1 januari

Gud vad jag stinker vitlök. Jag och Patte bjöd in oss på middag hos hans föräldrar idag. Fyfan vad gott. Jag älskar mat som inte börjar på spagetti/makaroner och... nånting, pulvermat eller pizza. Det är nämligen det jag och Patrik lever på.

Förrätt var rostat bröd med räkor och någon smörja under, vet inte vad det var riktigt, men gott var det.
Sen åt vi grillad älgfilé med såna där småa goda,söta och mjuka potatisar i ugnen, pasta"sallad" med massa vitlök, fetaost- och creme fraisesås och massa annat gott. Jag åt nästan ihjäl mig och nu ångrar jag lite att jag tackade nej till matlådan hon erbjöd mig :)

Sen åt jag pannacotta för första gången i mitt liv, med färska, osvenska jordgubbar.. mmmmmmmmmm...

Sen kom verkligheten i kapp och det var dags för jobb. Satt på enen och hade fika. Jennifer kom över från korttids så det var trevligt :) Däremot missade hon 12slaget eftersom att hon skulle springa över till korttids och kolla så att allt stod rätt till, men det gjorde det tydligen inte..

Nåja, det redde upp sig och hon kom hit och hämtade nå papper och hade rökpaus. Sen följde jag med henne till korttids och kollade läget. Ska bara gå en snabbrond, skala potatis och sånt där och sen ska jag gå dit igen. Mycket trevligare att jobba när det är någon man känner i närheten :) Har iallafall ångrat mig om att söka nattjobb på korttids. Fasen vad läskigt ställe.

Det är inte alls dumt att jobba på nyår känner jag nu. Bob marley och jag har det ganska bra här i fotöljen :) Inte ens tröttheten har kommit ännu. Kanske att man skurar golven här så dom blir glada imorgon? Tänkte baka men det finns så jävla mycket fika här så jag skiter i det :)

Jahapp, ett långt och positivt inlägg, det är inte varje dag.

Tudels.

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback