Lägg fredag den 12e på minnet

...för då fyller jag 20! Även om jag inte har hunnit hem från Amerikat då så förväntar jag mig något storslaget :) Jag insåg just att det bara är 3 dagar kvar tills dess så jag var tvungen att nämna det ifall någon mot förmodan skulle ha förträngt något så viktigt ;)

Som ni märker så ligger jag lite efter med uppdateringen, men ni förstår nog varför. Och nej sara, vi ligger inte bara på stranden och steker hela dagarna. Vi har varit på stranden 2 eller 3 gånger sen vi kom hit. Och en gång i Miami, men det var bara 1-2 timmar kanske, så jag är förmodligen blekare än alla er där hemma :)


påväg hem från majämi. tro nu inte att vi gick hela vägen hem. vi hade bara stannat på en rastplats ihopp om att se alligatorerna i dikena efter vägen, på närmare håll. Snacka om coolt. Här är det viltstängsel vid vägarna för alla tusentals krokodiler, och inte älgar. Här ligger det miljarder döda sköldpaddor och tvättbjörnar efter vägarna, inte råttor eller lastbilsdäck. Kontraster är ett ord som vi använt flitigt här borta :)


I miami, vi hade lite otur med vädret, haha. Mer bilder kommer sen. Närmare döden har jag aldrig varit. (nej, bilarna har inte kört rakt ner i havet. det är regnvatten, som vattenskadade varannan bil i hela south beach, minst. haha. i parkeringshusen var vattnet ovanför bildörrarna. tur att vi hann in i bilen och köra bort den därifrån)

jaha, ni får inga mer bilder. patte ska ha datorn nu. tudels.



Kommentarer
Postat av: Viktor

Grattis i förväg!

Postat av: lajsan

Jag har gått i jättemånga dagar nu och tänkt "visst fan är det 12 frida fyller år..?" och jag hade rätt.. wohoo : ) Jo jävlar vi ska fira som fan tycker jag. bara jag inte jobbar.. i så fall får du vänta med att fylla år till jag är ledig =)

2009-06-11 @ 16:18:00
URL: http://berramagnusson.blogg.se/

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback