Svennebanan

Igår mös jag och Patte till med hyresfilm, popcorn, chips, godis och juice. Efter det tänkte jag minsann försöka bli nyttig igen.....
Men det gick ju åt pipan :)
Pattes pappa fyller år idag så det blev lite tårta där, lite mat på campingen, lite kakor/melon på stranden, lite mackor hemma.
Förbajjat. Sen att jag slöat ihop totalt och inte ens orkar cykla till jobbet längre gör det ju inte bättre. Patte får fasen stiga upp med mig klockan 6 och skjutsa :) hihi


Här låg vi på en ödestrand och mös på :)


.. och pössades..


Vi gick på skattjakt i skogen. Hittade ett par kalsonger som patte försökte snöra upp i ett träd.




Patte kom med skeppet


For en sväng till campingen och åt.

Nä nu börjar klockan dra iväg ser jag. Måste hinna snabbduscha och packa väskan innan jag går till pälsko och sover. Han vet dock inte om det ännu..

One love


Blöö, skitdag!

Ja fyfasen vilken skitdag det här har varit.
Vakna ensam (05.00) efter alldeles för få timmars sömn - stressa iväg till näsbyn för att jobba.
Det är helg, vilket betyder att vi bara är 2 st som jobbar. Kaos. Stress. Varmt. Hungrig. Törstig. Trött.
Gasa hem på cykeln klockan 4, vrålhungrig och lökig som fan - Inser att Camilla inte hunnit lämna min hemnyckel som hon lånade. Ännu mer kaos. 17 telefonsamtal. Varmt. Väntande. Promenad till mamma. Jävligt varmt. Sen fick jag min älskade nyckel som Linus snällt kom och lämnade, och mat.

Sen gasade jag bara hem, böt skor och for ut och sprang. Passade på när jag ändå var lökig och äcklig. Snabbade mig hem, duschade, putsa fönster+speglar och nu satt jag mig just ner och andades ut och känner att jag bryter ihop när som helst. Ska snabbstäda lite här inne innan jag far till mamma igen och är hundvakt (klockan 7, ännu mer stress). Dom ska bort ikväll. Pappa är också borta så jag är själv vars jag än är. Blä! Nåja, ska ju upp och jobba imorrn så det är bara att bita ihop. Jobbar delad tur. Alltså 7-12 och 16-21. Har några timmar fria mitt på dagen, för en gångs skull. Bara därför kommer det regna :)

Jag saknar Berra också. Jättemycket. Det var länge sen vi gjorde något spontant, bara vi 2. Vin och fotboll på 2 har aldrig varit så kul som med henne.


Jag ser ut som prinsessan Madelene har jag hört, 3 gånger faktiskt. Gamlingarna är klocka dom :) Håret är ännu under konstruktion. Har inte hunnit engagera mig i det riktigt.

Hoppas ni har det kul i fyllan ikväll. Jag är inte alls avundsjuk....

PUH, det får räcka för den här gången.

Seskis

Nu far jag mot seskis, skönt som fan efter en sån här dag på jobbet. Man riktigt plågas av att springa runt där inne i värmen och se hur solen lyser där ute. Medans personalen smälter bort, så fryser de boende till is. Hujj. Tur att jag trivs så bra där iallafall :)

Hoppas mormor orkar skjutsa mig till happis så jag kan gå på bolaget och köpa några öl till bastun :) Vinet duger inte till det.
Nu ska jag springa till Patte och pussas lite innan jag far tänkte jag :) Herrååååå




Humörsvängningar

Jag är aldrig ledsen när jag borde, men varje gång jag egentligen inte har någon anledning, ja då duger det. Som nu t.ex, haha. Antar att jag bara är stressad i huvudet eller nåt.

Jag frågade patte om han skulle komma med till stugan imorrn, men nu har jag gömt telefonen under kuddarna, för jag vill inte läsa att han inte ids, att han inte vet, att han inte kan, eller att han inte ska, vilket jag vet att han kommer svara, den torrbollen:)

Nu ska jag försöka sova, utan Patte dock. BLÄ!

update; vad var det jag sa? "men jag kan ju inte.. vi får se" BLÄÄÄÄ!

Suddiga bilder

Min mobilkamera är ju värdelös, som bekant. Men hur fasen bilderna kan ha blivit såhär suddiga vet jag fan inte :) äsh, här är några bilder från helgen.


i torsdags råkade jag dricka lite för mycket vin hos kixen. mer säger jag inte :)


det kanske därför bilderna är så suddiga? kixen, carrok och anna iaf.


kix


kixen hann sluta posa innan jag hade hunnit ta bilden :)


påväg mot bröllopet i fredags. Patte har en vit slinga.


vin hos sara i lördags. wilma kom förbi och vi stod och gjorde grimaser till varandra. Sara missade dock wilma.


sara var full redan innan jag hade hunnit dit


lite studsmatta innan vi gick och joinade festen hos grannkärringen (mamma alltså)


här satt jag och njöt medans de andra studsade på mattan


sen var det dags att öppna ryssvinet




jag och blåsfisken

nähä nu hinner jag inget mer tydligen. Ska hinna snabbstäda lite här inne innan jag och sara traskar ner mot stan för glass. Hujja vad jag är trött i benen efter veckans 7-16 jobb och promenaden(!!!) hem. Har förövrigt varit mycket roligare på jobbet idag när Sofia varit där :) Vi har klantat oss precis hela dagen och legat över sängarna och skrattat åt hur dåligt allt gått :) Jag och sofia böt föresten pass så jag jobbar måndag istället för fredag, vilket innebär att jag är ledig både torsdag och fredag. Om någon vill följa med mig och sova i stugan då så får ni ringa :)

höhö nä, om man skulle sätta fart nu.

20årsfirande

Jag sitter hos familjen andersson igen, på älghojten 2 för att vara exakt. Jag njuter. det här är (förhoppningsvis) en av många kvällar här hos the anderssons. Det har ju blivit lite av en tradition att förfesta här på somrarna :)

Nu har Sara pissat klart så jag ska springa ut på altanen igen. Vi ses på vassholmen!



update; sara är full och gick och hälsade på grannhunden som alltid skäller. sen kom hon tillbaka

sara - FRIDA, du vet ett one night stand?
jag - mm
sara - så var det med hunden. först fanns det en jävla massa nyfikenhet, och innan det var klart hade jag tröttnat


Midsommar

Och alla jävlar tofflar gärnet, som vanligt. Patte har ju gjort ganska klart för mig att han hatar att toffla och att vi inte sitter ihop, så jag är alltså lämnad åt slumpen, haha.
Stugan imorrn iallafall. Patte vill inte med men det skiter jag i. Jag far hellre själv än att stanna här :) Nåja, nu ska jag gå och slå igång någon film och försöka sova. Trevlig midsommar, de 14 minuter som är kvar av den.


good boy gone bad

Tömde mobilen på bilder..


baby på arlanda


arlanda. jag skulle flyga tur- och retur 18 gånger efter varandra om jag visste
att jag skulle få stanna i florida i hela mitt liv. usch för det här korvvädret.


Dollares. Fläskit.


Island (?) och en vinge.


Blö


Jenna och musik fick underhålla mig medans patrik sov


nyvaken + camilla och isak


moln? eller snö?


slitna tider


läss


ful




pöss


philly


Jag har ju som bekant en fetish för moln.. Man kan ju säga att.. jag var i himlen. höhö


framme


saknar :(


cementerad groda


stekt ödla


Spelar hjärter sju (hjärter 14/vänd 7a fungerar också, haha)


min favvosmirre


pokerface


tratten åkte fram. fybubblan


patte slog in min present i en miamikarta. how cute :)


phillys flygplats på väg hem. blä


Ska ta med mig en korvbit och traska till Patte nu. Han är hungrig tydligen. Chopchop.

Bröllop på fredag, kul! :) Sen lite 20års firande med damerna.

Hemma!

.. och det suger. Jag har inte tid att skriva något nu..

lyssna och njut på våra 3 Floridalåtar som har spelats konstant sen vi kom fram tills vi for hem :)








Nu ska jag ut. Herrå.

Dagen D

Go fiffo, it's my birthday, we're gonna party like it's my birthday..

Kom just från polen. Eller poolen om ni föredrar det. Jag, Camilla och Isak har varit och sysselsatt oss där ett tag medans Patte är och tatuerar sig.
Jag har iallafall fått välja dagens middag.. Även om jag jävligt gärna hade ätit på checkers eller tacobell en sista gång så lockar grillat ännu mer så nu sitter jag och väntar på att patie ska komma tillbaka med bilen så vi kan fara och handla... Minst ett partypack med smirnoffs måste ju också inhandlas :)
Påtal om mat, vi var på buffé igår och åt oss mätta och feta. Höjdpunkten (förutom keson) var ju de där maskinerna innan vi gick ut. Såna där klor som man brukar ta mjukisdjur med. Vi tömde nästan hela maskinen, trots att det bara fanns skrot där inne :) Kul var det iallafall. Avslutade kvällen med bowling och öl.

Anyway, imorgon far jag och patte hem och det suger ju ganska ordentligt. Jag saknar Ida och Fia så det gör ont dock, så det ska bli skönt att träffa dom igen, och alla andra också iofs. På söndag är vi hemma iallafall och på måndag börjar slaveriet.

Nu ska jag gå och packa ner det sista i väskan så man har kvällen fri ikväll :) Orkar inte ens försöka ladda upp bilder från den här datorn, då det går oerhört sent. Hörs på söndag, eller nåt. Hejsvejs.

Lägg fredag den 12e på minnet

...för då fyller jag 20! Även om jag inte har hunnit hem från Amerikat då så förväntar jag mig något storslaget :) Jag insåg just att det bara är 3 dagar kvar tills dess så jag var tvungen att nämna det ifall någon mot förmodan skulle ha förträngt något så viktigt ;)

Som ni märker så ligger jag lite efter med uppdateringen, men ni förstår nog varför. Och nej sara, vi ligger inte bara på stranden och steker hela dagarna. Vi har varit på stranden 2 eller 3 gånger sen vi kom hit. Och en gång i Miami, men det var bara 1-2 timmar kanske, så jag är förmodligen blekare än alla er där hemma :)


påväg hem från majämi. tro nu inte att vi gick hela vägen hem. vi hade bara stannat på en rastplats ihopp om att se alligatorerna i dikena efter vägen, på närmare håll. Snacka om coolt. Här är det viltstängsel vid vägarna för alla tusentals krokodiler, och inte älgar. Här ligger det miljarder döda sköldpaddor och tvättbjörnar efter vägarna, inte råttor eller lastbilsdäck. Kontraster är ett ord som vi använt flitigt här borta :)


I miami, vi hade lite otur med vädret, haha. Mer bilder kommer sen. Närmare döden har jag aldrig varit. (nej, bilarna har inte kört rakt ner i havet. det är regnvatten, som vattenskadade varannan bil i hela south beach, minst. haha. i parkeringshusen var vattnet ovanför bildörrarna. tur att vi hann in i bilen och köra bort den därifrån)

jaha, ni får inga mer bilder. patte ska ha datorn nu. tudels.



Miamimiamimiami

Imorgon klockan 06.00 (12.00 för er) så är jag påväg mot Miami. Cant wait! Tänkte bara meddela det. Hoppas ni har det bra där hemma på bjumis:) höhö
Bara därför kommer det ju regna och åska när vi far. Karma sucks.

Nu ska jag gå och äta upp pattes chips och utmana de andra i några omgångar hjärter 7, eller hjärter 14 som camilla så fint har döpt det till, haha.

Tudels.


Having the time of my life

Sitter här "hemma" nu, flera hundra kronor fattigare, men ack så mycket lyckligare.
Dagen har spenderats på ett köpcentrum i Tampa city. Forever21, Victoria Secret, Papaya och alla möjliga affärer finns det där :) Jag är i himlen.

Sitter just nu och suger på någon smirnoff, med äpplesmak, ser american pie, kollar på mina sminkvideos som alla hatar och bara myser på. Vad jag än gör så gör jag det hellre här än hemma. I'm sorry, men jag har inte haft en endaste hemlängtan ännu. Snarare ångest över att dagarna går så snabbt och att jag snart måste fara hem igen.

Jag och Patte tänkte gå på någon pub här i närheten, det var stängt sist vi var där. Men mamma och pappa, oroa er inte, man hinner inte bli full här borta förens värmen har sett till så att det dunstar från kroppen :) höhö...

Jaja, nu ska jag fortsätta. Tänkte bara uppdatera er lite. Hade ju tänkt fara till Miami nu i dagarna men dom hade inte lovar så fint väder så vi får se när det blir. Det tar ju ändå 5-6 timmar att fara dit så det är ju ingenting man gör över en regnig dag :) Hoppas iallafall på Clearwater beach (bilden på mig och p några inlägg under) imorgon, oavsett väder. Lyckan är total när man plaskar omkring där i vattnet bland pelikaner och delfiner :)

Juste, fortsätta vidare var det ju. Adjö.




Blö




Vill någon köpa mina axlar?


eller min panna? Jag dök in i poolkanten igår :O

Nu står Isak och gör iordning frukost som jag ska gå och förtära. Sen dusch och till någon galleria och slösa pengar :)

....



Jag vill aldrig mer fara hem.........

Ajajaj

Förbajjat vad ont i magen jag har. Vet inte om det är någon fågelinfluensa av all kyckling jag ätit här borta, mjölken jag drack igår eller Habaneron jag och Patte delade på. Det enda jag vet är att det gör förbannat ont.

Igår efter shoppingen och poolbadandet så gick vi ut och satte oss och drack och spelade yatzy. Sen när vi gick in vid 1-2 inatt så skulle jag gå och lägga mig, men nääedå. Patte kom på att han hade köpt 2 Hapaneros* några dagar tidigare som nu låg och gottade sig i kylskåpet. Han utmanade mig att äta en halv. Jag studsade upp från mitt halvsovande läge på soffan och började tugga. Gör aldrig det. Jag har gjort mycket dumt i mina dagar, men det där var nog bland det dummaste, haha. Det gick inte över, hur mycket mjölk jag än drack och hur mycket vitt bröd jag än tryckte i mig. Patte kunde ju inte vara sämre så han började knapra i sig andra halvan kort efter. Hoho, kul var det ju iallafall. Jag och Camilla stod och vek oss av skratt :) Bilder kommer sen när vi tömmer kamerorna.

* Habanero anses av många vara världens starkaste chilisort. På scovilleskalan, som är en särskild mätskala för att mäta styrkan hos chilifrukter, brukar habanero hamna mellan 100 000 och 300 000, att jämföra med t.ex. Japapeño som ligger mellan 2500-5000 scoville. Smaken är inte bara brännande het utan också varm och mycket fruktig.

Nu ska jag ut och vandra bort några chips tänkte jag. Jättefint väder idag igen. Jo föresten, igår blev vi less på att alltid vänta på Patte när han ska fixa håret så vi drog fram rakapparaten ;) Nu har han bara 3 mm hår kvar. Det är första gången han rakar sig påstår han. Bilder på det kommer okcså.


Första dagen. Kritvit med en röd näsa :)