nytt år, nya problem

härlig start på det nya året. inte.

något positivt var ju att de sista 7 timmarna på året var helt underbara iallafall. massa lekar/spel med och utan alkohol, vilket resulterade i spårningar från olika håll :) haha
bilder på en ormgrop i martinas säng finns, samt när berra går lös med tungan på camillas och martinas lår och magar. vill man ha berra någonstans är det bara att skvittra lite alkohol så kommer hon dit direkt. underbart :)
däremot tyckte patte att det var viktigare att stanna där han var än att vara med mig, så på 12slaget fick jag slemma på berra, vilket jag inte tackar nej till. sara hade redan farit då för att fira det nya året med hennes pojkvän.

hur som helst, jag var för nykter för hotellet och for hem vid 2, lagade tacos åt mig och patte, som skulle komma, eller iaf höra av sig efter hotellet. vilket han också sket i. så jag åt för 2 och har inte ätit en smula idag för att jag varit så jävla mätt.
nåja, har inte sett eller hört något av han idag heller. vilket har inneburit kvalitetstid med världens bästa! + att jag städat som en dåre, promenerat som en dåre, bastat som en dåre osv.

nu kommer jag inte ihåg exakt hur vi la upp det här. men jag och berra hade vilda diskussioner om det mesta igår. främst om att vi skulle bli lesbiska, av många olika orsaker. sen kom vi in på datum och hur lite hon bryr sig om att hålla koll på när man blivit tillsammans med någon osv.
jag - imorgon (idag, eller igår. äh, 1 jan) har jag och patte varit tillsammans i 5 månader. tänk, om 5 månader har vi varit tillsammans i ett år
tystnad
jag - ..eller det kanske är 12 månader på ett år?
berra - hahahha jaaaa! då blir det ju 3 månader kvar tills ni varit tillsammans i ett år.

jag dog.


good times.


good times.


good times.

nä, jag har fan inte sovit något inatt och nu orkar jag inte sitta här och vänta på ingenting längre. jag är för trött för att ens veta om det tror jag. god natt.

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback