brunt
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Njä, faktiskt inte. Åldersnoja.
VEM PRATADE DU MED SENAST: Ööh, Patte?
VAD PRATADE NI OM: Vet inte? Ingenting

VAD GÖR DU JUST NU: Svarar på den här
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Haha ja. Döda mig.
ÄR DU BLYG: Ja
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Vet inte? Vaknade väl vid 9-10, men steg upp senare.
NÄR KRÄKTES DU SENAST: För någon dag sen
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Nån på radion säkert :) Eller pattes hitlerlåtar.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Det hoppas jag inte

HAR DU GLASÖGON:
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ:
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Ja, kanske?
ÄR DU HOMOSEXUELL:
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Öl.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Sveriges värsta bilförare
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Mamma - Jo vi kommer nu
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Haha fråga Patte, han fick kämpa i ett år

HUR SVARAR DU I TELEFON: Beror på vem som ringer
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Snowboard och hockey :)
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Patte?
HAR DU DVD-SPELARE? Jadå
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Massa saker. Björnjävlar blandannat
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Haha nej
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Blö
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Haha röven och foten. Fråga inte

KLIAR DET NÅGONSTANS?
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Blått
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? Vet inte, i 6an kanske?
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Tyzon
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Snus
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Ögonen
ANVÄNDER DU TANDTRÅD?
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Skröder?

VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Allt innan 14 var ju ganska smärtfritt
VAD KÖPTE DU SENAST? Mat
BRUKAR DU KOMMA I TID? Njä
HUR KÄNNER DU DIG NU? Vet inte, ingenting.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Svart
KAN DU LAGA MAT? Jag är grym!
VAD PLUGGAR DU? Nada
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Haha nej det var jag inte
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Mjooo sådär.
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Då och då
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Nu för tiden räcker det med att jag ser andra dricka så är jag på gasen

Nä nu ska jag fortsätta med en fyra för tre och hoppas att pappa kommer hem med mat åt mig snart. jag dör ju här.