katt

grattis frida på namnsdagen.

image692

ska precis börja göra mig klar och sen ska jag och sara på stan och fixa med mitt bankomatkort som har sagt upp sig. för imorrn ska vi till luleå, och då kan det ju vara trevligt med pengar.

ska till farmor och farfar också och tigga mig fika. farmor heter ju faktiskt också frida. eller lisa. men frida i mellannamn och man måste utnyttja varje tillfälle för att få sig lite gofika :)
mamma brukar även köpa presenter på namnsdagar. men jag tror inte hon gör det i år. jag har inte varit snäll nog :O
DÄREMOT får du fixa så jag kan köpa en ny kamera nu. innan jag tar livet av mig.
nu har jag ju inte ens kamera på mobilen. eller jag har en. men den gick sönder i smällen. (ja, jag har lagat min mobil igen)

igår hade jag en näradödenupplevelse som jag tänkte berätta om. men det orkar jag inte.
senare på natten när jag låg (!) och duschade så började det göra ont på halsen. började klösa och riva och märkte att det var mitt ärr (som jag fått efter att brorsan körde en kniv i halsen på mig) som jävlades. tänkte inte mer på det. men sen började ärret på knät och armbågen (från när sara försökte köra ihjäl mig) göra ont, och blev helt blåa. alla andra ärr klarade sig. tills jag kom ut ur duschen och fick ont i mina ärr på händerna och ansiktet.
helt skumt. jag inbillar mig nog bara. hoppas jag.
däremot när jag vaknade kändes det som att jag har brytit lillfingret.
tror nån har gjort mig till en voodoodocka, och sitter hemma och skrattar och gör mig illa :(

NÄ nu ska jag göra annat. sola skulle vara bra.
annis; vad säger du om att komma och söka näsbyns solarie med mig? du har ju nycklarna inte jag har :O

sen bara från mitt i allt blev jag jävligt sugen på att spela fotboll. och vi har ju tillgång till näsbyskolans gympasal. däremot har jag nog ingen fotboll. ska försöka dra med mig sara. hon är med på allt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe söta bilder

2008-02-18 @ 12:42:29
Postat av: Daavd

haha vafasen printa du mitt personligameddelande (A)
bytte faktist direkt efter till "GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN FRIDA.Å, DIN SNUTTUNGE!" föratt alla skulle veta att jag menade dig ^^ haha..

vi ser om du kmr hemsöka mig med en yxa i huvet imorrn efter luletrippen efter att jag väcker dig den tid jag stiger upp xD

föresten, han sökte dig!. du vet han den ghetto-amerikanska snubben som skulle till afrika föratt köpa ett par sniikers till sin bortsprungna-hund-som-har-2-vänster-tassar. Hör av dig till han.
Cya din Dinstrumplösafullakalixbosomlekercoolochtroratthonäroemotståndlig!
ps: de sista äru iofs.
BYE! :)


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback