annis, hockey osv

den här dagen har varit bra skit faktiskt. började med att jag vaknade
bredvid annis, vilket var alldeles för länge sen nu. innan de skedade vi oss givetvis
tills vi somnade och det är ju inte helt fel :)
sympativaknade tidigt som fan, för att jag skulle ringa och sjukanmäla mig och avboka möten hit och dit, och givetvis
hålla annis sällskap. ingen jävel svarade och jag ringde överallt, men kom bara till en jävla fax. hatar dom.
en tant och jag diskuterade sånt här om dagen, eftersom att när hon ringde apoteket sket dom i vad hon hette,
dom ville bara ha en kod. vafan? snart får man inte ens vara människa, och snart ska väl nån lallare
med högre makt se till att vi inte får leva med hjärtan och hjärnor utan med sms eller nåt annat helvete. usch hatar sverige.

jaja, somnade såklart om och sov alldeles för länge, städade lite, blablabla sen kom annis och vi for på stan och käkade, handlade, spelade in filmer (haha) osv, sen hem och packa upp, byta kläder, gå till farmor och farfar, där lottabatong och hennes familj var. dom ska också till thailand med farmor och dom, gaaah! farmor sa dock att någon har avbokat 2 resor, så man kanske ska passa på nu medans dom finns kvar :) måste bara få med mig nån. jaja sen ishallen.

annis brukar inte gilla hockey, eller ingen jag umgås med gillar hockey.. dom hatar det.. och dom hatar mig för att jag gillar det. men annis kom med, och nu älskar hon det :) hon satt och skrek som nån annan lallare där när nåt hände osv, och sa att hon vill vara hockeyhora med mig och att hon ska komma på nästa match och fara dit varje dag och bara sitta här :) haha.

århundradets jävla fight på ishallen. fan vad härligt att se. alla slogs verkligen mot alla. började med att kalix kvitterade när det var 10 sek kvar och malmbergets målis blev helt crazybabe på ante för att han var närmast, och sen slogs alla. sånt gillar vi :) spelade tillochmed in men mobilkameror är inte så bra så det syns typ inte.

jag och annis skulle håna alla som videobloggar och visar allt dom köper som ingen ändå bryr sig om, så annis spelade in all mat vi hade handlat och gjorde reklam för det. hahaha riktigt rolig. däremot har jag så helvetes fult skratt så jag vågar inte lägga in den.

nå nu.. nu ska vi bada badkar med varann och koka fruktsoppa. sen blir det väl att slänga sig på sängen och se film eller nåt. annis ska gå och spy också. hon har ätit som en gris idag och kan inte leva säger hon =)

nu har ganska många sett mitt hår och inte en jävel har kännt igen mig, trots att jag stått 1 cm ifrån och vinkat som en galning.
farfar sa att han skulle köpa viagra, farmor skrattade och sa att jag ser ut som nån i andra avenyn, annis sa att jag ser ut som en kändis, eller som min moster, morsan sa att jag såg ut som en folkhögare eller estetare, lottabatong tyckte bara det var fint och uffe krävde leg när jag skulle köpa snus. jag frågade om jag inte ser äldre ut men han sa bara "tyvärr motsatsen" kul liv :)

har förresten fått min nya säng idag.. den är mindre, utan ben eller sängram eller madrass. jag har verkligen köpt ner mig. måste skaffa en ny, dirr. tur att pappa inte är hemma så vi kan ta hans säng inatt igen :)

och på lördag blir det tydligen fest. ska ta de där limmogrejset uti hotellet. är ju 80-talsfest och annis frågade om jag ville komma, och klart man ställer upp ;) fast som mackan sa "man kan ju inte fara och göra bort sig varje helg", fast på lördag blir det att ta det luuuugnt :)

gaah nu babblar jag för mycket. ska gå och göra någon nytta.

saknar sara och patte alot :( <3




haha så hör man hur någon säger "nu hör du vad mamma säger!" sweeeet!



nä nu jävlar är det bara att dra av sig kläderna och dyka i. hejrå

Kommentarer
Postat av: Pake

Du är så söööööt frida :) miss u 2

Postat av: EMMMAa

På NOVA och TC? ;)

2008-02-07 @ 09:04:50
URL: http://empooo.blogg.se
Postat av: EMMA

Perfekt ;)

2008-02-07 @ 09:27:43
URL: http://empooo.blogg.se

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback