rösta på david:)

här
han ligger på 5e plats av 1300 st och han måste komma till tredje plats för att.. ja jag vet inte :) haha.
hur som helst, han vill verkligen ha det här skivkontraktet, och det är ju inte så jobbigt att trycka på länken, klicka på rösta och klicka ner sidan. ni behöver inte ens lyssna på hans låt, om ni nu inte så gärna vill :) man kan rösta en gång om dagen fram tills på söndag kan tilläggas.

(ja det är under pistolhot av david jag skriver det här)

idag då?
- for till skolan för att skriva ut projektarbetet (22 sidor). jag gjorde 2 kopior för att jag och pottan ska få en också.. slut färg i skrivaren.. inser jag efter 66 utskrifter. ni kan ju gissa hur glad jag var.
- hem till farmor och farfar med sara och äta lite glass och snacka bort en timme
- hem till mamma, hoppa studsmatta, plugga (ytterst lite), glassa på altanen med tidningar och hundarna, ut och gå en långis med tyzon, hoppa lite mera, somna på soffan, hoppa lite mera, grilla.. m-m-mmmm..
- hem.

och nu då? ja, nu ska jag minsann ut igen. otippat..

passoan är inhandlad, oooh vad gott det ska bli. tur att sara tog hand om flaskorna, annars hade jag nog hällt i mig dom redan..



Kommentarer
Postat av: [Makeup Your Mind]

Hahah du kunde inte ha mer rätt. Det kanske var lite obvious. :P Där är ett par till som tävlar om Simply Organics produkter, jag ska skriva små lappar med era namn och dra lotto :) återkommer!

Postat av: berra

Passoa party utan mig? :(

2008-05-10 @ 20:32:36
URL: http://berramagnusson.blogg.se/

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback