naaag naaag naaag

Gud vilken skitdag det varit idag. Igen. Jag är såååååååååå trött hela tiden och orkar ingenting alls egentligen.
Efter BM och kalas hos världens bästa farmor och farfar så mellanlandade jag hos pappa, medans patte skulle tatuera. Då var klockan strax efter 2. Nu är klockan 7 och han är inte ens nästan färdig. Det innebär att jag varken hinner handla, hälsa på hos mamma, baka eller äta middag idag. Just great.
Nu är det ju inte så att det är Pattes ansvar men eftersom att jag är ordinerad 100% vila och får absolut inte gå mer än nödvändigt (till toaletten, köksbordet osv) pågrund av min havandeskapsförgiftning, så har ju han faktiskt också ett finger med i spelet :) Dessutom har han pappas bil så pappa kan ju inte heller skjutsa mig härifrån.

Jag skulle kunna gnälla i en vecka till, men jag orkar inte. Jag är skithungrig och här finns det inget ätbart och jag vill inte ens gå till köket för jag är så arg på pappa så jag skulle mest troligt flippa bara av att se han, och det är ju inte heller bra för bebis.

I övrigt är det bra :) Börjar redan få separationsångest från min mage. Även om den är tung och osmidig så har det ju varit en del av mig i snart 9 månader. Men jag får ju ha min bebis utanför magen iallafall och det längtar jag enormt mycket efter :) Dessutom är Patte underbar med Ida så jag längtar ihjäl mig efter att se han med våran egna lilla bebis


Kaggen här om dagen

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas bara du inte har tänkt ha sängen där när bebben kommer, dels drar det vid fönstret plus att elementet gör luften väldigt torr.... Lycka till med allt!

2010-03-07 @ 10:24:28
Postat av: Anonym

Fiffo du får räkna med bitter-tanter som kommer och tror att dom vet mest och bäst :)

2010-03-09 @ 13:55:38

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback