Ingen rubrik

Nu var det ett tag sen jag skrev men min fantasi räcker inte till längre. Känner mig konstig och galen hela tiden och jag orkar inte gå till skolan längre. men som my lady säger "det är bara en svacka", yes det är det, snart är jag back in buisness igen och då jäklar :)

Snart flyttar jag och Linnea, det kommer bli trångt men mysigt. hela 26 dagar kvar nu.

jag har mycket läxor men jag orkar inte ta itu med något nu, inte imorgon heller skulle jag tro. orkar inte plugga förens jag är motiverad, annars blir det bara skit och det är helt meningslöst. vilken pessimist jag låter som :)

aha, vad mer då.. jag har en ny idol, igen. Kenta my man, sinnessjukt skönt för öronen.

kan väl dra in lite roliga grejer som sagts

Jag till fegon när vi kom hem från stan
- Säg inte att jag har haft gylfen uppe på stan?!?! ;o
Erik i bakgrunden
- jag har inte sagt nåt
Fredrik ler och tittar på sina träningsbrallor
- Men jag har för fan haft dem fel väg!

fruktansvärt roligt.

konstigt nog blir det mycket fegonsägelser i this blogg men det beror väl på att fredrik är rolig, jag vet inte. kanske bara jag som tycker det? don't know at all. aja, jag älskar dig brorsan. tack för att du är du :) och erik, du är också bra *host*

aja, nu ska jag simma vidare till sängen för att sedan ta ut mina tantspolar ur håret. det ska bli spännande att se om jag lyckats den här gången, det händer ju trots allt väldigt sällan.

btw, årets storebror är meningslöst men inte kan jag sluta se det för det. låg vaken till halv 4 och tittade på det inatt, dum som jag är.

so long fuckers!

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback