Nyår och blöjor

Har just promenerat ner på stan och tillbaka. Tänkte köpa blöjor och sånt men sen insåg jag att jag inte skulle orka bära hem allt. Får ta det någon gång när Patrik och bilen är med :)
Gick iaf till pappa för Patte skulle tatuera och då ids jag inte sitta där och stirra in i väggen. Tänkte städa här istället. Förstår inte hur det kan bli så stökigt i ett rum jag inte ens bor i. Misstänker att Ida och Fia roar sig här inne under dagarna :)

Anyway, varför sväller min mage upp och blir stenhård och gör skitont såfort jag är ute och promenerar? Det känns som att bebis försöker trycka sig ut genom sidorna, och ibland genom rätt utgång och ont gör det :) Får inte alls ont när jag jobbar och springer fram och tillbaka eller när jag springer runt på affärer. Bara när jag bestämt mig för att gå ut och gå. Nåja, har iaf klarat mig från foglossning nu under några dagar så jag ska inte klaga..

Ikväll ska jag äta på kina med berra och sen ska jag jobba natt. Det ska jag göra imorgon också, på självaste nyårsafton. men eftersom att jag varken facsineras av alkohol, fyllon eller smällare längre så gör det ingenting. Hade dock helst av allt samlat alla vovvar under samma tak som jag och försökt få dom att slippa alla kläppar som bestämmer sig för att smälla smällare i flera veckor efter 12slaget.

Ne om man skulle göra någon nytta. Måste ju gå hem snart så jag hinner vila (stor risk) innan jag ska jobba. Har börjat bli så trött på kvällarna nu igen.. blöö..


Igår var jag såhär tjock. Har varken "pojkrand" eller utåtnavel ännu. Men
jag antar att det kommer? :)

Kommentarer
Postat av: camie

naaaw så gullig mage :)jag längtar tills bebbe kommer!! :)

2009-12-30 @ 21:48:15

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback