jååååååååå

jag lovade fan mig själv (och annis) att inte dricka idag, men nu har jag slut bortförklaringar :) slutar nog hos kixen med henne och några andra lallare. hennes cup blev inställd så det blir dricka för hennes del iallafall :) och jag måste ju fara och träffa leffe och johan och alla andra huliganer. känns som att det blir längre mellan gångerna hela tiden nu. kan bero på att jag först svek djuptjärn där alla bodde, och sen även stenbäcken. dumt av mig.

har pratat med pappa och vi ska kolla på en lägga på kamomill istället. jag hatar näsbyn. finns fan inget värre ställe. nu har jag ju iofs både annis och pottan nära mig, så jag ska inte klaga egentligen. annars vill pappa ha hus, han hatar lägenheter. men innan jag skulle våga bo själv i ett hus när han drar iväg på hans missions i nåt annat land. det känns lite ovärt. snart flyttar jag ut på gatan. det skulle vara det.
det sägs ju att jag är en hora så jag skulle säkert kunna ragga sovplats.

nu är första ölen sprättad. jaaaaa jag har lärt mig att dricka öl :) hohoho

var på ishallen idag, var derby och bra stämning som alltid. sara blev dock less så vi for dom 10 sista minutrarna och då hann överkalix pilla in 4-4 målet, och brorsan hann slåss, efter matchslutet. hans tröja och hela utrustning i princip åkte av. fan att jag missade det :) jag gillar att se han arg. annars brukar jag bara få känna eller höra när han är arg, haha.

jaja nu måste jag köpa blacka. fyfan shoot me

ska hinna vara fyllechaffis med sara också, hur fan jag nu ska hinna med det.

vi ses i dimman;*

Kommentarer
Postat av: fegon

Synd att hjälmar och visir gör så jävla ont mot handen:P

Postat av: bananis

du ska ta mig fan inte flytta nu!

2007-12-16 @ 13:05:36
Postat av: Pottan

Du lärt dig och dricka öl? De mååste vara den största lögnen någonsin ;) Hahaha eller ska man säga välkommen in i gänget? :)

2007-12-16 @ 19:19:06
URL: http://leea.webblogg.se

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback