break

ja nu är det dags för en paus från pluggandet. har läst så jävla mycket om judendomen nu så jag nästan kan ses som en jude. har även skrivit mig psyskigt sjuk av psykologin och jag är nästan botaniker av all jävla biologi jag har pluggat.
inte nog med det så jag känner jag längre inte mina fingrar eller min arm och texten blir bara grötig framför ögonen. gah!

orkar fan inte börja med något mer idag. ska bara skriva allt på datorn och skicka det åt helvete så har jag det bortgjort. sen blir det att plugga teori och plugga till biologiprovet som är kvar från.. 1an?

sitter bara och väntar på att pappa ska komma hem så han kan ge mig föda..

här är tommy warghs tackling btw.
http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.274878
han säger själv att det inte var någon ful tackling? :O
jag hoppas iallafall att esa blir avstängd mer än en match som dom sagt nu.. checking to the head är dåliga grejer :/ och det är ju ganska uppenbart att han inte "råkades" träffa huvudet.

bah.. känner att jag har mycket att prata om idag, haha. men det får bli senare. nu måste jag få det här gjort innan jag hittar nåt som är roligare.

Kommentarer
Postat av: Anders

Helt klockren tackling. Finns ingenting annat att säga... :)

2008-02-13 @ 17:02:56
Postat av: fiffo

:O klockren hurdå?

Postat av: A

Men de ser du väl? Han föll ju ihop som ett korthus! Då är han antingen vek eller så allmänt dålig... Annat var de på mina glansdagar :)

2008-02-13 @ 17:11:08
Postat av: fiffo

du är en ond människa :( jag kan hålla med om att det var en perfekt träff, men samtidigt jäkligt onödig :/

2008-02-13 @ 17:16:37
URL: http://fiffomiffo.blogg.se
Postat av: A

Det är ju för tusan du som är ond! Jag anser fortfarande att det var en klockren träff! Var ju som att slå av en ström brytare.. :)

2008-02-13 @ 17:23:50

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback