mööpmööp

Idag ska jag ta mig ner på stan för att fika med Sara Andersson. Om ni bara visste vilken kraftansträngning det är att ens umgås med någon nu för tiden, oavsett om det är på stan eller hemma. Det är jobbigt att sitta, det är jobbigt att stå, det är jobbigt att gå, det är jobbigt att andas, det är jobbigt att prata, det är jobbigt att lyssna på någon annan när man bara kan tänka på sin lilla bebis i magen.

Allt handlar ju om bebis nu och jag är bara glad att mina kompisar är så brydda och nyfikna och vill veta saker. Har ju hört så mycket om att alla drar sig undan när man blir gravid, men för mig är det nästan tvärtom :)

Nä, om man skulle snöra på sig ansiktet. Jag längtar redan efter köttsoppan som står i kylen och väntar på att bli uppäten. Pattes mamma bjöd på det igår men det visste ju inte jag så jag bokade tvättstuga, och eftersom att jag inte har tvättat sen i november så behövdes det verkligen. Tur att hon skickade hem en låda iallafall :)

Nu står iallafall vagnen här i vardagsrummet, skötbordet är uppmonterat i badrummet, kläderna är tvättade och ihopvikta i en alldeles egen låda i garderoben. Nu är det bara Pattes tur att göra det han ska, nämligen försöka fixa fram spjälsängen och bilbarnstolen, men tydligen är det hemskt jobbigt att skriva ett sms :) Hihi. Han tycker inte att det är så bråttom, och att jag ska lugna ner mig, men jag är alldeles för ivrig. Jag vill ha en säng att bädda och fixa med, och jag vill vara klar med allt så jag slipper tänka på det ifall bebis vill titta ut tidigare. Nu är det ju faktiskt bara 9 veckor kvar. 9 veckor är 2 månader och 1 vecka. Det går fort.

Tudels.


Såhär ser jag ut mest hela tiden nu mera..

Kommentarer
Postat av: terror

när är du beräknad din tjockis? ;)


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback