kixen.. typ

kixen är tjurig för att jag bloggar alldeles för lite om henne. men eftersom att vi knappt umgås mera så vet jag inte riktigt vad jag ska säga.
idag däremot har vi träffats.. hon ringde och tvingade mig fara och köpa en stripsmeny åt henne, sen gick vi in dit en sväng och pratade, sen fick hon komma med och ragga med oss lite. men sara är en torris så jag och kixen for hem till mig och utvärderade våra liv. eller det var väl mest jag som pratade.. i vanlig ordning.

kixen och jag har nu kännt varann i snart 10 år, men det känns som att vi kännt varandra hela våra liv. dom första 5 åren iallafall, så var vi med varann konstant, 24/7, utan överdrifter. det var alltid vi, no mather what. det spelade ingen roll om hon skulle duscha, då satt jag i fotöljen utanför duschen, skulle hon äta, satt jag på soffan bredvid, och tvärtom, haha. och trots att vi bara bodde 1 minut ifrån varandra så sov vi alltidalltid med varann. hon uppskattade dock inte mina slag och tunga andningar i sömnen, så jag fick sova på en madrass på golvet. kommer ihåg hur hon fick lära mig att andas normalt, då hon tyckte att jag andades för mycket för min egna hälsa.
det finns så sjukt mycket saker vi har gjort med varandra, helt cpgalna grejer.

fast sen slutade jag spela fotboll, och hon började bara spela mera, jag flyttade till stenbäcken och vi var för lata för att gå de 10 minuter det tar att gå så det har bara blivit mindre och mindre hela tiden.
det sköna är att jag alltid vet vars jag har henne och inte behöver inte hålla på att fjäska och ringa varje dag för att hon inte ska sluta prata med mig. och trots att vi är raka motsatsen till varandra och verkligen inte håller med varann om någonting, så går vi så helvetes bra ihop. det jag blir sur över är att hon glömmer släcka lampan eller att hon tar på sig skorna för långsamt. inte för att hon beter sig som ett svin eller något sånt.

haha det här har jag då skrivit för flera år sedan, om kixen och mig såklart.

Vi stod och tvättade bilen på kix gård, med skum och grejer. så säger hon "vad skumt" jag låg på marken och skrattade bör tilläggas.
Vi snattade på domus och blev påkomna, kix hade föremålet i jackan och någon kommer och frågar om vi betalat för det där.
Smart som kix är säger hon "men jag trodde du betalade det!?" Tror inte det skulle vara i hennes ficka då, hon försökte sätta dit mig den jäveln :)
Vi har klippt sönder mina trosor för att testa hur det känns att ha string
Vi har lekt kontor och affär, lätt det roligaste jag gjort.
Vi har snott öl av kix brorsa och supit oss redlösa, haha
vi har varit i hemavan och åkt slalom för första gången, hahahhahaha. åkte snowboard också såklart.
vi har fått en tjej att kissa ner sig, flera gånger.
vi har skrattat och bråkat
vi har spelat fotboll tillsammans, i en herrans massa år
vi har dansat balett med kix morsa som förövrigt är jävligt snygg
vi har gjort inbrott hos en kompis
vi har snott en gurka ur ett växthus
vi har pallat och knäckt en gren från ett äppelträd
vi har hängt på djskolan och kollat när alla snygga killar åkte skateboard, kix morsa kom med korv i en termos, mjölk
och en picnic korg med massa smaskiga saker för att vi inte hade tid att fara hem och äta.
vi har haft hälsokvällar
vi har spelat basket och tvspel
vi har skrattat oss till sömns
vi har gråtit oss till sömns
vi har haft våra första pojkvänner med varandra (misstolka inte)
Ofta hittade jag halvätna mögliga bananer på de konstigaste ställena i rummet. var inte vara bananer, var äpplen, mackor
och ja allt. Ibland låg det i en låda, ibland bakom en hylla och ibland i garderoben. Hon tog det hon var sugen på medans
jag var utom synhåll, käkade så snabbt hon kunde, hörde att jag kom och gömde resterna. sött! :)
Vi har spelat in miljarder filmer med min videokamera. "det var inte jag, det var taaaamelan" kommer aldrig glömma det.
Vi gjorde jämt något äckligt ljud med munnen så läpparna dallrade, Kix morsa sa att det var okvinnligt. Ordet okvinnligt
har vi fått höra hela våran barndom :)
osvosvosv

aja, nu får det fan räcka. måste bara tacka för alla år med dig, och för de finaste minnena någonsin. helt galet hur mycket vi har hunnit med :) loveyouloveyouloveyouloveyou

"jag drack åt fel håll"






pottan, kixen, annis, camilla, sara - utan er är jag ingenting. inte ett jävla skit. ni är det bästa som finns! älskar er

Kommentarer
Postat av: kix

så sör du är!:) haha jag skrattar dagligen åt saker vi gjorde förrut ;D i will always love u ;P

2007-10-21 @ 15:41:38
Postat av: fiffomiffo

aaaaw puppylove :)


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback