kvällens bravader

alla gör bort sig någon gång, ena gången värre än den andra, vilket är mänskligt. men gör man bort sig istortsett varje dag, som jag, så ska man nog börja fundera på att stanna hemma om dagarna istället.

dagen började med att jag vaknade och såg det fina vädret och sprang ut på gården där familjen redan satt och pratade, så jag joinade och försökte få lite färg, men det är så förbannat tråkigt att bara ligga där som en klubbad säl och vänta på att man ska bli brun, så jag gick och spelade lite fotboll och lekte med lillasyster ida lite. jag började stå på händer och sötnosen ville göra samma sak, vilket resulterade i kaos.
nåja, sen for jag och pappa och tankade och sen skjutade han mig till mamma där jag hoppade lite studsmatta, tills fredrik kom och skrämde mig bakifrån och vi började slåss istället. jag har försökt räkna mina blåmärken, men tappade bort mig efter 18, helt seriöst. han hoppade blandannat på min fot så den är halvt förlamad och helt oduglig. och hela kroppen är öm. särskilt höften som han också fick in en fullträff på. fast som sara sa ikväll "du måste gilla att bli slagen. du skrattar ju bara. är det skönt att ha ont?", tolka det hur ni vill. aja, sen hällde brorsan en vattenflaska över mig så då blev jag lite tjurig och började traska hem i regnet. jag hann bara hem och vända och sen for jag till viktoria och pratade lite, sen for vi till mig och åt och sådär och sen skjutsade jag hem henne med turbovespan. svängde även förbi farmor och farfar och fick mig lite fika. sen hann jag bara in genom dörren så ringde sara och ville umgås, och direkt hon kom hit for vi till mamma för att hoppa studsmatta. det var blött och jävligt och även det spårade. vi låg mest och dummade oss och skrattade. tillochmed så mycket att min käke låste sig, haha. sen skrek fredrik från sitt rum att vi ska fara och spela vägg nere på dj-skolan. så vi drog på oss skorna och gasade ner dit. det var jag, fredrik, jessica och sara. vi lallade på och sådär och sen när det bara var jag och jessica kvar skulle jag skjuta en svår boll så att hon skulle åka ut, men jag sköt istället upp bollen på skoltaket, som är typ.. säkert 10-15 meter högt, om inte mer. så vi körde runt skolan för att se om det fanns något ställe att ta sig upp på, och mycket riktigt, vi hittade en bänk som fredrik ställde sig på, och sen lyfte upp mig på taket så jag fick gå och hämta den där förbannade bollen. kastade av mig skorna och traskade runt på taket och plockade ner massa bollar som låg där. mina fötter domnade snabbt bort pga stentaket som rev mig varje steg jag tog. när jag väl hade hämtat bollen (som var på andra sidan, alltså inte där dom stod och väntade på mig) så skriker fredrik att polisen var påväg. jag la mig ner lite smidigt och skulle gömma mig, men det var tydligen bara en lögn.

väl framme vid stället jag tog mig upp på satt jag mig ner för att få liv i fötterna och samla krafterna, eftersom att jag är höjdrädd som fan och ville bara tuppa av hela tiden. satt och klurade på ett sätt att ta sig ner, så säger fredrik
fredrik - är inte det där en kamera?
(jag vänder mig om och kollar runt)
frida - vars då?
fredrik - men däääär
frida (stirrar in i något som ser ut som en lampa) - det där? ja men se på fan, det är ju en kamera.
dom där nere började skratta hysteriskt och jag kastade mig ner från taket och tänkte inte alls på hur högt det var.
i samma veva (tror jag) rev jag mig på foten. trodde bara att det var ett litet skrapsår, fast det blödde ganska mycket. när jag kom hem och började pilla i det insåg jag att det faktiskt var rätt djupt. eller är. och det vägrar sluta blöda, så nu är det igentejpat.
nåja, vi försökte så smidigt som möjligt ta oss därifrån utan att någon skulle se oss. eller dom andra, eftersom att jag redan agerat IQ-befriad och stirrat in i den förbannade övervakningskameran.

det var 18 gånger värre än vad det låter, och att min fiskmås till storebror och de andra 2 skrattade och hånade mig, gjorde ju inte saken bättre.

vi fortsatte spela vägg och sedan gav vi upp och for hem, eftersom att vi bara väntade på att polisen skulle komma och haffa mig. är ju strängt förbjudet att vistas på skolgården, främst på taket, efter alla skadegörelser.

mitt försök till att rengöra mina engång vita skor, misslyckades ordentligt så jag tog mig en dusch istället och pratar med loyd nu för att lugna mina nerver.

gårdagen var även den väldigt lyckad. trots att jag varit trött och odräglig största delen av tiden.

aja, nu ska här grejas. adjoe

www.fjixen.bilddagboken.se

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback