färjestad - modo

weeeeeeei 0-3.
skröder pillade in ett mål och en ass. fan vad grym han är. på riktigt. jag tror jag är kär i han, om man kan vara det i någon man inte känner och inte ens träffat? oh my god.
det var ett riktigt "skrödermål" som bid sa. powerplay, rakt framifrån på sin egen retur.

wargh blev riktigt tacklad stackarn. men han klarade sig utan några farliga skador. bara 10 stygn kring munnen.

image644

"Ingen fara med Tommy Wargh

                  

                                           Det såg otäckt ut, men det är ingen fara med backen Tommy Wargh. Han tacklades bryskt av Färjestads Esa Pirnes i början av matchen i Karlstad och knockades direkt.

- Klubban åkte upp mot hakan och jag fick sy Wargh med tio stygn kring ena läppen, berättar Färjestads läkare Bosse Lindwall. Några sympton till hjärnskakning visade dock MODO-spelaren inte.

Men visst har han otur Tommy Wargh. Så sent som den 5 januari i år knockades han av Timrås Mika Pyörölä och fick föras med ambulans till sjukhus med hjärnskakning. Tidigare har han också opererat sina båda axlar."


 

sen finns det ju vissa som ska förstora upp allt =)

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2244&a=742218

 

finns inte så mycket att säga om matchen. den var seg att lyssna på. fanns några målchanser från båda lagen. men har man elitseriens (enligt mig. och nej, det är inte bara för att han spelar med modo) bästa målvakt så tar man allt ;)
och inte nog med att vi vann matchen. vi vann även varje period, om det nu har någon betydelse, haha. 0-3 (0-1, 0-1, 0-1).
segern gjorde att vi gick upp från fjärde till andra plats i elitserien och det är ju inte helt fy skam, trots att hv ligger säkert 20 poäng framför oss.

jaja, det var väl det om det. känner mig lite stressad. ska hinna plugga lite och duscha innan det blir allt för sent.
blir ingen skola imorrn. pluggar hemma istället.

HV vann också förresten, mot linköping, med 0-4. hrdina och puistola slutar ju aldrig förvåna iallafall :) ett av målen var ju av självaste keepern andersson, som även gjorde en ass. det är inte illa för att vara målvakt :)

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback