norge vs thailand

det börjar närma sig nu och jag är ganska lost.
det har varit så mycket svammel om när pappa ska fara och inte fara, till norge alltså. men nu verkar onsdag vara det som gäller. efter nyår är det ju sagt iallafall, och senast i slutet av januari. så hoppas för hans skull att det blir av nu.
är ju iofs inte så lätt för en chaufför nere i oslo, som ska till finland, att bara dra en omväg och hämta upp farsan i kalix. allt måste ju passa in och sånt. men farsan pratade med gubben igår och han är påväg mot kalix nu iallafall.
sen far dom ju ner till paris och sånt också, och då känns ju kalix väldigt långt borta.

sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, så ska vi fara och kolla på farmor och farfars nya lägenhet. jag och sara var där igår, på 57an alltså, fick oss massa gofika och sånt. och hon pratade om hur snart dom far till thailand, och jag insåg hur dum i huvudet jag var som inte ville komma med. har fortfarande chansen, men jag vet fan inte. har så mycket kvar i skolan. saknar iallafall thailand och alla galna thailändare, haha. speciellt sou-jarin kanske, han är nog den vettigaste människan jag träffat so far. och tjejerna där som jag inte minns vad dom heter. och alla privattaxichaffisar vi anlitade och for runt med i minibussar med neonljus precis överallt, maxad stereo och tvapparater ungefär på varenda ledigt utrymme i bilen. vi hade alltid grymt roligt med dom där lallarna. var mer med thailändarna än vad jag var med min släkt. eller dom var ju med för det mesta iofs.

hahaha minns när jag och lillebrorsan satt längst bak i en sån där buss, det var kolsvart, bara neonljuset som blinkade till musiken.. volymen var på max och på tvn var det karaoke. jag och brorsan började såklart sjunga med allt vad vi hade och satt och körde en egen dans där bak, och mitt i allt slår dom av musiken och tänder lamporna. men jag och brorsan var för inne i det och fortsatt köra vårat race. sen blev vi hånade resten av resan, haha.

ja fyfan, jag saknar tillochmed hororna på horgatorna, och dom feta skrikande thailändarna på ständerna som försökte tvinga på oss friterade bananer och manet-olja., sjalar och kepsar.


saknar hotellet, som sou-jarins pappa ägde. ryktet säger dock att någon har tagit över det och alla som jobbade där har blivit placerade i bangkok typ. värt.


saknar alla springtävlingar vi hade efter den här stranden varje dag. alla maneter som brände mig överallt, alla "iiiiincoming" och tsunami-lekar vi roade oss med i vattnet då det var riktigt stora vågor. gah! saknar fan tillochmed alla rester från tsunamin som flöt upp. skor, kläder, plankor, ja allt egentligen.




finns några bra massage och spakurser där. skulle inte vara dåligt att fara alltså. annars har ju faktiskt sara lovat att hon ska komma med mig dit. men då behövs det pengar :) sånt håller inte jag på med. haha

annars slutar jag väl i kuk-norge med alla huliganer och super skallen av mig. våldgästar henke som flyttat dit, till en jävla 7a. liten lägenhet ändå. kostar typ 30.000 i månaden och den lär väl ändå rasa ihop när som helst.

tanken av att jag alltid kommer stanna här gör mig smått deprimerad.
pratade med tomme igår, som var lite tjurig för att dom inte ens har en flinga snö där nere och vi har en hel drös. stackarn vill köra skoter. menmen, kanske gör att han kommer hem lite tidigare och hälsar på, och det är ju inte helt fel. jag sa till han också, jag vill fan bo här uppe, men det finns inga möjligheter att bli nånting. och jag vägrar nästan att flytta neråt nånstans, isåfall göteborg, men kul att flytta dit själv. sara är ganska iställd på sin jävla orsa-skola. men jag är inte så sugen på dalarna alltså.
lär ju förmodligen ändå inte klara mig utan pappa här så vi får se.

känns deprimerande att alla mina småkusiner på farmors sida har blivit nånting. hon berättade igår. david pratar flytande japanska, och är redan utbildad blablabla, sandra bor i amerika och kaxar mot mr.bean varje dag, som typ är kär i henne och ger henne 100 dollar i driks varje dag han är där, anna är snorrik, gift, har barn osv. och alla är under 25. jag är ju fan inte ens i närheten av nånting. hoppas att resten av småkusinsskaran är misslyckade offer :)



ääh nu ska jag göra mig klar.. har inte orkat klä på mig ännu. ska mest troligt ringa och väcka loyd och snacka lite skit :)






Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback