snart far jag igen

pappa kom in i mitt rum med endast blommiga kalsonger, vattenkammat backslick och en rakhyvel i handen, sådär lagomt gay. han frågade om jag vill komma med han på jobb imorgon, jag sa ja.

så snart, inatt, eller imorgon, far jag först till fagersta för att sen fara vidare mot stockholm, där jag stannar och umgås med loyd och säkert kaj också. sen drar jag och farsan vidare mot haninge och göteborg, sen minns jag inte vars mer vi skulle. pappa lovade mig en shoppingrunda också, med han som börs. och jag kommer inte hem förens tidigast fredagnatt, beroende på hur många sovpauser vi tar. fast varken jag eller pappa sover ju särskilt ofta så det kanske går rätt snabbt ändå.

 jag behöver livsglädje och motivation, och det finns inte i kalix.

dagen har varit underbar. på riktigt. trots snedtändningen inatt. jag var alldeles för nykter för att våga visa mig sårbar för killarna, så jag gick hem. kul att se tomme igen iallafall.

idag har vi tömt lägenheten helt också. inte en smula kvar där. har dessutom ringt på 2 jobb och några lägenheter. övik, here we come!

har satt lösenord på bilddagboken också, eftersom att jag har alldeles för nyfiken och bråksjuk släkt. fråga om ni vill ha lösenordet :)

vi ses på grönan! puss!

Kommentarer
Postat av: EMMA

Men mupp.... jag fattar inget med det där löshår osv. Jag vet nada... :D Så jag kan inte svara på dina frågor :P hoho

Postat av: danne

MM var fan värt varenda sekund av lidandet!! :))))))

2008-07-21 @ 00:28:34
URL: http://prayawaythepain.blogspot.com/
Postat av: Berra

jag kräver lösenordet till din bdb ;O

2008-07-21 @ 08:39:10
URL: http://berramagnusson.blogg.se/

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback