gårdagen

jag som skulle sluta dricka. kan säga att jag aldrig ha mått så jävla dåligt som jag gjorde när jag kom hem, och som jag har gjort hela dagen. har inte ens kunnat dricka vatten utan att spy, sen kom dock sara hit och for snällt och köpte cola osv, och efter det mådde jag bättre :) och nu mår jag fan bra. känner inte ens att jag drack igår, om man inte kollar hur jag ser ut nu. hahaha. sara tycker att jag är ovårdad och motbjudande, haha.

vet inte ens hur jag började dagen. eller jo, var på stan och fick mig lite kläder, sen gasen hem och dra hit sara, hoppa in i bastun. lekte på där inne som vanligt. haha. sen gick det överstyr så vi sprang till mig och duschade och sånt, packade väskan och for mot djuptjärn. jag älskar fan nyår, och att fira med saras familj. kommer förmodligen göra det sålänge alla lever. längtar redan tills nästa år :) jag och sara satt där som nå slusk och käkade och kände att klockan började bli lite mycket, så vi dumpade pensionärerna hos sara och sprang över till morsan och snackade skit, sminkade oss och drack. bra skit var det.

sen kom wilma dit, så vi var "barnvakt" åt henne ett tag. spelade lite maxiyatzy och svamlade på. hon var så söt igår. hon som alltid brukar hålla på att kaxa överröste med komplimanger och berättade hur stolt hon var över mig :)
sen kom morfar så jag och sara satt och drog lite fräckisar för han, försökte få i han lite sprit och sånt. men då valde han att ta wilma och fara hem.. sen vettefan. loyd var där mitt i allt och vi höll på att svamla där. minnet räcker ungefär hit. vet iallafall att vi gick till sara på tolvslaget och kollade när alla sköt raketjävlar. hatar dom. blir livrädd.
när vi stod där ute och frös arslet av oss började mamma hälla i mig skumpa, som att det skulle göra saken bättre =) och loyd hade nå juicesprit som jag drack och började må dåligt av. sen gaddade loyd och morsan ihop sig och jag blev less och gick till morsan. loyd kom dit sen och vi började städa upp lite efter mig och sara. sen gick vi och boxade på säcken och loyd boxade in mig i väggen, sen kom morsan och slogs också.

9 ringde vi och beställde en taxi till 20 över 12. och efter 1 hade den fortfarande inte kommit. så loyd ringde hans farsa som kom och skjutsade ner oss. och då hade morsan och hela patrasket dragit till mormor och supit till. ångrar fan att jag inte for dit istället. det brukar vara rätt kul där när dom dricker och har sig :)

på stan träffade vi nå lallare som gav oss en flaska skumpa, och loyd började skjuta iväg raketer där. sen in på hotto. var väl inte så givande, som vanligt. men han bjöd iallafall på massa öl, och jag fick massa drinkar av nå lallare. vilket jag inte skulle ha tagit emot. blev som ur form :) har iallafall fått armen signad av ungefär alla där inne, haha.
sen vet jag inte. for på citygrillen och blev less och sen vettefan. for på missons, hahah. jobbigt läge.
halv 10 sa pappa att jag kom hem, och då låg jag och pratade med toan. vaknade halv 6.. trött som satan. sara kom hit och tog hand om mig, och jag var inte på benen förens kring 9.

på 12slaget kastade jag och loyd iväg våra snusdosor. jag och patte hade en deal om att sluta snusa. men jag måste erkänna att vi inte klarade oss länge :)
hann väl vara utan en kvart eller nåt, sen sprang vi och knådade ihop nå snus hos sara, haha. men jag har hållt mig till nu ungefär, efter det alltså.

var och slogs med nå gamlingar igår också, haha. eller imorse. dom vägrade låta mig gå ut ur en lägenhet, eller trappuppgång. började ifrågasätta allt, vars jag hade varit, vad jag hade gjort osvosv. sen när jag sa att jag hade varit hos en kompis blev det ett jävla liv och dom sa att jag inte känner någon där inne. sen tryckte gubben in mig i en hiss och jag tryckte på nån knapp och var vilse, haha. sen jagade vi varann i trapporna och i hissen och det slutade med en mindre fight. jag tog mig ut iallafall.
men hur jag tog mig hem vet jag fan inte. mina pengar är borta så jag antar att jag åkt taxi.

nää nu ska jag sluta prata. hade ruskigt kul igår iallafall, fram till hotellet. fast det dög det också. börjar dock lessna. har en deal med loyd nu att vara nykter hela januari iallafall.

jag och sara började se en värdelös film som jag ska se klart nu. eller så går jag och ser film med farsan, totte, mia och erik. dom har hyrt nån som verkar rätt bra.
okejråhejrå


Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback