hotellet suger

jag ska aldrig mer dit. blir bara less och far hem lika fort. skithotell. sandra lyckades underhålla mig med lite gamla minnen iallafall. patte dök ju också upp och gjorde mig glad ett tag :) sen var jag med vicke, och blev arg på henne av okänd anledning så jag började gå hem. men jag tog mig inte långt.. jag hamnade iallafall hos patte och det har jag inget minne av överhuvudtaget. måste då ha somnat fort som fan iallafall.

innan det var vi hos berra och camilla kom dit också. det är kul. hahaha jag älskar när jag och camilla börjar berätta (sjuka) saker med inlevelse, och sen upptäcker man hur dumt det låter så man skrattar ihjäl sig. vi diskuterade allt mellan himmel och jord, främst killar och problemen dom släpar med sig. svin :)

sen var det dags för lite kärlek på hotellet, men jag hade druckit liiiite för mycket, så jag började må illa och var påväg hem. men sara fixade biffen, slog mig på käften och sen körde hon mig till hotellet. tydligen. sen svek hon så jag satt bara och pratade med massa lallare som jag inte ens har något namn på.

imorse vaknade jag iallafall, lika snygg och fräsch som alla andra söndagar. kramades ett tag, somnade, kramades, somnade, kramades, slogs, gick, for. kul humör jag varit på idag då. bitter och hatisk. jag hatar att vara bitter. men nu börjar det bli bättre.. tack och lov. det är ju tur att patte är söt iallafall :)

nu har jag stulit någon karls kläder, för jag fryser som en galning, skakar som en epileptiker och rör mig som en reumatiker. dom är stora och luktar gubbe som fan. funderar på att stjäla duschen också. stor idé. imorgon ska jag till stugan sägs det. hoppas jag stannar där länge. bastu, båt, bad, fotboll, öl, film, flott, slagsmål, grillkvällar, rundvandingar runt holmen och såvidare med robin. underbart! kanske att man drar dit sara någon dag om hon är ledig. och berra. komsi! jag hoppas på sol. för jag är blek som ett helvete!

nu ska jag fortsätta briljera med mina spanskakunskaper med en lallare på msn.. sen vet ingen vad som händer.

que tal, guapa?
muy bien gracias, y tú? 
un poco cansado, pero voy a dormir dentro de unos cuartos
haha lo mejor es que te marches

ungefär :)

lägger in bilder sen när jag kommer hem. det är mest hår och skägg på bilderna, och golv och tak. ungefär som vanligt då, men skitsamma.

och jo.. sara den lallaren har kommit in på skolan i övik också, eller umeå egentligen. fan ta henne om hon väljer orsa iallafall. vars ska jag då flytta? tur att jag har bra övertalningsförmåga. höhö

... mörker!

stal 2 bilder av keiu


jag och berra i dundret.
här hade jag stulit berras glajjer. snygg som fan!
love u lisolina!


här står jag och skummar mig på hotellet i umeå.

och keiu föfan, vi måste ju styra fest! det är länge kvar till arvika :)



nuff said





Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback