slut på det roliga

söndag är alltid söndag, och räknas som sagt inte ens till veckoplaneringen.
imorgon börjar praktiken och jag gruvar mig redan för vad jag kommer få för schema.. kommer säkert få gå 7-17 varje dag.

nåja gårdagen var lyckad, trots att jag mest mådde skit och ville sova hela tiden.
jag, sara, lisa, martina, lecke, camilla och jennifer var i camillas stuga i lappis och fulade oss. haha vi spelade gammal och ny musik och var allmänt retarderade. sara fick sin mobil stulen av martina tror jag det var och sen var fighten i gång, sara gick verkligen in för det på allvar, och kul var det. sen när jag anföll henne och lekte med hennes ansikte skrattade jag verkligen ihjäl mig. skrattade så jag inte ens kunde spänna en muskel nåmer, haha. hon var verkligen det fulaste jag sett i hela mitt liv.
sen låg vi bara och snackade skit och lagade mat, och alla utom jag, lisa och martina gick och bastade. martina däckade i sängen och jag var riktigt nära på att somna jag med. men då började jag och lisa att sniffa vitpeppar, mums. vi skulle se om man nös, men icket. sen ringde martin och gänget och ville ha skjuts till oss, men vi dissade dem :)

haha sara är som alla vet en riktig mobilnörd. och när hon sitter och smsar så kan hon varken prata eller kolla någon annanstans, så vi påpekade detta än en gång, och hon blev skitsur och sa att hon inte alls är en nörd "men jag måste ju få svara, det går fort". så lecke utmanade henne och frågade vad 4+3 är, och sara svarade 5, efter lång betänketid. inte intelligent någonstans alltså :)




knark är bajs hörni

Kommentarer
Postat av: Sara

Ska ge dig en kommis :) Var förgäves skoj igår stug mys I LÖÖV it :) Dock är ica golv och en du roligast :P

2007-11-04 @ 17:25:22
Postat av: fiffomiffo

hahahahaha juste fan, det glömde jag ju nämna :) du passar dock bättre där än jag ;)


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback